-
[quote=Steve;648797][B][SIZE=4]ההתחלה :[/SIZE][/B]
[CENTER][B]עוד יום משעמם בחנות העתיקות , השעה כבר צהריים ואפילו קונה אחד [/B]
[B]לא נכנס , באותה שעה המעסיק שלך היה צריך כבר לחזור , בעל החנות ..[/B]
[B]והמשמרת שלך הייתה אמורה להיגמר בקופה , היית צריך כבר להיות סייר בחנות[/B]
[B]לקונים , למזלך , אין בכלל קונים .. ואתה רואה שהזמן חלף והמעסיק שלך[/B]
[B]מאחר בחצי שעה , לא הגיוני כ"כ לבעל החנות שלך , הוא בדרך כלל אדם אחראי ודייקן .[/B][/CENTER]
[/quote]
[SPOILER]
"מוזר שהוא עוד לא הגיע" אומר לעצמי ואביט בשעון "בדרך כלל הוא לא מאחר"
[/SPOILER]
-
[QUOTE=
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה הולך לכיוון חדר האימונים ומיד אז רץ אחריך ג'יימס שכבר אחרי מקלחת .. נקי
ומוכן לקרב . אתם נכנים לחדר האימונים ורואה אנשים עומדים בתור
התור לא ממש ארוך , זה שעמדת מאחוריו מספר "כן כולנו מקבלים את הנשקים כי היער שבחוץ הוא גדול יש הרבה יצורים טורפים . אתם מחכים בתור ולבסוף אתם מגיעים לעמדה .
"חרב , תמורת יומיים עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080720174543/granadoespada/images/f/f7/Sword002.png[/IMG])
חנית שיפוד עבה , תמורת יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080615134941/granadoespada/images/9/92/Polearm001.png[/IMG])
או חנית גרזן מוזהבת תמורת שבוע יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080624044728/granadoespada/images/8/87/Polearm003.png[/IMG])
מה דעתכם ?" הוא שואל אתכם מה אתם רוצים
ג'יימס קצת מתלבט , הוא אומר לך "תשמע , עדיף לחסוך כסף בשביל לקנות נשק שנקבל עבודה
כי אלה נשקים של לוחם , אם נהיה אשפים או מתנקשים או קשתים , מה אז נעשה ? ניתקע בלי כסף
בשביל זה עדיף לקחת את הדבר הפשוט ביותר , אני חושב שאני ייקח חנית" הוא אומר לך ומחכה
לראות מה אתה לוקח .
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
"כנראה שאתה צודק" אומר לו ואקח את החנית
-
[B][color="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]
אתה מאוד מתאכזב מבעל החנות שלא מגיע כמו בכל יום , עוד שעה עוברת לה ואתה מתחיל לדאוג לו
עד שפתאום אתה שומע צליל של מכשיר טלפון רוטט , שבא היישר מן הקופה , מגירת הכסף רוטטת
וזה נשמע כמו שיחת טלפון .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
"זה בסדר גמור אחי אני לא נעלבתי , גם בלי לדעת את השם שלך הרגשתי שאתה כמו אח בשבילי"
הוא אומר ואתם נכנסים לדירה שלכם , מתקלחים בפעם המי יודע מה
ונכנסים לישון , כי השעה מאוחרת ומאוד משעמם . אתם קמים בבוקר מוקדם בכוונה , לפני תחילת היום כאן
בממלכה , ג'יימס מתקלח ואתה עוד לא מעקל את הבוקר הזה .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;719357][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מאוד מתאכזב מבעל החנות שלא מגיע כמו בכל יום , עוד שעה עוברת לה ואתה מתחיל לדאוג לו [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]עד שפתאום אתה שומע צליל של מכשיר טלפון רוטט , שבא היישר מן הקופה , מגירת הכסף רוטטת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]וזה נשמע כמו שיחת טלפון .[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"מעניין מה זה" אפתח את המגירה בעיניין ואענה לטלפון.
[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;719357]
[SPOILER]
"זה בסדר גמור אחי אני לא נעלבתי , גם בלי לדעת את השם שלך הרגשתי שאתה כמו אח בשבילי"
הוא אומר ואתם נכנסים לדירה שלכם , מתקלחים בפעם המי יודע מה
ונכנסים לישון , כי השעה מאוחרת ומאוד משעמם . אתם קמים בבוקר מוקדם בכוונה , לפני תחילת היום כאן
בממלכה , ג'יימס מתקלח ואתה עוד לא מעקל את הבוקר הזה .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"ג'יימס! סיים להתקלח ובוא נלך לצוד חזירים!" אצעק לו.[/SPOILER]
-
[B][color="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]
אתה פותח את המגירה ורואה שהטלפון של בעל החנות נמצא שם , הוא מצלצל ואתה עונה לטלפון
שעל המסך היה כתוב "שיחה מזוהה : בית"
"הלו ? הלוו ? מי זה עם הטלפון שלי ?!?!" אתה שומע קול עצבני שמאוד מוכר לך ,
כן כן , זהו כריס . בעל חנות העתיקות .
