[quote=Angelamon;1292553]הלכתי להכין שיעורים במתמטיקה :([/quote]
אררר..
החולשה היחידה של יוקליילי.
Printable View
[quote=Angelamon;1292553]הלכתי להכין שיעורים במתמטיקה :([/quote]
אררר..
החולשה היחידה של יוקליילי.
חזרתי
מה נשמע עומר?
בסדר
עמית,תגיב בשרשור :(
[QUOTE=♣Trunks♣;1292551]כן, אתה כל הזמן בתחושה כזאת של "אני הכי אדיר, אני יודע הכול, אני טוב מאחרים", ואפילו במ"תים אתה עושה את זה! קריר.. פחחח... כמו שהסטת את כולם בסקייפ נגד עמית! לא היה לך אכפת ממנו! הוא ילד [B][U][I]מ-י-ו-ח-ד[/I][/U][/B], ואני לא מתכוון רק לADHD. זה היה גם קריר וגם מעצבן.
[/QUOTE]
אז למה אני מיוחד?
אהלן,
יכול להיות שאני אחזור לפורום :).
[QUOTE=~Len Kagamine~;1292579]אז למה אני מיוחד?[/QUOTE]
כי אתה בנאדם מיוחד :)
[QUOTE=Responsible;1292584]אהלן,
יכול להיות שאני אחזור לפורום :).[/QUOTE]
הוללה :)
[QUOTE=Responsible;1292584]אהלן,
יכול להיות שאני אחזור לפורום :).[/QUOTE]
שמח לשמוע שאתה חוזר(כנראה) לפורום אבי.
[quote=Son Gokū;1292591]שמח לשמוע שאתה חוזר(כנראה) לפורום אבי.[/quote]
אני לא יהיה כמו בפעילות הגדולה שלי לפני שנה וחצי אבל אני אהיה פה, בקרוב יש לי בגרויות אבל בפורום כזה אני אוכל להיות פעיל.
[QUOTE=♣Trunks♣;1292590]כי אתה בנאדם מיוחד :)
[/QUOTE]
אל תדעג אני לא כועס אני רק רוצה לדעת
[QUOTE=♣Trunks♣;1292551]כן, אתה כל הזמן בתחושה כזאת של "אני הכי אדיר, אני יודע הכול, אני טוב מאחרים", ואפילו במ"תים אתה עושה את זה! קריר.. פחחח... כמו שהסטת את כולם בסקייפ נגד עמית! לא היה לך אכפת ממנו! הוא ילד [B][U][I]מ-י-ו-ח-ד[/I][/U][/B], ואני לא מתכוון רק לADHD. זה היה גם קריר וגם מעצבן.
בקש מאבי, בסקייפ...[/QUOTE]
אה? בחיים שלי לא הייתי בתחושה כזאת!! אל תנסה למצוא תירוצים, ובעיקר אל תשקר!
בקשר ל'הסתה' נגד עמית, זה כי הוא חפר כל הזמן, וד"א לא הסטתי אלא ייעצתי שיסירו אותו לזמן מה, כי הוא פגע בכולם (וגם בך, אל תכחיש, ואתה גם היית ב'הסטה' הזאת, אז שוב, אל תנסה למצוא תירוצים...). ובוא נגיד לכאורה שכן הסטתי, למה זה נחשב לקריר?
אוהד מגל, לא לריב פה.
יש לכם סקייפ, לא? וגם אם לא, אתם יכולים לפתור את זה בהפ"ים. זה סתם יגרור התערבות של צדדים אחרים לדעתי, תנהלו את ענינכם בפרטיות.
[QUOTE=~Donphan~;1292606]אוהד מגל, לא לריב פה.
יש לכם סקייפ, לא? וגם אם לא, אתם יכולים לפתור את זה בהפ"ים. זה סתם יגרור התערבות של צדדים אחרים לדעתי, תנהלו את ענינכם בפרטיות.[/QUOTE]
לייק על הרעיון :)
מה קורה? תקראו את הסיפור שלי
[QUOTE=Diamondes;1292612]מה קורה? תקראו את הסיפור שלי[/QUOTE]
שלום ליאון(אפשר לקרוא לך ליאון?)! מה נשמע?