-
[QUOTE=Kayoger;1288715][U]תומר:
[/U][COLOR=Teal]גילגר רץ לכיוון פולוסווין והסופת שלגים רק מחריפה,אתה רואה את ההתנגשות ופתאום [B]בום!
[/B]העשן מחסה את כל הזירה ואתה לא רואה מטר קדימה.
לאחר שהעשן מתפזר אתה שומע את השופט אומר "פולוסווין וגליגר לא יכולים להלחם יותר,זה תיקו!"
אתה מבין ששני הפוקימונים מעולפים.
"כל הכבוד פולוסווין" אומר מארק "צא עכשיו סילאו!" הוא אומר ופוקימון דמוי אריה ים מופיע מולך ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/364.gif[/IMG][COLOR=Teal]).
מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
"תחזור גליגר, נלחמת היטב!" אומר ואז אחזיר את גליגר לפוכדור שלו,
"קקטורן צא ותשתמש באגרוף שאיבה ובאגרוף ממוקד על סילאו!" אומר, ואז אוציא את קקטורן מהפוכדור שלו.
-
[quote]
מקס:
גליגר משתמש במספרי X על הבוץ ומתחיל להעיף אותו באוויר עד שהוא מתנגש בעצם מוצק שחוסם לו את הדרך ומתחיל להרביץ לו עם מספרי X.
"עכשיו מריל תשתמש באקדח מים על הפרצוף של גליגר!" אומרת איריס וגילגר חוטף אקדח מים מדויק לפנים ובקושי קם אחריו.
"מה התכנית שלך עכשיו?" שואלת איריס "צא מריל תשתמש בנגיחה!" היא מוסיפה ומריל מתקרב לכיוון גליגר עם הראש שלו.
מה תעשה?[/quote]
"תמיד יש לי תוכנית" אומר לה "תברח מימנו עד שכמעט תגיע לקיר אז תקפוץ,אם הוא לא מספיק מהר הוא יקבל את הראש בקיר ותיתן לו מספרי X אם הוא כן מספיק מהיר,תעוף לתקרב ותקח תנופה גדולה שם בשביל דחיפה בכל הכוח!" אומר לגליגר,כי האישה הזאת כבר ממש עולה לי על העצבים
-
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מוציא את יאנמה ודרילבור לקרב,אתה אומר ליאנמה לעוף גבוה ולדריבלור להתחפר ומחכה לתגובה של אנדריאן.
"צא קווילבה תשתמש בעמוד אש לתוך המחילה של דרילבור!" אנדריאן אומר "בייליף תשתמשי בהצלפת גפן על יאנמה!" הוא מוסיף ושני הפוקימונים שלך נפגעים קשה "יאללה עוד פעם אחת!" אנדריאל אומר והפוקימונים שלו מתכוננום למתקפה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]מרכוס:
[/B][/U]אתה אומר לאחות ג'וי והיא רושמת אותך,אתה ניגש לילד שראית קודם ואומר לו שאתה היריב הבא שלו.
"טוב בוא נלך למרכז הקרבות שנמצא מעבר לפינה" הילד אומר "דרך אגב שמי בארי" הוא אומר ואתם הולכים למרכז הקרבות.
"הזירה שלכם שם!" אומר האחראי ואתה רואה זירה שכמעט כולה עשויה ממים חוץ מחלקים קטנים.
"צאו עכשיו טוטודייל ופירנפלאפ!" בארי אומר ומהפוכדורים שלו יוצאים שני פוקימוני מים ().
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:
[/B][/U]"כל מה שעשינו לו הוא פשוט להלחם פה עד מוות!" אומר האדם בצחוק רב "עכשיו גולבט תשתמש ברוח כסופה!" וגולבט פוגע במארשטומפ וטיילו.
"פרסיאן תשתמש בכפות זעם!" אומרת האישה ופרסיאן מתחיל לתקוף את טיילו ומארשטומפ.
