-
ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הוורד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, רואה את המזכירות הכוסיות ? גם הן שלך, גם האוטו למטה היגואר שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת.. זה הכי קרע אותי חחח...
-
[QUOTE=killerbee;695668]ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הוורד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, רואה את המזכירות הכוסיות ? גם הן שלך, גם האוטו למטה היגואר שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת.. זה הכי קרע אותי חחח...[/QUOTE]
תפסיק לפרסם בדיחות תפרסם ברכבת הבדיחות
חחחחח
-
[QUOTE=Eustass Kid;695671]תפסיק לפרסם בדיחות תפרסם ברכבת הבדיחות
חחחחח[/QUOTE]
אני מפרסם גם שם...
-
[QUOTE=killerbee;695673]אני מפרסם גם שם...[/QUOTE]
אוקי
מה אתה רצה להגדיל את המונה שלך
-
[QUOTE=Eustass Kid;695674]אוקי
מה אתה רצה להגדיל את המונה שלך[/QUOTE]
לא חשבתי על זה האמת אבל סבבה יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.
-
[QUOTE=killerbee;695677]לא חשבתי על זה האמת אבל סבבה יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.[/QUOTE]
אתה מלמד אותי ערבית
טוב כמה יש לך אתה מציא או לוקח מאתר כולשוה
-
[QUOTE=Eustass Kid;695680]אתה מלמד אותי ערבית
טוב כמה יש לך אתה מציא או לוקח מאתר כולשוה[/QUOTE]
זה ממחברת שיש לי חברים סיפרו ואני כתבתי...
-
[QUOTE=killerbee;695686]זה ממחברת שיש לי חברים סיפרו ואני כתבתי...[/QUOTE]
כמה יש לך שם?
-
[QUOTE=Eustass Kid;695688]כמה יש לך שם?[/QUOTE]
2 מחברות
משפחה של ערבים באה לרב במטרה להתגייר, אומר להם הרב אם תעברו את הנהר המסוכן תהיו יהודים, עובר האבא, עוברת גם האימא, ואז הבן שלהם בן ה-13 עובר ותנין אוכל אותו בדרך, האימא מתחילה לבכות, מסתכל עליה האבא ואומר לה, מה את בוכה, זה סתם ערבי..
-
[QUOTE=killerbee;695690]2 מחברות
משפחה של ערבים באה לרב במטרה להתגייר, אומר להם הרב אם תעברו את הנהר המסוכן תהיו יהודים, עובר האבא, עוברת גם האימא, ואז הבן שלהם בן ה-13 עובר ותנין אוכל אותו בדרך, האימא מתחילה לבכות, מסתכל עליה האבא ואומר לה, מה את בוכה, זה סתם ערבי..[/QUOTE]
שלמות
לא הבנתי
-
[QUOTE=Eustass Kid;695692]שלמות
לא הבנתי[/QUOTE]
שלמות אני עוד מעט מפסיק
ערבי ורוסייה מתחתנים,לאחר החתונה פרץ ויכוח, הערבי רצה שתהיה לו חנות למכירת נעליים משלו, והרוסייה רצתה חנות ספרים, הרוסייה התעקשה על ספרים, מאחר שהייתה לה ספרייה בבית, הערבי בסוף בא לקראתה, הם פתחו חנות ביחד וקראו לי : אינעלבוק !
-
-
[QUOTE=elbaz2008;695694]היי...[/QUOTE]
היי רואה בסוף אתה כותברקע בסדר אבל לא קראת את ה.פ ששלחתי לך
-
כאן אילתרתי איך שהוא..לך תידכן!
-
[QUOTE=Eustass Kid;695695]היי רואה בסוף אתה כותברקע בסדר אבל לא קראת את ה.פ ששלחתי לך[/QUOTE]
למה ערבים מפחדים לצאת מוקדם מהבית שלהם בבוקר ? כי עוברת שם משאית הזבל..
-
[QUOTE=elbaz2008;695697]כאן אילתרתי איך שהוא..לך תידכן![/QUOTE]
מה זה תידכן
קארת את ה.פ ששלחתי לך
-
[quote=elbaz2008;695694]היי...[/quote]
היי, מה קורה?.
-
לא יפה!בדיחה גזענית ולא מצחיקה..
-
[QUOTE=elbaz2008;695702]לא יפה!בדיחה גזענית ולא מצחיקה..[/QUOTE]
לא ענית לי
-
כשערבי נולד כבר אפשר לדעת איזה בעל מקצוע הוא יהיה, יודעים איך ? פשוט זורקים אותו כשהוא תינוק על הקיר, אם הוא נשאר דבוק לקיר קצת זמן הוא יהיה טייח ויעבוד בעבודות צביעה, ואם הוא פוגע בקיר ונופל על מייד הוא יישאר ויהיה רצף. אני גזעני לערבים אני לא מכחיש זאת!
-
[QUOTE=killerbee;695704]כשערבי נולד כבר אפשר לדעת איזה בעל מקצוע הוא יהיה, יודעים איך ? פשוט זורקים אותו כשהוא תינוק על הקיר, אם הוא נשאר דבוק לקיר קצת זמן הוא יהיה טייח ויעבוד בעבודות צביעה, ואם הוא פוגע בקיר ונופל על מייד הוא יישאר ויהיה רצף. אני גזעני לערבים אני לא מכחיש זאת![/QUOTE]
חחח
-
התכוונתי תעדכן...
וקארתי אבל אני בכל זאת רוצה לנסות...
-
[QUOTE=elbaz2008;695707]התכוונתי תעדכן...
וקארתי אבל אני בכל זאת רוצה לנסות...[/QUOTE]
אוקי אב אניצריך לאיזה 5 4 שקנים לכתובה משך של 3 שורות
-
אביב זה מצחיק אותי וזה לא אכפת לי שזה גזעני אישה של פרסי יורדת למטה כדי לזרוק את הזבל, תוך כדי שהיא זורקת היא מחליקה ונופלת לתוך הפח, עובר שם איזה אחד, מסתכל לה בין הרגליים וצועק למעלה : משה למה זרקת, מצב טוב !
-
-
[QUOTE=elbaz2008;695710]אז לך תתחיל...[/QUOTE]
אולי
-
חזרתי אבל אני עכשיו הולך,תכף בא
-
[QUOTE=Eustass Kid;695708]אוקי אב אניצריך לאיזה 5 4 שקנים לכתובה משך של 3 שורות[/QUOTE]
כן אתה סתם מחכה שיותר יגיבו וגם זה לא קשור לאורך זה קשור לתיאורים ולכל זה... כמו מה שכתבתי לך!
-
-
-
-
-
סבבה...כמה דיברנו אתמול...
-
חחח כן ואני לא אוהב צ'ילי !!
-
[QUOTE=killerbee;695713]כן אתה סתם מחכה שיותר יגיבו וגם זה לא קשור לאורך זה קשור לתיאורים ולכל זה... כמו מה שכתבתי לך![/QUOTE]
עכשיו אני כותב ונדמה לי שאני יכול
-
איזה שעמום ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט !
-
הבנתי שאתה לא אוהב צ'ילי...
-
[QUOTE=killerbee;695723]איזה שעמום ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט ![/QUOTE]
מגיע לו !
-
-