-
[QUOTE]DigiSaver
קינן אומר לך:"זהו ה'נשק הסודי' שלנו" פלאקמון מצב בוהק עודף את מתקפת נהימת הדרקון שאגומון יורה אליו,פלאקמון יורה סוג של קרן שחורה-סגולה,אתה רואה בינתיים שדיאנה,מלקום ודיוויס סיימו את הקרבות שלהם בניצחון,רק הקרב שלך ושל קינן לא נגמר,אגומון אומר לך:"ריו,אחרי שאני אנצח,נתאמן כדי ליצור 'מצב בוהק' משלנו מה דעתך?".[/QUOTE]
"על בטוח!" אומר לאגומון ואחשוב לעצמי:'בואו נראה,אם הוא יכול לחסום את מתקפת נהימת הדרקון של אגומון,מה הוא לא יוכל לחסום?אולי זה יעבוד!' ולאחר מכן אחזור לאגומון ואומר לו:"תשתמש בנהימת דרקון על היד שלך ותשתמש אחר כך בציפורן טער!"
-
[B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*זה בערך קצר יותר ממה שאני דורש,ותגיד יהרוג אותך לשים סימני פיסוק?
ניביו של גאוגמון הופכים להיות ארוכים יותר,חדים יותר וכחולים יותר,אתה מצליח לראות דרך השיניים הכחולות שלו והוא יוצא להתנפל על סורקרמון,טייגר צועק:"לא!" גאוגמון עוצר את ההתקפה שלו על סורקרמון,טייגר ממשיך ואומר:"זה ביני ולבין אחי" הסוכן של DLA מחייך ואומר:"אז הבנת שאני זה אני טייגר,יפה,זה עדיין לא יעצור את התבוסה שלך" טייגר צועק על אחיו:"הם חיסלו את ההורים שלנו אירו ואתה עוד עוזר להם?" הסוכן אירו מחייך ואומר:"סורקרמון השמד את טייגר!" אתה רואה קרן אור כסופה מתקרבת אל טייגר,וויזרדמון מזנק להגן עליו בעזרת מגן שמש אך הוא לא יצליח להחזיק עוד הרבה זמן.
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
אגומון משתמש בנהימת דרקון LV2 על ידו,הוא שולף ציפורניים,אתה רואה שהן נתקעות בבטנו של פלאקמון שהופך להיות מידע דיגיטלי סגול,ניצחת בקרב.
הקריין שואג:"והמנצחים הם:ריו,דיאנה,מלקום ודיוויס!הקרבות של חצי הקמר הם:
ריו ואגומון נגד דיוויס וקרמון שלו והקרב השני הוא דיאנה והפלאמון שלה ומלקום והקורונמון שלו!".
דיוויס מסתכל עליך ואומר לך:"קרמון שלי הולך לההביס את האגומון שלך,זה ברור לך נכון?" הוא אומר את זה בקול בטוח מאוד,כאילו הוא לא הולך להפסיד.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1277911][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*זה בערך קצר יותר ממה שאני דורש,ותגיד יהרוג אותך לשים סימני פיסוק?
ניביו של גאוגמון הופכים להיות ארוכים יותר,חדים יותר וכחולים יותר,אתה מצליח לראות דרך השיניים הכחולות שלו והוא יוצא להתנפל על סורקרמון,טייגר צועק:"לא!" גאוגמון עוצר את ההתקפה שלו על סורקרמון,טייגר ממשיך ואומר:"זה ביני ולבין אחי" הסוכן של DLA מחייך ואומר:"אז הבנת שאני זה אני טייגר,יפה,זה עדיין לא יעצור את התבוסה שלך" טייגר צועק על אחיו:"הם חיסלו את ההורים שלנו אירו ואתה עוד עוזר להם?" הסוכן אירו מחייך ואומר:"סורקרמון השמד את טייגר!" אתה רואה קרן אור כסופה מתקרבת אל טייגר,וויזרדמון מזנק להגן עליו בעזרת מגן שמש אך הוא לא יצליח להחזיק עוד הרבה זמן.
