-
ג'ון-
אלכסיס מתחילה לצחקק "נראה לך שאת הפוקימון הזה אתה תגלה בכ"כ קלות? בנגוד לסוסקיט שלי הפוקימון הזה יודע טוב מאוד איך להיתחמק מפולשים!" היא אומרת ואז הונצ'קרו משתמש בערפל שמכסה את המגרש, הונצ'קרו מנסה להישתמש ברדיפה וכלום לא קורה ואז תוקף בחתך לילה על העץ שמרעיד אותו "אל תנסה לכרות את העץ היא צועקת זה בטון מחוזק בפלדה יצוקה קדימה סמיילי תשתמשי בצל לילה יחד עם הערפל יפחיד כבר את הוצ'קרו ואז תשלחי אבקת שינה!" היא צועקת הונצ'קרו המבולבל נתקף ע"י הצל לילה שמפחיד אותו מאוד. אתה רואה מהערפל את הניצנוצים של האבקת שינה שמתקרבת לכיוון הנוצ'אקרו.
לני-
סנטרט משתמש בכיפוף הגנה וההגנה שלו גדלה ואז הוא חופר בריצפת המכון ומצליח להעיף את איגליבאף ולפגוע בה "איגליבאף תתנפחי ואז פעימת מים!" דני צועק ואיגליבאף מתחילה להיתנפח וסנטרט מותח על הקיר אבל לא ניפגע קשה מידי בגלל שהקיר מרופד, איגליבאף מתכווצת ושולחת פעימת מים לכיוון סנטרט!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 2 2009, 11:23 PM
[b] לני-
סנטרט משתמש בכיפוף הגנה וההגנה שלו גדלה ואז הוא חופר בריצפת המכון ומצליח להעיף את איגליבאף ולפגוע בה "איגליבאף תתנפחי ואז פעימת מים!" דני צועק ואיגליבאף מתחילה להיתנפח וסנטרט מותח על הקיר אבל לא ניפגע קשה מידי בגלל שהקיר מרופד, איגליבאף מתכווצת ושולחת פעימת מים לכיוון סנטרט! [/b][/quote]
"תחמוק מזה עם מתקפת מהירות ואז תשתמש בשריטה!!" אני צועק לסנטרט.
"תחפור ותצא מאחוריה שוב ואז תנסה להשתמש בכמה שריטות ברצף" אני אומר בלחש לסנטרט.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 2 2009, 11:23 PM
[b] ג'ון-
אלכסיס מתחילה לצחקק "נראה לך שאת הפוקימון הזה אתה תגלה בכ"כ קלות? בנגוד לסוסקיט שלי הפוקימון הזה יודע טוב מאוד איך להיתחמק מפולשים!" היא אומרת ואז הונצ'קרו משתמש בערפל שמכסה את המגרש, הונצ'קרו מנסה להישתמש ברדיפה וכלום לא קורה ואז תוקף בחתך לילה על העץ שמרעיד אותו "אל תנסה לכרות את העץ היא צועקת זה בטון מחוזק בפלדה יצוקה קדימה סמיילי תשתמשי בצל לילה יחד עם הערפל יפחיד כבר את הוצ'קרו ואז תשלחי אבקת שינה!" היא צועקת הונצ'קרו המבולבל נתקף ע"י הצל לילה שמפחיד אותו מאוד. אתה רואה מהערפל את הניצנוצים של האבקת שינה שמתקרבת לכיוון הנוצ'אקרו.
[/b][/quote]
"תשתמש בכנפיים שלך כדי לפזר את הערפל ולהעיף את האבקת השינה " אני אומר ואחרי שהוא עושה את זה אני מחזיר אותו ומוצי את מגנמיט ואומר לו" תשתמש ברעש מטאלי לכיוון העץ ואז מכת ברק אל העץ או על הפוקימון אם תיראה אותו"
-
[b][font=Arial][SIZE=4][color=green]בגלל שאני כזה מושלם ונחמד P: החלטתי להוסיף לכל פוקימון מתקפה חדשה (המתקפות נבחרו בצורה רנדומלית מתוך רשימת מתקפות) אז תכנסו תראו את המתקפות החדשות והמגניבות של הפוקימונים המגניבים שלכם ותתעדכנו על הדרך בחוקים החדשים,בחנות,ספארי,תחרות סרט וכדומה ^^[/font][/color][/SIZE][/b]
לני-
סנטרט מתחמק מהפעימת מים בעזרת מתקפת המהירות ומתחיל לשרוט בכוח את איגליבאף ואז יורד למתחת האדמה, אתה רואה מזווית העין שדני מחייך "איגליבאף תשתמשי בפעימת מים לתוך הבור וכשהוא יוצא גם שוק בכל הכוח!" איגליבאף משתמשת בפעימת מים וממלאת את הבור במים. סנטרט לא עולה. אתה מתחיל להילחץ ברמות וגם דני נראה טיפה מודאג ואז סנטרט קופץ מאחורי איגליבאף ומשתמש בהמון שריטות איגליבאף נפצעת "איגליבאף משאלה ואז שירה!" איגליבאף זוהרת באור בוהק ואז מתחילה לשיר וסנטרט נירדם.
