[QUOTE=DigiSaver;1271843]היי כולם!
היה היום שביתה במוסדות.
ביניהם גם במוסדות החינוך(חוץ מלמוסדות של ילדים עם צרכים מיוחדים/משולבים)[/QUOTE]
באסה.לא הייתה לנו שביתה :(
Printable View
[QUOTE=DigiSaver;1271843]היי כולם!
היה היום שביתה במוסדות.
ביניהם גם במוסדות החינוך(חוץ מלמוסדות של ילדים עם צרכים מיוחדים/משולבים)[/QUOTE]
באסה.לא הייתה לנו שביתה :(
[QUOTE=NightWalker;1271848]תסמוך עליי =][/QUOTE]
אמרו בחדשות שהם בדרך להסכמה בנוגע לשביתה ומחר יכול להיות שלא יהיה..
טוב אני בכ"מ מסדר את התיק למחר,מקסימום שוב אני אחזור הביתה..
yonatan's dimension
בקרוב בחת"מ
פרטים בהמשך
טוב, אני בדקתי היום את בית הספר שלי (למרות שידעתי שלא יהיה בו שום דבר כי יש בגרות באנגלית), וגיליתי שאכן היו מאבטחים והיו גם תלמידים והיו גם מורים. לכן אני יודע שמחר (כשלא תהיה בגרות באנגלית) יהיו לימודים כרגיל. (לא שזה אומר הרבה, כי "כרגיל" פירושו שאין לימודים, אבל זה ייחודי לכיתה שלנו..)
[QUOTE=NightWalker;1271865]כמו שאמרתי,אלו שלא שבתו היום,לא ישבתו גם מחר
אלו ששבתו היום,המצב ימשך גם מחר ככה...
לילה טוב![/QUOTE]
לילה טוב אלכס..
[QUOTE]yonatan's dimension
בקרוב בחת"מ
פרטים בהמשך[/QUOTE]
על מה זה יהיה?פליז לא פוקימון..
[quote=DigiSaver;1271868]לילה טוב אלכס..
על מה זה יהיה?פליז לא פוקימון..[/quote]
הוא עוד לא שלח לי את המשחק, ככה שאני לא יודע מה הנושא, אבל יש לו איזשהו קונספט מעניין, שאני לא בטוח שאני רוצה לכתוב כאן מטעמי חיסיון מתנקש לקוח.
[QUOTE=LordAbizi;1271871]הוא עוד לא שלח לי את המשחק, ככה שאני לא יודע מה הנושא, אבל יש לו איזשהו קונספט מעניין, שאני לא בטוח שאני רוצה לכתוב כאן מטעמי חיסיון מתנקש לקוח.[/QUOTE]
מתנקש לקוח?מה זה פה אססין קריד?XD
[quote=DigiSaver;1271872]מתנקש לקוח?מה זה פה אססין קריד?XD[/quote]
אין לי מושג מה זה אססין קריד, ו"מתנקש לקוח" זו בסך הכל מטאפורה.
זאת מטאפורה שלו עמית, הכוונה שזה כמו ההסכם סודיות בין המתנקש למעסיק שלו או משהו כזה O:
נכון מאוד.
ואני חשבתי שרק הילדים ה"בעייתיים" מבית הספר שהולכים עם אצבעות באזניים, או שרצים תוך מחיאות כפיים (ציינתי כאן עובדות, ואין בכתוב לפגוע באותם ילדים) יוכלו אי פעם להבין אותי בלי כאב (כי עם כאב זה קל, לפי משפט Pain כל בני האדם יכולים להבין זה את זה באמצעות כאב.)
מצאתי נחמה.
[QUOTE=LordAbizi;1271874]אין לי מושג מה זה אססין קריד, ו"מתנקש לקוח" זו בסך הכל מטאפורה.[/QUOTE]
אססין קריד זה משחק(Assasin's Creed) המספר על מתנקשים.נראלי שאתה תאהב אותו.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1271875]זאת מטאפורה שלו עמית, הכוונה שזה כמו ההסכם סודיות בין המתנקש למעסיק שלו או משהו כזה O:[/QUOTE]
תודה על ההסבר..
