-
[QUOTE=Tigraro;1225331][B][COLOR=red]
[B]יונתן[/B]-
-תחליף שם לאמריקאי, שם משפחה מזעזע. אל תשכח לשנות ברקע. ואל תעשה משהו שקשור למאכל כזה. שם אמריקאי נורמלי יותר.
-הנכות תקשה עליך, אתה בטוח שאתה מעוניין לשחק נכה?
-תוסיף כמה תכונות רקע יותר רעות או שיכולות לתפקד בתור גם טוב וגם רע. [דוגמא לרע: אגואיסט. דוגמא לתכונה שיכולה להיות גם וגם: עקשן.]
[/QUOTE]
דווקא תיכננתי שלאחר שהתמזגתי עם הג'יטה יחזרו לי הרגליים (הריי ג'יטה זאת חיה שרצה...)
בקשר לשם, מה הבעיה איתו, אני רוצה שם מצחיק אבל אם חוב אני אשנה -.-
-
[b]יונתן-[/b]
-תשנה שם.
-אתה לא מתמזג ברגע שאתה מגיע לאנימלנד, קח זאת בחשבון.
-
-
[QUOTE=Tigraro;1225331][B][COLOR=red]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"אני-לא-רסטאם" עונה האדם בצורה רובוטית, הוא מעט שקוף, הולוגרמה "אני-הולוגרמה, רסטאם-העביר-אליי-את-מחשבותייו".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"רסטאם-עסוק-כעת, אבל-אני-יודע-כל-שהוא-יודע" ההולוגרמה ממשיכה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"תחכה? או-שתדבר-איתי?" היא שואלת.[/COLOR]
.[/QUOTE]
אני אומר להולגרמה" אין לי כוח לחכות לו.אני אדבר איתך עכשיו ואלי אחר כך אם ראסטם האמיתי.טוב אם אתה קורא את המחשבות שלו אתה יודע מה הוא אמור היה להגיד לי? שבשביל זה שלחו אותי לפגוש אותו ".
-
דניס ערכתי שוב לפי הבקשה שלך
-
[QUOTE=Tigraro;1225342][b]יונתן-[/b]
-תשנה שם.
-אתה לא מתמזג ברגע שאתה מגיע לאנימלנד, קח זאת בחשבון.[/QUOTE]
ערכתי...
ד"א, אני מניח שאני אסתדר 10 תגובות בתור נכה (אם זה 10 תגובות).
אם לוקח 100 תגובות אז תגיד לי אני ישנה.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
"טוב, הצלחנו.הרגנו את הפאקסים ולפחות סיק ברחה." אתה אומר לסאלי עם תחושת עצב קלה עקב מותו של אבי.
"קדימה, בואי נגמור עם המשימה הזאת." אתה מתכוון לקחת את המגן של אבי אבל נזכר שהוא השאיר אותו למטה אחרי שיצאתם מהביוב.
אתם מטפסים למעלה במגדל שהתכוונתם לטפס בו 'זהו, אבי מת.' אחשוב לעצמי.
סאלי נראית במצב יותר גרוע, כולה מלאה בשריטות, פנסים בעינייה ודמעות מטפטפות על האדמה המתכתית.
אתם מגיעים לקומה העליונה, סאלי לוחשת אליך "מקום מגוריו של מטאל, כאן האבן".
העצב ניכר בקולה, דרך חלון המתכת השקוף נראית במרכז החדר אבן כסופה מתכתית.
החדר ריק מנפש חיה, קירותיו מעוטרים בגילופים מתכתיים, מיטה מנחושת נחה ליד החלון, והרצפה הברזלית נראית בוהקת במיוחד.
מה תעשה?[/quote]
"קדימה,בואי נכנס.אך נצטרך להיזהר מאוד כי יכולות להיות מלכודות בכל החדר." אומר לסאלי ואכנס לחדר.
-
[quote=Tigraro;1213801][B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]שכחתי לציין שאתה עדיין אדם רגיל לגמרי.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]'מה? איפה אני? מה קרה כשעצמתי עיינים עד עכשיו? איפה ההורים שלי?' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לפתע משהו כורך את עצמו סביב רגלך, אתה נופל ומתחיל להגרר על האדמה הקשה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]צמחים מכסים אותה, דוקרים, חלקלקים, מחוספסים, אתה לא רואה אותם, כי האור כמעט לא מגיע לאדמה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]'מעניין מי גורר אותי... נקווה שהוא לא מתכוון לגרור אותי על הצמחים הדוקרים!' אני חושב ומיד צועק "עזוב אותי! אני יודע ללכת ללכת לבד!"