"מארשטומפ סטירת בוץ על פרסיאן ואחר כך אקדח מים!, טיילו אס אווירי על גולבט ואז אס אווירי עליו!, לאחר מכן תשתמש בניקור תוך כדי אס אווירי, ותצבור מהירות בכדי לנסות ללמוד ציפור אמיצה!'' אץ אומרת לפוקימונים שלך ומראשטומפ מתחיל לסטור לפריסאן עד שהוא מתעלף מרוב המכות הרבות וגולבאט חוטף אס אווירי מדויק ועוד מתקפת ניקור ומתעלף.
זיו מתעורר ומספר לך בדיוק מה שהאדם מצוות רוקט אמר ואת והוא חוזרים לעיר לשינה נעימה.
~למחרת~
יום יפה הגיע לעיר אוקימואה שהתעוררה לריח של הטל בבוקר.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen][U][B]דרן:
[/B][/U]אתה מתקדם לעבר דרך 3 ומזג האוויר נעים להפליא באזור העיר אוקימואה וניתן למצוא עכשיו הרבה פוקימוני עשב משוטטים,מולך מתגלים כמה:
אודיש ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/043.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) לוטד ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/270.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) סידוט ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/273.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) באדו ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/406.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) פנסאג ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/511.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]תומר:
[/B][/U]אתה מוציא את קקטורן ואומר לו להשתמש באגרוף שאיבה ביד אחת ובאגרוף ממוקד ביד השנייה וקקטורן יוצא במהירות לעבר סילאו.
"סילאו עכשיו תשתמש בקרן קרח!" אומר מארק וסילאו מקפיא את קקטורן.
"עכשיו סילאו תשתמש ברסיס קרח!" אומר מארק ורסיס קרח עף לכיוון קקטורן הקפוא.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange][U][B]מקס:
[/B][/U]גליגר מנסה למשוך את מריל לקיר אך לפתע באה אסטרטגיה שונה מצד איריס "עכשיו אקדח מים מריל שלי" היא אומרת ומריל משתמש באקדח מים ומצמיד את גליגר לקיר "מוחעחעחעחע" אתה שומע את איריס צוחצקת ברשעות "באמת?זה מה שחשבת שיעזור לך מולי?" היא אומרת בלעג "מריל שלי עוד פעם אחת אקדח מים!" ומריל יורה סילון מים לכיוון גליגר.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1288800][COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מוציא את יאנמה ודרילבור לקרב,אתה אומר ליאנמה לעוף גבוה ולדריבלור להתחפר ומחכה לתגובה של אנדריאן.
"צא קווילבה תשתמש בעמוד אש לתוך המחילה של דרילבור!" אנדריאן אומר "בייליף תשתמשי בהצלפת גפן על יאנמה!" הוא מוסיף ושני הפוקימונים שלך נפגעים קשה "יאללה עוד פעם אחת!" אנדריאל אומר והפוקימונים שלו מתכוננום למתקפה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"מהר יאנמה תשתמש ברוח כסופה ואז בכנף פלדה ולבסוף במתקפה מהירה על בייליף, דרילבור תצא מתחת לקווילבה ותשתמש בטפר מתכת ואז בדחיפה בכל הכוח" אדריך את שני הפוקימונים שלי "קדימה אתם יכולים לנצח" אעודד אותם בשימחה ובתקווה שינצחו
-
[QUOTE=Kayoger;1288800]
[/B][/U]אתה מתקדם לעבר דרך 3 ומזג האוויר נעים להפליא באזור העיר אוקימואה וניתן למצוא עכשיו הרבה פוקימוני עשב משוטטים,מולך מתגלים כמה:
אודיש ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/043.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) לוטד ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/270.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) סידוט ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/273.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) באדו ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/406.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) פנסאג ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/511.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen])
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני הולך לכיוון אחד מהסידוט, ואז אני אומר לוובאט לתקוף את סידוט קודם עם בלבול ואז עם מתקפת סופה. אני צועק לו:" יאללה תעלף אותו! תראה לו מה אתה יכול לעשות!"
