-
[QUOTE=ttrrtte;1220548]סטיב-אתה מתחיל ללכת לדרך אחד יחד עם טורצ'יק,אץם נכנסים לשדה די גדול.. פתאום אתה שומע רחש מאחוריך
אני מסתובב לראות מה יש שם
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
תעדכן את דף הרשומים ואני רוצה לשמור על היטארן:big_wink:
-
אוהד-ני לא מגבילה ל6.. חופשי דאנספרס אמר ''בוא תתפוס אותי!!''
אופק- בלה משתמשת בכדור צל ופוגעת בתגובה דרליני משתש במכת ברק
סטיב-נראה בהמשך.. חח וכרגע ביקשתי מאחד הרשומים לעשות לי רשימה של הפוקימונים של כולם אז אני יעדכן בהמשך
אתה מסתובב ורואה וורמפל
-
.....
אני לא תופס בלי קרב, כמה זמן תצטרך למשוך? ברצינות, אתה כל כך מפחד? כי אני יודע שרוב הדאנספרס פשוט גרועים, אבל אתה כנראה הרבה פחות טוב מהם אם אתה אפילו לא מוכן להילחם בי!
-
אוהד- דאנספרס אומר ''רק שתדע שאני לא דאנספרס טהור!! אבא שלי היה דרגונייט!!! ואז אמר תוכיח לי שמגיעה לך להילחם בי נצח את הצבא שי ואז נדבר!''
-
לא, אתה שוב מושך את זה. חתיכת פחדן!
יודע מה? אתה בכלל לא שווה את זה.
"נסיך שמפקד על טרוביש, זה מה שאתה" אני ממלמל לי ועוזב את המקום.
-
אוהד- אתה שומע פיצוץ מאחורייך,אתה מסתובב ורואה את דאנספרס שאומר ''אלחם איתך אבל תישתמש רק בפוקימון 1''
-
סטיב-נראה בהמשך.. חח וכרגע ביקשתי מאחד הרשומים לעשות לי רשימה של הפוקימונים של כולם אז אני יעדכן בהמשך
אתה מסתובב ורואה וורמפל[/quote]
וורמפל, הרבה חושבים שהוא פוקימון חלש אבל בעצם הוא מתפתח מהר וההתפתחויות שלו חזקות, אני מוציא את טורצ'יק ואומר לו להשתמש בגחלת.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
אפשר שהוא יתפתח לדסטוקס, ז"א אם הוא יילכד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1220558]אוהד-ני לא מגבילה ל6.. חופשי דאנספרס אמר ''בוא תתפוס אותי!!''
אופק- בלה משתמשת בכדור צל ופוגעת בתגובה דרליני משתש במכת ברק
אתה מסתובב ורואה וורמפל[/QUOTE]
[COLOR="Red"]תמשי כיבכדור צל בשביל לעצור את הברק[/COLOR]
-
סטיב-נראה .. חח
אופק-בלה ממשיכה בכדורי צל אבל אז דרליני משתמש בהגנה ובמכל ברק!
-
ידעתי שבסוף תסכים...
אז, אני אבחר בפוקימון שאני הכי סומך עליו, דראגונייר, צא! השתמש בקרן על!
-
אוהד= דרגונייר יוצא ומשתמש בקרן על,קרן פוגעת או ש.. לא? ברגע שהעשן מתפזר אתה לא רוה את דאנספרס אתה שומע קול מאחורייך ורואה אותו על אחד העצים.
-
שיגור? נחמד!!
אבל יש לי עוד כמה טריקים בשרוול!
דראגונייר, תעשה אקדח מים חזק כל כך, שהוא יציף את כל האזור במים!
אחרי זה, תצלול ותשתמש בזעם דרקון על דאנספרס!
-
אוהד-דראגונייר משתמש באקדח מים ומצי את כל המקום,אתה רואה אותו מתחיל לשחות לעבר דאנספרס אבל... דאנספרס אמר ''הזכרתי שאמא של לא הייתה דאנספרס טהורה? היא הייתה חצי סקווירטל!!'' אמר והתחיל לשחות כמקצוען! והתחמק מזעם הדרקון
-
נו באמת, מה נהיה פה, גן חיות?
דראגונייר, (מה שאר ההתקפות שלו?) השתמש ב...
-
אוהד-זעם דרקון,ריקוד דרקון,אקדח מים ומטאור דרקון
-
אוקיי, דראגונייר, תתפוס מהר את דאנספרס ותטיח מטאור דרקון על כל הבריכה, תכוון אותו למעלה כך שיפגע בו ולא בך!
-
[QUOTE=ttrrtte;1220571]סטיב-נראה .. חח
אופק-בלה ממשיכה בכדורי צל אבל אז דרליני משתמש בהגנה ובמכל ברק![/QUOTE]
אני מחזיר מוציא את בייליף ואומר לה להשתמש בקרן על
-
אוהד-דרגונייט משתמש במטאור דרקון כלפי מעלה,דאנספרס חייך חצי חיוך ואמר ''נחש מה.. אבא שלי לא היה דראגונייט טהור הוא היה חצי ליפיאון.'' אמר והשתמש בסופת עלים כדי להתיח את המטאורים על הרצפה אבל מטאור אחד פגע בוא
!
אופק-ביילי פוגעת ודלטיני מתעלף
-
אומייגאד מה זה החרטוט הזה?!
טוב, אם זה פגע, דראגונייר, תקשור אותו אליך ותשתמש בקרן על עליו!
-
[QUOTE=ttrrtte;1220591]אוהד-דרגונייט משתמש במטאור דרקון כלפי מעלה,דאנספרס חייך חצי חיוך ואמר ''נחש מה.. אבא שלי לא היה דראגונייט טהור הוא היה חצי ליפיאון.'' אמר והשתמש בסופת עלים כדי להתיח את המטאורים על הרצפה אבל מטאור אחד פגע בוא
!
