בגלל הסרטונים שלו הוציאו את הסקין Nunu Bot לנונו XD
היו לו יותר סרטונים מעכשיו אבל החתול שלו מת במהלך ההכנה לסרט ה-10 אז הוא הפסיק אותם והעלה מחדש חלק מהסרטונים שלא כללו את החתול שלו
Printable View
בגלל הסרטונים שלו הוציאו את הסקין Nunu Bot לנונו XD
היו לו יותר סרטונים מעכשיו אבל החתול שלו מת במהלך ההכנה לסרט ה-10 אז הוא הפסיק אותם והעלה מחדש חלק מהסרטונים שלא כללו את החתול שלו
חח איזה משחק קטלני אלון ושחר. Ad Ap וAs..
Nunu עולה 450? יש אני יכול לקנות אותו (:
מישהו מוכן להסביר לי מה זה הסטטיסטיקה שאחרי הקרב (מספר-מספר-מספר)
סעמק נמאס לי להתקע כל משחק עם קבוצה של נובים שלא יודעים אפילו לשחק 2-1-2 בהתחלה וישר מתחילים לשנות מקומות כי הם רוצים להשיג עוד הריגות ואז מתים אחרי זה ואתה צריך לסחוב הכל עליך ואז יוצא שמרוב עצבים כל משחק שני שלי אני עושה leave זה נמאס כבר! ברצינות שזה מוציא תחשק לשחק
[QUOTE=Ziggs;1381086]כן אבל.. חחחח לא חשוב >:
באסה שזיירה כבר לא בFW. היא הייתה הOP היחידה שאיתה קרעתי את שחר ועוד מישהו >:
nunu הוא OP עם האולטי, שיכול להוריד 3000+! העיקר עולה 450 חח.. תנסו אותו P=[/QUOTE]
אל תזכיר אותה אני כל כך אוהב אותה
~אני וזיירה נלחמים ביחד שברקע שלומי שבת שר "אביא לך אבנים מהירח.. אתן לך אוצרות מלב הים.. מה רק שתרצי, מה שתבקשי, רק עם עודך.. עודך שלי"~
ו.. FAIL, נגמר השבוע החלומי >:
אוף זה מעצבן שאי אפשר אותה שוב, נשבעתי שאני יחסוך אליה, אבל לא יכולתי עד אז לשחק עם אש ואליסטר אז קניתי את גארן..
נראלי שלי הולך לקרות הדבר הזה עם מיס פורצ'ן
[QUOTE=אינפרינפ שולט;1381282]מישהו מוכן להסביר לי מה זה הסטטיסטיקה שאחרי הקרב (מספר-מספר-מספר)[/QUOTE]
השמאלי כמה הרגת , אחריו כמה מתת , אחריו אסיסטים , אחריו בילד וכסף , ובסוף כמה מיניונס
[QUOTE=Rider;1381289]סעמק נמאס לי להתקע כל משחק עם קבוצה של נובים שלא יודעים אפילו לשחק 2-1-2 בהתחלה וישר מתחילים לשנות מקומות כי הם רוצים להשיג עוד הריגות ואז מתים אחרי זה ואתה צריך לסחוב הכל עליך ואז יוצא שמרוב עצבים כל משחק שני שלי אני עושה leave זה נמאס כבר! ברצינות שזה מוציא תחשק לשחק[/QUOTE]
זה מעצבן נכון , אבל זה מוציא את החשק לכמה דקות , ואתה חוזר נחוש יותר :D
[QUOTE=Rider;1381289]סעמק נמאס לי להתקע כל משחק עם קבוצה של נובים שלא יודעים אפילו לשחק 2-1-2 בהתחלה וישר מתחילים לשנות מקומות כי הם רוצים להשיג עוד הריגות ואז מתים אחרי זה ואתה צריך לסחוב הכל עליך ואז יוצא שמרוב עצבים כל משחק שני שלי אני עושה leave זה נמאס כבר! ברצינות שזה מוציא תחשק לשחק[/QUOTE]
XD וכולם צועקים לו בצ'אט (סתם דוגמא) "SIGNED MID" ויש שלושה בbot עד סוף המשחק כי הוא לא הולך אל הmid חח
ואז תמיד מישהו אחר צריך ללכת לשם..
