-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489388][FONT=verdana]
[COLOR=#cc0033][B] אלון-[/B]
בזמן הקרב בראד מתיישב בצלו של גזע עץ ענקי ומסתכל על הקרב. סאנפלורה מניד בעלים שלו ועשרות עלים חדים כתער נשלחים לאוויר לעבר הפורט, משספים את גופו. פורט לא מוותר ובאותו זמן מסתער במהירות לעבר סאנפלורה, כשאגרופו מתחיל לזהור באור צהוב וניצוצות חשמליים מתחילים להתאסף סביבו ואז בחבטה עזה בפרצופו של סאנפלורה, הוא מעיף אותו לאחור.
סאנפלורה קופץ בחזרה לקרב מתחיל לשרוק לאוויר ועשרות תווים צבעונים מתעופפים באוויר, אבל פורט כנראה לא מושפע מזה והוא מנער את ראשו מתעלם מהשריקות של סאנפלורה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'בניתי על משרוקית העשב..' אחשוב לעצמי בכעס, "אוקיי, בוא ננסה את זה.. סאנפלורה, זרע עלוקה!" אורה לו, "ואז, צמיחה!" אוסיף.
-
[QUOTE]
אדם-
אחרי חיטוט ממושך במכונה אתה מגלה שאתה יכול להחליף אותו תמורת שלושה פוקימונים אחרים, .
בסוף הרשימה מופיעה לך הודעה גדולה 'לפוקימונים נוספים במרכז ההחלפות בעיר אופריט'.[/QUOTE]
הפוקימונים המוצעים לא מוצאים חן בעיני. אז אני מחליט לחכות קצת עם זה. בנתיים אלך לראות עם הבוקר מתקרב. אם לא, אחכה עד שיגיע הזמן ואז אצא לי להתאמן שוב עם הפוקימונים.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489388][FONT=verdana]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
למרות מחשבתך המתוחכמת, גרובייל שולח עשרות קרני אור ירוקים לעבר טנטקול וקושר אותו עם האנרגיה, אבל דווקא נראה שההשפעה הפוכה. אתה עומד מופתע מסתכל בגרובייל המתחלש. "היכולת של טנטקול שלי גורמת לפוקימון המנסה לשאוב ממנו אנרגיה, להתהפך והוא מאבד את האנרגיה הזאת!" אומרת ג'ניפר בקול מעט מתנשא. ספינראק מצליח להתאפס על עצמו ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה וקרן אור שחור ואפלה נשלחת מעיניו ופוגעת ישירות בארבוק, אשר בדיוק באותה שנייה שולח זנב רעל על עבר גרובייל, אבל המתקפה עוצרת אותו והוא נופל על צידו. משם, קרן צבעונית נוספת נשלחת מספינראק ומעיפה את ארבוק היישר לגרובייל החובט בו עם חבטה ומעיף אותו על קיר המערה, אבל לא לפני שזנב הרעל של ארבוק משסף את בטנו של גרובייל ומעיף אותו על האדמה, שם מחכה לו טנטקול המתהלך במעוות על האדמה, והוא כובל אותו עם משושיו והוא מתחיל לחנוק אותו בכוח וגרובייל מתחיל להשתנק.
מהצד השני ארבוק מתאפס על עצמו ונשלח במהירות לעבר ספינראק וקושר אותו בחוזקה עם זנבו הארוך והחזק.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"ררר..." אנהם לחוץ, תוך כדי שאני מנתח במהירות את המתרחש ומתכנן מהלך. "ספינראק מהר" שלח חוט מעלה וחלוף מעליו "תוך כדי שאתה עולה נתק מיד רק לשם הקפיצה, שלח עוד חוט שיחבר בן ראשו של ארבוק לזנבו, בכמה וכמה מקומות. ואז בעוד הוא מסתבך תן קרן על-חושית!" אסיים ואקווה שזה יפגע ישירות ויוריד לרגע את ארבוק מהגב.
"גרובייל, החזק מעמד חבר. טען בנתיים עלה להב. ספינראק התגנב אל מאחורי טנטנקול. הצמד את הקרן שלך לאחוריו ושלח מתח עוקצי רעל! גרובייל ברגע שהוא מרפא קצת התח בו עלה להב בעצמה" אדריך אותם...
אכנס עמוק אל תוך אופי הקרב, ואקווה מאוד שהכל ילך כשורה.
-
[QUOTE]לוקאס-
"אני בעד התוכנית השנייה, אבל איך נדאג שהם ישארו בפנים? הם ינסו לברוח בכל דרך. לא?" שואל אותך ואתה קולט שלא חשבת על כל התוכנית בשלמותה. "ועוד יותר מזה, לא חבל על הפוקימונים שלהם? אני חושב שצריך למצוא דרך שהם ישחררו את הפוקימונים שלהם ואז לשרוף אותם!" מציע לך.
[/QUOTE]
"אני לא מאמין שנוכל לגרום להם לשחרר את הפוקימונים שלהם, אבל יש לי עוד תוכנית" אומר לו ואז אוציא את וופר החדשה שלכדתי מהפוקדור שלה "וופר אני צריך שתחפרי פה בור ממש עמוק בכניסה של הבקתה" אומר לה ואז אפנה למורגן " עכשיו אנחנו צריכים למצוא דרך להסוות את הבור הזה, עלים זה קצת קלישאתי מידי אבל אולי יצליח, אם יש לך פוקימון חרק שיודע להשתמש ביריית חוטים נוכל לשים מעטה חוטים דק על הבור ולכסות אותו במעט חול וככה לא יבחינו בדבר, אחר כך אנחנו נפתה אותם החוצה לתוך המלכודת שלנו, מתי שהם יפלו לבור נמצא איזה סלע גדול או משהו ונתקע אותם בפנים, ואז תוכל לעשות איתם מה שרק תרצה"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489388][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
זה יעזור לך אם יש לה איזה מגה מיוטו שיכול להשמיד אותך?! :@
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בוודאי" אומרת בחיוך "רוב זמני חיפשתי את המערה הזו! בחיים לא אשכח איך גיליתי איתה. עקבתי כמעט שבוע אחרי זוג של נידורן עד שהם חזרו לשם. שבוע שלם שלא יכולתי לעצום אפילו עין!" אומרת בחצי צחוק. אתם מסיימים לאכול ולילה שותפת כלים במטבחון הקטן בביתה משאירה אותך ואת תמי לבד בסלון. אתה מסתכל בשעונך והשעה בסך הכל שמונה וחצי בערב ואינך עייף כמעט בכלל. תמי מסתכלת עליך במבט שואל, עדיין אכולת חרטה על השקר שסיפרתם לאישה החביבה הזאת, אבל אתה מושך בכתפיך כמתנצל.
"אז מתי תרצו ללכת למערה? הזמן הכי טוב זה בלילה, אבל בחושך הזה גם עם פנסים ייקח לנו זמן להגיע לשם" שואלת אתכם בחיוך אחרי שהיא סיימה לנקות הכל.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
מעדיף שלא, אלא אם כן בא לך על איזה פוקימון דור 6 לא מוכר אצלי במ"ת muahaha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מבחינתי עכשיו. מה את אומרת מיה?" אשאל את תמי ואפנה לעברה. אם היא תסכים (כנראה) אומר ללילה:" מבחינתנו לצאת עכשיו, אנחנו מעוניינים לראות את המערה בלילה" אומר ואחכה לתשובת לילהץ
~~~~~~~;
לול עכשיו שמתי לב פגשתי את לילה בלילה :)
-
[FONT=verdana][COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
אתה מתקרב לעבר צידו השני של האגם ולאט לאט הדמות מקבלת צורה ברור של נערה, בערך בת גיל. שערה חום מתנופף ממשב רוח והיא לבושה בתלבושת בית ספר וסיכת פרח שחור תקועה בשערה [IMG]http://i47.tinypic.com/usaxw.png[/IMG].
הבחורה מסתכלת עליך ומצמידה את אצבעה המורה על פיה בסימן שקט. רק אז אתה מבחין שהיא מחזיקה בידה בחכת עץ ארוכה ושחורה אף היא. היא שולפת במהירות את החכה אבל כלום לא עלה בחכתה "לכל הרוחות!" פולטת באוויר בכעס "אם לא היית צועק הייתי מצליחה לשלוף אותו מהאגם!" נוזפת בך ומשלבת את ידיה. "אני מקווה שלא באת לרגל אחרי!" אומרת ומצקצקת בלשונה ומקישה על רגלה בעצבנות.
[/COLOR]
[COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
לא מדוייק לגמרי.. באנימה ובמנגה זה פשוט לא לגמרי מפורט.
אבל עקרונית המתקפה עושה נזק ויש סיכוי של 30% שהמתקפה תעשה איזה סטטוס מסוים ליריב תלוי איפה אתה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ראלטס מהכדור שלה והיא מתחילה לזהור מעט באור כחול ואז שנייה לאחר מכן לידבה נהדף על האדמה בעצמה אדירה והוא זועק מכאב כשכוח בלתי נראה מוחץ אותו על האדמה. מיד לאחר מכן ראלטס מרימה את ידיה לאוויר ואז בתנועת חיתוך היא יוצרת עשרות כפילות שלה אשר מסתובבות סביב לידבה המבולבל במהירות.
לידבה מתנער מהמתקפה הפתאומית ואז פותח את פיו וגלי קול חזקים נשמעים וגורמות לך לסגור את אוזניך עם כפות ידך ולעצום עיניים, הכל כדי לא להרגיש את הכאב באוזנייך. אתה מציץ ורואה שבגלל הרעש המחריד הכפילים של ראלטס נעלמים והיא חשופה לגמרי לדחיפה מצד לידבה, שלא כל כך אפקטיבית עליה.[/COLOR]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
אתה יודע שזאת מתקפה שלא כל הזמן עובדת :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סאנפלורה פותח את פיו וזרע קטן נשלח מפיו לעבר פורט. הזרע נפתח כמה סנטימטרים מעליו ועשרות סבכים קטנים וקטלניים מתחילים להסתלסל ולקשור את פורט, המנסה לחתוך אותם עם שריטות , אבל כל סבך שהוא חותך עוד עשר ממלאים את מקומו. בינתיים בזמן שפורט נאבק עם הסבכים המוצצים את האנרגיה שלו, סאנפלורה זוהר באור ירוק ובהיר ונראה שהוא גובהה מעט והוא נעמד זקוף ותמיד יותר.
"פורט לא לוותר אגרוף ברק שוב!" קורא המאמן שלו, ומתוך הענפים והעלים, אגרופו של פורט זוהר באור צהבהב ועשרות ניצוצות חשמליים נוצרים סביבו והוא מסתער על סאנפלורה, ופוגע בו ישירות.[/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
אחרי שאתה קורא שוב את ההודעה ומבין שאין דף נוסף, ורק במידה ואתה רוצה עוד אופציות אתה יכול לגשת לעיר איפריט למרכז ההחלפות.
אתה לוחץ על התמונה של פלאסל והודעה נוספת קופצת על המסך.
