-
[QUOTE=Sharpedo;1501794][][B]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
רק מבהיר כמה דברים אם לא תבין למה עשיתי אותם, אמנם במשחקים אגרוף קליע תמיד יתקוף ראשון, אבל במשחקים הוא לא תמיד יפגע ראשון (כמו שאינפרנפ של אש נלחם באלקטיוויר של פול והשתמש באגרוף מאך, ששימש פשוט כמתקפת אגרוף רגילה) יהיו לה יותר סיכויים לפגוע מלתקפות אחרות, אבל רק שתבין. ושתבין למה דוויבל הצליח להתחמק, חיקוי זה כמו מיקוד אנרגיה, לוקח מעט זמן להטעין אותה.
[/B][RIGHT]"ריולו השב לו כגמולו, השתמש בחיקוי ותקוף במספרי אקס!" אתה קורא וריולו מתחיל להתרכז. "דוויבל אתה יודע מה לעשות!" בארג' אומר ודוויבל מהנהן, דוויבל נכנס לתוך שריון האבן שלו שלפתע מונח על הקרקע ונראה כמו סלע רגיל. שתי ידיו של ריולו זוהרות באור בהיר והוא קופץ לשריונו של דוויבל ומכה בעוצמה במספרי אקס, שנראה כי אינם מפילים את השריון. "ריולו אתה עדיין יותר מהיר ממנו, לא לעצור. אגרוף קליע ואז התרחק מעט!" אתה מוסיף וריולו נותן אגרוף חזק בשריון שגורם לו מעט לזוז הצידה אך נשאר עומד. לבקשתך ריולו מתרחק מהשריון, למקרב שדוויבל פתאום יתפרץ מתחתיו. ריולו מביט לצדדים ולא כל כך יודע מה קורה, כשלפתע חור באדמה נפער מתחתיו ודוויבל חסר השריון פוגע בריולו בעוצמה באמצעות מתקפת חפירה. מבלי לבזבז זמן גופו הזעיר של דוויבל עושה את דרכו לשריון האבן ממנו הוא מוציא חול ואדמה ומיד עוטה אותו מחדש על גופו, אתה מבין שדוויבל השתמש בשריון כהסחת דעת, מילא אותו בחול בזמן שריולו השתמש בחיקוי כדי שלא יעוף מהמתקפות של ריולו, שתחשוב שהוא מתחת לשריון שלו מתגונן מהמתקפות כשמהרגע הראשון הוא התחיל להתחפר ורק חיכה לרגע הנכון. "טוב מאוד דוויבל, אני מאוד מרוצה ממך" בארג' אומר בקול שבע רצון, "דווי דווי דוויבל" דוויבל אומר בקול חרקי ומניף את דוקרני הידיים שלו. ריולו חוזר לעמוד, מעט מתנשם מהנזק שספג. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#800080][/COLOR][/QUOTE]
חיקוי זה כמו מיקוד אנרגיה? ממתי? אם אתה הולך לפי הסדרה אז ריולו מגיב לחיקוי בשנייה שמבקשים... הבנתי שאתה הולך לפי הסדרה ואני מכבד. אבל שיהיה איזשהו קוו מנחה, אוהבתך. אה והשבוע אהייה פחות זמין, הסברתי לך, בגלל החוגים
~~~~~~~~~~~~
״ררר...״ אחרוק שיניים מעט טרוד. דוויבל בהחלט פוקימון מסובך וקשוח. אנסה לחשוב איך מוציאים את ריולו מהצרה וממהלכי הקונחיה הללו...
ואז אעלה במוחי רעיון ואומר ״ריולו הכן כפת כוח בידייך ורוץ במהירות מצד לצד אל דוויבל. כשתגיע לפניו תעשה קפוץ על הידיים ובצע סלטה מעליו והכה בעצמה בקרקע, סנטימטרים מעליו. פוצץ אותה והעף אותו מהשיריון!
רוץ אל השיריון עם זריזות והשתמש בזריקה מסובבת, אתה תצליח הפעם אני מאמין בך״
ואז אחכה לראות מה יקרה ולאחר מכן אוסיף ״קדימה ריולו, כשהוא חשוף! הטח בו מספר אגרופי קליע חזקים! קדימה אלוף אנחנו מסוגלים״ ואקרוץ לו באומץ
-
[QUOTE]
מאט-
טוב זה נהיה קצת מעצבן..הבנתי שאתה דמות שמאתגרת את עצמה ונלחמת כשחיסרון הסוגים לרעתך, אבל אי אפשר לעשות את זה בכל פעם! במיוחד שלסוובלו אין שום דבר שימושי נגד מגנטון.