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
אגומון משתמש בנהימת דרקון LV2 על ידו,הוא שולף ציפורניים,אתה רואה שהן נתקעות בבטנו של פלאקמון שהופך להיות מידע דיגיטלי סגול,ניצחת בקרב.
ריו ואגומון נגד דיוויס וקרמון שלו והקרב השני הוא דיאנה והפלאמון שלה ומלקום והקורונמון שלו!".
דיוויס מסתכל עליך ואומר לך:"קרמון שלי הולך לההביס את האגומון שלך,זה ברור לך נכון?" הוא אומר את זה בקול בטוח מאוד,כאילו הוא לא הולך להפסיד.[/QUOTE]
"אחים איזה חר* ענק! תגיד מה הסיפור שלך? למה אתה עוזר למי שחיסל את ההורים שלך והורג את האח שלך גאוגמון להבה כחולה על וויזרדמון!" אומר ואוסיף:" וויזרדמון רוח שמש ככה הוא לא יתגונן מהלהבה הכחולה ויהיה פגיע לניבים כחולים ואגרוף" כשאחשוב:"גם אם הוא יבין מה אני עושה הוא יהיה עוד יותר פגיע".
-
[b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*תגיד יש לך בעיה עם פסיקים?וסורקרמון הוא הרע,וויזרדמון הוא הטוב.
אירו אומר לך:"זה לא עיניינך" גאוגמון יורה להבה כחולה שמורידה את סורקרמון שמפסיק את הקרן הכסופה שלו,אירו יורק על הרצפה ואומר:"זה עוד לא נגמר" הוא זורק פצצה קטנה וכסופה לקרקע,נפתח שער דיגיטלי,אירו נכנס לתוכו והשער נעלם,טייגר אומר לך:"ניצחנו בסיבוב הזה אבל לא בקרב הזה".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1277928][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*תגיד יש לך בעיה עם פסיקים?וסורקרמון הוא הרע,וויזרדמון הוא הטוב.
אירו אומר לך:"זה לא עיניינך" גאוגמון יורה להבה כחולה שמורידה את סורקרמון שמפסיק את הקרן הכסופה שלו,אירו יורק על הרצפה ואומר:"זה עוד לא נגמר" הוא זורק פצצה קטנה וכסופה לקרקע,נפתח שער דיגיטלי,אירו נכנס לתוכו והשער נעלם,טייגר אומר לך:"ניצחנו בסיבוב הזה אבל לא בקרב הזה".[/QUOTE]
*אני יודע והיו לי מספיק פסיקים ליום אחד
"אומרים ניצחנו בקרב אבל לא במלחמה עכשו מה קרה איתך ואיתו ומאיפו באה השנאה הפתאומית הזאת לדאטס?" אשאל בתמיהה את טייגר.
*אין המון מה לכתוב
-
[QUOTE]DigiSaver
דיוויס מסתכל עליך ואומר לך:"קרמון שלי הולך לההביס את האגומון שלך,זה ברור לך נכון?" הוא אומר את זה בקול בטוח מאוד,כאילו הוא לא הולך להפסיד.[/QUOTE]
"הצחקת אותי, נראה לך שתנצח את האגומון הסוס שלי?" אגיד לדיוויס בביטחון "אני אנצח אותך ואהיה האלוף החדש של הטורניר!"
-
*אני מבקש ממך לעשות פסיקים,זה יותר מדי?
