-
ניתאי
בידוף רץ קדימה, ונשרט מספר פעמים, ולאחר מכן הוא נושך את וויזמיר, וויזמיר מכה בו עם האזניים והוא מרפה
"נשיכה שוב, אם הוא מרפה בך תפיל אותו!" אומר פול מורפי
איקי
אתה מחזיר את קרבי ואתם חוזרים למרוול. השעה בערך 6 וחצי עד 7, ואתה רואה סוג של בית קפה פתוח.
ירין
כן, רוב הסיכויים שעד ליום חמישי נספיק. אתה תפסיק להגיב ביום חמישי או שישי? כלומר מה יהיה היום האחרון בו תגיב.
--
אתה רואה על הקופסא את הטלפון שלך: 0273-454-321. מעדכן בפרטים. הגעת לחדר שלך, והלכת לישון. אל תגיב לתגובה זאת, הגב להבאה. (מה לעשות צריך להכביר זמן איכשהו)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 07:12 PM
[b] ירין
כן, רוב הסיכויים שעד ליום חמישי נספיק. אתה תפסיק להגיב ביום חמישי או שישי? כלומר מה יהיה היום האחרון בו תגיב.
--
אתה רואה על הקופסא את הטלפון שלך: 0273-454-321. מעדכן בפרטים. הגעת לחדר שלך, והלכת לישון. אל תגיב לתגובה זאת, הגב להבאה. (מה לעשות צריך להכביר זמן איכשהו) [/b][/quote]
או חמישי או שישי, לא בטוח
----
אף אחד לא מגיב אז אולי אפשר להגיב לבוקר?
-
[b] ניתאי
בידוף רץ קדימה, ונשרט מספר פעמים, ולאחר מכן הוא נושך את וויזמיר, וויזמיר מכה בו עם האזניים והוא מרפה
"נשיכה שוב, אם הוא מרפה בך תפיל אותו!" אומר פול מורפי
איקי
אתה מחזיר את קרבי ואתם חוזרים למרוול. השעה בערך 6 וחצי עד 7, ואתה רואה סוג של בית קפה פתוח.
ירין
--
אתה רואה על הקופסא את הטלפון שלך: 0273-454-321. מעדכן בפרטים. הגעת לחדר שלך, והלכת לישון. אל תגיב לתגובה זאת, הגב להבאה. (מה לעשות צריך להכביר זמן איכשהו) [/b][/quote]
"תחכה שיבוא ותוריד את ראשו בעזרת אוזנייך ולאחר מכן תשרוט את מצחו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 01:08 PM
[b] דודי
טורטוויג מצליח לדחוף ומעיף ממנו את בידוף
"בידוף השתמש בדחיפה!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"תיתחמק ועלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 04:53 PM
[b] ליאו
"רק רגע זה קטע מעניין" הוא אומר וקורא עוד כמה עמודים, לאחר מכן שם סימנייה ומכניס את הספר לתיק שלו "כאן ועכשיו? לא לא זה מרכז פוקימונים אנחנו עלולים להרוג מישהו, אתה רוצה להלחם צא החוצה" הוא אומר. [/b][/quote]
"בסדר גמור, אז שיהיה בחוץ..." אני אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים,
כאשר אני מחוץ למרכז אני קורא:"סניזל אני בוחר בך!" ושולח את הפוקדור שלו לאוויר ומחכה ליריב שלי שיגיע
-
ירין
נו טוב
--
במהלך הלילה מובזקים במח שלך אירועים, אחד שהאיש המוזר אומר לך "ככה זה בני האדם, למזלי אני לא סובל מהבעיה הזאת", ואת מי שפול מורפי אמר לך "חשיבה כזאת רציונלית... בני אכם הם לא כאלה הגיוניים" ולזה אתה מוסיף עוד מחשבה משלך, 'האם ייתכן שיש קיום אחר בעל אינטלגנציה בכוכב הזה?', ולאחר מכן אתה מתעורר, בטלפון השעה היא 6:40.