-
[QUOTE=Kayoger;1288800][COLOR=Teal][U][B]תומר:
[/B][/U]אתה מוציא את קקטורן ואומר לו להשתמש באגרוף שאיבה ביד אחת ובאגרוף ממוקד ביד השנייה וקקטורן יוצא במהירות לעבר סילאו.
"סילאו עכשיו תשתמש בקרן קרח!" אומר מארק וסילאו מקפיא את קקטורן.
"עכשיו סילאו תשתמש ברסיס קרח!" אומר מארק ורסיס קרח עף לכיוון קקטורן הקפוא.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"קקטורן תשתמש בטיל סיכות להשמיד את רסיסי הקרח,
לאחר מכן פזילה על פולסווין ואז תנסה לצאת בעזרת אגרוף ממוקד מהקרח!" אומר לקקטורן
"ואזד אגרוף ממוקד ואגרוף שאיבה על פולוסווין שוב פעם!" אצעק לקקטורן.
-
[quote=k[u][b]איקו:
[/b][/u]"כל מה שעשינו לו הוא פשוט להלחם פה עד מוות!" אומר האדם בצחוק רב "עכשיו גולבט תשתמש ברוח כסופה!" וגולבט פוגע במארשטומפ וטיילו.
"פרסיאן תשתמש בכפות זעם!" אומרת האישה ופרסיאן מתחיל לתקוף את טיילו ומארשטומפ.
"מארשטומפ סטירת בוץ על פרסיאן ואחר כך אקדח מים!, טיילו אס אווירי על גולבט ואז אס אווירי עליו!, לאחר מכן תשתמש בניקור תוך כדי אס אווירי, ותצבור מהירות בכדי לנסות ללמוד ציפור אמיצה!'' אץ אומרת לפוקימונים שלך ומראשטומפ מתחיל לסטור לפריסאן עד שהוא מתעלף מרוב המכות הרבות וגולבאט חוטף אס אווירי מדויק ועוד מתקפת ניקור ומתעלף.
זיו מתעורר ומספר לך בדיוק מה שהאדם מצוות רוקט אמר ואת והוא חוזרים לעיר לשינה נעימה.
~למחרת~
יום יפה הגיע לעיר אוקימואה שהתעוררה לריח של הטל בבוקר.
מה תעשי?[/color]
''איזה יום יפה!'' אומר לזיו בחיוך, ''היי יש לי רעיון! בוא נלך למכון, אני מרגישה שאני מוכנה אליו'' אומר לזיוף לאחר מכן אלך יחד עם זיו אל מכון העיר בתקווה רבה להצליח לנצח בוא בכדי לקבל משימה מן מנהיגת המכון
-
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]יאנמה משתמש ברוח כסופה על בייליף וזו הייתה מכה קריטית!
מיד לאחר מכן יאנמה משתמש בכנף פלדה על בייליף וגורם לו לנזק רב מאוד ולסיום משתמש במתקפה מהירה וומסיים את המלכה.
~בייליף מעולף~
באותו הזמן דרילבור יוצא מתוך האדמה שהוא מתחת לקווילבה וגורם לו לנזק רב,מיד לאחר מכן הוא משתמש בטופר מתכת וגומר את המלכה.
~קווילבה מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen]
[U][B]דרן:
[/B][/U]וובאט מתשמש בבלבול על סידוט וגורם לו לנזק רציני,מיד לאחר מכן הוא משתמש במתקפת סופה וגורם לו לנזק מוכפל אבל סידוט לא מוותר ומשתמש בהתמדה ופוגע ישירות בוובאט שהפך למותש בשניות.