אני היחיד שפתאום יש לו שגיאה שהוא נכנס למשחק?
-_-
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/zmqnr2mzmm1m.png[/IMG]
חחחחחחחחחחחחחחחחח היינו קבוצת טרול ונצחנו!
זה היה כ"כ מצחיק :d
וואי כמה זמן לא שיחקתי... מישו נמצא?
הולי שיט סטטים לא אמיתיים אלון Xd
חחח אני לא רואה איך זה הגיוני בכלל Lol
מזתומרת?
[quote=יצור אחד;1382055]וואי כמה זמן לא שיחקתי... מישו נמצא?[/quote]
אתה פה? אתה רוצה לשחק?
מה השם שלך? ואיך אתה כלכך הרבה זמן פעיל בפורום ורק עכשיו שמת לב לנושא? XD
[QUOTE=Spider Man;1382072]הולי שיט סטטים לא אמיתיים אלון Xd
חחח אני לא רואה איך זה הגיוני בכלל Lol[/QUOTE]
אנחנו בעצמנו לא מבינים איך ניצחנו.
גיא היה זה שדאג להרוס את הטורטים כשאנחנו הותקפנו.
אבל אז הם התחילו בשמירה , אז אני הלכתי שהייתי עם 5K חיים ו300 armor.
לקפוץ על הTurret nexus והפלא הפלא ניצחנו XD
אל תשכח אותי, האמיץ מכולם, שעשה Solo Voli.
אתם יודעים כמה קשה זה להרוג ווליבר עם גארדיאן אנג'ל?!
[QUOTE=Ziggs;1382171]אל תשכח אותי, האמיץ מכולם, שעשה Solo Voli.
אתם יודעים כמה קשה זה להרוג ווליבר עם גארדיאן אנג'ל?![/QUOTE]
אתה יודע כמה קשה זה להוריד סין צ'או בלגנדרי 22/7?
סתם תאמת זה היה קל , הייתי עם 5K חיים :D
איך אני כותב בצ'אט באמצע משחק כי לפעמים אני רוצה להגיב על מה שאומרים לי או לומר למישהו ללכת לlane אחר וזה מעצבן מאוד
[QUOTE=אינפרינפ שולט;1382227]איך אני כותב בצ'אט באמצע משחק כי לפעמים אני רוצה להגיב על מה שאומרים לי או לומר למישהו ללכת לlane אחר וזה מעצבן מאוד[/QUOTE]
לוחץ אנטר וכותב
אם אתה רוצה לשלוח לכולם (גם לקבוצה היריבה) יש כפתור שממוקם למטה מהצ'אט שאומר "סנד אול" תלחץ עליו וזה ישלח
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/y4ni22yxwznm.bmp[/IMG][/URL]
זה מה שקורה שאני פותח את הלאנצר
תוריד את זה : [url]http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109[/url]
חחחח שני משחקים מזויעים איתי, פתחו אותנו לגמרי!
הדאינה שלהם הייתה מטורפת! כל שנייה לג'נדרי!
חח העיקר השין זהאו אמר שאנחנו נובים וחצי קבוצה כולל אותו נתנה להם פיד לא נורמאלי
חח הייתי כזה טרול עם ווליביר << אבל אני אומר לך שאם מישהו היה נותן פוש בטופ או בבוט כמו שהצעתי אולי גם היינו מנצחים
מה זה אומר המסך של ה- rune
[QUOTE=ranrevah;1382327]מה זה אומר המסך של ה- rune[/QUOTE]
המסך של הרונים זה מסך של 30 מטבעות כאלה שקונים כדי לשפר את הסטטים שלך
[URL]http://img152.imageshack.us/img152/7408/trollwithkatarina.png[/URL]
הם נכנעו דיי מהר אבל הייתי טוב, אחרי המון משחקים גרועים היום זה הFIRST WIN OF THE DAY
TROLLING WITH KATAKATAKATAKATAKATAKATAKATAKATAKATAKATA!!!
