איזה גשםםםה ))))))):
Printable View
איזה גשםםםה ))))))):
הגשם הציל אותי היום, כי אז הייתה לי סיבה להוציא את המעיל מהתיק שלי, ובכך היה לי מקום להכניס את כל הנעליים והמצעים שלי לתיק. אם לא זה הייתי צריך להכפיל ולשלש את המאמצים שלי כדי לדחוס את הכל לתיק.
[QUOTE=LordAbizi;1410051]הגשם הציל אותי היום, כי אז הייתה לי סיבה להוציא את המעיל מהתיק שלי, ובכך היה לי מקום להכניס את כל הנעליים והמצעים שלי לתיק. אם לא זה הייתי צריך להכפיל ולשלש את המאמצים שלי כדי לדחוס את הכל לתיק.[/QUOTE]
יש איפה שאתה נמצא ברקיםם??
הרגע הה ברק קרוב מאוד לבית וכמעט התחרשתי מהרעםםםם ))):
[quote=Dr. Pizza;1410052]יש איפה שאתה נמצא ברקיםם??
הרגע הה ברק קרוב מאוד לבית וכמעט התחרשתי מהרעםםםם ))):[/quote]
במחנה 80 היו ברקים, לא יודע מה היה בחולון...
[QUOTE=LordAbizi;1410053]במחנה 80 היו ברקים, לא יודע מה היה בחולון...[/QUOTE]
דיברתי על איפה שאתה נמצא. לא על חולון.
בכ"מ מתי אתה חוזר לשגרה בפורום??
[quote=Dr. Pizza;1410054]דיברתי על איפה שאתה נמצא. לא על חולון.
בכ"מ מתי אתה חוזר לשגרה בפורום??[/quote]
לא יודע, אני לא יודע איך יהיה סדר היום שלי אחרי הטירונות. בשבועיים הקרובים אני מתחבר רק בסופי שבוע.
[QUOTE=LordAbizi;1410055]לא יודע, אני לא יודע איך יהיה סדר היום שלי אחרי הטירונות. בשבועיים הקרובים אני מתחבר רק בסופי שבוע.[/QUOTE]
באסה.
אין שם ווי פיי?
[quote=Dr. Pizza;1410057]באסה.
אין שם ווי פיי?[/quote]
לא יודע לא לקחתי לשם טלפון עם יכולות כאלו, וגם אם הייתי לוקח לא הייתי מבזבז שם את הזמן שלי על להיות בפורום..
[QUOTE=LordAbizi;1410058]לא יודע לא לקחתי לשם טלפון עם יכולות כאלו, וגם אם הייתי לוקח לא הייתי מבזבז שם את הזמן שלי על להיות בפורום..[/QUOTE]
...
לאאאא אביזייייי ))):
יאוו איזה קליפ מטריד יש לשיר ט'רילר של מייקל ג'קסוןןן
[QUOTE=Flupy;1410048]סוף סוף[/QUOTE]
שתוק ):
[QUOTE=Tasha Godspell;1410060]שתוק ):[/QUOTE]
אבל אבל ):
פרק נחמד של נארוטו, אבל יש בו כמה דברים מוזרים, כמו למשל זה שקקשי השתמש בצ'ידורי בלי שרינגן (ובכלל בלי עיניים), שזה די אמור להיות בלתי אפשרי. כמובן, כמו תמיד, האויבים שלהם מתנהגים כמו אידיוטים, ועוד משהו שקקשי היה יכול לעשות זה לזמן כלבים כדי שינחו אותו... פרק נחמד מבחינת תוכן, לוגית יש בו קצת בעיות.
[QUOTE=Flupy;1410061]אבל אבל ):[/QUOTE]
שתוק, היית אמור לעשות דיג'יגדל ):
[QUOTE=Flupy;1410048]סוף סוף[/QUOTE]
):
[QUOTE=Tasha Godspell;1410063]שתוק, היית אמור לעשות דיג'יגדל ):[/QUOTE]
עשיתי O: