-
[B]ספיישל ארכאוס פרק 1 ופרק 2
[/B]פרקים נחמד עושים לי חשק כבר לשחק במשחק החדש.
אש אשכרה נזכר במשהו שקרה לפני עשור!
כמה נחמד לראות שוב את ברוק ועוד נהיה רופא, אכשרה יש לו מטוס פרטי, נראה שרופא בעולם של פוקימון מרוויח יפה.
כל הקטע עם היטרן שהתרחפן היה יפה.
-
יאללה גם אני אצפה. אני אצפה בשניהם ביחד. עוד שימוש בכספי מחקר. וואו מה זאת התלבושת הזאת של דון?? כמובן שסינתיה נמצאת שם. מה הקטע של התלבושות האלו. צוות גלקסי! סאטורן! Good guy. סאטורן לכד היטרן. מה??? היו להם פוכדורים בעת העתיקה???? אני אוהב יותר את הפרשנות של פוקימון-ימי הביניים שלי של פוק-רשת! זה היה מגניב! עשוייים מעץ אבל המנעול עדיין מתכתי... התחלתיים ממחוזות שונים. תחרות לכידת פוקימונים... הם לכדו בואתו זמן. בדיוק. גו החננה. תמונה של סיירוס על הקיר... סיירוס חיימשלי. מרס וג'ופיטר... חיימשלי אחת אחת. ויהטרן פשוט נלכד והופך לצייתן? משהו קורה בהר קורונט. כמה סטנדרטי. מה למה צוות גלקטיק רוצה למצוא את סיירוס... סיירוס [b]מרוצה[/b] מהגורל שלו!
חלק שני
ברוק חיימשלאבאאאא. פוקימונים הוכלים מכות באקראי, העולם קאפוט. אז מכניסים להם יותר מכות ואז הם נרגעים. קלאסי. אני תוהה אם שלשת התחושות לא איכשהו מחקה את אש דון וגו? גו זה ידע, אש זה נחישות ודון זה רגשות? יאי אש הזכיר משהו מהעבר! תודה על התזכורת, mr narrator. (האמת שלא ראיתי את זה אף פעם) ברוקקקקקקקקק השם היפני של בליסי זה happinus... אוי אלוהים אדירים. אני חושב שהמטוס סילון הזה הוא ברשות מרכז הפוקימונים, אני לא חושב שהוא המטוס הפרטי של ברוק לול. למה הם לא טסו לכיוון ההר מלכתחילה..? בום. היטרן התקלקל. קרב נגד 3 הסגנים של צוות גלקטיק??? זה נראה כמו מאק עשוי מאש.
אה אוקיי, זה לא הסוף, מגניב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1514285]יאללה גם אני אצפה. אני אצפה בשניהם ביחד. עוד שימוש בכספי מחקר. וואו מה זאת התלבושת הזאת של דון?? כמובן שסינתיה נמצאת שם. מה הקטע של התלבושות האלו. צוות גלקסי! סאטורן! Good guy. סאטורן לכד היטרן. מה??? היו להם פוכדורים בעת העתיקה???? אני אוהב יותר את הפרשנות של פוקימון-ימי הביניים שלי של פוק-רשת! זה היה מגניב! עשוייים מעץ אבל המנעול עדיין מתכתי... התחלתיים ממחוזות שונים. תחרות לכידת פוקימונים... הם לכדו בואתו זמן. בדיוק. גו החננה. תמונה של סיירוס על הקיר... סיירוס חיימשלי. מרס וג'ופיטר... חיימשלי אחת אחת. ויהטרן פשוט נלכד והופך לצייתן? משהו קורה בהר קורונט. כמה סטנדרטי. מה למה צוות גלקטיק רוצה למצוא את סיירוס... סיירוס [B]מרוצה[/B] מהגורל שלו!
חלק שני
ברוק חיימשלאבאאאא. פוקימונים הוכלים מכות באקראי, העולם קאפוט. אז מכניסים להם יותר מכות ואז הם נרגעים. קלאסי. אני תוהה אם שלשת התחושות לא איכשהו מחקה את אש דון וגו? גו זה ידע, אש זה נחישות ודון זה רגשות? יאי אש הזכיר משהו מהעבר! תודה על התזכורת, mr narrator. (האמת שלא ראיתי את זה אף פעם) ברוקקקקקקקקק השם היפני של בליסי זה happinus... אוי אלוהים אדירים. אני חושב שהמטוס סילון הזה הוא ברשות מרכז הפוקימונים, אני לא חושב שהוא המטוס הפרטי של ברוק לול. למה הם לא טסו לכיוון ההר מלכתחילה..? בום. היטרן התקלקל. קרב נגד 3 הסגנים של צוות גלקטיק??? זה נראה כמו מאק עשוי מאש.