-
[quote=Tigraro;1225331]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"עורב,לא עוכב,עורב זה,עזוב אין לי כוח להסביר,בוא קדימה לקיק" אתה אומר ומתחיל ללכת.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה נזכר בכנפיים ומנפנף בהם, אתה מתרומם לאוויר הצלול, מריח גוויות רחוקות, כל מה שהעורב שבך מעוניין בו הוא לתחוב את מקורו לתוך אותם גופות.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אני יורד לכיוונו של ארוו ואומר לו:"תגיד לי יש סיבה שאני רעב לגופות,בגלל שבמקום שאני בא ממנו העורב,שזה החיה שהתמזגתי איתה אוכלת קיוות של חיות אחרות,אז יש מצב שהחיה משפיעה עליי?".
-
ההמשכים לא יהיו מושקעים כי הם נמחקו לי..
[COLOR=teal]"יש מצב" הוא עונה "בחווה יש מגפה שהורגת את הקאוסטרילות, רעב?"[/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה מביט לרגליך, צמח טורף גורר אותך, ענפייו קוצניים כרוכים סביב רגליך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]פנייו הם רק פה ענק וירוק, עם שיניים חדות, וסביבו עלי כותרת אדומים כדם.[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]אתה נכנס דרך החלון, אין נפש חיה בחדר.[/COLOR]
[COLOR=red]האבן הכסופה בוהקת בתוך מיכל זכוכית שעשוי מאותה מתכת שהחלון עשוי ממנה.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"כנראה-אתה-אמור-להגיע-לקיק" ההולוגרמה אומרת בטון הממוחשב של קולה.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]אתה מרים את הנמלה ולפתע בוהק לבן מתפשט בחדר.[/COLOR]
[COLOR=blue]פיצוץ נוצר ואתה עוצם את עינייך, כשאתה פותח אותן אתה נמצא ביער.[/COLOR]
[COLOR=blue]היער חשוך, העצים חוסמים את האור ולכן ישנו רק אור עמום.[/COLOR]
[COLOR=blue]יללה מצמררת נשמעת ביער, אתה נמצא בקרחת יער, שיערך סומר באימה.[/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]יונתן~אשיוס רמנדו פלין-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]אתה פוגש בברדלס בטיול ומנסה לחזור כשהברדלס נראה ישן, אך כיסא הגלגלים שלך שובר ענף ומעיר את הברדלס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הברדלס מזנק עליך בתוקפנות, לפתע פיצוץ לבן נוצר ואתה עוצם את עינייך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]כשאתה פותח אותם אתה בגובה 2 מטר באוויר ונופל על האדמה הקשה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]האדמה חמה, עשרות- אם לא מאות דיונות נראות באופק.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה באמצע מדבר, החול החם גורם לכוויות בכפות רגליך עקב נעליך שנהרסו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הברדלס נעלם.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1226094]ההמשכים לא יהיו מושקעים כי הם נמחקו לי..
[COLOR=teal]"יש מצב" הוא עונה "בחווה יש מגפה שהורגת את הקאוסטרילות, רעב?"[/COLOR]
[COLOR=darkorange].[/COLOR][/quote]
אומר לו ברעב:"כן!אני משתגע מרעב,מאז שבאתי לפה לא אכלתי,רק שאלה,מה זה "קאוסטרילות"?".
-
מתנצל על התגובה הקצרה, נכתב מהאייפוד
[B][COLOR="Teal"]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B][COLOR="teal"]
''סוג של קריסטופין'' הוא אומר כאילו זה מובן מאליו ''איכס, נבלות?''[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1226094]
[COLOR=purple]"כנראה-אתה-אמור-להגיע-לקיק" ההולוגרמה אומרת בטון הממוחשב של קולה.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להולגרמה " קולה אמרת עכשיו ? .מה זה קיק? זה שם של מקום. אם כן תוכל להראות לי איך להגיע למקום הזה.אני לא מכיר תעולם הזה.אני חדש פה "
-
[quote=Tigraro;1226117]מתנצל על התגובה הקצרה, נכתב מהאייפוד
[COLOR=teal]''סוג של קריסטופין'' הוא אומר כאילו זה מובן מאליו ''איכס, נבלות?''[/COLOR][/quote]
אומר לו:"תבין,העורב בבית שלי זו חיה שאוכלת נבלות בשביל לנקות את העולם,עכשיו הבנת,ומה זה קריסטופין,אני באמת חדש פה ולא קיבלתי מדריך לסוגי היצורים פה".
