-
[QUOTE=nivX10;846597][COLOR=Purple][U][B]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
[spoiler]כן אבל להשתמש בחבטה אפשר להרבה דברים.. נגיד והוא משתמש בזריקת אבנים אפשר להשתמש בחבטה ולהעיף אותם בחזרה עליו..
או כמו שאמרתי לקחת תנופה לנזק ולקפוץ גבוהה יותר.. אפשר גם ללטש את זה באדמה ולצור אבק שיסתיר אותך לקצת זמן.. לא חסרים אפשרויות.. לא עם כל דבר חייב לתקוף![/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -
טריקו מתרכז, הוא עוצם את עיניו ומשתמש שוב בסינטזה.. סטיליקס שוב מנצל את המצב ושולח להביור.. אך אז טריקו פוקח את עיניו ויוצא במהירות.. הוא עובר בקלילות את הלהביור וממפציץ בקליע זרעים
קליע הזרעים פוגע בסטיליקס בעצמה.. אחריי כל-כך הרבה קליע זרעים, מתקפה מסוג עשב.. הוא נעשה עייף וחלש..[/COLOR] [COLOR=Black]
הוא שולח סופת חול נוספת ולתוחה משגר נשימת דרקון והסופה הופכת גדולה וחזקה הרבה יותר.
מה מתקרבת במהירות לטריקו!
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ו:big_wink:[/COLOR][/QUOTE]
עם כל הכבוד,טריקו הוא פוקימון חזק מאוד,אבל אני לא חושב שהוא יכול להעיף סלעים עם מתקפת חבטה,הרי זה סלעים גדולים לא קטנים
"טריקו! מהירות! תסה לעקוף את סופת החול,אחר כך שאתה מגיע לסטיליקס,תשתמש בחבטה כדי לקפוץ לגובה ואז קליע זרעים!" אומר לו
-
[QUOTE=nivX10;846597][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
"כן שיהיה.. אתה עוד תראה, אנחנו נפגש ואז לא יהיה לך מזל כמו עכשיו!" הוא אומר בשחצנות ומחזיר את מאצ'וק.
לאחר מכן הוא שם את התרמיל שלו על הגב ועוזב את המקום.. אתה מסתכל מסביב ורואה שמפתח הדלת של מרכז הפוקימונים מציצים עליך המון אנשים..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
:big_wink:[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם"תוכלו לי ולארנון לתת להיות מקום 1 בתור."
-
[quote=nivX10;844053][U][B][COLOR=teal]אדם:[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=teal]פרינפאפ מצידע בחיוך ויוצא לניקור מקדחה ואתה עוזר לו לחפור עם עט החפירה.. לפתע אתם מוצאים לוח אבן דיי גדול ועליו ציורים של הואו שלושת הכלבים והאנון מסביב![/COLOR]
[COLOR=teal]הדבר הזה נראה לכם חשוד מאוד ומזכיר בערך את התיאור שדיבר עליו טוד.. ולפתע תקופים אותך[/COLOR][SIZE=2][COLOR=teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=88538722.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/88538722.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=teal]סלאבליי[/COLOR][SIZE=2][COLOR=teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=93721373.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93721373.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=teal]וברונזור..[/COLOR]
[COLOR=teal]סלאבליי יוצא לעברך בציפורן צל ואילו ברונזור בעל-חושי לעבר פרינפלאפ, אתה חייב לשמור על הלוח![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
אני תופס את הלוח חזק בשני ידיים וקופץ הצידה כדי לברוח מצפורן הצל
ואז צועק:"פרינפלאפ מהר תשתמש במערבולת!"
ואתחיל לרוץ טוד לעבר ולצעוק לו:"היי טוד אני צריך עזרה פה!"
-
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר[/B][B]:[/B][/U]
תשמע, אני נאלץ לבקש ממך לשנות את העדכון.. מיפני שאני כותב מתי מחשיך או לא.. אל תדאג יגיע לילה ואל תדאג תמצא מקום לישון בוא!
- - - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"מצאת את זה?!" הוא שואל בסקרנות, "אל דאגה אני כבר מגיע!" הוא מוסיף לומר..
בנתיים אתה מרים את הלוח הכבד על הגב ופרינפלאפ משתחרר מברונזור עם מערבולת ורץ לחפות עליך..
הם עוקבים אחריכם עם וברונזור בכדור ג'יירו משיג אתכם.. לפתע שנייה לפניי שהוא פוגע בפרינפלאפ מגיח מהצד קרן על!
קרן העל מעיפה את ברזונזור בחזקה אל תוך קירות המערה ומעלפת אותו, זה היה דונפן[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=58576864.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/58576864.png[/IMG][/URL].. ואז מגיח דוגטריו[/COLOR][COLOR=Teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=9599008.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/9599008.png[/IMG][/URL][/COLOR][COLOR=Teal]ומפיל לתוך בור גדול את סלאבליי עם חפירה.
זה היה טוד והפוקימונים שלו "אמרתי לך שאני יגיע, איזה טיימינג אה??" אומר בחיוך ומתחיל לצחוק..
לאחר מכן שואל "נו.. אז מה הסיפור למה הם רדפו אחריך ומה קרה?" שואל בחשדנות.
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
הם מכבדים אותך במחיאות כפיים וראנון לוחץ את ידך ומחבק אותך "תודה לך, אני ממש אזכור לך את זה!" הוא אומר לך בחיוך נרגש..
לאחר ארנון ואתה מרפאים את הפוקימונים ויוצאים מהמרכז... אתה מתכוון ללכת לדרך הבאה ואז הוא שואל "תשמע אני ואתה הולכים לאותה הדרך.. תרצה להתלוות אליי ולעשות שם קרב ידידותי?"
שואל ארנון בסקרנות.
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
טריקו מנסה לחמוק מהסופה אך לא מצליח, היא גדולה מידי ושואבת אותו פנימה.. הוא מסתובב ומסתובב ונחבט פה ושם..
אך לפתע הוא משתמש בחבטה כדי לזנק ללב הסופה והוא נפלט החוצה במהירות לעבר סטיליקס!
טריקו טס עליו במהירות ממש גדולה, סטיליקס המבוהל טוען פעימת דרקון.. והוא מתכוון לשגר אותה.
אך טריקו כבר קיבל ממך את הפקודה הוא יורה לעבר פניו של סטיליקס קליע זרעים שמפוצץ לו את פעימת הדרקון בפנים!
סטיליקס נפגע קשה, הוא נופל ארצה ואינו מסוגל לזוז.. אתה מסכל על סטיליקס נדהם, פשוט לא מאמין..
"סטיליקס לא מסוגל להילחם, המנצח בקרב הוא טריקו!" קורא השופט בכל גדול.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;847756]
הם מכבדים אותך במחיאות כפיים וראנון לוחץ את ידך ומחבק אותך "תודה לך, אני ממש אזכור לך את זה!" הוא אומר לך בחיוך נרגש..
לאחר ארנון ואתה מרפאים את הפוקימונים ויוצאים מהמרכז... אתה מתכוון ללכת לדרך הבאה ואז הוא שואל "תשמע אני ואתה הולכים לאותה הדרך.. תרצה להתלוות אליי ולעשות שם קרב ידידותי?"
שואל ארנון בסקרנות.
[COLOR=Black][/COLOR][/quote]
אני אומר לארנון"אני אשמח לקרב ידידות נגדך.רק שתדע יש לי 3 פוקימונים שאני משתמש בהם"
-
[quote]דן:
אתה מתבונן בעיקר בקקנייה שם שתופס לו שמש.. אתה שולח את טורצ'יק לעברו עם גחלת, הוא מתוך בהלה שולח טיל סיקות לכל עבר ופוגע גם בטורצ'יק וגם בך!
טורצ'יק לו נופל הוא מזנק למעלה וממשיך בגחלת... קקנייה עושה פרצוף זועף הוא מגן על עצמו בעזרת סופת חול ואז מזנק לעבר טורצ'יק ומכניס לו עם "אגרוף שאיבה"
מה תעשה?[/quote]
'הקקניה הזה ממש חזק' אני חושב לעצמי "טורצי תנסה להתקרב אלו ותשתמש בגחלת מכה אחת מדיוקת וזה יכול להוריד לו המון הוא מסוג עשב" אני אומר לטורציק.
-
[QUOTE=nivX10;847756][COLOR=SlateGray][U][B]
טריקו מנסה לחמוק מהסופה אך לא מצליח, היא גדולה מידי ושואבת אותו פנימה.. הוא מסתובב ומסתובב ונחבט פה ושם..
אך לפתע הוא משתמש בחבטה כדי לזנק ללב הסופה והוא נפלט החוצה במהירות לעבר סטיליקס!
טריקו טס עליו במהירות ממש גדולה, סטיליקס המבוהל טוען פעימת דרקון.. והוא מתכוון לשגר אותה.
אך טריקו כבר קיבל ממך את הפקודה הוא יורה לעבר פניו של סטיליקס קליע זרעים שמפוצץ לו את פעימת הדרקון בפנים!
סטיליקס נפגע קשה, הוא נופל ארצה ואינו מסוגל לזוז.. אתה מסכל על סטיליקס נדהם, פשוט לא מאמין..
"סטיליקס לא מסוגל להילחם, המנצח בקרב הוא טריקו!" קורא השופט בכל גדול.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"עשית את זה!!!" אקרא אל טריקו וארוץ לזירה,אחבק אותו חזק "וואו,כל הכבוד לך,אתה באמת פוקימון חזק ביותר" אומר לו,אלך עם טריקו אל ברוק ואומר לו "תודה על הקרב,זה היה אימון טוב מאוד לפוקימונים שלי,אין ספק,אני מאוד התרשמתי מהסטיליקס שלך,אולי אתפוס לי אחד בעתיד" אומר לו בחיוך
-
אתה רץ לעבר טריקו ומחבק אותו חזק חזק ומחמיא לו על הקרב האדיר.."טריקו טרי טרי!" אומר טריקו בחיוך מלא אושר ומנזק לך על הכתף.
אחר-כך, בעוד טריקו יושב לך על הכתף את הולך לברוק ומודה לו על הקרב, "היה לי לכבוד להכיר מאמן כמוך, אתה תגיע רחוק, הינה התג שלך!" הוא אומר בחיוך ומוציא מכסו תג.
[B]מה תעשה איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
בשביל להתקרב עליו תוכל להשתמש במתקפה מהירה גם, ותוכל לבלבל אותו עם צוות כפול.. בנתיים השתמשת רק בניקור וגחלת.. תגוון..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
"הקנניה הזה חזק!" אתה חושב לעצמך וזה מעלה בך חום והתלהבות, אתה שולח את טורצ'יק להתקרב עליו והוא יוצא במתקפה מהירה, קקנייה לא עושה לך חיים קלים!
הוא שולח עוקץ רעל שמקשה על טורצ'יק להתקדם ומפיל אותו, אתה מבין שלרוץ עליו חזיתית לו ילך..
[B]מה תעשה? איך תתקרב?[/B][/COLOR]
"זה בסדר, לי יש שתיים.. נגיע להשמך של דרך 002 ושם כבר נחליט מה עושים אוקיי?" הוא שואל בחיוך ביישן..
אתה מהנהן בראשך, וממשיך.. אתה רואה לפניך יער מוצל ונעים להליכה, עם רוח קרירה ונעימה.. פוקימונים רבים ומעניינים!
אתה מביט לצדדים ורואה המון פוקימונים.. שונים ומשונים.. לפתע אתה שומע קולות של מאמץ, שנשמעים "אייפוו, אייפו!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;848113][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה רץ לעבר טריקו ומחבק אותו חזק חזק ומחמיא לו על הקרב האדיר.."טריקו טרי טרי!" אומר טריקו בחיוך מלא אושר ומנזק לך על הכתף.
אחר-כך, בעוד טריקו יושב לך על הכתף את הולך לברוק ומודה לו על הקרב, "היה לי לכבוד להכיר מאמן כמוך, אתה תגיע רחוק, הינה התג שלך!" הוא אומר בחיוך ומוציא מכסו תג.
[B]מה תעשה איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
וזוכר את הפרס? שאמרת שאני רוצה שהפוקימון יתפתח? אז כאילו אני רוצה לשמור את זה אפשר? ומה היו עוד הפרסים?
"תודה לך" אלחץ לו את היד ואחייך,אצא מהמכון ואלך למרכז הפוקימונים,בעוד טריקו נשאר על כתפי "נו טריקו? השגנו את התג הראשון שלנו? אנחנו נשיג עוד הרבה כאלה אל תדאג,רק עכשיו צריכים לאמן את סקורופי" אומר לו בנחישות
-
[quote]דן:
בשביל להתקרב עליו תוכל להשתמש במתקפה מהירה גם, ותוכל לבלבל אותו עם צוות כפול.. בנתיים השתמשת רק בניקור וגחלת.. תגוון..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
"הקנניה הזה חזק!" אתה חושב לעצמך וזה מעלה בך חום והתלהבות, אתה שולח את טורצ'יק להתקרב עליו והוא יוצא במתקפה מהירה, קקנייה לא עושה לך חיים קלים!
הוא שולח עוקץ רעל שמקשה על טורצ'יק להתקדם ומפיל אותו, אתה מבין שלרוץ עליו חזיתית לו ילך..
מה תעשה? איך תתקרב?[/quote]
"טורציק תרוץ אלו ותשתמש בצוות כפול לאחר מיכן תשתמש בגחלת ושהוא לא יבין מה יקורה תשתמש במתקפה מהירה" אני אומר לטורציק.
-
[QUOTE=nivX10;848113][COLOR=Black][U][B]
"זה בסדר, לי יש שתיים.. נגיע להשמך של דרך 002 ושם כבר נחליט מה עושים אוקיי?" הוא שואל בחיוך ביישן..
אתה מהנהן בראשך, וממשיך.. אתה רואה לפניך יער מוצל ונעים להליכה, עם רוח קרירה ונעימה.. פוקימונים רבים ומעניינים!
אתה מביט לצדדים ורואה המון פוקימונים.. שונים ומשונים.. לפתע אתה שומע קולות של מאמץ, שנשמעים "אייפוו, אייפו!"
