היי..
Printable View
היי..
לעזאזל התעכבתי
[quote=elbaz2008;712807]היי..[/quote]
היי אביב, אין לנו משחק מאפייה עכשיו.
היי ארוין...
למה מה קרה למאפייה?
[QUOTE=Damond_Pearl;712809]היי אביב, אין לנו משחק מאפייה עכשיו.[/QUOTE]
לא אשמתי.
אני הבעתי את דעתי ופרשתי..
הוא בחר לסגור את המשחק , מה אסור לי לפרוש?
נסגרה..למתן לא יודע לחבר רמזים ואנשים יורדים עליו..
חבל שהוא עשה כך
[quote=ErWiN;712811]למה מה קרה למאפייה?[/quote]
מתן החליט לסגור את המאפייה בגלל שהוא נעלב ממיכאל (behappy) שאמר שאם אין רמזים אז הוא פורש וזה לא משחק מאפייה.
מיכאל - מותר לך לפרוש אבל אתה אמרת שזה לא משחק מאפייה, הוא עשה את זה בדרך שלו ואם אתה לא רוצה להשתתף היית יכול לפרוש וזהו.
[quote=Damond_Pearl;712806]למה?, בגלל זה, אבל דבר אחד לא הבנתי, לא קשה פשוט לראות את הרמזים שעשה מטרגרוס ולעשות אותו דבר רק עם המאפיונרים שיש עכשיו?.[/quote]
בכלל לא בגלל זה...
וגם הם ישר בלי שעשיתי כמעט כלום ישר מתלוננים, הייתי יכול לשנות את הדעה שלי, ולעשות ככה, אבל למה להם לחכות? כבר הרסתי את המשחק... אתה מבין?
בקיצור אין לי כוח להיכנס לזה, שיחשבו מה שהם רוצים, שיעשו מה שהם רוצים, אותי זה לא מעניין...
עריכה:
אבי לא נעלבתי ולא כלום, פשוט מעצבן אותי שככה ישר בלי שעשיתי כלום כמעט יש לו תלונות וכמעט לכולם.
אז ....מה ניש?
[QUOTE=Damond_Pearl;712816]מתן החליט לסגור את המאפייה בגלל שהוא נעלב ממיכאל (behappy) שאמר שאם אין רמזים אז הוא פורש וזה לא משחק מאפייה.[/QUOTE]
מה אסור לי?! אסור לי לפרוש?! לא רציתי לשחק. מה אתה רוצה ממני?! אתה יודע מכמה מקומות בני אדם פורשים?
לא אשמתי שהוא בחר להעלב , ולדעתי זה בכלל לא היה מעליב.
[quote=BeHappy;712820]מה אסור לי?! אסור לי לפרוש?! לא רציתי לשחק. מה אתה רוצה ממני?! אתה יודע מכמה מקומות בני אדם פורשים?
לא אשמתי שהוא בחר להעלב , ולדעתי זה בכלל לא היה מעליב.[/quote]
נו כן הערכתי את ההודעה הסתכלת?.
[QUOTE=Damond_Pearl;712821]נו כן הערכתי את ההודעה הסתכלת?.[/QUOTE]
עכשיו גם את דעתי אסור לי לומר?
וחוץ מזה זה באמת לא משחק מאפיה.
אני הייתי בהרבה כאלה ואחד כזה בחיים שלי לא ראיתי.
מתן , תפתח אותו , אני פשוט לא אשתתף , אני אשכנע את דנג'ר להרשם , מה שאתה רוצה , אני פשוט לא רוצה לשחק , אל תאשימו אותי.
סבבה ארוין..אצלך?
[quote=BeHappy;712825]עכשיו גם את דעתי אסור לי לומר?
וחוץ מזה זה באמת לא משחק מאפיה.
אני הייתי בהרבה כאלה ואחד כזה בחיים שלי לא ראיתי.
מתן , תפתח אותו , אני פשוט לא אשתתף , אני אשכנע את דנג'ר להרשם , מה שאתה רוצה , אני פשוט לא רוצה לשחק , אל תאשימו אותי.[/quote]
עזוב יותר עדיף שלא נריב על זה בסדר? :).
[quote=BeHappy;712820]מה אסור לי?! אסור לי לפרוש?! לא רציתי לשחק. מה אתה רוצה ממני?! אתה יודע מכמה מקומות בני אדם פורשים?