-
אתה נכנס דרך החלון, אין נפש חיה בחדר.
האבן הכסופה בוהקת בתוך מיכל זכוכית שעשוי מאותה מתכת שהחלון עשוי ממנה.[/quote]
"אוקיי סאלי, בואי ניקח את האבן ונצא מפה מהר." אומר לסאלי ואלך איתה בזהירות אל עבר האבן הכסופה.
-
[quote=Tigraro;1226094]ההמשכים לא יהיו מושקעים כי הם נמחקו לי..
[B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה מביט לרגליך, צמח טורף גורר אותך, ענפייו קוצניים כרוכים סביב רגליך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]פנייו הם רק פה ענק וירוק, עם שיניים חדות, וסביבו עלי כותרת אדומים כדם.[/COLOR]
[/quote]
'זה לא טוב! מעניין אם הוא מבין אות,י או שאצליח להשתחרר בעזרת כוחי' אני חושב.לאחר מכן אני צועק עליו"עזוב אותי! אני בכלל לא טעים! והרגל שלי עבה מדי כדי שצליח לבלוע אותה!".בנוסף אני מנסה לקרב את היד שלי לעץ קרוב, תולש ממנו ענף ומכה איתו את הצמח הטורף.
-
[COLOR=teal]"תבין,העורב בבית שלי זו חיה שאוכלת נבלות בשביל לנקות את העולם,עכשיו הבנת,ומה זה קריסטופין? אני באמת חדש פה ולא קיבלתי מדריך לסוגי היצורים פה" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=teal]ארוו כמעט נחנק מצחוק "אתה לא יודע מה זה קריסטופין?!" הוא משתנק.[/COLOR]
[COLOR=teal]"נו אתה יודע.. ב-צר.. ב-מר.. ב-פר..? איזה מישהו אמר לי מילה בסגנון על הקאוסטרילות".[/COLOR]
[COLOR=teal]"בהמות שאוכלים אותם בסופו של דבר" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי סאלי, בואי ניקח את האבן ונצא מפה מהר" אתה אומר והיא מזנקת פנימה.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם שניכם עומדים על המיטה, מביטים קדימה. שורה של לוחיות מתכת בולטות מתפרסת על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=red]השאר ישרות, חוץ מעוד כמה לוחיות נידחות בצדדי החדר אשר שקועות פנימה.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה זה קיק? זה שם של מקום? אם כן תוכל להראות לי איך להגיע למקום הזה? אני לא מכיר את העולם הזה, אני חדש פה" אתה שואל.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני-אשלח-מישהו-שייקח-אותך" הוא עונה.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה יורד מהעץ ורואה למטה את אייס.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][SPOILER][/COLOR][URL="http://tektek.org/avatar/45812857"][COLOR=purple][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/8960/tek4e4cc863f0db31119702.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=purple][/SPOILER][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]'זה לא טוב! מעניין אם הוא מבין אותי או שאצליח להשתחרר בעזרת כוחי' אתה חושב.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר מכן צועק עליו "עזוב אותי! אני בכלל לא טעים! והרגל שלי עבה מדי כדי שתצליח לבלוע אותה".[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה תולש ענף, אתה מדמם מכפתך אבל מתעלם, ההצלפות לא מפריעות לצמח.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
"אוקיי סאלי, בואי ניקח את האבן ונצא מפה מהר" אתה אומר והיא מזנקת פנימה.
אתם שניכם עומדים על המיטה, מביטים קדימה. שורה של לוחיות מתכת בולטות מתפרסת על הרצפה.
השאר ישרות, חוץ מעוד כמה לוחיות נידחות בצדדי החדר אשר שקועות פנימה.
מה תעשה?[/quote]
"אל תלכי על הלוחיות הבולטות, זו יכולה להיות מלכודת." אומר לסאלי ובזהירות אלך בחדר על מנת להגיע לאבן עם סאלי.
