-
[quote=מאסטר ליאון;1320741]אני מסכים,רק שני תנאים:
1.תיתן לי כהתחלתי אברה,הוא האהוב עליי
2.שתשקיע לא רק בסופ"ש[/quote]
אני מניח שעידו ענה לך על התשובות.. חח
עידו אם אתה רוצה, אתה יכול להירשם ^^
אני עוד מעט אגיב במשחק שלי עם המשכים + הכרזה לגבי אלה שנרשמו עד עכשיו, תמשיכו להירשם בינתיים.
רומה, תמחק את הפוקימון ההתחלתי רק, כי הוא לא יהיה אחד מההתחלתיים.
-
אבל אתה תיתן לי את האברה?(זה בקשה)
-
[quote=מאסטר ליאון;1320752]אז אם אשקיע אתה תקבל אותי?[/quote]
תרשם עם טופס והכל ונראה.
[QUOTE]רומה, תמחק את הפוקימון ההתחלתי רק, כי הוא לא יהיה אחד מההתחלתיים. [/QUOTE]
אז איזה עוד פוקימונים אפשר לבחור ?
-
[QUOTE=The Sir;1320756]תרשם עם טופס והכל ונראה.
אז איזה עוד פוקימונים אפשר לבחור ?[/QUOTE]
תהיה לי בעיה ברקע,אז אפשר לערוך כשיהיה לי יותר זמן?
-
[QUOTE=The Sir;1320756]תרשם עם טופס והכל ונראה.
אז איזה עוד פוקימונים אפשר לבחור ?[/QUOTE]
זו הפתעה :P
מאסטר ליאון, אולי כן ואולי לא. תירשם ותציין בבקשות.
אני רואה שיש לך בעיה עם הרקע, אז תנסה להשקיע איתו. אני מוכן לתת לך עד שישי הבא זמן לערוך.
-
אני מכין עכשיו מפה למ"ת. באיזה סגנון אתם רוצים שהיא תיהיה? סינו, הואן ואלה.. תגידו לי
-
תודה,אפאצ'י(איך קוראים לך?) ועכשו אני נרשם,ביקשתי גם כי הספרייט שלי הוא קשור לאברה ורק איתו זה הגיוני,זה גם הגיוני כשאכתוב רקע ^^.
עריכה:
זה הספרייט היחיד שלי:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/405506063718.gif[/IMG][/URL]
-
[quote=מאסטר ליאון;1320760]תודה,אפאצ'י(איך קוראים לך?) ועכשו אני נרשם,ביקשתי גם כי הספרייט שלי הוא קשור לאברה ורק איתו זה הגיוני,זה גם הגיוני כשאכתוב רקע ^^.[/quote]
תירשם ונראה :p
ואני כבר לא אפאצ'י, עכשיו אני וואקאשאמו :p
אגב, מישו פה יודע להכין סמל אישי? כי אני רוצה שיכינו לי 2... אחד לפה ואחד למשחק רשת :p
-
ד"א, תוכלו להציע רעיונות יצירתיים למ"ת, רק שיהיו עתידיים. וד"א, יהיו פוקימונים שאתם לא מכירים, וכאלה שקצת השתנו :]
-
[QUOTE=Element;1320762]ד"א, תוכלו להציע רעיונות יצירתיים למ"ת, רק שיהיו עתידיים. וד"א, יהיו פוקימונים שאתם לא מכירים, וכאלה שקצת השתנו :][/QUOTE]
תציץ בסיםור הפוקימון שפתחתי פעם.
[QUOTE=Wakashamo;1320761]תירשם ונראה :p
אגב, מישו פה יודע להכין סמל אישי? כי אני רוצה שיכינו לי 2... אחד לפה ואחד למשחק רשת :p[/QUOTE]
זה רק להכין תמונה שתבקש ואז היא תתכוץ לסמל אישי ותראה את העריכה להודעה שלי
-
וואקאשמו, אני די טוב בלוגואים. וד"א, אייל ואחרים, תענו על השאלה ששאלתי ממקודם..:
[quote]אני מכין עכשיו מפה למ"ת. באיזה סגנון אתם רוצים שהיא תיהיה? סינו, הואן ואלה.. תגידו לי[/quote]
-
[QUOTE=Wakashamo;1320761]תירשם ונראה :p
אגב, מישו פה יודע להכין סמל אישי? כי אני רוצה שיכינו לי 2... אחד לפה ואחד למשחק רשת :p[/QUOTE]
יש לי בשבילך כתובת של אתר ספרייטים זזים:[url]http://www.pokemonelite2000.com/blackwhite_bwa.html[/url]
עומר, עניתי
-
מישהו פה יודע אולי לשחק מג'ונג? ואני מדבר על הגרסה של ה4 אנשים לא של היחיד
-
[quote=מאסטר ליאון;1320757]תהיה לי בעיה ברקע,אז אפשר לערוך כשיהיה לי יותר זמן?[/quote]
לא .תשלח תטופס כשהרקע מוכן.
[quote=Element;1320762]ד"א, תוכלו להציע רעיונות יצירתיים למ"ת, רק שיהיו עתידיים. וד"א, יהיו פוקימונים שאתם לא מכירים, וכאלה שקצת השתנו :][/quote]
תקרא תאשכול טיפים שפרסמתי לא מזמן זה יעזור לך.
-
סבבה, כניראה יקראו למחוז אומואל - Omowl