אתה משבח את מרשטומפ שעומד לידך, מלטף את ראשו הגדול. אתה מבין עד כמה גדול וחזק הוא נהיה באמת. מרשטומפ מעדיף לצפות בקרב לצידך ואתה מסכים לכך. אתה משחרר את סוובלו מהפוכדור, אתה מצליח להבחין בגיחוך קטן בפניו של וואטסון. לבקשתך סוובלו מתחילה לשיר, אך וואטסון מקדים אותך "מגנטון תשתמש בסביבה חשמלית! (electric terrain)" מגנטון במהירות מתחיל לפזר גלי חשמל מסביבו ופתאום כל הזירה נוצצת מחשמל, סוובלו מסיימת את השיר שלה אך מגנטון לא נרדם. "המתקפה הזאת מונעת ממגנטון מלהירדם" וואטסון אומר בחיוך, סוובלו עוברת לטקטיקה שניה בה היא משחררת ערפל, אך לצערך הסביבה החשמלית מבטלת את הערפל ומפזרת אותו. סוובלו אינה מוותרת ופוגעת במגנטון בכנף ברזל, שלצערך לא נראה שהיא כל כך משפיעה. "ילד חביב, אתה פוגע במגנטון עם כנף ברזל? שמעת פעם על יתרון סוגים?" וואטסון אומר במבט אסרטיבי. "מגנטון! תשתמש מהר במכת ברק!" וואטסון מצביע על סוובלו שנפגעת ממכת ברק חזקה במיוחד. סוובלו צונחת ונופלת על הקרקע, אך מצליחה לחזור לעופף בקושי רב. מה תעשה?
[/QUOTE]
שים לב שבגלל שזה מתחיל לעצבן אותך השיפוט שלךלגבי הקרב משתנה. לא שציפיתי יותר מדי מסוואבלו. ומה אם הייתי מוציא את אלקטריק נגד המפותח שלו? גם היית מתעצבן?
תעדכן בבקשה שלצ׳ארמנדר יש להביור.
-
"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אני מחליט מהר. אין באמת סיבה לענות אותה.בלי היכולת להרדים זה פשוט מיותר!
אני מביט בסוואבלו. אין לה באמת הרבה סיכויים. אז הוא רוצה ייתרון סוגים הא? "מאצ׳ופ, צא והראה נוכחות!" אני מכריז בגאווה. "מאצ׳ופ! ריכוז אנרגיה ואז שבירת לבנים! בוא נצא לדרך!"
-
[QUOTE] ג'יי-
"טורצ'יק וטראפינץ' ממש נהנים... זה מעולה, הם צריכים את המנוחה הזאת כי מכאן אין עצירות עד שנגיע למאוויל." אתה אומר באנחה כשאתה משלב את ידיך ומביט בפוקימוני םשלך מבלים בחוף. אתה מציע ללומברה לצאת מהים ולהמשיך במסע שלכם, תשובתו החיובית של לומברה מתבטאת בגעגוע פיו הברווזי "לומ לומברה!". טורצ'יק ניצח את ווינגל ונראה מאושר מלהילחם. אתה משיב את הפוקימונים של לפוכדורים שלהם, מחזיר את השמשייה והמגבת למי שצריך ויוצא אל השוק, שם אתה רואה מגוון רחב של דוכני אוכל, פריטי אספנות זולים, שרשראות, טבעות, וציוד לחופי הים. אתה מביט בדוכנים בהתפעלות. אתה מבין שהמכון שלך נמצא בעיר הבאה, ובדרכיך לשם תוכל לפגוש פוקימונים ומספר מאמנים. יש גם ביתן תחרויות בסלאטרפורט. מה תעשה? [/QUOTE]
לול, הייתי בטוח במאה אחוז שהגבתי אתמול... או שלא? סוקי בכל מקרה, התחלתי את הקורס קיץ וזה פשוט קורע אותי בכל רמה אפשרית.... אני אשתדל להגיב כמעט כל פעם שתהיה לי גישה לפורום
------------------
"חשבתי שהשוק יהיה קצת יותר מעניין." אומר ואתאכזב מעט. "לא נורא. אני לא יכול להרשות לעצמי לישאר כאן יותר מדי, וסלאטפורט בכל מקרה זאת רק עצירה בדרך למאוויל. כדאי שנתקדם" אומר לעצמי ואתחיל להתקדם למאוויל
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
הכל טוב! לימודים הרבה יותר חשוב שים אותם במקום הראשון. וזה העיר מיובל לא מאוול! חחח[/B]
[RIGHT]"חשבתי שהשוק יהיה קצת יותר מעניין." אתה אומר מעט מאוכזב, אתה שואל עוברי אורח על הדברים שניתן לרכוש כאן, זוג בשנות ה-30 מסביר לך במעט עצב. "היו כאן מלא דברים..פוכדורים מיוחדים, צמידים לפוקימונים, חכות, בגדים ואפילו דוכן של חפצים לקרב ואבני התפתחות! אבל ידוע שצוות אקווה היה עוקב אחרי משלוחי האספקה והיה גונב את הכל..