-
[quote=Ritsuka Kun;1332112]
[B]אוסטין~ [/B]
שלך נאצי? תקרא מה נדב עשה מעליך! XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מהנהן בראשו ומטפס על עץ גבוה במיוחד ואז קופץ בצורה מושלמת לכיוונו של יאנמה וחובט בראשו בעוצמה אדירה ומעלף אותו.[/quote]
הוא שחט תאחות ג'וי?!?! חחח מה הולך עם המשחק שלך!?!?! היה Sister אחי! זה לא בסדר.. XDD
------------------
"מצויין טריקו, עוד ניצחון מרשים לאוסף!" אומר מרוצה ואטפח בעדינות על ראשו, ואז אוסיף "זכור את דברי אוסף הניצחונות רק ילך ויגדל!"
לאחר מכן אמשיך איתו אביט סביב ואחשוב 'אוקיי אנחנו הולכים להביא לכן פוקימונים' אביט סביב אחפש עץ גדול ואומר "טריקו כך תנופה, כוון לגזע העץ הגדול הזה וחבוט בו בכל הכוח, שכולו ירעד.."
ואצפא שזה יגרור איזה פוקימון או שתיים... (באמאש'ך לא פאנקויים מתפוצצים)
-
[quote]לן~
הייתה לך אפשרות לקרב אהמאהמ O-ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המאמן מרים בידו בניפנוף ומתעלם ממך לחלוטין. אתה ממשיך בדרך ומבחין בפוקימון קטן וחום רץ לו במהירות בין השיחים הנמוכים. אתה מתקרב ומגלה לתדהמתך שזה זיגזגון ().
[/quote]
אני רוצה להיות חלק מהצללים!!
----------------------------------------------------------
"טוב רוצים להתעמן?" אשאל את שני הפוקימונים שלי "ספיל תשתמש באקדח מים ואז טובי תשתמש בהצלפת זנב!"
-
[b]מיילין~[/b]
אוקי~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או כמובן יש תחרות בעיר ג'נטה!" אומרת האחות ג'וי ומחזירה לך את הפוקדורים "העיר ממש בהמשך הדרך, כמעט חמישה קילומטרים. כלומר תוכלי להגיע לשם עד מחר בצהריים" היא אומרת בחיוך את מודה לה ומסתובבת לשירלי "אממ אוקי" היא אומרת בחיוך ומחייכת "אבל אם את עדיין רוצה אני גם הולכת לשם. אבל אני נראה לי אשאר פה ללילה, לא רוצה לישון בחוץ עם כל מה שהולך עם התנועות האלה בחוץ" היא אומרת ונראה שגל צמרמורת חולף בגופה.
''אומ..צודקת'' אסכים עם שירלי
אני אקח חדר במרכז פוקימון ואשאל לישון שם
בבוקר אצא לכיוון ג'נטה בתקווה למצא פוקימונים חדשים בדרך
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331959][B]דארן~[/B]
במהירות עצומה בורמי משתמש שוב בהגנה שלו אבל וולפיקס מצליחה לשבור את ההגנה של בורמי, אבל רוב כוח ההתקפה נהדף מההגנה, והיא פוגעת בו קלות. דון פולטת קולות תדהמה בזמן שבורמי יוצר עשרות כדורי אור של הכוח החבוי ופוגע בוולפיקס מטווח אפס ואז גומר אותה עם דחיפה.
"אני לא מאמינה" אומרת דון ומסתכלת על תוצאת הקרב בהלם. "אוקי, יפה יפה" היא אומרת ומחזירה את וולפיקס לפוקדור "אבל איך תתמודד עם זה?" היא שואלת וזורקת פוקדור נוסף לאוויר ומשחררת ממנו פוקימון קטן וחמוד אבל במבט שני אתה רואה שמאחת מהאוזניים שלו צומח, מה שנראה כמו גידול רציני [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/14/Spr_5b_303.png[/IMG]. "זאת מאוויל שלי והיא תביס אותך! מאוויל ניב אש ואחריו ניב קרח!" קוראת דון ומאוויל שלה מרימה את הגידול, המתגלה כפה ענקי, המתחיל לצבור אש רצינית הנשלחת במהירות לעברו של בורמי.