"האם אתה בטוח שתרצה להחליף?" [/COLOR]
ספינראק שולח חוט קטן מפיו ומנסה למשוך את עצמו הרחק מארבוק, ובניסיון השלישי שלו, הוא מצליח להשתחרר מארבוק ואז בסיבוב מהיר שולח מאחוריו חוט נוסף ועד מערה ארבוק הופך לכדור חוטים, ואין שום חלק מגופו החלקלק מבצבץ מבין החוטים הלבנים. "קרן על חושית!" אתה קורא בהתלהבות "גרובייל טען עלה להב!" מהצד השני ונראה שהחזרת לעצמך את השליטה בקרב. אתה מסתכל לעבר ג'ניפר בהתלהבות, אבל משהו בעינייה מלחיץ אותך ואתה קולט שהיא הכניסה אותך למלכודת שלה. אתה מסתכל מסביב ורואה שממש מתחת לכדור החוטים ישנו בור באדמה. אתה מעלה את מבטך ורואה את ארבוק מגיח מהקיר שעליו ספינראק נתלה, ובמכה קטלנית הוא מעיף את ספינראק היישר למי הבריכה החומצתית.
גרובייל, שכנראה דואג לחברו משסף את טנטקול עם העלה שלו ומתחיל לרוץ לעבר ספינראק המתגלגל באוויר, אבל משוש נוסף לוכד את רגלו ומעיף אותו לאחור, מונע ממנו להציל את ספינראק הנבלע במי הבריכה!
קולו המשתנק והסובל קורע את ליבך ואתה כמעט מתכוון לוותר על הקרב ולרוץ לספינראק, אבל אז אתה מבחין בצללית מאחורי ארבוק. אתה מסתכל מופתע וקולט שספינראק התחבר עם הצללים והצליח להציל את עצמו מהבריכה הקטלנית, והוא מטיח את ארבוק על האדמה. גרובייל בינתיים משתחרר מטנטקול ומצליח לשסף אותו פעם נוספת על עלה להב.
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"מה אנחנו מצוות רוקט?" מסנן לעברך מורגן ומגלגל את עיניו בתסכול "יש לי רעיון הרבה יותר טוב" אומר וזורק פוקדור באוויר. מתוכו יוצא פוקימון מוזר למראה, סגול כולו והוא מתעופף באוויר עם כנפיים עבות המפרפרות בצורה מעט מלחיצה באוויר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/49.gif[/IMG]. "וינומט שלי יודע מתקפות על חושיות" אומר ומלטף את ראשו של הפוקימון אשר מעט מלחיץ אותך "אומרים שהוא פוקימון החרק היותר אלגנטיים שקיימים" מתחיל לומר "אני יכול לנסות לגרום לו לשמור על המבנה אטום, אבל אתה תיהיה צריך לפקד על האנדאום שיתקוף את הבקתה" מציע לך מורגן ומחכה לראות מה דעתך.
[/COLOR]
גם ככה יש לי אחד כזה שאני לא מכיר >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר" מלמלת תמי, ולא נראה שהיא כל כך בנוח עם הרעיון, אבל היא שותקת ובאה אחריכם בזמן שאתם יוצאים מהבקתה לאור הפנסים המאירים מעט את הלילה.
אחרי בקירוב לשעה וחצי של הליכה מהירה בחושך ושלוש פעמים שאתה מחליק על טחב עצים לילה נעצרת ומסתכלת סביב ונושמת את האוויר. "זה קרוב" אומרת ועם אור של פנסה היא מאירה קדימה, חושפת פוקימון ירוק וקטן, המצחין מריח דוחה שגורם לך רצון עז להקיא [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/316.gif[/IMG][/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
"מה אנחנו מצוות רוקט?" מסנן לעברך מורגן ומגלגל את עיניו בתסכול "יש לי רעיון הרבה יותר טוב" אומר וזורק פוקדור באוויר. מתוכו יוצא פוקימון מוזר למראה, סגול כולו והוא מתעופף באוויר עם כנפיים עבות המפרפרות בצורה מעט מלחיצה באוויר . "וינומט שלי יודע מתקפות על חושיות" אומר ומלטף את ראשו של הפוקימון אשר מעט מלחיץ אותך "אומרים שהוא פוקימון החרק היותר אלגנטיים שקיימים" מתחיל לומר "אני יכול לנסות לגרום לו לשמור על המבנה אטום, אבל אתה תיהיה צריך לפקד על האנדאום שיתקוף את הבקתה" מציע לך מורגן ומחכה לראות מה דעתך.
[/QUOTE]
"אני אשמח אבל אתה רצית לשחרר את הפוקימונים קודם לא?" אומר לו "מה אתה מתכוון לעשות בקשר לזה?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489414][FONT=verdana]
ספינראק שולח חוט קטן מפיו ומנסה למשוך את עצמו הרחק מארבוק, ובניסיון השלישי שלו, הוא מצליח להשתחרר מארבוק ואז בסיבוב מהיר שולח מאחוריו חוט נוסף ועד מהרה ארבוק הופך לכדור חוטים, ואין שום חלק מגופו החלקלק מבצבץ מבין החוטים הלבנים. "קרן על חושית!" אתה קורא בהתלהבות "גרובייל טען עלה להב!" מהצד השני ונראה שהחזרת לעצמך את השליטה בקרב. אתה מסתכל לעבר ג'ניפר בהתלהבות, אבל משהו בעינייה מלחיץ אותך ואתה קולט שהיא הכניסה אותך למלכודת שלה. אתה מסתכל מסביב ורואה שממש מתחת לכדור החוטים ישנו בור באדמה. אתה מעלה את מבטך ורואה את ארבוק מגיח מהקיר שעליו ספינראק נתלה, ובמכה קטלנית הוא מעיף את ספינראק היישר למי הבריכה החומצתית.
גרובייל, שכנראה דואג לחברו משסף את טנטקול עם העלה שלו ומתחיל לרוץ לעבר ספינראק המתגלגל באוויר, אבל משוש נוסף לוכד את רגלו ומעיף אותו לאחור, מונע ממנו להציל את ספינראק הנבלע במי הבריכה!
קולו המשתנק והסובל קורע את ליבך ואתה כמעט מתכוון לוותר על הקרב ולרוץ לספינראק, אבל אז אתה מבחין בצללית מאחורי ארבוק. אתה מסתכל מופתע וקולט שספינראק התחבר עם הצללים והצליח להציל את עצמו מהבריכה הקטלנית, והוא מטיח את ארבוק על האדמה. גרובייל בינתיים משתחרר מטנטקול ומצליח לשסף אותו פעם נוספת עם עלה להב.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"יופי ספינראק, וואו אתה אדיר!" אריע לו בהתרגשות רבה, עם חיוך שלא נמחק מפניי ואף אוסיף "יופי חבר'ה, קדימה בואו ננצח... ספינראק שלח מהר חוט ארוך על עבר גרובייל. גרובייל תפוס את החוט ורוץ אל ספינראק. חלוף על פניו במהירות שיא שלך רוץ אל הקיר וספינראק אתה השתרש במקום והתחל לסובב אותו. גרובייל המשך קח לרוץ במעגלים 2 סיבובים ועזור לו.." אדריך את השניים.
ואז מיד אפקוד בלהט "עכשיו ספינראק העף אותו לעבר טנטקול, גרובייל חבוט בקרקע עם חבטה להגביר את המהירות אפילו עוד ואז התח עם עלה להב את טנטקול אל עבר ארבוק שיתנגשו! אל תעזוב את החוט של ספינראק!" ואשמור על הפתעה לסוף.
"זרוק את ספינראק מעלה מימנם מצידם השני, אתה נתר. ספינראק עוקצי רעל, גרובייל נשימת דרקון. עוד פיצוץ אחד הפעם עליהם ישירות!" ואסיים את המהלך.
-
אבל עקרונית המתקפה עושה נזק ויש סיכוי של 30% שהמתקפה תעשה איזה סטטוס מסוים ליריב תלוי איפה אתה.
אתה משחרר את ראלטס מהכדור שלה והיא מתחילה לזהור מעט באור כחול ואז שנייה לאחר מכן לידבה נהדף על האדמה בעצמה אדירה והוא זועק מכאב כשכוח בלתי נראה מוחץ אותו על האדמה. מיד לאחר מכן ראלטס מרימה את ידיה לאוויר ואז בתנועת חיתוך היא יוצרת עשרות כפילות שלה אשר מסתובבות סביב לידבה המבולבל במהירות.
לידבה מתנער מהמתקפה הפתאומית ואז פותח את פיו וגלי קול חזקים נשמעים וגורמות לך לסגור את אוזניך עם כפות ידך ולעצום עיניים, הכל כדי לא להרגיש את הכאב באוזנייך. אתה מציץ ורואה שבגלל הרעש המחריד הכפילים של ראלטס נעלמים והיא חשופה לגמרי לדחיפה מצד לידבה, שלא כל כך אפקטיבית עליה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
התכוונתי איך זה נראה תאמת, אבל אני אגלה את הfun partבדרך האחרת
חיפשתי בגוגל כי לא ידעתי מה זה עושה באמת (לא ראיתי את האנימה או קראתי את המנגה פחות או יותר 5 שנים ובמשחקים אני לא משתמש במתקפה הזאת כמעט) וזה היה נראה שונה
וזה לא היה ברור אם היא פגעה או לא אז אני אניח שכן (את הדחיפה)
--
״רלטס, תשתמשי בנהמה!״ אגיד לרלטס ומיד לאחר מכן אוסיף ״עכשיו תשתמשי בכוח סודי!״
אנסה לבחון במבטי את שני הפוקימונים ולראות אם אחד מהם נראה מותש וקרוב לעילפון כבר, או לפחות אם אחד מהם נחבל.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
[FONT=arial]סאנפלורה פותח את פיו וזרע קטן נשלח מפיו לעבר פורט. הזרע נפתח כמה סנטימטרים מעליו ועשרות סבכים קטנים וקטלניים מתחילים להסתלסל ולקשור את פורט, המנסה לחתוך אותם עם שריטות , אבל כל סבך שהוא חותך עוד עשר ממלאים את מקומו. בינתיים בזמן שפורט נאבק עם הסבכים המוצצים את האנרגיה שלו, סאנפלורה זוהר באור ירוק ובהיר ונראה שהוא גובהה מעט והוא נעמד זקוף ותמיד יותר.
"פורט לא לוותר אגרוף ברק שוב!" קורא המאמן שלו, ומתוך הענפים והעלים, אגרופו של פורט זוהר באור צהבהב ועשרות ניצוצות חשמליים נוצרים סביבו והוא מסתער על סאנפלורה, ופוגע בו ישירות.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
כמובן
הכעס לא כלפיך, בכללי של הדמות 0:
--
"סנאפלורה, נצל את זה שאתם קרובים ותשתמש בשאיבת מגה!" אורה לו, "לאחר מכן, שוב שאיבת מגה!" אוסיף לאחר ביצוע ההתקפה הראשונה.
'בוא נקווה שזה יעבוד..' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489414][FONT=verdana][COLOR=#006400][B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר" מלמלת תמי, ולא נראה שהיא כל כך בנוח עם הרעיון, אבל היא שותקת ובאה אחריכם בזמן שאתם יוצאים מהבקתה לאור הפנסים המאירים מעט את הלילה.
אחרי בקירוב לשעה וחצי של הליכה מהירה בחושך ושלוש פעמים שאתה מחליק על טחב עצים לילה נעצרת ומסתכלת סביב ונושמת את האוויר. "זה קרוב" אומרת ועם אור של פנסה היא מאירה קדימה, חושפת פוקימון ירוק וקטן, המצחין מריח דוחה שגורם לך רצון עז להקיא [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/316.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
"אוי ואבוי, מה זה הריח הזה" אומר ואבדוק מידע על הפוקימון. לאחר מכן אומר ללילה:" בוא נמשיך לכיוון המערה. אני לא יכול לסבול יותר את הריח של היצור הזה".