ג'ון-
הונצ'קרו מפזר את העשן ואת האבקת שינה, אתה מחזיר אותו ומוציא את מגנמיט ששולח צליל מתכתי על העץ ואז מחשמל אותו.
אתה לא שומע כלום "סמיילי חוט יריעה ואז והתחמקות צללים!" היא אומרת ואז אתה רואה לראשונה את סמיילי שבזמן שהונצ'קרו פיזר את העשן חמקה לאחד השיחים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa167.png[/img] מגנמיט נצפע קל אבל ממשיך להילחם
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:03 AM
[b] [b][font=Arial][SIZE=4][color=green]בגלל שאני כזה מושלם ונחמד P: החלטתי להוסיף לכל פוקימון מתקפה חדשה (המתקפות נבחרו בצורה רנדומלית מתוך רשימת מתקפות) אז תכנסו תראו את המתקפות החדשות והמגניבות של הפוקימונים המגניבים שלכם ותתעדכנו על הדרך בחוקים החדשים,בחנות,ספארי,תחרות סרט וכדומה ^^[/font][/color][/SIZE][/b]
לני-
סנטרט מתחמק מהפעימת מים בעזרת מתקפת המהירות ומתחיל לשרוט בכוח את איגליבאף ואז יורד למתחת האדמה, אתה רואה מזווית העין שדני מחייך "איגליבאף תשתמשי בפעימת מים לתוך הבור וכשהוא יוצא גם שוק בכל הכוח!" איגליבאף משתמשת בפעימת מים וממלאת את הבור במים. סנטרט לא עולה. אתה מתחיל להילחץ ברמות וגם דני נראה טיפה מודאג ואז סנטרט קופץ מאחורי איגליבאף ומשתמש בהמון שריטות איגליבאף נפצעת "איגליבאף משאלה ואז שירה!" איגליבאף זוהרת באור בוהק ואז מתחילה לשיר וסנטרט נירדם. [/b][/quote]
"סנטרט! תנסה להתעורר!!!!" אני צועק לו בתקווה שזה יעיר אותו.
'אוי לא! אם סנטרט לא יתעורר אני יפסיד על בטוח!' אני חושב לעצמי ומתחיל להילחץ.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 2 2009, 09:58 PM
[b] ירין-
לא הבנתי מילה ממה שכתבת~
[/b][/quote]
"מהרגל רעם כדי לפזר את האבקה! ואז גל רעם וצווחה בכל הכח! ואז שוב ניצוצות וגל רעם עליו בכל הכח! אם הוא פוגע בך תתחיל בדמעות מזויפות!" אני אומר
-
לני-
אתה מתחיל להילחץ יותר כדני אומר "תחסלי אותו עם פעימת מים" חצי שנייה לפני שהפעימה פוגעת בסנטרט הוא מתעורר וחומק מהמתקפה ומתחיל לדגדג את איגליבאף ואז תוקף אותה בשריטה, איגליבאף ממש פצועה ואתה מתעודד ואז המשאלה פועלת ואיגליבאף מתאוששת ועומדת על הרגליית "קדימה תשתמשי בקול היפר!"
