-
[QUOTE=LordAbizi;1488889][B]
[B]רודי
[/B]יום ראשון, סובפרום, אחר הצהריים
ו... לא נתת שום הוראה. אז גם לך replay the point.
[/QUOTE]
אני צועק אל הקרב "גראוליט, אתה מצוין! אנחנו בדרך הנכונה!", ועכשיו מורה "הפעם, [B]רוץ אל בלספראוט כדי לדחוף אותו לכיוון מאנצ'לאקס, אבל[/B] אם פנפי יתגלגל אליך, התחמק ממנו- ואז רוץ לעבר מאנצ'לאקס ובלספראוט כדי לתקוף את בלספראוט פעם נוספת!". אני פונה אל אוגוסט בצורה שבה לא יבינו את דבריי מהצד השני של הזירה "אתה חושב שאתה יכול לחסל אותו בסבב הזה? אהם, את הפוקימון של רול, כמובן".
-
[B]איתי
[/B][I]יום שני, דרך פאיוש נוקדאורון, בוקר
--
[/I]אתה בוחר שלא ללכת לכיוון הנמל (שגם זו טכנית יציאה מן העיר), מסיבות ברורות, והיציאה היחידה האחרת מהעיר היא לכיוון מזרח, לעבר העיר נוקדאורון. אתה יוצא מן העיר ומוציא את לרביטר. אתה מסביר לו מי אתה. בהתחלה הוא קצת מבולבל אבל במהרה מתרגל ונראה שמקבל את זה. אתה לא שם לב למשהו חריג במיוחד. אתה מסתובב מעט בדרך, יורד קצת מהשביל הראשי ובין העצים אולי יהיה שם קל יותר למצוא פוקימון, ואכן אתה מוצא איפשהו מאצ'ופ. הוא עדיין לא שם לב אליך.
[B]דור
[/B][I]יום בוקר, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
[/I]רשמתי לשני אנשים שונים בתגובה הזו שיגיבו מחדש. זה לעתים יכול להתפרש כעצלנות, אבל לא, הייתה לזה סיבה אמיתית הפעם.
--
כרגיל, אתה רק רואה את התוצאה ולא את התהליך. איפום מתקרב אל סולוסיס ומנסה לתקוף אותו. לרגע קל נראה שהוא נבלם מעט, אבל אז הוא ממשיך. לאחר מכן נראה שהוא שוב נבלם, הפעם למשך יותר זמן, אבל גם על זה הוא מתגבר, אם כי במאמץ מסויים, ונותן מכה עם הזנב שלו לסולוסיס.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--
[/I]"אוקיי. קקטורן, רוץ לגרבודור ותנשוך אותו, ותירה קוצים על טרנקוויל." אומר קרטר.
"גרבודור, תירה רפש על קקטורן! טרנקוויל, ככל הנראה צריך קצת להקדיש מאמץ לגיבל המעצבן הזה, אז תתקוף אותו במכת כנף!" אומר ונטור, שאכן עד עכשיו הוא לא באמת ניסה לתקוף את גיבל.
גיבל מתחיל להעיף חול במהירות לעבר הפוקימונים האויבים. על טרנקוויל זה בכלל לא משפיע, ועל גרבודור זה משפיע חלקית. בזמן שגיבל תוהה אם לסגת או לא אז טרנקוויל בא לתקוף אותו עם מכת כנף. בינתיים גרבודור יורה רפש על קקטורן המתקרב. קקטורן נפגע ונושך את גרבודור, ויורה קוצים על טרנקוויל שתוקף את גיבל, ונותן זמן לגיבל לסגת חזרה למנהרה. נראה שקקטורן מתחיל להתעייף. גיבל עדיין מתחת לאדמה.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
[/I]לא, יש הבדל בין לדעת לתת מכות לפוקימונים לבין לעשות את זה עם טכניקה ולדעת איפה להנחית את המכות. זה עניין של מיומנות שלפוקימון פראי אין כל כך, כי הוא רגיל סתם לתת את המכות אם הוא צריך.
--
"וולפיקס, גחלת!" אומר המאמן שנגדך. קרוגנק מתחיל לרוץ מסביב לוולפיקס. וולפיקס יורה קצת גחלת, שרובה מחטיאה. חלקיק אחד של אש פוגע בקרוגנק, ואז קרוגנק קופץ ומנחית את הרגל שלו על וולפיקס. וולפיקס כורע, ונראה ממש עייף.
