היי לכול מי שהגיע...
Printable View
היי לכול מי שהגיע...
הלכתי
ביי ליאור
ביי ליאור
חזרתי
מארי נשרף O:
זה ריגש אותי O:
חזרתי,מעניין למה דביר מתעלם מהבקשה שלי שאשלח שוב?
הגבתי במשחק
הגבתי ניר...
סטיבן, בוא למסן.
[quote=עשהאל ברוריה;999208]סטיבן, בוא למסן.[/quote]
למה? אין לי זמן...
כדי שתעשה שיחה בטלפתיה
[quote=~גלואה Αυολακγ~;999212]למה? אין לי זמן...[/quote]
יש לי שאלה תיאורטית:
האם ההצפה הקטנה של חידות שהייתה בפורום תואמת את שם הפורום, דהיינו, האם יש בה התייחסות אל לימודים, או אל בית ספר?
[quote=עשהאל ברוריה;999214]כדי שתעשה שיחה בטלפתיה[/quote]
אני יכול לעשות
[QUOTE=KillerBee;999217]אני יכול לעשות[/QUOTE]
אתה לא
רק סטיבן
[quote=עשהאל ברוריה;999218]אתה לא
רק סטיבן[/quote]
למה רק סטיבן יכול לעשות את כל הדברים המגניבים? זה עדיין חלק מהעלילה הסודית שלו עם ליאור?
היום גיליתי שיש לי חברים בבית הספר שהם דפוקים><
אבל הנות יותר דפוקות><><><
אני יכול לדבר עם מתים וערפד הוא מת לכל דבר... תעשה את החשבון
[quote=LordAbizi;999215]יש לי שאלה תיאורטית:
האם ההצפה הקטנה של חידות שהייתה בפורום תואמת את שם הפורום, דהיינו, האם יש בה התייחסות אל לימודים, או אל בית ספר?[/quote]
כן, אני רואה זאת חלק מלימודים.
זה מפתח את החשיבה בהגיון...
אבל אין לי זמן כ"כ להסביר עכשיו...
[QUOTE=KillerBee;999219]למה רק סטיבן יכול לעשות את כל הדברים המגניבים? זה עדיין חלק מהעלילה הסודית שלו עם ליאור?[/QUOTE]
לא, בגלל שהוא קיבל את הפספס קול.
נמסר: המפתח עץ של השומר נשבר ואתם נעולים בחוץ, צריך לעשות לו מפתח עץ חדש כדי להכנס.
חזרתי מהספר
ניר לי יש טבעת ריחוף אני היחיד שיכול לעבור><
היי ליאור
תגיב לי במשחק, ואז מחכים שיערכו בהתאם ואני מגיב שוב..
[quote=עשהאל ברוריה;999229]היי ליאור
תגיב לי במשחק, ואז מחכים שיערכו בהתאם ואני מגיב שוב..[/quote]
הרגע הגבתי בו
נערך
[quote=~גלואה Αυολακγ~;999223]כן, אני רואה זאת חלק מלימודים.
זה מפתח את החשיבה בהגיון...
אבל אין לי זמן כ"כ להסביר עכשיו...[/quote]
אוקיי.
אם כך אאלץ לקבל זאת בהסכמה, לרדת על ברכיי, לשים את הידיים מאחורי הראש שלי, ולקוות שהאדם בצד השני שמע אי פעם על אמנת ג'נבה, ויתייחס לשבוי מלחמה לפי כל הנהלים. (אין בכך שום ניסיון להעיר הערה צינית או משהו כזה, אני בסך הכל אומר שאף על פי שזה נשמע לי מוזר קצת, אני מקבל את זה)
[quote=LordAbizi;999236]אוקיי.
אם כך אאלץ לקבל זאת בהסכמה, לרדת על ברכיי, לשים את הידיים מאחורי הראש שלי, ולקוות שהאדם בצד השני שמע אי פעם על אמנת ג'נבה, ויתייחס לשבוי מלחמה לפי כל הנהלים. (אין בכך שום ניסיון להעיר הערה צינית או משהו כזה, אני בסך הכל אומר שאף על פי שזה נשמע לי מוזר קצת, אני מקבל את זה)[/quote]
אשמח לקבל את דעתך בנושא.
אני לא בנאדם אטום D:
[quote=~גלואה Αυολακγ~;999238]אשמח לקבל את דעתך בנושא.
אני לא בנאדם אטום D:[/quote]
אין לי דעה, פשוט לטעמי הצפת החידות האלה הייתה ספאמית-משהו, אך אם אתה אומר שיש בכך מן הלמידה, אז אני מסכים.
[quote=LordAbizi;999239]אין לי דעה, פשוט לטעמי הצפת החידות האלה הייתה ספאמית-משהו, אך אם אתה אומר שיש בכך מן הלמידה, אז אני מסכים.[/quote]
אתה צודק בקשר לספאמיות ואני בהחלט שוקל לפתוח נושא לכך...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;999241]אתה צודק בקשר לספאמיות ואני בהחלט שוקל לפתוח נושא לכך...[/quote]
אתה כנראה מתכוון לאמר הצפתית, כי ספאם זה לא קשור לנושא. אם אתה טוען שזה כן קשור לנושא, אז החטא היחידי הניתן לשייך לחידות אלו היא הצפתיות.
גילתי עכשיו שגרושתי לסבית><
[quote=LordAbizi;999244]אתה כנראה מתכוון לאמר הצפתית, כי ספאם זה לא קשור לנושא. אם אתה טוען שזה כן קשור לנושא, אז החטא היחידי הניתן לשייך לחידות אלו היא הצפתיות.[/quote]
התכוונתי הצפתיות ואכן כאשר תומר החליט לפתוח בנושא נוסף חידות נוספות נעלתי לו את הנושא...
חזרתי מהמקלחת...
גבינה צפתית זה טעים
על מה מדברים.?
היי כולם
הי תומר
היי ליאור
אני צריך את כפפות אסרודא!
היי כולם