-
[QUOTE=Tigraro;1226094]
[COLOR=darkorange]אתה פוגש בברדלס בטיול ומנסה לחזור כשהברדלס נראה ישן, אך כיסא הגלגלים שלך שובר ענף ומעיר את הברדלס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הברדלס מזנק עליך בתוקפנות, לפתע פיצוץ לבן נוצר ואתה עוצם את עינייך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]כשאתה פותח אותם אתה בגובה 2 מטר באוויר ונופל על האדמה הקשה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]האדמה חמה, עשרות- אם לא מאות דיונות נראות באופק.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה באמצע מדבר, החול החם גורם לכוויות בכפות רגליך עקב נעליך שנהרסו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הברדלס נעלם.[/COLOR][/QUOTE]
איך נכוות לי הרגליים אם אני קטוע רגליים?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר שאני מתאושש מהמכה שחטפתי אני בוהה האיזור, לא מבין מה קרה, לאן נעלמו כל הדברים.
בעוד אני תוהה אני מסתכל סביב ולא רואה את הברדלס.
אני חושב לעצמי בהקלה 'אולי מה שקרה גם העיף אותו מהאיזור'.
-
[quote=Tigraro;1226937][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"תבין,העורב בבית שלי זו חיה שאוכלת נבלות בשביל לנקות את העולם,עכשיו הבנת,ומה זה קריסטופין? אני באמת חדש פה ולא קיבלתי מדריך לסוגי היצורים פה" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=teal]ארוו כמעט נחנק מצחוק "אתה לא יודע מה זה קריסטופין?!" הוא משתנק.[/COLOR]
[COLOR=teal]"נו אתה יודע.. ב-צר.. ב-מר.. ב-פר..? איזה מישהו אמר לי מילה בסגנון על הקאוסטרילות".[/COLOR]
[COLOR=teal]"בהמות שאוכלים אותם בסופו של דבר" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]?[/COLOR][/quote]
אני אומר לו:"אהה,אז תגיד חיות שאוכלים אותם בסוף,וגם יש לי עוד שאלה,איפה אני יכול למצוא את האוכל הזה?".
-
[QUOTE=Tigraro;1226937][B][COLOR=teal]
[COLOR=purple]"מה זה קיק? זה שם של מקום? אם כן תוכל להראות לי איך להגיע למקום הזה? אני לא מכיר את העולם הזה, אני חדש פה" אתה שואל.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני-אשלח-מישהו-שייקח-אותך" הוא עונה.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה יורד מהעץ ורואה למטה את אייס.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][SPOILER][/COLOR][URL="http://tektek.org/avatar/45812857"][COLOR=purple][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/8960/tek4e4cc863f0db31119702.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=purple][/SPOILER][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל אייס ואומר לו" איס מזמן לא התראינו.תוכל להביא אותי לקיק? איפה שזה לא היה. הולגרמת סטאדים אמרה לי ללכת אל קיק "
-
[COLOR=darkorange]'אולי מה שקרה גם העיף אותו מהאיזור' אתה חושב בהקלה על הברדלס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]יללה מצמררת זוקרת את השערות בעורף שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מנסה למצוא את מקור היללה, אך אתה לא רואה דבר מלבד חול.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אייס מזמן לא התראינו. תוכל להביא אותי לקיק? איפה שזה לא יהיה... הולגרמת סטאדים אמרה לי ללכת אל קיק" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אתה מתכוון לרסטאם?" אייס שואל "איזו הולוגרמה?"[/COLOR]
[COLOR=purple]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR]
[COLOR=teal]"אהה,אז תגיד חיות שאוכלים אותם בסוף,וגם יש לי עוד שאלה,איפה אני יכול למצוא את האוכל הזה?" אתה שואל.[/COLOR]
[COLOR=teal]"גוויות נחשב אוכל מהמקום שבאת ממנו?" ארוו מביט בך בגועל "הם מלאים מחלות, אתה יודע".[/COLOR]
[COLOR=teal]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם מתחילים ללכת בזהירות, לא קורה כלום.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתקרב לאבן ונוגע בזכוכית ולפתע *ווש!* הרצפה נפערת תחתיכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"חשבתם שיהיה כל כך קל לקחת את האבן?" נשמע קול עמוק, מהדהד בצינות שאתם נופלים דרכו.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם נוחתים במרתף שאבי החביא בו את המגן שלו, משם הלכתם לפתחי האוורור.[/COLOR]
[COLOR=red]"מי שדיבר איתנו.." סאלי אומרת בהלם "זה היה הטיטאן, הוא יודע שאנחנו כאן".[/COLOR]
[COLOR=red]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך בחוץ ולהיות קר.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1226937][B][COLOR=blue]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]'זה לא טוב! מעניין אם הוא מבין אותי או שאצליח להשתחרר בעזרת כוחי' אתה חושב.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר מכן צועק עליו "עזוב אותי! אני בכלל לא טעים! והרגל שלי עבה מדי כדי שתצליח לבלוע אותה".[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה תולש ענף, אתה מדמם מכפתך אבל מתעלם, ההצלפות לא מפריעות לצמח.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
איה! אוף זה פועל! אולי אבנים יעבדו יותר טוב' אני חושב
לוקח אבנים קרובות ומתחיל לזרוק עליו.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
לא נראה כי זה מזיז לו, אתה ממשיך להחבל מהאדמה המכוסה אבנים וצמחים דוקרים.
