קרב מישהו?
Printable View
קרב מישהו?
הסתכלתי על כל מיני קלפים עד שראיתי קלף שנקרא : ultimate offering
אפקט : אתה יכול לעשות כמה normal summon שאתה רוצה באותו תור אבל כל זימון אחרי הזימון הראשון אתה צריך לזמן 500 lp.
מה אתם אומרים על השילוב הבא : דק שבנוי על גאדג'טים עם ultimate offering... תוכל על התור השני (אם הצלחת להשתמש באוליטמיית אופרינג והצלחת לזמן לפחות גאג'את אחד) אתה יכול לזמן 5 גאדג'אטים.
יש שתי בעיות : 1. להגיע למצב שאין לך יותר גאדג'טים. פתרון זמני : pot of avarica
2. ריקון עצמי של lp. פיתרון : כל מיני קלפים שמעלים לך lp. (אשמח שתביאו לי קלפים טובים
שעושים זאת)
ד"א : פתחתי נושא בקשה למשחק tag force 4 בבקשה להגיב !!!! (אני יודע שזה לא כל כך קשור לDLf)
[QUOTE=alonsiro;1216897]הסתכלתי על כל מיני קלפים עד שראיתי קלף שנקרא : ultimate offering
אפקט : אתה יכול לעשות כמה normal summon שאתה רוצה באותו תור אבל כל זימון אחרי הזימון הראשון אתה צריך לזמן 500 lp.
מה אתם אומרים על השילוב הבא : דק שבנוי על גאדג'טים עם ultimate offering... תוכל על התור השני (אם הצלחת להשתמש באוליטמיית אופרינג והצלחת לזמן לפחות גאג'את אחד) אתה יכול לזמן 5 גאדג'אטים.
יש שתי בעיות : 1. להגיע למצב שאין לך יותר גאדג'טים. פתרון זמני : pot of avarica
2. ריקון עצמי של lp. פיתרון : כל מיני קלפים שמעלים לך lp. (אשמח שתביאו לי קלפים טובים
שעושים זאת)
ד"א : פתחתי נושא בקשה למשחק tag force 4 בבקשה להגיב !!!! (אני יודע שזה לא כל כך קשור לDLf)[/QUOTE]
אני מכיר מלא קלפים אבל לא כולכך טובים למילויח LP נגיד יש את העלה הזה יש את האישה הזאת ויש את השיקוי הזה לא זוכר תשמות.
בוא קרב
מה השם שלך בdl ?
שלי alonsiro
[QUOTE=alonsiro;1216900]מה השם שלך בdl ?
שלי alonsiro[/QUOTE]
שלי barfon2 אני פותח בירוק
[quote=accelerator;1216817]וואו, אכזבה, באמת אכזבה אתה פורש בגלל באן ליסט מטומטם שבמילא ישתנה עד מרץ וואלה אני יגיד לך תחליף בדוגרי זה מה שעושים דואליסטים אחרי באן ליסט! אתה האחרון שציפיתי ממנו לזה ניב בחיי, אז הרייט התאפס, יש עוד מלא משחקים, ולא תמיד משחקים בשביל רייט אבל מה אני יגיד לך תעשה מה שבאלך[/quote]
אין לך זכות להטיף לי אחי.. או לבוא ולהגיד משהו על זה.
אני לא נהנה בלי הדרגוניטי, אין לזה קשר לנצחונות כי גם עם הדרגוניטי הפסדתי המון... פשוט אוהב את החפיסה הזאת ולא מעוניין להחליף!
הבאן ליסט מחריך ולא מתאים לי... מישהו יכול להגיד לי משהו???
וכן אני משחק בשביל הרייט, אני בנאדם שאוהב לנצח, מאוד תחרותי.
הקיצר לא מתאים לי גבר... אני לא כופה עליכם לפרוש אני פשוט מודיע שאני פורש.
מישהו מעוניין בדואל?
מישהו יכול לעזור לי לבנות דק טוב? אני רק מתחיל...
נכון יש ביוגיהו זקסל את הנער ההוא שאוסף את הנאמברס בשביל הפרופסור?
זה שיכול לעצור את הזמן ושאחיו הקטן השתגע או משהו כזה?
אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שבו רשומים הקלפים של החפיסה שלו
או לשלוח לי בה"פ את שמותיהם, אני אודה לו.
באיזה פרק הוא מופיע?
מה השם שלו?
ורוצה קרב?
לא יודע מה השם שלו. מופיע ב12, 13 ו-14.