'מענין מי עושה תקולות האלו' אני הולך אל עבר הקולות האלו כדי לבדוק מי עשה אותם
-
[quote=nivX10;847756][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"מצאת את זה?!" הוא שואל בסקרנות, "אל דאגה אני כבר מגיע!" הוא מוסיף לומר..[/COLOR]
[COLOR=teal]בנתיים אתה מרים את הלוח הכבד על הגב ופרינפלאפ משתחרר מברונזור עם מערבולת ורץ לחפות עליך.. [/COLOR]
[COLOR=teal]הם עוקבים אחריכם עם וברונזור בכדור ג'יירו משיג אתכם.. לפתע שנייה לפניי שהוא פוגע בפרינפלאפ מגיח מהצד קרן על![/COLOR]
[COLOR=teal]קרן העל מעיפה את ברזונזור בחזקה אל תוך קירות המערה ומעלפת אותו, זה היה דונפן[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=58576864.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/58576864.png[/IMG][/URL].. ואז מגיח דוגטריו[/COLOR][COLOR=teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=9599008.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/9599008.png[/IMG][/URL][/COLOR][COLOR=teal]ומפיל לתוך בור גדול את סלאבליי עם חפירה.[/COLOR]
[COLOR=teal]זה היה טוד והפוקימונים שלו "אמרתי לך שאני יגיע, איזה טיימינג אה??" אומר בחיוך ומתחיל לצחוק..[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר מכן שואל "נו.. אז מה הסיפור למה הם רדפו אחריך ומה קרה?" שואל בחשדנות.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אני חושב שזה בגלל זה" אגיד בזמן שאראה לטוד את הלוח המוזר
"אני חושב שזה קשור אכשהו לארכאוס ולמבנה העולם הזה" אגיד בסקרנות
-
אתה משנה כיוון והולך בעקבות הקולות האלה.. "לאן אתה הולך?!" שואל ארנון בתמיע אך הולך אחירך.
אתם ממשיכים ללכת ולפתע אתה מבחין באייפום קטן[/COLOR][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/dyumzwfqzmwg.png[/IMG][/URL][/SIZE][COLOR=Purple], שמנסה להביא לעצמו תפוח!
על העץ נמצאים להם פאנקו[/COLOR][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/ijm3ozfidzgk.png[/IMG][/URL][/SIZE][COLOR=Purple](שכידוע שברגע שהם כועסים או נבהלים הם משתמשים בהשמדה עצמית!), הפאנקו ישינים ואייפום מפחד להעיר אותם, שלא יבהלו בטעות ויתפצצו ויזיקו לו... אך הוא ממש רעב..
קקניה הפיל את טורצ'יק והוא מתכוון להשתמש שוב באגרוף שאיבה, אך לפתע טורצ'יק מזנק לאחור ומתחמק במהירות ואז משתמש בצוות כפול.
לפתע 9 טורצ'יקים מקיפים את קקנייה והוא ניהיה מבולבל, הוא תוקף את כולם אחד אחריי השני בטיל סיקות אך הטורצ'יק האמיתי נמצא מאחוריו!
הוא מספיק לשלוח גחלת ולהפיל אותו על פניו ליפני שהוא מגיע, קקנייה נפגע קשה (אש חזק על עשב..) והוא מתקשה לקום.
לאחר כמה שניות הוא מצליח לעמוד ומסתובב לעבר טורצ'יק, טורצ'יק יוצא במתקפה מהירה וקקנייה יורה עוקץ רעל.. טורצ'יק סופג קצת אך דוחף בעצמה את קקנייה שפוגע בסלע ומתעלף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"שים לב שוב, מצויירים על זה האנון ושלושת הכלבים, זה הפתח לעולם הנשמות של האנון, לפי המגילה שכאן יש קישוף עתיק שדרכו אוכל לפתוח אותו, תיהיה מוכן לעזור לי?!" הוא שואל בחיוך סקרן..
[COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
אתה שולח את מאדקיפ שוב במתקפת בועות, אך הפעם זה כבר לא כל-כך משפיע מכוון שהם רבים.. ולפתע מגיעים עוד 10 בדרילים ועכשיו הם כבר 25!
הילד שאתה עוזר לו מסתכל עליך במבט לא מאמין, הוא נדהם מהאומץ שלך לעמוד מולם, אך לפתע הוא מתחיל לרוץ לעברך ומנסה למשוך בידך.
ואז הוא צועק עליך בציניות "תגיד אתה מטורף? ככל שתתקוף אותם יגיעו יותר, זה בסה"כ מאדקיפ לא סלאמנס!"
כן.. אתה יכול.. ותדע לך שאתה יכול ללכת למרכז הפוקימונים או לאיזור שקט ולהתאמן.. עם הפוקימונים שלך, כמו שאש עושה..
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה יוצא מהמכון וחושב לעצמך "אוקיי הגיע הזמן לאמן את סקורפי!" אתה ממשיך ללכת ורואה מקום בוא גשר קצת ומתחתיו מים זורמים ספסלים גינות מלאות פרחים ואנשים רבים.
הגעת לפארק של העיר, "זה נראה מקום שלו ויפה להתאמן בוא.." אתה חושב לעצמך!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote]דן:
קקניה הפיל את טורצ'יק והוא מתכוון להשתמש שוב באגרוף שאיבה, אך לפתע טורצ'יק מזנק לאחור ומתחמק במהירות ואז משתמש בצוות כפול.
לפתע 9 טורצ'יקים מקיפים את קקנייה והוא ניהיה מבולבל, הוא תוקף את כולם אחד אחריי השני בטיל סיקות אך הטורצ'יק האמיתי נמצא מאחוריו!
הוא מספיק לשלוח גחלת ולהפיל אותו על פניו ליפני שהוא מגיע, קקנייה נפגע קשה (אש חזק על עשב..) והוא מתקשה לקום.
לאחר כמה שניות הוא מצליח לעמוד ומסתובב לעבר טורצ'יק, טורצ'יק יוצא במתקפה מהירה וקקנייה יורה עוקץ רעל.. טורצ'יק סופג קצת אך דוחף בעצמה את קקנייה שפוגע בסלע ומתעלף!
מה תעשה?[/quote]
אני זורק את אחד הפוקדורים שלי לעברו ואומר לטורציק "יכול להיות שהיה לנו חבר חדש למסע" וכולי תיקווה שאתפוס אותו.
-
[QUOTE=nivX10;849156][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה משנה כיוון והולך בעקבות הקולות האלה.. "לאן אתה הולך?!" שואל ארנון בתמיע אך הולך אחירך.
אתם ממשיכים ללכת ולפתע אתה מבחין באייפום קטן[/COLOR][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/dyumzwfqzmwg.png[/IMG][/URL][/SIZE][COLOR=Purple], שמנסה להביא לעצמו תפוח!
על העץ נמצאים להם פאנקו[/COLOR][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/ijm3ozfidzgk.png[/IMG][/URL][/SIZE][COLOR=Purple](שכידוע שברגע שהם כועסים או נבהלים הם משתמשים בהשמדה עצמית!), הפאנקו ישינים ואייפום מפחד להעיר אותם, שלא יבהלו בטעות ויתפצצו ויזיקו לו... אך הוא ממש רעב..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"גחלת על הפינקו שתביס אותם"
-
[QUOTE=nivX10;849156][COLOR=Purple][U][B]
אתה שולח את מאדקיפ שוב במתקפת בועות, אך הפעם זה כבר לא כל-כך משפיע מכוון שהם רבים.. ולפתע מגיעים עוד 10 בדרילים ועכשיו הם כבר 25!
הילד שאתה עוזר לו מסתכל עליך במבט לא מאמין, הוא נדהם מהאומץ שלך לעמוד מולם, אך לפתע הוא מתחיל לרוץ לעברך ומנסה למשוך בידך.
ואז הוא צועק עליך בציניות "תגיד אתה מטורף? ככל שתתקוף אותם יגיעו יותר, זה בסה"כ מאדקיפ לא סלאמנס!"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אם אתה אומר ככה יש לי רעיון..." אני אומר לו.