[/color][/SPOILER]
[COLOR="RoyalBlue"] ג'ק ~[/COLOR]
[SPOILER]ג'יימס מסיים להתקלח ויוצא כבר לבוש לקרב עם בגדי לחימה , כאשר השריון שלו חשוף .
אתה מתארגן בזריזות .. שוטף את הפנים שלך ואוכל קורנפלקס עם ג'יימס . אתם רצים ליער , השומר מחייך
ומהנהן בראשו שכבר מכיר אותכם "עמוק ביער" הוא אומר ואתם שומעים בקולו ורצים לכיוון לב היער .
באמצע היער , פתאום באמצע הריצה שלכם אתם שומע קול שבירה של ענף , ממש מאחורי עץ גדול כלשהו .[/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;719378][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה פותח את המגירה ורואה שהטלפון של בעל החנות נמצא שם , הוא מצלצל ואתה עונה לטלפון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]שעל המסך היה כתוב "שיחה מזוהה : בית" [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"הלו ? הלוו ? מי זה עם הטלפון שלי ?!?!" אתה שומע קול עצבני שמאוד מוכר לך ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כן כן , זהו כריס . בעל חנות העתיקות .[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]"אני, אייס" אני אענה לו בשקט, בעודי מבחין שהוע במצב רוח רע, יותר מהרגיל "הטלפון שלך היה פה, במגירה של הכסף".[/SPOILER]
-
[QUOTE][/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אבל אחי בחיזיון שלך ראית שדלת הסתרים היא בתוך המזרקה שמוציאה מים .
אתה צריך לזכור פרטים כאלה .. תגיב שוב .
[/color][/SPOILER]
[/QUOTE]
[SPOILER]'אני מת ליראות את העולם הזה'אני חושב ואומר "אני יודע אפו המעבר תן לי את המפתח ואני אכך אותנו לשם,אני אומר לו בעודי מחפש כלי נשק.*[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;719378][B]
[COLOR="RoyalBlue"] ג'ק ~[/COLOR]
[SPOILER]ג'יימס מסיים להתקלח ויוצא כבר לבוש לקרב עם בגדי לחימה , כאשר השריון שלו חשוף .
אתה מתארגן בזריזות .. שוטף את הפנים שלך ואוכל קורנפלקס עם ג'יימס . אתם רצים ליער , השומר מחייך
ומהנהן בראשו שכבר מכיר אותכם "עמוק ביער" הוא אומר ואתם שומעים בקולו ורצים לכיוון לב היער .
באמצע היער , פתאום באמצע הריצה שלכם אתם שומע קול שבירה של ענף , ממש מאחורי עץ גדול כלשהו .[/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"קדימה זה חזיר!" אצעק לג'יימס וארוץ אל העץ,אכין את החנית שלי לתקיפה,אהיה דרוך ומרוכז[/SPOILER]
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]"הוא בחנות ? אני לא מאמין ! שעות אני מחפש אותו .. בגלל זה אני מאחר , מצטער אייס
אני מיד מגיע ואוסיף לך היום במשכורת שלך עוד 20 שקלים על העבודה שלך , בנתיים.." הוא אומר ואז בידיוק
נכנס אדם מבוגר לחנות "טפל בלקוחות" כריס אומר ומנתק את הטלפון .[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]רד~[/COLOR]
[SPOILER]אתה מחפש כלי נשק , הולך לאגף כלי הנשק של החנות ומוצא שם כמה חרבות טובות
"תביא 4 חרבות , שנחזיק 2 חרבות בשתי ידיים .. ליתר ביטחון" הוא אומר ואתה מקשיב לו ולוקח את החרבות
הוא מביא לך את מפתח הזהב , והמפתח מיד זוהר "וואו" הוא ממלמל ואתם רצים למזרקה .
מיד שאתה מגיע מופיעה דלת סתרים ענקית ממש מול הפנים שלך , אתה נעצר בשביל לא להיתקע בה
והבחור , ששמו ג'יימס , שואל אותך "מה קרה? מה ראית ?" הוא שואל .. כניראה שהוא לא רואה את הדלת .[/SPOILER]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'ק ~[/COLOR]
[SPOILER]ג'יימס מסתובב אחורנית ועוקף את העץ , אתה מיד קופץ גם בעקיפה מהצד השני
ורואה את הדבר הזה עומד ונושף בזעם
[IMG]http://image.wetpaint.com/image/1/DLRlnxFWLrNmadWQFyeJxA16940/GW290H250[/IMG]
[/SPOILER]
[/B][/B]
-
[quote=Steve;719421][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][spoiler]"הוא בחנות ? אני לא מאמין ! שעות אני מחפש אותו .. בגלל זה אני מאחר , מצטער אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אני מיד מגיע ואוסיף לך היום במשכורת שלך עוד 20 שקלים על העבודה שלך , בנתיים.." הוא אומר ואז בידיוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]נכנס אדם מבוגר לחנות "טפל בלקוחות" כריס אומר ומנתק את הטלפון .[/COLOR][/B][/spoiler]
[/quote]
[spoiler]
"אוקיי" אני מנתק ומחזיר את הטלפון למגירה ופונה לאיש "מה רצונך?"