לכן הפסיקו לייבא אותם לכאן" הזוג אומר ומתרחק ממך, אתה מרגיש צביטה בלבך. "לא נורא. אני לא יכול להרשות לעצמי לישאר כאן יותר מדי, וסלאטפורט בכל מקרה זאת רק עצירה בדרך למאוויל. כדאי שנתקדם" אתה אומר לעצמיך ומתחיל ללכת לכיוון העיר מיובייל, שם נמצא המכון השלישי שלך. אתה יוצא מהיציאה הצפונית של העיר סלאטפורט, ניגש לתחום האופניים כדי לבצע מעבר מהיר יותר לכיוון העיר, אך לצערך נגמרו האופניים, כולם מושכרים. אתה ניגש לדרך הארוכה, מן דרך הליכה החוצה את הים באור של כמה קילומטרים. מאמנים מסבירים לך שעל הגשר ישנם כמה פוקימונים, ככה שלא יהיה משעמם. אתה יוצא לכיוון הגשר ומתחיל ללכת, לאחר הליכה של כעשר דקות, בהן העיר עדיין איננה נראית באופק, אתה מצליח להבחין במספר פוקימונים בקרבת מקום [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/316.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/312.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/406.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/276.gif[/IMG]מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#800080]
[B]מאט-
חחחחח עצם זה שזה קצת עיצבן אותי לא אומר שזה שינה את השיפוט שלי על הקרב. לסוובלו באמת אין איך להתמודד בקרב מול מגנטון, אם היית מוציא את קירליה שהיה יכול לפחות להשתמש בעל חושי כדי לנתב את המתקפות של מגנטון בחזרה אליו הייתי אומר לך שזה הגיוני, אבל המתקפות שסוובלו יודעת באמת לא משפיעות על מגנטון ממש, שזה פוקימון עם הרבה הגנה. חחח אם היית בוחר באלקטריק לא הייתי מתעצבן אבל פשוט היית מפסיד, כאילו לא בקטע רע אבל זה פשוט הגיוני, אלקטריק לא מאומן בעוד שהמפותח שלו נלחם בקרבות מכון הרבה זמן, זה בסך הכל לטובתך. עצם זה שבחרת את מאצ'וק כבר טובה. אני פשוט ריאליסטי, ואם אתה רוצה להפסיד אין בעיה זה דווקא יכול להשתלב יפה בעלילה כאילו שאתה מתאמן וחוזר לאתגר אותו שוב, אבל מה שבא לך. ומאצ'וק יודע הטלה סייסמית אבל החלפתי אותה לזריקה נמרצת (vital throw) שזה תכלס אותה המתקפה פחות או יותר פשוט שם אחר. [/B]
[RIGHT]"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אתה קורא במהירות, סוובלו מסתובבת אליך ומביטה בך בעיניה החמודות ובמקורה העגול, סוובלו מתעופפת ונעמדת ליד מארשטומפ, הוא רוצה להילחם ולהראות את הכוח שלו בקרב אבל מכבד את החלטתך. מבין שכנראה אתה רוצה לשמור אותו כשבאמת תצטרך אותו. אתה משחרר מהפוכדור את מאצ'וק שנעמד על הקרקע בעמידה חסונה ובטוחה "מאצ' מאצ' מאצ'וק!!" מאצ'וק נוהם ומאגרף פעמיים את האוויר מולו, וואטסון מביט במבט אסרטיבי. "נראה טוב. מאוד" הוא משבח את רוח הקרב האיתנה של מאצ'וק. לבקשתך מאצ'וק מתרכז, עומד בעמידת קרב וכשהוא מיקד את האנרגיה שלו הוא יוצא ביד שלופה מוכן לפגוע, "מגנטון בוא לא ניתן לו להגיע אלינו. מתקפה משולשת! (tri attack)" וואטסון קורא ומגנטון משגר שלוש סוגי קרניים לכיוונו של מאצ'וק, האחת בוערת,האחת קפואה והאחרונה חשמלית. מאצ'וק מפגין מיומנות גופנית מרשימה כשהוא מתחמק מן הקרניים שמגנטון שיגר, תופס תנופה בעזרת רגליו המאסיביות, קופץ ונוחת על מגנטון כשהוא פוגע בו באופן מלא כשהוא מנחית עליו את ידו בשבירת לבנים. מגנטון מועף לאחור, "מאג מאגנטון.." מגנטון מזמזם וחוזר לרחף, אם כי נראה שספג נזק לא קל בכלל. לידך מרשטומפ וסוובלו מעודדים את מאצ'וק במרץ, נהנים מצורת הלחימה שלו. "מגנטון בוא נמשיך להילחם! אני גאה בך! תשתמש בפצצת מגנט מסביב למאצ'וק, אל תיתן לו מרחב פעולה או בריחה, ואז הכה בו במהירות במכת ברק נוספת!" וואטסון אומר בביטחון ומצביע על מאצ'וק, את גופו המתכתי של מגנטון מתחיל לעטוף אור כסוף, הוא מתכונן לפגוע. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]
דרו-
זה לא כמו מיקוד אנרגיה, אבל אם תביט בקרב שהראתי לך למעלה, תראה שלוקח לריולו כמה שניות להתרכז ולהעתיק את המתקפה, זה לא בא לו ישר. בהמשך תוכלו להתאמן על זה שזה ייקח לו פחות זמן, כאילו גם עכשיו זה לא לוקח לו הרבה זמן, פשוט לוקח כמה שניות של ריכוז. אוהב גם אותך! והכל טוב תגיב כשנוח לך.
