[QUOTE=Madara Uchiha;1266956]יש אנימה על מייפל סטורי[/QUOTE]
יש אבל היא עלובה...
בגלל שהיא ישנה היא רק על האקספלורר ובלי העבודות החדשות..
Printable View
[QUOTE=Madara Uchiha;1266956]יש אנימה על מייפל סטורי[/QUOTE]
יש אבל היא עלובה...
בגלל שהיא ישנה היא רק על האקספלורר ובלי העבודות החדשות..
אפשר נושא שיחה חדש?
לא
[quote=Uzumaki Naruto;1266955]חייבים להוציא אנימה על מייפל! זה פשוט אדיר!!
הסיפורים הכי מגניבים יהיו של הבאטל מייג', איוון, אראן ובדימון סלייר.. אני לא מכיר את הסיפור של המכניק אבל אולי זה גם טוב..
עוד מעט יוצא בקוריאה עוד 3 עבודות חדשות, הג'סטיס..[/quote]
למכניק בדיוק אותה עלילה כמו לבאטל מייג' כי הם כולם רזיסטנס....
וגם למרצדס יש סיפור נחמד, במיוחד הקטע שכתבתי אתמול עליו, כשהם לא יודעים מה לעשות, ואז הם נזכרים שAthena Pierce קיימת, ואז הוא פתאום מגלה שהיא הקשתית הכי טובה בעולם, ואז הוא מוצא אותה, ואז הוא עומד ללכת לאלול, ואז פתאום מתקיף אותו Francis the Genius Puppetteer! ואז הם מתשגרים לאלול ושמה תוקפים אותם ארנבים של BLACK WINGS. זה היה מאוד נחמד.
[QUOTE=LordAbizi;1266969]למכניק בדיוק אותה עלילה כמו לבאטל מייג' כי הם כולם רזיסטנס....
וגם למרצדס יש סיפור נחמד, במיוחד הקטע שכתבתי אתמול עליו, כשהם לא יודעים מה לעשות, ואז הם נזכרים שAthena Pierce קיימת, ואז הוא פתאום מגלה שהיא הקשתית הכי טובה בעולם, ואז הוא מוצא אותה, ואז הוא עומד ללכת לאלול, ואז פתאום מתקיף אותו Francis the Genius Puppetteer! ואז הם מתשגרים לאלול ושמה תוקפים אותם ארנבים של BLACK WINGS. זה היה מאוד נחמד.[/QUOTE]
למרסידס, התותחן ההוא ולדימון סלייר אין אותו סיפור ושלושתם לג'נדס ובגלל זה חשבתי שהסיפור של הבאטל מייג' והמכאניק גם שונים..
[QUOTE=LordAbizi;1266969]למכניק בדיוק אותה עלילה כמו לבאטל מייג' כי הם כולם רזיסטנס....
וגם למרצדס יש סיפור נחמד, במיוחד הקטע שכתבתי אתמול עליו, כשהם לא יודעים מה לעשות, ואז הם נזכרים שAthena Pierce קיימת, ואז הוא פתאום מגלה שהיא הקשתית הכי טובה בעולם, ואז הוא מוצא אותה, ואז הוא עומד ללכת לאלול, ואז פתאום מתקיף אותו Francis the Genius Puppetteer! ואז הם מתשגרים לאלול ושמה תוקפים אותם ארנבים של BLACK WINGS. זה היה מאוד נחמד.[/QUOTE]
אני לי שמץ של מושג על מה את מדבר :oing:
[quote=Uzumaki Naruto;1266971]למרסידס, התותחן ההוא ולדימון סלייר אין אותו סיפור ושלושתם לג'נדס ובגלל זה חשבתי שהסיפור של הבאטל מייג' והמכאניק גם שונים..[/quote]
הם לא "לג'נדס", כי לג'נדס זה בסך הכל השם של הפאץ'.