"חכה שהם יתקרבו ואז קפוץ לצד, אני מקווה שהם ימשיכו קדימה ולא יפנו הצידה וירדפו אחרינו..."
ואז אני עושה בדיוק מה שאמרתי.
-
[QUOTE=nivX10;849156][COLOR=Purple][U][B]
כן.. אתה יכול.. ותדע לך שאתה יכול ללכת למרכז הפוקימונים או לאיזור שקט ולהתאמן.. עם הפוקימונים שלך, כמו שאש עושה..
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה יוצא מהמכון וחושב לעצמך "אוקיי הגיע הזמן לאמן את סקורפי!" אתה ממשיך ללכת ורואה מקום בוא גשר קצת ומתחתיו מים זורמים ספסלים גינות מלאות פרחים ואנשים רבים.
הגעת לפארק של העיר, "זה נראה מקום שלו ויפה להתאמן בוא.." אתה חושב לעצמך!
ריפאתי את הפוקימונים? כי אמרתי שאני ארפא אותם
"אוקיי סקורופי! קדימה!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור "שלום לך,אני רוצה שתתחיל להתאמן ולהיות חזק כמו שאר חברי הצוות,טורקול צא!" אומר ואוציא את טורקול "אוקיי אני רוצה שתעשה קרב עם טריקו,אני אגיד לך מה לעשות וטריקו,אתה תפעל לבד,אני אגיד רק לסקורופי מה לעשות ואתה תמצא לנכון מה לעשות"אומר להם "אוקיי תנסה להשתמש בעוקצי רעל ואחר כך זנב רעל על טריקו! בוא בזמןטריקו אתה תתאמן על התחמקויות,גם טורקול ישתתף" אומר לו
-
[quote=nivX10;849156][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"שים לב שוב, מצויירים על זה האנון ושלושת הכלבים, זה הפתח לעולם הנשמות של האנון, לפי המגילה שכאן יש קישוף עתיק שדרכו אוכל לפתוח אותו, תיהיה מוכן לעזור לי?!" הוא שואל בחיוך סקרן..[/COLOR]
[COLOR=teal][B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"בטח שאני יעזור לך אני חייב לראות מה זה" אגיד בהתלהבות
-
אתה מוציא פוקימון מתיק, "הגיע הזמן לחבר חדש לצוות!" אתה מלמל לעצך וזורק את הפוקדור לעבר קקנייה.
לפתע הכפתור במרכז הפוקדור נוחת בדיוק על הכתר בקצה הראש של קקנייה ונפתח, משם יוצאת קרן אור לבנה ובוהקת ששואבת לתוכה את הקקנייה..
הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד... מימין לשמאל.. משמאל לימין.. ולפתע נשמע צליל קטן ושקט, הפוקדור חודל מלזוז ואתה מבין שהצלחת, תפסת קקנייה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
- - - - - - - - - -
בכל רגע אני יעדכן אותו ואת המתקפות שלו, בעוד 4 עדכונים תיהיה רשאי להשתמש בוא.[/COLOR]
תגיד אתה מטורף?!
- - - - - - -
אתה מוציא את צ'ימצ'אר החוצה ותוקף את הפאנקו, הם נבהלים ומתפוצצים בעצמה אדירה... אחד מהם מתפוצץ קרוב מאוד לצ'ימצ'אר ומעלף אותו במקום, אחד מהם מפוצץ יחד איתו את התפוח של אייפום והעץ כולו נשרף..
ארנון "תגיד אתה משוגע? יכולת לפגוע בכולם ובעוד הרבה פוקימונים באיזור!" הוא אומר במבט מופתע..
אייפום עצוב נורא, העץ האהוב עליו נשרף והתפוח שרצה התפוצץ...
"אתה משוגע לגמריי!" הוא אומר ורץ להתחבא בשיחים, אתה עומד אל מול הבידריל שטסים עליך במהירות..
הם נראים עצבניים, אך אתה מוכן לפתע אתה מזנק הצידה והיד של אותו הילד מושכת אותך איתו אל השיחים.
"אתה בסדר?" שואל הילד בדאגה, אתה עונה לו שכן והוא אומר "פווו... זה היה קרוב, עדיף שנשאר פה קצת עד שהם יפסיקו לחפש אותנו, זה הזמן להיכרות, שמי מקסים!"
הוא אומר בחיוך ושואל את שמך.
אוקיי הוא מוריד את התיק ומבקש ממך להוציא את מהתיק שלו זיקוק דינור ומצית, אתה מוציא את זה במהירות והוא פותח את המגילה ומקריא א המילים שפותחות את השער.. לפתע כל הציורים והתכתבים על הלוח מתחילים לזהור בצבע כחול חזק ובוהק!
הוא אומר "שים לב בשלושת קצוות הלוח יש סמלים ולידם הכלבים.. כפי שאני בטוח ששמעת סוויקון הוא יסוד המים, אנטיי יסוד האש וראייקו חשמל."
אתה מהנהן בראשך מתפעל ממה שוקרה, לפתע הוא אומר אוקיי כשאומר "תרא עם פרינפלאפ קרן בועות בכל הכוח לעבר הסמל של סייקון!"
אוקיי לא.. אבל תרגיש חופשי להשתמש בתרופה.. במילא בעיר הבאה נמצא הקניון ותוכל לחדש מלאי!
- - - - - - - - - - - -
אתה מסביר לכולם מה לעשות ואז מתחיל באימונים... סקורפי מחייך עליך חיוך מאושר.. ותוקף בעוקץ רעל.
אתה מבחין בעוקץ רעל ממש חזק, הרבה יותר משל כל סקורפי, שעף היישר לעבר טריקו, ומקשה עליו מאוד להתחמק, הוא מצליח רק בקושי..
אך לפתע סקורפי יוצא משליטה ומעיף את העוקצים לכל עבר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]מזאת ההיעלמות הזאת? ברגע שאתה רואה את זה אתה בא לפרטי עם הסבר!
- - - - - - - - - - -
אתה מחייך אל טוטודייל בהתרגשות, מאושר שהוא חזר.. הוא מחבק אותך ואז תופס בידך ללכת לג'ייסון.
הוא רוצה להודות לו על הכל!
[b]איך תגיב? מה תעשה?[/b][/color] [/quote]"צודק טוטודייל הוא באמת עזר לנו"אומר לו במבוכה ששכחתי
"אני מתפלא ששכחתי "אומר תוך כדיי הליכה לאוהלו שלג'ייסון.
-
[QUOTE=nivX10;849411][COLOR=Olive][U][B]
"אתה משוגע לגמריי!" הוא אומר ורץ להתחבא בשיחים, אתה עומד אל מול הבידריל שטסים עליך במהירות..
הם נראים עצבניים, אך אתה מוכן לפתע אתה מזנק הצידה והיד של אותו הילד מושכת אותך איתו אל השיחים.
"אתה בסדר?" שואל הילד בדאגה, אתה עונה לו שכן והוא אומר "פווו... זה היה קרוב, עדיף שנשאר פה קצת עד שהם יפסיקו לחפש אותנו, זה הזמן להיכרות, שמי מקסים!"
הוא אומר בחיוך ושואל את שמך.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"שמי ג'ון" אני אומר בחיוך, "אני שמח להכיר אותך, מה הפוקימונים שלך?"
-
אוקיי לא.. אבל תרגיש חופשי להשתמש בתרופה.. במילא בעיר הבאה נמצא הקניון ותוכל לחדש מלאי!