ירין-
מינון משתמש בגל רעם ושורף את האבקת שינה ואז משתמש שוב בגל רעם ומשתק את הופיפ שמשותקת ונופלת על הריצפה היא שולחת זרע עלוקה שנדבק למינון והיא מקבלת אנרגיה מינון תוקף בניצוצות ומחסל את הופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:34 AM
[b] לני-
אתה מתחיל להילחץ יותר כדני אומר "תחסלי אותו עם פעימת מים" חצי שנייה לפני שהפעימה פוגעת בסנטרט הוא מתעורר וחומק מהמתקפה ומתחיל לדגדג את איגליבאף ואז תוקף אותה בשריטה, איגליבאף ממש פצועה ואתה מתעודד ואז המשאלה פועלת ואיגליבאף מתאוששת ועומדת על הרגליית "קדימה תשתמשי בקול היפר!" [/b][/quote]
"סנטרט תתחמק מזה בחפירה!" אני אומר לו במהירות.
"תצא ותשתמש בצוות כפול ואז מתקפה רצופה של הרבה שריטות! תן את כל הכוח שלך בזה!" אני צועק אחרי שהמתקפה חולפת ומקווה שמה שאני אומר יצליח.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:34 AM
[b] ירין-
מינון משתמש בגל רעם ושורף את האבקת שינה ואז משתמש שוב בגל רעם ומשתק את הופיפ שמשותקת ונופלת על הריצפה היא שולחת זרע עלוקה שנדבק למינון והיא מקבלת אנרגיה מינון תוקף בניצוצות ומחסל את הופיפ. [/b][/quote]
"פוכדור צא! היית מצויין מינון!" אני אומר
-
לני-
סנטרט מתחמק בעזרת חפירה ומפתיע את איגליבאף עם מלא שריטות שהופכות לחבטות זעם!
*סנטרט לבד חבטות זעם!*
איגליבאף מאוד תשושה "קדימה אל תוותרי שלחי גם שוק!" הוא אומר ואיגליבאף מתחילה עם גל שוק שמתקרב במהירות.
ירין-
הפוכדור מתנדנד כמה פעמים ואז מאשר לך שתפסת את הופיפ. לאן תלך עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:51 AM
[b] ירין-
הפוכדור מתנדנד כמה פעמים ואז מאשר לך שתפסת את הופיפ. לאן תלך עכשיו? [/b][/quote]
עכשיו אני אלך לאני אמשיך לדרך 26
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:51 AM
[b] לני-
סנטרט מתחמק בעזרת חפירה ומפתיע את איגליבאף עם מלא שריטות שהופכות לחבטות זעם!
*סנטרט לבד חבטות זעם!*
איגליבאף מאוד תשושה "קדימה אל תוותרי שלחי גם שוק!" הוא אומר ואיגליבאף מתחילה עם גל שוק שמתקרב במהירות. [/b][/quote]
"מתקפת מהירות וצוות כפול!" אני אומר לסנטרט.
"תשתמש בחפירה!" אני מוסיף.
"אחרי כמה זמן שכולם יצאו ויתקיפו מכל הצדדים במתקפת מהירות" אני לוחש לסנטרט.
-
ירין-
אתה עדיין בעיר..
קודם אתה צריך לעבור בדרך 25
____
אתה מתחיל ללכת ועובר ברך 25 ורואה שם כמה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa412.png[/img] על עץ ועוד שניים על האדמה.
לני-
סנטרט מתחמק מהמתקפה במהירות ומבלבל את איגליבאף ,עם הצוות כפול, היא לא יודעת במי לפגוע ואז כולם נעלמים למתחת האדמה ותוקיפים אותה מלמטה. איגליבאף מעולפת.
השופט מכריז "איגליבאף אינה יכולה להילחם סנטרט המנצח!"
דני מתקרב אליך ומגיש לך את התג *תדמיין לבינתיים XD* "עבודה טובה מאוד" הוא אומר בחיוך.
לאן תלך עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:03 AM
[b] ג'ון-
הונצ'קרו מפזר את העשן ואת האבקת שינה, אתה מחזיר אותו ומוציא את מגנמיט ששולח צליל מתכתי על העץ ואז מחשמל אותו.
אתה לא שומע כלום "סמיילי חוט יריעה ואז והתחמקות צללים!" היא אומרת ואז אתה רואה לראשונה את סמיילי שבזמן שהונצ'קרו פיזר את העשן חמקה לאחד השיחים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa167.png[/img] מגנמיט נצפע קל אבל ממשיך להילחם [/b][/quote]
"מגנמיט תשתמש בצוות כפול ואז גל הלם ואז גמור אותו אם מכת ברק"אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 01:12 AM
[b] ירין-
אתה עדיין בעיר..
