סוףסוף כבר נמאס ממנו
Printable View
סוףסוף כבר נמאס ממנו
למה אנחנו בפרק השביעי(אולי גם בשמיני, אני לא יודע כי עדיין לא תירגמו אותו) ולג'סי ג'יימס ומיאו יש רק פוקימון אחד?
למה ג'יימס לא תופס פוקימון?
כרגע השישייה של אש:
פיקאצ'ו
מיג'ומארו
פוקאבו
מאמפטו
טסוטג'ארה.
לדעתי הוא יתפוס פוקימון רגיל או אדמה ואם הכותבים יפתיעו, אז אולי על חושי, יהיה יותר מעניין לראות אותו תופס על חושי מאשר רגיל.
נ.ב.חוץ מגיבל, איזה עוד פוקימוני דרקון אש תפס(בכל העונות)?
צ'אריזרד לא נחשב.
[quote=yrnozr;910216]למה אנחנו בפרק השביעי(אולי גם בשמיני, אני לא יודע כי עדיין לא תירגמו אותו) ולג'סי ג'יימס ומיאו יש רק פוקימון אחד?
למה ג'יימס לא תופס פוקימון?
כרגע השישייה של אש:
פיקאצ'ו
מיג'ומארו
פוקאבו
מאמפטו
טסוטג'ארה.
לדעתי הוא יתפוס פוקימון רגיל או אדמה ואם הכותבים יפתיעו, אז אולי על חושי, יהיה יותר מעניין לראות אותו תופס על חושי מאשר רגיל.
נ.ב.חוץ מגיבל, איזה עוד פוקימוני דרקון אש תפס(בכל העונות)?
צ'אריזרד לא נחשב.[/quote]
אף אחד.
גיבל הוא פוקימון הדרקון היחידי שאש או כל דמות ראשית אחרת תפסו לאורך הסדרה.
כמובן זה השתנה שסאגת "המשאלות הכי טובות" התחילה ואיריס הפכה לדמות ראשית עם הקיבגו שלה.
אנחנו בפרק השמיני וזה נראה שיש לצוות רוקט כמה משימות באיסשו שיתבררו בהמשך.
הם משתמשים בעיקר בטכנולוגיה ולכן כנראה אין להם כרגע צורך בעוד פוקימונים.
אם תשים לב ב-2 הפרקים האחרונים צוות רוקט אפילו לא נתקל בחבורה.
להגיד לכם את האמת אני מת לראות את צוות פלסמה כבר ואני רוצה לראות את המפקד שלהם N בסידרה
לדעתי ייקח עוד זמן עד שנראה את פלסמה, במיוחד את המפקד(n).
לפחות עוד 15 פרקים לדעתי(15 שבועות).
יופי,הם סוף סוף הבינו שלא צריך לראות את צוות רוקט בכל פרק
שמתם לב שהם מנסים לחכות את העונה הראשונה?
אש מסובב את הכובע שוב,הוא תופס את שלושת ההתחלתיים,השותף שלו מנהיג מכון שעזב את המכון כדי להצטרף לאש,השותפה שלו היא מנהיגת מכון אף שלא יודעים את זה בהתחלה,לשותפה יש פוקימונים שלא נחשפו עד פרק מאוחר,אין אף פוקימון מהדורות הקודמים במחוז איסשו בניגוד לשאר הדורות,צוות רוקט יותר חזקים וקשוחים ואני מנחש שפוקאבו יגיע להתפתחות האחרונה
[QUOTE=scizor-x;910779]יופי,הם סוף סוף הבינו שלא צריך לראות את צוות רוקט בכל פרק
אש מסובב את הכובע שוב,הוא תופס את שלושת ההתחלתיים,השותף שלו מנהיג מכון שעזב את המכון כדי להצטרף לאש,השותפה שלו היא מנהיגת מכון אף שלא יודעים את זה בהתחלה,לשותפה יש פוקימונים שלא נחשפו עד פרק מאוחר,אין אף פוקימון מהדורות הקודמים במחוז איסשו בניגוד לשאר הדורות,צוות רוקט יותר חזקים וקשוחים ואני מנחש שפוקאבו יגיע להתפתחות האחרונה[/QUOTE]
צודק מאה אחוז,
[QUOTE=scizor-x;910779]יופי,הם סוף סוף הבינו שלא צריך לראות את צוות רוקט בכל פרק
אש מסובב את הכובע שוב,הוא תופס את שלושת ההתחלתיים,השותף שלו מנהיג מכון שעזב את המכון כדי להצטרף לאש,השותפה שלו היא מנהיגת מכון אף שלא יודעים את זה בהתחלה,לשותפה יש פוקימונים שלא נחשפו עד פרק מאוחר,אין אף פוקימון מהדורות הקודמים במחוז איסשו בניגוד לשאר הדורות,צוות רוקט יותר חזקים וקשוחים ואני מנחש שפוקאבו יגיע להתפתחות האחרונה[/QUOTE]
להזכירך גם בג'וטו יש לו את כל שלושת ההתחלתיים.