-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"למען האמת כן" אומר בחיוך ומצביע שוב על וינומט "התוכנית שלי היכ כזאת וינומט ישתגר פנימה ואז יפזר עליהם אבקת שינה. בגלל שהם בני אדם, ההשפעה של האבקה תהיה מהירה, ואז בעזרת הכוחות על טבעיים שלו הוא ישחרר את הפוקדורים ואז ישתגר החוצה ויחזיק את הבקתה נעולה לגמרי בזמן שאתה מצית אותה" מציע לך בחיוך מעט זדוני "מה דעתך?" שואל.[/COLOR]
התוכנית שלך עובדת, ובעזרת חוט לבן אחד שניהם יוצרים קרוסלה מהירה המסתובבת במהירות, אשר הבסיס שלה הוא ספינראק והקצה שלה הוא גרובייל אשר משסף את האוויר עם להב עלה ארוך וירוק. אחרי שני סיבובים, כשהם תופסים תאוצה הלהב של גרובייל טעון ומחודד לגמרי והוא מצליח להעיף את ארבוק על טנטקול, ושניהם מתפתלים אחד בשני כמו בייגלה. ספינראק משחרר את החוט, גורם לגרובייל לעוף באוויר, ובעודו באוויר הוא פותח את פיו ולהבה סגולה-ירוקה נשלחת במהירות לעבר הפוקימונים הפצועים ושניות לפני המפגש ביניהם ספינראק שולח עוקץ רעל לעבר הכדור אש הבוהק באור בהיר המאיר את המערה כולה.
התוצאה של שילוב המתקפות כבר מוכר לך, ופיצוץ עז ומחניק מחסל את שני הפוקימונים של ג'ניפר במקום.
"וואו" אומרת בקול מופתע ובעזרת ידה מנופפת את האבק והעשן מהאוויר "אין ספק שזה היה קרב מיוחד. כבר מזמן לא נהנתי ככה" אומרת לך בכנות ומחזירה את הפוקימונים שלה לכדורים שלהם. "יום יבוא, ותוכל להיות מנהיג מכון משובח" אומרת לך בחיוך ומתקרבת אליך "בגלל שאני לא מנהיגת מכון רישמית-" אומרת ומשפילה את מבטה "אין לי תג להביא לך. אבל אם יש משהו שאתה רוצה, אני יכולה ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות כלשהן, או להציע לך עזרה אחרת כלשהי?"[/COLOR]
אתה בוחן את שני הפוקימונים, אבל לא נראה שאף אחד מהם קרוב לאובדן הכרה או תשישות מסויימת.
ראלטס מתחילה לנהום בקול גבוה וצורם המחריש את אוזנייך ואת כנראה של לידבה, שנראה שהוא מעט חושש מראלטס עכשיו בהרבה. מיד לאחר מכן, אנרגיה ורודה מתחילה להיווצר מעל ראלטס ואז האנרגיה מתערפלת באוויר והופכת לקרן של אור ורוד המטיח את לידבה אחורנית. אתה צוהל באושר, אבל אז רואה שלידבה יצר סביבו מסך של אור לבן אשר הגן עליו מהמתקפה הקטלנית, ועוד לפני שאתה מספיק לומר משהו הוא מצליח לחבוט שלוש פעמים בראלטס עם אגרוף שביט שלו.[/COLOR]
רציתי רק לברר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנפלורה מתחיל לזהור באור ירוק וקרני אור נשלחות לעבר פורט, וקושרות אותו, גורמות לסבך עלים וענפים שגם ככה קושרים אותו לזהור וסאנפלורה שואב את האנרגייה של פורט, ונראה שמצבו משתפר, ואז כשהם לא מוכנים הוא זוהר שוב ועוד קרניים עוטפות את פורט ושואבות ממנו שוב את האנרגיה שלו.
"זה מספיק פורט אגרוף אש וקרח!" קורא המאמן שלו "ואז גלגול!" מוסיף ונראה שהוא מתעצבן על הפסדו הקרב ובא.
מותך הסבך עלים, אתה רואה שני מוקדי אור, אחת להבת אש השורפת את הסבכים ואילו הצד השני נראה כאילו הסבכים והעלים איבדו את חיותם והם קמלים כאילו החורף הגיע.
לפתע כל העלים אשר כבלו את פורט נעלמים ופורט השתחרר מהזרע עלוקה שלך. מיד לאחר מכן, פורט מתכדרר ככדור ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר סאנפלורה שלך.
[/COLOR]
אתה מגלה שהפוקימון הוא גלופין, פוקימון רעל טהור. שלושתכם מחליטים להתעלם ממנו ולהמשיך להסריח את המקום. לאחר כמה דקות לילה נעצרת ומאירה לכם שוב על משהו המסתובב בשיחים. "זוכרים שסיפרתי לכם שעקבתי אחרי זוג נידורן?" שואלת אתכם ומציצה עליכם "טוב כמו קארמה תראו מה הופיע כאן" מוסיפה וחיוך נעים עולה על פניה. מתוך השיחים קופצים שני פוקימונים כמעט זהים לחלוטין [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/29.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/32.gif[/IMG] "אחד זכר ואחת נקבה" אומרת כמובן מאליו אליכם.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
"למען האמת כן" אומר בחיוך ומצביע שוב על וינומט "התוכנית שלי היכ כזאת וינומט ישתגר פנימה ואז יפזר עליהם אבקת שינה. בגלל שהם בני אדם, ההשפעה של האבקה תהיה מהירה, ואז בעזרת הכוחות על טבעיים שלו הוא ישחרר את הפוקדורים ואז ישתגר החוצה ויחזיק את הבקתה נעולה לגמרי בזמן שאתה מצית אותה" מציע לך בחיוך מעט זדוני "מה דעתך?" שואל.
[/QUOTE]
"נשמע לי מצויין" אומר לו ואביט בחשש מעט על הוינומט 'איזה פוקימון מוזר' אחשוב
"אז בוא נתחיל, רק תוציא את האונדום ותן לי את הסימן מתי אתה מוכן"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489431][FONT=verdana]
אתה בוחן את שני הפוקימונים, אבל לא נראה שאף אחד מהם קרוב לאובדן הכרה או תשישות מסויימת.
ראלטס מתחילה לנהום בקול גבוה וצורם המחריש את אוזנייך ואת כנראה של לידבה, שנראה שהוא מעט חושש מראלטס עכשיו בהרבה. מיד לאחר מכן, אנרגיה ורודה מתחילה להיווצר מעל ראלטס ואז האנרגיה מתערפלת באוויר והופכת לקרן של אור ורוד המטיח את לידבה אחורנית. אתה צוהל באושר, אבל אז רואה שלידבה יצר סביבו מסך של אור לבן אשר הגן עליו מהמתקפה הקטלנית, ועוד לפני שאתה מספיק לומר משהו הוא מצליח לחבוט שלוש פעמים בראלטס עם אגרוף שביט שלו.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
״רלטס, תשתמשי בצוות כפול!״ אצעק, טיפה לחוץ מעצם החסימה של ההתקפה
אחכה עד שלדיבה תפנה את גבה לרלטס ואז אגיד ״תשתמשי שוב בכוח סודי!״
׳הוא לא יתחמק מזה פעמיים׳ אחשוב בחיוך
-
[quote=ritsuka kun;1489431][FONT=verdana]
התוכנית שלך עובדת, ובעזרת חוט לבן אחד שניהם יוצרים קרוסלה מהירה המסתובבת במהירות, אשר הבסיס שלה הוא ספינראק והקצה שלה הוא גרובייל אשר משסף את האוויר עם להב עלה ארוך וירוק. אחרי שני סיבובים, כשהם תופסים תאוצה הלהב של גרובייל טעון ומחודד לגמרי והוא מצליח להעיף את ארבוק על טנטקול, ושניהם מתפתלים אחד בשני כמו בייגלה. ספינראק משחרר את החוט, גורם לגרובייל לעוף באוויר, ובעודו באוויר הוא פותח את פיו ולהבה סגולה-ירוקה נשלחת במהירות לעבר הפוקימונים הפצועים ושניות לפני המפגש ביניהם ספינראק שולח עוקץ רעל לעבר הכדור אש הבוהק באור בהיר המאיר את המערה כולה.
התוצאה של שילוב המתקפות כבר מוכר לך, ופיצוץ עז ומחניק מחסל את שני הפוקימונים של ג'ניפר במקום.
"וואו" אומרת בקול מופתע ובעזרת ידה מנופפת את האבק והעשן מהאוויר "אין ספק שזה היה קרב מיוחד. כבר מזמן לא נהנתי ככה" אומרת לך בכנות ומחזירה את הפוקימונים שלה לכדורים שלהם. "יום יבוא, ותוכל להיות מנהיג מכון משובח" אומרת לך בחיוך ומתקרבת אליך "בגלל שאני לא מנהיגת מכון רישמית-" אומרת ומשפילה את מבטה "אין לי תג להביא לך. אבל אם יש משהו שאתה רוצה, אני יכולה ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות כלשהן, או להציע לך עזרה אחרת כלשהי?"[/COLOR]
[/FONT][/quote]
שמע... הבנת את ההמשך שלי עקום במיוחד. אבל היי, ניצחתי d:
~~~
"יש! ניצחנו! אתם פשוט נהדרים" אריע לשנים וארוץ לחבק וללטף את שני הפוקימונים שלי. "באמת, אתם מפתיעים אותי כל פעם מחדש. איזה צוות אדיר אנחנו.." ואחייך אליהם חיוך רחב להעלות עוד טיפה את מורלם ובטחונם.
לאחר מכן אפנה אל ג'ניפר "האמת שיש משהו, שניים בעצם. תוכלי לספר לי על היער הזה. ומה קורה בו בעצם. הוא נראה עצום ומלא מעש... והשנייה היא הייתי רוצה לדעת אם תוכלי ללמד את הגרובייל שלי איך לשפר את שאיבת המגה לשאיבת ג'יגה..." ואחייך אליה חיוך חנפן.
אתפלל שתזמיןאותי לאיזה קפה בזמן שהיא מספרת לי על היער ובזמן שהפוקימונים נחים במרפאה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489431][FONT=verdana]
רציתי רק לברר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנפלורה מתחיל לזהור באור ירוק וקרני אור נשלחות לעבר פורט, וקושרות אותו, גורמות לסבך עלים וענפים שגם ככה קושרים אותו לזהור וסאנפלורה שואב את האנרגייה של פורט, ונראה שמצבו משתפר, ואז כשהם לא מוכנים הוא זוהר שוב ועוד קרניים עוטפות את פורט ושואבות ממנו שוב את האנרגיה שלו.
"זה מספיק פורט אגרוף אש וקרח!" קורא המאמן שלו "ואז גלגול!" מוסיף ונראה שהוא מתעצבן על הפסדו הקרב ובא.
מותך הסבך עלים, אתה רואה שני מוקדי אור, אחת להבת אש השורפת את הסבכים ואילו הצד השני נראה כאילו הסבכים והעלים איבדו את חיותם והם קמלים כאילו החורף הגיע.