ניתאי
"תנשך את הרגל שלו!" אומר פול מורפי. בידוף מגיע לוויזמיר והוא מוריד את הראש של בידוף, ולאחר מכן בידוף נושך את הרגל של וויזמיר, תוך כדי השריטה של וויזמיר.
דודי
טרוטוויג מתחמק ופוגע בבידוף
"בידוף השתמש במהירות ולאחר מכן נשוך אותו!" הוא אומר
ליאו
החנון יוצא החוצה, ומסתכל על סניזל שלך. הוא מתרחק קצת ממך.
"טוב טוב, אז שנתחיל? החתול של שרדינגר, אני בוחר בך!" הוא אומר ומוציא סקיטי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 08:58 PM
[b] ניתאי
"תנשך את הרגל שלו!" אומר פול מורפי. בידוף מגיע לוויזמיר והוא מוריד את הראש של בידוף, ולאחר מכן בידוף נושך את הרגל של וויזמיר, תוך כדי השריטה של וויזמיר.
[/b][/quote]
"וויזמיר,תמשיך לחבוט בו ולשרוט אותו!"
-
[b] דודי
[/b][/quote]
"תעיף אותו בעלי טער!"
-
[b] ירין
נו טוב
--
במהלך הלילה מובזקים במח שלך אירועים, אחד שהאיש המוזר אומר לך "ככה זה בני האדם, למזלי אני לא סובל מהבעיה הזאת", ואת מי שפול מורפי אמר לך "חשיבה כזאת רציונלית... בני אכם הם לא כאלה הגיוניים" ולזה אתה מוסיף עוד מחשבה משלך, 'האם ייתכן שיש קיום אחר בעל אינטלגנציה בכוכב הזה?', ולאחר מכן אתה מתעורר, בטלפון השעה היא 6:40.
ניתאי
דודי
ליאו
"טוב טוב, אז שנתחיל? החתול של שרדינגר, אני בוחר בך!" הוא אומר ומוציא סקיטי. [/b][/quote]
תרשם לי את זה ביומן, אם אפשר..
-----
"תודה וביי" אני מחזיר לאחות ג'וי את המפתח ומתקדם להר
-
[b] איקי
אתה מחזיר את קרבי ואתם חוזרים למרוול. השעה בערך 6 וחצי עד 7, ואתה רואה סוג של בית קפה פתוח. [/b][/quote]
פונה אל המוכר ואומר" שלום, אני והפוקימון שלי רוצים לאכול כאן. מה יש לכם להציע?"
-
ניתאי
"תנשך חזק יותר!" אומר פול מורפי. וויזמיר ממשיך לשרוט, אבל הוא מתחיל לצרוח מכאב כשבידוף מחזק את הנשיכה שלו ברגל.
דודי
בידוף רץ ומתחמק מעלי התער, וכשהוא קופץ טורטוויג יורה עוד עלה, וכך בידוף נושך את העלה כדי שהעלה לא ייכנס לו לפה, מה שמפתיע אותו.
"בידוף תיזרוק את העלה והזה ותדחוף אותו!" אומר פול מורפי
ירין
נראה לי אחד השחקנים היחידים שקרא את כל ההערות שלי עד הסוף ובאמת הבין את המשמעות העמוקה של כל אחת מהן. למען האמת חוץ ממך אולי יש רק עוד שחקן אחד שאני חושד שעשה את זה.
--
האחות ג'וי של המשמרת הלילית לוקחת את המפתח, ונניח ששילמת בפרק זמן קטן מדי כדי להיות משמעותי. אתה יוצא מהעיר ואתה רואה את הר רום, שממנו נופל נחל רום, ונחל רום זורם לכיוון העיר, אך בשלב מסויים מתעקל ומתרחק מעיר.
איקי
המוכר מפנה את היד שלו לתפריט שכתוב בגדול מאחוריו.
