-
[QUOTE=ttrrtte;1359029][b]
[b]ריי[/b]
אני רוצה לפתוח עוד מ''ת, יש לי כבר שני רעיונות מוכנים על אוואטר, ועל פוקימון מעורבים (כמו פה במ''ת שמשחקים מעורבים רק עם עלילה אחרת) תגיב בבקשה בסר למעלה)
ואומרים אכזרית לא אחזריתp:
לפתע הגורים צווחים, אתה מביט אחורה ורואה פלייגון טס בתהרה לעברם, הגורים עוצמים עיינים בפחד, הם פותחים את פיהם ומשגרים שתי קרניים סגולות מוזרות שמעלפות את פלייגון במידי, שני הגורים נשכבים מותשים על הקרקע '''אוקיי 1 נפל אפש נשארו 11 אפס לנו'' אומרת פוצ'אינה בחיוך ומרימה את הגורים המותשים
[/QUOTE]
אווטאר .
לא הבנתי , נותרו ונשארו זה אותו דבר :oing:
------------------------------------------------------------------------------------------------
"מזל." אומר ואז אראה את הגורים , "לא." אומר וארוץ לשני הפוקימונים , "פוצ'יאנה , לכי לאחות ג'וי ותאמר לה לבוא , בזמן הזה אני מטפל בהם." אומר ואחפש משהו מרפא באזור .
-
[QUOTE]אריאל
אני רוצה לפתוח עוד מ''ת, יש לי כבר שני רעיונות מוכנים על אוואטר, ועל פוקימון מעורבים (כמו פה במ''ת שמשחקים מעורבים רק עם עלילה אחרת) תגיב בבקשה בסר למעלה)
''מיילוטיק משאבת מים!'' צועק מנהיג המכון
מיילוטיק תוקפת במשאבת מים, באלבאזור נפגע ומתעלף![/QUOTE]
לא!" אצעק. באלבאזור, return(תמיד רציתי להגיד את זה)"עשית עבודה טובה." "אמבריאון, צאי!" אגיד אזכר באיווי הקטן(שאמור כבר להיות מסוגל להילחם).
-
[quote=ttrrtte;1358934][B]קווין[/B]
טליה נענעת ופונה אל ריאלו ''ריאלו תוכלי בבקשה לטפל בגור אחד? אני לא אוכל להסתדר עם יותר מאחד'' היא אומרת בחשש
''כן בשמחה'' אומרת ריאלו ולוקחת לידיה את לאפיס ומרגיעה אותו.
''שנמשיך? מה התחנה הבאה.?'' הן שואלות
ביינתים צ'ואי מתעורר בפיהוק
[/quote]
"יאללה נמשיך!" אני אומר "בעקרון התוכניות שלי היו לעשות אימונים אבל זה היה אימון טוב להיום אז כדאי שנמשיך לעיר הבאה" אני מודיע ואז מסתכל על צ'ואי ואומר בחיוך "בוקר טוב גם לך שובב קטן אני חושב שהגיע הזמן שלך לאכול" ואז אני עוצר כדי להכין לו את האוכל שלו וממשיך בדרך כשאני מאכיל אותו תוך כדי הליכה
מיילוטיק תוקפת במשאבת מים, באלבאזור נפגע ומתעלף!
[b]אנדי[/b]
''בסדר'' אומרת איווי ''רק שתדע אני שונאת שאומרים לי מה לעשות'' היא מוסיפה כדרך אגב
אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך ואיווי משתמשת בצוות כפול, הציידת ג'יי מחייכת ושמה משקפיים ירוקים על עייניה (זוכר מהסדרהd: ) אתה מביט בבלבול בכל האיווים המתקרבים בטעת הדק אל הציידת, אך הציידת נראת ממוקדת רק באחת, כל האיווים משתמשים בכדורי צל, הציידת לא מספיקה להתחמק ונופלת על הקרקע![/QUOTE]
אבל אני באמצע תחרות תפיסת פוקימוני אש
הצבעתי
-----------------
אני ממשיך בחיפוש של הפוקימונים.
-
[B]ריי[/B]
אתה משלח את פוצ'אינה לקרא לעזרה וביינתים מחפש משהו לעזור באזור
לפתע אתה רואה [IMG]http://www.eonlightvalley.com/images/tenraeon.png[/IMG] הוא מגיע ומניח כנף אחת אל מעל הגורים
הכנף שלו זוהרת לרגע, שהוא מוריד את הכנף הגורים נראים נמרצים כרגיל ונרגשים
פוצ'אינה חוזרת בליווי האחות ג'וי
[B]אריאל[/B]
אתה יכול לתת לו להילחם אבל לא אימנת אותו עדיין ולתת לו להילחם בבום נראה לי מוגזם
-_____________________________
אתה מוציא את אמבריאון שמביטה במיילוטיק בכעס
נראה כי היא מוכנה לקרב וציפתה לו זמן רב
מבלי שאתה אומר לה היא תוקפת את מיילוטיק בכדור צל!
