הבאן הוא לא על מה שאמרת לו שהוא רודן ושהוא לא צריך להיות פקח
הבאן זה פגיע אישית שפגעת בו בכך שירדת על החתימה לו שיש לה חשיבות רבה מעוד בשבילו
Printable View
הבאן הוא לא על מה שאמרת לו שהוא רודן ושהוא לא צריך להיות פקח
הבאן זה פגיע אישית שפגעת בו בכך שירדת על החתימה לו שיש לה חשיבות רבה מעוד בשבילו
איך אתם מתייחסים לחדשים בפורום?! לא פלא שהפורום כושל!
ברוך הבא לפורום יויויויו, אני דור
[quote=amitlv;1439892]הבאן הוא לא על מה שאמרת לו שהוא רודן ושהוא לא צריך להיות פקח
הבאן זה פגיע אישית שפגעת בו בכך שירדת על החתימה לו שיש לה חשיבות רבה מעוד בשבילו[/quote]
פי ברשותי... זה שזה פוגע בו שירדתי על משפט זה בעיה שלו, התכוונתי לפגוע במשפט לא בו והוא ניצל את כוחו ונתן לי באן, איש דוחה....
דור זה לא מצחיק אותי אני ממש עצבני
[size="7"][b][color="red"]גם אני רוצה שלוקאס יחזור מהבאן שלו![/color][/b][/size]
נשבר הזין מהפקח הזה עושה מה שבראש שלו
טוב דיי כבר
תרדו ממנו הוא נתן לך באן תקבל אותו אל תתכיל מאומות שוב
[quote=amitlv;1439909]טוב דיי כבר
תרדו ממנו הוא נתן לך באן תקבל אותו אל תתכיל מאומות שוב[/quote]
לא! עד כאן! את זה אני לא מקבל! עד כה עוד נגיד שזה היה מוצדק (זה לא) אבל זה כבר ממש לא! הבן אדם השתגע! ולנו נמאס זה הזמן להתעורר!
הוא לא השתגע הוא צדק....
[quote=yoyoyoyo;1439877]לא עברתי אף גבול ולא עברתי על החוקים, הוא אמר שהוא נעלב, אתם העלבתם אותי הרבה פעמים מאז שחזרתי ולא נעשה כלום אבל הוא יכול כי הוא מנהל, זה דוחה וזה מגעיל שפקח מההנהלה ה"גבוהה" יכול לנצל את הכוח שלו... זוכרים את ארווין? זה בדיוק מה שהולך פה...[/quote]
עכשיו אפשר לתת לך באן לנצח.משתמש כפול
[quote=amitlv;1439878]אין מה לעשות....[/quote]
[quote=yoyoyoyo;1439881]הבן אדם עכשיו הראה למה לא מגיע לו ניהול[/quote]
נכון! ובגלל זה הוא לא מנהל אלא פקח
[quote=monster;1439899][size="7"][b][color="red"]גם אני רוצה שלוקאס יחזור מהבאן שלו![/color][/b][/size][/quote]
נראה לי שיויויו הוא לוקאס
[quote=yoyoyoyo;1439900]נשבר הזין מהפקח הזה עושה מה שבראש שלו[/quote]
תראו,אני ראיתי רק מקרה אחד אבל... ואני חושב שאני יכול לבטל לך
[quote=amitlv;1439913]הוא לא השתגע הוא צדק....[/quote]
לא.... הוא ממש ממש מממממשששש לא! והוא עצבן את הבן אדם הלא נכון, מי שמכיר אותי בפורום יודע שכשאני מתעצבן אני נכנס בכל הכוח...
לאון הרגת אותי!!!!! אני בוכה מצחוק.... זה כלכך ברור שאני לא לוקאס חחחח אבל תבטל לו הוא עצוב
לא ליאון אתה לא יכול לבטל לו....
אין לך הרשאות לזה...
גם לא נראי אתה יכול לתת באן...
*נראלי
באמת דיי
אל תתקנו אותי בבקשה
תודה
לוקאס לבקשתך הגבתי במשחק.
שמתם לב שדי בעברית זה "מספיק" אבל באנגלית זה "תמות" מעניין למה