[/spoiler]
-
[QUOTE=Steve;719421][B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'ק ~[/COLOR]
[SPOILER]ג'יימס מסתובב אחורנית ועוקף את העץ , אתה מיד קופץ גם בעקיפה מהצד השני
ורואה את הדבר הזה עומד ונושף בזעם
[IMG]http://image.wetpaint.com/image/1/DLRlnxFWLrNmadWQFyeJxA16940/GW290H250[/IMG]
[/SPOILER]
[/B][/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אהה!!" אצעק ואבהל אבל מהר אתעשת ואנסה לשסף אותו עם החנית[/SPOILER]
-
[B]כמות התגובות קצת תרד אבל רק עד סוף השבוע ..
בגלל המשחק החדש שלי שהבטחתי שאני מארגן לפוקימונידא .
[color="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]
*כל חפץ שהוא מבקש , אתה אמור להמציא חפץ ומה החפץ מסמל
--
"שלום בחור צעיר אני מחפש כלי לאפר מתים , ברצוני לשים שם את האפר של אישתי ..
אני צריך כלי שישמור על הנשמה שלה בריאה , יש לך משהו כזה ?" הוא שואל .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה בקושי יודע איך משתמשים בחנית , מבהלה אתה ישר דוחף את החנית ישר ופוגע בחזיר , גורם לו
לחתך על האף . החזיר מתעצבן ונוהם , רץ אליך וכמעט פוגע בך , ואז הוא עוצר .. ונופל , ואתה רואה
את ג'יימס שתקע את החנית שלו בבטן של החזיר , הוא מוציא את החנית והחזיר מתאושש , ותוקף אותך !
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;718068][B][COLOR=red]טיסון ~[/COLOR][/B]
[B][spoiler]אתה לוקח את החנית שלך ומוכן לקרב , מיד אתה רואה שג'ק הפחדן בורח לכיוון אחר ,[/spoiler][/B][spoiler]
[B]וג'יימס נישאר צמוד אליך .[/B]
[B]שניכם מסתערים על חזירים הבר , אבל חזירי הבר מאוד חזקים והם מפילים אותכם ובועטים בכם[/B]
[B]עם רגליהם , נוגחים בכם עם שיניהם הצדדיות והחדות . אתם נושקים מכאבים על הרצפה אחרי[/B]
[B]שהנשקים שלכם נשברו ולא יודעים מה לעשות .[/B]
[/spoiler]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]"אוי ג'יימס בפעם הבאה שחזיר בא אליך תתפוס לו את הקרן ותנדנד אותו ככה לפחות זה יתן לנו זמן לעמוד" אומר לג'יימס בכאב "אתה מוכן .... עכשיו " אומר ואתפוס את הקרן של חזיר שבא לידי ואחכה שג'יימס יעשה כמוני[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;719939][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה בקושי יודע איך משתמשים בחנית , מבהלה אתה ישר דוחף את החנית ישר ופוגע בחזיר , גורם לו
לחתך על האף . החזיר מתעצבן ונוהם , רץ אליך וכמעט פוגע בך , ואז הוא עוצר .. ונופל , ואתה רואה
את ג'יימס שתקע את החנית שלו בבטן של החזיר , הוא מוציא את החנית והחזיר מתאושש , ותוקף אותך !
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אתקוף את החזיר במהירות לפני שהוא יתקוף אותי[/SPOILER]
-
[quote=Steve;719939][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]*כל חפץ שהוא מבקש , אתה אמור להמציא חפץ ומה החפץ מסמל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"שלום בחור צעיר אני מחפש כלי לאפר מתים , ברצוני לשים שם את האפר של אישתי ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אני צריך כלי שישמור על הנשמה שלה בריאה , יש לך משהו כזה ?" הוא שואל .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
מה זה אפר?? הגבתי תגובה כזאת כי אין לי מושג מה זה ולא הבנתי את מה שהוא ביקש...
----
"אממ.... כן יש לי כזה" אני מתחיל לחפש בחנות
[/SPOILER]
-
[B] מישהו יודע לאן שקד נעלם ?
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אוקיי אני ינסה !" הוא צועק ומנער לאחד החזירים את השינייים הגדולות שלו אבל החזיר לו זז ונכנס בג'יימס
למזלו השריון של ג'יימס הוא חזק ולא נתן לחזיר לשבור את השריון , אבל לולא השריון , ג'יימס כבר היה מת
פתאום אתה מקבל מכה ממש כואבת בראש מאחד השיניים של החזירים , אתה עומד להתעלף ושכולך חסר
כוחות , וג'יימס שוכב לצידך ולא יודע מה לעשות , הוא מתפרפר מכאבים .. אתה רואה אור אדום שמתפוצץ
ולהבות ענקיות משמידות את כל החזירים בשנייה אחת , אתה קם מהרצפה ורואה מולך לוחם שעומד עם
חרב אדירה כשכל החרב שלו זוהרת מלהבות . הוא מכניס את החרב לרצועת הגב ושואל "אתם בסדר ?"