מיילוטיק עף לאחור וקם תשוש לחלוטין
[B]קווין[/B]
אתה מכין אוכל לצ'ואי ונותן לו לשתות
צ'ואי שותה מן הבקבוק בשמחה, ריאלו וטליה מאכילות את הגורים
אתם ממשיכים ללכת
ברוכה הבאה לעיר מנאפיה!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuVcVOMFBoTe16QVn40-A3KMHLjNuSre5xXKO2V26VkQe0JOEZ[/IMG]
יש בא-
חנות
מכון
שוק
מרכז פוקימונים
מלון לינה
מזח לדיג
[B]אנדי[/B]
אוי אופסXD
[QUOTE=ttrrtte;1359495][B]ריי[/B]
אתה משלח את פוצ'אינה לקרא לעזרה וביינתים מחפש משהו לעזור באזור
לפתע אתה רואה [IMG]http://www.eonlightvalley.com/images/tenraeon.png[/IMG] הוא מגיע ומניח כנף אחת אל מעל הגורים
הכנף שלו זוהרת לרגע, שהוא מוריד את הכנף הגורים נראים נמרצים כרגיל ונרגשים
פוצ'אינה חוזרת בליווי האחות ג'וי
[/QUOTE]
"וואו , איזה מזל."אומר וארים את הגורים ,"אתם בסדר? הציידת הזאת והסאלמנסים והפלייגונים שלה לא יציקו לכם יותר , ואתם רוצים להיות איתי במסע ?" אשאל אותם ואחכה לתגובה שתסמן לי כן או לא.
-
[quote=ttrrtte;1359495]
[B]קווין[/B]
אתה מכין אוכל לצ'ואי ונותן לו לשתות
צ'ואי שותה מן הבקבוק בשמחה, ריאלו וטליה מאכילות את הגורים
אתם ממשיכים ללכת
ברוכה הבאה לעיר מנאפיה!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuVcVOMFBoTe16QVn40-A3KMHLjNuSre5xXKO2V26VkQe0JOEZ[/IMG]
יש בא-
חנות
מכון
שוק
מרכז פוקימונים
מלון לינה
מזח לדיג
[/quote]
כמה ערים עברתי עד עכשיו כולל זאת?
"וואו סופסופ הגענו" אני קורא ומתחיל לתכנן תוכניות "אז ככה, ניראלי שעכשיו נלך למלון להשכיר לנו חדר ואז נלך למרכז פוקימונים כדי לבדוק שהם בסדר ואח"כ אולי נלך לדוג קצת" אני אומר וקורץ לטליה "ומחר אני אקדיש את היום שלי לאימונים ומחרתיים אני אלחם במכון!" אני מכריז
-
[quote]אריאל
אתה יכול לתת לו להילחם אבל לא אימנת אותו עדיין ולתת לו להילחם בבום נראה לי מוגזם
-_____________________________
אתה מוציא את אמבריאון שמביטה במיילוטיק בכעס
נראה כי היא מוכנה לקרב וציפתה לו זמן רב
מבלי שאתה אומר לה היא תוקפת את מיילוטיק בכדור צל!
מיילוטיק עף לאחור וקם תשוש לחלוטין[/quote]
אני אומר לאמבריאון לתקוף בעוד 4 כדורי צל לעבר מילוטיק ול'גראנד פינאלה' להשתמש בקרן על.
-
[QUOTE=ttrrtte;1359495]
[B]אנדי[/B]
אוי אופסXD
ציטוט-
[SPOILER][QUOTE=ttrrtte;1359029][b]אריאל[/b]
מיילוטיק תוקפת במשאבת מים, באלבאזור נפגע ומתעלף!
[b]אנדי[/b]
לפתע הגורים צווחים, אתה מביט אחורה ורואה פלייגון טס בתהרה לעברם, הגורים עוצמים עיינים בפחד, הם פותחים את פיהם ומשגרים שתי קרניים סגולות מוזרות שמעלפות את פלייגון במידי, שני הגורים נשכבים מותשים על הקרקע '''אוקיי 1 נפל אפש נשארו 11 אפס לנו'' אומרת פוצ'אינה בחיוך ומרימה את הגורים המותשים
[b]נתן[/b]
אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך ואיווי משתמשת בצוות כפול, הציידת ג'יי מחייכת ושמה משקפיים ירוקים על עייניה (זוכר מהסדרהd: ) אתה מביט בבלבול בכל האיווים המתקרבים בטעת הדק אל הציידת, אך הציידת נראת ממוקדת רק באחת, כל האיווים משתמשים בכדורי צל, הציידת לא מספיקה להתחמק ונופלת על הקרקע![/QUOTE]
[/SPOILER]
"אוקיי, בלבזור, צא!", אגיד ואוציא את בלבזור. "תשתמש בהצלפת גפן ותקשור את J! תביא אותה לכאן מהר!" אומר לו במהירות. ואז אפנה לאיווי ואגיד לה "זה בסדר, אני לא אגיד לך יותר מה לעשות. אבל לפחות זה הצליח, נכון?"
