-
רובי ~
איווי משתחרר מזה בקושע ותופס תנופה ומיד דחף את מיאו שנשך את איווי בתמורה. איווי התנשף בתשישות.
בנתיים אתה מבחין בכדור של ספירו שנח לו בצד הדרך, לכוד.
אלון ~
טוטודייל נעמד ומביט בך בחיוך. שותף ללחימה שלך הוא מעריך אותך על כך.
"יאפ. קרב טוב זה מה שהיה נחוץ פה!" צחקה דונה.
-
[QUOTE=The Charmander;1480740]רובי ~
איווי משתחרר מזה בקושע ותופס תנופה ומיד דחף את מיאו שנשך את איווי בתמורה. איווי התנשף בתשישות.
אלון ~
"יאפ. קרב טוב זה מה שהיה נחוץ פה!" צחקה דונה.[/QUOTE]
"איווי נשוך אותו בחזרה ואז תדחוף אותו בכוח! רסק אותו באדמה!" אקרא בבהלה "אני יודע שאתה מסוגל!"
-
רובי ~
איווי זינק קדימה לא מוותר, אך מיאו שלף את ציפורניו שוב, ועשה שמות באיווי שנותר על הקרקע. הוא החליט להסתלק מהמקום לאחר שפלט מיאווווו ארוך. איווי בהק באור חזק וקם על רגליו. הוא ירה מפיו כוכבים שפגעו במיאו בעוצמה אדירה. מיאו נפל על הרצפה והזדקף באיטיות. הוא נראה עייף מאוד מהקרב.
-
[QUOTE=The Charmander;1480740]רובי ~
אלון ~
"יאפ. קרב טוב זה מה שהיה נחוץ פה!" צחקה דונה.[/QUOTE]
אה לא אמרת שדונה זה השם שלנ
--
״בהחלט קרב מעולה״ אסכים איתה.
״גם אתה נלחמת היטב בלבאזור״ אחמיא לו. ״לאן פנייך מושאות כעת דונה?״ אשאל אותה
-
אלון ~
"אני חוזרת לבקר את הפרופ. יש לי חבילה בשבילו. למה אתה הולך?"
-
[QUOTE=The Charmander;1480754]אלון ~
"אני חוזרת לבקר את הפרופ. יש לי חבילה בשבילו. למה אתה הולך?"[/QUOTE]
למה? 0:
--
״אינלי מושג. טוב, אני מניח שפשוט נמשיך״ אומר ואקרא לטוטודייל בעודי נפרד מדונה, ואמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=The Charmander;1480744]רובי ~
איווי זינק קדימה לא מוותר, אך מיאו שלף את ציפורניו שוב, ועשה שמות באיווי שנותר על הקרקע. הוא החליט להסתלק מהמקום לאחר שפלט מיאווווו ארוך. איווי בהק באור חזק וקם על רגליו. הוא ירה מפיו כוכבים שפגעו במיאו בעוצמה אדירה. מיאו נפל על הרצפה והזדקף באיטיות. הוא נראה עייף מאוד מהקרב.[/QUOTE]
"איווי מהמם! קדימה אתה מסוגל עוד קצת דחיפה ואז שוב השתמש במתקפה שהשתמשת בה שוב!" אצהל בקול
-
[QUOTE=The Charmander;1480714]אביזי ~
הנערה יורדת מהנדנדה ומביטה בך במבט עצוב שגורם לך להרגיש כמו שראית גופה מתה. הרגשות צפים בקרבך והיא מתחננת בלי קול. "עזור לי! כל כך קר לי! אני לא יכולה!" משום מה אתה מבין אותה והיא מתפוגגת לנגד עיניך!
"יש לך את מה שאתה צריך?" אתה שומע את אוק צופר לך. "יאללה בוא, מחכים לך! יש לך משפט בקרוב!"