לפתע כל העלים אשר כבלו את פורט נעלמים ופורט השתחרר מהזרע עלוקה שלך. מיד לאחר מכן, פורט מתכדרר ככדור ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר סאנפלורה שלך.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"סנפלורה, הדוף אותו עם כפות ידיך בעודך תוקף שוב בשאיבת מגה!" אורה לו, בתקווה שזו הדרך הנכונה לפעול.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489431][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
אתה מגלה שהפוקימון הוא גלופין, פוקימון רעל טהור. שלושתכם מחליטים להתעלם ממנו ולהמשיך להסריח את המקום. לאחר כמה דקות לילה נעצרת ומאירה לכם שוב על משהו המסתובב בשיחים. "זוכרים שסיפרתי לכם שעקבתי אחרי זוג נידורן?" שואלת אתכם ומציצה עליכם "טוב כמו קארמה תראו מה הופיע כאן" מוסיפה וחיוך נעים עולה על פניה. מתוך השיחים קופצים שני פוקימונים כמעט זהים לחלוטין [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/29.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/32.gif[/IMG] "אחד זכר ואחת נקבה" אומרת כמובן מאליו אליכם.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"שנתחיל?" אשאל את תמי. "נידוקווין היא מסוג אדמה" אלחש לה. "מארקרוו, צא! ניקור מקדחה של הנידורן הסגול!" אומר ואסרוק אותו.
-
[QUOTE] אדם-
אחרי שאתה קורא שוב את ההודעה ומבין שאין דף נוסף, ורק במידה ואתה רוצה עוד אופציות אתה יכול לגשת לעיר איפריט למרכז ההחלפות.
"האם אתה בטוח שתרצה להחליף?" [/QUOTE]
"לא לא." אומר לעצמי בשקט. אני חייב להיות סבלן. במקום זה אבדוק אם אפשר כבר לצאת, אם אפשר, אצא להתאמן.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489414][FONT=verdana][COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
אתה מתקרב לעבר צידו השני של האגם ולאט לאט הדמות מקבלת צורה ברור של נערה, בערך בת גיל. שערה חום מתנופף ממשב רוח והיא לבושה בתלבושת בית ספר וסיכת פרח שחור תקועה בשערה [IMG]http://i47.tinypic.com/usaxw.png[/IMG].
הבחורה מסתכלת עליך ומצמידה את אצבעה המורה על פיה בסימן שקט. רק אז אתה מבחין שהיא מחזיקה בידה בחכת עץ ארוכה ושחורה אף היא. היא שולפת במהירות את החכה אבל כלום לא עלה בחכתה "לכל הרוחות!" פולטת באוויר בכעס "אם לא היית צועק הייתי מצליחה לשלוף אותו מהאגם!" נוזפת בך ומשלבת את ידיה. "אני מקווה שלא באת לרגל אחרי!" אומרת ומצקצקת בלשונה ומקישה על רגלה בעצבנות.
[/COLOR]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סאנפלורה פותח את פיו וזרע קטן נשלח מפיו לעבר פורט. הזרע נפתח כמה סנטימטרים מעליו ועשרות סבכים קטנים וקטלניים מתחילים להסתלסל ולקשור את פורט, המנסה לחתוך אותם עם שריטות , אבל כל סבך שהוא חותך עוד עשר ממלאים את מקומו. בינתיים בזמן שפורט נאבק עם הסבכים המוצצים את האנרגיה שלו, סאנפלורה זוהר באור ירוק ובהיר ונראה שהוא גובהה מעט והוא נעמד זקוף ותמיד יותר.
"פורט לא לוותר אגרוף ברק שוב!" קורא המאמן שלו, ומתוך הענפים והעלים, אגרופו של פורט זוהר באור צהבהב ועשרות ניצוצות חשמליים נוצרים סביבו והוא מסתער על סאנפלורה, ופוגע בו ישירות.[/COLOR]
"האם אתה בטוח שתרצה להחליף?" [/COLOR]
ספינראק שולח חוט קטן מפיו ומנסה למשוך את עצמו הרחק מארבוק, ובניסיון השלישי שלו, הוא מצליח להשתחרר מארבוק ואז בסיבוב מהיר שולח מאחוריו חוט נוסף ועד מערה ארבוק הופך לכדור חוטים, ואין שום חלק מגופו החלקלק מבצבץ מבין החוטים הלבנים. "קרן על חושית!" אתה קורא בהתלהבות "גרובייל טען עלה להב!" מהצד השני ונראה שהחזרת לעצמך את השליטה בקרב. אתה מסתכל לעבר ג'ניפר בהתלהבות, אבל משהו בעינייה מלחיץ אותך ואתה קולט שהיא הכניסה אותך למלכודת שלה. אתה מסתכל מסביב ורואה שממש מתחת לכדור החוטים ישנו בור באדמה. אתה מעלה את מבטך ורואה את ארבוק מגיח מהקיר שעליו ספינראק נתלה, ובמכה קטלנית הוא מעיף את ספינראק היישר למי הבריכה החומצתית.
קולו המשתנק והסובל קורע את ליבך ואתה כמעט מתכוון לוותר על הקרב ולרוץ לספינראק, אבל אז אתה מבחין בצללית מאחורי ארבוק. אתה מסתכל מופתע וקולט שספינראק התחבר עם הצללים והצליח להציל את עצמו מהבריכה הקטלנית, והוא מטיח את ארבוק על האדמה. גרובייל בינתיים משתחרר מטנטקול ומצליח לשסף אותו פעם נוספת על עלה להב.
[/COLOR]
"מה אנחנו מצוות רוקט?" מסנן לעברך מורגן ומגלגל את עיניו בתסכול "יש לי רעיון הרבה יותר טוב" אומר וזורק פוקדור באוויר. מתוכו יוצא פוקימון מוזר למראה, סגול כולו והוא מתעופף באוויר עם כנפיים עבות המפרפרות בצורה מעט מלחיצה באוויר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/49.gif[/IMG]. "וינומט שלי יודע מתקפות על חושיות" אומר ומלטף את ראשו של הפוקימון אשר מעט מלחיץ אותך "אומרים שהוא פוקימון החרק היותר אלגנטיים שקיימים" מתחיל לומר "אני יכול לנסות לגרום לו לשמור על המבנה אטום, אבל אתה תיהיה צריך לפקד על האנדאום שיתקוף את הבקתה" מציע לך מורגן ומחכה לראות מה דעתך.
[/COLOR]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי בקירוב לשעה וחצי של הליכה מהירה בחושך ושלוש פעמים שאתה מחליק על טחב עצים לילה נעצרת ומסתכלת סביב ונושמת את האוויר. "זה קרוב" אומרת ועם אור של פנסה היא מאירה קדימה, חושפת פוקימון ירוק וקטן, המצחין מריח דוחה שגורם לך רצון עז להקיא [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/316.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
'מה יש לנערה הזו?' אני חושב לעצמי בפליאה לאחר שהיא נוזפת בי.
"למה שאני אבוא לרגל אחרייך? אני כולה באתי פה ליער להתאמן עם הפוקימונים שלי ארון ובידריל" אני אומר לה ומציג את שני הפוקימונים שלי "דרך אגב, שמי ג׳ון, מה שמך?" אני שואל את הנערה העצבנית
-
מורגן משחרר את האנדאום שלו המכשכש בזנבו באושר כשהוא רואה את המאמן שלו. "אני רוצה שתקשיב ללוקאס פה לכמה דקות. תעשה מה שהוא אומר לך. אני כמה דקות חוזר" אומר מורגן לפוקימון שלו ואז יחד עם וינומט רץ בית השיחים ונעלם בצללי היער, משאיר אותך עם האנדאום, אשר מתעלם ממך לחלוטין ועומד דרוך. אחרי כמה שניות אתה מציץ ורואה את מורגן עומד מול הבקתה וינומט שלו נעלם באוויר. כמה שניות לאחר מכן, רעש והמולה וכמה רעשי שבירה נשמעים מתוך המבנה. וינומט חוזר לצד המאמן שלו ואור כחול בהיר מקיף אותו, ואז בשנייה הבקתה עצמה בוהקת באותו אור כחול, וכל החלונות והדלתות נטרקות במהירות ובעצמה אדירה. "עכשיו לוקאס!" צועק לעברך מורגן.[/COLOR]
ראלטס בוהקת לרגע ואז משכפלת את עצמה עשרות פעמים. הכפילים וראלטס מסתחררים במהירות סביב לידבה, אשר מנסה שוב את האגרוף שביט שלו, אבל הוא פוגע רק בכפילים, אשר נעלמים במגע עם האגרוף. בניסיון השלישי שלו, הכפילים כולם מתחילים לזהור באור ורוד וכיפת אור בוהקת מכסה את כולם. הכיפה משנה את צורתה והופכת לקרן אור ורוד הפוגע ישירות בגבו של לידבה ומטיחה אותו בעצמה על האדמה. אתה מסתכל על לידבה ומבחין שהוא נרדם מהשפעת המתקפה.[/COLOR]
שתוק :@
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'ניפר מובילה אותך בחזרה למעלה ותוך כדי העליה היא מתחילה לדבר "היער בעבר לא היה מקום כזה חשוב. המקום היה בכלל חורשה רגילה אשר הפרידה שתי ערים הקבורות איפשהו.. אני מניחה שהמכון שלי והמכון השני מסמנים איפה היו הערים האחרות" מספרת לך תוך כדי שהיא לוקחת את את הפוקדורים שלך ודוחפת אותם למכונת ריפוי, עתיקה למראה ואז מתיישבת לצד השולחן עם שתי כוסות תה מהבילות. "אני מניחה שאנשים עדיין מחפשים את המקדש השני של סלבי ביער, בגלל זה הוא תמיד עמוס. והעובדה שיש פה עשרות סוגים ומינים שונים של פוקימונים תורמים לזה שתמיד ימשכו לכאן מאמנים" מוסיפה בחיוך "בנוגע לבקשה השנייה שלך, לצערי איני מומחית לפוקימוני עשב או למתקפות שלהם.. אבל כן אם תרצה אני יכולה ללמד אותם מתקפות רעל" מוסיפה בחיוך וחושפת את שינייה הלבנות והצחורות והיא נשענת מעט קדימה מחכה לראות את תשובתך.[/COLOR]
סאנפלורה מצמיד את העלים שלו אחד לשני בהצלבה, מנסה להגן על עצמו מפורט המתגלגל במהירות אדירה לעברו, אבל שניות לפני, פורט משנה את הכיוון ומעיף את סאנפלורה ואז רומס אותו בחוזקה.
סאנפלורה, בעודו שוכב, זוהר באור ירוק וצורח מכאב ושולח כמה קרני אור הקושרות את פורט וסאנפלורה מתאושש מעט ונעמד על רגליו ועומד זקוף, הפעם מתכונן והוא מצליח להדוף את פורט המקופל ככדור ולהעיף אותו הרחק ממנו.[/COLOR]
"בהחלט" אומרת תמי בחיוך ומשחררת את מייטי שלה "סופגת שלגים!" מכריזה באלגנטיות 'כבר מזמן לא ראיתי אותה נלחמת' אתה חושב לעצמך בחיוך, שמח על זה שהיא הצטרפה אליך. מייטי שלה פותח את פיו וסופה עזה,קפואה מלאת רסיסי קרח ופתיתי שלב מתערבלת באוויר ומטיחה את זוג הנידורן לאחור. אתה מיד לאחר מכן משחרר את מורקרו מהכדור שלו והוא מתחיל להסתובב במהירות כשמקורו זקור קדימה והוא פוגע בחוזקה בנידורן, שרק לפני שנייה רוסק על על קיר אבן ענקי. נידורן הכחולה מסתערת לעבר מייטי ורגליה זוהרות באור לבן והיא בועטת פעמים במייטי, מעיפה אותה באוויר ואז עם בעיטה נוספת מעיפה אותה על גזע עץ. לעומת זאת, נידורן הזכר מתחיל להסתער לעבר מורקרו וראשו בוהק באור כחול והוא מסתער לעבר מורקרו "תזהר זה ריסוק ראש head smash!" צורחת לעברת תמי בבהלה, אבל לפני שאתה מבין מה קורה מורקרו מתרסק בעצמה אדירה על האדמה, אבל עצמת המתקפה כנראה גם פגעה בנידורן, שנראה פצוע מעט.