-
[SIZE="3"]סליחה שלא הגבתי כל כך אני לא מרגישה משו><'[/SIZE]
[SIZE="6"]כולם לבחור מספר מ1-7 שימו לב שאתם לא בוחרים מספר שבחרו כבר, אני מגרילה בניכם פוקמון זוהרר[/SIZE]
[B]ריי[/B]
הגורים נראים מעט חוששים אבל לבסוף מהנהנים במרץ
מאושר, אתה לוקח שני פוקדורים והגורים נכנסים לתוכם
נדנוד ראשון, שני, שלישי נתפס!
מזל טוב לכדת לאפיס ולזולי
[B]קווין[/B]
4
לאחר כמה זמן החכה שלך זזה, אתה מושך בכח ומוציא [IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/129-m.png[/IMG]
[B]אריאל[/B]
אמבריאון לא מקשעבה לך ותוקפת ישר בקרן על, מיילוטיק מתעלף ואמבריאון מקפצת בגאווה במקום
מנהיג המכון משבח אותך ומוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/130.png[/IMG]
[B]אנדי[/B]
אתה נרגש למראה הפוקימון
אתה אומר לדודו להשתמש בצוות כפול ומיד כ10 דודואים מופיעים
דודו תוקף במתקפה מהירה וסינדקוויל המבולבל נפגע.
סינדקוויל תוקף בגחלת אך דודו מצליח להתחמק ומשתמש בהתקלה, סינדקוויל קופץ הצידה בדקה האחרונה, סינדקוויל תוקף שוב בגחלת ודודו נפגע!
[B]נתן[/B]
אתה מורה לבאלבאזור לקשור את J בהצלחת גפן, J מנסה להתחמק אך לא מצליחה ובאלבאזור מוריד אותה אלייך
''נו טוב'' אומרת איווי בחיוך
הפלייגונים מתקרבים אל הגורים ואל איווי שנרתעת ותוקפת בכדור צל ומפילה שניים ''2 נפלו 9 נותרו'' היא אומרת לך בחיוך
-
[quote]אריאל
אמבריאון לא מקשעבה לך ותוקפת ישר בקרן על, מיילוטיק מתעלף ואמבריאון מקפצת בגאווה במקום
מנהיג המכון משבח אותך ומוציא [/quote]
מספר 3.
אני מורה לאמבריאון לתקוף בקרן על ופעמיים בכדור צל ושתתחמק וגרידוס ותשתדל לא ליפול במים כי שם הוא טוב.
-
[QUOTE=ttrrtte;1360670][SIZE="3"]סליחה שלא הגבתי כל כך אני לא מרגישה משו><'[/SIZE]
[SIZE="6"]כולם לבחור מספר מ1-7 שימו לב שאתם לא בוחרים מספר שבחרו כבר, אני מגרילה בניכם פוקמון זוהרר[/SIZE]
[B]אנדי[/B]
אתה נרגש למראה הפוקימון
סינדקוויל תוקף בגחלת אך דודו מצליח להתחמק ומשתמש בהתקלה, סינדקוויל קופץ הצידה בדקה האחרונה, סינדקוויל תוקף שוב בגחלת ודודו נפגע!
[/QUOTE]
5
[B]ריי[/B]
[/QUOTE]
מספר 6
---------------------------------
"יש!" אומר ואוציא אותם מהפוקדורים שלהם , "אז תסתדרו איך שאתם רוצים אבל שאני אראה אתכם." אומר להם בשמחה , "אז פוצ'יאנה , בואי נמשיך לעיר הבאה." אומר ואזכר בתחרות , "חייבים לבוא לתחרות קודם." אומר וארוץ לתחרות עם הפוקימונים שלי .
-
[size="6"]כל מי שלא בחר מספרים, מחר בערב ההגרלה אז אנא מהרו[/size]
[b]אריאל[/b]
אמבריאון שוב תוקפת על דעת עצמה ולא מקשיבה לך
היא תוקפת בהתקלה וגרידוס עף לאחור אך קם במהרה, גרידוס תוקף באקדח מים אך אמביראון חוסמת אותו בכדור צל ותוקפת בקרן על, גרידוס עף לאחור שוב ומתקשה לקום, אמבריאון תוקפת בכדורי צל רבים וגדולים גרידוס מתעלף!
מזל טוב זכית בתג השני שלך!!
[b]אנדי[/b]
אתה אומר לדודו שוב לעשות את אותן פעולות והוא תוקף במרץ
סידנקוויל מתעלף ואתה זורק על פוקדור
אתה חוזר לקו ההתחלה ורואה ששאר המתחרים כבר חזרו
''במקום השלישי זוכה אנה עם לרבסטה, אנה זוכה באבן אש, במקום השני זוכה אריק, הוא זוכה לשמור את הליטוויק שלכד, במקום הראשון זוכה..אנדי עם סינדקוויל! אנדי זוכה בסינדקוויל ובאבן אש!