"אה... כזה... נראה לי שוולפיקס כזה גמור מדי." אומר השופט המהוסס.
"כן, גם לי נראה שאין כל כך טעם להמשיך. ניצחת." הוא אומר ונכנס לזירה כדי להחזיר את וולפיקס לפוקרשת שלו.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, העיר סובפרום, אחר הצהריים
--
[/I]"לא יודע, הוא עדיין נראה די כשיר." עונה אוגוסט, גם כן מסתיר את הפה שלו קצת. "מנצ'לקס, תדחוף את בלספראוט לכיוון גראוליט! תלכדו אותו ביחד ותתעללו בו!"
באותו הזמן נראה שגם רול ולואיס מתאמים ביניהם דברים.
"פנפי, תתגלגל אל מנצ'לקס, ותתקוף אותו, תרחיק אותו מבלספראוט!" אומר לואיס.
"בלספראוט, תחכה לגראוליט ותנסה להיכרך סביבו!" אומר רול.
גראוליט מתחיל לרוץ לכיוון בלספראוט, והפעם פנפי לא נע לכיוון שלו, אלא עוקף אותו כדי לתקוף את מנצ'לקס. מנצ'לקס מנסה לדחוף את בלספראוט לכיוון גראוליט, ולשם נע בלספראוט בעצמו גם. פנפי מגיע אל מנצ'לקס ותוקף אותו כמה פעמים. זה מאט קצת את מנצ'לקס, וכשגראוליט קרוב אל בלספראוט, אז הוא קופץ על גראוליט ונכרך קצת סביבו. בינתיים פנפי עוזב את מנצ'לקס, ומנצ'לקס מגיע לבלספראוט, נאבק בו קצת, ומוריד אותו מגראוליט. כך שכעת בסלפראוט מוקף על ידי גראוליט ומנצ'לקס, אך פנפי בדרך לחזור לכיוונכם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488974][B]איתי
--
[/I]אתה בוחר שלא ללכת לכיוון הנמל (שגם זו טכנית יציאה מן העיר), מסיבות ברורות, והיציאה היחידה האחרת מהעיר היא לכיוון מזרח, לעבר העיר נוקדאורון. אתה יוצא מן העיר ומוציא את לרביטר. אתה מסביר לו מי אתה. בהתחלה הוא קצת מבולבל אבל במהרה מתרגל ונראה שמקבל את זה. אתה לא שם לב למשהו חריג במיוחד. אתה מסתובב מעט בדרך, יורד קצת מהשביל הראשי ובין העצים אולי יהיה שם קל יותר למצוא פוקימון, ואכן אתה מוצא איפשהו מאצ'ופ. הוא עדיין לא שם לב אליך.
[/QUOTE]
אוציא את לרביטר (אם הכנסתי אותו לפוקרשת בחזרה) ״תשתמש בנהמה כדי למשוך את תשומת הלב של מצ׳ופ!״
לאחר ששם לב אליי אפקוד על לרביטר להשתמש בנגיחה
-
[QUOTE=LordAbizi;1488889]
[B]לי
[/B][I]יום שני, העיר אקרוס טיום, בוקר
--
[/I]אתה שואל כל מיני אנשים ואחד מהם עונה לך.
"שאמאן? אם הוא שאמאן הוא ודאי נמצא בבית הפולחן הגדול. רגע, אמרת לודוויג? הוא שאמאן מאוד חשוב... אני לא יודע אם תוכל להיפגש איתו." אומר לך עובר האורח וממשיך בעיסוקיו ונעלם בקהל.[/QUOTE]
אתחיל ללכת בעיר ושאל עוד עובר אורח " סליחה אדוני תוכל לכוון, להגיד לי בדיוק אוכל להגיע למקום שנקרא בית הפולחן הגדול? אני חדש כאן בעיר אז לא מכיר תאזור הזה ממש".
-
[QUOTE=LordAbizi;1488974][B]
[B]
[B]אלון
--
[/I]"אוקיי. קקטורן, רוץ לגרבודור ותנשוך אותו, ותירה קוצים על טרנקוויל." אומר קרטר.
"גרבודור, תירה רפש על קקטורן! טרנקוויל, ככל הנראה צריך קצת להקדיש מאמץ לגיבל המעצבן הזה, אז תתקוף אותו במכת כנף!" אומר ונטור, שאכן עד עכשיו הוא לא באמת ניסה לתקוף את גיבל.