אה אוקיי, זה לא הסוף, מגניב.[/QUOTE]
גם אם זה לא המטוס הפרטי של ברוק? אז מאיפה הכסף?
יש עוד 2 פרקים שיוצאים השבוע( תרגום לאנגלית מתישהו יצא).
-
זה באופן כללי שאלה טובה מאיפה הכסף למרכז הפוקימונים לטפל בכל הפוקימונים של כל המאמנים בחינם ולהציע להם לינה בחינם.
-
[B]פרק 95
[/B]מאוד אוהב את כיוון שהסדרה לוקחת, לא כל פרק חייב לעסוק באש או גו
נחמד שהם נותנים גם במה לצוות קורט.
כל הכבוד לצוות רוקט ששומר על החניות הקורונה, די ברור שצוות רוקט לא יתפרק ובכוונה עשו שם פרק כזה.
אוי הקטע בסוף שהם התנדבו לקבל מכות מהפוקימונים של אש וגו כי זה יביא אותם לנקום מבטחים זה הגיוני( לפי הגיון נורמאלי, אתם אמורים להיות מתים).
-
אה כן פרק שעוסק בצוות רוקט. פתיחה קלאסית של "אתם בוודאי תוהים איך הגענו למצב הזה *צליל תקליט שרוט*."לצוות רוקט יש תסביך טמטום. הם פשוט ראו את פיקאצ'ו והחליט להיות מפגרים. סלאקינג הוא פוקימון חזק ממש. אם הוא מגיע למתקפה. מה שלא קרה כאן. אני חושב שצוות רוקט היו בצרות גם אם סוואבלו לא היה עושה dragon breatch, הם איבדו את אחיזת הרגליים שלהם בבלון הפורח... בלע אותם וויילורד... מה הם, יונה הנביא??? איך הם לא מתו מהיפותרמיה, אני לא יודע. A rosy pink future awaits us??? זאת באמת הייתה השורה של הצוות רוקט השני?!??!?! ובאנגלית קראו לה קאסידי אבל אני אוהב את יאמאטו יותר. וואו יאמאטו פרשה מצוות רוקט? זה הופך אותה לבן אדם הכי חכם בסדרה. הו גאד. והנה השני מהצוות הזה... מה לעזאזל זה הפרק הזה. בלון בצורת וואבאפט. ועוד סואבאלו????? Wtf וככה הגענו למצב הזה. מה זה הפליפר הטרול הזה. ועכשיו הם אומרים את המוטו שלהם אז מותר להם לקרוא לפליפר שוב??? אה לא, הם פשוט השתמשו ביכולת שלהם להשתגר כל פעם שהם מתעופפים.
זה היה פרק ברמה אחרת של מגוחכות wtf אני עדיין לא
בפרק הבא:
[spoiler]
אני אמור לדעת מי זה הילד עם המאפרוס הזה?
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514290]אה כן פרק שעוסק בצוות רוקט. פתיחה קלאסית של "אתם בוודאי תוהים איך הגענו למצב הזה *צליל תקליט שרוט*."לצוות רוקט יש תסביך טמטום. הם פשוט ראו את פיקאצ'ו והחליט להיות מפגרים. סלאקינג הוא פוקימון חזק ממש. אם הוא מגיע למתקפה. מה שלא קרה כאן. אני חושב שצוות רוקט היו בצרות גם אם סוואבלו לא היה עושה dragon breatch, הם איבדו את אחיזת הרגליים שלהם בבלון הפורח... בלע אותם וויילורד... מה הם, יונה הנביא??? איך הם לא מתו מהיפותרמיה, אני לא יודע. A rosy pink future awaits us??? זאת באמת הייתה השורה של הצוות רוקט השני?!??!?! ובאנגלית קראו לה קאסידי אבל אני אוהב את יאמאטו יותר. וואו יאמאטו פרשה מצוות רוקט? זה הופך אותה לבן אדם הכי חכם בסדרה. הו גאד. והנה השני מהצוות הזה... מה לעזאזל זה הפרק הזה. בלון בצורת וואבאפט. ועוד סואבאלו????? Wtf וככה הגענו למצב הזה. מה זה הפליפר הטרול הזה. ועכשיו הם אומרים את המוטו שלהם אז מותר להם לקרוא לפליפר שוב??? אה לא, הם פשוט השתמשו ביכולת שלהם להשתגר כל פעם שהם מתעופפים.
זה היה פרק ברמה אחרת של מגוחכות wtf אני עדיין לא
בפרק הבא:
[spoiler]
אני אמור לדעת מי זה הילד עם המאפרוס הזה?