- - - - - - - - - - - -
אתה מסביר לכולם מה לעשות ואז מתחיל באימונים... סקורפי מחייך עליך חיוך מאושר.. ותוקף בעוקץ רעל.
אתה מבחין בעוקץ רעל ממש חזק, הרבה יותר משל כל סקורפי, שעף היישר לעבר טריקו, ומקשה עליו מאוד להתחמק, הוא מצליח רק בקושי..
אך לפתע סקורפי יוצא משליטה ומעיף את העוקצים לכל עבר!
היי,אמרתי שאני הולך למרכז הפוקימונים ואחר כך הולך לאמן את סקורופי, לא קראת את ההמשך שלי כמו שצריך וזאת לא הפעם הראשונה
"טורקול תשתמש בהגנה בשביל להגן על עצמך!" אומר לו "טריקו תשתשמ מהר במהירות ותנסה לפגוע,לא בכל הכוח! תנסה לפגוע בסקורופי בחבטה,אבל שתפסיק אותו מיריית החיצים,לא פגיעה" אומר לו ואנסה להיזהר מעוקצי הרעל
-
תגיד אתה מטורף?!
- - - - - - -
אתה מוציא את צ'ימצ'אר החוצה ותוקף את הפאנקו, הם נבהלים ומתפוצצים בעצמה אדירה... אחד מהם מתפוצץ קרוב מאוד לצ'ימצ'אר ומעלף אותו במקום, אחד מהם מפוצץ יחד איתו את התפוח של אייפום והעץ כולו נשרף..
ארנון "תגיד אתה משוגע? יכולת לפגוע בכולם ובעוד הרבה פוקימונים באיזור!" הוא אומר במבט מופתע..
אייפום עצוב נורא, העץ האהוב עליו נשרף והתפוח שרצה התפוצץ...
[/B][/COLOR][/QUOTE]
לא אך בא לי לגון קצת
אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אני ניגש אל איפום ואומר לו"מצטער על זה שהעץ האוב עליך נשרף.לא נורא בטח יש פה מיליו עצים אז תחפש עץ אחר שאין עליו פינקו.אז לך." אני אומר לארנון"לא אכפתי לי שיכלו עוד פוקימונים להיפצע.פוקימוני חרק עלובים"
-
[quote=nivX10;849411][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אוקיי הוא מוריד את התיק ומבקש ממך להוציא את מהתיק שלו זיקוק דינור ומצית, אתה מוציא את זה במהירות והוא פותח את המגילה ומקריא א המילים שפותחות את השער.. לפתע כל הציורים והתכתבים על הלוח מתחילים לזהור בצבע כחול חזק ובוהק![/COLOR]
[COLOR=teal]הוא אומר "שים לב בשלושת קצוות הלוח יש סמלים ולידם הכלבים.. כפי שאני בטוח ששמעת סוויקון הוא יסוד המים, אנטיי יסוד האש וראייקו חשמל."[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מהנהן בראשך מתפעל ממה שוקרה, לפתע הוא אומר אוקיי כשאומר "תרא עם פרינפלאפ קרן בועות בכל הכוח לעבר הסמל של סייקון!" [/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"למה אתה רוצה לתקוף בכל האלמנטים כדי לפתוח את השער?" אשאל
"טוב בכל מקרה זה לא כזה משנה לי..פרינפלאפ תשתמש בקרן בועות לעבר הציור של סוויקון" אגיד בחיוך
ואתכונן לראות מה יקרה
-
[quote]דן:
אתה מוציא פוקימון מתיק, "הגיע הזמן לחבר חדש לצוות!" אתה מלמל לעצך וזורק את הפוקדור לעבר קקנייה.
לפתע הכפתור במרכז הפוקדור נוחת בדיוק על הכתר בקצה הראש של קקנייה ונפתח, משם יוצאת קרן אור לבנה ובוהקת ששואבת לתוכה את הקקנייה..
הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד... מימין לשמאל.. משמאל לימין.. ולפתע נשמע צליל קטן ושקט, הפוקדור חודל מלזוז ואתה מבין שהצלחת, תפסת קקנייה!
מה תעשה? איך תגיב?
- - - - - - - - - -
בכל רגע אני יעדכן אותו ואת המתקפות שלו, בעוד 4 עדכונים תיהיה רשאי להשתמש בוא.[/quote]
"יש יש יש טורציק" "יש לו חבר חדש" אני אומר לטורציק ומחבק אותו,אני אומר לו "עכשיו אתה צריך לנוח".
אני מחזיר את שני הפוקדורים לחגורה ומתחיל להתקדם לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב,'שכולי תיקווה שהיה אלוף הליגה.
------------------
המשחק נהיה ממש כיף :) :) :)
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה מסכים עם טוטודייל והולך לאוהל של ג'ייסון, מאוכזב מעצמך ששכחת, אתה פותח את האוהל של ג'ייסון קורא בעדינות בשביל לא להעיר אותו.
ולפתע את המבחין שהאוהל ריק, יש שם רק כרית!
אתה יוצא החוצה מופתע ומתחיל להסתכל סביב ולחפש את ג'ייסון, טוטודייל קורא לך ומצביע לעבר העצים.. משם אתה רואה הבזק ברק.
ג'ייסון מתאמן לו שם עם הנוקטאול והפיקצ'ו שלו.. הוא לא מבחין בך.
חשוב להזכיר שם שכחת הכרת אותו שהוא ברח מהבידריל עם הבלבאזור שלו.
- - - - - - - - - - -
"כפי שאתה שם לב יש לי בלבאזור, והוא פצוע.. אומר בעצבות, "יש לי גם[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/m2wi43gzmyui.png[/IMG][/URL][COLOR=Navy]אוקטילרי[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/mnyzh1dgdt2z.png[/IMG][/URL][COLOR=Navy]ויאנמה שתספתי לא מזמן כאן באיזור.." מוסיף.
"תגיד יש לך במקרא תרופה בתיק או תרסיס?! זה ממש יעזור לי!" הוא שואל בדאגה לבלבאזור.
בסדר מצטער... מה אני יכול להגיד כבר..
- - - - - - - - -
טורקול משתמש בהגנה ומגן על עצמו דיי בקלות, לאחר מכן אתה שולח את טריקו בחבטה אל סקורפי!
הוא משתדל שזה לא יהיה חזק יותר מידי, הוא נפגע קצת מן עוקצי הרעל אך הכל בסדר איתו.
סקורפי נפגע ועף לאחור, הוא מרגיש עצוב ומבקש סליחה על שלא הצליח, ומחכה לפקודה הבאה!
"אין שום קשר לפוקימונים כאן יכולת לגרום לשרפה, וזה דבר שהיה מסכן גם את שנינו!" אומר ארנון בעצבים ומנפח את פניו..
לפתע איפום מתחיל לצעוק עליך ולהגיד לך משהוא, ארנון מוציא פוקצ' מהתיק ומפעיל תירגום.
אייפום אומר שאין שום עץ שיכול להחליף אותו ואתה הרסת לו את העץ ואתה תשלם על זה!
הוא שולח לעברך מתקפות זריזות זריזות (הכוכבים האלה, לא מהירות!) שפוגעת בך ומפילה אותך לרצפה, לאחר מכן הוא יוצא באגרוף ממוקד ממש עצבני שכמעט פוגע בך ישירות ברגל!
"אני רוצה להעיר אותם לחיים כמובן, אתה תצפה במחזה של פעם בחיים!" אתה שולח את פרינפלאפ לקרן בועות וכך הוא עושה..