מזון פוקימונים לפי סוג -- כל מנה *סכום כסף זניח מדי כדי שיחשב משהו*
משקה מרענן לפוקימונים לפי סוג -- כל מנה * סכום זהה לסכום הקודם*
מאפה [//אתה חייב להשלים בעצמך] לבני אדם -- שתיים ב*סכום זניח באותו סדר גודל כמו שאר הסכומים*
כל בית הקפה -- *סכום כסף גדול בהרבה ממה שיש לך*
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 09:16 PM
[b]
ירין
נראה לי אחד השחקנים היחידים שקרא את כל ההערות שלי עד הסוף ובאמת הבין את המשמעות העמוקה של כל אחת מהן. למען האמת חוץ ממך אולי יש רק עוד שחקן אחד שאני חושד שעשה את זה.
--
האחות ג'וי של המשמרת הלילית לוקחת את המפתח, ונניח ששילמת בפרק זמן קטן מדי כדי להיות משמעותי. אתה יוצא מהעיר ואתה רואה את הר רום, שממנו נופל נחל רום, ונחל רום זורם לכיוון העיר, אך בשלב מסויים מתעקל ומתרחק מעיר. [/b][/quote]
תמיד אני קורא עד הסוף..
-----
אני אלך לנ הר לחפש פוקמוני מים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 07:10 PM
[b]
תמיר
זה כבר לא בדיוק חצי יום, השמים מתחילים להכתים, השעה בערך 6 וחצי. (איך הזמן טס כשנלחמים בפוקימוני הנהר הא?)
--
גיבל מתשמש שוב בזעם דרקון, ועדיין הכדור די חלש, ופוגע בלוטד שוב. לואד משתמש במהירות, ופוגע במהירות בגיבל.
לפתע אתה שומע את פוליוואג קורא לך, ואתה רואה שהוא בא מהנהר, ואתה רואה את הורסי בינתיים ליד הנהר. באמצעות ענף שנמצא בסביבה ומאמץ ממושך מצד פוליוואג הוא מסביר לך שהורסי התעורר והוא התידד איתו. [/b][/quote]
:o
-------
"אז אתה רוצה שאני אתפוס אותו ותוכלו להמשיך לשחק ביחד?" אני שואל את פוליאג ואומר לגיבל:"תעזוב את לוטאד גיבל,עשית טוב." אני אומר לו וכשהוא בא אני מלטף את ראשו ומרים אותו
"אם אני אתפוס את הורסי,מחר תוכל לנוח כשאני אעשה את קרב המכון עם הופיפ,הורסי ופוליוואג.מה אתה אומר?אתה רוצה להלחם?"
(עדיין פוליאג צריך לענות לי אם לתפוס אותו או לא)
-
[b] איקי
המוכר מפנה את היד שלו לתפריט שכתוב בגדול מאחוריו.
מזון פוקימונים לפי סוג -- כל מנה *סכום כסף זניח מדי כדי שיחשב משהו*
משקה מרענן לפוקימונים לפי סוג -- כל מנה * סכום זהה לסכום הקודם*
מאפה [//אתה חייב להשלים בעצמך] לבני אדם -- שתיים ב*סכום זניח באותו סדר גודל כמו שאר הסכומים*
כל בית הקפה -- *סכום כסף גדול בהרבה ממה שיש לך* [/b][/quote]
"אני רוצה לקנות משהו לקרבי שלי, משהו שהוא יאהב. ובשבילי עוגת שוקולדD: "
-
[b] ליאו
"טוב טוב, אז שנתחיל? החתול של שרדינגר, אני בוחר בך!" הוא אומר ומוציא סקיטי. [/b][/quote]
"סקיטי?! אתה בטח לא רציני... בסדר גמור, סניזל השתמש בשריטה ולאחר מכן נסה להשתמש במתקפת ציפורן פלדה כאשר תשתמש בכח מנטלי כדי להקשיח ולחדד את הציפורניים שלך ואז תשרוט את היריב!"
