-
[QUOTE=Balenciaga;1307300][U]NivX10[/U]
"אני אכוון אונתנו למרכז הפוקימונים." אומר לך גילברט, ומוביל אותך במורד השביל המתפתל בין הבתים הקטנים של הכפר.
תוך דקות בודדות ניצבתם מול מרכז הפוקימונים הקטן, והאחות קיבלה אתכם בברכה. "למאמני פוקימונים הלינה היא בחינם," הסבירה לך האחות. "אנחנו לא גובים כסף ממאמנים צעירים. אם אתה רוצה, אה יכול ללכת לחנות שנצמאת ממול למרכז הפוקימונים, שם תוכל להצטייד בכל מיני דברים, וגם לקנות פוקימונים אם תרצה." היא הציעה לך. "תרצה למסור לי את הפוקימונים שלך ללילה?"[/QUOTE]
״ארצה מאוד, הם צריכים מנוחה טובה וטיפול ראוי לקרת המכון מחר, תודה רבה״ אומר בחיוך אסיר תודה.
בתגובה להצעתה אשיב ״מוטב שאבדוק מחר... כבר מאוחר וגם אני צריך להיות עירני ומוכן״
אתן לה את וואטובר ואגיאגל ואקרא אל גילברט ״אם תרצה לבדוק את החנות אתה מוזמן... אני בחדר״
אעלה אל החדר ואתארגן לשינה מלא ציפייה ומחשבות על מחר!*
-
[quote=Balenciaga;1306530][U]Pikachu 4 Ever[/U]
קאוויאט מתקרב גם הוא אל גרפיל, ושני הפוקימונים נפגשים ומתחילים לתקוף זה את זה במתקפת נשיכה.
גרפיל נועץ את שיניו, הצווארו של פוקימון העכבר שלך, וכך עושה גם קאוויאט. שני הפוקימונים נאבקים זה בזה, נושכים בעוצמה ולא מרפים.
"גרפיל, מצויין!" קורא אדם לפוקימון שלו. "עכשיו תשתמש בסופר-נשיכה!" הוא פוקד על הפוקימון שלו.
שיניו של גרפיל מתחילות לגדול עוד ועוד, וננעצות בעוצמה חזקה יותר בקאוויאט שלך. פוקימון העכבר סובל, ומרפה מהנשיכה שלו. הוא תפוס בשיניו של גרפיל, ולא מצליח להשתחרר.[/quote]
'לא ציפיתי לזה!' אחשוב לעצמי בלחץ ואתבונן בקאוויאט סובל בחוסר אונים 'מה לעשות מה לעשות?!' אחשוב לעצמי בעצבים ואנסה להירגע "קדימה קאוויאט תשתמש שוב פעם בנשיכה בכל העוצמה שלך ותנסה לגרום לגרפיל להרפות את האחיזה שלו בך ואז תשתמש במתקפה מהירה כדי להעיף את גרפיל באוויר!" אומר במהירות לקאוויאט
-
[U]NivX10[/U]
"אני בהחלט מתכוון ללכת לחנות, יש לי כמה דברים שאני צריך לקנות. אני אחזור עוד חצי שעה." אומר לך גילברט. הוא הולך, ומשאיר אותך לבד.
אתה נכנס לחדר שלך, חדר ישן ומאובק, אבל לך לא היה אכפת. נשכבת על המיטה שהייתה רכה ונוחה משציפית, ונרדמת תוך שניות בודדות. כשאתה מתעורר בבוקר, אתה מגלה על השידה הישנה שלצידך את שני הפוקדורים של אגיאגל ווואטובר מונחים זה לצג זה.
זה היה בוקר חדש ורענן. גילברט עדיין ישן במיטה קרובה אליך.
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
קאוויאט נושך בחזרה את גרפיל פוקימון הסנאי. שני הפוקימונים מתפתלים מכאב, נאבקים אחד בשני בכל כוחותיהם. אט אט גרפיל נראה תשוש יותר, ונשיכתו נעשית רפויה יותר.
"גרפיל, מספיק. תיסוג!" אומר לו אדם לפני שפוקימון העכבר שלך מספיק לתקוף במתקפת מהירות. גרפיל מרפה את הנשיכה שלו לגמרי, הודף את קאוויאט לאחור, ורץ לאחור.