לפתע הציור של סוויקום מתחיל לזהור בחזקה רבה!
טוד מוציא את הגולבט[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Green][SIZE=2][COLOR=Black][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/d4yvmbcmjjlz.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Teal]שלו והוא תוקף במכת ברק מה שגורם לצורה של ראייקו לזהור כך..
ואז הוא מוציא את המצית מהתיק שובר אותה על הציור של אנטיי ומדליק אותה עם גפרור!
לפתע הפסל מתחיל לזהור בחזקה, אתה והוא מסתנוורים אור חזק זוהר ממנו..
ואז אתה רואה דבר לא יאמן, שער בצבע שחור נפתח וממונ לעט לעט מתחילים לצאת האנון[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=90193719.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/90193719.png[/IMG][/URL]!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;850493][COLOR=DarkGreen][U][B]
"אין שום קשר לפוקימונים כאן יכולת לגרום לשרפה, וזה דבר שהיה מסכן גם את שנינו!" אומר ארנון בעצבים ומנפח את פניו..
לפתע איפום מתחיל לצעוק עליך ולהגיד לך משהוא, ארנון מוציא פוקצ' מהתיק ומפעיל תירגום.
אייפום אומר שאין שום עץ שיכול להחליף אותו ואתה הרסת לו את העץ ואתה תשלם על זה!
הוא שולח לעברך מתקפות זריזות זריזות (הכוכבים האלה, לא מהירות!) שפוגעת בך ומפילה אותך לרצפה, לאחר מכן הוא יוצא באגרוף ממוקד ממש עצבני שכמעט פוגע בך ישירות ברגל!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את שאפט ואומצר לו"כדור צל על איפום הזה.תגרום לו ליסורים על זה שהוא רוצה להרוג אותי"
-
חשוב להזכיר שם שכחת הכרת אותו שהוא ברח מהבידריל עם הבלבאזור שלו.
- - - - - - - - - - -
"כפי שאתה שם לב יש לי בלבאזור, והוא פצוע.. אומר בעצבות, "יש לי גם[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/m2wi43gzmyui.png[/IMG][/URL][COLOR=Navy]אוקטילרי[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/mnyzh1dgdt2z.png[/IMG][/URL][COLOR=Navy]ויאנמה שתספתי לא מזמן כאן באיזור.." מוסיף.
"תגיד יש לך במקרא תרופה בתיק או תרסיס?! זה ממש יעזור לי!" הוא שואל בדאגה לבלבאזור.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני זוכר, תגיד יש אפשרות לשותף?
-----------------------------
"חכה רגע" אני אומר ומחטט בתיקי, כשאני מוצא אותה אני מוציא תרופה ומוסר לו, "זה בשביל בלבאזור" אני אומר.
-
בסדר מצטער... מה אני יכול להגיד כבר..
- - - - - - - - -
טורקול משתמש בהגנה ומגן על עצמו דיי בקלות, לאחר מכן אתה שולח את טריקו בחבטה אל סקורפי!
הוא משתדל שזה לא יהיה חזק יותר מידי, הוא נפגע קצת מן עוקצי הרעל אך הכל בסדר איתו.
סקורפי נפגע ועף לאחור, הוא מרגיש עצוב ומבקש סליחה על שלא הצליח, ומחכה לפקודה הבאה!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
רק שתקרא את התגובה שאני רושם בבירור לפני שאתה רושם לי את ההמשך,זה הכל
"סקורופי,אנחנו מתאמנים,ואל תשכח שזה האימון שלך איתנו,עכשיו נגייס את טורקול גם לאימונים,טריקו וסקורופי,אני רוצה ששניכם תתקיפו את טורקול,טריקו בקליע זרעים וסקורופי בעוקצי רעל, וטורקול יגן על עצמו בהגנה,האימון הזה יחזק את ההגנה של טורקול,אחרי שאתם רואים שטורקול כבר עייף מאוד,תפסיקו ואחר כך סקורופי תנסה להשתמש בעוקצי רעל על טריקו והפעם תתרכז! אחר כך תנסה לפגוע בטריקו בזנב רעל,טריקו נראה אם תצליח להתחמק מהמתקפות,זה אימון בשבילך גם" אומר להם בחיוך ואצפה בהם
-
[quote=nivX10;850493][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"אני רוצה להעיר אותם לחיים כמובן, אתה תצפה במחזה של פעם בחיים!" אתה שולח את פרינפלאפ לקרן בועות וכך הוא עושה..[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע הציור של סוויקום מתחיל לזהור בחזקה רבה![/COLOR]
[COLOR=teal]טוד מוציא את הגולבט[/COLOR][SIZE=4][COLOR=green][SIZE=2][COLOR=black][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/d4yvmbcmjjlz.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=teal]שלו והוא תוקף במכת ברק מה שגורם לצורה של ראייקו לזהור כך..[/COLOR]
[COLOR=teal]ואז הוא מוציא את המצית מהתיק שובר אותה על הציור של אנטיי ומדליק אותה עם גפרור![/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע הפסל מתחיל לזהור בחזקה, אתה והוא מסתנוורים אור חזק זוהר ממנו..[/COLOR]
[COLOR=teal]ואז אתה רואה דבר לא יאמן, שער בצבע שחור נפתח וממונ לעט לעט מתחילים לצאת האנון[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=90193719.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/90193719.png[/IMG][/URL]![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
*לאט לאט
-------------------
"וואו אני לא מאמין!" אגיד בזמן שאני אתרחק טיפה ואחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו
אני מסתכל לכל עבר ושואל את טוד:"טוד מה קורה עכשיו? נפתח שער כלשהו?"
-
אתה צועק מאושר ורואה את טורצ'יק הקטן מדלג לו בשמחה!
אתה לוקח את הפוקדורים ומכניס אותם לחגורה, לאחר מכן אתה מלמל לעצמך "קדימה אל מרכז הפוקימונים..".
אתה מתחיל ללכת במדבר הגדול מלא סופות החול שמקשות ללכת.. לפתע אתה פוגש בדמות מסויימת מרחוק...
אתה מתקרב בזריזות ולפתע רואה את הילד הזה[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Olive][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/agy2tzhyotl0.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive], זה שפגשת בהתחלה (תסתכל בעדכון ההתחלה בספוילר..)
לפתע "האא?!.." הוא מביט לאחור ורואה אותך, "הווו הוו הווו.. את מי רואים פה.. את הילד שלא יודע לאן הוא הולך!" אומר בחיוך שחצן..
אייפום יוצא בצוות כפול ומתחמק בקלות לאחר מכן הוא יוצא עליך במהירות עם כל השכפולים קופצים מצד לצד ומשגעים את שאפט!
לפתע הוא מנחיט עליך חבטה חזקה עם הזנב ומפיל אותו לרצפה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אוקיי.. מה אני יעשה זה קורה שיש לחץ בתגובות... ושאני עושה בחלקים מתלוננים לי..
- - - - - - - - - - -
"סקוורפי!" הוא אומר בחיוך מאושר ומצדיע בעזרת זנבו, טורקול מכין את ההגנה סקורפי וטריקו מסמנים זה לזה ותוקפים בעוקץ רעל וקליע זרעים.
טורקול מחזיק אבל ככל שעובר הזמן הוא מתקשה.. סקורפי מבחין בזה והוא מגביר קצב ושובר את טורקול שנדחק לאחור!