לא אשמתי שהוא בחר להעלב , ולדעתי זה בכלל לא היה מעליב.[/quote]
כל אחד תופס את זה איכשהו אחרת
[QUOTE=ErWiN;712828]כל אחד תופס את זה איכשהו אחרת[/QUOTE]
חחח כן , אבל פשוט הבעתי את דעתי. אפילו לא חשבתי שזה יעליב אותו או משהו כזה..
ואבי - חחח אוקיי אין בעיה. תגיד לו שיפתח את הנושא ושלא יעלב , אני פשוט לא אשתתף.
אבי תקשב אני לא יוכל להגיב בהשרדות עד יום חמישי...אשמח אם תגיד לשבט להתחשב במקרה ונצתרך להדיח...
[quote=BeHappy;712829]חחח כן , אבל פשוט הבעתי את דעתי. אפילו לא חשבתי שזה יעליב אותו או משהו כזה..
ואבי - חחח אוקיי אין בעיה. תגיד לו שיפתח את הנושא ושלא יעלב , אני פשוט לא אשתתף.[/quote]
זכותך, אף אחד לא מכריח אף אחד להשתתף.
אביב - בסדר גמור.
תודה אחי..
שמישהו שבאמת מבין יפתח את המשחק
אני גם אשמח להשתתף
[quote=ErWiN;712835]שמישהו שבאמת מבין יפתח את המשחק
אני גם אשמח להשתתף[/quote]
בעיקרון מור היה צריך לפתוח אבל הוא אמר לפתוח כי הוא עושה את הישרדות.
אוף..מה אני יעשה בלעדיכם שבוע?
[QUOTE=Damond_Pearl;712837]בעיקרון מור היה צריך לפתוח אבל הוא אמר לפתוח כי הוא עושה את הישרדות.[/QUOTE]
אבי אתה יכול לפתוח?
[quote=BeHappy;712841]אבי אתה יכול לפתוח?[/quote]
לא, אני לא הכי טוב בפתיחת דברים כאלה, אם תרצה תוכל לפתוח אתה רק תבקש אישור ממנהלי הפורום תח"ם.
[QUOTE=Damond_Pearl;712842]לא, אני לא הכי טוב בפתיחת דברים כאלה, אם תרצה תוכל לפתוח אתה רק תבקש אישור ממנהלי הפורום תח"ם.[/QUOTE]
אממ.. עזוב בטח יכעסו עליי שבכוונה סגרתי את הנושא של מתן בשביל לפתוח אחד בשבילי..
ארווין יכול לפתוח חח :D
לגבי כל הדיבורים על המאפיה, בשביל לפתוח משחק מאפיה צריך אישור!
וכרגע אני לא יודע אם אם למישהו, הבנתי שאסור כבר לתת לכל אחד.
האמת שאני לא יודע מה זה המשחק הזה בכלל
אם אני אדח אני חושב שאצליח לתפעל אחד
[QUOTE=Blackbeard;712847]לגבי כל הדיבורים על המאפיה, בשביל לפתוח משחק מאפיה צריך אישור!
וכרגע אני לא יודע אם אם למישהו, הבנתי שאסור כבר לתת לכל אחד.[/QUOTE]
מאפיה משחקים עם רמזים , קודם כל.
המשחק לא אמור להתבסס על תחושות בטן. ות'אמת זה גם לא כיף.
אני רק אמרתי את דעתי , תעשו מה שאתם רוצים עם זה.
[quote=Blackbeard;712847]לגבי כל הדיבורים על המאפיה, בשביל לפתוח משחק מאפיה צריך אישור!
וכרגע אני לא יודע אם אם למישהו, הבנתי שאסור כבר לתת לכל אחד.[/quote]
אני מבין,
נראה כבר אם יש מישהו שירצה.
בוקר...
משעמם..בא לי להרשם למ"תים של אביזי ןדודי..
אתה תצטרך שיהיה לך על המאפיה ידע בצורה טובה ושתסתכל על המדריך שלי למשל ולא לקחת דוגמא מהסבבים האחרונים שבחלק מהם יש רמזים שבכלל לא קשורים למקור
עריכה: על מה אתה מדבר המאפיה מעולם לא כלל רמזים, לא ראיתי בארץ מעולם משחק אחד של מאפיה עם רמזים כי זו גם לא מטרתו.
[quote=David Villa;712853]בוקר...[/quote]
היי דודי.
הי דוד...
חבל אם אף אחד לא ירצה
בוקר טוב לכולם מה קורה?
[quote=Ace;712859]בוקר טוב לכולם מה קורה?[/quote]
בסדר מור, מה קורה איתך?.
אין מקום בשלי כבר...