Cannon Shooter הוא פשוט אקספלורר/פיראט, Mercedes הוא פשוט Hero/קשת (כשם שEvan הוא Hero/קוסם, ואראן הוא Hero/לוחם), ודימון סלייר הוא Resistance/לוחם.
זה למה לכולם יש עלילות שונות...
שיניתי סמל אישי
[QUOTE=Vepor;1266974]שיניתי סמל אישי[/QUOTE]
מעניין מאוד.
תפתחו שחקנים באל נידו, זה השרת הרשמי של הפורום(למה? כי רוב המשתמשים פה נמצאים שם)
אני לא משחק מייפל מתוך אידיאולוגיה
[QUOTE=Vepor;1266974]שיניתי סמל אישי[/QUOTE]
נחמד
האנימה נגמרת ביום שבת
[QUOTE=LordAbizi;1266973]הם לא "לג'נדס", כי לג'נדס זה בסך הכל השם של הפאץ'.
Cannon Shooter הוא פשוט אקספלורר/פיראט, Mercedes הוא פשוט Hero/קשת (כשם שEvan הוא Hero/קוסם, ואראן הוא Hero/לוחם), ודימון סלייר הוא Resistance/לוחם.
זה למה לכולם יש עלילות שונות...[/QUOTE]
יש קשר בין המרסידס לבין האראן והאיוון?
[QUOTE=Vepor;1266978]אני לא משחק מייפל מתוך אידיאולוגיה[/QUOTE]
כלומר?
הפרק האחרון יוצא בשבת הזו?
אם אני רואה את הסדרה הזו בגוגואנימה,מה הפרק המתורגם האחרון?
מגל,אני לא משחק מייפל בגלל שאני שונא את המשחק הזה בדם שלי וגם דרקוניקה זה שווא פי אלף
[QUOTE=Vepor;1266978]אני לא משחק מייפל מתוך אידיאולוגיה[/QUOTE]
ואני כן מתוך זואולוגיה
מה הקשר? יאללה תזיז תישבן ותוריד את זה.
Xd אני לא משחק בזה בעד כול ההון שיש בעולם
ליאור,בויקי שלהם זה אומר שיש פרקים עד 65 והפרק האחרון היה 50\51
אפשר להעביר שחקן שלי שרת?
הלכתי לכמה שניות
[QUOTE=Vepor;1266987]Xd אני לא משחק בזה בעד כול ההון שיש בעולם
ליאור,בויקי שלהם זה אומר שיש פרקים עד 65 והפרק האחרון היה 50\51[/QUOTE]
מתערבים שבעד אלף שקל במזומן אתה תרוץ להוריד את זה?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1266989]אפשר להעביר שחקן שלי שרת?[/QUOTE]
בתשלום אמיתי של nx
[quote=sandslash;1266992]מתערבים שבעד אלף שקל במזומן אתה תרוץ להוריד את זה?
בתשלום אמיתי של nx[/quote]
אני לא מוריד את זה!
ואם תמשיך לחפור לי עליו אני לא אמשיך את הסיפור שלי!
אני זוכר שב"תור הזהב" של הפורום,היית הולך לחצי דקה חוזר עושה F5 הנו''ד התקדם עמוד שלם XD
[quote=Uzumaki Naruto;1266980]יש קשר בין המרסידס לבין האראן והאיוון?[/quote]
כן.
הגלגול הקודם של הEVAN, שקראו לו FREUD ולדרקון שלו קראו EFRIEN יחד עם הARAN והEVAN נלחמו ביחד (ועם עוד שני HERO שעדיין לא יצאו...) בBLACK MAGE לפני כמה מאות. הם הצליחו לחתום אותו, אבל הוא הטיל עליהם הקללה. FREUD וEFRIEN כנראה מתו, אבל צאצא של הדרקון הזה שרד, וזה MIR, הדרקון בו משתמש EVAN, המרצדס קפא בתנומה של כמה מאות שנים, וכשהוא התוערר ממנה הוא נחלש לרמה 10, וARAN קפא (ובזכות זה שרד, כי ARAN הוא בן אדם ובני אדם לא חיים מאות שנים... המרצדס הוא אלף, ככה שגם בלי הקללה הוא היה חי את הזמן הזה) ואז כשהוא התעורר (הודות לLILIN שניסתה למצוא אותו) הוא איבד את כל הזכרונות והכישורים שלו.