עכשיו אתה רואה את סידוט משתמש בעלי טער לכיוון וובאט.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Teal]
[U][B]תומר:
[/B][/U]אתה עילפת כבר את פולוסווין אבל לא חשוב
-----------------------------------
קקטורן שובר את רסיס הקרח של סילאו ומשתמש בפזילה כדי להוריד לו במעט את ההגנה,מיד לאחר מכן הוא משתחרר עם אגרוף ממוקד מהקרח ורץ עם אגרוף ממוקד ואגרוף שאיבה לעבר סילאו שחוטף אותם ישר לפנים ועף לקיר.
~סליאו מעולף~
"סליאו לא יכול להלחם,קקטורן מנצח!" אומר השופט.
"טוב עכשיו אני בוחר בך ברטיק!" אומר מארק ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דוב לבן ענק! ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/614.gif[/IMG][COLOR=Teal])
"צא עכשיו בקרן קרח!"
מה תעשה?
[U][B][COLOR=DarkOrchid]איקו:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkOrchid]את מתקרבת עם זיו למכון ורואה קרב מרתק בן גליגר של המתמודד לבין מריל של המנהיגה ומבינה שהמכון תפוס ברגע זה.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR]
-
[U][B][COLOR=DarkOrchid]איקו:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkOrchid]את מתקרבת עם זיו למכון ורואה קרב מרתק בן גליגר של המתמודד לבין מריל של המנהיגה ומבינה שהמכון תפוס ברגע זה.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
''אוף....חבל'' אמלמל, ''נחזור מאוחר יותר'' אומר לזיו בחיוך מעודד, ''אולי...נלך לראות איזה אטרקציות נוספות יש בעיר..'' אומר לזיו, אלך יחד איתו למרכז הפוקימונים, אתקדם אל האחות ג'וי ואשאל ''שלום האחות ג'וי, איזו אטרקציות\חנויות מיוחדות יש בעיר?''
-
[quote]מקס:
גליגר מנסה למשוך את מריל לקיר אך לפתע באה אסטרטגיה שונה מצד איריס "עכשיו אקדח מים מריל שלי" היא אומרת ומריל משתמש באקדח מים ומצמיד את גליגר לקיר "מוחעחעחעחע" אתה שומע את איריס צוחצקת ברשעות "באמת?זה מה שחשבת שיעזור לך מולי?" היא אומרת בלעג "מריל שלי עוד פעם אחת אקדח מים!" ומריל יורה סילון מים לכיוון גליגר.
מה תעשה?[/quote]
"תהדוף את זה עם מספרי X!" אומר לגליגר ואז אומר למנהיגה,"את לא הבנ שאת לא מענינת אותי?,מה שמענין אותי זה אימונים לגליגר,ג מכון או לא,עדין הוא יקבל מנה רצינית של אימונים מפוקימונים כל כך מאומנים שהחליטו לשים את המאמנת שלהם כמנהיגת מכון" אומר למאמנת ואז אפקוד על גליגר "תעוף עד לתקרה ותעשה מספרי X תוך כדי שאתה עף במהירות לקרקעית,תנסה לחפור מנהרה ככה מתחת לבריכה" אומר לגליגר
-
[QUOTE=Kayoger;1288800][COLOR=Red][U][B][COLOR=Blue][U][B]מרכוס:
[/B][/U]אתה אומר לאחות ג'וי והיא רושמת אותך,אתה ניגש לילד שראית קודם ואומר לו שאתה היריב הבא שלו.
"טוב בוא נלך למרכז הקרבות שנמצא מעבר לפינה" הילד אומר "דרך אגב שמי בארי" הוא אומר ואתם הולכים למרכז הקרבות.
"הזירה שלכם שם!" אומר האחראי ואתה רואה זירה שכמעט כולה עשויה ממים חוץ מחלקים קטנים.
"צאו עכשיו טוטודייל ופירנפלאפ!" בארי אומר ומהפוכדורים שלו יוצאים שני פוקימוני מים ().
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אוציא את קדברה וטריטוגה ואומר להם באומץ "אנחנו ננצח קדברה היכולות לך יעזרו מאוד וטריטוגה אתה חדש ואולי חלש אבל אתה מימי ושם אתה חזק עם שילוב הסוגים הזה" ואחכה עד שיתחילו עם המתקפות.