"טרי טרי!" טריקו מסמן כן עם הראש.. סקורפי מסתובב עליו ותוקף הוא ממשיך עומד לצאת משליטה אך מעביר עליך מבט חטוף ומחזיק את עצמו.. משקיע את כולו!
טריקו מתחמק דיי בזריזות ומה מדלדל קצת עם הזנב.. טריקו מנסה לזנק על מעל סקורפי אך ברגע שהוא מעליו סקורפי קופץ וחובט לו בבטן עם עוקץ רעל!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][I][B]אני עייף לאחרים המשך מחר!!!!!!![/B][/I][/SIZE]
-
[QUOTE][QUOTE=nivX10;850902][COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
אתה צועק מאושר ורואה את טורצ'יק הקטן מדלג לו בשמחה!
אתה לוקח את הפוקדורים ומכניס אותם לחגורה, לאחר מכן אתה מלמל לעצמך "קדימה אל מרכז הפוקימונים..".
אתה מתחיל ללכת במדבר הגדול מלא סופות החול שמקשות ללכת.. לפתע אתה פוגש בדמות מסויימת מרחוק...
אתה מתקרב בזריזות ולפתע רואה את הילד הזה[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Olive][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/agy2tzhyotl0.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive], זה שפגשת בהתחלה (תסתכל בעדכון ההתחלה בספוילר..)
לפתע "האא?!.." הוא מביט לאחור ורואה אותך, "הווו הוו הווו.. את מי רואים פה.. את הילד שלא יודע לאן הוא הולך!" אומר בחיוך שחצן..
[/QUOTE]
"ניראה לי שגם אתה לא יודע לאן ללכת כי אתה נמצאה באותו מקום שאני בו" אני אומר לו וצוחק.
-
[QUOTE=nivX10;850902][COLOR=Olive][U][B
אייפום יוצא בצוות כפול ומתחמק בקלות לאחר מכן הוא יוצא עליך במהירות עם כל השכפולים קופצים מצד לצד ומשגעים את שאפט!
לפתע הוא מנחיט עליך חבטה חזקה עם הזנב ומפיל אותו לרצפה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/I][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לשאפט"תשתמש בצוות כפול ובכדור צל על כול האיפום האלו"
-
[QUOTE=nivX10;850902][COLOR=Olive][U][B]
אוקיי.. מה אני יעשה זה קורה שיש לחץ בתגובות... ושאני עושה בחלקים מתלוננים לי..
- - - - - - - - - - -
"סקוורפי!" הוא אומר בחיוך מאושר ומצדיע בעזרת זנבו, טורקול מכין את ההגנה סקורפי וטריקו מסמנים זה לזה ותוקפים בעוקץ רעל וקליע זרעים.
טורקול מחזיק אבל ככל שעובר הזמן הוא מתקשה.. סקורפי מבחין בזה והוא מגביר קצב ושובר את טורקול שנדחק לאחור!
"טרי טרי!" טריקו מסמן כן עם הראש.. סקורפי מסתובב עליו ותוקף הוא ממשיך עומד לצאת משליטה אך מעביר עליך מבט חטוף ומחזיק את עצמו.. משקיע את כולו!
טריקו מתחמק דיי בזריזות ומה מדלדל קצת עם הזנב.. טריקו מנסה לזנק על מעל סקורפי אך ברגע שהוא מעליו סקורפי קופץ וחובט לו בבטן עם עוקץ רעל!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][I][B]אני עייף לאחרים המשך מחר!!!!!!![/B][/I][/SIZE][/QUOTE]
"זאת שיטת אימון מעולה" אמלמל לעצמי ואופנה אליהם "אוקיי,עכשיו סקורופי וטורקול,תתקפו את טריקו,טרקול בלהביור וסקורופי בעוקצי רעל,עוקצי הרעל צריכים להגיע לשליטה מלאה,תתקיפו את טריקו טריקו תנסה להתחמק,אתה יכול להשתמש במהירות גם,אחר כך עד שיש פגיעה ישירה בטריקו,סקורופי תתקיף את טורקול בזנב רעל וטורקול תשתמש בהגנה כדי להגן על עצמך,טריקו תתקיף גם אתה את טורקול בקליע זרעים לשיפור ההגנה של טורקול" אומר להם
-
[U][SIZE=4][I][B]הינה בשביל אלה שלא קיבלו אתמול![/B][/I][/SIZE][/U]
כן... והוא יהיה השותף שלך.. לפחות עד שאחליט לשנות את התפנית בעלילה.
- - - - - - - - - - - -
"ווואייי ממש תודה!" אומר הילד כשעיניו נוצצות ואסירות תודה.. "דרך אגב שמי מקסים, מה שמך?" שואל בחיוך תוך כדי שמשקה את בלבאזור בתרופה.
אתה עונה לו "שמי ג'ון", ואתם מתחילים לנהל סוג של דו שיח כאשר אתם מתחבים בתוך שיח..
לפתע הוא אומר "אוקיי אני מוציא את הראש לבדוק תיהיה בשקט!" הוא מבציר בך ואתה מהנהן בראשך.
"אוקיי השטח נקי!" הוא קורא לך ואתם יוצאים החוצה, השמיים מאפילים והלילה יורד, "תרצה להקים כאן אוהל קטן? או שאתה הולך לחפש מקום אחר לישון בוא?" שואל מקסים בסקרנות..
"כן זהוא השער!" אומר ג'ון במבט נפעם... לפתע הוא יורד על ברכיו ומבקש מהאנון "תנו לי להיכנס אל העולם שלכם בבקשה!" הוא מבקש בכל ליבו..
הם בוחנים אותו קצת חודרים ללבו... ולפתע נראים זועפים (הם רואים שהוא מושחט).. הם מתחילים להשתולל והלסתובב ולפתע הופכים את השער לחור שחור שמתחיל לשאוב אתה הכל בחזקה!
אתה רואה שורש ונאחז בוא ותופס את בידך השנייה את טוד.
"הוא אומר אוקיי אדם בישביל לסגור את השער אנחנו צריכים לתקוף את הציורים במתקפות החולשה, את האש במים, את החשמל באדמה, ואת המים בעשב!"
אתה מוציא שוב את פרינפאפ ושולח פעימת מים ובועום שמכבות את הסמל של אנטיי.. ולפתע החור מתכווץ..
הוא שולח את הדונפן שלו למתקפת פצצת בוץ שמכבה את הסמל של ראייקו והחור שוב קטן!
אך נשאר עוד אחד.. "שיט חייבים חולשת עשב ואין לי, יש לך?!!?!!??"שואל טוד בלחץ לא נתפס!!!
-
[QUOTE=nivX10;851284][U][SIZE=4][I][B]הינה בשביל אלה שלא קיבלו אתמול![/B][/I][/SIZE][/U]
כן... והוא יהיה השותף שלך.. לפחות עד שאחליט לשנות את התפנית בעלילה.
- - - - - - - - - - - -
"ווואייי ממש תודה!" אומר הילד כשעיניו נוצצות ואסירות תודה.. "דרך אגב שמי מקסים, מה שמך?" שואל בחיוך תוך כדי שמשקה את בלבאזור בתרופה.
אתה עונה לו "שמי ג'ון", ואתם מתחילים לנהל סוג של דו שיח כאשר אתם מתחבים בתוך שיח..
לפתע הוא אומר "אוקיי אני מוציא את הראש לבדוק תיהיה בשקט!" הוא מבציר בך ואתה מהנהן בראשך.