-
ירין ותמיר
אל אף שאתם נמצאים באותו מקום אתם לא תפגשו כי יש ביניכם הבדל של בערך 12 שעות... אני שונא פרדוקסים מסוג כזה.
ירין
אתה הולך לנהר ואתה מחפש פוקימוני מים, ואתה מוצא שם דייג שנרדם. לפתע הוא מתעורר ורואה ואתך
"כל הלילה הייתי עיר בתקווה למצוא איזה קארוואנה, אבל לא!!! הם החליטו שהם לא רוצים להיות כאן! ובסוף נרדמתי בעת דיג! אגודת הדייגים הרשמית תוריד אותי לפחות שלוש דרגות! אולי אם אני אנצח אותך אני ארגיש קצת יותר טוב הוא אומר וקם".
תמיר
פוליוואג מסמל לך בדרך זו אחרת שפשוט תלך לנהר. לוטד בינתיים בורח משם. לגבי התשובה שגיבל מחזיר, הוא לא מחזיר, הוא סומך עליך ופשוט יעשה מה שאתה רוצה ממנו. לא פחות ולא יותר.
איקי
אתה רואה מסך בינך ולבין המוכר נדלק, והוא מתחיל להקליד בטירוף כל מיני שורות קוד במחשב, שמופיעות על המסך אצלך, ולבסוף מריץ את זה, ומופיע על המסך:
עליך לשלם *מכיר זניח מדי כדי להתחשב בו*.
"חכה כאן זה מיד יהיה מוכן" הוא אומר ושולח את ההזמנה למקום אחר בבית הקפה. כעבור כמה דקות, אתה רואה מסלול מוזר שמגיע ממאחורי המוכר, ועל המסלול הזה מחליק מזון לפוקימוני מים ועוגת שוקולד. המוכר שם אותם על מגש ונותן לך "בתאבון, תודה שקנית כאן. "
ליאו
"החתול של שרדינגר, השתמש בעקרון האי וודאות!" אומר החנון. סקיטי משתכפלת מספר פעמים, וסניזל מחטיא את השריטה והוא מסתכל בבלבול על כל הסקיטים שנמצאים מסביבו.
-
[b] דודי
בידוף רץ ומתחמק מעלי התער, וכשהוא קופץ טורטוויג יורה עוד עלה, וכך בידוף נושך את העלה כדי שהעלה לא ייכנס לו לפה, מה שמפתיע אותו.
"בידוף תיזרוק את העלה והזה ותדחוף אותו!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"תינשח אותו ליפני שהוא יוצא תא העלה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 09:33 PM
[b] ירין ותמיר
אל אף שאתם נמצאים באותו מקום אתם לא תפגשו כי יש ביניכם הבדל של בערך 12 שעות... אני שונא פרדוקסים מסוג כזה.
ירין
אתה הולך לנהר ואתה מחפש פוקימוני מים, ואתה מוצא שם דייג שנרדם. לפתע הוא מתעורר ורואה ואתך
"כל הלילה הייתי עיר בתקווה למצוא איזה קארוואנה, אבל לא!!! הם החליטו שהם לא רוצים להיות כאן! ובסוף נרדמתי בעת דיג! אגודת הדייגים הרשמית תוריד אותי לפחות שלוש דרגות! אולי אם אני אנצח אותך אני ארגיש קצת יותר טוב הוא אומר וקם".
[/b][/quote]
"בשמחה! אלקיד צא!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 10:33 PM
[b] ירין ותמיר
תמיר
פוליוואג מסמל לך בדרך זו אחרת שפשוט תלך לנהר. לוטד בינתיים בורח משם. לגבי התשובה שגיבל מחזיר, הוא לא מחזיר, הוא סומך עליך ופשוט יעשה מה שאתה רוצה ממנו. לא פחות ולא יותר. [/b][/quote]
אני מרים את גיבל על ידי ומלטף את ראשו ומסמן לפוליאג שיוביל את הדרך לנהר
-
דודי
תנשך*
--
בידוף יורק את העלה, ואז העלה נכנס לפה של טורטוויג, שכעת הוא מופתע מהעובדה הזאת, ולבסוף בידוף נושך אותו.