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
אפר זאת האבקה האפורה שנשארת במנגל או במדורה אחרי ששורפים פחמים . יש המון צורות לכדים שבהם
מכניסים אפר , בדת הנוצרית יש מנהג ששורפים את הגופה של מי שמת ושומרים את האפר של הגופה שלו בתוך
כלי שישמור על נשמתו .
---
"כמובן , אתלווה אליך" אומר הזקן והולך אחריך לפינת הארגטלים והכדים .
(זה אמור להיות כד קטן ונמוך עם מכסה , את העיצוב אתה מתאר , ואת המשמעות של הכד גם אתה מתאר)
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
החזיר הספיק כבר לתקוף אותך , אבל השריון שלך מספיק חזק כך שלא נפגעת , אתה מנסה לשסף את החזיר
עם החנית שלך , אבל החנית הזאת פשוטה מידי היא בקושי עוזרת , החזיר מתאבק על חייו ונותן בעיטה אחורית
ברגע שמבחין שג'יימס עומד לתקוף אותו , ג'יימס נופל אחורה ומקבל מכה בגב מהשריון שלו .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
החזיר הספיק כבר לתקוף אותך , אבל השריון שלך מספיק חזק כך שלא נפגעת , אתה מנסה לשסף את החזיר
עם החנית שלך , אבל החנית הזאת פשוטה מידי היא בקושי עוזרת , החזיר מתאבק על חייו ונותן בעיטה אחורית
ברגע שמבחין שג'יימס עומד לתקוף אותו , ג'יימס נופל אחורה ומקבל מכה בגב מהשריון שלו .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"קדימה ג'יימס תמשיך לתקוף אותו!" אגיד ואמשיך לנסות לשסף את החזיר
--------------
שקד פרש[/SPOILER]
-
[quote=Steve;722144][B] מישהו יודע לאן שקד נעלם ?[/B]
[B][COLOR=red]טיסון~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red]"אוקיי אני ינסה !" הוא צועק ומנער לאחד החזירים את השינייים הגדולות שלו אבל החזיר לו זז ונכנס בג'יימס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]למזלו השריון של ג'יימס הוא חזק ולא נתן לחזיר לשבור את השריון , אבל לולא השריון , ג'יימס כבר היה מת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פתאום אתה מקבל מכה ממש כואבת בראש מאחד השיניים של החזירים , אתה עומד להתעלף ושכולך חסר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כוחות , וג'יימס שוכב לצידך ולא יודע מה לעשות , הוא מתפרפר מכאבים .. אתה רואה אור אדום שמתפוצץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ולהבות ענקיות משמידות את כל החזירים בשנייה אחת , אתה קם מהרצפה ורואה מולך לוחם שעומד עם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]חרב אדירה כשכל החרב שלו זוהרת מלהבות . הוא מכניס את החרב לרצועת הגב ושואל "אתם בסדר ?"[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
שקד פרש
---
[SPOILER]"נראה לי שאנחנו בסדר חוץ מכמה חבלות בראש שלי , ג'יימס אתה בסדר?" אומר לאיש ואשאל את ג'יימס "תגיד אתה .. לוחם?" אשאל את האיש[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
האיש עם השריון המרשים מרים את ג'יימס ורואה ששניכם בסדר
"הם לא יציקו לכם יותר בלילה הזה .. קיבלתם תפקיד מאוד מסוכן ,
יש לכם מזל שהלילה עברתי כאן . וכן לשאלתך , כן .. אני לוחם מממלכת פריון"
הוא אומר וחולף לו , ממשיך בדרכו .
