-
[QUOTE=Spider Man!;1355209]]
[COLOR="Green"][B]דניאל[/B]
*תודה על העידוד
הנינג'ה לוחץ על עין הנחש שמצויר מתחת לציור האחרון ואתה נופל ליער חי עם חיות ענקיות. אתה רואה נחשים ענקיים ושועלים ענקיים שבאים אלייך במהרה[/COLOR].
[/QUOTE]
"וואו תרגעו חיות חמודות, אני לא מעוניין לפגוע בכם" אגיד בפחד ואתחיל להלך אחורה בתנוחת קרב.
אם הם ימשיכו להתקרב וינסו לפגוע בי אתחיל לטפס על כמה מהעצים שמסביבי.
-
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לחיות להרגיע ורואה פאתום נחש ענקי שמנסה לאכול אותך.באותו זמן אתה רואה את הרוח של אוואטר אנג באה אלייך ומוציאה אותך מגופך כשאתה עובר למצב אוואטר. אנג ואתה עולים על אפה ואנג אומר "תחנה ראשונה,כשפות אוויר.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355472][COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לחיות להרגיע ורואה פאתום נחש ענקי שמנסה לאכול אותך.באותו זמן אתה רואה את הרוח של אוואטר אנג באה אלייך ומוציאה אותך מגופך כשאתה עובר למצב אוואטר. אנג ואתה עולים על אפה ואנג אומר "תחנה ראשונה,כשפות אוויר.".
[/COLOR][/QUOTE]
"מה?, מה הולך פה?" אשאל ואלך אחרי אנג בצורה בלתי וודאית להיכן שירצה להוביל אותנו.
-
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אנג אומר לך "אני אדריך אותך במסעך אל כשפות האוויר." ואתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אווויר. אתה רואה את אחד הנזירים מחזיק קופסא עם פירות ונותן לכל נזיר פרי כדי לבדוק איזה ביזון מתאים לבן אדם שבחר את הפרי. אתה רואה שאנג נשאר עם הקופסה ואז אפה מגיע אליו. אתה רואה שיחד עם אפה יש גורים ואתה רואה את אנג מחזיק קופסאת פירות ואומר "תנסה.".(תמציא פרי).
[B]אפה והגורים:[/B]
[SPOILER] [url="http://jpg.co.il/view/4ffd185b6d6fc.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/3/4ffd185b6d6fc.png[/img][/url] [/SPOILER]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355487][COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אנג אומר לך "אני אדריך אותך במסעך אל כשפות האוויר." ואתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אווויר. אתה רואה את אחד הנזירים מחזיק קופסא עם פירות ונותן לכל נזיר פרי כדי לבדוק איזה ביזון מתאים לבן אדם שבחר את הפרי. אתה רואה שאנג נשאר עם הקופסה ואז אפה מגיע אליו. אתה רואה שיחד עם אפה יש גורים ואתה רואה את אנג מחזיק קופסאת פירות ואומר "תנסה.".(תמציא פרי).
[B]אפה והגורים:[/B]
[SPOILER] [url="http://jpg.co.il/view/4ffd185b6d6fc.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/3/4ffd185b6d6fc.png[/img][/url] [/SPOILER]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי" אגיד ואכניס את ידי בזהירות רבה אל תוך סלסלת הפירות שאנג הביא לי.
לאחר שאני אמשש קצת אוציא משם פרי. נראה שהוצאתי אפרסק-תפוח.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]דניאל[/B]
אתה מוציא את אפרסק התפוח ואתה רואה שהביזון שעף מממש קרוב לאפה מגיע אלייך ומלקק אותך. אנג אומר לך "תבחר לו שם. הביזונים הם כשפי האוויר הראשונים,רק שתדע.". ואתה מרגיש רעידה במקדש.[/COLOR]
-
[quote]
ספיידי~
*סי
אתה מתבכייין כמו תינוק שאתה לא יכול להציץ ומנסה לישון. אתה רואה פתאום את טנזין,לין, כל הנזירים וחברייך עומדים מסביבך. אתה לא מבין מה קרה ושם לב שבחלק של המקדש יש להבה ענקית וטנזין מאשים אותך.
[/quote]
"שו? למה אתם חושבים שאני עשיתי את זה..?" אשאל אותם ואקום. "זאת יכלה להיות גם לין, למה אני?"
-
[COLOR="Red"]
[B]ספידי~[/B]
אתה אומר שזו יכלה להיות גם לין וטנזין מצביע על לין יושנת. טנזין מסובב לה את היד ולין רק משנה צד. ג'זליון אומרת "אני ראיתי אותו מכשף אש אתמול בלילה. הוא עמד להרוג אותי ואז הגיעה השמש והוא התמוטט.".[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355499][COLOR="DarkGreen"][B]דניאל[/B]
אתה מוציא את אפרסק התפוח ואתה רואה שהביזון שעף מממש קרוב לאפה מגיע אלייך ומלקק אותך. אנג אומר לך "תבחר לו שם. הביזונים הם כשפי האוויר הראשונים,רק שתדע.". ואתה מרגיש רעידה במקדש.[/COLOR][/QUOTE]
"מממ.. אוקיי אני אקרא לו ראן" אגיד בזמן שארגיש את הרעידה הקלה במקדש האוויר.