שני הפוקימונים מתנשפים ומתנשמים בכבדות. זה היה מהלך מתיש עבורם, ידעת היטב.
"גרפיל, תמקד את האנרגיה בגופך (Focus Energy)!" קורא מאמן המכון.
פוקימון הסנאי עומד במקומו, ומתרכז במשך מספר שניות. הילה אדמדמה מציפה את גופו, ונראה ששרירי גופו הקטן הקשחו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1307477][U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו מתחתמק במיומנות מהמתקפה של טריפוק, ושולח עוד זרם חזק של רוח מכיוונו. הרוח מסתחררת במהירות ויוצרת מערבולת שמסחררת באוויר את פוקימון הציפור.
"טריפוק, תצא מהמערבולת על ידי צלילה לכיוון האדמה!" קורא המאמן.
טריפוק מציית מיד, וצולל לכיוון האדמה במהירות. שניה לפני שהוא פוגע ברצפה, הוא מטה את גופו וטס היישר מחוץ למערבולת.
"עכשיו, תשתמש במתקפת כנף!" הוא קורא, והפוקימון מתחיל לצלול שוב לכיוונו של צ'יקקו.[/QUOTE]
''צ'קקו תשתמש ברוח הכי חזקה שלך בכדי להדוף את טריפוק!'' הורה לצ'קקו ''אחר כך תנסה ללמוד ניקור, תרכז את האנרגיה שלך במקור ותצא במתקפת ניקור על טריפוק''
-
[U]ttrrtte[/U]
שוב רוח אדירה מתחילה לצאת מכיוונו של הפוקימון המעופף, והאוח מסתחררת במהירות אדירה ויוצרת מערבולת המעיפה את טריפוק ומונעת ממנו לתקוף. טריפוק מתרסק על הרצפה, עייף ותשוש לגמרי. מכה אחת תחסל אותו, ידעת היטב.
"תנסה ללמוד ניקור, תרכז את האנרגיה שלך במקור ותצא במתקפת ניקור על טריפוק!" את קוראת לפוקימון שלך, אבל צ'יקקו לא מגיב, ורק עומד במקומו.
"צ'יקקו לא יכול ללמוד מתקפת ניקור," אומר לך מארק שעומד בסקרנות מצידק, וצופה בקרב בעניין. "המקור שלו לא מספיק חזק בשביל מתקפה כזו, וגם כשהוא מתפתח זו מתקפה בעייתית בשבילו. כשהוא עדיין בשלב הזה של ההתפתחות שלו קצת קשה ללמד את צ'יקקו מתקפות התקפיות חדשות. כשהוא יתפתח בקרוב, זה יהיה הרבה יותר קל," הוא מסביר לך. "לדעתי, תנסי ללמד אותו בינתיים את המתקפה 'רוח גבית' (Tailwind) המגדילה את המהירות שלו, או 'ריקוד נוצות' (Featherdance) המקטין את כוח ההתקפה של היריב. אלו מתקפות מצויינות." הוא אמר, והידע שלו הרשים אותך ביותר.
-
[QUOTE=Balenciaga;1307782][U]ttrrtte[/U]
שוב רוח אדירה מתחילה לצאת מכיוונו של הפוקימון המעופף, והאוח מסתחררת במהירות אדירה ויוצרת מערבולת המעיפה את טריפוק ומונעת ממנו לתקוף. טריפוק מתרסק על הרצפה, עייף ותשוש לגמרי. מכה אחת תחסל אותו, ידעת היטב.
"תנסה ללמוד ניקור, תרכז את האנרגיה שלך במקור ותצא במתקפת ניקור על טריפוק!" את קוראת לפוקימון שלך, אבל צ'יקקו לא מגיב, ורק עומד במקומו.
