[QUOTE=r03e;1287786]אסתכל על אמילי כדי לבדוק שהאברה הזה לא שלה ואז אוציא את גבייט כדי להביס את המפלצת הזאת "גבייט נשמת דרקון 2" אומר לגבייט בהתרגשות[/QUOTE]
אתה רואה שזה האברה של אמילי והעור של המפלצת מתפרק ואמילי יוצאת ממנה אתה שם לב שכבר חצות.
Printable View
[QUOTE=r03e;1287786]אסתכל על אמילי כדי לבדוק שהאברה הזה לא שלה ואז אוציא את גבייט כדי להביס את המפלצת הזאת "גבייט נשמת דרקון 2" אומר לגבייט בהתרגשות[/QUOTE]
אתה רואה שזה האברה של אמילי והעור של המפלצת מתפרק ואמילי יוצאת ממנה אתה שם לב שכבר חצות.
[QUOTE=Diamondes;1287789]אתה רואה שזה האברה של אמילי והעור של המפלצת מתפרק ואמילי יוצאת ממנה אתה שם לב שכבר חצות.[/QUOTE]
"אה.. אמילי?" אשאל בחשש "מה את בדיוק... מפלצת!?" אומר בפחד זהירות ויראה באותו הזמן
[QUOTE=r03e;1287825]"אה.. אמילי?" אשאל בחשש "מה את בדיוק... מפלצת!?" אומר בפחד זהירות ויראה באותו הזמן[/QUOTE]
אמילי מסבירה שזאת תחפושת ואתה הולך איתה אל קול מוזר.
[QUOTE=Diamondes;1287828]אמילי מסבירה שזאת תחפושת ואתה הולך איתה אל קול מוזר.[/QUOTE]
[SIZE="2"]תחשוב מה אני אמור להגיב באמת[/SIZE]
-----------
אני הולך לכיוון הקול
[QUOTE=r03e;1287834][SIZE="2"]תחשוב מה אני אמור להגיב באמת[/SIZE]
-----------
אני הולך לכיוון הקול[/QUOTE]
אתה הולך אל הקול ורואה פוקימוננים מדהימים ואחד מהם הוא הדרגונייר ואתה רואה גם ויקטיני.
*מה הפוקימון האהוב עליך?
[QUOTE=Diamondes;1287920]אתה הולך אל הקול ורואה פוקימוננים מדהימים ואחד מהם הוא הדרגונייר ואתה רואה גם ויקטיני.
*מה הפוקימון האהוב עליך?[/QUOTE]
גרצומפ, מה אתה לא רואה בחתימה?
-------------
אוציא את הפוקדע ואבדוק את שניהם(ויקיטאני ודרגונייר) לאחר מיכן אתלבט מול מי להילחם ואולי לתפוס את ויקיטני "אני אתפוס את ויקיטני" אומר בקול לעצמי ואוציא את גבייט כדי להלחם "בסדר גבייט בוא נתפוס את הויקיטני הזה. תשתמש בנשמת דרקון 2, קדימה!" אומר בהתלהבות
[QUOTE=r03e;1287923]גרצומפ, מה אתה לא רואה בחתימה?
-------------
אוציא את הפוקדע ואבדוק את שניהם(ויקיטאני ודרגונייר) לאחר מיכן אתלבט מול מי להילחם ואולי לתפוס את ויקיטני "אני אתפוס את ויקיטני" אומר בקול לעצמי ואוציא את גבייט כדי להלחם "בסדר גבייט בוא נתפוס את הויקיטני הזה. תשתמש בנשמת דרקון 2, קדימה!" אומר בהתלהבות[/QUOTE]
גבייט מחסל את ויקטיני ואתה זורק עליו פוקדור אבל אז ויקטיני מדבר ואומר לך "לא, בבקשה לא!".