איתי מצטער שהתנתקתי היה לי בעיה באינטרנט
בפאץ' של סוף אוגוסט יבוצעו השינוייים הבאים :
[B]Alistar[/B]
Movement Speed: now 300 (Down from 305)
Headbutt [Q]: now has a range of 600 (Down from 650)
[B]Diana[/B]
Health Per 5 sec: Now 6 (Down from 9)
Crescent Strike [Q]: Now deals 70/110/150/190/230 (+0.7*AP) magic damage. (Down from80/125/170/215/260 (+0.8*AP))
Lunar Rush [R]: Cooldown is now 25/20/15 Seconds (Up from 20/16/12 Seconds)
[B]Corki[/B]
Hextech Shrapnel Shells [ Passive ]: Tooltip now says "basic attacks deal bonus true damage" instead of "deal 10% additional true damage"
Valkyrie [ W ]: Cooldown is now 26/23/20/17/14 Seconds (Up from 20/18/16/14/12 Seconds)
[B]Evelynn[/B]
Dark Frenzy [ W ]: Cooldown is now 15 seconds (Down from 20 seconds)
Hate ****e [ Q ]: Now costs 14/18/22/26/30 Mana (Down 19/23/27/31/35 Mana)
Ravage [ E ]: Now has a range of 225 (Up from 185)
[B]Ezreal[/B]
Essence Flux [ W ]: Now does 70/115/160/205/250 (+0.8*AP) magic damage. (Changed from 80/130/180/230/280 (+0.7*AP) )
Mystic Shot [ Q ]: Now costs 28/31/34/37/40 Mana (Down from 30/35/40/45/50 Mana)
[B]Gragas[/B]
Body Slam [ E ]: Now costs 75 mana (up from 50)
[B]Graves[/B]
Quickdraw [ E ]: Now gains 30/40/50/60/70 % increased Attack Speed (Down from 40/50/60/70/80 % )
[B]Karthus[/B]
Wall of Pain [ W ]: Tooltip has changed - Now Creates a wall at target location that lasts for 5 seconds (Instead of Creates a 800/900/1000/1100/1200 distance widewall at target location that lasts for 5 seconds. ) and Enemies that pass through the wall have their Magic Resist reduced by 15 % (Instead of Enemies that pass through the wall have their Armor and Magic Resist reduced by 15/20/25/30/35 )
[B]Nunu[/B]
Ice Blast [ E ]: Now lasts for 3 seconds (Down from 4)
[B]Shen[/B]
Shadow Dash [ E ]: Cooldown is now 16/14/12/10/8 Seconds (Changed from 10/9.5/9/8.5/8 Seconds)
[B]Twitch[/B]
Expunge [ E ]: Now deals 40/50/60/70/80 physical damage (Changed from 20/35/50/65/80 physical damage )
[B]Ziggs[/B]
Mega Inferno Bomb [ R ]: Enemies further away now take 80% damage (up from 75%)
רנגר מגעיל שהוא פועל עם מישהו עם התקפה גבוהה מאוד,הוא מעט אותך מחזיר אותך אחורה ואז השני מחסל אותך :(
לכל המתלהבים ממיס פרוטון! היא שלי! ראיתי אותה ראשון! ויש לי אפילו סקין שלה!