-
[QUOTE=Kayoger;1288651][COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]"אין בעיה הכלל" אומרת האחות ג'וי "אני ארפא את הפוקימונים שלך,זה יקקח כמה דקות".
"בנתיים אם אתה רוצה יש עכשיו תחרות של קרבות 2 על 2,הנה טופס הרישום" היא אומרת.
[U][B]פוקימונים:
שם המאמן:
[/B][/U]~לאחר כמה דקות~
"הנה הפוקימונים שלך ובבקשה תמלא מהר את הטופס,זה היריב הראשון בתחרות" היא אומרת ומצביע על ילד ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]מרכוס:
[/B][/U]אתה מתקדם לכפר ליילית למרכז הפוקימונים ומגיש לאחות ג'וי את הפוקמונים שלך,באותו הזמן אתה רואה ילד ממלא טופס הרשמה למעין תחרות 2 על 2.
הטופס נראה כך:
[U][B]פוקימונים:
שם המאמן:
[/B][/U]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Teal]
[U][B]תומר:
[/B][/U]אתה מחזיר את סינדוקוויל המותש לפוכדור שלו ומוציא את גליגר לקרב.
"גליגר תשתמש באגרוף ממוקד!" אתה אומר לגליגר שבעזרת אגרוף קטלני מעיף את פולוסווין שמתחיל להיראות תשוש מעט.
"פולוסווין תשתמש בסופת שלגים!" מארק אומר לפולוסווין ושלג כבד מתחיל לרדת במכון וגליגר לא מצליח להמשיך לעוף את הוא נוחת על השלג שנערם למטה.
"פולוסווין תשתמש בהורדה!" אומר מארק וםולוסווין רת לכיוון גליגר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]לאחר קבלת גליגר את רץ לתוך המכון ומאתגר את איריס לקרב.
"טוב אם רתה חושב שתצליח!" היא אומרת לך בלעג "צא עכשיו מריל!" ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון הנראה כך.
"מריל צלול לתוך המים" היא מוסיפה.
"במי אתה בוחר?" איריס שואלת.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך ובזמן הזה מתחיל לתכנן את הפריצה למחסן של מרכז הפוקימונים.
~לאחר כמה דקות~
"בבקשה" אומרת האחורת ג'וי ומגישה לך את הפוקימונים שלך .
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]ששון:
[/B][/U]מיאו אינו מצליח להשתגר מכייון שהיכולת שלו מאפשרת להגיע רק למקומות בו הוא כבר ביקר.
אתה ממשיך לכיוון הבסיס של צוות רוקט ומבקש אבן נצח "מה פתאום!" אומר לך מורגן "לפני שתוכל לקבל אותה עלייך לעבור משימה,לגנוב 3 פוכדורים מהמחסן של מרכז הפוקימונים,שמעתי שדרן שם" הוא מוסיף
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"דרן, אה?" אני אומר. "נראה שאנחנו הולכים לפגוש חבר וותיק!". "מיאו, תשתגר למקום הכי קרוב שאפשר למרכז!". לאחר שאנחנו משתגרים, אני ניגש למרכז ומוציא את הפוקדור של סטארלי. "הסטארלי שלי פצוע! נשבר לו המקור ונמרטו לו נוצות!" אני קורא ומשליך את הפוקדור לכיוון הנגדי מהדלת למחסן הפוקדורים. "מיאו, כנס לחדר מהר ואני כבר ישתגר אליך!" אני לוחש למיאו. אני נותן לאחות גוי לטפל בסטארלי, ובינתיים "אני יוצא לשאוף קצת אוויר" אני אומר. בחוץ אני מתרכז ומשתגר למקום שבו מיאו, מכיוון שעכשיו שנינו כאחד, אני יכול הרי להשתגר למקום בו לכאורה ביקרתי. ושם הוא ביקר. כשאני במחסן, אני מחפש את דרן כדי שיעזור לי.