גיבל מתחיל להעיף חול במהירות לעבר הפוקימונים האויבים. על טרנקוויל זה בכלל לא משפיע, ועל גרבודור זה משפיע חלקית. בזמן שגיבל תוהה אם לסגת או לא אז טרנקוויל בא לתקוף אותו עם מכת כנף. בינתיים גרבודור יורה רפש על קקטורן המתקרב. קקטורן נפגע ונושך את גרבודור, ויורה קוצים על טרנקוויל שתוקף את גיבל, ונותן זמן לגיבל לסגת חזרה למנהרה. נראה שקקטורן מתחיל להתעייף. גיבל עדיין מתחת לאדמה.
[B.[/QUOTE]
״גיבל, צא מלפני גרבודור!״ אורה לו בחשש.
״קרטר אני חושב שישלי תוכנית..״ אמלמל, ואחכה לרגע בו גרבודור יתקוף. ״עכשיו, זעם דרקון אל תוך פיו של גרבודור!״, בתקווה שהוא באמת יעשה משהו עם הפה ולא חבטת גוף.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
לא, יש הבדל בין לדעת לתת מכות לפוקימונים לבין לעשות את זה עם טכניקה ולדעת איפה להנחית את המכות. זה עניין של מיומנות שלפוקימון פראי אין כל כך, כי הוא רגיל סתם לתת את המכות אם הוא צריך.
--
"וולפיקס, גחלת!" אומר המאמן שנגדך. קרוגנק מתחיל לרוץ מסביב לוולפיקס. וולפיקס יורה קצת גחלת, שרובה מחטיאה. חלקיק אחד של אש פוגע בקרוגנק, ואז קרוגנק קופץ ומנחית את הרגל שלו על וולפיקס. וולפיקס כורע, ונראה ממש עייף.
"אה... כזה... נראה לי שוולפיקס כזה גמור מדי." אומר השופט המהוסס.
"כן, גם לי נראה שאין כל כך טעם להמשיך. ניצחת." הוא אומר ונכנס לזירה כדי להחזיר את וולפיקס לפוקרשת שלו.[/QUOTE]
"מצויין קרוגאנק" אומר לו ואלך להחזיר גם אותו ואז אשאל את האנשים האלה "אז מה קורה עכשיו, אני לא בקיע כל כך בעניין של הקרבות האלה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1488974][B]
[B]דור
[/B][I]יום בוקר, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
[/I]רשמתי לשני אנשים שונים בתגובה הזו שיגיבו מחדש. זה לעתים יכול להתפרש כעצלנות, אבל לא, הייתה לזה סיבה אמיתית הפעם.
--
כרגיל, אתה רק רואה את התוצאה ולא את התהליך. איפום מתקרב אל סולוסיס ומנסה לתקוף אותו. לרגע קל נראה שהוא נבלם מעט, אבל אז הוא ממשיך. לאחר מכן נראה שהוא שוב נבלם, הפעם למשך יותר זמן, אבל גם על זה הוא מתגבר, אם כי במאמץ מסויים, ונותן מכה עם הזנב שלו לסולוסיס.
[/QUOTE]
"סולוסיס, נסה לייצר שוב כדור מוח! אך במקום לשלוח אותו על איפום, המשך לשלוט בו, ותעצב את האנרגיה מחדש לצורת מגן. לאחר מכן תנעל את מוחך ותחשוב אך ורק על איפום מתנגש במגן שלך. אל תיתן לו לחדור אותו!" אומר לסולוסיס.
~~~~~~~
אני חייב להגיד שללמד מתקפות על-חושי זה הדבר הכי כיף שעשיתי במ"תים אי פעם
אני משתמש בטכניקות מאראגון אם לא אכפת לך. שם זה עבד.
-
[B]איתי
[/I]so much for stealth
--
לרביטר יוצא מהפוקרשת ושואג, בעצמה שאולי מפתיע שפוקימון כה קטן מסוגל לה. מאצ'ופ מבחין בלרביטר ונהיה דרוך. לרביטר מתחיל לרוץ אל מאצ'ופ ונוגח בו, ולפני שהוא מספיק להתרחק יותר מדי מאצ'ופ נותן לו בעיטה.
[B]לי
--
[/I]האיש שאתה שואל נותן לך כמה הנחיות, ואומר לך שהחל מהמקום שאליו הוא הדריך אותך, תוכל להתמצא בעזרת שלטי הסלבי שיכוונו אותך במדוייק לבית הפולחן.