[quote=Artist Ninja;1217217]נכון יש ביוגיהו זקסל את הנער ההוא שאוסף את הנאמברס בשביל הפרופסור?
זה שיכול לעצור את הזמן ושאחיו הקטן השתגע או משהו כזה?
אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שבו רשומים הקלפים של החפיסה שלו
או לשלוח לי בה"פ את שמותיהם, אני אודה לו.[/quote]
הוא משתמש בדק פוטון אתה לא צריך לחקות תקלפים שלו אבל זאת דק שהולכת טוב גם עם LS או אחלה דק בכללי אני אישית משתמש באחת
[QUOTE=accelerator;1217279]הוא משתמש בדק פוטון אתה לא צריך לחקות תקלפים שלו אבל זאת דק שהולכת טוב גם עם LS או אחלה דק בכללי אני אישית משתמש באחת[/QUOTE]
מה פירוש דק פוטון?
עריכה:
הבנתי, אבל איפה אני מוצא רשימה של הקלפים?
[quote=Artist Ninja;1217438]מה פירוש דק פוטון?
עריכה:
הבנתי, אבל איפה אני מוצא רשימה של הקלפים?[/quote]
יש אולי כולה 5 קלפי פוטון פלוס מינוס כל הקטע זה שאר הקלפים שתומכים
מה יש לכם להגיד על חיות קריסטל?? חשבתי לנסות ולהכין חפיסה.. לעשות סגנון שיתאים ל-xyz!
הם כבר לא ממש משוחקים יחסית לקלפים החדשים למשל יהיה קשה לשחק איתם בעזרת XYZ אפילו אם תזמן כמה בעזרת רובי אתה בקושי תצליח לזמן xyz כי הרמות שלהם לא ממש תואמות תחפש בויקי רעיונות לדק יש מלא אני משחק עם ג'אקאל לוקדאון עכשיו
למרות שקריסטל בסט נטו יכולים להיות חזקים מאוד
מישהו יודע למה כול הדירוגים [100,113 וכו'] התאפסו שוב ל-100?
כי עכשיו אני נראה כמו אחד שהפסיד הרבה [יש לי 100\- משהו] וזה היה אמור להיות 216\- משהו שאומר שאני מנצח אבל גם מפסיד
וגם יש למישהו רעיון ל-xyz טובים לדק פיות [אם זה עוזר אני בונה את הדק על בסיס הסטאטר של מאסטר היפרדון ה"ראש" של האג'נטים]
אפשר לבקש פה שמישהו יבנה לי חפיסה מסוימת או שעדיף שאפנה בה"פ?
זה לא מאתר לי את הדף.. מישהו יודע למה זה?
אני מתכוון שרשום "דף אינטרנט זה לא נמצא" או משהו כזה..
אני מנסה לבנות לעצמי חפיסה של ה'נאמברס' ואני צריך עזרה במשהו.
אני צריך קלפי קסם שעוזרים לי לזמן קלפים בזימונים מיוחדים מהחפיסה או מהיד.
אי לי בד"כ זמן לחפש קלפים, אז אני אודה מאוד למישהו שימליץ לי על קלפים לזימוני מפלצות
מהירים.
מישהו מעוניין בדואל?
יש לי הרבה חפיסות חדשות שהייתי מעוניין לנסות..
אני גאה להודיע שני דברים:
1-פורום יוגי הו נפתח!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-אחרי שחזרתי מחו''ל אני מצליח להתחבר אחרי 16:00 מישהו רוצה דואל?
מישהו רוצה דואל?
מודיע בזאת על פרישתי מהמשחק. אין שינויים, חלק מהזמן אי אפשר לשחק בגלל בעיות של הסרבר או על יותר מידי משתמשים. חלק מרמים, מגעילים וכל הזמן הדירוג מתאפס. נמאס לי. תודה לניב שפתח את האשכול הזה, היה מאוד מאוד כיף.
[SIZE=5][COLOR=Black][U][B]שלום לכולם חברים!!!:):)[/B][/U]
זהו השגנו את המטרה וההשקעה שלי ושלכם השתלמה. יש לנו פורום...
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2]
אני יחזור בקרוב לשחק, אני פשוט צריך לתקן את האינטרנט שלי, יש לי בעיות לוסט קונקשיין כל-כך גדולות.. אני אפילו לא מצליח ללחוץ על החץ עם ה-"Duel" בהתחלה.[/SIZE][/B]
תקשיבו הדואלינג לא פועל לי.