[/QUOTE]
אני אחוש הקלה על זה שאני כרגע לא מתעסק עם רוחות, ואתקרב אל אוק. "מה?? איך המשפט בקרוב? עוד לא עבדנו על התיק בכלל. לא בדקנו אם יש תיעוד למשהו במחשבים שם."
-
[QUOTE=The Charmander;1480488]רובי ~
אתה ממשיך לך בדרך וממשיך בשביל הרחב. באיזור האגם אתה תר אחר פוקימונים כשבנתיים אתה מתחיל להיות ממש רעב. אתה מבחין מולך שני פוקימונים משחקים בדשא: מיאו וספירו!
בל ~
פיפלאפ חומק ומרסס בבועות כשג׳יאודוד מתעלף. מותש.
אלון ~
"אנחנו נילחם אחד על אחד. טוטודייל מול בלבאזור שלי פה." אומרת המאמנת וממתינה לצעד הראשון שלך. הבלבאזור שלה נראה קשוח, ממש לא התחלתי.[/QUOTE]
"אהה... הוא לא חסר תועלת אחרי הכל" אגיד על פיפלאפ "עבודה טובה" אחזק אותו. "חבר" אפלוט מבלי אפילו לסים לב. 'יש לי פוקדורים בכלל???' אחשוב בלחץ ואחפס בכל פינה בחדר ובגופי.
-
אלון ~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים בעיר ורידיאן אחרי טיול קצר ביער. אתה מתיישב שם ואליך ניגשת האחות ג׳וי, לוקחת את טוטודייל ומרפאת אותו. בנתיים ניגש אליך בחורבחליפה מסוקסת וג׳ל בשיער, הוא סוקר אותך וצוחק בזילזול. לידו מתיישב בחור אחר והם מדברים בקול. "...אני משתין עליו. הוא חושב שאני מגן עליו בזמן שאני מקבל בדיוק את מה שאני רוצה, עד שהוא יתעורר הוא לא יבין מה נפל עליו. הוא יאבד את הרשיון שלו!"
רובי ~
איווי דוחף את מיאו שפוער את פיו על מנת לנשוך בחזרה ואיווי, שמיומן בזה כבר ירה מתקפת מהירות היישר לעבר פיו של מיאו שנפגע מאוד והתעלף.
איווי נהנה מכל התהליך שהוא עובר והוא מקפץ סביב וחוגג! אחר כך הוא מטפס על הכתפים שלך ומלקק לך את האוזן!
אביזי ~
"אני סתם מלחיץ אותך. אנחנו נוסעים מיד למשרדים שלהם. כבר די חשוך ואני לא מאמין שיש שם עובדים. יש לך תוכנית איך נכנסים?" אומר לך פרופ אוק. הוא עצמו נראה שתכנן את הכל. "אני חושב שניכנס מהכניסה האחורית, איש שלי השיג לנו מפתח ואתה צריך להכנס לקומה השניה, שם המשחק מתחיל: המחשב של כריס שם.
בל ~
אתה מגלה פוקדור שאתה זורק על ג׳יאודוד שנלכד מיד. כל הכבוד! בנתיים אתה ממשיך ללכת ומגלה משהו מאוד מוזר, אחד הקופסאות של טראנספוקימיון זזה באי שקט!
-
[QUOTE=The Charmander;1480838]אלון ~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים בעיר ורידיאן אחרי טיול קצר ביער. אתה מתיישב שם ואליך ניגשת האחות ג׳וי, לוקחת את טוטודייל ומרפאת אותו. בנתיים ניגש אליך בחורבחליפה מסוקסת וג׳ל בשיער, הוא סוקר אותך וצוחק בזילזול. לידו מתיישב בחור אחר והם מדברים בקול. "...אני משתין עליו. הוא חושב שאני מגן עליו בזמן שאני מקבל בדיוק את מה שאני רוצה, עד שהוא יתעורר הוא לא יבין מה נפל עליו. הוא יאבד את הרשיון שלו!"