[B]אלון
[/I]למה לעשות דברים כאלה למה. עכשיו אני תקוע אם לפול לאסטרטגיה שלך או לא. אני מניח שאני פשוט אטיל מטבע.
--
"קקטורן, אני חושב שטרנקוויל יהיה גמור בקרוב, אז תתמקד בו ותתקוף אותו עם תותח קוצים שוב!" אומר קרטר.
"טרנקוויל, תתקוף את קקטורן עם דחיפה! וגרבודור, תעיף את העכבר המגודל הזה עם הזרוע שלך!" אומר ונטור.
גיבל מופיע לפני גרבודור, וגרבודור מתכוון להניף את היד שלו. גיבל ממהר לשלוח זעם דרקון קטן וחפוז לעבר גרבודור, מרוב הלחץ, אך אז נפגע מהזרוע של גרבודור ונהדף מעט. קקטורן תוקף עם קוצים את טרנקוויל, בזמן שהאחרון נע לעברו. טרנקוויל נפגע חלקית ומתנגש גם בקקטורן, וקקטורן נותן עוד מכה אחת לטרנקוויל לפני שהוא מתרחק, וטרנקוויל מתרסק על הקרקע, ולא מצליח להתרומם.
"אה, כזה, נראה לי הטרנקוויל גמור." אומר השופט המאולתר. "תעצרו כזה."
"כן כן, שיהיה." אומר ונטור, נכנס לזירה, מכניס את טרנקוויל לפוקרשת ויוצא.
"תמשיכו."
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
[/I]--
"אה... כלום?" אומר זה שנלחמת נגדו. "זה לא שסיכמנו משהו מראש. רצית קרב והסכמתי. מה עוד יכול להיות פה?"
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
[/I]יופי! אני שמח שאתה נהנה. במשחק הראשון שלי פה בפורום כשחקן היה לי ראלטס, ורציתי ללמד אותו מתקפות על חושיות, (מנהל המשחק אמר שמותר לי לנסות) ואז ניסיתי להסביר לו משהו כמו בלבול ואז הוא אמר לי משהו בסגנון "מה אתה אורי גלר איך אתה יכול ללמד אותו התקפה על חושית".
אבל סתם, במקרה של סולוסיס זה די הכרחי כי באמת אם לא זה הוא פשוט יהיה חייב לעשות דחיפות לנצח. אז אני גם קצת מקל.
ומבחינת יכולת בלימה, אין למשהו בעל צורה של מגן יכולת בלימה יותר טובה מ... כדור.
--
סולוסיס מתרחק מעט ומייצר את הכדור הכחול ממקודם. איפום רץ לעבר סולוסיס ומנסה לתקוף אותו. סולוסיס מזיז את הכדור הכחול להגנתו. יש מגע, ובמקום שיהיה פיצוץ של הכדור הכחול כמו שהיה קודם, אז סולוסיס מתחזק את הכדור הכחול, וחוסם איתו את איפום. אחרי כמה שניות סולוסיס מרפה מהכדור, וכעת איפום חופשי לתקוף.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
"אה... כלום?" אומר זה שנלחמת נגדו. "זה לא שסיכמנו משהו מראש. רצית קרב והסכמתי. מה עוד יכול להיות פה?"
[/QUOTE]
oh you son of a bitch
~~~~
"טוב אני מניח שאתה צודק" אומר ואחשוב באותו זמן 'אני יכול פשוט לאיים עליך עם החרב ולקחת כל מה שיש לך... אבל אין טעם שכל הצבא יתחיל לרדוף אחרי. לא מעכשיו לפחות'
ואלך משם, אחפש איזה מקום נחמד להתאמן ואוציא את קרוגאנק "קרוגאנק חשבתי על מתקפה שאתה יכול ללמוד, פעם כשצפיתי בפוקימוני רעל שמתי לב שלרובם יש את היכולת לירות קוצים קטנים ורעילים, אני מניח שגם לך יש את היכולת הזאת לפי הצבעים הסגולים שלך שמסמנים שאתה פוקימון רעל, אולי תנסה לעשות את זה" הכוונה לpoison sting אם לא הבנת
-
[QUOTE=LordAbizi;1489062]
[B]לי
--
[/I]האיש שאתה שואל נותן לך כמה הנחיות, ואומר לך שהחל מהמקום שאליו הוא הדריך אותך, תוכל להתמצא בעזרת שלטי הסלבי שיכוונו אותך במדוייק לבית הפולחן.
