-
[QUOTE=ttrrtte;1271426]תומאס-חח..מאסטר ליאון תפס את השותפה שלא שנהפכה לדירלינג...הוא בהחלט הפתיע אותי חחxd
"כן אולי אתה איווי וצ'ימצ'אר צאו גם אתם דירלינג עלי טער,צ'מצ'אר להביורואיווי כדור צל" אני אומר תוך כדי שילוב תנועות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271422]
דרייק]די רוקנתי את תיבת ההודעות שלח לי שוב בבקשה חח
"כן, כדאי באמת." אני אומר לשרלין וממשיך להתקדם בעקבותיה. "צא, צ'ינטר!" אני צועק ומחכה שצ'ינטר ייצא מהפוקדור שלו. "קדימה קטנצ'יק, תעלה על הכתף." אני אומר לו ומרים אותו לכתף שלי. "תנסה להשתמש במכת ברק על העץ ההוא, שם" אני אומר ומצביע על עץ קרוב, כדי לבדוק אם הברק שלו באמת יכול להתיך דברים.
-
תומאס-איווי משתמש בכדור צל אשר מאחוריו מסתחררים עלי התער של דירלינג ונלהביור של צ'מצ'אר המתקפה פוגעת באגרון בחוזקה ואגרון מתעלף
''אני עוד אחזור לקחת אותך זואי'' אומר האיש ונעלם בענן של עשן, לילך עדיין שוכבת חסרת הכרה כפוניטה מה תעשה?
דרייק-אתם ממשיכים להתקדם בנחת כאשר צ'ינטר על כתפך ואתה מאוד מרוצה לאחר שראית איך העץ התמוסס והותך לשלולית עלים וענפים מותכים כאשר לפתע שרלין נעצרה ואמרה ''הקשה'' אתה מקשיב טוב טוב ושמוע זמזום חלוש ''זוז!'' היא צורחת בדיוק ברגע שגולם יוצא מן האדמה ועל גבו איש בחליפה שחורה ''באתי לקחת אותך זואי, גולם זריקת אבנים''לפתע שרלין זוהרת באור צהבהב ולפתע מולך עומדת לא שרלין אלה פוקימון קטן בצבע חום עם לבן אשר אתה מזהה כאיווי ''לא תתפוס אותי!'' נשמע קולה של שרלין מפיו של איווי, שרלין\איווי משתמשת בכדור צל על גולם שבקושי מרגיש זאת ''שוב זריקת אבנים'' אומר האיש ושרלין נפגעת בחוזקה ושוכבת בצד מעולפת ''סוף סוף תפסנו אותה..''' אומר האיש ומתקדם אל עבר שרלין עם פוקדור שחור ביד
-
[QUOTE=ttrrtte;1271434]תומאס-איווי משתמש בכדור צל אשר מאחוריו מסתחררים עלי התער של דירלינג ונלהביור של צ'מצ'אר המתקפה פוגעת באגרון בחוזקה ואגרון מתעלף
''אני עוד אחזור לקחת אותך זואי'' אומר האיש ונעלם בענן של עשן, לילך עדיין שוכבת חסרת הכרה כפוניטה מה תעשה?
[/QUOTE]
"לילך מה למה שיקרת לי פעם הבאה אני לא העזור להם אתפוס אותך בעצמי או שתגלי לי את האמת"
אני אומר בכעס
-
תומאס-לילך, אשר חסרת הכרה כרגע בצורת פוניטה לא עונה, אתה שם לב שדמעה יורדמת מעינה השחורה לאורך לחייה, אתה נזכר ברגע שהאיש עמד ללכוד את לילך בתוך הפוקודר ותוהה למה עזרת לה אחרי כל השקרים שלה, לפתע האחות ג'וי מופיע מעבר לפינה ואומרת ''שמעתי שהייתה התקפה כולם בסד...'' היא מפסיקה לדבר למראה לילך ''אוי לא הפוניטה שלך פגוע לגמרי'' היא אומרת,' ''ריך זה קרה?'' היא שואלת
-
[QUOTE=ttrrtte;1271441]תומאס-לילך, אשר חסרת הכרה כרגע בצורת פוניטה לא עונה, אתה שם לב שדמעה יורדמת מעינה השחורה לאורך לחייה, אתה נזכר ברגע שהאיש עמד ללכוד את לילך בתוך הפוקודר ותוהה למה עזרת לה אחרי כל השקרים שלה, לפתע האחות ג'וי מופיע מעבר לפינה ואומרת ''שמעתי שהייתה התקפה כולם בסד...'' היא מפסיקה לדבר למראה לילך ''אוי לא הפוניטה שלך פגוע לגמרי'' היא אומרת,' ''ריך זה קרה?'' היא שואלת[/QUOTE]