[/QUOTE]
"בורמי, הגנה! מהר!" אני קורא במהירות, מקווה שבורמי יצליח לבלום גם את המתקפות האלה.
"כוח חבוי בורמי! קדימה, אתה יכול!" אני מוסיף מקווה שאולי בורמי יצליח לשרוד גם את הקרב הזה.
-
[B]ניל~[/B]
"אוו ככה אתה מעולה. אני בטוחה שמריק יאהב אותך!" היא אומרת ומתחילה לצחקק ואז זורקת שני פוקדורים לאוויר ומתוכם יוצאים שני פוקימונים כחולים המזכירים לך מעט את זובאט שרק עכשיו לכדת ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/f1/042.png[/IMG]) "קדימה" אומרת לך רייבן ומתמקמת על אחד מהגולבטים. אתה מנסה לעלות על גבו של גלובט, אבל לבסוף הוא פשוט תופס אותך בגבך ונוסק כנפיים וממריא אל שמי הלילה, משאיר מאחורייך את תמי ישנה.
אתם עפים שעות על שעות ואתה מבחין שבאופק השחר פוצע. לבסוף אחרי מסע ארוך אתם נוחתים בעיר גדולה "אחרי" רייבן אומרת בקצרה ומובילה אותך דרך סמטאות אפלות, עד שאתם מגיעים למבנה גדול וישן. רייבן נכנסת בדלת ואחרי כמה דקות פותחת דלת לגרם מדרגות סודי, ויורדת למטה. אתה עוקב אחריה, ומוצא עצמך עומד במבוך עצום בגודלו המתפרס למתחת לאדמה. ואז הדבר המפתיע מכל רייבן פשוט מתחילה ללכת דרך קירות המבוך. אתה עוקב אחריה ואחרי מספר דקות אתה עומד מול כנסייה ענקית, הנראית עתיקה במיוחד. אתה ממשיך ללכת אחריה והיא מובילה אותך דרך חדר תפילה ענק, לתוך חדר קטן ואטום. אתה נכנס לחדר ורייבן סוגרת אחריה את הדלת ונועלת אותה. משאירה אותך שם לבד, בחושך.
[B]אליסה~[/B]
יש לך מזל שאני אוהב אותך P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את שוקעת במהרה בתרדמה, אבל מתעוררת ממנה מהר "כולם לכולם!" את שומעת צרחה מעבר לדלת בזמן שדופקים לך על הדלת "הגיע הזמן לאימון בוקר!" שוב את שומעת את אותו קול. את פותחת את הדלת ומבחינה בעשרות אנשים עומדים דום מול הדלת שלהם, בזמן שקול הולך ובודק אותם לבסוף הוא מגיע אלייך "כבר ביום הראשון שלך את מאכזבת אותי?" שואל קול ותופס בשערך ומרים אותך בקלות "פלי ותני לי עשרים!" הוא צועק בקול ומחייך חיוך מרושע ונעמד מולך.
[B]פלינט~[/B]
טיילו מתאפס מהר ומפקס את עצמו, בעזרת מיקוד אנרגיה הגורמת לו לזהור בכחול בהיר, ואז הוא יוצא עם מתקפת ניקור ופוגע בוינונט שוב. וינונט לא מוותר ומתחיל לצרוח בקול חזק והדי קול יוצאים מפיו, וינונט משתמש בעל קולי, הגורם לטיילו להתחיל להתבלבל.
[B]אדם~[/B]
נינקדה קופץ בעצלתיים מהפוקדור שלו ואז ידיו מתחילות לזהור בשחור והוא יוצא לעברו של וופר, הפשוט נשכב אחורה ומתחמק מהמתקפה ואז במהירות יוצא עם אקדח מים ומעיף את נינקדה באוויר.
"וופר תרסיס רעל( Acid Spray)!" קורא המאמן וופר פותח את פיו מתוכו יוצא במהירות עשן סגול ורעיל למראה.