"צ'יקקו לא יכול ללמוד מתקפת ניקור," אומר לך מארק שעומד בסקרנות מצידק, וצופה בקרב בעניין. "המקור שלו לא מספיק חזק בשביל מתקפה כזו, וגם כשהוא מתפתח זו מתקפה בעייתית בשבילו. כשהוא עדיין בשלב הזה של ההתפתחות שלו קצת קשה ללמד את צ'יקקו מתקפות התקפיות חדשות. כשהוא יתפתח בקרוב, זה יהיה הרבה יותר קל," הוא מסביר לך. "לדעתי, תנסי ללמד אותו בינתיים את המתקפה 'רוח גבית' (Tailwind) המגדילה את המהירות שלו, או 'ריקוד נוצות' (Featherdance) המקטין את כוח ההתקפה של היריב. אלו מתקפות מצויינות." הוא אמר, והידע שלו הרשים אותך ביותר.[/QUOTE]
''אוקיי,צ'קקו תנסה ללמוד רוח גבית, עם לא תצליח תסייפ את זה ברוח חזקה פעם אחת אחרונה!'' אומר לצ'קקו בהתלהבות גדולה מן הניצחון הקרוב בקרב
-
[U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו התרכז במשך מספר שניות, אך ללא הועיל. הוא ניסה ככל יכולתו ליצור רוח גבית שתהפוך אותו למהיר יותר, אך זה לא עזר. הרוח לא הופיע.
צ'יקקו המיואש החל ליצור אוח חזקה שגרמה למערבולת באזור בו עמד טריפוק, ופוקימון הנחליאלי הקטן עף ממקומו, והתרסק לאחר מספר שניות. טריפוק היה מחוסל.
"זה היה קרב מאוד יפה," אמר האיש המשופם. אבל בואי נראה אותך מצליחה להתמודד מול הפוקימון הבא שלי," הוא אמר ברצינות, החזיר את טריפוק אל הפוקדור שלו, וזרק פוקדור נוסף לאוויר.
פוקימון שמנמן ודמוי םיל עמד על הרצפה בכבדות, ונראה מאושר באופן מוזר.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/74823958.png[/IMG]
"האפיר שלי הוא לא פוקימון שקל לנצח אותו, אני מבטיח לך." אמר האיש
-
[QUOTE=Balenciaga;1307772][U]NivX10[/U]
"אני בהחלט מתכוון ללכת לחנות, יש לי כמה דברים שאני צריך לקנות. אני אחזור עוד חצי שעה." אומר לך גילברט. הוא הולך, ומשאיר אותך לבד.
אתה נכנס לחדר שלך, חדר ישן ומאובק, אבל לך לא היה אכפת. נשכבת על המיטה שהייתה רכה ונוחה משציפית, ונרדמת תוך שניות בודדות. כשאתה מתעורר בבוקר, אתה מגלה על השידה הישנה שלצידך את שני הפוקדורים של אגיאגל ווואטובר מונחים זה לצג זה.
זה היה בוקר חדש ורענן. גילברט עדיין ישן במיטה קרובה אליך.
.[/QUOTE]
אתמתח בנוחות, ולאחר מכן אתארגן בקצב שלי כשבמוחי אלפי מחשבות על המכון.
אנסה להעיר בשקט ברוגע את גילברט... במידה ולא אקום אשאיר אותו לנוח ואכתוב לו פתק שיצאתי להתאמן מעט לקרת המכון.
וכמו שכתבתי בפתק כך העשה, אברך את האחות ג׳וי בבוקר טוב.. אצא מהמרכז מבלי להתרחק ממנו יותר מידי.
אוציא את שני הפוקימונים שלי ואסביר להם על היום הגדול הזה... ולאחר מכן אציב אותם לתמודד לרגע אחד מול השני ולהתחמם מעט
-
[U]NivX10[/U]
אתה מנסה להעיאת גילברט בעדינות, אך הוא לא מתעורר. כנראה הוא חזר מאוחר אמתול, אתה מניח.
אתה יוצא החוצה כששני הפוקימונים דלך בידך, ומתרחק מעט מהמכון. אתה מוצא שדה קטן וריק, ומציא את שני הפוקימונים שלך מהפוקדור. הם עומדים אחד מול השני, ונאים נרגשים בדיוק כמוך. הם הבינו היטב שמכון הפוקימונים עומד לפניהם.
הפורימונים שלך מתחממים ומתמתחים. קיווית בכל ליבך שהם מוכנים לקרב פוקימונים.
-
[QUOTE=Balenciaga;1308266][U]NivX10[/U]
אתה מנסה להעיאת גילברט בעדינות, אך הוא לא מתעורר. כנראה הוא חזר מאוחר אמתול, אתה מניח.