אופק-ביילי פוגעת ודלטיני מתעלף[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני זורק פוקדור[/COLOR]
-
אופק-נתפס!! מזל טוב!!! אתה מקבל שיחה
אוהד- דרגונייאר תופס את דאנספרס הפגוע שמחחייך חיוך קלוש ואומר ''זוכר שסיפרתי לך שאבא של אבא שלי היה ליפיאון? אבא שלו היה גלאסיון!!!'' אמר והשתמש ברוח כסופה,אבל דראגונייר החזיק מעמד!!
-
אולי תפסיק להשוויץ, אתה לא שם לב שאני עומד לקרוע אותך?
דראגונייר, תהדק את אחיזתך, והשתמש בקרן על, הפעם תכוון ישירות אליו ובשיא הכח!
-
[quote]
תומר- טורצ'יק משתמש בלהביור שופגע בדיטו (שמו הוא דיואט כי הוא לא דיטו רגיל) דיואט משתמש במתקפ ברק
[/quote]
"תתחמק ותשתמש שוב בלהביור"
-
אוהד- דאנספרס אמר ''מצטער אני לא מדבר עם פשוטי העם!'' אמר בדיוק לפני שדראגונייר ''שרף'' לו את הפנים. דאנספרס החזיק מעמד בקושי ואמר בגמגום קל ''סבא רבבא לי היה ראיצ'ו!!'' אמר והשתמש במכת ברק
תומר-טורצ'יק מתחמק ומתחיל להתפתח!!!! מזל טוב יש לך קומבסקי!! קומבסקין משתמש בבעיטה כפולה!
-
נראה דווקא שאתה מדבר יפה מאוד עם פשוטי העם, בעיקר אלה שמנצחים אותך!
דראגונייר, הוא מסוג דרקון, אני צודק? אז אתה סופר אפקטקיבי עליו! זעם דרקון, פעם אחרונה!
-
[QUOTE=ttrrtte;1220596]אופק-נתפס!! מזל טוב!!! אתה מקבל שיחה
אוהד- דרגונייאר תופס את דאנספרס הפגוע שמחחייך חיוך קלוש ואומר ''זוכר שסיפרתי לך שאבא של אבא שלי היה ליפיאון? אבא שלו היה גלאסיון!!!'' אמר והשתמש ברוח כסופה,אבל דראגונייר החזיק מעמד!![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני עונה[/COLOR]
-
אוהד-דראגונייר שועט קדימה בכל כוחו דאנספרס מנסה לאגור כוח לשיגור אבל לא מצליח ומתעל
-
וואו, גברנו על פוקימון כזה!
אני צולל מהר למים, ומעלה את דאנספרס המעולף, ואז מעיר אותו.
"קרב טוב, נלחמת כמו שצריך!" אני אומר לו.
-
[QUOTE=ttrrtte;1220571]סטיב-נראה .. חח
תראה אתה כותב תגובות כמו נראה חח וככה יוצא שאני מגיב לעצמי אז תגי ב משהו ואז אני אגיב.
-
אופק- הפרופסור אומר ל שתם זמנך
אוהד- דאנספרס אומר ''הוד מלכותך בשבילך'' ומתעל סשוב
סטיב-אתה לא מוציא פוקימון לא נותן מתקפנ אני לא יכולה להגיב.... אתה מוציא את _____
-
הוד מלכותו, אם אתה לא רוצה אני לא אתפוס אותך, אבל אם תרצה, אשמח שתצטרף אליי ואחזק אותך!
מה כבודו אומר?
-
[quote]
תומר-טורצ'יק מתחמק ומתחיל להתפתח!!!! מזל טוב יש לך קומבסקי!! קומבסקין משתמש בבעיטה כפולה! [/quote]
"יופי קומבסקן התפתחת עכשיו תשתמש בבעיטה כפולה"
-
אוהד- דאנספרס מנסה לדבר אבל הוא חלש מידי ולא נראה טוב בכלל
תומר-קומבסקיון משתמש בבעיטה כפולה ואתה מנצח בקרב
-
[COLOR="Red"]אופק- הפרופסור אומר לך שתם זמנך
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני יוצא מהשדה לכיוון המכון השלישי[/COLOR]
-
אני מחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם ורץ מהר אל מחוץ לדרך הזאת הישר למרכז הפוקימונים, כדי לרפא את דאנספרס.
"סליחה, צבא" אני אומר לכל הדרקונים ורץ מהמקום.
-
[quote]תומר-קומבסקיון משתמש בבעיטה כפולה ואתה מנצח בקרב [/quote]
אני אזרוק עליו פוקדור
-
אופק- אתה מגיעה למכון השלישי מסוג.. אש!!
אוהד- אתה רץ לעבר מרכז הפוקימונים וכל הפוקימונים מאחוריך,מודאגים מאוד
תומר-נתפס!! אתה מקבל שיחה
-
[QUOTE=ttrrtte;1220623]אופק- אתה מגיעה למכון השלישי מסוג.. אש!!
אוהד- אתה רץ לעבר מרכז הפוקימונים וכל הפוקימונים מאחוריך,מודאגים מאוד
תומר-נתפס!! אתה מקבל שיחה[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני יגיד לבעל המכון שבאתי לאתגר אותו ואחזיק את בלה ביד[/COLOR]
-
אופק- בעל המכן מציג את עצמו בתור רוי ומוציא מאגמאר
-
[quote]
תומר-נתפס!! אתה מקבל שיחה [/quote]
אני עונה