[b]ריי[/b]
אני לא יכולה להמשיך בתחרות עד שדן יגיב תוכל לשלוח לו ה''פ שיגיב בבקשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1360738][size="6"]כל מי שלא בחר מספרים, מחר בערב ההגרלה אז אנא מהרו[/size]
[b]אנדי[/b]
אתה אומר לדודו שוב לעשות את אותן פעולות והוא תוקף במרץ
סידנקוויל מתעלף ואתה זורק על פוקדור
אתה חוזר לקו ההתחלה ורואה ששאר המתחרים כבר חזרו
''במקום השלישי זוכה אנה עם לרבסטה, אנה זוכה באבן אש, במקום השני זוכה אריק, הוא זוכה לשמור את הליטוויק שלכד, במקום הראשון זוכה..אנדי עם סינדקוויל! אנדי זוכה בסינדקוויל ובאבן אש!
[/QUOTE]
"יש" אני צועק בשמחה ואז מחזיר את דודו וסינדקוויל לפוקדורים ואז אני הולך למרכז הפוקימונים ומשם למכון הראשון ביחד אם פלאסל
אמבריאון שוב תוקפת על דעת עצמה ולא מקשיבה לך
היא תוקפת בהתקלה וגרידוס עף לאחור אך קם במהרה, גרידוס תוקף באקדח מים אך אמביראון חוסמת אותו בכדור צל ותוקפת בקרן על, גרידוס עף לאחור שוב ומתקשה לקום, אמבריאון תוקפת בכדורי צל רבים וגדולים גרידוס מתעלף!
מזל טוב זכית בתג השני שלך!![/quote]
"יש!" אומר ואחבק את באלבאזור ואמבריאון. "אמבריאון, את חייבת ללמוד להקשיב לי. אתץ לא יכולה לתקוף ככה על דעת עצמך."
אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותם ואז אלך לזירת האימונים. יש לי הרבה מה לתרגל עם אמבריאון.
-
[QUOTE=ttrrtte;1360738][size="6"]כל מי שלא בחר מספרים, מחר בערב ההגרלה אז אנא מהרו[/size]
[b]ריי[/b]
אני לא יכולה להמשיך בתחרות עד שדן יגיב תוכל לשלוח לו ה''פ שיגיב בבקשה?
תעשי שהביצים יבקעו כבר :oing:
==============================
"אוקיי." אומר ואמזוג לבקבוקים את החלב והאכיל את הגורים בזה , "אז , תקוו שהביצים יבקעו." אומר לפוקימונים ואבדוק מה אם הביצים.
-
[B]אנדי[/B]
אתה צועק בשמחה ופלסל משבחת אותך בשמחה
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומשם למכון, אתה מגלה שזה מכון אש ועלייך והביס רק פוקימון אחד
אתה נכנס ומנהיג המכון מוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/pt/038.png[/IMG]
[B]אריאל[/B]
אתה משבח את אמבריאון ואומר לה שלהבא תצטרך להקשיב לך יותר
אתה הולך לזירת האימונים ומקבל כרטיס עם הכיתוב ''זירהע5'' אתה הולך לזירה הזאת ובחור בעל חולצה ומכנס לבנים עם הכיתוב 'זירהע5'' שואל עם תרצה להתאמן לבד או להילחם מולו
[B]ריי[/B]
נו טובP:
רק שתדע זה רק בגלל שאתה חופר ורציתי שיבקעו לך בעיר הבאה עכשיו תצטרך להתמודד על 3 גורים
[SPOILER][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/403-m.png[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=ttrrtte;1360786][B]אנדי[/B]
אתה צועק בשמחה ופלסל משבחת אותך בשמחה
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומשם למכון, אתה מגלה שזה מכון אש ועלייך והביס רק פוקימון אחד
אתה נכנס ומנהיג המכון מוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/pt/038.png[/IMG]
[SPOILER][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/403-m.png[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
"אוקי, צא דודו" אני אצעק ואוציא את דודו ואומר לו להישתמש בצוות כפול כמה פעמים ואז בהרבה צווחות ואז בהתקלות ושינסה להיתחמק מכל מתקפה של הפוקימון. לאחר מכן אבדוק את הפוקימון.
-
[QUOTE=ttrrtte;1360786][B]
[B]ריי[/B]
נו טובP:
רק שתדע זה רק בגלל שאתה חופר ורציתי שיבקעו לך בעיר הבאה עכשיו תצטרך להתמודד על 3 גורים
[SPOILER][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/403-m.png[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
עוד מאט יהיו לי 4 גורים ! אז מה זה משנה לי .
--------------------------------------------------------------
אחפש מקום נחמד לעצור בו וכשאמצע אעצור בו "קח גם אתה קצת.." אומר והאכיל את הפוקימון החדש שלי , לאחר מכן אבדוק אותו בפוקדע , "לאפיס , לזולי , יש לכם חבר חדש." אומר להם ואארגן אוהל .