[/color][/SPOILER]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
סליחה שלא הגבתי לך קודם
----------
"מעולה , היום תצטרכו לשמור על הצד הקדמי של הטירה." המאמן אומר לכם ומביא לשניכם חניתות
אתה מתלהב מהחנית שקיבלת וככה גם ג'יימס , שניכם יוצאים מיד החוצה ועומדים 10 מטר לפני שער הכניסה
מחכים ליצורים שיבואו לתקוף , אבל בנתיים שום יצור לא מגיע .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
ג'יימס מייד קם לבקשתך ומנסה לתקוף את החזיר , הוא מצליח לשרוט אותו ושוב
החזיר מתעצבן , אבל הפעם אתה עוזר לג'יימס ומסיח את דעתי של החזיר עם תקיעת החנית בתחת של החזיר
החזיר צועק מכאבים ומסתובב אליך , החנית יצאה מהתחת שלו ואתה רץ להביא אותה אבל הוא מתקיל אותך
בדרך ונותן לך מכה מאוד מאוד חזקה בצד השוק של הרגל שלך , אתה נופל על הרצפה וקשה לך לקום .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;723051]
[spoiler]
[B][COLOR=red]האיש עם השריון המרשים מרים את ג'יימס ורואה ששניכם בסדר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"הם לא יציקו לכם יותר בלילה הזה .. קיבלתם תפקיד מאוד מסוכן ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יש לכם מזל שהלילה עברתי כאן . וכן לשאלתך , כן .. אני לוחם מממלכת פריון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא אומר וחולף לו , ממשיך בדרכו .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]"רגע מה זה אומר לוחם ממלכת פריון יש עוד ממלכות חוץ מאיפה שאנחנו עכשיו?" אעצור את האיש ואשאל אותו[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;723051][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
ג'יימס מייד קם לבקשתך ומנסה לתקוף את החזיר , הוא מצליח לשרוט אותו ושוב
החזיר מתעצבן , אבל הפעם אתה עוזר לג'יימס ומסיח את דעתי של החזיר עם תקיעת החנית בתחת של החזיר
החזיר צועק מכאבים ומסתובב אליך , החנית יצאה מהתחת שלו ואתה רץ להביא אותה אבל הוא מתקיל אותך
בדרך ונותן לך מכה מאוד מאוד חזקה בצד השוק של הרגל שלך , אתה נופל על הרצפה וקשה לך לקום .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]לאט לאט אזחל להביא את החנית וכשאחזיק בה אחכה שהוא יבוא אליי ויפער את פיו כדי לנגוס לי כדי שאז אני אתקע לו את החנית בפה.[/SPOILER]
-
[quote=Steve;722144]
[B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]אפר זאת האבקה האפורה שנשארת במנגל או במדורה אחרי ששורפים פחמים . יש המון צורות לכדים שבהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מכניסים אפר , בדת הנוצרית יש מנהג ששורפים את הגופה של מי שמת ושומרים את האפר של הגופה שלו בתוך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כלי שישמור על נשמתו . [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"כמובן , אתלווה אליך" אומר הזקן והולך אחריך לפינת הארגטלים והכדים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue](זה אמור להיות כד קטן ונמוך עם מכסה , את העיצוב אתה מתאר , ואת המשמעות של הכד גם אתה מתאר)[/COLOR][/B][/quote]
[SPOILER]
"הנה" אני מביא אליו כד נמוך קומה בעל מכסה, שעליו מצויירת גופה שוכבת ועליה ערמת אפר, על ראשה מונח מגן "משמעות המגן הוא שהוא ישמור על האדם המת בגילגולו הבא, והאפר שישמר על נשמתו"
[/SPOILER]
-
[QUOTE]
[COLOR="DarkOrchid"]רד~[/COLOR]
[SPOILER]אתה מחפש כלי נשק , הולך לאגף כלי הנשק של החנות ומוצא שם כמה חרבות טובות
"תביא 4 חרבות , שנחזיק 2 חרבות בשתי ידיים .. ליתר ביטחון" הוא אומר ואתה מקשיב לו ולוקח את החרבות
הוא מביא לך את מפתח הזהב , והמפתח מיד זוהר "וואו" הוא ממלמל ואתם רצים למזרקה .
מיד שאתה מגיע מופיעה דלת סתרים ענקית ממש מול הפנים שלך , אתה נעצר בשביל לא להיתקע בה
והבחור , ששמו ג'יימס , שואל אותך "מה קרה? מה ראית ?" הוא שואל .. כניראה שהוא לא רואה את הדלת .[/SPOILER]
[/QUOTE]
[SPOILER]"מה לא ראיתה את הדלד?"אני שואל אותו וחושב 'משהוא מוזר בכול העניין הזה'אני מחזיק את המפתח ופותח את הדלת.[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"כן כמובן , ממלכת פריון היא ממלכת הלוחמים , ממלכת קרנינג היא ממלכת לוחמי הצללים - המתנקשים ,
ממלכת נאוטילז היא ממלכת האשפים , וממלכת הנסיס היא ממלכת הקשתים , יש עוד ממלכה אחת שאליה
רק האלים נכנסים , ממלכת וולנטרי ." הלוחם אומר ונשאר לדבר איתכם .
"אתם עדיין מתחילים או שכבר קיבלתם מקצוע ?" הוא שואול אתכם .
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה פותח במהירות את הדלת , זוהר לבן מאיר עליך ועל ג'יימס , ופתאום שניכם נשאבים לתוך הדלת ,
אתם נופלים על רצפה של יער עם הנשקים שלכם , ונמצאים באמצע שום מקום
"וואו ! איזה מקום יפה !" ג'יימס אומר ומסתכל סביב .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
"זה כד מעניין .. אקח אותו .. תארוז לי בבקשה ותגיד לי כמה הוא עולה" האיש הזקן אומר וניגש לקופה
מיד כריס מגיע , ומחייך שרואה שאתה מטפל בלקוח
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה זוחל לנשק שלך ומיד החזיר כמו שציפית שואג עליך , במהירות אתה מחזיק את החנית ותוקע אותה ישר בפה שלו , החזיר מדמם והחנית יוצאת מהצד השני , מהמוח שלו שיוצא משופד על החנית .
