-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1321381]שתי שאלות:
מי זה אודה ומה זה מאנגקה?[/QUOTE]
מאנגקה זה אחד שכותב ומצייר מאנגות אודה(אחד המאנגקות הכי טובים, כנראה הכי טוב) הוא המאנגקה של וואן פיס
איתי-קוראים לחנות קומיקאזה זה חנות של קומיקס והכל אבל הם מוכרים מנגות וכל מיני דברים
-
-
[quote=accelerator;1321377]חחח התחלתי לקרוא מצ'אפטר 100 ככה מלפני בערך חודשיים ועכשיו אני עומר לסיים את הארק של הפוסט מלחמה(צ'אפטר 589 נראלי) דראגון כזה אדיר!! אבל בעיקר מרקו p:
ויש גם חנות פה בארץ שמוכרת ווליומים אז קראתי את ווליום 59 זה באמת עדיף מלקרוא במחשב ועדיף גם על לראות תאנימה עצמה לפי דעתי[/quote]
רגע לא קראת ראית OP עד הפרק 100? ם0
ואתה צודק, יש לי 14 - ווליומים כל סאגת איסט בלו + 2 שאבונדי ואין להשוות קצה של השוואה קריאה במחשב לבמציאות
-
[QUOTE=Death The Kid;1321385]עוד סיפור :oing:?[/QUOTE]
כן
-
שיט! אני לא יכול לשנות כינוי כי שכחתי את הסיסמה שלי!
-
ארנב- תתפוס את הגזר!
התכלנו!
-
[QUOTE=Amitlv;1321389]ארנב- תתפוס את הגזר!
התכלנו![/QUOTE]
באשכול של זה!
-
[QUOTE=Blackbeard;1321386]רגע לא קראת ראית OP עד הפרק 100? ם0
ואתה צודק, יש לי 14 - ווליומים כל סאגת איסט בלו + 2 שאבונדי ואין להשוות קצה של השוואה קריאה במחשב לבמציאות[/QUOTE]
חחחח לא עד פרק 100 עד צ'אפטר 100 מאיפה שהסדרה הפסיקה בארץ(כן אני יודע שזה דפוק אבל אני לא סובל לראות\לקרוא פעמיים מה אני יעשה) אבל רפרפתי קצת בסאגת איסט בלו בכל זאת בגלל romance down והבדלים אחרים שאני מניח שהיו
-
מעניין מתי מאסטר ליאון יבין שהוא צריך לנשוך מישהו ולשלוח לי בה"פ מי זה.
-
-
בפעם הראשונה, אני מצדיק את עומר על ירידותיו.
-
-
[quote=דור רמאי;1321392]מעניין מתי מאסטר ליאון יבין שהוא צריך לנשוך מישהו ולשלוח לי בה"פ מי זה.[/quote]
[quote=דור רמאי;1321394]בפעם הראשונה, אני מצדיק את עומר על ירידותיו.[/quote]
למה? ושלחתי לך הרגע!... או ששלחתי לך משהו אחר....
-
הוא בלתי נראה בשביל שלא יראו למי הוא שלח ה''פ=למי יש את הגזר
אפילו אני הבנתי את זה,ואני אפילו לא במשחק :tiresome:
-
[QUOTE=Death The Kid;1321398]הוא בלתי נראה בשביל שלא יראו למי הוא שלח ה''פ=למי יש את הגזר
אפילו אני הבנתי את זה,ואני אפילו לא במשחק :tiresome:[/QUOTE]
צודק ב100%
-
לא. אני פשוט בלתי נראה כבר יותר משנה וחצי.
-
[b]ליאון,אני לא צריך שאתה תגיד לי אם אני צודק או לא,אני יכול לחיות גם בלי זה.[/b]
[b]אני פניתי אל עמית,אני חוזר ואומר לעמית,לא אליך,לעמית,אתה לא קשור לזה,ברור? [/b]
-
ליאון בהתחלה לא הבנתי למה יורדים עליך ככה אפילו מהצד של עומר לא הבנתי אבל עכשיו אני קולט ברצינות חצי ממה שאתה מדב פה זה חארטה לפעמים אתה מדבר עם אנשים על נושאים ואומר להם צודקים\טועים בלי להבין בכלל וכשמישהו מביא טענה נגדית יותר הגיונית אתה הולך עם זה ונותן תירוץ לטענה שלך זה מחרפן!! אתה באמת ככה או שאתה עושה את עצמך?
-
[quote=Monkey D Luffy;1321383]אודה זה הגאון שיצר והמנגקה של וואן פיס
מנגקה זה האחד שמצייר ומייצר את המנגה[/quote]
עברית מינוס תרתי משמה
-
מור,רוצה לראות את קלפי הואנגארד שהפכתי ליוגי הו?
-
-
לא מגיבים לבן אדם וכשמגיבים לו זה מעצבן.זה קהילה חמה,זה מעודד השקעה,זה גורם לך לרצות להיות משתמש יותר טוב?[SIZE="7"] [COLOR="Red"][B][I][U][FONT="Arial Black"][FONT="Courier New"][FONT="Fixedsys"][FONT="System"][FONT="Verdana"]לא!![/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
-
הגדלת את ה"לא" בשקל תשעים או משהו כזה?ועל מה אתה מדבר,על זה שמשתמשים יוצאים עליך בגלל שאתה נודניק או על זה שלא מגיבים לסיפור המאה ואחד שלך?
-
[QUOTE=Death The Kid;1321409]הגדלת את ה"לא" בשקל תשעים או משהו כזה?ועל מה אתה מדבר,על זה שמשתמשים יוצאים עליך בגלל שאתה נודניק או על זה שלא מגיבים לסיפור המאה ואחד שלך?[/QUOTE]
אתה רק מצדיק אותי... ואני באמת לא יודע מה קרה ללא
-
מור,הייתי מראה לך את הקלפים,אבל האתר לא עובד לי :um_face:
-
-
quit fighting girls
you're so annoying
-
-
-
[QUOTE=Death The Kid;1321415]אני לא רב עם אף אחד[/QUOTE]
בר רפאלי נשואה לי.
-
-
כבר לא אכפת לי להגיד שאלון הוא הארנב עם הגזר. הוא ניצח, בגלל הפעילות השוטפת.
-
בגלל זה לא עושים משחקים מהסוג הזה בפורום,אין מספיק משתמשים
-
תתפלא, יש, אבל זה שאף אחד לא עמד בהבטחה והיה בזמן זה מה שמאכזב.
-
-
הפסדתי בגלל שהתקלחתי יותר מדי זמן ><
-
-
-
אהלן על מה אתם מדברים? וואן פיס?
יאלה לקרוא עוד קצת ואן פיס.
למי היה מיצב היום במדעיים?
-
אני חושבת לעשות קמפיין לחברת שניצלים.
אמרו לי לרקוד המקרנה עם התרנגול של מאמא-עוף, ועל כל פעם שיש את הפרסומת אני מקבלת 1000 שקל, אבל כאילו לרקוד עם תרנגולת זה משפיל לפאפאראצי