"מצוין בידוף, כעת השתמש בדחיפה!" אומר פול מורפי.
ירין
"וופר צא!" אומר הדייג וזורק פוכדור למים ובנהר מופיע וופר.
תמיר
אתם הולכים לנהר ולבסוף מגיעים להורסי. הורסי מסתכל עליך, מכווץ את העיניים שלו בזעם, דוחף את פוליוואג הצידה, ולפני שאתה מספיק לעשות משהו יורה לפנים שלך אקדח מים, ואתה שומע קול של משהו נכנס למים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 09:41 PM
[b] ירין
"וופר צא!" אומר הדייג וזורק פוכדור למים ובנהר מופיע וופר.
[/b][/quote]
"אלקיד תשתמש בשוק חשמלי על המים ואז כדור חשמל גם על המים בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 10:41 PM
[b]
תמיר
אתם הולכים לנהר ולבסוף מגיעים להורסי. הורסי מסתכל עליך, מכווץ את העיניים שלו בזעם, דוחף את פוליוואג הצידה, ולפני שאתה מספיק לעשות משהו יורה לפנים שלך אקדח מים, ואתה שומע קול של משהו נכנס למים. [/b][/quote]
'שיט' אני חושב לעצמי,משפשף את עיני מהמים
"בשביל מה עשית את זה??" אני שואל אותו בכעס,מסתכל ומחפש מה נפל למים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 09:41 PM
[b] דודי
תנשך*
--
בידוף יורק את העלה, ואז העלה נכנס לפה של טורטוויג, שכעת הוא מופתע מהעובדה הזאת, ולבסוף בידוף נושך אותו.
"מצוין בידוף, כעת השתמש בדחיפה!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תוצי את העלה הזה ואז עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 03:49 PM
[b] כולם
אתם יכולים [b] לא [/b] לשאול את הפוקימון שלכם שאלות כמו 'האם אתה יכול..', כי הפוקימון לעולם לא יודע, הדרך היחידה היא בלנסות. חוץ מזה הפוקימון לא מכיר את שפת הגוף של בני האדם ולכן לא יכול לענות לשאלה.
מקס
סטארלי ממריא, אך לא מספיק מהר ולכן הוא נפגע. בזמן שהוא נופל, הוא מתעשט ומנקר את בידוף.
"בידוף, קדימה השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"סטארלי! תתחמק ותדחוף אותו על הרצפה!"
-
אוקיי כולם, נמשיך מאיפה שהיינו:
מקס ותמיר, אתם נלחמים בבידוף התחילו מהלך כרצונכם.
ניתאי ודודי אתם נגד רטיקייט, תתחילו מהלך כרצונכם.
איקי אתה אכלת
ליאו אתה נלחם בחנון סקיטי נגד פיג'י עשה מהלך כרצונך
ירין אתה הוצאת את הבחורה מהנהר, ושני אנשים רודפים אחריך, יש להם מיסדרווס וסטארלי. הבחורה חסרת הכרה, ואתם נעים לכיוון המפל, ואם הם פוגעים בלוח שבו אתה עומד, אתה תישן עם הדגים. חבל מאוד שהפורום ROLLBACKED. אני זוכר את רוב הפרסים שאני חייב לכם, ובהודעה הקרובה אני אפרט רשימה זאת מחדש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 17 2009, 07:39 PM
[b]
ירין אתה הוצאת את הבחורה מהנהר, ושני אנשים רודפים אחריך, יש להם מיסדרווס וסטארלי. הבחורה חסרת הכרה, ואתם נעים לכיוון המפל, ואם הם פוגעים בלוח שבו אתה עומד, אתה תישן עם הדגים. חבל מאוד שהפורום ROLLBACKED. אני זוכר את רוב הפרסים שאני חייב לכם, ובהודעה הקרובה אני אפרט רשימה זאת מחדש. [/b][/quote]
באמת חבל שהיה חזרה בזמן..