[/QUOTE]
אחפש בעיר שלט סלבי אשר יכוון אותי לבית הפולחן הגדול ואלך לפי השלט הזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1489062][B]איתי
[/I]so much for stealth
--
לרביטר יוצא מהפוקרשת ושואג, בעצמה שאולי מפתיע שפוקימון כה קטן מסוגל לה. מאצ'ופ מבחין בלרביטר ונהיה דרוך. לרביטר מתחיל לרוץ אל מאצ'ופ ונוגח בו, ולפני שהוא מספיק להתרחק יותר מדי מאצ'ופ נותן לו בעיטה.
.[/QUOTE]
לא הבנתי את ההערה
--
׳הממ, בוא ננסה טקטיקה שונה׳ אחשוב ׳לארביטר יותר איטי ממאצ'ופ, אז או שאתפוס אותו במקום או שאחכה שיתקוף ראשון וככה אוכל לגבור עליו׳
״לארביטר, תקוף אותו בנשיכה! כוון לאחת הגפיים שלו ואל תרפה!״ אורה אל לארביטר
-
[QUOTE=LordAbizi;1488974][B][B]רודי
--
[/I]"לא יודע, הוא עדיין נראה די כשיר." עונה אוגוסט, גם כן מסתיר את הפה שלו קצת. "מנצ'לקס, תדחוף את בלספראוט לכיוון גראוליט! תלכדו אותו ביחד ותתעללו בו!"
באותו הזמן נראה שגם רול ולואיס מתאמים ביניהם דברים.
"פנפי, תתגלגל אל מנצ'לקס, ותתקוף אותו, תרחיק אותו מבלספראוט!" אומר לואיס.
"בלספראוט, תחכה לגראוליט ותנסה להיכרך סביבו!" אומר רול.
גראוליט מתחיל לרוץ לכיוון בלספראוט, והפעם פנפי לא נע לכיוון שלו, אלא עוקף אותו כדי לתקוף את מנצ'לקס. מנצ'לקס מנסה לדחוף את בלספראוט לכיוון גראוליט, ולשם נע בלספראוט בעצמו גם. פנפי מגיע אל מנצ'לקס ותוקף אותו כמה פעמים. זה מאט קצת את מנצ'לקס, וכשגראוליט קרוב אל בלספראוט, אז הוא קופץ על גראוליט ונכרך קצת סביבו. בינתיים פנפי עוזב את מנצ'לקס, ומנצ'לקס מגיע לבלספראוט, נאבק בו קצת, ומוריד אותו מגראוליט. כך שכעת בסלפראוט מוקף על ידי גראוליט ומנצ'לקס, אך פנפי בדרך לחזור לכיוונכם.[/QUOTE]
אני קורא אל הפוקימון שלי "גראוליט, נגח בבלספראוט, ולאחר מכן דחוף את פנפי!"
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, ערב
--
[/I]שני האנשים שנלחמת בהם הולכים, ועכשיו אזור הקרב מספיק שומם כדי שאני אחליט שהוא מקום מספיק טוב להתאמן בו. קרוגנק מתחיחל לנסות למלא אחר ההוראות שלך. תחילה הוא קצת מתקשה ולא באמת מצליח לעשות כלום. הוא עוצר קצת ומנסה שוב מאוחר יותר, ויוצאים כמה פסים בהירים מהירים מהפה שלו, שפוגעים בקרקע ונעלמים. קשה לך לדעת אם הם רעילים או לא רק ממבט. אתה גם מבחין שהשמש שוקעת כבר ומתחיל להחשיך.
[B]לי
--
[/I]אתה הולך בעקבות השלטים של הסלבי לעבר בית הפולחן, ובלי הרבה מאמץ, אם כי עם הרבה הליכה (העיר הזו גדולה!) אתה מוצא את עצמך עומד מול שני מגדלים גדולים. אחד מהם הוא מגדל השרוף, והשני הוא מגדל הפעמון, (אמנם אתה לא באמת יודע מי הוא מי), וביניהם באמצע יש מבנה אבן, אמנם קטן יותר מהמגדלים אך עדיין מרשים, שהוא בית הפולחן המרכזי של אקרוס טיום.
[B]איתי
[/B]יום שני, דרך פאיוש נוקדואורון, בוקר
שאם לא היית מזהיר את מאצ'ופ שאתה קיים ותוקף אותו בהפתעה היית זוכה בעצמם במכה ראשונה חינם.