"אני אחזיר אותה לפוכדור היא נפגעה מהפריצה" זורק עליה פוכדור
-
תומאס-מזל טוב תפסת בן-אדם;)
[QUOTE=ttrrtte;1271434]
דרייק-אתם ממשיכים להתקדם בנחת כאשר צ'ינטר על כתפך ואתה מאוד מרוצה לאחר שראית איך העץ התמוסס והותך לשלולית עלים וענפים מותכים כאשר לפתע שרלין נעצרה ואמרה ''הקשה'' אתה מקשיב טוב טוב ושמוע זמזום חלוש ''זוז!'' היא צורחת בדיוק ברגע שגולם יוצא מן האדמה ועל גבו איש בחליפה שחורה ''באתי לקחת אותך זואי, גולם זריקת אבנים''לפתע שרלין זוהרת באור צהבהב ולפתע מולך עומדת לא שרלין אלה פוקימון קטן בצבע חום עם לבן אשר אתה מזהה כאיווי ''לא תתפוס אותי!'' נשמע קולה של שרלין מפיו של איווי, שרלין\איווי משתמשת בכדור צל על גולם שבקושי מרגיש זאת ''שוב זריקת אבנים'' אומר האיש ושרלין נפגעת בחוזקה ושוכבת בצד מעולפת ''סוף סוף תפסנו אותה..''' אומר האיש ומתקדם אל עבר שרלין עם פוקדור שחור ביד[/QUOTE]
"אתה לא תעז! אל תיגע בא!" אני צועק וצועד לפני שרלין אחרי שהתאוששתי מכך שהיא הפכה לפוקימון. "צ'ינטר, תראה לו מה זה מכת ברק!" אני צועק. "גם אתם!" אני צועק ומוציא את סנוראנט וטורצ'יק. "סנוראנט, צוות כפול ואז קרן קרח! טורצ'יק, תנסה להשתמש בגחלת בלי הגחלת עצמה, אלה רק אש ולהשתמש בריצת אש! צאו צאו צאו!!!" אני צועק ומרים את שרלין לכתפי. אני רץ ביחד עם הפוקימונים/מתקפות שלהם לגולם ומנסה להתנגש בו בכל הכוח.
-
דרייק- עם לא תתפוס את שרלין בפוקדור תהיה יוצא דפון, חתפתי התקף לב שמאסטר ליאון כתב שהוא תופס אותה הוא הפתי ע אותי... חח
צ'ינטר משתמש בבמכת ברק אך (גאון...) גולם הוא סוג אדמה ולכן לא מושפע כלל וכלל מן המתקפה, טועושה מה שאמרתה לו רק שעדיין יוצאות לא גחלים מהפה, קצת אבל עגיין יש,גולם נראה כלא מרגיש כלל את המכה, (אתה חוטף מכה בראש), שרלין מתעוררת מאט ומזנקת ממך, היא משתמש בכדור צל אימתני אשר מעיף את גולם לאחור ושוב מתעלםת מתשישות האיש מנסה שוב וזורק את הפוקדור השחור לעברה של שרלין
-
[QUOTE=ttrrtte;1271443]תומאס-מזל טוב תפסת בן-אדם;)
-
[QUOTE=ttrrtte;1271456]דרייק- עם לא תתפוס את שרלין בפוקדור תהיה יוצא דפון, חתפתי התקף לב שמאסטר ליאון כתב שהוא תופס אותה הוא הפתי ע אותי... חח
צ'ינטר משתמש בבמכת ברק אך (גאון...) גולם הוא סוג אדמה ולכן לא מושפע כלל וכלל מן המתקפה, טועושה מה שאמרתה לו רק שעדיין יוצאות לא גחלים מהפה, קצת אבל עגיין יש,גולם נראה כלא מרגיש כלל את המכה, (אתה חוטף מכה בראש), שרלין מתעוררת מאט ומזנקת ממך, היא משתמש בכדור צל אימתני אשר מעיף את גולם לאחור ושוב מתעלםת מתשישות האיש מנסה שוב וזורק את הפוקדור השחור לעברה של שרלין[/QUOTE]
"לא!!! אני קורא ואוחז בראשי הכואב. "צ'ינטר, מכת ברק על הפוקדור, ותנסה לשלב כדור צל עם דופק אפל על גולם (שחכתי שהוא גם אדמה... אופסי) כדי ליצור מתקפת אופל חזקה פי שניים מהמתקפות! כדור דופק צללים!" אני צועק ורץ כדי להעיף את הפוקדור משרלין.