ואגב, יש יותר שחקנים בפורום בברה, כי יש לי שם 20 שחקנים. ואני די בטוח שזה יותר ממה שיש לשאר ביחד. בוא נספור כמה יש לי:
פיצהדיט, פיצהיזראל (שחקן שבו אני מתחזה לישראלי טיפוסי), סטרמייג'סאמא, ג'אבאביזי, איהירוויילדארט, רדיופירטי, טהאימן, סטאקארור, או"פ, חבורה ציקלית, קאמי-נאוס, רובואסימוב, דולפיןאקווס, אקירמרונו, איירהאמין בירד, קאזהבונשין, גוקאקיו, אמטרסובוי (את השלושה האחרונים אפשר לא לספור כי הם רמה 10 כל אחד..), נקרודרקמן, נאוסגלואמוסס, וייסמנאוס, גנרמולנאוס.
לדעתי נצחתי.
חמש האנימות שאני הולך לראות בזמן הקרוב:
Cardfight!!vanguard
B-Legend! Battle Badaman
Cross Fight B-Daman
Digimon Adventure Season 5
Digimon Xros Wars
[QUOTE=LordAbizi;1266999]כן.
הגלגול הקודם של הEVAN, שקראו לו FREUD ולדרקון שלו קראו EFRIEN יחד עם הARAN והEVAN נלחמו ביחד (ועם עוד שני HERO שעדיין לא יצאו...) בBLACK MAGE לפני כמה מאות. הם הצליחו לחתום אותו, אבל הוא הטיל עליהם הקללה. FREUD וEFRIEN כנראה מתו, אבל צאצא של הדרקון הזה שרד, וזה MIR, הדרקון בו משתמש EVAN, המרצדס קפא בתנומה של כמה מאות שנים, וכשהוא התוערר ממנה הוא נחלש לרמה 10, וARAN קפא (ובזכות זה שרד, כי ARAN הוא בן אדם ובני אדם לא חיים מאות שנים... המרצדס הוא אלף, ככה שגם בלי הקללה הוא היה חי את הזמן הזה) ואז כשהוא התעורר (הודות לLILIN שניסתה למצוא אותו) הוא איבד את כל הזכרונות והכישורים שלו.
ואגב, יש יותר שחקנים בפורום בברה, כי יש לי שם 20 שחקנים. ואני די בטוח שזה יותר ממה שיש לשאר ביחד. בוא נספור כמה יש לי:
פיצהדיט, פיצהיזראל (שחקן שבו אני מתחזה לישראלי טיפוסי), סטרמייג'סאמא, ג'אבאביזי, איהירוויילדארט, רדיופירטי, טהאימן, סטאקארור, או"פ, חבורה ציקלית, קאמי-נאוס, רובואסימוב, דולפיןאקווס, אקירמרונו, איירהאמין בירד, קאזהבונשין, גוקאקיו, אמטרסובוי (את השלושה האחרונים אפשר לא לספור כי הם רמה 10 כל אחד..), נקרודרקמן, נאוסגלואמוסס, וייסמנאוס, גנרמולנאוס.
לדעתי נצחתי.[/QUOTE]
מגניב...
בקשר ל20 שחקנים, בשרת אפשר לפתוח רק עד 3 לא?
אוהד,תקרא את הה''פ שלי
[quote=Uzumaki Naruto;1267004]מגניב...
בקשר ל20 שחקנים, בשרת אפשר לפתוח רק עד 3 לא?[/quote]
יש לי 5 כתובות....