קודם אתה צריך לעבור בדרך 25
____
אתה מתחיל ללכת ועובר ברך 25 ורואה שם כמה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa412.png[/img] על עץ ועוד שניים על האדמה.
[/b][/quote]
אני אמשיך לי בדרך
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 01:12 AM
[b] לני-
סנטרט מתחמק מהמתקפה במהירות ומבלבל את איגליבאף ,עם הצוות כפול, היא לא יודעת במי לפגוע ואז כולם נעלמים למתחת האדמה ותוקיפים אותה מלמטה. איגליבאף מעולפת.
השופט מכריז "איגליבאף אינה יכולה להילחם סנטרט המנצח!"
דני מתקרב אליך ומגיש לך את התג *תדמיין לבינתיים XD* "עבודה טובה מאוד" הוא אומר בחיוך.
לאן תלך עכשיו? [/b][/quote]
"תודה" אני אומר למאמן המכון ויוצא החוצה.
אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא ואז לאימונים שוב.
-
ג'ון-
מגנמייט משתמש בצוות כפול ומנסה לפגוע בגל הלם על ספינרק אבל ספינרק מתחמקת ושולחת קורי עכביש על מגנמייט ומונעת ממנו לתקוף במכת חשמל "עכשיו תשתמשי בקרן איתור!" אלכסיס אומרת וספינרק מתחילה לשלוח קרן איתור לכיוון מגנמייט!
ירין-
אתה ממשיך ללכת ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa293.png[/img] הולך לצידי השביל.
לני-אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לטייל בשדות שמחוץ לעיר ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa270.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 01:34 AM
[b] ג'ון-
מגנמייט משתמש בצוות כפול ומנסה לפגוע בגל הלם על ספינרק אבל ספינרק מתחמקת ושולחת קורי עכביש על מגנמייט ומונעת ממנו לתקוף במכת חשמל "עכשיו תשתמשי בקרן איתור!" אלכסיס אומרת וספינרק מתחילה לשלוח קרן איתור לכיוון מגנמייט!
[/b][/quote]
"מגנמיט תשתמש ברעש מטאלי ומכת ברק מהר"אני אומר
-
[b] ירין-
אתה ממשיך ללכת ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa293.png[/img] הולך לצידי השביל.
[/b][/quote]
"מהר הופיפ צא!מהר תתחיל בריח מתוק ותשתמש בסופה כדי להעיף את האבקת שינה עליו ואז זרע אלוקה וגחיפה בלי הפסקה!" אני אומר
-
[b] לני-אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לטייל בשדות שמחוץ לעיר ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa270.png[/img] [/b][/quote]
התכוונתי שאני הולך לחדר אימונים... :mellow:
-
ירין-
יש מתקפה שלא הישתמשת בה? XDDD
_____
הופיפ המותש יוצא מהפוכדור ושולח ריח מתוק על ווישמאר שמתחיל לחייך באושר ואז הופיפ משתמש בסופה ואבקת שינה על ווישמאר שנרדם במקום הופיפ מנסה להשתמש בזרע עלוקה ומפספס ואז בדחיפה אחת ולא פוגע כ"כ בווישמאר ,ווישמאר מתעורר ונראה עצבני ואז הוא שולח מהומה שמעלפת את הופיפ.
לני-
טעות שלי XD
___
אתה מתעלם בלוטד וחוזר למרכז פוקימונים יש לך שוב את אותם תרגילים במה תבחר?
[b][color=#FF1493]הוספתי גם משהו קטן לאיך לדעת מתי הפוקימונים שלכם הולכים להיתפתח (: תהנו ^_^[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 01:52 AM
[b] ירין-
יש מתקפה שלא הישתמשת בה? XDDD
_____
הופיפ המותש יוצא מהפוכדור ושולח ריח מתוק על ווישמאר שמתחיל לחייך באושר ואז הופיפ משתמש בסופה ואבקת שינה על ווישמאר שנרדם במקום הופיפ מנסה להשתמש בזרע עלוקה ומפספס ואז בדחיפה אחת ולא פוגע כ"כ בווישמאר ,ווישמאר מתעורר ונראה עצבני ואז הוא שולח מהומה שמעלפת את הופיפ.