טייגר אומר לך:"אם ככה אומרים,אני לא יודע,תמיד אירו היה מוזר,סורקרמון ו-וויזרדמון הם יריבים מהטבע,שבעת לורדי השטן הם הכוח המרושע הקדום ביותר בעולם הדיגיטלי,אף אחד לא הצליח להביס את כולם ביחד,חוץ מאחד,מלך הטמרים הוא היחיד שהצליח לשלוט בשבעת האבירים המלכותיים ולהשמיד את הרוע אחת ולתמיד" אתה שומע את הדיג'יכלי מצפצף:"קרינה דיגיטלית!דיג'ימון טירון יצא לעולם האנושי,הדיג'ימון הוא דורומון,אינו מזיק".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
דיוויס אומר לך:"חבל שהקרב יהיה רק מחרתיים,יש לנו מספיק זמן להתאמן",דיוויס מחייך אליך והולך,אתה רואה את דיאנה מתקרבת,היא אומרת לך:"אני מחכה לסיבוב שני,זה ברור לך,אם אתה לא תביס את דיוויס אני לא יודעת מה אני אעשה לך",אגומון אומר לך:"אם לא פגשת עכשיו חברים טובים,נראה לי פגשת עכשיו אויבים נוראיים מאוד" קינן מתקרב אליך ואומר לך:"ריו,מוכן ללמוד את סודות המצב הבוהק?".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1277718][
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
[B][U]Monster[/U][/B]
הטמר מהצללים אומר לך:"אני לא בדיוק עוקב אחריך,את הסיבה ל'למה אני נמצא באותו מקום שאתה נמצא בו' תצטרך לגלות רק אחרי קרב,רק אם תנצח אותי,אני אגלה לך,דמידוימון דיג'יגדילה לדוימון!" אתה רואה ספרת מידע מקיפה את דמידוימון אחרי זה אתה רואה דיג'ימון שדומה מאוד לאייס דוימון שלך רק שהוא שחור,זהו דוימון.[/QUOTE]
אני אומר לאייס דוימון " דימה תלחם נגד דוימון של הטמר. אתה חייב להביס אותו ,כדי שאדע למה הוא עוקב אחרי. אוקי, תתחיל עם מתקפת ציפורן תער על דוימון וכשאר הוא יתקוף אותך תשמש בשד לילה כמגן מן המתקפה שלו "
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278024][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*אני מבקש ממך לעשות פסיקים,זה יותר מדי?
טייגר אומר לך:"אם ככה אומרים,אני לא יודע,תמיד אירו היה מוזר,סורקרמון ו-וויזרדמון הם יריבים מהטבע,שבעת לורדי השטן הם הכוח המרושע הקדום ביותר בעולם הדיגיטלי,אף אחד לא הצליח להביס את כולם ביחד,חוץ מאחד,מלך הטמרים הוא היחיד שהצליח לשלוט בשבעת האבירים המלכותיים ולהשמיד את הרוע אחת ולתמיד" אתה שומע את הדיג'יכלי מצפצף:"קרינה דיגיטלית!דיג'ימון טירון יצא לעולם האנושי,הדיג'ימון הוא דורומון,אינו מזיק".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
דיוויס אומר לך:"חבל שהקרב יהיה רק מחרתיים,יש לנו מספיק זמן להתאמן",דיוויס מחייך אליך והולך,אתה רואה את דיאנה מתקרבת,היא אומרת לך:"אני מחכה לסיבוב שני,זה ברור לך,אם אתה לא תביס את דיוויס אני לא יודעת מה אני אעשה לך",אגומון אומר לך:"אם לא פגשת עכשיו חברים טובים,נראה לי פגשת עכשיו אויבים נוראיים מאוד" קינן מתקרב אליך ואומר לך:"ריו,מוכן ללמוד את סודות המצב הבוהק?".[/QUOTE]
"טוב גאוגמון חזרה:אלוף-טירון גאוגמון לגאומון-שינוי DNA! גאומון יספיק נגד לא מזיק אל תיעלב אבל גאוגמון באמת אלוף" אומר בנימת סליחה ואחזיר את גאוגמון לגאומון כשאלך אל דורומון.