[/spoiler][/QUOTE]
אחד מחברו לכיתה של אש מסאגת sun and moon
-
[B]פרק 96
עוד 4 פרקים לפרק 100
[/B]פרק די משעמם אבל נחמד שמתמקדים לפעמיים בדמויות שהן לא אש או גו.
-
אז זה אמור להיות פרק שעוסק במישהו מאלולה שאינני מכיר. אה וגו מכיר אותו כי היה פרק מתישהו שאש היה באלולה, או משהו. זה למה הוא יודע שלגו יש רביפוט. טוקוסנה זה מוסדיפ, כנראה? אש פליז. וואו לבחור יש מקלדת qwerty לגיטימית ולא מקלדת קשקוש שיש בסדרות. לצערי מי שמשתמש בה לוחץ עם ה numpad shift והכפתור למעלה וככה עושה דברים... מה שקצת הורס את ההרגשה. ומה מצלם את המטע"ד כשהוא נפרד מהטיל??? בולשיט. Nice touch ההפעלת בקרת הכוון על ידי הפולסים האלו של גז לקראת הנחיתה. החלק עם שימוש בזנב של אמפרוס כדי להכווין חללית מהחלל... קצת מפוקפק. אוי לא מי היה מאמין שפיסת החומרה שנפגעה קודם תתפוצץ ברגע הקריטי! יפה, יש להם אמפרוס גיבוי בכל מיני מקומות אחרים בעולם, מאוד הגיוני. קלאסי סרונורי הטמבל. ועכשיו הם יצטרכו שאמפרוס ישתמש באור שלו כדי למצוא את סרונורי וככה הוא ישחזר את האומץ שלו או וואטבר. וואו אני בשוק אני בהלם אני המומה. יש לו מחשב הולוגרפי בתוך פיקצא'ו מה. חחחח ממש אפשר לבדוק את החישובים האלו במבט xddddd. מה פיקאצ'ו קשור מה. זה לא היה הכרחי. לול ראיצ'ו נהנה מזה. כשמערכת עובדת מעל הקיבולת שהיא אמורה לעבוד בה, דברים בדרך כלל מפסיקים לעבוד אבל אוקיי. לולללל זה ממש לא ייראה מרשים כל כך לצופים בחוץ. זה יהיה פס אור צר מאוד לשנייה. ולא דרקון שמגיע מהחלל במשך דקות ארוכות. בתור פעיל לשעבר בתעשיית החלל הישראלית, אני פוסל את הפרק הזה.
בפרק הבא:
[spoiler]
די עוד פרק מפגר עם סלופוקים??? כבר היה אחד דמיטטט!!!
[/spoiler]
-
[B]פרק 97
עוד 3 פרקים לפרק 100
[/B]אני אשמח קצת לחומר שהכותבים לקחו כשהם חשבו על הפרק הזה.
אז מה היה לנו בפרק הזה?
"פלישה" של יודון מאזור אחר, קניבלזים+ יחסי מין בסדרה לילדים קטנים. קרב ראפ בין אש לגו כשהם מכינים קארי.
לפחות יצא מושר השכל מהפרק: שקארי יכול לחבר בין פוקימונים (אנשים ) שונים.
-
הסיכום של ליאור גורם לי רק למחשבה אחת: [b]סרטן[/b]
כן, הם אכן חזרו לאי מהפרק הסרטן עם המג'יקרפ... מה זה הcircle jerk הזה של מעגל הסלופוקים שאוכלים את הזנב של הבא??? ומה זאת המוזיקה הזאת??? על זה פוקימון מבזבזת את התקציב שלהם, על כתיבת reggae פוקימונים??? מזכיר לי את הסצינה ההיא בדרגון בול שבה פופו מנסה להסביר לגוקו מה זה אומר "לנקות את הראש" ואז גוקו "לא חושב על שום דבר" ופופו מסביר לו, בעודו מכסח לו את הצורה ש "לא לחשוב על שום דבר זה לא אותו דבר כמו לנקות את הראש". סלופוקים מנשנשים את הזבנות אחד של השני זה... מה... כן, תשפריץ רעל על הקוקוסים, זה הגיוני. מה לעזאזל... פוקדע שיודע לזהות זרעים... אוקי... אני לא מבין מה ההפתעה, הם גילו שהזרעים האלו גורמים לטעם חריף אצל הסלופוקים הגלריים... אלוהים אדירים. למה השלדר מדבר בראפ? אנחנו לא רואים מה קרה לסלוקינג גאלאר כשהשלד עזב את הראש שלו... אוי לא, עכשיו יש שניים מהם. הסירים השתלבו באוויר, אוקיי. מי צריך כלי תחבורה כשפוקימונים יכולים לגרום לאיים לרחף. אלוהים אדירים מה זה היה.