מייטי ונידורן ממשיכים להיאבק מהצד השני.[/COLOR]
לא כי זאת לא תגובה תקועה בכלל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל החוצה ורואה שהשמש מתחילה לעלות ולזרוח 'טוב אני יוצא' אתה חושב לעצמך ואז יוצא מהמרכז ויוצא לאור השחר הקריר ורוח קרירה מנשבת מפזרת את שערך.
אתה מגיע לאותו פארק שהיית בו אתמול, אבל לא רואה שום דבר מסביב.[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
"אז אתה לא חלק מהתחרות?" שואלת וכשהיא רואה שאתה מבולבל לגמרי היא מתנצלת לגמרי "מצטער, שמי דון. אני חלק מתחרות של לכידת פוקימונים ונפלתי בהגרלה על ללכוד פיבאס זוהר" אומרת ונראית מתוסכלת למדי "אני ביער הזה כבר כמעט שלושה שבועות.. כאילו שפיבאס רגיל זה קל ללכוד, אז עוד זוהר!" קוראת ואתה באמת מבחין בכמה עיגולים שחורים מסביב לעיניה. "אבל אם אתה רוצה לנסות למצוא פוקימון מים, האגם הזה מושלם כבר ראיתי פה שני פיבאסים רגילים, פיניון, פוליואגים, מג'יקראפים בשפע! אתה רק צריך סבלנות!" מוסיפה בחיוך בזמן שחכתה שוב קופצת, ובתנועה חדה ומהירה היא שולפת מתוך המים פוקימון ורוד וטיפש למראה [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/79.gif[/IMG]
[/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
מורגן משחרר את האנדאום שלו המכשכש בזנבו באושר כשהוא רואה את המאמן שלו. "אני רוצה שתקשיב ללוקאס פה לכמה דקות. תעשה מה שהוא אומר לך. אני כמה דקות חוזר" אומר מורגן לפוקימון שלו ואז יחד עם וינומט רץ בית השיחים ונעלם בצללי היער, משאיר אותך עם האנדאום, אשר מתעלם ממך לחלוטין ועומד דרוך. אחרי כמה שניות אתה מציץ ורואה את מורגן עומד מול הבקתה וינומט שלו נעלם באוויר. כמה שניות לאחר מכן, רעש והמולה וכמה רעשי שבירה נשמעים מתוך המבנה. וינומט חוזר לצד המאמן שלו ואור כחול בהיר מקיף אותו, ואז בשנייה הבקתה עצמה בוהקת באותו אור כחול, וכל החלונות והדלתות נטרקות במהירות ובעצמה אדירה. "עכשיו לוקאס!" צועק לעברך מורגן.[/QUOTE]
"האונדום מהר תשתמש במתקפת האש הכי חזקה שלך על הבית הזה" אומר לו ואחרי זה אתרחק איתו למרחק בטוח מהבית לצד מורגן ואגיד לו "אם יש לך פוקימון מים זה הזמן להוציא אותו, עדיף שנוודא שהאש לא תתפשט יותר מידי"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489515][FONT=verdana]
"אז אתה לא חלק מהתחרות?" שואלת וכשהיא רואה שאתה מבולבל לגמרי היא מתנצלת לגמרי "מצטער, שמי דון. אני חלק מתחרות של לכידת פוקימונים ונפלתי בהגרלה על ללכוד פיבאס זוהר" אומרת ונראית מתוסכלת למדי "אני ביער הזה כבר כמעט שלושה שבועות.. כאילו שפיבאס רגיל זה קל ללכוד, אז עוד זוהר!" קוראת ואתה באמת מבחין בכמה עיגולים שחורים מסביב לעיניה. "אבל אם אתה רוצה לנסות למצוא פוקימון מים, האגם הזה מושלם כבר ראיתי פה שני פיבאסים רגילים, פיניון, פוליואגים, מג'יקראפים בשפע! אתה רק צריך סבלנות!" מוסיפה בחיוך בזמן שחכתה שוב קופצת, ובתנועה חדה ומהירה היא שולפת מתוך המים פוקימון ורוד וטיפש למראה [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/79.gif[/IMG]
[/FONT][/QUOTE]
"הפוקימון הזה נראה מעופף ומנותק מהמציאות לגמרי!" אני מתחיל להתפקע מצחוק לנוכח מראה הפוקימון "בוא נראה מה יש לפוקידע לומר עליו" אני אומר לדון ושולף אץ הפוקידע כדי לסרוק את הפוקימון.
"אין לי בכל מקרה כוונה להלחם פה, דון אני יכול להשאיל ממך לרגע את החכה ולנסות לדוג פוקימון מים בעצמי?" אני שואל את דון בתקווה והיא תאפשר לי לנסות לדוג פוקימון בעצמי
-
ראלטס בוהקת לרגע ואז משכפלת את עצמה עשרות פעמים. הכפילים וראלטס מסתחררים במהירות סביב לידבה, אשר מנסה שוב את האגרוף שביט שלו, אבל הוא פוגע רק בכפילים, אשר נעלמים במגע עם האגרוף. בניסיון השלישי שלו, הכפילים כולם מתחילים לזהור באור ורוד וכיפת אור בוהקת מכסה את כולם. הכיפה משנה את צורתה והופכת לקרן אור ורוד הפוגע ישירות בגבו של לידבה ומטיחה אותו בעצמה על האדמה. אתה מסתכל על לידבה ומבחין שהוא נרדם מהשפעת המתקפה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
״תשתמשי בבלבול! את יכולה לסיים אותו לפני שהוא יתעורר!״ אקרא בהתרגשות מהאנדרנלין
---
סורי שזה קצר פשוט אני לא יכול לדעת אם זה יגמור אותו או הוא יתעורר או מה יקרה אז אין לי יותר מדי איפה להאריך
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489515][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
"בהחלט" אומרת תמי בחיוך ומשחררת את מייטי שלה "סופגת שלגים!" מכריזה באלגנטיות 'כבר מזמן לא ראיתי אותה נלחמת' אתה חושב לעצמך בחיוך, שמח על זה שהיא הצטרפה אליך. מייטי שלה פותח את פיו וסופה עזה,קפואה מלאת רסיסי קרח ופתיתי שלב מתערבלת באוויר ומטיחה את זוג הנידורן לאחור. אתה מיד לאחר מכן משחרר את מורקרו מהכדור שלו והוא מתחיל להסתובב במהירות כשמקורו זקור קדימה והוא פוגע בחוזקה בנידורן, שרק לפני שנייה רוסק על על קיר אבן ענקי. נידורן הכחולה מסתערת לעבר מייטי ורגליה זוהרות באור לבן והיא בועטת פעמים במייטי, מעיפה אותה באוויר ואז עם בעיטה נוספת מעיפה אותה על גזע עץ. לעומת זאת, נידורן הזכר מתחיל להסתער לעבר מורקרו וראשו בוהק באור כחול והוא מסתער לעבר מורקרו "תזהר זה ריסוק ראש head smash!" צורחת לעברת תמי בבהלה, אבל לפני שאתה מבין מה קורה מורקרו מתרסק בעצמה אדירה על האדמה, אבל עצמת המתקפה כנראה גם פגעה בנידורן, שנראה פצוע מעט.
מייטי ונידורן ממשיכים להיאבק מהצד השני.[/COLOR]
[/QUOTE]
'זה בהחלט נידורן חזק' אחשוב. "מאקרוו, ניקור מקדחה, שוב! לאחר מכן עוף גבוה לאוויר וחכה שהוא יסיים לתקוף!" אומר לו. אבדוק שתמי מסתדרת. אעיף מבט לעבר לילה.
-
[QUOTE]
אדם-
לא כי זאת לא תגובה תקועה בכלל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל החוצה ורואה שהשמש מתחילה לעלות ולזרוח 'טוב אני יוצא' אתה חושב לעצמך ואז יוצא מהמרכז ויוצא לאור השחר הקריר ורוח קרירה מנשבת מפזרת את שערך.
אתה מגיע לאותו פארק שהיית בו אתמול, אבל לא רואה שום דבר מסביב.
[/QUOTE]
וואו. במה אבחר, כל כך הרבה אפשרויות! אני ממש לא יודע מה לעשות עם ההמשך הזה, עמוס ומפורט כל כך!
><´
~
אני מחליט לחפש מאמנים שאוכל להילחם מולם. מישהו שאוכל לאמן את הפוקימונים שלי מולם.
-
"אין צורך לזה" אומר מורגן בחיוך בזמן שהאנדאום פולט מפיו פיצוץ אש קטלני המדליק בשניות את גג הבקתה. האש הקטלנית מתלקחת במהירות ועד מהרה, אתם שומעים את צרחותיהם של האנשים הכלואים מבפנים, דופקים על החלונות לשווא, כוחותיו העל טבעיים של וינומט דואגים שהם ישארו כלואים בפנים.
עד מהרה האש מכלה את שאריות הבקתה, משאירה אותכם עומדים מעל 7 גופות חרוכות של אנשים, הריח דוחה אותך ואתה מרגיש אשם עם עצמך ואין ספק שגם מורגן, כי הוא מתיישב על גזע עץ ופורץ בבכי זלעפות "מה עשינו?" הוא מלמל לעצמו מזועזע מהמראות הקשים.
האשמה אוכלת מעט ליבך, אבל משהו בך מצדיק את המהלך, אבל משהו אחר מתגנב לליבך 'מה אם הצללים יגלו שאנחנו שרפנו את הבקתה ואת האנשים בה? הם ירצו נקמה!' אתה חושב לעצמך בפחד ואז קולט שכרגע רצחת בני אדם, שיכול להיות לא עשו לך דבר.[/COLOR]
אחרי מידע קל על סלופוק אתה מבקש את החכה של דון, והיא מחוסר רצון קל מסכימה לך "אבל תזהר קיבלתי אותה מתנה מאחד המשקיעים שלי" אומרת ומפזרת את שיערה החום והארוך. אחרי הסבר קל על החכה, אתה מתיישב לצד האגם ושולח את החכה למים ומחכה כמה רגעים, עד שאתה מרגיש תפיסה קטנה בקצה החכה. אתה מתחיל לסובב מעט את הגלגלת ומחכה עוד כמה רגעים שתפיסה נוספת בקצה החכה. הפעם אתה מושך את כל החכה ומתוך המים נשלף לפניך פוקימון קטן שנראה כמו צדפה ומתוכה פרצוף קטן ושחור עם לשון ארוכה ואדומה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/90.gif[/IMG].[/COLOR]
גופה של ראלטס מתחיל לזהור באור כחול ותוך שנייה גופו של לידבה היישן מתחיל להתעוות באוויר (ראית את הקליפ של סקריליקס עם הילדה? :X) ותוך שנייה הוא צורח מכאב ולראלטס מטיחה אותו בחוזקה באדמה כמה פעמים עד שהוא מאבד את הכרתו.