[/B]״ררר...״ אתה חורק את שינייך, דוויבל בהחלט יריב לא קל, גם הקרב עצמו לא קל ודורש הרבה מאוד ריכוז ויצירתיות, האופייני לקרב מכון שלישי. ״ריולו הכן כפת כוח בידייך ורוץ במהירות מצד לצד אל דוויבל. כשתגיע לפניו תעשה קפוץ על הידיים ובצע סלטה מעליו והכה בעצמה בקרקע, סנטימטרים מעליו. פוצץ אותה והעף אותו מהשיריון! רוץ אל השיריון עם זריזות והשתמש בזריקה מסובבת, אתה תצליח הפעם אני מאמין בך״ אתה מסביר לריולו במהירות אך מדגיש את החלקים שצריכים הדגשה, "רי רי ריולו" ריולו מהנהן לכיוונך ונושם נשימה עמוקה, ומיד יוצא לקרב. ריולו רץ במהירות לכיוונו של דוויבל אך מבצע קפיצה לאחור. "אסטרטגיה נחמדה מאוד. אבל כדאי שתיתנו שם למהלך שכזה, כי גם אני שומע את מה שאתה מתכנן" בארג' אומר בחיוך. "דוויבל היכנס לתוך השריון שלך. תספוג את מכת המחץ" בארג' אומר במהירות ודוויבל מקשיב לו, מתכנס לתוך הקונכייה ונשאר שם. ריולו מגיע למאחוריו, משתמש בכפת כוח על הקרקע, שניה עוברת ופתאום פיצוץ גדול נוצר, הפיצוץ מעיף את הקונכיה של דוויבל ומגלגל אותה כמעין כדור כדורגל, דוויבל מגיח מהקונכיה, הפגיעה הייתה חזקה, אך השריון הצליח לספוג חלק ניכר ממנה. האטסטרגיה שלך כשלה, דוויבל נשאר בשריון ויהיה לא קל להוציא אותו משום. ריולו נושך את שפתיו ומחליט שאת הקרב הזה הוא מנצח, ריולו משתמש בזריזות ומזנק לכיוון דוויבל במהירות הבזק, תופס את השריון בשתי ידיו, מיישר את גופו כלפי מטה כשדוויבל וקונכייתו מעליו, ובעזרת רגלו הימנית בועט בחוזקה את דוויבל והקונכיה אחורה, גורם לדוויבל ליפול מן הקונכייה ולהתגלגל!! "דווי דוויבל!" דוויבל מזמזם בלחץ כשהוא שם לב שהוא רחוק מהשריון שלו! [B]ריולו למד זריקה מסובבת! [/B]בחיוך מאושר אתה מניף את אגרופך לאוויר ומריע לריולו, אך אתה יודע שכאן זה לא הזמן לעצור. ״קדימה ריולו, כשהוא חשוף! הטח בו מספר אגרופי קליע חזקים! קדימה אלוף אנחנו מסוגלים״ אתה אומר בהתלהבות ובנחישות וריולו נראה ששום דבר לא יוכל להביס אותו, ריולו רץ במהירות כשידו הימנית זוהרת באור כסוף, דוויבל ללא השריון מהיר יותר, אך לפני שדוויבל מספיק לחזור לשריון שלו ריולו מפתיע אותו ופוגע בו 3 פעמים באגרוף קליע מהיר וקטלני, שהאחרון מרים את דוויבל לאוויר וגורם לו לנחות על הקרקע. מעולף לגמרי. "רי ריולו!" ריולו קופץ באושר על כך שהצליח ללמוד את המתקפה ולנצח את דוויבל, "הריולו שלך מאוד מוכשר. זה היה קרב פשוט פנטסטי" בארג' אומר בחיוך ומשיב את דוויבל לפוכדור שלו. "ועכשיו..הפוקימון האחרון שלי. זה כל מה שנשאר לי. זהו הפוקימון הראשון שלי דרו, והוא מאוד מיוחד בשבילי" בארג' אומר בהחלטיות וזורק פוכדור לאוויר, קרן אור לבנה מתרפצת מתוכו ולפתע עומד מולך [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/542.gif[/IMG]"לי ליבאני!" הפוקימון אומר בקול נעים ורך, "ליבאני שלי. אתה מוכן לקרב?" בארג' אומר בחיוך וליבאני מניף את אחת מידי העלים שלו בחיוב. "ריולו מתנשם אך נראה שהוא יכול להמשיך. "אני אתחיל את הקרב. ליבאני עלי תער!" בארג' אומר בקול נחוש ומצביע על ריולו, ליבאני מניע את ראשו ומטח של עלים מהירים עושים את דרכם לריולו. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
