לא כנראה שלא
Printable View
לא כנראה שלא
הענישו אותה בגלל משהו ולכן היא לא הייתה זמן רב,הורים מרושעים יש לה...
היי ^^
אלכס תעזור לי עם החוברה!
איזה חוברה?
מה זה חוברה??
נו הילדה!
אני אגלה לך תשם שלה, מרוה
לא מכיר אותה...
נו הילדה שדיברתי עליה מז'@!@!!@ אני רוקט $%$@%
?? אני לא מבין על מה אתה מדבר =0
נו אתה מעצןב אותי מחר אני רוצה לעשות מהלך#!#
איזה מהלך? אני לא יודע על מה אתה מדבר,אהה הבנתי...חשבתי אמרת צוות רוקט או משהו כזה...אתה רוקט בפורום פוקיבלוק??
כן מה חשבת
חחח לא הבנתי בהתחלה,עכשיו הבנתי שאני מדבר איתך בשני מקומות שונים XD
טוב שכחתי שאתה רוקט שמה XDDDDD
טוב פשוט תלך על זה.
אבל תחשוב ברצינות על הסיטואציה!
אני רואה אותה בבוקר, אומר לה בוקר טוב שלא דיברי איתה בחיים....כבר יהיה מוזר, אחר כך לשאול אותה משהו...לא יודע
טוב אמרתי לך את שלי בפוקיבלוק עכשיו זה רק תלוי בך,אם אתה רוצה אותה תשמע להצעות שלי אם לא אז תפעל איך שבא לך.תפעל לפני שמישהו אחר יקח אותה לפניך,זה עיניין של זמן עד שמישהו אחר יקח אותה אז תפעל עכשיו או שלעולם לא.
טכנית יש לי שלוש חודשים בבית ספר....ותוריד פסח...טוב שמע זה קשה אתה לא מבין?
אני מבין אבל תתגבר אם אתה גבר פשוט תתגבר ותלך על זה,עזוב מכולם מה שהם חושבים וכ"ד.תעשה מה שאתה מרגיש בלב שלך לנכון לעשות וזהו ופשוט תעשה את זה.אתה יכול תאמין בעצמך זה זה קודם כל.
קל להגיד וקשה לעשות \: אני די רואה מצב של מדבר אליה ושהיא פשוט תלך ותמשיך בדרכה
אמרתי לך אל תחשוב על מחשבות כמו מה יהיה ומה לא יהיה כי זה סתם מלחיץ,תחשוב ככה:מה שיהיה,יהיה ולפחות ניסיתי-אם לא יצא לך לפחות ניסית ואתה יודע שהיא ככה וככה.תנסה ותדע,אם לא תנסה לא תדע.
כן אבל נגיד אני יושב בקומה מסוימת והיא עולה במדרגות לאיזור של החטיבה, אני כאילו שואל את חבר שלי על מוזיקה ואז שואל אותה, היא תענה ותמשיך לדרכה...אתה מבין?
פשוט תמצא אותה פעם לבדה שהיא הולכת לבד,תפגוש אותה בדרך ותתחיל לפתח בינה לבינך שיחה.
איך אפתח תשיחה
תסתכל בהודעות שלי בפוקבלה ותתחיל לפעול.
לא אתה הסברת בכללי, ממש אין לי נושאים חוץ מהישרדות, בסדר כמה אני אוכל לדבר על מוזיקה שהיא אוהבת, שאני לא מכיר ולא מתעניין בה?
תדבר על הסדרות בטליוויזיה.תסתכל מה מדובר בדיונים שפתחו כאן או בפוקיבלה,תחפש נושא מסויים ותתחיל לדבר עליו.תדבר על השיעורים שיש לה,על כמה זה וזה היה מעניין וכ"ד...לדעתי נתתי לך מספיק רעיונות תחשוב קצת ואתה תמצא עוד,תשתמש ברעיונות שלי ובדרך תמצא עוד.
כן אבל באמת נראה לך הגיוני שמישהו שמסתכ לעל מישהי כל הזמן והיא כמובן מודעת לכך, בא אליה שואל אותה על השיעורים שלה?
כן זה הגיוני וזה הגיוני שהיא בטח ובטח גם שמה לב אליך.היא אולי מחכה לרגע שבו אתה תתחיל איתה ולא היא איתך...
XDDD אחרי מה שאמרתי בפוקיבלה אליך,לאף אחד אין מילים לדבר עוד XDDDDD
שיתקתי אותם.
כי אתה חתול אתה מסוכן, ברגע שאתה רואה בשר אתה לא רואה בעיניים[דוגמא לחתול בבניין של סבתא שלי]
נו כן לא טוב שאני בא אליה
"היי מרווה תגידי בא לך ללכת לסרט היום אחרי בית ספר?"
XDDD זאת אומרת שהם מתים XDDDD הם רק רוח עכשיו XDDD אפילו בשר לא נשאר להם להגיב לו XDDDDDDDDDDDDDD
טוב אם תגיד ככה,היא תחשוב זאת כבדיחה ותמשיך בדרכה.
מה בדיחה?!
היא תחשוב שאתה צוחק איתה..זה הכול.רוצה לנסות ? בבקשה...
מאיפה אתה יודע?!
אני רואה את זה ככה שהיא תהסס טיפה ותשיב בחיוב
אתה רואה את זה לטובתך,השאלה מה היא רואה באמת... XDDD
רגע ואם ההסתכלויות לאחור והכל נכון והיא בקטע, אז ני צודק לא?
אין כאן שום קטע,ההתחלה היא,להציג את עצמך ולדבר איתה על הנושאים ושהיא תכיר אותך ואתה תכיר את עצמך אליה,אתה עדיין לא שמה...XDDDD
נכון אבל קשה לי לדמיין כזה מצב! מה תספרי לי התחביבים שלך? זה לא יבוא לה מוזר? וגם ההזדמנויות שלי לראות אותה...דלות
לא,לא מוזר בכלל.,אל תדמיין,תהפוך את זה לריאליטי.
אל תדבר איתי על כוכב נולד
אבל איך כולם אמרו לי כזה תזמין לסרט היא זייניקית היא תלך על זה ואני נחמד לא פדופיל!
טוב תנסה ותראה.אני אומר שזה לא יצא טוב,תעשה מה שבא לך.
ולא הזכרתי שום כוכב נולד?? מאיפה זה בא לך פתאום??
תראה אם אני רק מתחיל לחשוב כמוך מר אומר שהוא דון זו'אן, לא עדיף שאתחיל מבוקר טוב מרווה? בכל בוקר?
כן זה גם טוב.