מראה גופו החצי שבור ופצוע מעביר בך גל של חלחלה, אבל ראלטס מסתכלת עליך, מרימה את ידה לפיה ותוקעת בך פרצוף חמוד וסקרן.
[/COLOR]
מורקרו מתחיל להסתובב באוויר כשמקורו זקור לפנים, פוגע בחוזקה בנידורן, ומעיף אותו לאחור ואז במהירות אדירה נוסק את כנפיו וטס למעלה, גבוה הרחק מידיו של נידורן. אתה מציץ לעבר מייטי ונידורן, ואתה רואה שמייטי כבר הצליח לעלף את נידורן ותמי שוקלת אם ללכוד את נידורן או לא.
אתה חוזר לקרב שלך ומבחין שנידורן פותח את פיו ועשרות מחטים קטנים וסגולים נשלחים מפיו לעבר מורקו ופוגעים בו ישירות.
בינתיים, לילה מתיישבת על גזע עץ ומסתכלת על הקרב, מחשבותיה נודדות למקום לא ידוע לך.
[/COLOR][COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
כשאתה נותן תגובה תקועה, זה מה שאתה מקבל!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להסתובב בפארק ולפתע, על הספסל אתה מבחין בשירלי, הנערה מאתמול בערב מסתובבת בפארק. היא כנראה באה לאותה כוונה כמוך.
"או היי" אומרת בחיוך מבויש "מה אתה עושה פה?" שואלת וכשאתה עונה לה "אז אולי נלחם אחד מול השנייה?" מציעה בחיוך ומראה לך פוקדור שעליו מודבקת מדבקה של פרח.[/COLOR][COLOR=#b22222][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;[COLOR=#800080][B]בלו-[/B]
את מורה לסקיטי שלך מה לעשות, ואכן את שומעת כמה רעשים ומידי פעם אור כזה או אחר זוהר מתוך הבור. את מסתכלת לעבר הקהל, מתעלמת מהנערה ורואה שהוא כבר משתעמם מזה שהוא לא רואה כלום.
'אני חייבת למצוא דרך להחזיר את הקרב למעלה' את חושבת לעצמך בזעף, אבל כנראה משאלתך התגשמה, אבל לא כמו שרצית וסקיטי מועף באוויר מתוך הבור כשאומביראון ישר אחריו משאיר שובל של אור קסום ולבן מאחוריו.
סקיטי בעודו באוויר פותח את פיו ומשב של רוח קפואה מלאת פתיתי שלג עדינים מתאספים סביב אומביראון ומעיפים אותו לאחור ולהתרסק על האדמה, שם הוא נשאר מחוסר הכרה.
"והמנצחת שלנו היא בלו!" קורא בהתלהבות הכרוז ואת מנופפת בידך, אבל משהו מציק לך. הקרב נראה כאילו הוא טיפה מבויים. 'לא הייתי אמורה לנצח' את חושבת לעצמך בתסכול 'היא הובילה כמעט כל הקרב'. המחשבה מכרסמת בראשך בזמן שאת יורדת מהבמה ומתיישבת שם מלטפת את ראשו של סקיטי ומהרהרת לעצמך. את מחפשת את קיה בעינייך, אבל את לא רואה אותה בשום מקום.
את מחכה עוד כמה רגעים, אבל לפני שאת מספיקה ללכת לחפש אותה קוראים לך בחזרה לבמה.
"הקרב האחרון שלנו קרב הזוגות!" קורא הכרוז "בלו נגד מייקל!" מכריז והקהל קורא בהתלהבות ובקול רם.
מולך נעמד ילד לא יותר מגיל 12, שערו בלונדיני והוא לבוש במיטב בגדי המעצבים [IMG]http://pokecharms.com/data/trainercardmaker/characters/custom/Other/Male-020.png[/IMG] את מזהה שזה הבחור שניצח את קיה בכמה רגעים ומתחילה לכרסם את שפתך התחתונה. מייקל מחייך אלייך חיוך מתנשא ומגעיל וקורץ לך בגועל.
"התחילו!" קורא הכרוז ומייקל משחרר שני פוקדורים אדומים לאוויר. מתוכם נשלחים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/267.gif[/IMG]ו-[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/106.gif[/IMG].
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
יש לי הרגשה רעה לגבי מייקל הזה
אממ הרגע בדקתי את הדף שלי ורשום שקיבלתי פוקדור מדני, מנהיג מכון. דני לא עובד בday care? *שוק*
~~~~~
אסרוק בזריזות אתהפוקימונים של מייקל בפוקדע.
"סקיטי, פיצ'ו. אני סומכת עליכם!" אומר ואוציא את סקיטי ופיצ'ו מהפוקדור שלהם.
"פיצ'ו, תשתמשי בהקסמה ומכת ברק על ביוטיפליי. סקיטי, קול פורקן ורוח קפואה על היטמונלי" אומר בקול רגוע, כדי לא להראות למייקל את הלחץ שלי.
-
[QUOTE]לוקאס-
"אין צורך לזה" אומר מורגן בחיוך בזמן שהאנדאום פולט מפיו פיצוץ אש קטלני המדליק בשניות את גג הבקתה. האש הקטלנית מתלקחת במהירות ועד מהרה, אתם שומעים את צרחותיהם של האנשים הכלואים מבפנים, דופקים על החלונות לשווא, כוחותיו העל טבעיים של וינומט דואגים שהם ישארו כלואים בפנים.
עד מהרה האש מכלה את שאריות הבקתה, משאירה אותכם עומדים מעל 7 גופות חרוכות של אנשים, הריח דוחה אותך ואתה מרגיש אשם עם עצמך ואין ספק שגם מורגן, כי הוא מתיישב על גזע עץ ופורץ בבכי זלעפות "מה עשינו?" הוא מלמל לעצמו מזועזע מהמראות הקשים.
האשמה אוכלת מעט ליבך, אבל משהו בך מצדיק את המהלך, אבל משהו אחר מתגנב לליבך 'מה אם הצללים יגלו שאנחנו שרפנו את הבקתה ואת האנשים בה? הם ירצו נקמה!' אתה חושב לעצמך בפחד ואז קולט שכרגע רצחת בני אדם, שיכול להיות לא עשו לך דבר.[/QUOTE]
אחח אחח עומר עומר... אתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר פה בכל אדם ממוצע
אין לי רגשות אשם.. אבל אני הולך לנצל את זה שלמורגן יש
~~
"אין זמן לחרטות, קדימה בוא נבדוק אם יש משהו שימושי במקום הזה, נטשטש ראיות ונעוף מפה" אומר לו "תזכור מה הם עשו לכל האנשים שעברו ביער הזה, תחשוב כמה חיים הצלנו.. אני לא יודע מה איתך אבל אני חושב שעשינו את הדבר הנכון ואני חושב שאנחנו צריכים להמשיך ולהילחם בהם בכל הזדמנות שיש לנו.. זאת רק ההתחלה, לפחות בשבילי. אתה מוזמן להצטרף אליי אם אתה רוצה"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489526][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
מורקרו מתחיל להסתובב באוויר כשמקורו זקור לפנים, פוגע בחוזקה בנידורן, ומעיף אותו לאחור ואז במהירות אדירה נוסק את כנפיו וטס למעלה, גבוה הרחק מידיו של נידורן. אתה מציץ לעבר מייטי ונידורן, ואתה רואה שמייטי כבר הצליח לעלף את נידורן ותמי שוקלת אם ללכוד את נידורן או לא.
אתה חוזר לקרב שלך ומבחין שנידורן פותח את פיו ועשרות מחטים קטנים וסגולים נשלחים מפיו לעבר מורקו ופוגעים בו ישירות.
בינתיים, לילה מתיישבת על גזע עץ ומסתכלת על הקרב, מחשבותיה נודדות למקום לא ידוע לך.
[/QUOTE]
"מאקרוו, ניקור מקדחה! נקר ישר לתוך אמצע גבו!". "תמי את לא רוצה לתפוס אותה, יהיה לך נידוקווין. היא פוקימון אדמה. חוץ מזה, יוכלו להיות לשנינו פוקימונים מנוגדים, זה יהיה נחמד" אומר לה בחיוך. "יש עוד דברים מעניינים עמוק יותר בתוך המערה?" אשאל את לילה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489526][FONT=verdana]
אחרי מידע קל על סלופוק אתה מבקש את החכה של דון, והיא מחוסר רצון קל מסכימה לך "אבל תזהר קיבלתי אותה מתנה מאחד המשקיעים שלי" אומרת ומפזרת את שיערה החום והארוך. אחרי הסבר קל על החכה, אתה מתיישב לצד האגם ושולח את החכה למים ומחכה כמה רגעים, עד שאתה מרגיש תפיסה קטנה בקצה החכה. אתה מתחיל לסובב מעט את הגלגלת ומחכה עוד כמה רגעים שתפיסה נוספת בקצה החכה. הפעם אתה מושך את כל החכה ומתוך המים נשלף לפניך פוקימון קטן שנראה כמו צדפה ומתוכה פרצוף קטן ושחור עם לשון ארוכה ואדומה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/90.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'איזה פוקימון מגניב!' אני חושב לעצמי בפליאה לנוכח הפוקימון שאני שולף מהמים "תודה רבה דון! ברשותך אני אלחם בפוקימון שכרגע דגתי!" אני אומר לדון עם אש בעיניים ופונה לארון "תתכונני ארון, זה לא עומד להיות קל בשבילך בכלל!" אני אומר לה אבל מנסה להחדיר ביטחון דרך המבט שעל פניי "אני מאמין שאת תצליחי לנצח בקרב!" אני אומר לה "תשתמשי ברעידת אדמה ובתפריי מתכת!" אני פוקד עליה במהירות ושולף את הפוקידע שלי כדי לקבל מידע על הפוקימון מולו אני מתמודד.
"דרך אגב דון, יותר יפה לך שיער פזור!" אני אומר לדון עם חיוך קטן מרוח על פניי "ואיזה משקיעים יש לך? את תוכלי להסביר לי טיפה התחרות שאת משתתפת בה אחרי שאני אסיים את הקרב?" אני שואל אותה וחוזר להתמקד בקרב בזמן שאני ממתין לתשובה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489526][FONT=verdana]
גופה של ראלטס מתחיל לזהור באור כחול ותוך שנייה גופו של לידבה היישן מתחיל להתעוות באוויר (ראית את הקליפ של סקריליקס עם הילדה? :X) ותוך שנייה הוא צורח מכאב ולראלטס מטיחה אותו בחוזקה באדמה כמה פעמים עד שהוא מאבד את הכרתו.
מראה גופו החצי שבור ופצוע מעביר בך גל של חלחלה, אבל ראלטס מסתכלת עליך, מרימה את ידה לפיה ותוקעת בך פרצוף חמוד וסקרן.[/COLOR][COLOR=#daa520].[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
למה כוח סודי מודגש בהתקפות?
---
אחייך אל רלטס למרות שחלק ממני מת מבפנים ואשאל אותה בהתלהבות ״מה דעתך על עוד אימון? את רוצה שנחפש לנו עוד אימון?״
אחזיר אותה לפוקדור ואכנס למרכז הפוקימונים, עכשיו בהנחה שלא קורה שם הרבה (ואם קורה שם משהו מעניין פשוט תתעלם מהחלק הבא של התגובה) אני אצא עם רלטס לדרך 25, מרוצה מכוחה של רלטס.
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1489515]
סאנפלורה מצמיד את העלים שלו אחד לשני בהצלבה, מנסה להגן על עצמו מפורט המתגלגל במהירות אדירה לעברו, אבל שניות לפני, פורט משנה את הכיוון ומעיף את סאנפלורה ואז רומס אותו בחוזקה.