------
מה קרה לי? מזתומרת אני אשן עם הדגים- אני לא רואה סופרנוס..
-
ירין
גם אני לא רואה, אבל הכוונה של הביטוי הזה זה: לטבוע. ואתה עדיין לא טבעת, אתה רק יודע שתטבע ברגע שהם יצליחו לפגוע בלוח שעליו אתה עומד (תזכור את המראה של אופנוע הים. אני לא סתם העלתי אותו. הכל צריך להיות פונקציונאלי!)
בקיצור עכשיו אתה נוסע על אונפוע הים שלך, ומאחוריך שניים רודפים אחריך עם מיסדרווס וסטארלי, וכדאי לך לעשות משהו כדי שהם לא ישמידו את הלוח שעליו אתה עומד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 07:10 AM
[b] ירין
גם אני לא רואה, אבל הכוונה של הביטוי הזה זה: לטבוע. ואתה עדיין לא טבעת, אתה רק יודע שתטבע ברגע שהם יצליחו לפגוע בלוח שעליו אתה עומד (תזכור את המראה של אופנוע הים. אני לא סתם העלתי אותו. הכל צריך להיות פונקציונאלי!)
בקיצור עכשיו אתה נוסע על אונפוע הים שלך, ומאחוריך שניים רודפים אחריך עם מיסדרווס וסטארלי, וכדאי לך לעשות משהו כדי שהם לא ישמידו את הלוח שעליו אתה עומד. [/b][/quote]
"ג'יגי צא! נסה לכוון לפי המראה איפה הם ותתיע אותם בבעיטות אוייריות! טנטקול צא! תשפריץ עליהם וגם תכוון במראה ואז נסה חיצור מערבולת ביד שלך ולזרוק אותתו עליהם!" אני אומר
-
הנה אני ממשיך:
"סטארלי! השתמש בהאצה לכיוון בידוף ואז תסתובב באוויר ותפגע בבידוף!"
לזיכרונך:
סטארלי מתחיל עייף ובידוף עייף מאוד
-
ירין
להסיר ספק, התכוונתי מראה (APPEARANCE) ולא מראה (MIRROR). ג'ילגיפף יכול אם כבר להסתכל עליהם ישירות, אתה לא, כי אתה חייב להסתכל קדימה. ואותה בבעיה ממקודם, איפה אתה מוציא אותם? על הלוח יש רק מקום לפוקימון 1. לשלוח את ג'יגליפף אליהם לבעוט בהם זה לא רעיון טוב במיוחד . אם אתה תשלח אליהם מישהו שיכול לתקוף רק מקרוב הם פשוט יגנבו אותו. נסח את התגובה שלך מחדש, ואם אתה קורא לפוקימון הגדר במדויק לאיפה אתה קורא לו (למשל, מאחוריך על הלוח)
מקס
כן יכול להיות שזה באמת ככה
--
"בידוף השתמש בחבטת ראש ותפגע בו!" אומר פול מורפי. סטארלי מאיץ ובידוף קופץ לעבר סטארלי ואז הם מתנגשים, ובידוף נופל על האדמה.