אני חושב שלאיריש(או איריס, לא זוכר) יש רק קיבאגו שנחשף כבר בפרק הראשון(אלא אם חשפו עוד פוקימונים שלה בפרק השמיני, שאותו עוד לא ראיתי כי עוד לא תירגמו אותו).
[QUOTE=yrnozr;910890]להזכירך גם בג'וטו יש לו את כל שלושת ההתחלתיים.
אני חושב שלאיריש(או איריס, לא זוכר) יש רק קיבאגו שנחשף כבר בפרק הראשון(אלא אם חשפו עוד פוקימונים שלה בפרק השמיני, שאותו עוד לא ראיתי כי עוד לא תירגמו אותו).[/QUOTE]
בפרק החדש יש לה גם דריוזו
אני יודע שלא הגיבו כאן הרבה זמן,אבל יש לי חתיכת השערה בנוגע לbw:
פרקים 18-20-ההרפתקאות של החבורה ביער יגראומה ובגשר חץ השמיים;אש ילכוד קאוריו שישלח לפרופ' אוק;איריס תלכוד זוג'ורו;דנטו ילכוד קורומירו.
פרקי ספיישל Dp:דון תלחם נגד פריס,מעצבת האופנה והסינדקוויל של דון יתפתח;פול ילחם נגד סינת'יה בקרב חוזר;האחות ג'וי מסוכנות P.i.a תגיע למכון בפיוטר בעקבות כך שאין הרבה פעילות במכון,וברוק יצטרך להלחם נגד מי שהוא אהב כל השנים;המדקיפ של ברוק יתפתח;סינת'יה תגיע לאונובה אחרי הקרב שלה נגד פול.
פרקים 22-21-קרב המכון השלישי של אש יתרחש,וסניבי של אש תתפתח לג'אנובי;סינת'יה תעקוב אחרי צוות רוקט וצוות פלזמה יוצג לראשונה:בלה תהפוך ליריבה רשמית של אש.
פרקים 23-24-התוכניות של צוות רוקט יעלו דרגה;ג'ובאני יגיע לאונובה;החבורה תגיע למדבר הפראי.
פרקים 25-26-הקרב של החבורה נגד צוות פלזמה וצוות רוקט;המטאור מתעורר לחים וממנו יוצא אגדי כלשהו(אני עדיין לא בטוח מי זה יהיה);אושווט של אש יתפתח לפוטיצ'ומארו.
פרקים 27-28-החבורה תגיע לעיר המכון הרביעי,שם אש ילחם במכון,בעוד שאיריס ודנטו ילכו לתחרות,שם בלה ואיריס ילחמו אחד נגד השני;הקיבאגו של איריס יתפתח;צוות רוקט ופלזמה יתחילו לעבוד על תוכנית אחרת-אבן החשמל המסתורית;טפיג יתפתח לצ'אובו.
פרקים 29-32-אש והחבורה יגיעו לעיר המכון החמישי,שם הסנדאייל של אש(שבקע מהביצה)יעבור סידרת אימונים וסוף סוף יתפתח;הדוריאזו של אייריס סוף סוף יציית לה;אש ילחם במכון;החבורה סוף סוף תפגוש את סינת'יה;החבורה וסינת'יה מגיעים למערת החשמל,שם הקרינה החשמלית מזיקה לפיקאצ'ו,ונאמר שהיא כל כך חזקה עד כך שפיקאצ'ו יתפתח;פיקאצ'ו לומד מהלך מיוחד,שדה אלקטרומגנטי,שמשלבת כוח אדמה וחשמל,דבר שעוצר את ההתפתחות של פיקאצ'ו;צוות פלזמה וצוות רוקט גונבים אבנים חשמליות בשביל המשימה;ג'יימס לוכד באצ'ורו.
פרקים 33-36-החבורה מגיעה לעיר המכון השישי;אש נלחם במחכון,והג'אנובי שלו מתפתחת לג'ארודה;החבורה מגיעה להר הספירלה שם הפידאב של אש מתפתחת להאטובו כדי לנצח את פקימוני האבן שבהר;אש מגיע לעיר המכון השביעי,שם הוא נלחם במכון ומפסיד.