חחחחח עצם זה שזה קצת עיצבן אותי לא אומר שזה שינה את השיפוט שלי על הקרב. לסוובלו באמת אין איך להתמודד בקרב מול מגנטון, אם היית מוציא את קירליה שהיה יכול לפחות להשתמש בעל חושי כדי לנתב את המתקפות של מגנטון בחזרה אליו הייתי אומר לך שזה הגיוני, אבל המתקפות שסוובלו יודעת באמת לא משפיעות על מגנטון ממש, שזה פוקימון עם הרבה הגנה. חחח אם היית בוחר באלקטריק לא הייתי מתעצבן אבל פשוט היית מפסיד, כאילו לא בקטע רע אבל זה פשוט הגיוני, אלקטריק לא מאומן בעוד שהמפותח שלו נלחם בקרבות מכון הרבה זמן, זה בסך הכל לטובתך. עצם זה שבחרת את מאצ'וק כבר טובה. אני פשוט ריאליסטי, ואם אתה רוצה להפסיד אין בעיה זה דווקא יכול להשתלב יפה בעלילה כאילו שאתה מתאמן וחוזר לאתגר אותו שוב, אבל מה שבא לך. ומאצ'וק יודע הטלה סייסמית אבל החלפתי אותה לזריקה נמרצת (vital throw) שזה תכלס אותה המתקפה פחות או יותר פשוט שם אחר.
"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אתה קורא במהירות, סוובלו מסתובבת אליך ומביטה בך בעיניה החמודות ובמקורה העגול, סוובלו מתעופפת ונעמדת ליד מארשטומפ, הוא רוצה להילחם ולהראות את הכוח שלו בקרב אבל מכבד את החלטתך. מבין שכנראה אתה רוצה לשמור אותו כשבאמת תצטרך אותו. אתה משחרר מהפוכדור את מאצ'וק שנעמד על הקרקע בעמידה חסונה ובטוחה "מאצ' מאצ' מאצ'וק!!" מאצ'וק נוהם ומאגרף פעמיים את האוויר מולו, וואטסון מביט במבט אסרטיבי. "נראה טוב. מאוד" הוא משבח את רוח הקרב האיתנה של מאצ'וק. לבקשתך מאצ'וק מתרכז, עומד בעמידת קרב וכשהוא מיקד את האנרגיה שלו הוא יוצא ביד שלופה מוכן לפגוע, "מגנטון בוא לא ניתן לו להגיע אלינו. מתקפה משולשת! (tri attack)" וואטסון קורא ומגנטון משגר שלוש סוגי קרניים לכיוונו של מאצ'וק, האחת בוערת,האחת קפואה והאחרונה חשמלית. מאצ'וק מפגין מיומנות גופנית מרשימה כשהוא מתחמק מן הקרניים שמגנטון שיגר, תופס תנופה בעזרת רגליו המאסיביות, קופץ ונוחת על מגנטון כשהוא פוגע בו באופן מלא כשהוא מנחית עליו את ידו בשבירת לבנים. מגנטון מועף לאחור, "מאג מאגנטון.." מגנטון מזמזם וחוזר לרחף, אם כי נראה שספג נזק לא קל בכלל. לידך מרשטומפ וסוובלו מעודדים את מאצ'וק במרץ, נהנים מצורת הלחימה שלו. "מגנטון בוא נמשיך להילחם! אני גאה בך! תשתמש בפצצת מגנט מסביב למאצ'וק, אל תיתן לו מרחב פעולה או בריחה, ואז הכה בו במהירות במכת ברק נוספת!" וואטסון אומר בביטחון ומצביע על מאצ'וק, את גופו המתכתי של מגנטון מתחיל לעטוף אור כסוף, הוא מתכונן לפגוע. מה תעשה?
[/QUOTE]
מגנטון אומנם מרחף, כך שבעיטה נמוכה לא תועיל במיוחד. אבל הזירה עצמה עשויה מקרקע רגילה לחלוטין. יש לי רעיון!
"מאצ׳וק! מהר, קפוץ לאויר והכה בקרקע בשבירת לבנים בכל הכח!" אקרא ואקווה שאבנים יחסמו את המתקפה שלו. "עכשיו, סיים את זה בהטלה ססמית!"
