אני גם לא ממש מייפל סטורי,אבל לא מצטרף לשום קבוצה שאתה נמצא שם -_-
Printable View
אני גם לא ממש מייפל סטורי,אבל לא מצטרף לשום קבוצה שאתה נמצא שם -_-
אני לא רוצה לכער את החתימה שלי עם סמלי המשחק ):
היא יפה גם ככה
(חזרתי)
מייפל לא חראא זה משחק מעולה שלפחות בו יש לך הרבה עבודות לבחור בהתחלהה
לא כמו משחקים אחרים
הלכתי לראות starcraftfilms ביי
[QUOTE=RangerForce;1362607]מייפל לא חראא זה משחק מעולה שלפחות בו יש לך הרבה עבודות לבחור בהתחלהה
לא כמו משחקים אחרים[/QUOTE]
אני מכיר משחקים יותר טובים ממייפל סטורי ... יש את flyff משחק כיף ( לפחות לי )וגם את lol
אני מבקש ממך להוריד ת'תמונהה בחתימה זה לא נאה ולא יאה.
אין שום בעיה עם מייפל סטורי כמשחק. נכון, שיש בו כמות גדולה של אידיוטים ומנייאקים, אבל איך זה שונה מכל משחק/קבוצה של אנשים בעולם..? בכל מקום יש המון אידיוטים ומנייאקים.
אתה יכול לטעון שיש משחקים טובים יותר, וזו זכותך, אבל לאנשים שונים יש דעות שונות. ואף אחד לא אוהב כשתוקפים את הדעה שלו בפומבי.
אני אוריד את התמונה אבל אני אשים אותה בפורום אחר ):
[QUOTE=LordAbizi;1362611]אין שום בעיה עם מייפל סטורי כמשחק. נכון, שיש בו כמות גדולה של אידיוטים ומנייאקים, אבל איך זה שונה מכל משחק/קבוצה של אנשים בעולם..? בכל מקום יש המון אידיוטים ומנייאקים.
אתה יכול לטעון שיש משחקים טובים יותר, וזו זכותך, אבל לאנשים שונים יש דעות שונות. ואף אחד לא אוהב כשתוקפים את הדעה שלו בפומבי.[/QUOTE]
אז אפשר להבין שאתה מייפלייר בעברך?
[QUOTE=Askeladd;1362579]סיימתי עכשיו תפרק ה3 של זירו
ד"א נדב אהבתי תחתימה P:[/QUOTE]
בגלל שאתה אחרי פרק 3 אני אראה לך דוגמה של איזה דברים לא רלוונטים הורידו מהאנימה שיש בלייט נובאל.
שאתה רואה את וייבר מגיע לבית של הזקנים ההם אמורה כאילו לעלות לך השאלה למה דווקא הוא הגיע עליהם. כאילו מה יקרה ופתאום יגיע מישהו שמכיר אותם וכדומה
בלייט נובאל מסופר שוייבר חיפש מקום ללון והם היו האופציה הכי טובה מכיוון שאין להם קרובים חוץ מבן שלא דיבר איתם במשך 15 שנה.
וגם הוא עשה ניסוי עם תרנגולים כדי לראות כמה הם שומעים טוב.
לכן בחר לכשף אותם כדי לגור עצלם כיוון שלא ישמעו אותו כל כך טוב וגם לא יגיע מישהו שמכיר אותם ולא יזהה את וייבר
[quote=RangerForce;1362613]אז אפשר להבין שאתה מייפלייר בעברך?[/quote]
אני רוצה להאמין שאני עדיין משחק, למרות שלא שיחקתי לאחרונה ואני גם לא מרגיש כל כך צורך לשחק לאחרונה... מאידך, אני מרגיש צורך לעשות קצת מאוד דברים לאחרונה...
חזרתי
חח התגובה והחתימה תואמיםxd
[QUOTE=LordAbizi;1362615]אני רוצה להאמין שאני עדיין משחק, למרות שלא שיחקתי לאחרונה ואני גם לא מרגיש כל כך צורך לשחק לאחרונה... מאידך, אני מרגיש צורך לעשות קצת מאוד דברים לאחרונה...[/QUOTE]
איזה עבודות היית משחק ואיזה עולם?
הלכתי לראות את הסדרה של עמיתxd
ביי
[quote=RangerForce;1362617]איזה עבודות היית משחק ואיזה עולם?[/quote]
בברה עם כמעט כל עבודה. (לא שיחקתי בשביל רמה, אלא שיחקתי קצת מכל דבר)