~~~~~~~~~\לא יודע למה, אבל הדמות שלי אוהבת לחטוף מכות בראש P:
-
[QUOTE=ttrrtte;1270798]אנדי- סינדקוויל עומד מול האורסארונגית הזועמת ומתכונן לתקוף שלפתע מינון יוצא מהפוקדור שלו לבדו וממצביע על עצמו בהשתחצנות, הוא דוחף בעדינות את סינדקוויל הצידה ונעמד בתנוחת קרב[/QUOTE]
אני אומר למינון שזה הקרב של בלייז ומחזיר אותו לפוקדור ואז אומר לסינדקוויל להמשיך בקרב
-
[QUOTE=ttrrtte;1271409]תומאס-צ'מצ'אר משתמש בגחלת עוצמתית ואינה נראת כה ..גחלית לפתע מצפצף הפוקדע ואתה שומע ''צ'מצ'אר למד להביור'' הלהביור פוגע בווימה אשר נופל מעולף
ג'ינה-שלא אשכח קרדיט לאלון על השילבו הזה
הפוקימ ון הקטן מסתכל בך בסקרנות את מכוונת את הפוקדע אליו והצד מיד מתעורר לחיים והפוקדע מזמזם בקולו המתחתי ''פטיש - Petish. פוקימון הפקעת,, פטיש חיים בדרך כלל בין עשבים גבוהים בכדי לא להראות לעין יותר מידי, פטיש נמצא בסכנת הכחדה חמורה ובקושי ניתן לראותם בטבע, מטבעם הם יודעים להשתמש במתקפות שלהם בצורה יפה מאוד ולכן הפטישים אשר נמצאים נחטפים בשביל תחרויות'' וכך מסיים הפוקדע את דבריו
מרקוס-מאוויל משתמשת בריסוק אבנים אך לא כל כך חזק מפני שבקעה לא מזמן (אתה תופס אותה?! 0_0 חייבת לומר הפתעת אותי), ''לא...'' מספיקה מאיה לגמגם לפני שהפוקדור פוגע בא ונפתח מעל לראשה, מאיה זוהרת באור אדמדם ונשאבל אל תוך הפוקדור, הפוקדור מתנודד מצד לצד מימין לשמאל אך לבסוף נעצר מפני שמאיה הייתה מותשת מידי מן הקרב ואינה יכלה להאבק בפוקדור יותר מידי, בינתיים סטיליקס הודף בלי בעיה את ריסוק האבנים של מאוויל, ''שיט'' אומר האיש בלבוש השחור למראה הפוקדור, ''אנחנו עוד נחזור'' הוא אומר ונעלם[/QUOTE]
"קרב טוב מאוויל תחזרי מאיה צאי! אני אקח אותך למרכז הפוקימונים ותסבירי לי מה קורה?" אומר בזמן שארוץ אל מרכז הפוקימונים במהירות על.
-
תומאס- אתה לוקח את הפוקדור מידיה של האחות ג'וי
וחושב מה לעשות איתו, לשחרר את לילך או לשמור אותה אצלך,
וחושב איך לילך יכלה לשנות כך את צורתה
בינתיים האחות ג'וי שואלת עם ברצונך לקחת חדר.
דרייק-חוץ מבלוטה או שתיים תאמין לי.. לא רואים;)
______________________---
צ'ינטר משתמש במכת ברק על הפוקדור שלא מותך אך סוטה ממסלולו, ''לא!'' קורא האיש בלבוש השחור
צ'ינטר עושה את השילוב אשר אמרת לו ויוצר מתקפת דופק אפל חזקה, גולם נפגע קשה ויורד חזרה אל מתקפת לפני האדמה בעזרת חפירה יחד עם האיש, עוברות כמה דקות ואתה שומע קול' ''אני עוד אחזור'' ואתה מבין שהאיש והגולם שלו נעלמו.
אנדי-אתה מחזיר את מינון אשר מנסה למחות אך לבסוף נכנס ללא כל בררה,
בלייז מסתכל עלייך בציפייה להוראת תקיפה, ביינתין האורסארינגית משתמשת בשריטה ומתקרבת במהירות אל עבר בלייז
מרקוס-מאיה יוצאת מן הפוקדור עדיין בצורת דירלינג אבל היא שוכבת מעולפת על האדמה, אתה מחזיר אותה ורץ אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדור של מאיה ואתה מחכה, עוברותת כמה שעות והאחות ג'וי חוזרת ואומרת 'הדירלינג שלך הייתה פצוע קשה אך כעט היא בהחלמה מלאה'' היא אומרת ומושיטה לך את פהוקדור, אתה תוהה עם לשחרר את מאיה או לשמור.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271525]
דרייק-חוץ מבלוטה או שתיים תאמין לי.. לא רואים;)
______________________---
צ'ינטר משתמש במכת ברק על הפוקדור שלא מותך אך סוטה ממסלולו, ''לא!'' קורא האיש בלבוש השחור
צ'ינטר עושה את השילוב אשר אמרת לו ויוצר מתקפת דופק אפל חזקה, גולם נפגע קשה ויורד חזרה אל מתקפת לפני האדמה בעזרת חפירה יחד עם האיש, עוברות כמה דקות ואתה שומע קול' ''אני עוד אחזור'' ואתה מבין שהאיש והגולם שלו נעלמו.
[/QUOTE]
"שרלין!" אני צועק. אני מרים אותה על גבי בסחיבת פצוע, ואומר "צ'ינטר, טורצ'יק, סנוראנט, תחזרו!" אני מכוון עליהם את הפוקדורים שלהם. אני רץ בשיא המהירות לעיר הקרובה, למרכז הפוקימונים ובא לאחות ג'וי. "את תוכלי לרפא אותה?" אני שואל בלי הסברים בעודי מתנשף ואוחז במותני הכואב.