-
[QUOTE]אריאל
אתה משבח את אמבריאון ואומר לה שלהבא תצטרך להקשיב לך יותר
אתה הולך לזירת האימונים ומקבל כרטיס עם הכיתוב ''זירהע5'' אתה הולך לזירה הזאת ובחור בעל חולצה ומכנס לבנים עם הכיתוב 'זירהע5'' שואל עם תרצה להתאמן לבד או להילחם מולו[/QUOTE]
מה עם הביצה שלי?
"אני רוצה להתאמן איתך אבל אני צריך לאמן את אמבריאון שלי כדי שתציית לי. אמבריאון, i choose you!"
-
[quote=ttrrtte;1360670][SIZE=3]סליחה שלא הגבתי כל כך אני לא מרגישה משו><'[/SIZE]
[SIZE=6]כולם לבחור מספר מ1-7 שימו לב שאתם לא בוחרים מספר שבחרו כבר, אני מגרילה בניכם פוקמון זוהרר[/SIZE]
[B]ריי[/B]
[B]קווין[/B]
4
לאחר כמה זמן החכה שלך זזה, אתה מושך בכח ומוציא [IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/129-m.png[/IMG]
[B]אריאל[/B]
מנהיג המכון משבח אותך ומוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/130.png[/IMG]
[B]אנדי[/B]
אתה נרגש למראה הפוקימון
[B]נתן[/B]
אתה מורה לבאלבאזור לקשור את J בהצלחת גפן, J מנסה להתחמק אך לא מצליחה ובאלבאזור מוריד אותה אלייך
''נו טוב'' אומרת איווי בחיוך
הפלייגונים מתקרבים אל הגורים ואל איווי שנרתעת ותוקפת בכדור צל ומפילה שניים ''2 נפלו 9 נותרו'' היא אומרת לך בחיוך[/quote]
תרגישי טוב הוד בריאותך:wink:
אם כבר בביצים עסקינן אז מה עם הביצה של טליה?
"אוקי, צא דודו" אתה צועק ומוציא את דודו אתה מורה לו להישתמש בצוות כפול כמה פעמים ואז בהרבה צווחות ואז בהתקלות ושינסה להיתחמק מכל מתקפה של הפוקימון. לאחר מכן אתה פותח את הפוקדע שלך שמזמזם ''ניינטלס, פוקימון 9 הזנבות ניינטלס הוא פוקימון אש והוא הפוקימון שמאריך חיים הכי הרבה, התגלה ניינטלס אשר גילו המופלג היה 5000 שנה, והוא עדיין חי''
דודו משתמש בצוות כפול ואז בצווחות שמחלישות את הגנתו של ניינטלס, ניינטלס מקיף את עצמו בכדור אש שמונע מהצווחות להמשיך ולהגיע אליו, דודו מנסה להתקיל את ניינטלס אך נכווה מכדור האש שמקיף אותו
ניינטלס יוצא מכדור האש בלהביור עוצמתי!
[B]ריי[/B]
אתה מחפש מקום נחמד לעצור בו ומגיע לקרחת יער יפה, אתה חושב שזה מקום מושלם להקים בו מחנה
אתה מקים אוהל ומציג את הגורים לפני הפוקמון החדש והשלושה מיד מתחילים לשחק
אתה סורק את הפוקימון החדש בפוקדע שמצפצף ''שינקס, פוקימון החתול החשמלי, שינקס הוא פוקימון חברותי אך תוקפני בעט סכנה וחשדן'' שינקס מתכרבל בצד ונרדם
[B]אריאל[/B]
נו טוב אני במצב רוח טוב
[SPOILER][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/pt/173.png[/IMG][/SPOILER]
[B]קווין[/B]
אתה צריך לבחור מספר מ1-7 לא כולל 6,5,3 כי בחרו בהם כבר
נו טוב כבר הבקעתי שתי ביצים היום למה לא שלוש?
הביצה משנה את צורתה
מזל טוב טליה (P: ) יש לך
[SPOILER][QUOTE][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/175.png[/IMG][/QUOTE][/SPOILER]
-
[QUOTE=ttrrtte;1357951][b]דן[/b]
אתה בודק את הפוקימונים בפוקדע
''לאפיס (הכחול) ולאזולי (הורודה)
לאפיס ולזולי תמיד נולדים כתאומים והם כמעט בלתי ניתנים להפרדה, הקשר ביניהם חזק ומיוחד מאוד.
לאפיס ולזולי הם זוג פוקימונים על חושיים, הם חברותיים מאוד.
לאפיס הוא פוקימון סקרן מאוד, אבל גם פחדן גדול, הסקרנות שלו בדרך כלל מכניס אותו לצרות.
לזולי היא בדרך כלל בעלת ביטחון עצמי גדול והסקרנות שלה שופעת, היא בדרך כלל גוררת את לאפיס איתה למקומות מסוכנים שמסקרנים אותה ובכך מכניסה את שניהם לצרות, אבל למרות זאת הם זוג אחים שקשורים אחד לשני מאוד.''
[b]אנדי[/b]
ממש סורי שאני תוקעת לך אותה על ההתחלה והכל אבל כולם כבר פגשו את המעורבים שלהם ואני חייבת שגם אתה תפגוש הנה אתה צריך לקרא את זה-
[spoiler]חשבתי שיהיה נחמד לחשוף מידי פעם פרטים חדשים על צוות הרס.