"אוקיי השטח נקי!" הוא קורא לך ואתם יוצאים החוצה, השמיים מאפילים והלילה יורד, "תרצה להקים כאן אוהל קטן? או שאתה הולך לחפש מקום אחר לישון בוא?" שואל מקסים בסקרנות..
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"בוא נסתובב קצת, אולי נמצא מרכז פוקימונים קרוב שנוכל לישון בו" אני אומר לו לאחר מחשבה קצרה, ואז מוסיף "אם תוך רבע שעה לא נמצא נקים אוהל".
-
[quote=nivX10;851284][U][SIZE=4][I][B]הינה בשביל אלה שלא קיבלו אתמול![/B][/I][/SIZE][/U]
[COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"כן זהוא השער!" אומר ג'ון במבט נפעם... לפתע הוא יורד על ברכיו ומבקש מהאנון "תנו לי להיכנס אל העולם שלכם בבקשה!" הוא מבקש בכל ליבו..[/COLOR]
[COLOR=teal]הם בוחנים אותו קצת חודרים ללבו... ולפתע נראים זועפים (הם רואים שהוא מושחט).. הם מתחילים להשתולל והלסתובב ולפתע הופכים את השער לחור שחור שמתחיל לשאוב אתה הכל בחזקה![/COLOR]
[COLOR=teal]אתה רואה שורש ונאחז בוא ותופס את בידך השנייה את טוד.[/COLOR]
[COLOR=teal]"הוא אומר אוקיי אדם בישביל לסגור את השער אנחנו צריכים לתקוף את הציורים במתקפות החולשה, את האש במים, את החשמל באדמה, ואת המים בעשב!"[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מוציא שוב את פרינפאפ ושולח פעימת מים ובועום שמכבות את הסמל של אנטיי.. ולפתע החור מתכווץ..[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא שולח את הדונפן שלו למתקפת פצצת בוץ שמכבה את הסמל של ראייקו והחור שוב קטן![/COLOR]
[COLOR=teal]אך נשאר עוד אחד.. "שיט חייבים חולשת עשב ואין לי, יש לך?!!?!!??"שואל טוד בלחץ לא נתפס!!![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
"לא אין לי אבל יש לי רעיון אחר1" אגיד בלחץ
"האנרון אני מבקש להכנס לעולמכם!" אצעק ואחכה לתגובה של אנון
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אתה מסכים עם טוטודייל והולך לאוהל של ג'ייסון, מאוכזב מעצמך ששכחת, אתה פותח את האוהל של ג'ייסון קורא בעדינות בשביל לא להעיר אותו.
ולפתע את המבחין שהאוהל ריק, יש שם רק כרית!
אתה יוצא החוצה מופתע ומתחיל להסתכל סביב ולחפש את ג'ייסון, טוטודייל קורא לך ומצביע לעבר העצים.. משם אתה רואה הבזק ברק.
ג'ייסון מתאמן לו שם עם הנוקטאול והפיקצ'ו שלו.. הוא לא מבחין בך.
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color]
[/quote]"גייסון!"אצאק אליו ואנופף בידי תוך כדי ריצה אליו
"אשמח להתאמן איתך,אני לא התאמנתי הרבה זמן עם פוקימוניי"אומר לו בבקשה.
"תגיד זה פיקצ'ו?וואו!הוא נראה ממשחזק!"אומר לו במין התלהבות שכזאת.
-
שאפט מנער את ראשו מצד לצד וחוזר לקרב, הוא קם ומשתמש גם הוא בצוות כפול, אייפום לא מתרגש..
הוא משתמש בזריזות ומעיף כוכבים לכל עבר שפוגעים בכל הכפילים גם של שאפט וגם שלו!
אתה מסתכל עליו, הוא כל-כך חזק, להוט לנקום.. כנראה ממש הכעסת אותו..
לפתע שאפט שולח עליו כדור צל והפעם פוגע ישירות ומעיף אותו אל תוך השיחים, אייפום נזרק על השיחים ואתה לא רואה כלום.. לפתע אתה מבחין בתזוזה קטנה ואז מן השיח יוצאים המון המון כוכבים שמפילים את שאפט.
ואז מזנק אייפום עם אגרוף ממוקד, הוא מסתחרר באוויר כמו סביבון כדי לכחת תנופה ולפגוע פגיעה קטלנית!
האימון מתקדם ממש טוב ואתה מרוצה, אתה ממשיך בלשפר את ההתחמקות של טריקו ומצרף גם את טורקול לחגיגיה..
זה ניהיה לטריקו ממש קשה,הוא מתחיל להגן על עצמו במקום לתקוף ולא עומד בלחץ.. הוא נפגע מלהביור ונופל על הרצפה!
אוקיי אתה מפסיק עם טריקו וחוזר לטורקול, סקורפי יוצא בזנב רעל וטורקול בהגנה.. סקורפי תוקף בזנב רעל ואתה מבחין הוא עדיין לא מלוטש.. וטורקול מתגונן בקלות...
ככה נשמכים האימונים שלפתע ניגשת מישהיא[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=92505105.png][img]http://www.up2me.co.il/images/92505105.png[/img][/url]אל מאחוריך ומבהילה אותך ושואל מה אתה עושה ואיך קוראים לך!
[/COLOR][B][COLOR=Black]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/B]
"כן אבל ההבדל הוא שלי יש מה לעשות פה, אתה סתם עלוב שלא היה צריך להתחיל בכלל ליהיות מאמן!" אומר בצחוק שחצני שוב..
"ההיתי מראה לך את זה בקרב אבל אני וצ'ימצ'אר צריכים להתאמן נגד פוקימונים חזקים.."
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=DarkGreen]אביב:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkGreen]
אתה נראה ממש להוט ונלהב להילחם והוא רואה זאת בעיניך, "אוקיי נילחם בקרב זוגות? לי יש שניים ולך יש שניים."
אתה חושב לך קצת "בחיים לא התנסתי בקרב, אבל מצד שני אני מאוד רוצה וצריך להתאמן.."
-
"נשמע לי מתאים!" הוא אומר ולפתע צועק "צא יאנמה!".. הוא מוציא את יאנמה החוצה ומבקש ממנו להסתובב ולחפש מרכז באיזור.. ובנתיים אתם מחפשים ברגל.
לאחר כ-9 דקות של חיפושים הוא יאנמה חוזר, הוא אומר שהמרכז הקרוב ביותר נמצא בעיר בא התחלתם..
"לי זה נשמע קצת רחוק.. אתה בטוח שלא תרצה להישאר פה?" שואל מקסים.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"מה?!? מה אתה מתכוון לעשות?" שואל טוד בפליאה.. האנון לפתע מפסיקים את הסערה.. הם מסתכלים בך בוחנים אותך.. ולפתע מסתדרים בריבוע מסביב...
אתה נכנס ורואה עולם קסום נראה כמו החלל הפתוח לפתע אחד האנון משדר לך בטלפתיה "כאן נמצאות כל נשמות האגדיים.. כשאר הם במצב שינה בעולמכם, כמו דיאלגה ופאלקיה שנמצאים בתור כדור הפנינה והיהלום."
זה גם שער לכל מקום שתבחר ליהיות.. בוא בעולמכם.. פשוט תחשוב עליו ואתה שם!"
"מהר, אסור לך ליהיות פה יותר מידי זמן... בני אדם לא אמורים ליהיות כאן, ברגע שתצא המערה תקבר בחול ולא תמצא עוד לעולם." אומר האנון!