משתמש ותיק זה משתמש שבתת כותרת כתוב לו משתמש ותיק והוא מוזהב
זהו
Printable View
משתמש ותיק זה משתמש שבתת כותרת כתוב לו משתמש ותיק והוא מוזהב
זהו
משתמש ותיק נמצא בקבוצת המשתמשים הכי מתקדמת וזה כולל את היכל התהילה
[quote=אין כינוי;1262914]משתמש ותיק זה משתמש שבתת כותרת כתוב לו משתמש ותיק והוא מוזהב
זהו[/quote]
זו גישה פורמלית לנושא. אם נהיה קצת יותר גמישים אם הדרישות שלנו, אז כדי לדרוש שמשתמש יהיה ותיק די לדרוש שהיא ירגיש שהוא ותיק.
למשל, אני מרגיש שאני זקן ואני בן 200. מבחינתי זה מספיק כדי לקרוא לעצמי זקן ובן 200.
אתה יכול,אבל אתה לא תאמר,
זה כמו שתאמר שמנהל זה רק מישמרגיש מנהל
[quote=אין כינוי;1262919]אתה יכול,אבל אתה לא תאמר,
זה כמו שתאמר שמנהל זה רק מישמרגיש מנהל[/quote]
לא אמרתי שזה תקף לכל תכונה. בינתיים התכונות "להיות ותיק", "להיות זקן", "להיות בן 200" הן תכונות שנחנים בהם אם ורק אם מרגישים שנחנים בהם. לא אמרתי שאף תכונה אחרת מקיימת את זה.
לפי מה שאתה חושב אז מה שאתה אומר שותיק כמו כל דבר זה יחסי? לא הבנתי אותך
יש כאן למעשה שני דברים שונים.
יש "משתמש ותיק" כדרגה בפורום, ואז זה נקבע לפי 3 שנים או אחרת.
ויש "ותיקות" שמשתמש מזוהה איתה. ואז השאלה היא מי יכול להקרא בעיני הכל ותיק. מכיוון שהותק אינו באמת חשוב (לפי הלֶמָה של אלכס), אז די לדרוש שמישהו הוא ותיק אם ורק אם הוא חושב שהוא ותיק.
חחח ליאור התקופה שעכשיו יותר גרועה, וזאת הייתה תקופה דיי טובה
ותכלס מה זה משנה ותק? אלא עם מדברים על משהו שקרה לפני שנה Xd
[QUOTE=LordAbizi;1262926]יש כאן למעשה שני דברים שונים.
יש "משתמש ותיק" כדרגה בפורום, ואז זה נקבע לפי 3 שנים או אחרת.
ויש "ותיקות" שמשתמש מזוהה איתה. ואז השאלה היא מי יכול להקרא בעיני הכל ותיק. מכיוון שהותק אינו באמת חשוב (לפי הלֶמָה של אלכס), אז די לדרוש שמישהו הוא ותיק אם ורק אם הוא חושב שהוא ותיק.[/QUOTE]
+11111
אולי ההגיון שלך משונה, מוזר ולא מובן לאדם הפשוט אבל הוא עדיין תמיד [כמעט תמיד] קולע בול
[quote=Z.J.H;1262933]+11111
אולי ההגיון שלך משונה, מוזר ולא מובן לאדם הפשוט אבל הוא עדיין תמיד [כמעט תמיד] קולע בול[/quote]
הסיבות שלי לא ברורות כי מסתכלים עליהם מנקודת מבט ממשית. אם תסתכל מנקודת מבט מרוכבת על הטענות שלי, הן תמיד תהיינה ברורות וטבעיות (כמו כל דבר במתמטיקה שנראה מוזר ולא טבעי אם מסתכלים עליו דרך העולם ממשי, ונראה יפה וטבעי אם מסתכלים דרך העולם המרוכב)
[QUOTE=ITA;1262902]תכלס אתם לא כאלו ותיקים O.o
מי שהיה פה כשהייתי משגיח נחשב לוותיק, מי שאחרי זה לא -.-"[/QUOTE]
אני הייתי עוד לפני שהיית משגיח, אני הייתי לפני שאתה היית..
[QUOTE=HeavySnorlax;1262899]אני הייתי כשדניס היה בירוק, ולפני שנולדה לאדם בת.[/QUOTE]
אני הייתי עוד לפני שדניס נרשם בכלל..