אתה יוצא החוצה כששני הפוקימונים דלך בידך, ומתרחק מעט מהמכון. אתה מוצא שדה קטן וריק, ומציא את שני הפוקימונים שלך מהפוקדור. הם עומדים אחד מול השני, ונראים נרגשים בדיוק כמוך. הם הבינו היטב שמכון הפוקימונים עומד לפניהם.
הפוקימונים שלך מתחממים ומתמתחים. קיווית בכל ליבך שהם מוכנים לקרב פוקימונים.[/QUOTE]
סלח לי שאני מעיר... אבל מה ההיגיון במתקפת ה-״בועות״ עכשיו שהו למד קרן בועות?
היא לא תיהיה שימושית כי יש לי את אותה מתקפה עם יותר כוח..
------------
״אוקיי, וואטובר ואגיאגל התייצבו זה מול זה!״ אפקוד על השניים בבטחון.
״אנחנו נתחמם ונערוך אימון קצרצר בינכם...״ אסביר להם בחיוך ואז אתחיל בהוראות ״וואטובר קרן בועות, אגיאגל תגיב לזה בהתחמקות ע״י העזרות במתקפה מהירה, ואז עבור לניקור... נסה לדהות אליו מהאוויר ו-וואטובר זנק ותגיב לו בחבטה!״
-
[U]NivX10[/U]
בעיקרון, אתה די צודק. המתקפה הזו כבר פחות שימושית עכשיו, כי יש לך מתקפה שהיא פשוט יותר חזקה.
ההבדל היחיד בין שתי המתקפות הוא שעם מתקפת "בועות" אפש ליצור בועות שפשוט מרחפות באוויר, ומאטות את היריב כי הוא לא רוצה להיפגע מהן, זה משמש כמאין 'מלכודות' כאלה באוויר. "קרן בועות" זה יותר זרם חזק של בועות שפשוט פוגעות ביריב.
האמת, זה הבדל די גדול חח
------
שני הפוקימונים שלך מתחילים להתאמן אחד מול השני. וואטובר יורה זרם עצום של בועות, ואגיאגל מתחמק מהן בקלילות על ידי שימוש במתקפה המהירה שלו. אדיאדל קופץ באוויר, ומכוון את מקורו הקטן כלפי פוקימון המים. וואטובר מתחמק מהמתקפה, ומגיב בחבטה שמעיפה את אגיאגל.
שני הפוקימונים עומדים זה מול זה, נראים עירניים ביותר, ונחושים להמשיך להתאמן.
"יש לך פוקימונים מאוד מעניינים." אומרת לך נערה שעוברת במקום. שיערה החום היה אסוף בשני צמות, ועיניה הירוקות הביטו בך. גופה היה רזה, והיא לבשה שמלה קייצית שדוגמאות ציפורים הודפסו עליה. "אתה מתאמן לקראת המכון? אם אתה צריך עזרה בזה, אני מוכנה להילחם איתך." היא שואלת אותך, ושיניה הלבנות המושלמות נחשפות בחיוכה.
-
[quote=Balenciaga;1307772]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
קאוויאט נושך בחזרה את גרפיל פוקימון הסנאי. שני הפוקימונים מתפתלים מכאב, נאבקים אחד בשני בכל כוחותיהם. אט אט גרפיל נראה תשוש יותר, ונשיכתו נעשית רפויה יותר.
"גרפיל, מספיק. תיסוג!" אומר לו אדם לפני שפוקימון העכבר שלך מספיק לתקוף במתקפת מהירות. גרפיל מרפה את הנשיכה שלו לגמרי, הודף את קאוויאט לאחור, ורץ לאחור.
שני הפוקימונים מתנשפים ומתנשמים בכבדות. זה היה מהלך מתיש עבורם, ידעת היטב.
"גרפיל, תמקד את האנרגיה בגופך (Focus Energy)!" קורא מאמן המכון.