*טוב זה ערב
-
[B][U]Monster[/U][/B]
שני הדוימונים נלחמים בקרב צמוד,אייס דוימון משתמש בשד לילה אך דוימון משתמש בסוג של גל צללים חזק מאוד שהודף אצ הצל ופוגע באייס דוימון,הטמר המסתורי אומר לך:"לא נראה לי הקרב הזה יגמר בניצחון שלך,להתראות" הוא מחזיר את דוימון שלו ונעלם בצללים,אתה שומע את הקול של תומס מהדיג'יכלי שלך שאומר:"לי,תחזור עכשיו למפקדה,יש לנו משימה מיוחדת בשבילך".
*מה הקשר?אני רוצה שתגיד לי מה הקשר לזה שערב וזה שאתה לא משתמש בפסיקים?
טייגר מחזיר גם הוא את הוויזרדמון שלו לקנדלמון,הוא אומר לך:"נעשה סיור,אני אלך לדרך אחת ואתה לשנייה,מי שימצא ראשון את הדורומון יביס אותו",כול אחד מכם הולך לצד שלו,אתה רואה סוג של דרקון קטן וסגול פושט על דוכן פירות.
*אני שמתי כבר את התמונה שלו במילון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278037][B][U]Monster[/U][/B]
שני הדוימונים נלחמים בקרב צמוד,אייס דוימון משתמש בשד לילה אך דוימון משתמש בסוג של גל צללים חזק מאוד שהודף אצ הצל ופוגע באייס דוימון,הטמר המסתורי אומר לך:"לא נראה לי הקרב הזה יגמר בניצחון שלך,להתראות" הוא מחזיר את דוימון שלו ונעלם בצללים,אתה שומע את הקול של תומס מהדיג'יכלי שלך שאומר:"לי,תחזור עכשיו למפקדה,יש לנו משימה מיוחדת בשבילך".
*מה הקשר?אני רוצה שתגיד לי מה הקשר לזה שערב וזה שאתה לא משתמש בפסיקים?
טייגר מחזיר גם הוא את הוויזרדמון שלו לקנדלמון,הוא אומר לך:"נעשה סיור,אני אלך לדרך אחת ואתה לשנייה,מי שימצא ראשון את הדורומון יביס אותו",כול אחד מכם הולך לצד שלו,אתה רואה סוג של דרקון קטן וסגול פושט על דוכן פירות.
*אני שמתי כבר את התמונה שלו במילון.[/QUOTE]
*אין לי כוח ואני עייף אין תמונה שלו
"היי בחור קטן רוצה תפוח יש לי 5 בתיק... ואני יכול להכין לך שייק פירות ירקות ואוכל דיג'ימונים אם רק תבוא איתי.........." אומר בפיתוי ואזכר שאני יכול באמת לעשות את כל זה ואחשוב:"מזל שאימא התעקשה על 6 תפוחים".
-
[QUOTE]DigiSaver
דיוויס אומר לך:"חבל שהקרב יהיה רק מחרתיים,יש לנו מספיק זמן להתאמן",דיוויס מחייך אליך והולך,אתה רואה את דיאנה מתקרבת,היא אומרת לך:"אני מחכה לסיבוב שני,זה ברור לך,אם אתה לא תביס את דיוויס אני לא יודעת מה אני אעשה לך",אגומון אומר לך:"אם לא פגשת עכשיו חברים טובים,נראה לי פגשת עכשיו אויבים נוראיים מאוד" קינן מתקרב אליך ואומר לך:"ריו,מוכן ללמוד את סודות המצב הבוהק?".[/QUOTE]
"ברור שאני רוצה!צריך להעלאות את הרמה שלנו, נכון אגומון?" אגיד לאגומון וקינן.
-
*יש תמונה שלו ומה הקשר עייף ופסיקים?עובדה שאני יכול עושה תגובות בעשר בלילה.