סאנפלורה, בעודו שוכב, זוהר באור ירוק וצורח מכאב ושולח כמה קרני אור הקושרות את פורט וסאנפלורה מתאושש מעט ונעמד על רגליו ועומד זקוף, הפעם מתכונן והוא מצליח להדוף את פורט המקופל ככדור ולהעיף אותו הרחק ממנו.[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי סנפלורה, תשתמש בריח מתוק כדי למשוך את פארט אליך!" אומר בהבנה, ואהנהן.
"ואז, תשתמש בשורשים של הרישרוש על מנת לתפוס אותו לפני הפגיעה!" אורה לו.
[/FONT]
-
שתוק :@
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'ניפר מובילה אותך בחזרה למעלה ותוך כדי העליה היא מתחילה לדבר "היער בעבר לא היה מקום כזה חשוב. המקום היה בכלל חורשה רגילה אשר הפרידה שתי ערים הקבורות איפשהו.. אני מניחה שהמכון שלי והמכון השני מסמנים איפה היו הערים האחרות" מספרת לך תוך כדי שהיא לוקחת את את הפוקדורים שלך ודוחפת אותם למכונת ריפוי, עתיקה למראה ואז מתיישבת לצד השולחן עם שתי כוסות תה מהבילות. "אני מניחה שאנשים עדיין מחפשים את המקדש השני של סלבי ביער, בגלל זה הוא תמיד עמוס. והעובדה שיש פה עשרות סוגים ומינים שונים של פוקימונים תורמים לזה שתמיד ימשכו לכאן מאמנים" מוסיפה בחיוך "בנוגע לבקשה השנייה שלך, לצערי איני מומחית לפוקימוני עשב או למתקפות שלהם.. אבל כן אם תרצה אני יכולה ללמד אותם מתקפות רעל" מוסיפה בחיוך וחושפת את שינייה הלבנות והצחורות והיא נשענת מעט קדימה מחכה לראות את תשובתך.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אהרהר במוחי איזה מתקפות רעל הייתי רוצה שספינראק ילמד, אעזר בפוקדע ואברר על מגוון המתקפות שלו ולבסוף אבקש "תוכלי ללמד אותו אולי דוקרנים רעילים? (Toxic Spikes)"
ואוסיף "זאת מתקפה מעניינת ומועילה שמאוד תועיל לי לקראת קרב המכון הבא..." ואחכה לתשובה בשקט, במן תחושה קטנה שהיא חייבת לי טובה.
-
סליחה באמת...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה בוא נסרוק את הבקתה" אתה מציע לו, אבל מורגן נקבר בעצמו ומחבק את רגליו והוא חיוור כסיד. אתה מגלגל את עינייך והולך להסתכל במבנה החרוך. אחרי סיבוב של כמה דקות, אתה מוצא שני פוקדורים לא שרופים ואתה מכניס אותם לתיקך. אחרי פישפוש מהיר, אתה מוצא עוד פוקדור מסותרי בצבע שחור, אבל הכפתור שיחרור שלו נמס מהשרפה, ואתה מכניס גם אותו לכיס אחרי שאתה מבין שאין לך יותר מה לחפש שם, אתה חוזר למורגן שעדיין באותה תנוחה. אתה מגלגל שוב את עינייך ומורה לוופר לכבות את שאריות השרפה.
מורגן מוחה את דימעותיו "אני מניח שאתה צודק" מלמל מורגן בשקט ומושך באפו "ועדיין רצח? האם אני לא יותר טוב מהם?" שואל לאוויר ואתה מתעלם ממנו מחזיק את הפוקדור המיסתורי בידך 'חייבת להיות דרך לגלות מה שם' אתה חושב לעצמך 'אני לא יכול לשחרר את הפוקימון עד שלא אצליח לתקן הכדור'.[/COLOR]
בזמן שמורקרו מסתובב במהירות וקודח בחוזקה בגבו של נידורן, תמי זורקת פוקדור על נידורן שלה "אתה צודק!" אומרת לך בחיוך "למרות שאני לא הכי אוהבת את שילוב של רעל ואדמה" מוסיפה, אתה אתה מתעלם מזה ומתרכז בקרב שלך מחודש. אתה מורה למורקרו להתחמק ממתקפת עוקץ רעל של נידורן ואז פונה ללילה "ובכן," מתחילה לומר לך "שמעתי שעיקר הפוקימוני רעל שם הם חלשים יחסית. אבל אם אתה מצליח להגיע לסוף המערה ישנם כמה פוקימוני רעל חזקים במיוחד! מאמן שעבר לפני כמה שנים ליד הבקתה שלי סיפר לי שמצא שם סוויפר ענקי כמעט באורך של שמונה מטר" אומרת ואז משתעלת קלות "אתה יודע.." ממשיכה לומר בזמן שמורקרו מנקר שוב בחוזקה את נידורן ומחסל אותו "שיש האומרים שהמערה פה ומערת הקרח בצפון מחוברות? יש איזה פתח המחבר ביניהם. אבל טרם מישהו גילה אם זה נכון או לא. אני מניחה שזה יכול להיות" אומרת לעצמה ומפהקת פיהוק קולני. אתה מסתכל בשעונך ומבין גם למה השעה כמעט חצות!.[/COLOR]
"אתה לא צריך את הפוקידע המיושן הזה בשביל לגלות שזה שלדר" אומרת לך דון בקול מעט רציני בזמן שארון קופצת באוויר ואז מרסקת את האדמה, מטלטלת הכל בעצמה, גורמת לך ולדון להחליק וליפול על האדמה הבוצית. שלדר לעומת זאת סוגר את צדפתו ומשתמש בנסיגה, מגן על עצמו מהנזק של רעידת האדמה. הוא מציץ שוב ורואה את ארון מסתערת עליו כשידה שולחה קדימה בוהקת באור כסוף ומתכתי ונסוג אחורנית שוב, מגן על עצמו שוב.
"ובכן, אם אתה רוצה לדעת" אומרת ואוספת במופגן את שערה לזנב סוס ארוך "אני מה שנקרא פרח איידול. אנשים ראו את הפוטנציאל החבוי בי והם משלמים לי על לעשות מסע.. ללכוד פוקימונים, לאתגר מכונים, תחרויות סרט. הם משלמים על הפקות אופנה ופירסומות בטלוויזיה. והתחרות הזאת היא חלק מהתחרות הגדולה בעיר איגטוטין" מוסיפה ומסתכלת על איך שלדר שולח עשרות חניתות קרח לעבר ארון, פוגע בה בחוזקה.
[/COLOR]
מתקפה שהיא לא לומדת באופן טבעי.. צ'ופר ממני.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי ריפוי מהיר במרכז הפוקימונים לצד הדרך, אתה ממשיך בדרך 25, שהגעת אליה כבר מקודם, מחפש אתגרים חדשים.
אחרי הליכה קלה, אתה מבחין בפוקימון קטן ואדום המזדחל באיטיות לצד הדרך. אינך צריך פוקידע בשביל לזהות את ווארמפל [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/265.gif[/IMG].
[/COLOR]
מעניין!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנפולרה מפזר אבקה ורדרדה בעלת ניחוח משכר חושים המתפזרת באוויר גורמת לפורט ל"התהפנט" והוא חוזר לתנוחת הכדור שלו והוא מתגלגל במהירות לעבר סאנפלורה, נחוש בדעתו למחוץ את סאנפלורה, אבל שניות לפני זה סאנפלורה מצמיח עשרות שורשים קטנים על עליו והוא מצמיד את עצמו על פורט, שנתקע בצורת הכדור שלו ולא מסוגל לזוז. אתה מחייך, אבל מין שגם סאנפלורה תקוע ולא יכול להתנתק מפורט בעצמו.
[/COLOR]
"אין בעיה" אומרת בחיוך ומבקשת ממך את הפוקדור של ספינראק "אבל רק שתדע.. זה לא יעזור לך במכון הבא" מוסיפה בחיוך והולכת עם הכדור של ספינראק לחדר אחורי, כנראה חדר השינה שלה והיא סוגרת חלקית את הדלת, משאירה אותה לבד במטבחון הקטן. אתה מסתכל סביב ובין שהקומה הזאת בעצם לא רק חדר לקבלת פנים למכון, אלא חלק מביתה של ג'ניפר. אחרי סיור קטן אתה מוצא סלון גדול, רחב ידיים בעלת טלוויזיה משוכללת עם מערכת סראונד היקפית, עוד חדר עבודה ענקי וסיפרייה 'בטח ממש בודד לה פה לבד' אתה חושב לעצמך בדיוק כשהיא מגיעה ומחזירה לך את ספינראק "בבקשה" אומרת בחיוך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489604][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
בזמן שמורקרו מסתובב במהירות וקודח בחוזקה בגבו של נידורן, תמי זורקת פוקדור על נידורן שלה "אתה צודק!" אומרת לך בחיוך "למרות שאני לא הכי אוהבת את שילוב של רעל ואדמה" מוסיפה, אתה אתה מתעלם מזה ומתרכז בקרב שלך מחודש. אתה מורה למורקרו להתחמק ממתקפת עוקץ רעל של נידורן ואז פונה ללילה "ובכן," מתחילה לומר לך "שמעתי שעיקר הפוקימוני רעל שם הם חלשים יחסית. אבל אם אתה מצליח להגיע לסוף המערה ישנם כמה פוקימוני רעל חזקים במיוחד! מאמן שעבר לפני כמה שנים ליד הבקתה שלי סיפר לי שמצא שם סוויפר ענקי כמעט באורך של שמונה מטר" אומרת ואז משתעלת קלות "אתה יודע.." ממשיכה לומר בזמן שמורקרו מנקר שוב בחוזקה את נידורן ומחסל אותו "שיש האומרים שהמערה פה ומערת הקרח בצפון מחוברות? יש איזה פתח המחבר ביניהם. אבל טרם מישהו גילה אם זה נכון או לא. אני מניחה שזה יכול להיות" אומרת לעצמה ומפהקת פיהוק קולני. אתה מסתכל בשעונך ומבין גם למה השעה כמעט חצות!.[/COLOR][/QUOTE]
'וואו, הזמן עבר מהר' אחשוב. "מארקרוו, סיים איתו! ניקור מקדחה!" אומר למארקרוו, בייאוש קל. ללילה אומר:"אולי נחזור לפה בבוקר, לבדוק את הקטע עם המנהרות המחוברות, אם תרצי. אני מחשיב עצמי להרפתקן לא קטן".
-
[QUOTE]לוקאס-
סליחה באמת...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה בוא נסרוק את הבקתה" אתה מציע לו, אבל מורגן נקבר בעצמו ומחבק את רגליו והוא חיוור כסיד. אתה מגלגל את עינייך והולך להסתכל במבנה החרוך. אחרי סיבוב של כמה דקות, אתה מוצא שני פוקדורים לא שרופים ואתה מכניס אותם לתיקך. אחרי פישפוש מהיר, אתה מוצא עוד פוקדור מסותרי בצבע שחור, אבל הכפתור שיחרור שלו נמס מהשרפה, ואתה מכניס גם אותו לכיס אחרי שאתה מבין שאין לך יותר מה לחפש שם, אתה חוזר למורגן שעדיין באותה תנוחה. אתה מגלגל שוב את עינייך ומורה לוופר לכבות את שאריות השרפה.