-
[QUOTE]
מאט-
חחחחח עצם זה שזה קצת עיצבן אותי לא אומר שזה שינה את השיפוט שלי על הקרב. לסוובלו באמת אין איך להתמודד בקרב מול מגנטון, אם היית מוציא את קירליה שהיה יכול לפחות להשתמש בעל חושי כדי לנתב את המתקפות של מגנטון בחזרה אליו הייתי אומר לך שזה הגיוני, אבל המתקפות שסוובלו יודעת באמת לא משפיעות על מגנטון ממש, שזה פוקימון עם הרבה הגנה. חחח אם היית בוחר באלקטריק לא הייתי מתעצבן אבל פשוט היית מפסיד, כאילו לא בקטע רע אבל זה פשוט הגיוני, אלקטריק לא מאומן בעוד שהמפותח שלו נלחם בקרבות מכון הרבה זמן, זה בסך הכל לטובתך. עצם זה שבחרת את מאצ'וק כבר טובה. אני פשוט ריאליסטי, ואם אתה רוצה להפסיד אין בעיה זה דווקא יכול להשתלב יפה בעלילה כאילו שאתה מתאמן וחוזר לאתגר אותו שוב, אבל מה שבא לך. ומאצ'וק יודע הטלה סייסמית אבל החלפתי אותה לזריקה נמרצת (vital throw) שזה תכלס אותה המתקפה פחות או יותר פשוט שם אחר.
"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אתה קורא במהירות, סוובלו מסתובבת אליך ומביטה בך בעיניה החמודות ובמקורה העגול, סוובלו מתעופפת ונעמדת ליד מארשטומפ, הוא רוצה להילחם ולהראות את הכוח שלו בקרב אבל מכבד את החלטתך. מבין שכנראה אתה רוצה לשמור אותו כשבאמת תצטרך אותו. אתה משחרר מהפוכדור את מאצ'וק שנעמד על הקרקע בעמידה חסונה ובטוחה "מאצ' מאצ' מאצ'וק!!" מאצ'וק נוהם ומאגרף פעמיים את האוויר מולו, וואטסון מביט במבט אסרטיבי. "נראה טוב. מאוד" הוא משבח את רוח הקרב האיתנה של מאצ'וק. לבקשתך מאצ'וק מתרכז, עומד בעמידת קרב וכשהוא מיקד את האנרגיה שלו הוא יוצא ביד שלופה מוכן לפגוע, "מגנטון בוא לא ניתן לו להגיע אלינו. מתקפה משולשת! (tri attack)" וואטסון קורא ומגנטון משגר שלוש סוגי קרניים לכיוונו של מאצ'וק, האחת בוערת,האחת קפואה והאחרונה חשמלית. מאצ'וק מפגין מיומנות גופנית מרשימה כשהוא מתחמק מן הקרניים שמגנטון שיגר, תופס תנופה בעזרת רגליו המאסיביות, קופץ ונוחת על מגנטון כשהוא פוגע בו באופן מלא כשהוא מנחית עליו את ידו בשבירת לבנים. מגנטון מועף לאחור, "מאג מאגנטון.." מגנטון מזמזם וחוזר לרחף, אם כי נראה שספג נזק לא קל בכלל. לידך מרשטומפ וסוובלו מעודדים את מאצ'וק במרץ, נהנים מצורת הלחימה שלו. "מגנטון בוא נמשיך להילחם! אני גאה בך! תשתמש בפצצת מגנט מסביב למאצ'וק, אל תיתן לו מרחב פעולה או בריחה, ואז הכה בו במהירות במכת ברק נוספת!" וואטסון אומר בביטחון ומצביע על מאצ'וק, את גופו המתכתי של מגנטון מתחיל לעטוף אור כסוף, הוא מתכונן לפגוע. מה תעשה?
[/QUOTE]
מגנטון אומנם מרחף, כך שבעיטה נמוכה לא תועיל במיוחד. אבל הזירה עצמה עשויה מקרקע רגילה לחלוטין. יש לי רעיון!