לבסוף, הוא עוצר, אתה נמצא מול פתח של מערה.
השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227062][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לא נראה כי זה מזיז לו, אתה ממשיך להחבל מהאדמה המכוסה אבנים וצמחים דוקרים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לבסוף, הוא עוצר, אתה נמצא מול פתח של מערה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR][/quote]
אני מנסה להכנס למערה אך בקושי מצליח מהכאבים,
אני מתייבש על האדמה קפוא ופצוע ואני צועק: "יש כאן מישהו?"
-
אתה לא מחליט שאתה לא תצליח..
וד''א זה לא פצעים כל כך קשים.
---
אתה נכנס למערה, היא מוארת מבפנים.
הכל בוהק באור זהוב, אתה רואה שיש שם מעין הולוגרמה שמקרינה כל מני יצורים מוזרים שלא ראית מימיך.
כיסא עשוי מקש, בצורה של קן של ציפורים, מונח במרכז המערה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227070][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה לא מחליט שאתה לא תצליח..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]וד''א זה לא פצעים כל כך קשים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה נכנס למערה, היא מוארת מבפנים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הכל בוהק באור זהוב, אתה רואה שיש שם מעין הולוגרמה שמקרינה כל מני יצורים מוזרים שלא ראית מימיך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]כיסא עשוי מקש, בצורה של קן של ציפורים, מונח במרכז המערה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'אני מתבייש על כיסא הקש וחושב לעצמי 'מעניין מי זה היצורים המוזרים שמוקרנים על ההולגרמה. אולי חייזרים?' ואני מתחיל לנמנם.
-
[COLOR="DarkGreen"][b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''ומי אתה?'' שואל קול נינוח בדיוק כאשר אתה מתיישב על כיסא הקש.
''אני לייף, טיטאן החיים'' הוא אומר ואתה מסתובב, מולך עומד אדם לבוש בבגדים עשויים מצמחים.
שיערו דקיק ובגוון של חציר וציפור מקננת שם, לא נראה שזה מפריע לו.
אתה שם לב שהוא לא בן אדם, גוון עורו לבן, בוהק, בנוסף צבע עינייו ירוקות.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227074][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''ומי אתה?'' שואל קול נינוח בדיוק כאשר אתה מתיישב על כיסא הקש.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''אני לייף, טיטאן החיים'' הוא אומר ואתה מסתובב, מולך עומד אדם לבוש בבגדים עשויים מצמחים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שיערו דקיק ובגוון של חציר וציפור מקננת שם, לא נראה שזה מפריע לו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה שם לב שהוא לא בן אדם, גוון עורו לבן, בוהק, בנוסף צבע עינייו ירוקות.[/COLOR][/quote]
"אני רוברט ברני.דרך אגב תחפושת מעולה אחי! איפה קנית?" אני אומר לו. בעודי חושב 'איזה שטוית הוא מדבר. כבר סיפרו לי אלף פעם שלא קיימים טיטאנים בעולם'
-
''תחפושת?'' הוא שואל בתמיהה והציפור מצייצת '' זה אמיתי, הכל אמיתי''.
הוא מביט לכיוונך ואישוניו נעלמים לרגע, הפצעים בגבך נרפאים והבגדים הקרועים נתפרים עם צמחים.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227077][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''תחפושת?'' הוא שואל בתמיהה והציפור מצייצת '' זה אמיתי, הכל אמיתי''.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא מביט לכיוונך ואישוניו נעלמים לרגע, הפצעים בגבך נרפאים והבגדים הקרועים נתפרים עם צמחים.[/COLOR][/quote]
"אוקי..." אני אומר לפני שהוא מרפא אותי. לאחר מכן אני ממשיך "וואו אתה בטח רופא טוב. דרך אגב טיטאנים זה לא אגדות?"