אני ניסיתי מחשב אחר ואפילו משתמש אחר אבל זה לא עובד אבל הגעתי למסכנה:הבעיה היא הווינדווס.
יש סיכוי שהדואלינג הפסיק לתמוחך בווינדווס 7?
[quote=scizor-x;1218803]תקשיבו הדואלינג לא פועל לי.
אני ניסיתי מחשב אחר ואפילו משתמש אחר אבל זה לא עובד אבל הגעתי למסכנה:הבעיה היא הווינדווס.
יש סיכוי שהדואלינג הפסיק לתמוחך בווינדווס 7?[/quote]
אני משחק מהווינדוס 7 זה קשור רק לניתוקים באינטרנט ולאיך האינטרנט יושב. ויש משהו שקשור לעוגיות. (coockie זה מונח באינטרנט)
יש עוד משהו שקשור למסך! ועוד כל מיני. יש למשחק פורום רישמי אמריקאי פרסם את הבעיה במדוייק ועם אתה יודע אנגלית טוב הם יפתרו לך אותה.
מישהו מעוניין בדואל?
חחחחח מישהו התייחס להודעה שלי?
[quote=ArTiCUnO;1218997]חחחחח מישהו התייחס להודעה שלי?[/quote]
חחח יצומי. דווקה עכשיו?!
אחריי שהשגנו פורום, עכשיו אתה פורש??? שתיהיה בריא!
חחח סבבה. מקווה שתחזור, סה"כ זאת גרסאת בטה (כנסו לפורום הרשימי של המשחק דרך האתר של -DN. תרשמו ותבינו המון דברים!)
הרבה דברים השתנו בשנה הקרובה.
[QUOTE=NivX10;1219027]חחח יצומי. דווקה עכשיו?!
אחריי שהשגנו פורום, עכשיו אתה פורש??? שתיהיה בריא!
חחח סבבה. מקווה שתחזור, סה"כ זאת גרסאת בטה (כנסו לפורום הרשימי של המשחק דרך האתר של -DN. תרשמו ותבינו המון דברים!)
הרבה דברים השתנו בשנה הקרובה.[/QUOTE]
(: רק מהמשחק בפורום עצמו אני אהיה פעיל. אתה חזרת? מקווה מאוד שאני אהיה בריא. יש מנהל לפורום יו גי הו?
[B]הקדמה :[/B] ניב אני מבקש סליחה על זה שיצרתי חפסית דרגיונייתי, tigraro אני מצטער שאני מעלה את הניצחון בשלוש תורות...
אוקי, כמו שאתם רואים יצרתי חפיסה קטלנית של דרגיונייתי ויצאתי קצת להשתולל... הנה סיום משחק שלי נגד תיגרארו. (הוא עם ls פה...) אני יודע אני יודע לא סיום כל כך מרהיב אבל למשחק רביעי עם חפיסה חדשה וסיים עם שני ברצ'ות על תור שלישי זה נחמד...
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/zjm30yqmmzuy.bmp[/IMG][/URL]
מישהו רוצה קרב?
בוא קרב
אני? איך קוראים לך שם?
חכה אני מסיים לבנות דק דקה..
איזה מבאס בטורניר... לא יכול לשחק עם שתי החפיסות הכי טובות שלי :-(
מישהו יכול לשחק מולי? אני צריך לבדוק את האוג'מה דק שלי
[QUOTE=Tigraro;1219230]מישהו יכול לשחק מולי? אני צריך לבדוק את האוג'מה דק שלי[/QUOTE]
אני בא מולך עם חפיסה גם חדשה שלי יאלה בו אני פותח בירוק
[quote=NivX10;1218665][SIZE=5][COLOR=black][U][B]שלום לכולם חברים!!!:):)[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=black]זהו השגנו את המטרה וההשקעה שלי ושלכם השתלמה. יש לנו פורום...[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2]אני יחזור בקרוב לשחק, אני פשוט צריך לתקן את האינטרנט שלי, יש לי בעיות לוסט קונקשיין כל-כך גדולות.. אני אפילו לא מצליח ללחוץ על החץ עם ה-"Duel" בהתחלה.[/SIZE][/B][/quote]
DUDE קצת קרדיט! סתם סתם חחחחחחחחחחחחחחחח שמח מאוד שהשגנו את המטרה
כעת אני עובד על דק חדשה שכנראה אפרסם בקרוב מאוד
מישהו רוצה דואל?