[/b][/quote]
"זה לא היה חכם.. הופיפ חזור! מינון צא! תתחיל בגל הלם ואם הוא מתחמק אז תשתמש בהקסמה! אם הוא פוגע בך תשתמש בדמעות מזויפות ואז בגל רעם בכל הכח!" אני אומר
-
-
ג'ון-
הרעש המטאלי מונע את הפגיעה של הקרן איתור ואז שולח מכת ברק על ספינראק ופוגע בה קשה "סמיילי אל תוותרי למגנמייט עלוב קדימה צוות כפול וצל לילה!" היא אומרת ספינרק מתחילה מתחילה להסתובב סביב מגנמייט מגנמייט פתאום משתמש בפריקה ומחסל את כל הכפילים ואת ספינרק
*מגנמייט למד פריקה!*
"אין בעיות עם ככה אתה רוצה? צא סטאר!" היא אומרת וזורקת פוכדור באוויר ושוב אתה לא מזהה את הפוקימון "שלח קרן בילבול ואז בילבול!" היא אומרת והפוקימון המסתורי שולח קרן בילבול ומנמייט מתחיל להיסתובב באוויר ולתקוע את עצמו בקיר ואז הפוקימון שולח בילבול ומעלף את מגנמייט.
"קדימה תחזיר את הונצ'קרו" היא אומרת בחיוך שדיי מטריד אותך.
ירין-
מינון תוקף את ווישמאר בגל הלם ומשתק אותו ואז מחסל אותו בגל רעם.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 02:24 AM
[b] ירין-
מינון תוקף את ווישמאר בגל הלם ומשתק אותו ואז מחסל אותו בגל רעם. [/b][/quote]
איך בודקים עוד כמה זמן הפוקימונים מתפתחים?
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 02:24 AM
[b] ג'ון-
הרעש המטאלי מונע את הפגיעה של הקרן איתור ואז שולח מכת ברק על ספינראק ופוגע בה קשה "סמיילי אל תוותרי למגנמייט עלוב קדימה צוות כפול וצל לילה!" היא אומרת ספינרק מתחילה מתחילה להסתובב סביב מגנמייט מגנמייט פתאום משתמש בפריקה ומחסל את כל הכפילים ואת ספינרק
*מגנמייט למד פריקה!*
"אין בעיות עם ככה אתה רוצה? צא סטאר!" היא אומרת וזורקת פוכדור באוויר ושוב אתה לא מזהה את הפוקימון "שלח קרן בילבול ואז בילבול!" היא אומרת והפוקימון המסתורי שולח קרן בילבול ומנמייט מתחיל להיסתובב באוויר ולתקוע את עצמו בקיר ואז הפוקימון שולח בילבול ומעלף את מגנמייט.
"קדימה תחזיר את הונצ'קרו" היא אומרת בחיוך שדיי מטריד אותך.
[/b][/quote]
אני מוצי את הונצ'יקרוו ואומר לו בשקט "תשתמש בערפל אל כול המקום אזה ואז תתישב על אחד העצים ותנסה להרגיש את הפוקימון שלה ותתקוף אותו בצל לילה ובכול מתקפה שאתה מקיר עד שהוא גמור"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 2 2009, 09:19 PM
[b] טרביס-
אתה מחפש פוקימוני אש אבל כל מה שאתה מוצא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa235.png[/img] [/b][/quote]
'טוב הוא לקחות היה אימון טוב' אני חושב
אני מוציא את פוליוויג ואומר לו "פוליוויג היפנוזה ואז אקדח מים על סמרגל" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 2 2009, 10:19 PM
[b] טורי-
זה לא קשור להשקעה יש עוד גורמים בנוסף.
___
ספירו חוזר והוטהוט יוצא, הוא משתמש בראיית הנולד וקולט מתי הרוח מתחילה להיחלש ומתי ווינגל לא שם לב ותוקף את ווינגל מכת כנף. ווינגל לא מוותר ושולח חיתוך אוויר שמתקדם במהירות אל הוטהוט.
[/b][/quote]
"מהר,הוטהוט!,תפסיק לנפנף בכנפיך וצלול למטה!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 02:13 AM
[b] לני-
טעות שלי XD
___
אתה מתעלם בלוטד וחוזר למרכז פוקימונים יש לך שוב את אותם תרגילים במה תבחר?