אז הנה (חשוב שתקראו זה מאוד חשוב להמשך המ''ת)
''...אז..רגע אתה אומר שהצלחתם בניסוי המעורבים?'' אמר האיש בלבוש השחור
''כן אדוני!'' אמר המדען
''זה נהדר מעולה, עם איזה פוקימונים הצלחתם עד עכשיו?'' אמר שוב האיש בשחור
''וולפיקס, איווי, ריולו, סקווירטל פוצ'יאנה , פלאסל ופיקאצ'ו'' אמר המדען
''יפה מאוד! יש לך תצלומים של מעורבים?'' שאל האיש בשחור
''אמ..כן כמובן אדוני.1'' אמר המדען והושיט למפקדו כמה תצלומים
בתצלום הראשון הופיע נערה בעלת שיער חום שופע, היא נראתה אבודה ובדדה, היא הייתה כלואה בתוך ריבוע זכוכית גדול, אבל מה שהדהים את האיש בשחור הייתה העובדה שהיו לה אוזניי וולפיקס וזנב וולפיקס, על ידיה היא לבשה כפפות חומות ולבשה בכללי שמלה כחולה עם הכתובית ''ניסוי 546797''.
בתמונה שאחריה הופיע נער בעל אוזני וזנב פוצ'יאינה וכך הלאה..
ואז נשמעה האזעקה.
''אדוני! כמה מהמעורבים הצליחו לברוח, הם למדו איך להשתמש בכוחות שלהם!'' אמר מדען שנכנס מתנשם במהירות לחדר
''מה?!'' כעס המפקד.
[/spoiler]
[b]אריק[/b]
איווי מתחיל לרייט פלייגונים בעזרת כדורי צל
יחד עם הגורים עם מיירטים את כולם!
הגורים נופלים מותשים על הקרקע, הם לא בנויים להתקפות כאלו בגילם
[b]קווין[/b]
עיניה של ריאלו נפערות ''לאפיס ולזולי.. חשבתי שהם רק..אגדה...'' היא ממלמלת
''לאפיס ולזולי, פוקימונים שהאגדה עליהם עוברת בכל מקום, בכל יער נחל ושדה''
''אני לא יודעת עליהם הרבה..רק את מה שהאגדה מספרת עליהם'' היא אומרת
גם טליה נראת מבולבלת כמוך[/QUOTE]
״אז אתם פוקימונים על חושיים״ אני אגיד ואז אתקרב אליהם ואנסה להתיידד איתם.
-
[quote]אריאל
נו טוב אני במצב רוח טוב
למה?????????????????? איזה באסה:(
'פוקימון...מעניין.' אחשוב לעצמי בעת שאציג לו את אמבריאון ואדוק אותו בפודקע.
-
[quote=ttrrtte;1360938][B]אנדי[/B]
"אוקי, צא דודו" אתה צועק ומוציא את דודו אתה מורה לו להישתמש בצוות כפול כמה פעמים ואז בהרבה צווחות ואז בהתקלות ושינסה להיתחמק מכל מתקפה של הפוקימון. לאחר מכן אתה פותח את הפוקדע שלך שמזמזם ''ניינטלס, פוקימון 9 הזנבות ניינטלס הוא פוקימון אש והוא הפוקימון שמאריך חיים הכי הרבה, התגלה ניינטלס אשר גילו המופלג היה 5000 שנה, והוא עדיין חי''
דודו משתמש בצוות כפול ואז בצווחות שמחלישות את הגנתו של ניינטלס, ניינטלס מקיף את עצמו בכדור אש שמונע מהצווחות להמשיך ולהגיע אליו, דודו מנסה להתקיל את ניינטלס אך נכווה מכדור האש שמקיף אותו
[B]ריי[/B]
אתה מחפש מקום נחמד לעצור בו ומגיע לקרחת יער יפה, אתה חושב שזה מקום מושלם להקים בו מחנה
אתה סורק את הפוקימון החדש בפוקדע שמצפצף ''שינקס, פוקימון החתול החשמלי, שינקס הוא פוקימון חברותי אך תוקפני בעט סכנה וחשדן'' שינקס מתכרבל בצד ונרדם
[B]אריאל[/B]
נו טוב אני במצב רוח טוב
[spoiler][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/pt/173.png[/IMG][/spoiler]
[B]קווין[/B]
אתה צריך לבחור מספר מ1-7 לא כולל 6,5,3 כי בחרו בהם כבר
נו טוב כבר הבקעתי שתי ביצים היום למה לא שלוש?