"מאצ׳וק! מהר, קפוץ לאויר והכה בקרקע בשבירת לבנים בכל הכח!" אקרא ואקווה שאבנים יחסמו את המתקפה שלו. "עכשיו, סיים את זה בהטלה ססמית!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1501778][COLOR=#800080][B]מאט-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=XESIxcdk2CA[/url]
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-
תראו תראו מי חזר להגיב
[/B]אתה מתארגן בחיוך ובהתרגשות להתחיל לחקור את העיר החדשה אליה הגעת, אתה מתלבש במהירות, מצחצח שיניים ושוטף את פניך ומחזיר את המפתחות לחדר לאחות ג'וי שמברכת אותך בבוקר טוב ובעוגיית מילטאנק טעימה. אתה יוצא מן המכון ורואה המון אנשים ופוקימונים מהלכים סביבך, ממש לא כמו אתמול שרק הגעת לאזור. אתה הולך לחנות ורוכש 5 פוכדורים חדשים, עליהם אתה משלם 250 שקל. לאחר מכן אתה עובר ממקום למקום, בתי קפה ומסעדות, בתים ובניינים רבים נראים באור, לא יכלת לראות אותם כשהיה לילה. אתה שומע שישנה תחרות פוקימונים שמתרחשת בזה הרגע בבניין התחרויות, אתה מבין מעוברי אורח שישנה חצר ענקית ויפה, אטרקציה נחשקת בעיר שקוראים לה "גן העדן" ששם אפשר להיכנס עם הפוקימונים שלך וליהנות מהסביבה, אך מותר להיכנס לשם רק עם פוקימון הנחשב "חמוד" למנהלים. אתה רוצה למצוא את בוויזל, וחוזר לאזור המים שם הגעת לעיר עם קיי, אתה לא מבחין בבוויזל כלשהוא, אך אתה שומע שני נערים בגילך מדברים על כך. "הבוויזל הזה..ממש מסכן! אומרים שהוא בורח ממנה כל שני וחמישי, ובכן אין פלא.. עם מאמנת כזאת. לדעתך נמצא אותו כאן? לפחות נוכל להרוויח את הכסף מהפרס" אחד הנערים אומר לחברו בזמן שאתה מאזין להם בחשאי. מה תעשה?
שלום שלום. דבר אחרון שעשיתי לפני שהייתי מחוץ לבית חמישה ימים: מגיב אצלך
דבר ראשון שעשיתי אחרי שחזרתי: מגיב אצלך
Hmph
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אוקיי. כנראה 'המאמנת של בוואיל היא לא בדיוק המאמנת המושלמת. אני כל כך מצטער שהוא צריך לראות את המאמנת הזאת שוב, אבל פוקימונים של מאמנים צריכים להיות איתם. מי יודע? אולי יום אחד היא גם תשתפר' אחשוב. 'טוב, בוויזל לא נמצא ליד המים, איפה שהכי הגיוני לחפש אותו. אולי הוא יהיה ביער?' אחשוב ואתחיל ללכת לכיוון היער שליד העיר, בחיפוש אחרי בוויזל.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501800][COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
הכל טוב! לימודים הרבה יותר חשוב שים אותם במקום הראשון. וזה העיר מיובל לא מאוול! חחח[/B]
[RIGHT]"חשבתי שהשוק יהיה קצת יותר מעניין." אתה אומר מעט מאוכזב, אתה שואל עוברי אורח על הדברים שניתן לרכוש כאן, זוג בשנות ה-30 מסביר לך במעט עצב. "היו כאן מלא דברים..פוכדורים מיוחדים, צמידים לפוקימונים, חכות, בגדים ואפילו דוכן של חפצים לקרב ואבני התפתחות! אבל ידוע שצוות אקווה היה עוקב אחרי משלוחי האספקה והיה גונב את הכל..לכן הפסיקו לייבא אותם לכאן" הזוג אומר ומתרחק ממך, אתה מרגיש צביטה בלבך. "לא נורא. אני לא יכול להרשות לעצמי לישאר כאן יותר מדי, וסלאטפורט בכל מקרה זאת רק עצירה בדרך למאוויל. כדאי שנתקדם" אתה אומר לעצמיך ומתחיל ללכת לכיוון העיר מיובייל, שם נמצא המכון השלישי שלך. אתה יוצא מהיציאה הצפונית של העיר סלאטפורט, ניגש לתחום האופניים כדי לבצע מעבר מהיר יותר לכיוון העיר, אך לצערך נגמרו האופניים, כולם מושכרים. אתה ניגש לדרך הארוכה, מן דרך הליכה החוצה את הים באור של כמה קילומטרים. מאמנים מסבירים לך שעל הגשר ישנם כמה פוקימונים, ככה שלא יהיה משעמם. אתה יוצא לכיוון הגשר ומתחיל ללכת, לאחר הליכה של כעשר דקות, בהן העיר עדיין איננה נראית באופק, אתה מצליח להבחין במספר פוקימונים בקרבת מקום [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/316.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/312.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/406.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/276.gif[/IMG]מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#800080]