[b][color=#FF1493]הוספתי גם משהו קטן לאיך לדעת מתי הפוקימונים שלכם הולכים להיתפתח (: תהנו ^_^[/color][/b] [/b][/quote]
מטרות עם טורצ'יק.
"תשתמש באש רפאים ואז מהר סחרור אש!" אני אומר לטורצ'יק.
-
ירין-
כתוב בדף הראשון P:
____
אתה זורק את הפוקדור שכולא את ווישמאר.
נידנוד ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי... נתפס!
לאן תלך עכשיו?
ג'ון-
ופעם הבאה תפרט מה אתה רוצה שהוא יעשה לא כל המתקפות שהוא מכיר.
____
הונצ'קרו משתמש בערפל ומכסה את המגרש ומנסה לחוש את הפוקימון, לאחר כמה רגעים הוא עף במהירות לצמרת העץ ומשתמש בצל לילה. אתה שומע צרחה של פוקימון. "קדימה סטאר תתחמק עם צוות כפול ואז תשתמש בפיזור ערפל ואז קרן-על חושית!" אומר אלכסיס ואז אתה רואה משהו זז במהירות בערפל ומתחיל לפזר את הערפל ואתה רואה שזה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa166.png[/img] והוא מתחיל להכות את הונצ'קרו באגרוף שביט.
טרביס-
סימרגול המפותע מתחיל לצייר ושולח גם היפנוזה שמבטלת את ההיפנוזה של פווליואג ואז ממשיך לצייר ושולח כדור אנרגיה לכיוון פוליוואג!
טורי-
בזכות חשיבה מהירה, הוטהוט מצליח לחמוק מהחתך אוויר ומסתתר באחד השיחים מווינגל ומחכה לפקודה.
לני-
אתה מגיע לאזור המטרות יחד עם טורצ'יק. טורצ'יק שולח אש רפאים שושרפת קליל מטרה אחת ואז שולח סחרור אש שעוטף את המטרה ושורף אותה לעפר. והא עושה את אותו דבר לעוד שתי מטרות הפעם ביותר מהירות ויותר כוח.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:11 PM
[b] טורי-
בזכות חשיבה מהירה, הוטהוט מצליח לחמוק מהחתך אוויר ומסתתר באחד השיחים מווינגל ומחכה לפקודה [/b][/quote]
"הוטהוט,תחכה שהוא יהיה בגבו אליך ואז תשתמש במכת כנף כדי להפיל אותו לקרקע,ואז בניקור עד שהוא לא יוכל להילחם!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:11 PM
[b] לני-
אתה מגיע לאזור המטרות יחד עם טורצ'יק. טורצ'יק שולח אש רפאים שושרפת קליל מטרה אחת ואז שולח סחרור אש שעוטף את המטרה ושורף אותה לעפר. והא עושה את אותו דבר לעוד שתי מטרות הפעם ביותר מהירות ויותר כוח. [/b][/quote]
"אוקי, חזור!" אני אומר ומחזיר את טורצ'יק לפוקדור.
אני הולך לרפא ואז לתחרות הסרט הקרובה.
-
אינג'ל-
[quote][b]ספיל משתמש בצווחה חזקה וגם סקיטי שתי הצווחות לא משפיעות כ"כ אחת על השנייה ואז ספיל שולח אבקת שלג שמקפיאה לסקיטי את הרגליים. סקיטי לא מוותר ושולח כדור צל שפוגע בספיל. שניהם מעט עייפים.[/b][/quote]
"ספיל תגמור את הקרב אם אקדח מים בכל הכוח !"אני אומר לספיל .
"אם הוא עדיין שורד תשתמש עוד פעם באקדח מים "אני מוסיף .
-
טורי-
הוטהוט מחכה כמה שניות עד שווינגל מסתובב ואז טס מהעץ ותוקף אותו עם מתקפת כנף שמפילה אותו על הריצפה, ומתחיל לנקר את ווינגל בטרוף בגב, ווינגל מעולף.
לני-
אתה מחזיר את טורצ'יק ועולה למעלה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לבניין התחרות. אתה מגיע לשם ורואה אישה גדולת ממדים יושבת וקוראת עיתון ליד דלפק קבלה, היא רואה אותך ומורידה את העיתון "כן מה אתה רוצה?" היא שואל בזעף.