אחח אני זוכר את הימים במערכת הישנה שהייתי יכול לשנות את הכינוי כל שבועיים..איזה ימים טובים..
[QUOTE=Soul Taker;1262937]אני הייתי עוד לפני שהיית משגיח, אני הייתי לפני שאתה היית..
אחח אני זוכר את הימים במערכת הישנה שהייתי יכול לשנות את הכינוי כל שבועיים..איזה ימים טובים..[/QUOTE]
באסה שאני לא הייתי שהיה את "אש, מקס, מיסטי" וכד'
[quote=z.j.h;1262938]באסה שאני לא הייתי שהיה את "אש, מקס, מיסטי" וכד'[/quote]
מילא לא עידכנו את זה,אני יותר מחודשים הייתי במיסטי ולא ברוק
אבל אז היה אפשר לתייג
[quote=אין כינוי;1262939]מילא לא עידכנו את זה,אני יותר מחודשים הייתי במיסטי ולא ברוק
אבל אז היה אפשר לתייג[/quote]
מה היתה הקבוצה האחרונה? אש או דון?
[QUOTE=Soul Taker;1262937]אני הייתי עוד לפני שהיית משגיח, אני הייתי לפני שאתה היית..
אחח אני זוכר את הימים במערכת הישנה שהייתי יכול לשנות את הכינוי כל שבועיים..איזה ימים טובים..[/QUOTE]
המערכת הישנה היתה יפה מאוד
יה לי כיף לשנות כינוי כל שבועיים ולחכות שיעברו שבועעים
אני זוכר שבמערכת השינה היו גם ריבעוים לפי המונה
Z.J.H דון
מין הסתם גם מי שהיה לפני זה O.o
[QUOTE=Madara Uchiha;1262942]המערכת הישנה היתה יפה מאוד
Z.J.H דון[/QUOTE]
ואחרי כמה זמן הגיעו לזה?
אני זוכר כשרק נרשמתי לפורום, הייתי קבוצת מקס, לא הגבתי כמעט שום הודעה, רק שאלות מידי פעם על משחקי פוקימון, לא הכרתי פה אף אחד, ואני זוכר שמי שתמיד ענה לי לשאלות היה golden eagle אני לא זוכר בדיוק איך קוראים לו, אבל יש לו מין אנימציה כזאת בחתימה של מישהו ששולף אקדח ויורה.
[quote=z.j.h;1262949]ואחרי כמה זמן הגיעו לזה?[/quote]
שנתתיים
[QUOTE=Z.J.H;1262938]באסה שאני לא הייתי שהיה את "אש, מקס, מיסטי" וכד'[/QUOTE]
הדבר היחיד שהפסדת זה שהיה אפשר לשנות כינוי כול שבועיים ממיסטי..
[QUOTE=Madara Uchiha;1262942]המערכת הישנה היתה יפה מאוד
Z.J.H דון[/QUOTE]
נכון, היה ממש כיף..
הלכתי
[quote=z.j.h;1262954]הלכתי[/quote]
ביי..
זזתי לישון
לילה טוב
ביי..
גם אני הולך לישון.
ביי!
אוהד אתה לא יכול לבטל את הבית ספר אני לא מרשה לך!
[QUOTE=Amitlv;1262967]אוהד אתה לא יכול לבטל את הבית ספר אני לא מרשה לך![/QUOTE]
הוא כבר ביטל... לא ראית שהוא לא בנעוץ?
בוקר..
בוקר
ארווין מה קורה עם סורגים?
תגידו למה מנשקים את התננ''ך?
אנל'א יודע
51 אלף הודעות? מי אתה לעזאזל? XD
אנשים כנסו ותגיבו!!!!!!!!!!!!!!
פרסום דק חדש מקורי שלי:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1263001#post1263001[/URL]
[QUOTE=Blackbeard;1263002]51 אלף הודעות? מי אתה לעזאזל? XD
אנשים כנסו ותגיבו!!!!!!!!!!!!!!
פרסום דק חדש מקורי שלי:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1263001#post1263001[/URL][/QUOTE]
אנחנו לא מכירים
אבל יצא לנו לדבר כמה פעמיים בנוד
אני האיש שאוהב אנימות ומאנגות
אתה אולי זוכר אותי בכינוי שלי monster או בכינוי הזה Eustass Kid
שלום מישהו מהיכל התהילה!