החזיר מתגלגל על הרצפה ומת .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;725568][B]
[COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
"כן כמובן , ממלכת פריון היא ממלכת הלוחמים , ממלכת קרנינג היא ממלכת לוחמי הצללים - המתנקשים ,
ממלכת נאוטילז היא ממלכת האשפים , וממלכת הנסיס היא ממלכת הקשתים , יש עוד ממלכה אחת שאליה
רק האלים נכנסים , ממלכת וולנטרי ." הלוחם אומר ונשאר לדבר איתכם .
"אתם עדיין מתחילים או שכבר קיבלתם מקצוע ?" הוא שואול אתכם .
[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"לא אנחנו מתחילים עוד, אני ממש רוצה להיות אשף אני ממש חושב שזה מגניב " אומר "תגיד החרב שלך היא ממש מגניבה זה משהו שמקבלים בדרגות גבוהות או שפשוט קניתה אותה?" אשאל אותו[/SPOILER]
-
[quote=Steve;725568][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה כד מעניין .. אקח אותו .. תארוז לי בבקשה ותגיד לי כמה הוא עולה" האיש הזקן אומר וניגש לקופה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מיד כריס מגיע , ומחייך שרואה שאתה מטפל בלקוח[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"היי כריס" אני אומר אליו בעודי אורז את הכד "תגיד, כמה הכד עולה?"
[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;725568][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה זוחל לנשק שלך ומיד החזיר כמו שציפית שואג עליך , במהירות אתה מחזיק את החנית ותוקע אותה ישר בפה שלו , החזיר מדמם והחנית יוצאת מהצד השני , מהמוח שלו שיוצא משופד על החנית .
החזיר מתגלגל על הרצפה ומת .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב ג'יימס יש לו 2 שנהבים,אני אשלוף אחד ואתה את השני" אגיד לג'יימס ואנסה להוציא שנהב אחד,אשתמש בחנית אם אני לא מצליח אבל בזהירות כדי לא לשבור אותו.[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
תשכנע את שקד לחזור לפחות רק למשחק שלי
---
"החרב הזאת .. קיבלתי אותה לא מזמן , עבדתי עליה הרבה . כעיקרון לא קניתי אותה אבל עשיתי משימות בשביל לקבל אותה . ואתה , אתה רוצה להיות אשף" הוא אומר ומסתכל עליך "האשפים מקבלים טבעות כאשר כל טבעת חזקה יותר עם הכוח שלה , יש טבעת אש , טבעת מים , טבעת קרח , טבעת חשמל , יש הרבה טבעות ..
אבל יש רק סוג אחד של טבעות שחזק אצל כל הכוחות האלה , קשה מאוד להשיג אותה .. תשקול טוב אם אתה
רוצה להיות אשף וקצת להתקשות או לבחור במשהו אחר ." הוא אומר לך ומלווה אותכם לכיוון הממלכה כי העבודה
שלכם הסתיימה .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
בד"כ אתה אמור להגיד מה המחיר , אתה צריך להמציא . הפעם יש לך פשוט מזל
---
"אה זה עולה 1250 שקלים זה מזהב לבן טהור ." כריס אומר
הזקן מהנהן בראשו , ניראה שאין לו בעיה עם מחירים , ומוציא שטרות , הוא מתחיל לספור ואתם
ובסוף מביא לך חבילה של שקלים "בבקשה 1250 שקלים" הוא אומר ודוחף לך משהו לכיס
"שיהיה לך , 50 שקלים טיפ.." הוא לוחש מבלי שכריס שומע ויוצא מהחנות
"אוקיי אז הנה המשכורת שלך על ה-6 שעות ועוד שעה אחת שאיחרתי , 7*20 = 140"
הוא אומר לך ומביא לך 140 שקלים "אתה יוצא עכשיו להפסקה של 45 דקות וחוזר לעבוד כאן עוד 4 שעות ."
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה תוקע את החנית שלך בידיוק במקום ממנו יוצאת השנהב שלו , ומצליח לתלוש את השנהב הגדול שלו ,
אותו דבר גם ג'יימס שאולי קצת מתקשה "זה היה קרב קשה" הוא אומר ושם את ידו על הגב להרפות ממנו
את כאביו . פתאום אתם שומעים נהימות מאחוריכם , ואז אתם רואים ! 8 חזירים עומדים לפניכם !