-
[COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]"אם את רוצה יש אפשרות לערך קרבות בחצר מאחורי המרכז" היא אומרת "יש פה גם בסיס של צוות רוקט אבל בדרך כלל אף אחד לא הולך לשם,או אם את רוצה שמעתי שיש ליד החנות תחרותסרטי פוקימונים,את צריכה להראות עד כמה הפוקימון שלך יפה,לעשות שילובי מתקפות ועוד" היא אומרת.
מה תעשי?[/COLOR]
[/B][/U]"איך שאתה רוצה" אומרת איריס וגליגר בנתיים עף לתיקרת המכון וצולל לכיוון המים תוך שימוש במספרי X כדי ליצור חור בקרקעית. "לא כל כך מהר" אומרת איריס "עכשיו מריל תשתמש בנגיחה ואז בקרן קרח!" ומירל נוגח בגליגר לפני שהוא נוחת במים ומקפיא אותו.
~גילגר מעולף~
"גליגר לא יכול להלחם יותר,מריל מנצח" מכריז השופט.
"אממ" איריס משמיע קול מרוצה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue]
[U][B]מרכוס:
[/B][/U]"צא טוטודייל תשתמש במשאבת הידרו על קדברה" אומר בארי "פרינפלאפ תשתמש בתופר מתכת!" הוא מוסיף ושני הפוקימונים של בארי מתקרבים לקדברה וטריטוגה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]ששון:
[/B][/U]אתה מצליח לחדור בצורה יפה מאוד ויצירתית לתוך המחסן של מרכז הפוקימונים אך אין זכר לדרן כי הוא יתקדם לו כבר במסעו.
אתה גונב שלושה פוכדורים ומשתגר יחד עם מיאו החוצה ולוקח את סטארלי שלך מהאחות ג'וי.
לאחר שאתה מגיש את הפוכדורים למורגן הוא מודה לך ואתה חופשי ללכת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1288884][COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]"אם את רוצה יש אפשרות לערך קרבות בחצר מאחורי המרכז" היא אומרת "יש פה גם בסיס של צוות רוקט אבל בדרך כלל אף אחד לא הולך לשם,או אם את רוצה שמעתי שיש ליד החנות תחרותסרטי פוקימונים,את צריכה להראות עד כמה הפוקימון שלך יפה,לעשות שילובי מתקפות ועוד" היא אומרת.
מה תעשי?[/COLOR]
'צוות רוקט..?' אחשוב לעצמי, 'פה בעיר..בסיס?', אקח את זיו הצידה ואומר לו ''זיו, אנחנו לא יכולים להניח לזה לקרות, יש לנו פה הזדמנות להרוס את אחד הבסיסים של צצוות רוקט, זאת הזדמנותת שאי אפשר להחמיץ, אז תבוא איתי, אוחמ שאלך לבד'' אומר לזיו עם מבט נחוש בעיינים
-
[quote]
מקס:
"איך שאתה רוצה" אומרת איריס וגליגר בנתיים עף לתיקרת המכון וצולל לכיוון המים תוך שימוש במספרי X כדי ליצור חור בקרקעית. "לא כל כך מהר" אומרת איריס "עכשיו מריל תשתמש בנגיחה ואז בקרן קרח!" ומירל נוגח בגליגר לפני שהוא נוחת במים ומקפיא אותו.
~גילגר מעולף~
"גליגר לא יכול להלחם יותר,מריל מנצח" מכריז השופט.
"אממ" איריס משמיע קול מרוצה.
מה תעשה?[/quote]
"צא וניפיד" אומר ואזרוק את הפוקדור,"תשתמש בעוקץ רעל על המים,מתי שמריל יצא משם תשתמש בירית חוט ושוב עוקץ רעל" אומר לוינפיד. (הפעם אתה לא יכול לאמר לי שמריל שורד גם ברעל)