--
לרביטר מתקרב אל מאצ'ופ ונושך אותו באחת הידיים. נראה שזה מכאיב קצת למאצ'ופ ומאצ'ופ מנסה להיאבק. הוא נותן כמה מכות עם היד הפנויה שלו ללרביטר, עד שלרביטר נאלץ לעזוב את מאצ'ופ ולהתרחק.
[B]רודי
--
[/I]"מנצ'לקס, תחבוט עם גופך בבלספראוט, ותשרוט אותו!" אומר אוגוסט.
"בלספראוט, תצליף בפוקימונים שמסביבך! לא באמת אכפת לי במי!" אומר רול.
"פנפי, תתגלגל אליהם ותעסיק אותם, תתקוף את מנצ'לקס!" אומר לואיס.
גראוליט נוגח בבלספראוט, שמצליף עם אחת הגפיים שלו בגראוליט לפני שהוא מתרחק, אך אז מיד מנצ'לקס קורס אליו, מה שכמובן מכאיב לו קצת. בזמן שהם נאבקים, גראוליט נע לעבר פנפי ודוחף אותו. פנפי נפגע, ממשיך בדרכו ופוגע במנצ'לקס, שקם מבלספראוט, וניכרים עליו קצת סימני הצלפה של בסלפראוט. בלספראוט נראה עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1489094]
[B]איתי
[/B]יום שני, דרך פאיוש נוקדואורון, בוקר
שאם לא היית מזהיר את מאצ'ופ שאתה קיים ותוקף אותו בהפתעה היית זוכה בעצמם במכה ראשונה חינם.
--
לרביטר מתקרב אל מאצ'ופ ונושך אותו באחת הידיים. נראה שזה מכאיב קצת למאצ'ופ ומאצ'ופ מנסה להיאבק. הוא נותן כמה מכות עם היד הפנויה שלו ללרביטר, עד שלרביטר נאלץ לעזוב את מאצ'ופ ולהתרחק.
[/QUOTE]
מכה בפנים כואבת יותר ממכה בעורף, ככה שזו הייתה החשיבה שלי מאחורי ההתקפה ולא עשיתי את זה מסיבות מוסריות או מעין שיט שקר כלשהו אחר
--
אסתכל על הסביבה, אנסה לחפש חפצים שיכולים לעזור ללארביטר בקרב
כשמאצ'ופ יבצע תנועה ויחל לתקוף אצעק ללארביטר ״תתגלגל הצידה ותתחמק, ואז תקוף אותו עם הצלפת זנב! תיצור יותר תנופה וכוח בכך שתנחית את המכה מלמעלה! תעשה סיבוב שלם!״
-
[QUOTE=LordAbizi;1489062][B]
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
[/I]יופי! אני שמח שאתה נהנה. במשחק הראשון שלי פה בפורום כשחקן היה לי ראלטס, ורציתי ללמד אותו מתקפות על חושיות, (מנהל המשחק אמר שמותר לי לנסות) ואז ניסיתי להסביר לו משהו כמו בלבול ואז הוא אמר לי משהו בסגנון "מה אתה אורי גלר איך אתה יכול ללמד אותו התקפה על חושית".
אבל סתם, במקרה של סולוסיס זה די הכרחי כי באמת אם לא זה הוא פשוט יהיה חייב לעשות דחיפות לנצח. אז אני גם קצת מקל.
ומבחינת יכולת בלימה, אין למשהו בעל צורה של מגן יכולת בלימה יותר טובה מ... כדור.
--
סולוסיס מתרחק מעט ומייצר את הכדור הכחול ממקודם. איפום רץ לעבר סולוסיס ומנסה לתקוף אותו. סולוסיס מזיז את הכדור הכחול להגנתו. יש מגע, ובמקום שיהיה פיצוץ של הכדור הכחול כמו שהיה קודם, אז סולוסיס מתחזק את הכדור הכחול, וחוסם איתו את איפום. אחרי כמה שניות סולוסיס מרפה מהכדור, וכעת איפום חופשי לתקוף.[/QUOTE]
"יופי סולוסיס! עכשיו, נסה לשפר את זה! תיקח את אותה אנרגיה שאתה יוצר איתה אתכדור המוח, אבל הפעם תעצב אותה בצורת מחסום מלבני גדול, גם בצבע כחול! תחסום כל מתקפה של איפום עם המחסום הזה!" אומר לו
~~~~~~~~~~~~~
את המאת שזה מה שהתכוונתי, שהוא ישתמש באנרגיה החזקה והנראית לעין של הכדור ויהפוך אותה למגן.