פרקים 37-40-אש נלחם שוב במכון ומנצח;הצ'אובו של אש יתפתח ויתחיל לא לציית לו,אך כאשר אש זוכה בתג,הוא חוזר לציית לו,אך לא לזמן רב;אש והחבורה מגיעים למגדל העתיק שבעיר הקרח,שם אש רואה את זקרום בפעם השניה ומתחיל להבין את הקשר בינו לבין אש;פוטיצ'ומארו של אש מתפתח.
פרקים 41-44-החבורה פוגשת את סינת'יה שוב וסינת'יה מציעה לאש קרב;ההאטובו והוארווילס של אש מתפתחים;הקרב של אש וסינת'יה מסתיים בתיקו;אש מגלה שאיריס היא מנהיגת מכון;איריס מקבלת ביצת פוקימון;אש והחבורה מגיעם בטעות לאי הניצחון כאשר בזמן הטיסה הגראצ'ומפ של סינת'יה נפע ומתעלף והחבוה נוחתת באי;החבורה פוגשת את ויקיטיני האגדי שוב;עלילת הסרט מתחילה.
פרקים 45-46-אש מגיע לעיר סולייו,שם הוא אמור להלחם נגד איריס כדי לקבל את התג;הביצה של איריס בוקעת וממנה יוצא גיבל;האונודו של איריס מתפתח לאנונוקוס;קרב המכון מסתיים בתיקו,ולמרות זאת איריס נותנת לו את התג,כי היא חושבת שהגיע לו;הבאצ'ורו והקורומורי של ג'סי וג'יימס מתפתחים כדי לעזור להם לנתח את האבנים החשמלייות.
פרקים 47-52-פרקי הליגה.בפרק האחרון,אש ושוטי נלחמים אחד נגד השני,ובניגוד לשאר הליגות,אש מנצח כי הניצחון הפעם יהיה חלק חשוב בעלילה נגד צוות פלזמה.
פרקים 53-56-אש מקבל הזמנה מסינתיה להלחם נגד רבעיית העלית;אש נלחם נגד כל רבעיית העלית ומנצח;אש מתקדם לקרב שלו עם האלוף,אך צוות פלזמה ורוקט עוצרים אותו.
פרקים 57-60-אש מבין סוף סוף את הקשר שלו עם זקרום ונלחם נגד N והרשיראם שלו,ומנצח;אש מקבל מסינת'יה עוד ביצה;מהאבן החשמלית יוצא בולטארוס;צוות פלזמה נעצר,אך צוות רוקט מצליח להמלט.
פרקים 60-66-בעקבות עזיבתו של צוות פלזמה את המחוז,פוקימונים ממחוזות אחדים מתחילים להגיע לאונובה;כל חבריו הישנים של אש מגיעים לאונובה בעקבות הניצחון של אש;החבורה(כולם)פוגשת את הבלש לוקר,ואש ודון יוצאים ללכוד את ששת החכמים של צוות פלזמה.
אני מקווה שלא יהיו עוד דורות כבר מספיק סירחון היה לנו...
למה ?
שווה שיהיה עוד ככה פוקימון ימשיך להתקיים ..
אני אומר שיהיה לו את הזחל התפתחות אחרונה ... ואז הוא ישחרר או ייתן למנהיג מכון החרק ..
אש לא ילכוד את החרק-יש לו כבר פוקימון עשב!!!
מי שיבקע מהביצה הוא סנדאייל,וזה הוכח.וגם אם לא יבקע משם סנדאייל,לא יבקע משם קורומירו!
לא נראה לי שלאש יהיה סאנדייל כי לאש אף פעם לא היה פוקימון חושך
קורפיש לא היה אופל הוא היה מים טהור בהתפתחות הוא אופל אז אף פעם לא יהיה לו פוקימון אופל כי הוא מאמן "טוב"
[quote=היומן המיומן;993885]אש לא ילכוד את החרק-יש לו כבר פוקימון עשב!!!
מי שיבקע מהביצה הוא סנדאייל,וזה הוכח.וגם אם לא יבקע משם סנדאייל,לא יבקע משם קורומירו![/quote]
א. בטח שזה יכול לקרות ! עובדה לאש סבינו היו 3 פוקימוני אדמה (טורטרה , גלאייסקור , גיבל ) ואם אתה לא מחשיב את שלושתם אז לפחות שניים מכאן היו ביחד לדוגמא כשגלייסקור היה היה לאש גם מעופף פעמיים וגם אדמה וכשגיבל היה פעמיים אדמה .
ב. תראה מה כתבתי ! שהוא ייתן למנהיג המכון השלישי ..! !