הביצה משנה את צורתה
מזל טוב טליה (P: ) יש לך
[/quote]
7:)
אל תשכחי לעדכןן:D
_________
"מזל"ט" אני אומר לה בחיוך קורן "בואי נבדוק את הפוקימון הזה בפוקידע!" ואחרי שאנחנו בודקים אנחנו ממשיכים לדוג בשמחה
-
[B]דן[/B]
אתה מתקרב אל זוג הפוקימונים שפי'אצ'ו לצדך
הם מעט נרתעים, בעיקר לאפיס שנראה בעל רצון ענק לברוח,
אך לזולי נראת מלאת ביטחון וסקרנית ומושכת בזנבו של אחיה בכדי שלא יברח
לאפיס מגלגל עיינים אך נשאר במקום
הם מביטים בך בסקרנות
[B]איראל[/B]
יש לך יות מידי פוקימונים טובים, חוצמזה גם הוא סבבה
וולפיקס מרימה את קלפה בחיוך
[B]קווין[/B]
אתה הגבת פעמיים ולא אחרי 1 בלילה?! זה נס ם:
[quote]איראל
יש לך יות מידי פוקימונים טובים, חוצמזה גם הוא סבבה
וולפיקס מרימה את קלפה בחיוך [/quote]
אז אין לי סיכוי לזכות בפוקימון הזוהר, אה?
"וולפיקס, אם את רוצה את יכולה לגדל את קלפה." אומר לה בחיוך ואגיד לבחור להתחיל את הקרב.
מי משחק בסול סילבר?
-
[b]אריאל[/b]
ברור שיש לך זאת הגרלה 0-ם
אני משחקתd:
[QUOTE=ttrrtte;1360938][B]
[B]ריי[/B]
[/QUOTE]
"וואו , שלושה גורים , זאת הולכת להיות עבודה קשה , אבל זה שווה את זה." אמלמל , "טוב , פוצ'יאנה , מה את רוצה לעשות ?" אשאל אותה .
-
[QUOTE]אריאל
ברור שיש לך זאת הגרלה 0-ם
אני משחקתd:
"בכיף, וולפיקס." אומר לה ואתכוון לזה. "אמבריאון, אנחנו נעשה רק מהלכים בסיסיים! תתחילי בקרן על ואז כדור צל ותתחמקי באלגנטיות מהמתקפה של פוניטה!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1360938][B]אנדי[/B]
[/QUOTE]
:what: פוקימון שחי 5000 שנים!!!
''אומ..אני לא יודעת'' חושבת פוצ'אינה בקול רם
''נראה לי שנמשיך לעיר הבאה הלא כך?'' היא שואלת
אתם שמים לב שנהייה די מאוחר ומחליטים להמשיך בדרך למחרת
אתה הולך לישון שלפתע אתה שומע רחשים אל מחוץ לאוהל, אתה שומע את קולה של פוצ'אינה, היא מדברת בשפת הפוקימונים כך שאתה לא מבין אך הוא נשמע מיואש, אתה מציץ מבעד לפתח האוהל ורואה את פוצ'אינה מתווכחת עם שני מייטיהנה,([IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/262.png[/IMG])
לבסוף היא נראת ממש עצבנית ומשגרת כדור צל לשמיים, שני המייטיהנה נראים מזועזעים, אך אחד מהם מתקדם אל עבר פוצ'אינה ועושה זאת כך
פוצ'אינה מתקדמת עם הזוג אל תוך היער, מה תעשה? תעקוב אחריהם בחשאי? תיידע אותה שראית את השיחה? תחזור לישון?
[B]אריאל[/B]
סיימתי את המשחק לפני המוןן זמן, אני נכנסת מידי פעם לקרבות ווי פיי וכאלה...
ולא יודעת השגתי את לטיאס ולטיאוס מהחלפה כן אני בדי אס
''יש לך חתיכת אמבריאון'' אומר לך המאמן בחיוך
''תרצה להחליף איתי פיופיטר עליו? ([IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/247.png[/IMG])
אמבריאון מביטה בך בחשש למשמע השאלה או יותר נכון בפוקדור של בנה
[B]אנדי[/B]
אכן
''ניינטלס גחלת'' מורה מנהיג המכון
דודו נפגע ועף לאחור מתרומם בקושי על רגליו
-
[QUOTE=ttrrtte;1361134][B]ריי[/B]
''אומ..אני לא יודעת'' חושבת פוצ'אינה בקול רם
''נראה לי שנמשיך לעיר הבאה הלא כך?'' היא שואלת
אתם שמים לב שנהייה די מאוחר ומחליטים להמשיך בדרך למחרת
אתה הולך לישון שלפתע אתה שומע רחשים אל מחוץ לאוהל, אתה שומע את קולה של פוצ'אינה, היא מדברת בשפת הפוקימונים כך שאתה לא מבין אך הוא נשמע מיואש, אתה מציץ מבעד לפתח האוהל ורואה את פוצ'אינה מתווכחת עם שני מייטיהנה,([IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/262.png[/IMG])
לבסוף היא נראת ממש עצבנית ומשגרת כדור צל לשמיים, שני המייטיהנה נראים מזועזעים, אך אחד מהם מתקדם אל עבר פוצ'אינה ועושה זאת כך
פוצ'אינה מתקדמת עם הזוג אל תוך היער, מה תעשה? תעקוב אחריהם בחשאי? תיידע אותה שראית את השיחה? תחזור לישון?