רובי ~
איווי דוחף את מיאו שפוער את פיו על מנת לנשוך בחזרה ואיווי, שמיומן בזה כבר ירה מתקפת מהירות היישר לעבר פיו של מיאו שנפגע מאוד והתעלף.
איווי נהנה מכל התהליך שהוא עובר והוא מקפץ סביב וחוגג! אחר כך הוא מטפס על הכתפים שלך ומלקק לך את האוזן!
אביזי ~
"אני סתם מלחיץ אותך. אנחנו נוסעים מיד למשרדים שלהם. כבר די חשוך ואני לא מאמין שיש שם עובדים. יש לך תוכנית איך נכנסים?" אומר לך פרופ אוק. הוא עצמו נראה שתכנן את הכל. "אני חושב שניכנס מהכניסה האחורית, איש שלי השיג לנו מפתח ואתה צריך להכנס לקומה השניה, שם המשחק מתחיל: המחשב של כריס שם.
בל ~
אתה מגלה פוקדור שאתה זורק על ג׳יאודוד שנלכד מיד. כל הכבוד! בנתיים אתה ממשיך ללכת ומגלה משהו מאוד מוזר, אחד הקופסאות של טראנספוקימיון זזה באי שקט![/QUOTE]
"איזה אלוף אתה!" אומר לו בגאווה וארים אותו מהכתף ואחבק אותו בחוזקה, אבל לא יותר מידי "אני חושב שכדאי שנצרף גם את מיאו לצוות אתה לא חושב?" אשאל בחיוך ואזרוק על מיאו פוקדור ריק ואחכה לראות מה קורה
-
רובי ~
מיאו נשאב פנימה והפוקדור מתגלגל ולבסוף מיאו נלכד. איווי מתרגש ומקשקש ולבסוף מפהק בקול גדול. הוא נראה עייף מאוד.
-
[QUOTE=The Charmander;1480840]רובי ~
מיאו נשאב פנימה והפוקדור מתגלגל ולבסוף מיאו נלכד. איווי מתרגש ומקשקש ולבסוף מפהק בקול גדול. הוא נראה עייף מאוד.[/QUOTE]
"האממ נראה לי שאולי לפני שנמשיך כדאי שאחזור למרכז לרפא את כולכם לפני שנמשיך בדרך. אני לא ארצה להיתקע במשהו" אומר לאיווי ואז אחזור איתו בדרך למרכז בכוונה לרפא אותם סופית לפני היציאה לדרך.
-
[QUOTE=The Charmander;1480838]אלון ~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים בעיר ורידיאן אחרי טיול קצר ביער. אתה מתיישב שם ואליך ניגשת האחות ג׳וי, לוקחת את טוטודייל ומרפאת אותו. בנתיים ניגש אליך בחור בחליפה מסוקסת וג׳ל בשיער, הוא סוקר אותך וצוחק בזילזול. לידו מתיישב בחור אחר והם מדברים בקול. "...אני משתין עליו. הוא חושב שאני מגן עליו בזמן שאני מקבל בדיוק את מה שאני רוצה, עד שהוא יתעורר הוא לא יבין מה נפל עליו. הוא יאבד את הרשיון שלו!"
[/QUOTE]
טוב שמע באמת אינלי מושג מה אני אמור לעשות עם זה חחחח.
---
אוציא את טוטודייל מהפוכדור, ואבדוק מה שלומו.
לאחר מכן אשאר במקומי ואנסה להקשיב עוד מהשיחה של הדושים
-
רובי ~
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים. בנתיים אתה מבחין בזוית העין בילדה קטנה עם שיער ורדרד שבכתה בעצב רב!
אלון ~
"על מי אתה נועץ עיניים?" אמר הבחור שדיבר בטלפון, "אתה מודע לכך שללא תואר במשפטים זה לא חוקי להקשיב למידע משפטי?"