To Love-Ru
3>
My second love after one piece
Printable View
To Love-Ru
3>
My second love after one piece
[QUOTE=Forza Azzurri!;1342655]הווו לפחות מישהו נחמד פה, סבבה שקד איך אתה?[/QUOTE]
אני בינתיים משועמם בטירופי, אין לי שום משחק לשחק או משהו מעניין לעשות, ואין סבלנות עכשיו למשהו יותר רציני ):
[QUOTE=Monkey D Luffy;1342657]To Love-Ru
3>
My second love after one piece[/QUOTE]
MEH
שזה אומר?
[quote=Monkey D Luffy;1342657]To Love-Ru
3>
My second love after one piece[/quote]
אחמד חרמן שלי.
[QUOTE=Mr.Pizza;1342662]אחמד חרמן שלי.[/QUOTE]
מוסטפא חרמן שלי 0:
אני לא אוהב את זה רק בגלל האצ'י
אם הייתי קורא את זה בגלל האצ'י אז הייתי פשוט ממשיך עם הייסקול די אקס די אבל זה הרבה מעבר לזה..
[QUOTE=Monkey D Luffy;1342661]שזה אומר?[/QUOTE]
שזה נחמד פלוס מינוס
לא יותר מזה 3:
בסדר..
אני אהבתי והתחברתי לסגנון..
זה לא מנגה שהרבה יתחברו אליה.
[quote=Monkey D Luffy;1342663]מוסטפא חרמן שלי 0:
אני לא אוהב את זה רק בגלל האצ'י
אם הייתי קורא את זה בגלל האצ'י אז הייתי פשוט ממשיך עם הייסקול די אקס די אבל זה הרבה מעבר לזה..[/quote]
לא זה ברור לי =0
אני אישית לא ממש התלהבתי כשראיתי אותה. וואי זה היה ממש מזמן.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1342666]בסדר..
אני אהבתי והתחברתי לסגנון..
זה לא מנגה שהרבה יתחברו אליה.[/QUOTE]
אני מחבב את המנגה לא שונא אותה, אבל אני פשוט לא ממש אוהב אותה כמו דברים אחרים, היא נחמדה ואני אוהב לקרוא אבל אתה יודע..
לא אמרתי שאתה שונא אותה.. אמרתי שהיא לא מתאימה לכל אחד בכלליות [=
[QUOTE=Monkey D Luffy;1342669]לא אמרתי שאתה שונא אותה.. אמרתי שהיא לא מתאימה לכל אחד בכלליות [=[/QUOTE]
סיים כבר להכין את המשחק :nose_pick:
אני צריך משהו טוב להעביר את הזמן ):
אני תכף אלך להמשיך לעבוד עליו
רק מציין שפרו11 משחק מפגר. ביאקם אה לג'נד כל הזמן אני לא בסגל בטענה שהעמדה לא טובה לקבוצה. החלפתי לכל דבר אפשרי!!!!!!!!!!!!! כל פעם לא טוב. זין של משחק
[QUOTE=מלך השטיחים;1342659]אני בינתיים משועמם בטירופי, אין לי שום משחק לשחק או משהו מעניין לעשות, ואין סבלנות עכשיו למשהו יותר רציני ):
MEH[/QUOTE]
כן זה דיי מעצבן להשתעמם, שכן שלי בא אליי כדי להעביר איתי את השיעמום המטורף הזה ע"י כמה משחקים טובים ב-PS3 ב-NBA2K12..:wink:
[quote=Forza Azzurri!;1342674]כן זה דיי מעצבן להשתעמם, שכן שלי בא אליי כדי להעביר איתי את השיעמום המטורף הזה ע"י כמה משחקים טובים ב-PS3 ב-NBA2K12..:wink:[/quote]
NBA2K12 פשוט זבל של משחק ולעולם לא אקנה משחק נוסף של @K ואעשה הכל למנוע מאחרים ולפגוע להם במכירות