[/QUOTE]
אני מעיר את סקווירטל ואומר לו שאני הולך לכמה דקות ואבקש מימנו לשמור על כולם , לאחר מכן אעקוב אחריהם .
-
[quote]__________________________
אמבריאון משתמשת בקרן על ואז בכדור צל
היא מתחמקת מהלהביור של פוינטה שבופג ברצף את שתי ההתקפות
אמבריאון למדה להקשיב לך
''יש לך חתיכת אמבריאון'' אומר לך המאמן בחיוך
''תרצה להחליף איתי פיופיטר עליו? ()
אמבריאון מביטה בך בחשש למשמע השאלה או יותר נכון בפוקדור של בנה[/quote]
"תודה על ההצעה, אבל אני חושב שאני אוותר. אמבריאון ובנה איווי ואני עברנו הרבה ביחד. הם היו הפוקימונים הראשונים שלכדתי. אתה רוצה להמשיך בקרב?" אומר אבל אחר כך אחבק את אמבריאון ואת איווי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1361134][B]ריי[/B]
'
[B]אנדי[/B]
אכן
''ניינטלס גחלת'' מורה מנהיג המכון
דודו נפגע ועף לאחור מתרומם בקושי על רגליו[/QUOTE]
אי אפשר להיתחמק מהתקפה מהירה לא בסידרה ולא במשחקים!!!
[B]ריי[/B]
אתה אומר לסקווירטל שאתה הולך לכמה דקות ונכנס אל תוך היער
אתה עוקב בחשאי אחרי פוצ'אינה והמייטיהנה
לבסוף אתה מגיע לקרחת יער ומסתתר מאחוריי שיח
אתה רואה שאחד המייטיהנה, בעל קול יותר רגיל מנסה על פי נימת קול לדבר להיגיון אל פוצ'אינה שנשארת בעמדתה
המייטיהנה השני נעמד מול פוצ'אינה, שניהם משתמשים בכדורי צל לאוויר
פוצ'אינה יוצאת בשריטה אל עבר המייטיהנה שמתחמק בזריזות ותוקף בכדור צל, פוצ'אינה נפגעת אך קמה בזריזות ותוקפת גם כן בכדור צל, המייטיהנה לא מצליח להתחמק ונפגע
פוצ'אינה תוקפת בנשיכה אבל המייטיהנה בורח בחפירה ומעיף את פוצ'אינה
פוצ'אינה מחזירה מידית בכדור צל, מנצלת את הקרבה של המייטיהנה אליה שעף לאחור
מייטיהנה ופוצ'אינה מותשים אך ממשיכים בקרב
מה תעשה?
[B]אריאל[/B]
איווי ואמבריאון מלקקים אותך והבחור אומר ''בטח''
''פוינטה גלגל להבה!'' צועק המאמן ופוינטה מתחיל להסתחרר
בגלגל להבה ענקי שמתגלגל במהירות אל עבר אמבריאון!
[B]אנדי[/B]
1.אני לא הולכת ב100% על פי המשחקים
2.ניצחת בהגרלה זכית בזוהר תפגוש אותו בקרוב!
_______________________________________-
התוכנית שלך מצליחה
לאחר עוד כמה התקפות ניינטלס מעולף לחלוטין!
מנהיג המכון מושיט לך את תג האש ומשבח אותך
אתה יוצא אל מחוץ המכון נרגש, אתה יוצא לאחו הקרוב לנוח מעט, ואתה אוכל וגם הפוקמונים שלך
לפתע אתה רואה פוקימון סקרן שהריח את האוכל מתקרב [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/HGSS/179.png[/IMG]
-
[QUOTE=ttrrtte;1361374][SIZE="7"]והזוכה בהגרלה על הזוהר הוא אנדי!!!![/SIZE]
[B]אנדי[/B]
1.אני לא הולכת ב100% על פי המשחקים
2.ניצחת בהגרלה זכית בזוהר תפגוש אותו בקרוב!
_______________________________________-
התוכנית שלך מצליחה
לאחר עוד כמה התקפות ניינטלס מעולף לחלוטין!
מנהיג המכון מושיט לך את תג האש ומשבח אותך
אתה יוצא אל מחוץ המכון נרגש, אתה יוצא לאחו הקרוב לנוח מעט, ואתה אוכל וגם הפוקמונים שלך
לפתע אתה רואה פוקימון סקרן שהריח את האוכל מתקרב [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/HGSS/179.png[/IMG][/QUOTE]
תודה, אני מת על מריפ וההתפתחויות שלו.
-
[quote]אריאל
איווי ואמבריאון מלקקים אותך והבחור אומר ''בטח''
''פוינטה גלגל להבה!'' צועק המאמן ופוינטה מתחיל להסתחרר
בגלגל להבה ענקי שמתגלגל במהירות אל עבר אמבריאון![/quote]
"אמבריאון, תתחמקי ותשתמשי בקרן על על האדמה כדי שיהי ענן אבק, ואז תיכנסי לתוכו ותירי על פוניטה כדורי צל!"