-
[quote=Archangel;1371735]
[B]ניב[/B] - קרבי משיב כמתקפת בועות. ובולם את הגחלת של סינדקוויל. והאחיזת סרטן מתבטלת.
לפתע הוא מבחין שהוא נעלם והוא משתמש על האדמה במתקפת בועות בשביל להפוך אותה לבוצית וללכוד את סינדקוויל[/quote]
'הוא חושב שהוא הצליח... מחכה לא הפתעה!' אחשוב לעצמי בחיוך.
ואז אצעק אל תוך החור ואסביר לסינדקוויל "סינדקוויל אל תנסה לעלות האדמה בוצית ואתה לא תוכל, המשך לחפור למטה, לא מתחת לקרבי, ואז תחפור מסביבו במעגל והאדמה תחתיו תקרוס לתוך בור גדול!"
ואז אוסיף "עכשיו סינדקוויל צא החוצה ומלמעלה תירה עליו עוד גחלת!"
-
[COLOR="Orange"]מתקרבים לעמוד 20 תיהיו מוכנים![/COLOR]
[B]ניב[/B] - האדמה הבוצית מתחילה לשקוע וקרבי שם לב לזה במהרה כל תזוז של האדמה הוא מרגיש בעקבות הלחות שנמצאת בתוכנה.
סינדקוויל קופץ כולו בוץ.
קרבי הפך את הזירה לזירה בוצית במיוחד. סינדקוויל מנסה לשחרר גחלת אך לא מצליח בעקבות זאת שכל גופו מכוסה בוץ ומקשה עליו להגביר את הלהבה שעל גבו.
קרבי תוקף את סינדקוויל באחיזה סרטן ומתחמק מהבור שסינדקוויל יצר כנגדו.
[B]טל[/B] - ההגנה של דנספר יורדת והוא נפגע מהמתקפת זעם.
דנספר משיב מלחמה אם פיאוק ולאחר מכן הוא מתקשח.
-
[quote]אדם*- קרנידוס לא מוותר וממשיך לאגור אנרגיה.
בנתיים הוא סופג לתוך ראשו את העוקצי רעל שפשוט פוגעים ועפים ממנו כאילו הוא גוש סלע ענקי.
קרנידוס משתמש במבט מפחיד על ווידל.[/quote]
''ווידל חזור!'' אקרא בייאוש. זה חסר טעם. אסתובב ועניין לו לנפשו. הגיע הזמן לגשת למרכז הפוקימונים.
-
[b]אדם[/b] - אתה מגיע למרכז הפוקימונים.
האחות ג'וי לוקחת לך את הפוקדורים ומרפא לך אותם וכעבור מספר דקות
"אדם,הפוקימונים שלך מוכנים" האחות קוראת לך.
-
[b]טל[/b] - ההגנה של דנספר יורדת והוא נפגע מהמתקפת זעם.
דנספר משיב מלחמה אם פיאוק ולאחר מכן הוא מתקשח.[/quote]
לא כותבים פיהוק?
[QUOTE]_________________________________________אדם*- אתה מגיע למרכז הפוקימונים.
האחות ג'וי לוקחת לך את הפוקדורים ומרפא לך אותם וכעבור מספר דקות
"אדם,הפוקימונים שלך מוכנים" האחות קוראת לך.
Archangel מחובר כרגע*Add Infraction for Archangel
*דווח על הודעה בעלת תוכן רע
*דקות[/QUOTE]
''תודה רבה!'' אקרא וארוץ חזרה למקום שממנו באתי. חייב למצוא את הדינוזאור הזה שוב!''
-
[B]טל[/B] - כן ככה כותבים חח יצא לי פיאוק חח..
--
ספירו מנסה להתחמק אבל ללא הצלחה הוא נפגע מהפיהוק.
ספירו ממשיך במתקפה ופוגע בדנספר אם הניקור.
דנספר מספיק קשיח כרגע בשביל שזה לא ישפיע עליו.
דנספר משתמש זעם|Rage
[B]אדם[/B] - אתה חוזר למקום ואתה רואה את קרינדוס מובס במו עינייך ונתפס עלידי מאמן אחר.
אתה מביט במאמן ואתה רואה שהפוקימון שהוא נלחם איתו היה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/394.png[/IMG] פרינפלפ זוהר.
-
[QUOTE=Archangel;1371884][B]טל[/B] - כן ככה כותבים חח יצא לי פיאוק חח..
--
ספירו מנסה להתחמק אבל ללא הצלחה הוא נפגע מהפיהוק.
ספירו ממשיך במתקפה ופוגע בדנספר אם הניקור.
דנספר מספיק קשיח כרגע בשביל שזה לא ישפיע עליו.
