-
[QUOTE=D.Teach;1505014]שנה עברה מאז שהתחברתי, נחמד לראות שעוד יש כאן כמה אנשים. לא להאמין שעוד חצי שנה המשתמש שלי וגם הפורום יחגגו 10 שנים...
כנראה הולך להיות לי סיפור קצר בבערך שבעה חלקים לפרסם כאן. אחרי ההיסטוריה שלי עם תת הפורום הזה יהיה נחמד לפרסם שם משהו מההתחלה ועד הסוף.[/QUOTE]
יאפ, אתה חוזה בדור השני [וככל הנראה האחרון] של הפורום.
וכדאי תמהר, בקצב הזה לא ישאר מי שיקרא.
-
[QUOTE=DoctorInfinity;1505015]יאפ, אתה חוזה בדור השני [וככל הנראה האחרון] של הפורום.
וכדאי תמהר, בקצב הזה לא ישאר מי שיקרא.[/QUOTE]
למה דור שני? במשך 10 שנים הפורום עבר מיליון שינויים במבנה ובקהילה
בכל מקרה אני לא בונה רק על הפורום הזה, אני אפרסם איפה שאפשר, שזה כמעט בשום מקום כי רוב הפורומים נסגרו ואפילו אנימה-אייאל התרוקן בצורה מפחידה. אבל יהיה נחמד על הדרך להפיח פה טיפה חיים
-
[QUOTE=Avivs;1505016]למה דור שני? במשך 10 שנים הפורום עבר מיליון שינויים במבנה ובקהילה
בכל מקרה אני לא בונה רק על הפורום הזה, אני אפרסם איפה שאפשר, שזה כמעט בשום מקום כי רוב הפורומים נסגרו ואפילו אנימה-אייאל התרוקן בצורה מפחידה. אבל יהיה נחמד על הדרך להפיח פה טיפה חיים[/QUOTE]
כשאני אומר "דור שני" אני לא מתכוון לאנשים שהיו והלכו, אני מתכוון לאנשים דומיננטיים שאם תגיד את השם שלהם כולם ידעו על מי שאתה מדבר.
במקרה הזה אני מתכוון לאנשים דומיננטיים [כמוך לדוגמה] שגלשו כאן בסביבות 2006-2009 ולאנשים [כמוני] שדומיננטיים כאן בשנה-שנתיים האחרונות.
-
-
[QUOTE=OriginGliscor;1505018]כשאני אומר "דור שני" אני לא מתכוון לאנשים שהיו והלכו, אני מתכוון לאנשים דומיננטיים שאם תגיד את השם שלהם כולם ידעו על מי שאתה מדבר.
במקרה הזה אני מתכוון לאנשים דומיננטיים [כמוך לדוגמה] שגלשו כאן בסביבות 2006-2009 ולאנשים [כמוני] שדומיננטיים כאן בשנה-שנתיים האחרונות.[/QUOTE]
אין ספק שככל שעובר הזמן הדברים משתנים וילדים\בני נוער היום כבר לא משתמשים בפורומים, יש להם פלטפורמות אחרות להעביר בהן את הזמן. זה אומר שכשהדורות הראשונים של האנשים כאן מתבגרים ועוזבים, אין מי שימלא את מקומם והמקום פשוט מת. מעניין איך ככלל ייראה עתיד הפורומים, כשגם טיטאן כמו אנימה איי-אל הוא אפילו לא שריד ממה שהיה, והוא לא נישה כמונו, הוא היה הבית של האנימנגה שזה דבר שאנשים לא הפסיקו לאהוב בשום שלב.
אני חושב גם שלפורום שלנו אין ממש סיכוי בתור מייפורום, הוא לא אמור לגנוב במקרה משתמשים מפורומים כל כך גדולים יותר שקיימים. היה סיכוי יותר טוב להישאר כנישת פוקימון, ואולי לנצל את ההתפוצצות של גו. יכול להיות שזו הייתה ההזדמנות החד-פעמית, הבלתי תאמן שהפורום פספס, כשהיה טראפיק מטורף על נושא הפוקימון. אחרים יחלקו ויגידו שהפורום היה צריך להתבגר עם משתמשיו ולהפוך לדבר הכללי שהוא היום.
בכל אופן זו דרכו של עולם.
-
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;1505010]אנ יחושב שרק אתה[/QUOTE]
בספק לגבי זה.
-
פייסבוק, וואטסאפ ואינסטגרם החליפו את הפורומים.
והלך המחשבה שמלווה את המעבר הזה הוא: למה לשהות בחברה של זרים שחושבים שונה ממני, כשאני יכול להביע את דעתי בפני החברים שלי ולקבל על זה לייקים כי הם חושבים בדיוק כמוני?
-
[QUOTE=Hit Man;1505036]פייסבוק, וואטסאפ ואינסטגרם החליפו את הפורומים.
והלך המחשבה שמלווה את המעבר הזה הוא: למה לשהות בחברה של זרים שחושבים שונה ממני, כשאני יכול להביע את דעתי בפני החברים שלי ולקבל על זה לייקים כי הם חושבים בדיוק כמוני?[/QUOTE]
נקודה מעניינת
-
[quote=origingliscor;1504994]אני בבגרויות, אתה בלימודי איינשטיינים, טל התגייסה, אלון בענייניו, טל שאדובולבול וג'ירפעמית נעלמו אל הצללים, אביזי נשאב לxy המדובב ורותם ככל הנראה המשיך הלאה.
מספיק מפורט?[/quote]
מה.
אני פה.
אני תמיד פה.
אין לי לאן ללכת.
(כאילו אני כן קצת פחות פעיל כי התחלתי לקחת את העובדה שאני עושה תואר שני קצת יותר ברצינות, אבל עדיין כשאני בבית הtab עם הפורום תמיד פתוח)
-
[QUOTE=LordAbizi;1505039]מה.
אני פה.
אני תמיד פה.
אין לי לאן ללכת.
(כאילו אני כן קצת פחות פעיל כי התחלתי לקחת את העובדה שאני עושה תואר שני קצת יותר ברצינות, אבל עדיין כשאני בבית הtab עם הפורום תמיד פתוח)[/QUOTE]
welp
האמת שנוצרה תיאוריה מעניין בראש שבסופו של דבר כולם יעזבו, ורק אתה תישאר כאן. בהתחלה אתה תזרוק מילה פה ושם, בשלב מאוחר יותר תיצור עוד שניים שלושה משתמשים ותתחיל לדבר עם עצמך כתחליף לסייבר-פיצול-אישיות, ובסופו של דבר תשתלט בדרך כלשהי על המשתמש של רותם.
-
[QUOTE=itayQT;1505032]בספק לגבי זה.[/QUOTE]
כניראה שצדקתה
-
[QUOTE=OriginGliscor;1505040]welp
האמת שנוצרה תיאוריה מעניין בראש שבסופו של דבר כולם יעזבו, ורק אתה תישאר כאן. בהתחלה אתה תזרוק מילה פה ושם, בשלב מאוחר יותר תיצור עוד שניים שלושה משתמשים ותתחיל לדבר עם עצמך כתחליף לסייבר-פיצול-אישיות, ובסופו של דבר תשתלט בדרך כלשהי על המשתמש של רותם.[/QUOTE]
ישו.
תשלח את זה לועדת נובל.
זה גאוני.
-
הפורום הזה עבר הרבה יותר משני דורות
-
-
[IMG]http://i.makeagif.com/media/5-21-2016/bwQ2cD.gif[/IMG]