-
''לא הטיטאנים האלו'' הוא אומר ''ואני לא מרפא, הטיטאנים האלו, שאתה מדבר עליהם הם אגדות''.
''אבל אני כאן, קיים'' הוא ממשיך, הפצעים שלך נרפאים לגמרי.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227082][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''לא הטיטאנים האלו'' הוא אומר ''ואני לא מרפא, הטיטאנים האלו, שאתה מדבר עליהם הם אגדות''.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''אבל אני כאן, קיים'' הוא ממשיך, הפצעים שלך נרפאים לגמרי.[/COLOR][/quote]
"אוקי.. אני לא מבין על מה אתה מדבר. תוכל להסביר לי למה אתה מתכוון?" אני שואל אותו בנימוס.
-
''בעולם שממנו באת אלו אגדות, כאשר המעמד הזה נוצר, המימד שלך נשאב למימד קטן, המקור של המימד הזה. כאן, אני טיטאן, אבל לא כמו באותם אגדות, כאן זהו עולם שונה, נוצרתי כשהעולם נוצר, ואני קיים''.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227086][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''בעולם שממנו באת אלו אגדות, כאשר המעמד הזה נוצר, המימד שלך נשאב למימד קטן, המקור של המימד הזה. כאן, אני טיטאן, אבל לא כמו באותם אגדות, כאן זהו עולם שונה, נוצרתי כשהעולם נוצר, ואני קיים''.[/COLOR][/quote]
'יש עוד עולם? איזה? מה יש בו? מי אלו אותם טיטאנים? איך היצורים בהולגרמה קשורים לו? והשאלה הכי חשוב, היא איך אני קשור לזה בכלל?!' אני חושב.
ושואל אותו "נניח שכל מה שאמרת אמת, מה אתה בדיוק רוצה ממני?!"
-
''אתה ההוא שנכנס אל מפתח ביתי'' הוא אומר.
''שמתי לב שאתה מסתכל הרבה על ההולוגרמה, למה?''[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227088][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''אתה ההוא שנכנס אל מפתח ביתי'' הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''שמתי לב שאתה מסתכל הרבה על ההולוגרמה, למה?''[/COLOR][/quote]
"מה כל כך מיוחד בפתח ביתך?" אני שואל אותו ומיד מוסיף "אני מסתכל על ההולגרמה כי היא מעניית אותי, כפי שאתה בטח יכול לשער אחת מהשאלות שמטרידות אותי הן: מי היצורים המוזרים האלה? ואיך בדיוק הם קשורות אלי?"
-
אתם מתחילים ללכת בזהירות, לא קורה כלום.
אתה מתקרב לאבן ונוגע בזכוכית ולפתע *ווש!* הרצפה נפערת תחתיכם.
"חשבתם שיהיה כל כך קל לקחת את האבן?" נשמע קול עמוק, מהדהד בצינות שאתם נופלים דרכו.
אתם נוחתים במרתף שאבי החביא בו את המגן שלו, משם הלכתם לפתחי האוורור.
"מי שדיבר איתנו.." סאלי אומרת בהלם "זה היה הטיטאן, הוא יודע שאנחנו כאן".
השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך בחוץ ולהיות קר.[/quote]
"קדימה סאלי, בואי נרוץ מהר אל המקום ממנו הגענו כדי שנלך לשם." אומר לסאלי, אך קודם אחפש את המגן של אבי.
-
[COLOR="red"][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B]
''אני לא מבינה למה אתה מתכוון'' היא משיבה, עדיין בהלם ''לאן אתה מתכוון שנלך?''
אתה מאתר את המגן הזהוב של אבי בפינת החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''הם לא קשורים אליך'' הוא מגרד בראשו ''זה אמצאי שאפשר לראות בעזרתו מה קורה בכל העולם''.
''תקשורת.. אני לא בטוח אם אתה בא ממימד מפותח מספיק שיש בו תקשורת, אבל אם אתה מפותח מספיק אני בטוח שתבין''.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1226987][B][COLOR=darkorange]יונתן~אשיוס רמנדו פלין-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]'אולי מה שקרה גם העיף אותו מהאיזור' אתה חושב בהקלה על הברדלס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]יללה מצמררת זוקרת את השערות בעורף שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מנסה למצוא את מקור היללה, אך אתה לא רואה דבר מלבד חול.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מחפש את מקור היללה במהירות עקב רד הלילה.
כשדעתי עדיין מבולבלת בגלל שאני במקום לא ידוע.