לא יודע למה,אבל ארלונג מוואן פיס מוכר לי [במראה שלו]
Printable View
לא יודע למה,אבל ארלונג מוואן פיס מוכר לי [במראה שלו]
[url]http://www.google.co.il/[/url]
קיבלתי כוכב אחד /=
[QUOTE=Spider Man;1372635][url]http://www.google.co.il/[/url]
קיבלתי כוכב אחד /=[/QUOTE]
כולנו קיבלנו, חבר, כולנו.
אני קיבלתי 2 P:
[QUOTE=Gamatatsu;1372639]אני קיבלתי 2 P:[/QUOTE]
מניאק ><
עריכה: שני כוכבים D:
היי
על מה מדברים?
[QUOTE=LordAbizi;1372517]אם אנחנו לא יכולים לעשות שום דבר מועיל באולימפיאדה, אין סיבה שנשלוט בעזה. לכן, אם אנחנו כושלים, עלינו לתת עצמאות לעזה.
אין לחפש היגיון בקביעה.[/QUOTE]
במה עצמאות לעזה תעזור? השלטונות המוסלמיים רק יודעים דיקטטורה, מלחמת אחים ובורות. בגלל זה הדבר היחיד שהם מייצאים לעולם זה נפט, אין להם שום ידע מדעי או השכלתי מתקדם, ומדינות בודדות כמו איראן הן היחידות שיכולות להתגאות בסטודנטים מוכשרים, וגם זו מדינה שבה על האישה לחשוף רק את פניה ולא תירצח. מצרים השיגו דמוקרטיה לאחר נפילת מובארק וכבר התלוננו מחדש שהצבא לוקח השלטון אינו שונה ממנו ושהם ממשיכים את המאבקים כי לא השיגו בכך כלום. כעת יש להם אחים מוסלמים שידאגו להוריד את רמת ה'נאורות' של העם המצרי, היישר לחיקו של האיסלאם הקיצוניץ. חצי מהעם בכלל מתנגד לשלטונם. בקיצור, אם הייתי מוסלמי הייתי מפחד מעצמאות, סביר שאיני יודע מהי, או שיש לי דעה קלוקלת לגביה ם: כמו הנשים ה'עצמאיות' באיראן, למרות שמדינת ישראל לא שולטת בסנטימטר ממנה ם:
היי (:
[QUOTE=Guns N Roses;1372625]העכבר מת..
משתמש בtab כדי לרדת ):
ומשעמם.
אושווט, תגיב[/QUOTE]
הגבתי
טלי, יש לך מסן או סקייפ?
כן..
[quote=X-Drake;1372647]במה עצמאות לעזה תעזור? השלטונות המוסלמיים רק יודעים דיקטטורה, מלחמת אחים ובורות. בגלל זה הדבר היחיד שהם מייצאים לעולם זה נפט, אין להם שום ידע מדעי או השכלתי מתקדם, ומדינות בודדות כמו איראן הן היחידות שיכולות להתגאות בסטודנטים מוכשרים, וגם זו מדינה שבה על האישה לחשוף רק את פניה ולא תירצח. מצרים השיגו דמוקרטיה לאחר נפילת מובארק וכבר התלוננו מחדש שהצבא לוקח השלטון אינו שונה ממנו ושהם ממשיכים את המאבקים כי לא השיגו בכך כלום. כעת יש להם אחים מוסלמים שידאגו להוריד את רמת ה'נאורות' של העם המצרי, היישר לחיקו של האיסלאם הקיצוניץ. חצי מהעם בכלל מתנגד לשלטונם. בקיצור, אם הייתי מוסלמי הייתי מפחד מעצמאות, סביר שאיני יודע מהי, או שיש לי דעה קלוקלת לגביה ם: כמו הנשים ה'עצמאיות' באיראן, למרות שמדינת ישראל לא שולטת בסנטימטר ממנה ם:[/quote]
אלים אדירים, לא ציפיתי לדבר כזה על ההודעה שלי.
בכל מקרה, כפי שכתבתי, [B]אין לחפש היגיון בקביעה ההיא[/B]. לשיר Free Palestine היא רק דרך להוציא ייאוש שמצטבר מההשגים המכובדים של המשלחת הישראלית ללונדון. זה לא אומר שאני תומך במדינה בעזה.
[quote=יוסי בניון;1372652]היי (:
הגבתי[/quote]
מה קורה? ):
חתול פצוע קשה ):
והנה עוד ספאם נפתח בפורום שרושרים.
[QUOTE=LordAbizi;1372656]אלים אדירים, לא ציפיתי לדבר כזה על ההודעה שלי.
בכל מקרה, כפי שכתבתי, [B]אין לחפש היגיון בקביעה ההיא[/B]. לשיר Free Palestine היא רק דרך להוציא ייאוש שמצטבר מההשגים המכובדים של המשלחת הישראלית ללונדון. זה לא אומר שאני תומך במדינה בעזה.[/QUOTE]
מניח שהצחיק גם אותי עצם התגובה אז ניהנתי לרשום דברים XD
[QUOTE=monster;1372660]והנה עוד ספאם נפתח בפורום שרושרים.[/QUOTE]
חחח, הזה של אופק וטל?