פוקימון הסנאי עומד במקומו, ומתרכז במשך מספר שניות. הילה אדמדמה מציפה את גופו, ונראה ששרירי גופו הקטן הקשחו.[/quote]
'פיקוס אנרגיה,לא טוב!' אחשוב לעצמי בלחץ "קאוויאט תתכונן,אל תוריד את ההגנות שלך!" אומר לו בלחץ ואסתכל על גרפיל במטרה לראות מה הוא יעשה ואז אומר לקאוויאט במהירות "צא קאוויאט במתקפה מהירה בכל המהירות שלך כדי שגרפיל לא יוכל לההתחמק או לחמוק"
-
[QUOTE=Balenciaga;1308297][U]NivX10[/U]
בעיקרון, אתה די צודק. המתקפה הזו כבר פחות שימושית עכשיו, כי יש לך מתקפה שהיא פשוט יותר חזקה.
ההבדל היחיד בין שתי המתקפות הוא שעם מתקפת "בועות" אפש ליצור בועות שפשוט מרחפות באוויר, ומאטות את היריב כי הוא לא רוצה להיפגע מהן, זה משמש כמאין 'מלכודות' כאלה באוויר. "קרן בועות" זה יותר זרם חזק של בועות שפשוט פוגעות ביריב.
האמת, זה הבדל די גדול חח
------
שני הפוקימונים שלך מתחילים להתאמן אחד מול השני. וואטובר יורה זרם עצום של בועות, ואגיאגל מתחמק מהן בקלילות על ידי שימוש במתקפה המהירה שלו. אדיאדל קופץ באוויר, ומכוון את מקורו הקטן כלפי פוקימון המים. וואטובר מתחמק מהמתקפה, ומגיב בחבטה שמעיפה את אגיאגל.
שני הפוקימונים עומדים זה מול זה, נראים עירניים ביותר, ונחושים להמשיך להתאמן.
"יש לך פוקימונים מאוד מעניינים." אומרת לך נערה שעוברת במקום. שיערה החום היה אסוף בשני צמות, ועיניה הירוקות הביטו בך. גופה היה רזה, והיא לבשה שמלה קייצית שדוגמאות ציפורים הודפסו עליה. "אתה מתאמן לקראת המכון? אם אתה צריך עזרה בזה, אני מוכנה להילחם איתך." היא שואלת אותך, ושיניה הלבנות המושלמות נחשפות בחיוכה.[/QUOTE]
״סלחי לי לרגע יפתי״ אומר בחיוך שנון ומעט סמוק ואחזור להתרכז בקרב לעוד מהלך. אחד...
״וואטובר השתמש בבועות, צפופות ורבות שירחפו להן באוויר ויהוו מסך שיסתיר אתכם זה מזה.אגיאגל השצמש בניקור בתפקוד זריז ככל שתוכל ופוצץ אתהבועות בדרך לוואטובר... וואטובר צא בקרן בועות אגיאגל פתח כנפיים והשתמש במתקפה מהירה לנטר לנעלה ואז רד עם חבטות זעם!״ ואסיים להדריך אותם מרוצה.
לאחר מכן אחזור אל הילד ואומר ״בשמחה, אגב.. שמי ג׳ייסון, גם את מתכוונת להתמודד במכון?״
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
"גרפיל, תשתמש גם אתה בהתקפה מהירה!" קורא אדם מצידו השני של הזירה.
קאוויאט מתחיל לנוע בכל המהירות חכיוונו של פוקימון הסנאי. הוא רץ במהירות אדירה, כך שכמעט ולא ניתן לראות אותו. גרפיל שמולו זז גם הוא במהירות, ושני הפוקימונים מתנגשים בחבטה הדירה.
שני הפוקימונים עפים לאחור מספר מטרים. לא האמנת ששני פוקימונים כל כך קטנים מסוגלים להגיע לעוצמה כזו של התקפה.
קאוויאט אמנם לא התעלף, וניסה לזוז ככל יכולתו, אך ללא הצלחה מרובה. הוא לא יכול היה להמשיך להילחם, ידעת היטב. גם גרפיל, פוקימון הסנאי של אדם לא יכול היה להמשיך. שני הפוקימונים שכבו על הרצפה, תשושים לגמרי.
"נראה שזה תיקו בסיבוב הזה," אמר לך אדם בגיחוך, והחזיר את גרפיל אל תוך הפוקדור. הוא שלף פוקדור חדש, וזרק אותו לאוויר.