[B]אוסטין~[/B]
אמרתי שהמשחק נכנס למקומות יותר אפלים~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מהנהן ומתחיל לרוץ במהירות לעבר העץ הענקי שהצבעת עליו ומחיל לחבוט בו בחוזקה בראשו, טריקו למד חבטת ראש (Headbutt) ומצליח להפיל מהעץ שני פוקימונים. אחד קטן ושחור וזנב בוהק ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_5b_313.png[/IMG]) אתה מזהה אותו בוולביט. והשני נראה כמו חלת דבש ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/3/35/Spr_5b_415_m.png[/IMG]). אתה מכוון על הפוקימון המוזר את הפוקידע ומגלה שזה קומב, פוקימון הדבורה הקטנה. בנוסף, אתה מגלה שקומבי זכר אינו יכול להתפתח ורק נקבה יכולה.
[B]לן~[/B]
אתה צריך למצוא אותם~ וגם אז זה לא בטוח שתנצח אותם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים שלך מהנהנים ונעמדים אחד מול השני. ספיל שולח מפיו אקדח מים ענקי הפוגע ישירות בטובי המועף אחורה. טובי מגיב עם הצלפת זנב, שלא פוגעת בטובי ורק גורמת לו להתעצבן עליו עוד יותר.
[B]מיילין~[/B]
את מבקשת מהאחות ג'וי חדר לילה והיא מובילה אותך לחדר גדול בקומה השנייה של המרכז.
את נכנסת פנימה ותוך שעה קלה את נרדמת. את מתעוררת לבוקר יפה וקיצי ופוגשת את שירלי בחוץ "בוקר טוב!" היא מברכת אותך בחיוך ושתיכן מתחילות ללכת לכיוון העיר ג'נטה בדרכך את שומעת לפתע ציוצים מהשמיים. את מרימה את ראשך וקולטת להקת ציפורים, שאת מזהה בקלות כסטארלי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/6f/Spr_5b_396_f.png[/IMG].
[B]דארן~[/B]
בורמי המותש משתמש בהגנה ומצליח להתחמק מניב האש ההרסנית של מאוויל. בורמי מתחיל לזהור ולשלוח מגופו כוח חבוי, אבל אינו מבחין שהפה של מאוויל חוזר אליו עם ניב קרח ופוגע בו בצורה קטלנית מאחורי ראשו, ומעלף אותו במקום.
"כל הכבוד מאוויל!" צוהלת דון "נגדה לא יהיה לך כזה קל!" היא אומרת בחיוך וקורצת לך.
-
[QUOTE]אדם~
נינקדה קופץ בעצלתיים מהפוקדור שלו ואז ידיו מתחילות לזהור בשחור והוא יוצא לעברו של וופר, הפשוט נשכב אחורה ומתחמק מהמתקפה ואז במהירות יוצא עם אקדח מים ומעיף את נינקדה באוויר.
"וופר תרסיס רעל( Acid Spray)!" קורא המאמן וופר פותח את פיו מתוכו יוצא במהירות עשן סגול ורעיל למראה.
[/QUOTE]
"נינקדה, אתה חייב להזדרז!" קראתי לעברו ברצינות "עליך לקחת את הקרב לתשומת לבך! תחמוק מזה ותבוא לו מאחור, חיתוך לילה שוב!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332194][B]
[B]פלינט~[/B]
טיילו מתאפס מהר ומפקס את עצמו, בעזרת מיקוד אנרגיה הגורמת לו לזהור בכחול בהיר, ואז הוא יוצא עם מתקפת ניקור ופוגע בוינונט שוב. וינונט לא מוותר ומתחיל לצרוח בקול חזק והדי קול יוצאים מפיו, וינונט משתמש בעל קולי, הגורם לטיילו להתחיל להתבלבל.
[/QUOTE]
איך פוקימונים לומדים מתקפות?