עצבניים ופראיים .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;726222]
[B][color="DeepSkyBlue"]אייס~[/B]
[spoiler]
[B]בד"כ אתה אמור להגיד מה המחיר , אתה צריך להמציא . הפעם יש לך פשוט מזל [/B]
[B]---[/B]
[B]"אה זה עולה 1250 שקלים זה מזהב לבן טהור ." כריס אומר [/B]
[B]הזקן מהנהן בראשו , ניראה שאין לו בעיה עם מחירים , ומוציא שטרות , הוא מתחיל לספור ואתם[/B]
[B]ובסוף מביא לך חבילה של שקלים "בבקשה 1250 שקלים" הוא אומר ודוחף לך משהו לכיס[/B]
[B]"שיהיה לך , 50 שקלים טיפ.." הוא לוחש מבלי שכריס שומע ויוצא מהחנות [/B]
[B]"אוקיי אז הנה המשכורת שלך על ה-6 שעות ועוד שעה אחת שאיחרתי , 7*20 = 140"[/B]
[B]הוא אומר לך ומביא לך 140 שקלים "אתה יוצא עכשיו להפסקה של 45 דקות וחוזר לעבוד כאן עוד 4 שעות ."[/B]
[B][/color][/B][/spoiler][/quote]
"תודה" אני לוקח את הכסף והולך לחדר האחורי, נכנס למטבחון ומכין לעצמי תה
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]אייס ~
[SPOILER]כריס צוחק ואומר לך "תה ? באמצע הקיץ ? צא תאכל בקיוסק של ג'וני
כמו בכל יום , כבר אמרתי לו להכין את המנה הקבועה שלך עם כוס קולה לימון קרה ."
כריס אומר ומצביע לעבר קיוסק שנמצא צמוד למרכז העיר , ליד המזרקה שהיא כיכר העיר .
[/SPOILER]
[/COLOR][/B]
-
[quote=Steve;726241][B][COLOR=deepskyblue]אייס ~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][spoiler]כריס צוחק ואומר לך "תה ? באמצע הקיץ ? צא תאכל בקיוסק של ג'וני [/spoiler][/COLOR][/B][spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]כמו בכל יום , כבר אמרתי לו להכין את המנה הקבועה שלך עם כוס קולה לימון קרה ."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כריס אומר ומצביע לעבר קיוסק שנמצא צמוד למרכז העיר , ליד המזרקה שהיא כיכר העיר .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
"באמת, מוזר שכמותי" אני אומר ויוצא אל עבר הקיוסק, כשאני מגיע אני קונה בקבוקון קולה
-
[QUOTE=Steve;726222][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה תוקע את החנית שלך בידיוק במקום ממנו יוצאת השנהב שלו , ומצליח לתלוש את השנהב הגדול שלו ,
אותו דבר גם ג'יימס שאולי קצת מתקשה "זה היה קרב קשה" הוא אומר ושם את ידו על הגב להרפות ממנו
את כאביו . פתאום אתם שומעים נהימות מאחוריכם , ואז אתם רואים ! 8 חזירים עומדים לפניכם !
עצבניים ופראיים .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אוי ואבוי,קדימה ג'יימס!"אגיד וארוץ אל חזיר אחד,אדקור אותו בפנים חזק.[/SPOILER]
-
[
[QUOTE][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה פותח במהירות את הדלת , זוהר לבן מאיר עליך ועל ג'יימס , ופתאום שניכם נשאבים לתוך הדלת ,
אתם נופלים על רצפה של יער עם הנשקים שלכם , ונמצאים באמצע שום מקום
"וואו ! איזה מקום יפה !" ג'יימס אומר ומסתכל סביב .
[/color][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"גדול" אנו אומר ומוסיף "אני אך פעם לא הייתי במקום כול כך יפה,אפו אנחנו?" אני שואל את אותו בחור כשאני מתחיל להתרומם ולקום מהאדמה.[/SPOILER]
-
[B][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
"אני חושב שהגענו" ג'יימס אומר ואז אתה שומע קול שקט שאומר ברוגע "אתם בגראנאדו , ואני שומר היערות"
אתה מסתובב ומנסה לחפש מי מדבר אבל ג'יימס מפציע ואומר "זה קולו של היער !" ומחייך .