[QUOTE=Diamondes;1287928]גבייט מחסל את ויקטיני ואתה זורק עליו פוקדור אבל אז ויקטיני מדבר ואומר לך "לא, בבקשה לא!".[/QUOTE]
"אתה יודע לדבר?!" אומר בפליאה ואעצור את התנופה של הזריקה של הפוכדור "ואוו" אומר בזמן שאנסה להחזיר לעצמי את שיווי המשקל "לה לא לתפוס אותך" אשאל את ויקיטני כשאני עדיין מוכן לזרוק את הפוכדור
--------------
דרך אגב מה עם המידע בפוקדע על ויקיטני ודרגונייר
ואני לא רוצה להתערב אבל מה עם מתקפות חדשות שהפוקימונים שלי אמורים ללמוד
[QUOTE=r03e;1287929]"אתה יודע לדבר?!" אומר בפליאה ואעצור את התנופה של הזריקה של הפוכדור "ואוו" אומר בזמן שאנסה להחזיר לעצמי את שיווי המשקל "לה לא לתפוס אותך" אשאל את ויקיטני כשאני עדיין מוכן לזרוק את הפוכדור
--------------
דרך אגב מה עם המידע בפוקדע על ויקיטני ודרגונייר
ואני לא רוצה להתערב אבל מה עם מתקפות חדשות שהפוקימונים שלי אמורים ללמוד[/QUOTE]
*כשתתפוס אחד ואחד יתפתח בקרוב(אולי לגרצ'ומפ אולי לדרגונייר)
ויקטיני מפחד ואומר לך שהוא כמו כל הויקטינים יכול לדבר (תתפלא באומנות המריחה).
[QUOTE=Diamondes;1287932]*כשתתפוס אחד ואחד יתפתח בקרוב(אולי לגרצ'ומפ אולי לדרגונייר)
ויקטיני מפחד ואומר לך שהוא כמו כל הויקטינים יכול לדבר (תתפלא באומנות המריחה).[/QUOTE]
מריחה?:doubt::oing:
---------------
"טוב אז למה אתה לא רוצה להתפס וכדאי שתיהיה לך סיבה טובה מאוד" אומר כשאני מכין את הפוקדור לזריקה
[QUOTE=r03e;1287939]מריחה?:doubt::oing:
---------------
"טוב אז למה אתה לא רוצה להתפס וכדאי שתיהיה לך סיבה טובה מאוד" אומר כשאני מכין את הפוקדור לזריקה[/QUOTE]
*למרוח כל פרט קטן תראה כמו של טל
ויקטיני מסביר שהוא לא רוצה להיתפס משום שהוא יצור חכם אף יותר מבני האדם וכי הוא לא נתפס ואומר לך בלגלגנות לנסות.
[QUOTE=Diamondes;1287941]*למרוח כל פרט קטן תראה כמו של טל
ויקטיני מסביר שהוא לא רוצה להיתפס משום שהוא יצור חכם אף יותר מבני האדם וכי הוא לא נתפס ואומר לך בלגלגנות לנסות.[/QUOTE]
"אז למה התחננת קודם" אומר לו ואז אגיד לגבייט "נשמת דרקון 2 על הויקיטני החצוף הזה" ולאחר מיכן אזרוק אז הפוקדור ואמתין "גבייט תתען מטאור דרקון למיקרה שויקיטני יצליח לצאת ותשתמש בו אם הוא יצא" אומר לגבייט
[QUOTE=r03e;1287945]"אז למה התחננת קודם" אומר לו ואז אגיד לגבייט "נשמת דרקון 2 על הויקיטני החצוף הזה" ולאחר מיכן אזרוק אז הפוקדור ואמתין "גבייט תתען מטאור דרקון למיקרה שויקיטני יצליח לצאת ותשתמש בו אם הוא יצא" אומר לגבייט[/QUOTE]
הפוקדור מרחף ליד ויקטיני שאומר אמרתי לך.
[QUOTE=Diamondes;1287947]הפוקדור מרחף ליד ויקטיני שאומר אמרתי לך.[/QUOTE]
'קודם צריך לעלף אותו' אחשוב בראשי ואז עולה לי רעיון אחר "מה דעתך להצתרף אלי מרצונך החופשי?" אשאל בחביבות ואז אסתכל על גבייט ואשאל אותו בכנות "מה דעתך גבייט הוא יהיה חבר טוב ויעזור נכון?"
[QUOTE=r03e;1287959]'קודם צריך לעלף אותו' אחשוב בראשי ואז עולה לי רעיון אחר "מה דעתך להצתרף אלי מרצונך החופשי?" אשאל בחביבות ואז אסתכל על גבייט ואשאל אותו בכנות "מה דעתך גבייט הוא יהיה חבר טוב ויעזור נכון?"[/QUOTE]
ויקטיני לא רוצה להצטרף אבל הוא יעזור לך ואז גבייט בורח עם כנפיו.