"עוד פעם.." אומר בעצבים על ונומוט, "רק לבלבל הוא יודע..." אמלמל בשקט ואביט בטיילו, "טיילו כמו ממקודם,תנסה להשתמש במיקוד אנרגיה כדי לצאת מהבילבול ואחר כך בנהמה! תבהיל את וונמוט ולאחר מכן תנקור אותו בברוטליות! לאחר מכן תחזור לאוויר ותנסה להתחמק בעזרת תעופה ממתקפות נגד" אדריך את טיילו, "קדימה הוא לא אמור להיות אתגר בשבילך" אוסיף בחיוך כדי להחדיר בו ביטחון
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332194]
[B]אליסה~[/B]
יש לך מזל שאני אוהב אותך P:
את שוקעת במהרה בתרדמה, אבל מתעוררת ממנה מהר "כולם לכולם!" את שומעת צרחה מעבר לדלת בזמן שדופקים לך על הדלת "הגיע הזמן לאימון בוקר!" שוב את שומעת את אותו קול. את פותחת את הדלת ומבחינה בעשרות אנשים עומדים דום מול הדלת שלהם, בזמן שקול הולך ובודק אותם לבסוף הוא מגיע אלייך "כבר ביום הראשון שלך את מאכזבת אותי?" שואל קול ותופס בשערך ומרים אותך בקלות "פלי ותני לי עשרים!" הוא צועק בקול ומחייך חיוך מרושע ונעמד מולך.
[/QUOTE]
"ליהנות בתחת שלי, ''המפקד'' " אני אומרת בבוז ובכל זאת מנסה לעשות 20 שכיבות סמיכה. מה זה קשור בכלל לפוקימונים? למה אני צריכה להיות בכושר?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332194][B]ניל~[/B]
"אוו ככה אתה מעולה. אני בטוחה שמריק יאהב אותך!" היא אומרת ומתחילה לצחקק ואז זורקת שני פוקדורים לאוויר ומתוכם יוצאים שני פוקימונים כחולים המזכירים לך מעט את זובאט שרק עכשיו לכדת ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/f1/042.png[/IMG]) "קדימה" אומרת לך רייבן ומתמקמת על אחד מהגולבטים. אתה מנסה לעלות על גבו של גלובט, אבל לבסוף הוא פשוט תופס אותך בגבך ונוסק כנפיים וממריא אל שמי הלילה, משאיר מאחורייך את תמי ישנה.
אתם עפים שעות על שעות ואתה מבחין שבאופק השחר פוצע. לבסוף אחרי מסע ארוך אתם נוחתים בעיר גדולה "אחרי" רייבן אומרת בקצרה ומובילה אותך דרך סמטאות אפלות, עד שאתם מגיעים למבנה גדול וישן. רייבן נכנסת בדלת ואחרי כמה דקות פותחת דלת לגרם מדרגות סודי, ויורדת למטה. אתה עוקב אחריה, ומוצא עצמך עומד במבוך עצום בגודלו המתפרס למתחת לאדמה. ואז הדבר המפתיע מכל רייבן פשוט מתחילה ללכת דרך קירות המבוך. אתה עוקב אחריה ואחרי מספר דקות אתה עומד מול כנסייה ענקית, הנראית עתיקה במיוחד. אתה ממשיך ללכת אחריה והיא מובילה אותך דרך חדר תפילה ענק, לתוך חדר קטן ואטום. אתה נכנס לחדר ורייבן סוגרת אחריה את הדלת ונועלת אותה. משאירה אותך שם לבד, בחושך.
[/QUOTE]
"מה זה המקום הזה "אומר לעצמי, אחכה שעיניי יתרגלו לחושך ואז אחפש משהו שיכול לעזור לי לגלות.
-
[B]אדם~[/B]
נינקדה מצליח בזריזות להתחמק מהתרסיס רעל של וופר ומצליח להתחמק מאחוריו, אבל אז וופר שוב מתכופף ומתחמק מחתך הלילה של נינקדה והוא שולח מתווך אפס אקדח מים המעיף את נינקדה אחורנית.