"עצרו!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מתבונן בבידוף "בידוף אינו יכול להלחם יותר, 3-2 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקייט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 12:04 PM
[b] ירין
להסיר ספק, התכוונתי מראה (APPEARANCE) ולא מראה (MIRROR). ג'ילגיפף יכול אם כבר להסתכל עליהם ישירות, אתה לא, כי אתה חייב להסתכל קדימה. ואותה בבעיה ממקודם, איפה אתה מוציא אותם? על הלוח יש רק מקום לפוקימון 1. לשלוח את ג'יגליפף אליהם לבעוט בהם זה לא רעיון טוב במיוחד . אם אתה תשלח אליהם מישהו שיכול לתקוף רק מקרוב הם פשוט יגנבו אותו. נסח את התגובה שלך מחדש, ואם אתה קורא לפוקימון הגדר במדויק לאיפה אתה קורא לו (למשל, מאחוריך על הלוח)
[/b][/quote]
באמת נשמע יותר הגיוני..ואיך אני יכול לזכור את המרה של האופנוע ים, זה נמחק!
-----
"טנטקול תצמד ללוח האופנוע ואל תעזוב!ותירה עליהם עוקץ רעל ונסה ליצור גלים לכיוון שלהם שיעצרו אותם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 12:04 PM
[b] מקס
כן יכול להיות שזה באמת ככה
--
"בידוף השתמש בחבטת ראש ותפגע בו!" אומר פול מורפי. סטארלי מאיץ ובידוף קופץ לעבר סטארלי ואז הם מתנגשים, ובידוף נופל על האדמה.
"עצרו!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מתבונן בבידוף "בידוף אינו יכול להלחם יותר, 3-2 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקייט. [/b][/quote]
"חזור סטארלי" אני אומר ומחזיר אותו
"צא ספירו" אני מוציא את ספירו
"ספירו, תשתמש ברוח!"
-
"מגבי,גלגל להבה!"
-----------------
חחח,חזרנו בזמן
-
ירין
תזכורת: [img]http://img200.imageshack.us/img200/2249/78202231.jpg[/img]
--
טנטקול מבצע את זה, אך מיסדרווס משתמשת בשבבי קרח שעוצרים את עוקץ הרעל. וסטארלי מנפנף בכנפיים שלו ועוצר את המערבולת שטנטאוקל עושה. אתה נוסע עוד קצת, ואתה רואה ראשים של לוטד ולומברה בתוך המים, כנראה הם הבחינו בך ומתחילים לברוח. אתה עלול להתנגש בהם, ולפי חוק הפעולה והתגובה, הם יתנגשו בך ועלולים לטלטל אותך. תזכור שאתה מתקרב למפל, ואתה צריך להאיץ עד אליו, אבל אם תאיץ ההתנגשות תהיה חזקה יותר. שקול היטב את האפשרויות שלך.
מקס
"רטיקייט השתמש במהירות והתחמק!" אומר פול מורפי. רטיקייט נע במהירות מרשימה למדי ומתחמק מהרוח של ספירו
ניתאי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לעבר מגבי והם מתנגשים, רטיקייט מהלהבה, ומגבי מהמאסיביות של רטיקייט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 12:26 PM
[b] ירין
--
טנטקול מבצע את זה, אך מיסדרווס משתמשת בשבבי קרח שעוצרים את עוקץ הרעל. וסטארלי מנפנף בכנפיים שלו ועוצר את המערבולת שטנטאוקל עושה. אתה נוסע עוד קצת, ואתה רואה ראשים של לוטד ולומברה בתוך המים, כנראה הם הבחינו בך ומתחילים לברוח. אתה עלול להתנגש בהם, ולפי חוק הפעולה והתגובה, הם יתנגשו בך ועלולים לטלטל אותך. תזכור שאתה מתקרב למפל, ואתה צריך להאיץ עד אליו, אבל אם תאיץ ההתנגשות תהיה חזקה יותר. שקול היטב את האפשרויות שלך.