מורגן מוחה את דימעותיו "אני מניח שאתה צודק" מלמל מורגן בשקט ומושך באפו "ועדיין רצח? האם אני לא יותר טוב מהם?" שואל לאוויר ואתה מתעלם ממנו מחזיק את הפוקדור המיסתורי בידך 'חייבת להיות דרך לגלות מה שם' אתה חושב לעצמך 'אני לא יכול לשחרר את הפוקימון עד שלא אצליח לתקן הכדור'.[/QUOTE]
אתן לו סטירה ואצעק "תתחיל להתאפס ומהר, נכון אולי פעלנו בפזיזות אבל אין טעם לחשוב על זה עכשיו, אם היינו מסגירים אותם זה היה העונש שהם היו מקבלים על כל העבירות שלהם בכל מקרה" אומר ואמשיך
"עכשיו אנחנו חייבים לזוז מפה וזריז אם אתה לא רוצה שיהרגו גם אותך, אני יודע באיזה כיוון היציאה, תעקוב אחריי" אתחיל ללכת לכיוון שאמרו לי שהוא הדרך לנאמור
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489604][FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
"אין בעיה" אומרת בחיוך ומבקשת ממך את הפוקדור של ספינראק "אבל רק שתדע.. זה לא יעזור לך במכון הבא" מוסיפה בחיוך והולכת עם הכדור של ספינראק לחדר אחורי, כנראה חדר השינה שלה והיא סוגרת חלקית את הדלת, משאירה אותה לבד במטבחון הקטן. אתה מסתכל סביב ובין שהקומה הזאת בעצם לא רק חדר לקבלת פנים למכון, אלא חלק מביתה של ג'ניפר. אחרי סיור קטן אתה מוצא סלון גדול, רחב ידיים בעלת טלוויזיה משוכללת עם מערכת סראונד היקפית, עוד חדר עבודה ענקי וסיפרייה 'בטח ממש בודד לה פה לבד' אתה חושב לעצמך בדיוק כשהיא מגיעה ומחזירה לך את ספינראק "בבקשה" אומרת בחיוך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מה?! זהו?" אשאל בתדהמה. מופתע עד מאוד אך בשמחה רבה אודה לה בלחיצת יד ואם תאשר לי אם העיניים אף אחבק אותה ואלחש "תודה רבה רבה לך ג'ניפר, זה היה קרב נהדר שלימד אותי הרבה. ותודה על המתקפה המגניבה שלימדת את ספינראק!" אומר ואתכוון לפנות אל היציאה.
חושב לי על כל מה שקרה כאן ומה שראיתי ואז בהחלטה של רגע אסתובב ואתקוף אותה בשאלות "היי ג'ניפר? לא היית רוצה לראות עוד מהמחוז? לא היית רוצה לצאת ולהסתובב שוב? לא חבל להיות כאן לבד כל הזמן... לחכות לאנשים. לא היית רוצה סתם להסתובב ולהילחם במאמנים שתרצי מתי שתרצי?"
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1489604][COLOR=#cc0033]
מעניין!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנפולרה מפזר אבקה ורדרדה בעלת ניחוח משכר חושים המתפזרת באוויר גורמת לפורט ל"התהפנט" והוא חוזר לתנוחת הכדור שלו והוא מתגלגל במהירות לעבר סאנפלורה, נחוש בדעתו למחוץ את סאנפלורה, אבל שניות לפני זה סאנפלורה מצמיח עשרות שורשים קטנים על עליו והוא מצמיד את עצמו על פורט, שנתקע בצורת הכדור שלו ולא מסוגל לזוז. אתה מחייך, אבל מין שגם סאנפלורה תקוע ולא יכול להתנתק מפורט בעצמו.
[/COLOR][/QUOTE][/FONT]
[URL="http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/ea/Sunflora_Ingrain.png"]זה[/URL] אחד הקולים
אגב אתה עוד צריך עזרה עם הספרייטים? גיליתי דרך ממש קלה
--
"בוא נסיים את זה סנפלורה, תשתמש במשרוקית עשב!" אורה לו, בתקווה שעצם זה שפארט תקוע יביא לתוצאה מרשימה.
"עכשיו סנפלורה.. בוא תסיים את זה עם עלי תער!" אוסיף בחיוך, מעיף אגרוף לאוויר בהתלהבות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489604][FONT=verdana]
"אתה לא צריך את הפוקידע המיושן הזה בשביל לגלות שזה שלדר" אומרת לך דון בקול מעט רציני בזמן שארון קופצת באוויר ואז מרסקת את האדמה, מטלטלת הכל בעצמה, גורמת לך ולדון להחליק וליפול על האדמה הבוצית. שלדר לעומת זאת סוגר את צדפתו ומשתמש בנסיגה, מגן על עצמו מהנזק של רעידת האדמה. הוא מציץ שוב ורואה את ארון מסתערת עליו כשידה שולחה קדימה בוהקת באור כסוף ומתכתי ונסוג אחורנית שוב, מגן על עצמו שוב.
"ובכן, אם אתה רוצה לדעת" אומרת ואוספת במופגן את שערה לזנב סוס ארוך "אני מה שנקרא פרח איידול. אנשים ראו את הפוטנציאל החבוי בי והם משלמים לי על לעשות מסע.. ללכוד פוקימונים, לאתגר מכונים, תחרויות סרט. הם משלמים על הפקות אופנה ופירסומות בטלוויזיה. והתחרות הזאת היא חלק מהתחרות הגדולה בעיר איגטוטין" מוסיפה ומסתכלת על איך שלדר שולח עשרות חניתות קרח לעבר ארון, פוגע בה בחוזקה.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"נשמע נורא נחמד שממנים לך את המסע, מי לא היה רוצה כזה דבר?" אני משיב לדון ברציניות 'העיר איגטוטין, עיר התחרויות של המחוז, אני אגיע לשם רק אחרי שאני אאתגר את מאמן המכון בעיר נאמור, זה עוד רחוק מפה' אני חושב לעצמי לאחר שדון מזכירה את העיר איגטוטין
"ארון את בסדר?" אני שואל את ארון בקול מודאג לאחר שהיא נפגעת מחניתות הקרח של שלדר "את מסוגלת לעשות את זה, אני בטוח שתוכלי לשבור את ההגנות שלו!" אני מנסה לעודד את ארון "תשתמשי בשבירת אבנים וראשייה על שלדר, אל תאפשרי לו לנסוג לתוך הצדפה שלו שוב!" אני פוקד על ארון בביטחון מלא
"דון אם יורשה לי לשאול תוך כדי הקרב, כבר זכית בתגים או בתחרויות סרט? אני אשמח לדעת כמה את מתקדמת ואולי לבקש ממך כמה טיפים לטיפול בפוקימונים שלי, הם חשובים לי מאוד ואני רוצה לגדל אותם על הצד הטוב ביותר!" אני אומר לה
-
[FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
כבר חיסל אותו :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי וידוי סופי שנידורן התעלף אתה פונה ללילה "אני אוכל לקחת אתכם, אבל אני לא חושבת שכדאי לך לחפש את המנהרה הזאת. אם היא קיימת לא יהיה לאף אחד מכם סיכוי לעבור אותה בחיים" אומרת בקול שלו, אבל אתה מבחין באזהרה בקולה המעבירה צמרמורת במורד גבך.
[/COLOR]
"כנראה שאתה צודק" אומר לך ונראה שהוא מתאפס על עצמו ובכך שניכם מתחילים בדרך הארוכה והמתישה עד שתמו כוחותיכם בשעת ערביים מאוחרת "תגיד.. לא נראה לך שהם ינסו להתנקם בנו?" שואל אותך בהתנשמות עמוקה מורגן ומרים אליך את מבטו. העברתם את רוב ההליכה בשתיקה רמה בדיוק כשאתה בא לענות לו נערה בעלת שיער לבן פרוע יוצאת מסבך שיחים שאתה עומד בדיוק לידם ומפתיע אותך [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/ddz4yzlajjmr.png[/IMG] "אוי מצט.." מתחילה לומר ואז מסתכלת על מורגן בבהלה "מורגן?" קוראת בדיוק שהוא קורא "ג'וליה?!" ושניהם פשוט דוחפים אותך הצידה ומתחבקים חיבוק ארוך וממושך "חשבתי שאיבדתי אותך" מלמלים אחד לשנייה ואז נפרדים "לוקאס זאת ג'וליה" מציג אותה בפניך ואתה מסתכל עליהם כאילו נפלו על הראש. הנערה, ג'ולייה ניגשת אליך בחיוך ומושיטה אליך את היד בחיוך "כל חבר של מורגן הוא חבר שלי" מוסיפה.[/COLOR]
אחרי חיבוק מהיר אתה פונה ללכת ומשהו בך עוצר בעצמך ואתה פונה לג'ניפר והיא קולטת על מה אתה מדבר "ברור שאני אשמח לעשות את זה" אומרת בחיוך ומנידה את ראשה "אבל המכון הזה הוא הבית שלי" מוסיפה בחיוך עקום ונראה שכל מה שהצעת לה צועק לה לעשות זאת "איך אני יכולה סתם ככה לעזוב את הבית שלי? את המערה שלי? את השקט שלי? בשביל קרבות?" שואלת אותך ונראה שכמה דמעות עולות בעינייה.[/COLOR]
כבר לא הסתדרתי :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בעקבות חסימתו של פורט מתזוזה אחרת הוא נרדם במהירות לצלילי שריקותיו של סאנפלורה ועד מהרה נרדם, מרפה את גופו. סאנפלורה מסתכל עליך, מנסה לחשוב איך הוא יכול לשלוח עלי תער כמו שביקשת ובמקום זאת מתחיל לסובב את עלי הכותרת סביב ראשו במהירות ומשם עשרות עלים קטנים וצהובים, חדים כסכינים מחסלים את פורט.
'אין ספק שזה מראה שאני צריך לנצל' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה את עשרות עלי השלכת הצהובים מסתחררים באור השמש.
"וואו איזה יופי!" אומר המאמן ומחזיר את פורט "יש לי עוד פוקימון אם אתה רוצה עוד קרב" אומר בחיוך ונראה שהוא מבסוט על עצמו.[/COLOR]
אחרי מילות עידוד מצירך ארון מסתערת וידה הקטנה זוהרת באור בהיר והיא תוקעת אגרוף ממש בצדפה של שלדר, סודקת אותה מעט ואז בתנועה מהירה קופצת עם ראשה מעיפה את שלדר לאחור."אתה יודע אבל שלשלדר יש הגנה מעולה? מתקפות כאלה לא יעשו לו נזק רב כל כך. אתה צריך להשתמש במתקפות מיוחדות יותר. להביור, קרן קרח וכאלה.. מישהו מהפוקימונים שלך יודעים מתקפות כאלה?" שואלת אותך דון "ולשאלתך כן. זכיתי כבר בארבע תגים ובשתי תחרויות סרט. אני חושבת שהדבר הכי חשוב זה באמת לאהוב את הפוקימון שלך כמה שאפשר. פוקימון שיש לו מאמן שאוהב אותו יעשה הכל בשבילו וגם להפך. אתה לא תעשה הכל כדי להגן על ארון?" שואלת אותך בחיוך מעט מתנשא מעט אוהד.
אתה חוזר לקרב ורואה ששלדר שוב פותח את פיו ומטח כבד של רסיסי קרח נשלח מבין שתי צידי הצדפה של שלדר ופוצע קשה את ארון.[/COLOR]
[/FONT]