[B]פלינט~[/B]
קרבות ואימונים ובמידה ואני מחליט לצ'פר :P
טיילו מנסה להשתמש במיקוד אנרגיה, אבל במקום זאת מחטיף לעצמו כנף לפנים והוא מתחיל לדהות ולעשות סלטות באוויר. וינונט מסתכל משועשע מהמראה ומתחיל לזהור שוב בכחול בהיר והוא שולח מתקפת בלבול נוספת לעברו של טיילו, אשר מצליח להתחמק בגלל שהוא מסתובב במהירות באוויר.
[B]אליסה~[/B]
את נופלת על ידייך ומתחילה לתת שכיבות שמיכה ואז את מרגישה שמשהו כבר מונח על ראשך. את מרימה את מבטך ורואה את רגלו של קול עלייך והוא דוחף אותך בכוח על הרצפה "זהו לקח חשוב לחבר בתנועת הצללים, להיות תמיד מוכן!" הוא אומר ומסובב את פניו לשאר האנשים העומדים סביבך.
את ממשיכה עם שכיבות הסמיכה, מושפלת וכואבת. אחרי שאת נעמדת קול מחייך אלייך בנורגיות מרושעת וממשיך קדימה.
אחרי שהוא משפיל עוד כמה אנשים הוא מכריז "אחרי ארוחת הבוקר יהיה לכם שיעור קרבות באולם הספורט. התכוננו" הוא אומר ועולה במדרגות ומשאיר אותך, יחד עם שאר האנשים בקומה התחתונה.
[B]ניל~[/B]
אתה מוצא את עצמך בחדר של מטר וחצי על מטר וחצי, אטום לחלוטין שאין שם כלום. אחרי מה שנראה כמה שעות הדלת נפתחת ורייבן נכנסת פנימה. "בוא אחרי" היא אומרת בחיוך מרושע ומובילה אותך במעלה גרם מדרגות רעוע. היא מובילה אותך לחדר גדול, ובו בוערת אש באח. אתה מבחין בדמות היושבת על כיסא לצד האש [IMG]http://i49.tinypic.com/34owmd5.png[/IMG].
"אהה זה הטרף שלך רייבן?" שואל האיש המוזר וקולו מעביר בך צמרמורת בגב "כי קול הביא כבר אתמול את שלו" הוא אומר וצוחק לאט "בוא נראה מה נעשה איתך..." הוא אומר ומשתתק ומרים יד אחת ומחזיק את סנטרך בחוזקה "אז אתה רוצה להיות אחד עם הצללים?" הוא שואל.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332194][
[B]דארן~[/B]
בורמי המותש משתמש בהגנה ומצליח להתחמק מניב האש ההרסנית של מאוויל. בורמי מתחיל לזהור ולשלוח מגופו כוח חבוי, אבל אינו מבחין שהפה של מאוויל חוזר אליו עם ניב קרח ופוגע בו בצורה קטלנית מאחורי ראשו, ומעלף אותו במקום.
"כל הכבוד מאוויל!" צוהלת דון "נגדה לא יהיה לך כזה קל!" היא אומרת בחיוך וקורצת לך.[/QUOTE]
אני מחייך חיוך קטן, "כל הכבוד בורמי." אני אומר לבורמי המעולף ומחזיר אותו חזרה לתוך הפוקדור.
"אוקיי, צא דאסקל!" אני קורא וזורק את הפוקדור של דאסקל על מנת שיצא לקרב, 'הפעם למאוויל יהיה יותר קשה...' אני חושב לעצמי ומצביע לכיוון מאוויל, "דאסקל תתחיל בפזילה, ולאחר מכן תוסיף צל לילה!"
-
[b]דארן~[/b]
אתה שולח את דאסקול למגרש והוא מתחיל בפזילה המרתיעה מעט את מאוויל. אז, עיניו של דאסקול מתחילות לזהור בשחור והוא יורה אנרגיה אפלה מהן בצורת צל לילה "מהר מאוויל הגנה ואז תעברי לנשיכה!" קוראת דון וכיפת אנרגיה ירוקה נוצרת מהכלום בפני מאוויל והודפת את המתקפה של דאסקול. דאסקול מסתכל מופתע וננשך בעוצמה מהמתקפה של מאוויל.