דנספר משתמש זעם|Rage[/QUOTE]
''ספירו תעוף גבוהה אל תעל דאנספרס, ואז תשתמש תוך כדי צלילה בניקור! על הדרך תנסה לרכז כמה שיוצר אנרגיה בשביל ליצור ציפור אמיצה!'' אני אומר בשמחה
-
[quote=Archangel;1371860][COLOR=Orange]מתקרבים לעמוד 20 תיהיו מוכנים![/COLOR]
[B]ניב[/B] - האדמה הבוצית מתחילה לשקוע וקרבי שם לב לזה במהרה כל תזוז של האדמה הוא מרגיש בעקבות הלחות שנמצאת בתוכנה.
סינדקוויל קופץ כולו בוץ.
קרבי הפך את הזירה לזירה בוצית במיוחד. סינדקוויל מנסה לשחרר גחלת אך לא מצליח בעקבות זאת שכל גופו מכוסה בוץ ומקשה עליו להגביר את הלהבה שעל גבו.
קרבי תוקף את סינדקוויל באחיזה סרטן ומתחמק מהבור שסינדקוויל יצר כנגדו.
[/quote]
"סינדקוויל השתמש בדחיפה שוב ואז עוד פעם, המשך לדחוף אותו עד שיעזוב אותך, ואז תפוס את אחת מרגליו עם ידיך וזרוק אותו הצידה למקום עם זירה מעט יותר מוצקה!" אומר לסינדקוויל.
ואז אבקש מסינדקוויל "שוב חפירה ופגע בקרבי!"
-
[b]טל[/b] - ספירו לפתע מרגיש עייף ונרדם הוא נופל מהשמיים ישר אל הקרקע ונחבט קלוט. דנספר משתמש בזעם ופוגע בו בעוצמה.
דנספרס משתמש שוב בזעם.
[B]ניב[/B] - סינדקוויל מנסה להשתמש בדחיפה אבל קרבי מספיק לתפוס אותו באחיזת צוות ומעיף אותו שוב ושוב כלפי קרקע,סינדקוויל מלא בוץ הוא בקושי מסוגל לראות קרבי משליך את סינדקוויל לכיוון האגם ותוקף בבועות!
-
[quote]אדם*- אתה חוזר למקום ואתה רואה את קרינדוס מובס במו עינייך ונתפס עלידי מאמן אחר.
אתה מביט במאמןואתה רואהשהפוקימון שהוא נלחם איתו היה**פרינפלפ זוהר.[/quote]
אביט במאמן כמה שניות ואחייך לעצמי. מה שלא שלי, לא נועד להיות שלי. אסתובב מהמקום ואמשיך במסעי לחפש אחר פוקימונים אחרים.
-
[B]אדם[/B] - אתה ממשיך להסתובב במעלה הדרך ורואה שלו לדרך 31 למערה האפלה ושלט נוסף בכיוון ההפוך למעבדה של פרופסור אוק.
ובמקום אתה רואה מספר פוקימונים מתרוצצים להם.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/270.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/293.gif[/IMG]
-
*עודכנו הפרסים לעמוד 20 30 ו40
-
[quote=Archangel;1371895]
[B]ניב[/B] - סינדקוויל מנסה להשתמש בדחיפה אבל קרבי מספיק לתפוס אותו באחיזת צוות ומעיף אותו שוב ושוב כלפי קרקע,סינדקוויל מלא בוץ הוא בקושי מסוגל לראות קרבי משליך את סינדקוויל לכיוון האגם ותוקף בבועות![/quote]
נו ינעל דודה של הקרבי הזה!
--------
"סינדקוויל!" אצעק באדגה ואנסה לבצע מהלך "סינדקוויל בעוד אתה באוויר מהזריקה הטל את משקלך אל הקרעקע וזרוק את עצמך לתוך האדמה עם חפירה!"
ואז אפקוד עליו "עם החפירה צור כמה מחילות סביב קרבי ואז קפוץ כל פעם מחור אחר יירת גחלת ותחזור לחור ואז צא מחור אחר!"
"ככה תפגע בו שוב ושוב ותעייף אותו וברגע שהוא עייף סיים זאת עם דחיפה!" אומר לסיום
-
[quote]אדם*- אתה ממשיך להסתובב במעלה הדרך ורואה שלו לדרך 31 למערה האפלה ושלט נוסף בכיוון ההפוך למעבדה של פרופסור אוק.
ובמקום אתה רואה מספר פוקימונים מתרוצצים להם.[/quote]
אביט בהם בהערכה. אחליט לבסוף להשקיע את הכוחות שלי הפוקימונים אחרים.