אתה מכיר די גריימן שקד?
[QUOTE]נכון מאוד.
ואני חשבתי שרק הילדים ה"בעייתיים" מבית הספר שהולכים עם אצבעות באזניים, או שרצים תוך מחיאות כפיים (ציינתי כאן עובדות, ואין בכתוב לפגוע באותם ילדים) יוכלו אי פעם להבין אותי בלי כאב (כי עם כאב זה קל, לפי משפט Pain כל בני האדם יכולים להבין זה את זה באמצעות כאב.)
מצאתי נחמה.[/QUOTE]
אביזי אחרי תגובות שלך אני לוקח אדוויל אתה עושה לי כאב ראש מהאורך של התגובות XD
[QUOTE=LordAbizi;1271878]נכון מאוד.
מצאתי נחמה.[/QUOTE]
לצערי אני מבין כל מה שאתה אומר חח
זה גם לא קשה, אתה פשוט כותב הרבה על הרבה דברים בהודעה אחת ומערבב הכל, אז צריך רק לדעת להסתדר עם הערבוביה הזאת (:
(אני לומד פסיכולוגיה דרך אגב והרבה דברים ממה שאתה לומד קשורים איכשהו לדברים שאני לומד או למדתי חח)
[QUOTE=DigiSaver;1271880]אססין קריד זה משחק(Assasin's Creed) המספר על מתנקשים.נראלי שאתה תאהב אותו.
תודה על ההסבר..
אתה מכיר די גריימן שקד?[/QUOTE]
בטח שאני מכיר..
סיימתי את כל המנגה ואת כל האנימה (:
חבל שעכשיו בגלל שהמאנגקה חולה זה יוצא רק פעם בחודשיים והאנימה לא ממשיכה (היא טובה!) ):
[quote=DigiSaver;1271880]אססין קריד זה משחק(Assasin's Creed) המספר על מתנקשים.נראלי שאתה תאהב אותו.
תודה על ההסבר..
אתה מכיר די גריימן שקד?
אביזי אחרי תגובות שלך אני לוקח אדוויל אתה עושה לי כאב ראש מהאורך של התגובות XD[/quote]
משחק מפורסם מדי לטעמי. אני משחק רק במשחקים שכוחי אל כמו I wanna be the guy וCivilization N, כאשר N = 4,5.
סלח לי, אך לפעמים אני פשוט מאבד את עצמי בכתיבה. כתיבה זו אחת הפעולות שאני יותר אוהב לעשות, במיוחד כשזה כרוך בכך שהיד שלי לא נופלת.
@מעליי
ועכשיו תורי לא להבין למה אתה מתכוון בהערת הסוגריים שלך. אבל שוב פעם, לפי משפט PAIN, אם אני אהרוג את ההורים שלך, ואתה תדקור אותי עם מקל ששולט בצ'אקרה, נוכל להבין אחד את השני לא רע דרך הכאב. אבל בוא לא נדבר על זועוות כאלה בשעה שכזו. מחר יהיה אפשר לרצוח הרבה יותר אנשים מאשר היום.
[QUOTE=LordAbizi;1271884]משחק מפורסם מדי לטעמי. אני משחק רק במשחקים שכוחי אל כמו I wanna be the guy וCivilization N, כאשר N = 4,5.
סלח לי, אך לפעמים אני פשוט מאבד את עצמי בכתיבה. כתיבה זו אחת הפעולות שאני יותר אוהב לעשות, במיוחד כשזה כרוך בכך שהיד שלי לא נופלת.[/QUOTE]
אני גם מכיר את המשחקים שאתה משחק בהם וגם אני משחק בהם (:
- שכחתי לכתוב בתגובה הקודמת שלי על האורך, כן, זה גם קצת מעצבן אבל אפשר להתמודד חחח
טוב הארה הגיע לי וסוף כתבתי חצי רקע למשחק האסלה שלי(ככה קו ראים למשחקי כרגע).הגעתי לקטע שבו האסלה מתעוררת לחיים ומחר אמשיך רקע
תכוננו למשחק הזוי ביותר