"תמשיכו בשביל שעליו אתם נמצאים , תפנו שמאלה שהשביל מתפצל ותגיעו לכפר החדשים , שם יסבירו לכם בידיוק
על המקום בו אתם נמצאים .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
אתה יוצא החוצה ומתיישב בקיוסק "היי אייס" ג'וני אומר "הנה המנה הקבועה שלך" ושם צלחת עם המבורגר 300 גרם וצ'יפס על השולחן , מוזג לך קולה עם קלח לימון ואומר "בתיאבון , ספר איך היה בעבודה היום ? משעמם
כמו אתמול ?" .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה במהירות מנסה לשסף את אחד החזירים אבל חזיר אחר קופץ עליך ומפיל אותך על הרצפה , קיבלת מכה
חזקה בראש מגזע העץ בו נדפקת , אתה רואה שג'יימס עוד על הרגליים הצליח לחתוך את אחד החזירים אבל לא להרוג אותו .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;726551][B][color=#C002CC]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה במהירות מנסה לשסף את אחד החזירים אבל חזיר אחר קופץ עליך ומפיל אותך על הרצפה , קיבלת מכה
חזקה בראש מגזע העץ בו נדפקת , אתה רואה שג'יימס עוד על הרגליים הצליח לחתוך את אחד החזירים אבל לא להרוג אותו .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אנסה לקום ולחתוך חזיר כמוהו[/SPOILER]
-
[quote=Steve;726551][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה יוצא החוצה ומתיישב בקיוסק "היי אייס" ג'וני אומר "הנה המנה הקבועה שלך" ושם צלחת עם המבורגר 300 גרם וצ'יפס על השולחן , מוזג לך קולה עם קלח לימון ואומר "בתיאבון , ספר איך היה בעבודה היום ? משעמם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כמו אתמול ?" .[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"כן, דיי משעמם" אני עונה לו "לא היו הרבה לקוחות היום, אבל קיבלתי קידום"
[/SPOILER]
-
[quote=Steve;726222]
[spoiler]
[B][COLOR=red]תשכנע את שקד לחזור לפחות רק למשחק שלי [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"החרב הזאת .. קיבלתי אותה לא מזמן , עבדתי עליה הרבה . כעיקרון לא קניתי אותה אבל עשיתי משימות בשביל לקבל אותה . ואתה , אתה רוצה להיות אשף" הוא אומר ומסתכל עליך "האשפים מקבלים טבעות כאשר כל טבעת חזקה יותר עם הכוח שלה , יש טבעת אש , טבעת מים , טבעת קרח , טבעת חשמל , יש הרבה טבעות ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אבל יש רק סוג אחד של טבעות שחזק אצל כל הכוחות האלה , קשה מאוד להשיג אותה .. תשקול טוב אם אתה [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רוצה להיות אשף וקצת להתקשות או לבחור במשהו אחר ." הוא אומר לך ומלווה אותכם לכיוון הממלכה כי העבודה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שלכם הסתיימה .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[spoiler]
אין בעיה אני אדבר איתו
---
" אני בינתיים רוצה להיות אשף אבל יכול להיות שאני אחשוב על אפשרות אחרת כמו לוחם " אומר לו "ג'יימס מה אתה רוצה להיות לא שאלתי אותך בכלל" אומר לג'יימס[/spoiler]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אני יותר חושב על לוחם או קשת" הוא אומר לך והלוחם מסתכל עליו ואומר
"קשת זאת גם אפשרות טובה , היא כמו לוחם רק שמתקיפה מטווח רחוק , תיראה .. אצל הלוחם
הדבר היחיד שחשוב זה החרב , אצל הקשת גם הקשת חשובה וגם החצים .
אצל מתנקש לא חשוב הנשקים כי הוא מייצר אותם בעצמו , רק חשוב הכוח שלו וכמה הוא שולט בצללים .
ואצל אשף הטבעות חשובות . זה אומר שהכי קשה זה להיות קשת אבל גם מאוד משתלם , חזק ומתקיף
לטווח רחוק . תחשבו שניכם על איזה עבודה אתם רוצים להיות , היומיים הבאים שלי פנויים אוכל לעזור לכם בלהתאמן , ברגע שהמאמן יראה שאתם ראויים לעבודה שלכם , הוא ייקח אותכם לחדר השערים שם השער
המתאים יישאב אותכם אליו .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
"יפה כל הכבוד .. לפחות לא היה יום יבש כמו אתמול" הוא אומר לך "אתמול לא היו לי ולך לקוחות בכלל
כולם היו במזרקה איפה שהיה הפיצוץ , איזה מוזר זה שאף אחד לא נפגע בפיצוץ אתמול ולא ברור בכלל
מי יצר את הפיצוץ , נכון ?" הוא שואל בתמימות .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
מזל טוב אחי !
~~~
אתה מניף את החנית שלך לצדדים ומצליח לחתוך את אף החזיר , החזיר מתעצבן ופוגע בך מאוד חזק ,
8 חזירים על 2 לוחמים מתחילים , שניכם שוכבים על הרצפה נושקים מכאבים כאשר שמונת החזירים
פוגעים בכם מאוד חזק עם הרגליים שלהם והשנהבים שלהם , אתה לא יודע מה לעשות ונמצא על סף
ההכרה שלך , ופתאום אתה רואה זוהר ירוק ששואב אליו את כל העלים מהעצים ופתאום בפיצוץ כל העלים
משתגרים כמו סכינים וחותכים את כל החזירים , החזירים שוכבים על הרצפה חסרי רוח חיים . אתם קמים
ורואים אדם עם שיער טיפה ארוך בצבע בלונדיני , בגדים מאוד יפים וטבעת מוזהבת זוהרת על ידו .
"אתם בסדר ?" הוא שואל ועוזר לכם לקום .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;729918][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]"יפה כל הכבוד .. לפחות לא היה יום יבש כמו אתמול" הוא אומר לך "אתמול לא היו לי ולך לקוחות בכלל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כולם היו במזרקה איפה שהיה הפיצוץ , איזה מוזר זה שאף אחד לא נפגע בפיצוץ אתמול ולא ברור בכלל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מי יצר את הפיצוץ , נכון ?" הוא שואל בתמימות .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
"נכון, באמת מוזר" אני נוגס בהמבורגר "גם מוזר שהמון אנשים היו שם בזמן הפיצוץ, שיש כל כך הרבה דברים אחרים לעשות"
[/SPOILER]