[/b][/quote]
"טנטקול עוקץ רעל על הלוטדים ותנסה להעיף אותם תהדרך!" אניח אומר ומתחיל להאיץ לקראת המפל והתחמק מהלוטדים
-
[b] ירין
--
מקס
"רטיקייט השתמש במהירות והתחמק!" אומר פול מורפי. רטיקייט נע במהירות מרשימה למדי ומתחמק מהרוח של ספירו
ניתאי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לעבר מגבי והם מתנגשים, רטיקייט מהלהבה, ומגבי מהמאסיביות של רטיקייט. [/b][/quote]
"ספירו! אותו הדבר! תעשה את הרוח ושהוא יבוא להתחמק תעוף אליו במהירות ותשתמש בניקור!"
-
ירין
טנטקול יורה עוקץ רעל מה שמאיץ את תהליך היציאה של לוטאד ולומברה, לומברה מוציא את לוטד, ואז כשהוא מנסה לצאת, האופנוע שלך מתנגש בו, מה שגורם לך להטלטל קצת אך אתה עדיין נוסע, ולומברה מועף על האדמה ואתה רואה שהראש שלו מדממם. לוטאד מתעצבן ויורה עליך אקדח מים. טנטאקול מסתכל על כל זה, אך אז הוא שם לב שמיסדרווס משתמש בכדור צל, והוא חוסם אותו עם אחת הזורועת שלו. בינתיים סטארלי עף לכיוון טנטאקול והוא מתכוון להשתמש בניקור. זמן הגעה משוער למפל: 3 דקות.
מקס
"רטיקייט, אל תתחמק, החזק את העמדה שלך, וחכה שהוא יתקרב אליך, לאחר מכן השתמש בניב על ותפגע בו!" אומר פול מורפי. ספירו מנפנף בכנפיים ונצרת רוח, ורטיקייט מחזיק את הרצפה בחוזקה, ונשאר במקומו, לאחר מכן ספירו עף ליכוון רטיקייט ומשתמש בניקור, ורטיקיט קופץ לעבר ספירו ומשתמש בניב על, והם פוגעים אחד בשני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 01:53 PM
[b] ירין
טנטקול יורה עוקץ רעל מה שמאיץ את תהליך היציאה של לוטאד ולומברה, לומברה מוציא את לוטד, ואז כשהוא מנסה לצאת, האופנוע שלך מתנגש בו, מה שגורם לך להטלטל קצת אך אתה עדיין נוסע, ולומברה מועף על האדמה ואתה רואה שהראש שלו מדממם. לוטאד מתעצבן ויורה עליך אקדח מים. טנטאקול מסתכל על כל זה, אך אז הוא שם לב שמיסדרווס משתמש בכדור צל, והוא חוסם אותו עם אחת הזורועת שלו. בינתיים סטארלי עף לכיוון טנטאקול והוא מתכוון להשתמש בניקור. זמן הגעה משוער למפל: 3 דקות.
[/b][/quote]
תמונה של לומברה!
----------
"טנטקול ץעיף את כדור הצל על סטרלי ואקדח מים בכל הכח על שמיסדרווס!" אני אומר בזמן שאני מתחיל להאיץ
-
[b] ניתאי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לעבר מגבי והם מתנגשים, רטיקייט מהלהבה, ומגבי מהמאסיביות של רטיקייט. [/b][/quote]
"להביור ואז גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 01:53 PM
[b] מקס
"רטיקייט, אל תתחמק, החזק את העמדה שלך, וחכה שהוא יתקרב אליך, לאחר מכן השתמש בניב על ותפגע בו!" אומר פול מורפי. ספירו מנפנף בכנפיים ונצרת רוח, ורטיקייט מחזיק את הרצפה בחוזקה, ונשאר במקומו, לאחר מכן ספירו עף ליכוון רטיקייט ומשתמש בניקור, ורטיקיט קופץ לעבר ספירו ומשתמש בניב על, והם פוגעים אחד בשני. [/b][/quote]
"ספירו, שניכם כרגע באוויר! הדרך שלך לנצל זאת היא לעשות רוח ולהעיף ממך את רטיקייט ואז שהוא באוויר אתה פוגע בו עם הניקור!"