פוקימון קטנטן הופיע על הרצפה. הוא היה ורוד וחייכני, ומתוק באופן לא מאיים כלל.
"אל תזלזל בדנטיני שלי רק על פי המראה שלו." הוא אמר לך. "הוא אחד הפוקימונים החזקים שלי."
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/78645245.png[/IMG]
[U]NivX10[/U]
וואטובר והגיאגל יוצאים לפעולה זה מול זה.
וואטובר מוציא מפיו כמות אדירה של בועות המרחפות באוויר, ומונעות מאגיאגל להתקרב. אולם פוקימון הציפור מתלחיל לפוצץ את הבועות בזו אחר זו, כשכל פיצוץ יוצא הדף חזק במיוחד. וואטובר מנצל את ההזדמנות, מוציא מפיו זרם אדיר של בועות. אגיאגל קופץ מעל זרם הבועות הזה, ותוקף את וואטובר בחבטות חזקות של ציפורני רגליו.
שני הפוקימונים נוחתים זה מול זה, עייפים אך מרוצים מהמהלכים האחרונים.
הנערה מביטה בהם בעיניים מוקסמות. "שמי ויויאן," היא אומרת לך. "אני לא מתכוונת להשתתף בליגה, כך שאני לא מנסה להשיג תגים." היא מסבירה לך. "אבל אני כן נמצאת במסע. אולי יום אחד אני עוד אחליט להשתתף. בינתיים אני מעדיפה לשוטט במחוז, להכיר אנשים ומקומות... לטייל." היא אומרת בחיוך.
היא שולפת פוקדור מתיק עור קטן, ונראתה מרוצה מעצמה. "אז באיזה פוקימון אתה מתכוון להשתמש ראשון?" היא שאלה אותך.
-
[quote=Balenciaga;1308314][U]Pikachu 4 Ever[/U]
"גרפיל, תשתמש גם אתה בהתקפה מהירה!" קורא אדם מצידו השני של הזירה.
קאוויאט מתחיל לנוע בכל המהירות חכיוונו של פוקימון הסנאי. הוא רץ במהירות אדירה, כך שכמעט ולא ניתן לראות אותו. גרפיל שמולו זז גם הוא במהירות, ושני הפוקימונים מתנגשים בחבטה הדירה.
שני הפוקימונים עפים לאחור מספר מטרים. לא האמנת ששני פוקימונים כל כך קטנים מסוגלים להגיע לעוצמה כזו של התקפה.
קאוויאט אמנם לא התעלף, וניסה לזוז ככל יכולתו, אך ללא הצלחה מרובה. הוא לא יכול היה להמשיך להילחם, ידעת היטב. גם גרפיל, פוקימון הסנאי של אדם לא יכול היה להמשיך. שני הפוקימונים שכבו על הרצפה, תשושים לגמרי.
"נראה שזה תיקו בסיבוב הזה," אמר לך אדם בגיחוך, והחזיר את גרפיל אל תוך הפוקדור. הוא שלף פוקדור חדש, וזרק אותו לאוויר.
פוקימון קטנטן הופיע על הרצפה. הוא היה ורוד וחייכני, ומתוק באופן לא מאיים כלל.
"אל תזלזל בדנטיני שלי רק על פי המראה שלו." הוא אמר לך. "הוא אחד הפוקימונים החזקים שלי."
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/78645245.png[/IMG]
[/quote]
'דנטיני,מי זה?' אחשוב לעצמי בזמן שאני שולף את הפוקידע ומכוון אותו אליו. לאחר שאקבל את המידע אוציא את הפוכדור של קאוויאט "תודה רבה על קרב מצוין קאוויאט,עכשיו תנוח!" אומר לו בזמן שאני מחזיר אותו לפוכדור שלו ושולף פוכדור חדש "צא עכשיו מטרימיט!" אומר בזמן שאני זורק את הפוכדור של מטרימיט לכיוון הזירה ואחכה שמטרימיט יצא "מטרימיט אני רוצה שתהיה ערני כל הקרב ותסים לב לכל תנועה של דנטיני הזה!" אומר לו בלחץ אך גם במעט ביטחון וחיוך "צא עכשיו ותשתמש בנשיכת חרק!" אפקד על מטרימיט