בפרק הבא:
[spoiler]
עוד פרק על איווים וקוהארו.
[/spoiler]
-
[B]פרק 98
עוד 2 פרקים לפרק 100
[/B]פרק לא הכי מעניין, אבל קוהארו השיכה אבני פיתוח. אולי שתביא אותם לגו שיפתח תפוקימונים שלו? לא נראה לי שקואהרו תשתמש בהם על איווי.
אש ופיקאצ'ו צריכים להיות זהירים מעכשיו, יש להם בסביבה אבן ברק מסוכנת
-
מה פיקאצ'ו וסרונורי עושים? Please stop. פוקימון ממש חזקים בinnuendo בפרקים האחרונים.. [b]כמובן[/b] שאש וגו נבחרו בהגרלה אקראית למשהו מיוחד. שוב הנודניק romannn הזה??? טוב, זה לא היה פוקימון אם לא היה template של דמות שמשמשת להרבה תפקידים דומים אך שונים... אוקיי תשיגו חדר. זוג מטומטמים. הם כל כך מטומטמים. זה כי להונוקה ובילי אין מספיק תגי מכון, אז הפוקימונים שהם קיבלו בהחלפה לא מצייתים להם xd. אני חושב שלשני הליצנים האלו יש הרבה מה ללמוד מסקקי יויה, לגבי מה זה אומר להיות etertainer. אש תפסיק להפריע לכולם.... תכלס זה קצת עצוב שאלוף אלולה וטופ 100 בעולם נאלץ לחלטר כליצן בקרקס. באתי לשאול איפה שאר הפוקימונים של הליצנים האלו, אבל הם עדיין משתתפים, יופי. כן, זיקוקי די-נור לא עובדים ככה, אבל בסדר. איווי דוחף ככה את קוהארו זה מסוכן, הוא היה יכול לגעת באבן התפתחות בטעות... כן, פרק בסדר סך הכל.
בפרק הבא:
[spoiler]
אוקיי חוזרים לסיפור של אש, והוא נלחם בדמויות מסויימות מגאלאר.
[/spoiler]
-
[B]פרק 99 עוד פרק אחד לפרק 100!
[/B]בפרק הבא יהיה פתיח חדש.
דווקא היה אחלה פרק.
די מאכזב שהקרב היה 1 על 1 ולא על 3 על 3, נו טוב לפחות היה קרב טוב.
הנה אנחנו פוגשים את צוות יאל, צוות הרע הכי גרוע בהיסטוריית משחקי פוקימון
-
אז היום יש לנו קרב של אש נגד דמות מוכרת מגאלאר (?) בהמשך ההתקדמות של אש ברנקינג. והשם של הפרק אומר לנו מי זאת. לא שיש לי מושג עדיין, אבל נגלה בהמשך. אולי. למה אש מקבל עצות מאנשים אקראיים עם פנים צבועים? חשמל/רעל זה שילוב חדש שלא נתקלתי בו. אש נוסע על אופנוע??? כה 90'ס קול. לול הם נוסעים ממש לאט xd הסדרה מכירה בזה שיש מאמנים בgym שאינם מאמני המכון, כל הads המעצבנים מהמשחקים!!! מהההה יש שירות מוניות של ציפורים???? מה קורה כאן???? טוב, זה קרב עם daimax אז אש ישתמש במשהו op, השאלה מה. כנראה גנגר? כן, הוא שם daimax band, אז גנגר. חשבתי שאולונג זה החזיר המדבר משנה צורה מדרגון בול. בלבול. הנה בא הדאימקס.לא ברור למה אש גם לא עובר לsupoer mode? אבל גנגר לא מושפע ממתקפות אדמה, אלא אם כן dai earth היא לא מתקפת אדמה... אוקיי אש מפעיל super mode. גנגר ניצח. אני חייב לציין שקרבות daimax הם... די משעממים ויזואלית. לא יודע איך זה מרגיש במשחק. כי פשוט הפוקימונים הופכים לסטציונריים ופשוט ממציאים שיט שתוקף את הפוקימון השני. זה קצת מטופש. וכמובן אש עם plot armor מתנגד לdai snooze מה שלא אמור להיות אפשרי (?)... וואו אש בטופ 20. עוד קצת והוא נכנס לרמה שבה הוא יכול לאתגר את דנדה!
לא רע, לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
אימונים עם דנדה... נשמע מבטיח.
[/spoiler]