בלי קשר לזה שאנחנו נשואים באושר (שחר היה הרב)
דור היא מספר 4 במי שאני רוצה לקנות
הראשון זה אזריאל
השני זה וארוס
השלישי זה וויגר
הרביעית זאת פיוצ'רן
אצלי הבא שאני קונה זה אזרל, אחריו רייז/סיביר, אחרי זה ג'אנה/טוויטץ', ואז רייז/סיביר (מי שלא קניתי) ואז את מי שלא קניתי מג'אנה/טוויטץ'
אבל כמו שאני מכיר את עצמי, זה יישתנה
שחר השינויים שיעשו לדאינה ישפרו או יחלישו אותה?
השינויים באליאסטר יחלישו אותו,מזל שאני לא ממש משתמש בו,הטווח של ההתקפה שלו יורד וגם המהירות הרגילה שלו
[quote=Skyfall;1382835]לכל המתלהבים ממיס פרוטון! היא שלי! ראיתי אותה ראשון! ויש לי אפילו סקין שלה!
בלי קשר לזה שאנחנו נשואים באושר (שחר היה הרב)[/quote]
זאת הייתה חתונה מלבבת
[quote=Brook;1382847]אצלי הבא שאני קונה זה אזרל, אחריו רייז/סיביר, אחרי זה ג'אנה/טוויטץ', ואז רייז/סיביר (מי שלא קניתי) ואז את מי שלא קניתי מג'אנה/טוויטץ'
אבל כמו שאני מכיר את עצמי, זה יישתנה[/quote]
פשש.. איזה תכנון :D
לי מתוכנן ריבן , חסר לי עוד 150 לריבן!
ואחרי זה אני יקנה לה רונים ורק אחרי זה אקנה סין צ'או
[quote=Skyfall;1382850]שחר השינויים שיעשו לדאינה ישפרו או יחלישו אותה?[/quote]
עשו לה Nerf.
החלישו לה את הQ , העלו CD לאולטי ויש לה פחות HR
[quote=Veigar;1382851]השינויים באליאסטר יחלישו אותו,מזל שאני לא ממש משתמש בו,הטווח של ההתקפה שלו יורד וגם המהירות הרגילה שלו[/quote]
השינויים האלה טובים
שחר ואני סיכמנו שצריך למחוק את דאריוס ולשכוח מקיומו ):
חח שחר איך שדיברנו על זה אחרי זה היו 2 דאריוס ים במשחק שלנו
כה, תכנון מתוכנן היטב ^^
שחר חתונה כשאני עולה עוד עשר רמות! <<
באף לאוולין שלי^^
באף לזיגס שלי^^
משהו לא ידוע לנונו שלי^^
נרף של מאנה לגראגאס שלי, עד שהיה לו סקיל שלקח קצת מנה, ואחד מגניב, הוא לוקח יותר. שיקולל מי שבחר להביא לו נרף )):
אגב לאזריל עשו באף של מאנה, ונרף של נזק.
שחר סופסוף נוגעים לך בשחקנים^^
[quote=Ziggs;1382862]באף לאוולין שלי^^
באף לזיגס שלי^^
משהו לא ידוע לנונו שלי^^
נרף של מאנה לגראגאס שלי, עד שהיה לו סקיל שלקח קצת מנה, ואחד מגניב, הוא לוקח יותר. שיקולל מי שבחר להביא לו נרף )):
אגב לאזריל עשו באף של מאנה, ונרף של נזק.
שחר סופסוף נוגעים לך בשחקנים^^[/quote]
אלון יש לך טעות קלה.
עשו נרף לAD אזריאל , AP אזריאל רק מרוויח מזה
אה עומר אני צופה לך במשחק כרגע.
כשאתה משתמש בגשם של פורטון, או כל דבר אחר שאתה מוריד דרכו לאויב. הטורט יפגע בך, גם אם בכללי אתה מתפקס על הטורט, אם ישלך התקפה או כל דרך אחרת להתקיף את האויב וזה פוגע בו מתחרת לטורט, הטורט יירה עליך. (במדיה ואתה קרוב)
ועוד משהו, לא כדאי לקנות Guardian Angel, כי אני רואה שאתה מתחיל עם זה בהתחלה כל הזמן.