דורומון מסתכל עליך ובורח לכיוון חנות הצעצועים של העיר 'Game For Kids',אתה מבין שהוא לא קנה את הסיפור הזה של התפוחים [למרות שזה אמיתי],גאומון אומר לך:"כמו בכול חנות שמחשיבה את עצמה יהיו שמה מצלמות אבטחה,צריך קודם לבדוק אם יהיו כאלה,אני אשאיר את זה לך,אם יהיו תקרא לי ואני אנטרל אותם,נלכוד את דורומון ונחזיר אותו לעולם הדיגיטלי,מה דעתך על התוכנית?".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
אתה וקינן ממשיכים במסדרונות,אתה רואה שתי דלתות סגולות שעל כול אחד מהן כתוב "K" בצבע שחור,קינן פותח את הדלת ואומר לך:"זה הבית שלי בכדור הארץ,DATS הביאו לי חדר שבו אוכל לתכונן לקרבות או למשימות שלי,למרות שאני לא סוכן מין השורה,פה אני מתאמן" אתם נכנסים לחדר,אתה רואה שיש מיטה רגילה,כוננית עשויה עץ ועליו לפטופ אתה רואה סוג של רשימות שהכותרת שלהם זה 'מצב בוהק' אתה רואה סרטונים של דיג'ימונים לאיך שהם הופכים להיות למצב בוהק.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278251][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*יש תמונה שלו ומה הקשר עייף ופסיקים?עובדה שאני יכול עושה תגובות בעשר בלילה.
דורומון מסתכל עליך ובורח לכיוון חנות הצעצועים של העיר 'Game For Kids',אתה מבין שהוא לא קנה את הסיפור הזה של התפוחים [למרות שזה אמיתי],גאומון אומר לך:"כמו בכול חנות שמחשיבה את עצמה יהיו שמה מצלמות אבטחה,צריך קודם לבדוק אם יהיו כאלה,אני אשאיר את זה לך,אם יהיו תקרא לי ואני אנטרל אותם,נלכוד את דורומון ונחזיר אותו לעולם הדיגיטלי,מה דעתך על התוכנית?".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
אתה וקינן ממשיכים במסדרונות,אתה רואה שתי דלתות סגולות שעל כול אחד מהן כתוב "K" בצבע שחור,קינן פותח את הדלת ואומר לך:"זה הבית שלי בכדור הארץ,DATS הביאו לי חדר שבו אוכל לתכונן לקרבות או למשימות שלי,למרות שאני לא סוכן מין השורה,פה אני מתאמן" אתם נכנסים לחדר,אתה רואה שיש מיטה רגילה,כוננית עשויה עץ ועליו לפטופ אתה רואה סוג של רשימות שהכותרת שלהם זה 'מצב בוהק' אתה רואה סרטונים של דיג'ימונים לאיך שהם הופכים להיות למצב בוהק.[/QUOTE]
*פרסמתי פרק חדש בסיפור תראה
"נשמע נהדר רק שאנחנו אמורים להימנע מחשיפה של דיג'ימונים ישלי רעיון אתה תעמיד פנים שאתה ובאמת יש לי אח אז תתחזה אליו אבל בתחפושת מהיום אתה לפחות עד שנסיים את המשימה אחי טומי ב. איצ'ירו שחזר מחוג לחימה ולובש תחפושת רוצה תפוח?" אומר בזמן שאתחיל ללכת אל כיוון החנות ואזכר בתקופה שבה ביליתי שם עם אחי.
-
[b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
גאומון אומר לך:"אח שלך שבגובה תשעים סנטימטר,עם פרווה כחולה שדומה לכלב,סליחה על החוצפה אבל אני חושב שהתוכנית שלי יותר טובה" אתה שומע קול שאומר:"אכפת לכם להחליט כבר על תוכנית?" אתה רואה את טייגר מחייך אליך הוא אומר לך:"ראיתי שהוא פה אז חשבתי אני וקנדלמון לבוא ולעזור לכם".