"לא סתם בחרתי את מאוויל שלי לקרב הזה. היא יודעת המון מתקפות חושך הטובות על סוג הרוח שלך" היא אומרת בחיוך "עכשיו מאוויל שוב ניב קרח!" קוראת דון ומאוויל שולחת את אוזנה הענקית קדימה, אוגרת קרח בפנים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332342][b]דארן~[/b]
אתה שולח את דאסקול למגרש והוא מתחיל בפזילה המרתיעה מעט את מאוויל. אז, עיניו של דאסקול מתחילות לזהור בשחור והוא יורה אנרגיה אפלה מהן בצורת צל לילה "מהר מאוויל הגנה ואז תעברי לנשיכה!" קוראת דון וכיפת אנרגיה ירוקה נוצרת מהכלום בפני מאוויל והודפת את המתקפה של דאסקול. דאסקול מסתכל מופתע וננשך בעוצמה מהמתקפה של מאוויל.
"לא סתם בחרתי את מאוויל שלי לקרב הזה. היא יודעת המון מתקפות חושך הטובות על סוג הרוח שלך" היא אומרת בחיוך "עכשיו מאוויל שוב ניב קרח!" קוראת דון ומאוויל שולחת את אוזנה הענקית קדימה, אוגרת קרח בפנים.[/QUOTE]
'מתקפות אופל לא יעצרו את דאסקל בקלות...' אני חושב לעצמי, "דאסקל תתחמק!" אני אומר במהירות ומקווה שיצליח לחמוק מהמתקפה של מאוויל, דאסקל תשתמש בנטרול, ואז תוסיף טינה!" אני צועק בנחישות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332310][B]
[B]פלינט~[/B]
קרבות ואימונים ובמידה ואני מחליט לצ'פר :P
טיילו מנסה להשתמש במיקוד אנרגיה, אבל במקום זאת מחטיף לעצמו כנף לפנים והוא מתחיל לדהות ולעשות סלטות באוויר. וינונט מסתכל משועשע מהמראה ומתחיל לזהור שוב בכחול בהיר והוא שולח מתקפת בלבול נוספת לעברו של טיילו, אשר מצליח להתחמק בגלל שהוא מסתובב במהירות באוויר.
[/QUOTE]
"יש לי רעיון!" אקרא לפתע, "טיילו המכה שנתת לפרצופך,תנסה לכוון אותה על וונמוט! תנסה להתקיף עם הכנף שלך את וונומוט בחוזקה! תנסה להתרכז באוויר,תדמיין שהסלטות מפיגות יותר ויותר את תחשות הבילבול וכשתהיה מוכן,תפגע בוונומוט עם כנפך ומיד לאחר מכן תנקר אותו בעוצמה!" אדריך את טיילו ואקווה שהתוכנית שלי תצליח
-
[b]דארן~[/b]
דאסקול מצליח ,שניות לפני שהאוזן הענקית של מאוויל פוגעת בו, להתחמק והמתקפה פוגעת באדמה ויוצרת שם גוש קרח ענקי. דאסקול מושיט את ידיו קדימה וכמו בובת וודו הוא מוחא בידיו וגורם למאוויל לזהור באור בהיר. מאוויל לא יכולה להשתמש בניב קרח. כשדון ומאוויל שלה מנסות להבין מה קרה כמה להבות סגולות מפויעות לפני דאסקול ועפות במהירות לעברה של מאוויל ונספגות בעורה הקשיח.
"מאוויל אל תתייחסי לזה תעברי לניב אש!" קוראת דון ומאוויל מושכת את אוזנה הענקית לאחור, האוזן מתרוממת מעל ראשה ושואגת בזעם ומתחילה לאגור אש בתוכה.
[b]פלינט~[/b]
טיילו מנער את ראשו ואז מתחיל להתעופף במהירות לעברו של וינונט בניסיון לחבוט בו עם הכנף, אבל וינונט מצליח להתחמק ע"י ניתור הצידה וטיילו נחות על הרצפה חשוף, מה שלא מזיז לו והוא מתחיל גם הוא לקפץ בעקבות וינונט ומתחיל לנקר אותו בפרצופו.