אינג'ל-
ספיל גומר את סקיטי באקדח מים, סקיטי מעולפת.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:34 PM
[b] טורי-
הוטהוט מחכה כמה שניות עד שווינגל מסתובב ואז טס מהעץ ותוקף אותו עם מתקפת כנף שמפילה אותו על הריצפה, ומתחיל לנקר את ווינגל בטרוף בגב, ווינגל מעולף.
[/b][/quote]
"פוכדור צא!" אני אומר וזורק פוכדור "יפה מאוד הוטהוט" אני מוסיף
ספירו לא אמור כבר להתפתח?,הוא נלחם כל הזמן והוא הפוקמון החביב עליי O:
ד"א:כמה פוכדורים נשארו לי?
-
[b] טורי-
לני-
אתה מחזיר את טורצ'יק ועולה למעלה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לבניין התחרות. אתה מגיע לשם ורואה אישה גדולת ממדים יושבת וקוראת עיתון ליד דלפק קבלה, היא רואה אותך ומורידה את העיתון "כן מה אתה רוצה?" היא שואל בזעף.
אינג'ל-
מה תעשה? [/b][/quote]
[quote][b]אינג'ל-
מה תעשה? [/b][/quote]
"פוכדור צא !" אני אומר וזורק פוכדור .
"כל הכבוד ספיל "אני משבח את ספיל.
אם תפסתי :
אני מתחיל ללכת למרכז הפוקימונים לרפאות את שני הפוקימונים שלי .
-
[b] לני-
אתה מחזיר את טורצ'יק ועולה למעלה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לבניין התחרות. אתה מגיע לשם ורואה אישה גדולת ממדים יושבת וקוראת עיתון ליד דלפק קבלה, היא רואה אותך ומורידה את העיתון "כן מה אתה רוצה?" היא שואל בזעף. [/b][/quote]
"אני רוצה להירשם לתחרות" אני אומר לה.
-
טורי-
כתבתי איך אתה יכול לבדוק X:
(דף ראשי...)
נשארו לך עוד שלושה פוקדורים
____
אתה זורק פוקדור על ווינגל המעולף.
גלגול ראשון,שני,שלישי נתפס!
תפסת ווינגל.
לא עכשיו?
אינג'ל-
אתה זורק את הפוקדור על סקיטי המעולף ובנדנוד אחד הפוקדור מאשר לך שתפסת את סקיטי!
*ברכות על הפוקימון הראשון שלך D:
אתה הולך למרכז פוקימונים ומרפא את ספיל וסקיטי. לאן עכשיו?
לני-
"לפי המראה שלך אף פעם לא הישתתפת בתחורת סרט, אני צודקת?" היא שואלת ולפני שאתה מספיק לענות "טוב בוא נכין לך כרטיס מתאם" היא אומרת ותוך רבע שעה אתה מחזיק בכרטיס מתאם. "טוב התחרות מתחילה עוד חצי שעה" היא אומרת. תרצה לחכות פה או לעשות משהו אחר?
-
[quote][b]אינג'ל-
אתה זורק את הפוקדור על סקיטי המעולף ובנדנוד אחד הפוקדור מאשר לך שתפסת את סקיטי!
*ברכות על הפוקימון הראשון שלך D:
אתה הולך למרכז פוקימונים ומרפא את ספיל וסקיטי. לאן עכשיו?[/b][/quote]
מוציא את שניהם ועושה בניהם היכרות .
אחריי זה אני שואל את סקיטי אם הוא רוצה להתפתח .
אם כן אני הולך לחנות .
אם לא למכון .
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 3 2009, 12:47 PM
[b] לני-
"לפי המראה שלך אף פעם לא הישתתפת בתחורת סרט, אני צודקת?" היא שואלת ולפני שאתה מספיק לענות "טוב בוא נכין לך כרטיס מתאם" היא אומרת ותוך רבע שעה אתה מחזיק בכרטיס מתאם. "טוב התחרות מתחילה עוד חצי שעה" היא אומרת. תרצה לחכות פה או לעשות משהו אחר? [/b][/quote]
"אני אלך לעשות משהו אחר" אני אומר לה ויוצא מהבניין.
אני הולך חזרה לאימונים (מטרות) עם טיילו.
"טיילו תשתמש סופה ואז תפרוץ דרכה עם כנף ברזל" אני אומר לו ומקווה שזה יצליח.