השחקן הכי ותיק שלי הוא פיצהדיט, והוא מתוארך בערך בסוף 2006 תחילת 2007.
העיר עם העלילה הכי טובה לדעתי זה מגאטיה. קורים שם דברים מעניינים כאלה. הבלאק מייג' בא משם... לדבר עם אנשים שנעלמו דרך זכרונות של רוח...
אבל הדמויות הכי חשובות לדעתי זה אלקסטר מאל נאט', גרנדל של הקוסמים ואתנה פירס של הקשתים. לדעתי חצי מהעלילה של המשחק מבוססת עליהם.
הקיצר הוא בן 4-5 בערך לא?
אם אני לא טועה, 5 כפול 3 זה 15...
הלכתי
אוהד גם אני לא מבין מה הקשר גרפיקה Xd
[quote=Uzumaki Naruto;1267010]אם אני לא טועה, 5 כפול 3 זה 15...[/quote]
כתובות ישנות קיבלו עוד מקום עם הזמן.
אצל פיצהדיט אני יכול לאכלס 9 שחקנים ויש לי 6, כנ"ל בכתובת בה נמצא טהאימן, ואצלו יש 7, אחר כך יש את הכתובת שבה נמצא דולפיןאקווס ובה יש לי רק 3, יש לי כתובת שבה נמצא קאזהבונשין ושם יש 3, יש לי כתובת שבה נמצא רק נקרודרקמן ובגלל זה אני כמעט ולא משחק איתו... ויש לי את הכתובת עם וייזמנאוס ששמה יש לי 4 מתוך 5 אפשריים. אני די בטוח שלא שכחתי אף אחד. בוא נספור כמה יש לי:
6+7+3+3+1+4 = 13+10+1 = 24.
[QUOTE=Vepor;1267000]חמש האנימות שאני הולך לראות בזמן הקרוב:
Cardfight!!vanguard
B-Legend! Battle Badaman
Cross Fight B-Daman
Digimon Adventure Season 5
Digimon Xros Wars[/QUOTE]
קרוס פייט בידאמן זה אנימה משעממת
[quote=Madara Uchiha;1267015]קרוס פייט בידאמן זה אנימה משעממת[/quote]
לא נורא
אתה יכול להסביר לי בבקשה איך יש יותר מ-65 מואנגארד ואמרת שהשבוע הפרק האחרון? [ועכשיו אנחנו רק ב-51 בערך]
[QUOTE=Vepor;1267017]לא נורא
אתה יכול להסביר לי בבקשה איך יש יותר מ-65 מואנגארד ואמרת שהשבוע הפרק האחרון? [ועכשיו אנחנו רק ב-51 בערך][/QUOTE]
עזוב טעיתי חשבתי שזה יגמר בשבת הזה אבל בטח מה ששאמרת כנראה נכון
אתם יודעים כמה nx צריך כדי לעבור שרת?
לא שמעתי,בדקתי בויקי שלהם
אם אני לא טועה, 10000... ו-25000 אם אתה רוצה לשנות שם :)
אתה בטוח?? כ״כ הרבה??
[quote=Uzumaki Naruto;1267022]אתה בטוח?? כ״כ הרבה??[/quote]
אם עדיין לא הבנת את זה:
נקסון היא חברה של תעבי בצע חסרי תועלת שאם אתה שולח להם תלונה הם [B]תמיד [/B]יענו לך "אל תעשה האקים ותקנה עוד NX", והם ידרשו NX כמעט על כל דבר ששווה משהו, ככה שאם אתה בלי NX אתה כמעט חסר תועלת במשחק הזה. זו האמת הכואבת שיש להסתגל אליה.
פשוט יש דרך להשיג nx בלי לקנות אבל זה ממש קשה להשיג הרבה כל כך..
בבקשה כל מי שבפורום שיעבור לכאוס!!
מי רוצה לדבר כאן בנו"ד? חח משעמם לי כלכך..