אני לא מבין כל כך ביוגיהו, אבל ממה שקראתי לא הבנתי כל מילה שנייה D: בכללי, (וזה נראה לי רק בגלל שלא הבנתי כלום...) הוא נראה טוב. (הסוגרים הקודמים הם סתם).
אל תחשוב שהדק טוב רק כי אני אמרתי, אני פעם ניסיתי חבילת בלקווינג של חבר שלי והוא ניצח אותי עם סתם 40 קלפים שהוא דחף לחבילה (לא סתם, אבל אתה יודע למה אני מתכוון...)
ד"א, קוראים לי זיו, אני חדש, המשתמש היה של אח שלי עידן והוא הביא לי אותו.
אה כן אני זוכר אותך לא דיברנו המון באמת, אני מעריך תכינוי של וואן פיס אבל. בכל אופן אתה מטורף כשאני הייתי עם ה10 אלף שלי ועד שהגעתי ל17 אלף הייתי מעל כולםםםםם במלא הודעות ועם השנים נשכחתי Xd
פיזה: חחח אהלן זיו זה בסדר, ברגע שאתה יודע לשחק אז הכל משתנה ם: תודה שהסתכלת לפחות
[QUOTE=Blackbeard;1263007]אה כן אני זוכר אותך לא דיברנו המון באמת, אני מעריך תכינוי של וואן פיס אבל. בכל אופן אתה מטורף כשאני הייתי עם ה10 אלף שלי ועד שהגעתי ל17 אלף הייתי מעל כולםםםםם במלא הודעות ועם השנים נשכחתי Xd[/QUOTE]
כשלא היית פה מלא זמן עקפתי את ניצן ואז דניס עקף אותה
שברתי את "קללת ניצן" "קללת אלכס" XD
בכול מקרה הים אני לא מנסה להיות ספאמר ולהספאים כמה שפחות ולנסות להשקיע קצת בפורוום-בעיקר בפורום אנימה
הסתכלתי בנושא שפתחת לא ממש הבנתי שם משהו
[QUOTE=Blackbeard;1263007]אה כן אני זוכר אותך לא דיברנו המון באמת, אני מעריך תכינוי של וואן פיס אבל. בכל אופן אתה מטורף כשאני הייתי עם ה10 אלף שלי ועד שהגעתי ל17 אלף הייתי מעל כולםםםםם במלא הודעות ועם השנים נשכחתי Xd
פיזה: חחח אהל [B]זיון[/B] זה בסדר, ברגע שאתה יודע לשחק אז הכל משתנה ם: תודה שהסתכלת לפחות[/QUOTE]
ממתי עושים את הפועל המודגש בתוך אוהל? ממתי זה בסדר?! וממתי קוראים לי ככה?!?! אמרתי זיו!
אין בעיה. (כדאי לך לערוך את ההודעה)
חחחחחחח אם היו הרבה שמבינים המצב של פורום יוגיהו היה הרבה יותר טוב אבל תודה שהסתכלת Xd
הכי חשוב להשקיע! זה המפתח ללהיות משתמש טוב ם: למרות שגם הרבה הודעות זה סוג של השקעה, לעזור לנודים לרוץ, שלא יהיה יבש. שלא תחשוב אחרת.
זיו - שיטטטטטטטטטטטט יצא לי זיו* במקום זיו Xddd אגב לא תראה אותי המון בעיקר בפורום יוגיהו, אני פשוט כאן מלפני שנים ומאז הספקתי לעזוב, אבל אני עוד איתכם בעיקר בלבי ם:
[QUOTE=Blackbeard;1263010]חחחחחחח אם היו הרבה שמבינים המצב של פורום יוגיהו היה הרבה יותר טוב אבל תודה שהסתכלת Xd
הכי חשוב להשקיע! זה המפתח ללהיות משתמש טוב ם: למרות שגם הרבה הודעות זה סוג של השקעה, לעזור לנודים לרוץ, שלא יהיה יבש. שלא תחשוב אחרת.
זיו - שיטטטטטטטטטטטט יצא לי זיו* במקום זיו Xddd אגב לא תראה אותי המון בעיקר בפורום יוגיהו, אני פשוט כאן מלפני שנים ומאז הספקתי לעזוב, אבל אני עוד איתכם בעיקר בלבי ם:[/QUOTE]
אני יודע, זה בשביל הצחוקים :) נשכח ונסלח.
אני דווקא מעדיף לא לשכוח חחח
הלכתי לראות וואן פיס תסתדרו בלעדיי