"מה זאת הייתה הרעידה הזאת?" אשאל את אנג.
-
[QUOTE=Spider Man!;1355510][COLOR="Red"]
[B]ספידי~[/B]
אתה אומר שזו יכלה להיות גם לין וטנזין מצביע על לין יושנת. טנזין מסובב לה את היד ולין רק משנה צד. ג'זליון אומרת "אני ראיתי אותו מכשף אש אתמול בלילה. הוא עמד להרוג אותי ואז הגיעה השמש והוא התמוטט.".[/COLOR][/QUOTE]
"WTF" אצעק, "אני כשף שמש, מה אני קוקסינל שאני יתמוטט בגללו?!" אתחיל התעצבן.
"למה שאני ירצה להרוג אותך בכלל?"
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה שואל את ג'זליון למה שתרצה להרוג אותה ואז אתה שם לב שהיא מזיזה את האצבעות שלה ואתה נופל. היא יורדת אלייך ואומרת "תמשיך בהצגה ואני אגמול לך. אני אספר לך את הסיפור אחר כך.".
[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לאנג שאתה קורא לביזון ראן ושואל אותו על הרעידה. אנג עונה לך "הגוף שלך נפגע קצת אז בגלל שהאוואטרים נמצאים בגופך זה מרגיש כמו רעידת אדמה.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355462][COLOR="DarkRed"][B]
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*כן
את הולכת לבחון אז הזירה ורואה נהר מסביב לזירה,את מבינה שאת צריכה לעשות כשף מים על הנהר. את רואה את מאיו יורה דסקיות אדמה מוזרות וסלעים אל הקבוצה השנייה. קיין יוצר להבהמ ענקית ויורה אותה על היריב שעף ומתחמק.[/COLOR]
אני יקח נחשולי מים מן הנהר וארה אותם אל עבר הקבוצה היריבה
אני ינסה לכוון אותם כך שלא יפלו ויפגעו בביטחון בקבוצה היריבה
-
[QUOTE=Spider Man!;1355530][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה שואל את ג'זליון למה שתרצה להרוג אותה ואז אתה שם לב שהיא מזיזה את האצבעות שלה ואתה נופל. היא יורדת אלייך ואומרת "תמשיך בהצגה ואני אגמול לך. אני אספר לך את הסיפור אחר כך.".
[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לאנג שאתה קורא לביזון ראן ושואל אותו על הרעידה. אנג עונה לך "הגוף שלך נפגע קצת אז בגלל שהאוואטרים נמצאים בגופך זה מרגיש כמו רעידת אדמה.".
[/COLOR][/QUOTE]
"זובי. מה אני שפוט שלך..?" אומר לה. "עכשיו הם יחשבו שאני עשיתי את זה למה לי..?"
'וואי איזה מאגניב המקום הזה' אביט סביב לתוך הבור השחור המוזר שאני נמצא בתוכו.
-
[COLOR="Red"][B]ספיידי[/B]
ג'זליון אומרת לך "אני אלמד אותך כשפות דם. תחכה ללילה ואני אסביר לך איך אני יכולה לעשות את זה. עכשו תאמר שאתה עשית את זה בטעות ואני אומר לטנזין לא להעניש אותך.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אתה מנסה לפגוע בקבוצה היריבה עם נחשולי מים אבל הם הודפים אותך באבנים גדולות ובגל אוויר. את נופלת למים ואת רואה את קיין עומד ליפול מהזירה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355537][COLOR="Red"][B]ספיידי[/B]
ג'זליון אומרת לך "אני אלמד אותך כשפות דם. תחכה ללילה ואני אסביר לך איך אני יכולה לעשות את זה. עכשו תאמר שאתה עשית את זה בטעות ואני אומר לטנזין לא להעניש אותך.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אתה מנסה לפגוע בקבוצה היריבה עם נחשולי מים אבל הם הודפים אותך באבנים גדולות ובגל אוויר. את נופלת למים ואת רואה את קיין עומד ליפול מהזירה.
[/COLOR][/QUOTE]
"קנית אותי." אומר מיד ואחזור למקום עם טנזין והנזירים. "זה היה בטעות, סליחה.. פשוט התעצבנתי על זה ששכחתי שאני צריך הייתי להיפגש עם מישהו אתמול כדי שילמד אותי כשפות אוויר.. לא שלטתי בזעם שלי.." אומר כמו ילד טוב.