[B]מאט-
חחחחח עצם זה שזה קצת עיצבן אותי לא אומר שזה שינה את השיפוט שלי על הקרב. לסוובלו באמת אין איך להתמודד בקרב מול מגנטון, אם היית מוציא את קירליה שהיה יכול לפחות להשתמש בעל חושי כדי לנתב את המתקפות של מגנטון בחזרה אליו הייתי אומר לך שזה הגיוני, אבל המתקפות שסוובלו יודעת באמת לא משפיעות על מגנטון ממש, שזה פוקימון עם הרבה הגנה. חחח אם היית בוחר באלקטריק לא הייתי מתעצבן אבל פשוט היית מפסיד, כאילו לא בקטע רע אבל זה פשוט הגיוני, אלקטריק לא מאומן בעוד שהמפותח שלו נלחם בקרבות מכון הרבה זמן, זה בסך הכל לטובתך. עצם זה שבחרת את מאצ'וק כבר טובה. אני פשוט ריאליסטי, ואם אתה רוצה להפסיד אין בעיה זה דווקא יכול להשתלב יפה בעלילה כאילו שאתה מתאמן וחוזר לאתגר אותו שוב, אבל מה שבא לך. ומאצ'וק יודע הטלה סייסמית אבל החלפתי אותה לזריקה נמרצת (vital throw) שזה תכלס אותה המתקפה פחות או יותר פשוט שם אחר. [/B]
[RIGHT]"אוקיי סוואבלו! חזרי!" אתה קורא במהירות, סוובלו מסתובבת אליך ומביטה בך בעיניה החמודות ובמקורה העגול, סוובלו מתעופפת ונעמדת ליד מארשטומפ, הוא רוצה להילחם ולהראות את הכוח שלו בקרב אבל מכבד את החלטתך. מבין שכנראה אתה רוצה לשמור אותו כשבאמת תצטרך אותו. אתה משחרר מהפוכדור את מאצ'וק שנעמד על הקרקע בעמידה חסונה ובטוחה "מאצ' מאצ' מאצ'וק!!" מאצ'וק נוהם ומאגרף פעמיים את האוויר מולו, וואטסון מביט במבט אסרטיבי. "נראה טוב. מאוד" הוא משבח את רוח הקרב האיתנה של מאצ'וק. לבקשתך מאצ'וק מתרכז, עומד בעמידת קרב וכשהוא מיקד את האנרגיה שלו הוא יוצא ביד שלופה מוכן לפגוע, "מגנטון בוא לא ניתן לו להגיע אלינו. מתקפה משולשת! (tri attack)" וואטסון קורא ומגנטון משגר שלוש סוגי קרניים לכיוונו של מאצ'וק, האחת בוערת,האחת קפואה והאחרונה חשמלית. מאצ'וק מפגין מיומנות גופנית מרשימה כשהוא מתחמק מן הקרניים שמגנטון שיגר, תופס תנופה בעזרת רגליו המאסיביות, קופץ ונוחת על מגנטון כשהוא פוגע בו באופן מלא כשהוא מנחית עליו את ידו בשבירת לבנים. מגנטון מועף לאחור, "מאג מאגנטון.." מגנטון מזמזם וחוזר לרחף, אם כי נראה שספג נזק לא קל בכלל. לידך מרשטומפ וסוובלו מעודדים את מאצ'וק במרץ, נהנים מצורת הלחימה שלו. "מגנטון בוא נמשיך להילחם! אני גאה בך! תשתמש בפצצת מגנט מסביב למאצ'וק, אל תיתן לו מרחב פעולה או בריחה, ואז הכה בו במהירות במכת ברק נוספת!" וואטסון אומר בביטחון ומצביע על מאצ'וק, את גופו המתכתי של מגנטון מתחיל לעטוף אור כסוף, הוא מתכונן לפגוע. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]
דרו-
זה לא כמו מיקוד אנרגיה, אבל אם תביט בקרב שהראתי לך למעלה, תראה שלוקח לריולו כמה שניות להתרכז ולהעתיק את המתקפה, זה לא בא לו ישר. בהמשך תוכלו להתאמן על זה שזה ייקח לו פחות זמן, כאילו גם עכשיו זה לא לוקח לו הרבה זמן, פשוט לוקח כמה שניות של ריכוז. אוהב גם אותך! והכל טוב תגיב כשנוח לך.
[/B]״ררר...״ אתה חורק את שינייך, דוויבל בהחלט יריב לא קל, גם הקרב עצמו לא קל ודורש הרבה מאוד ריכוז ויצירתיות, האופייני לקרב מכון שלישי. ״ריולו הכן כפת כוח בידייך ורוץ במהירות מצד לצד אל דוויבל. כשתגיע לפניו תעשה קפוץ על הידיים ובצע סלטה מעליו והכה בעצמה בקרקע, סנטימטרים מעליו. פוצץ אותה והעף אותו מהשיריון! רוץ אל השיריון עם זריזות והשתמש בזריקה מסובבת, אתה תצליח הפעם אני מאמין בך״ אתה מסביר לריולו במהירות אך מדגיש את החלקים שצריכים הדגשה, "רי רי ריולו" ריולו מהנהן לכיוונך ונושם נשימה עמוקה, ומיד יוצא לקרב. ריולו רץ במהירות לכיוונו של דוויבל אך מבצע קפיצה לאחור. "אסטרטגיה נחמדה מאוד. אבל כדאי שתיתנו שם למהלך שכזה, כי גם אני שומע את מה שאתה מתכנן" בארג' אומר בחיוך. "דוויבל היכנס לתוך השריון שלך. תספוג את מכת המחץ" בארג' אומר במהירות ודוויבל מקשיב לו, מתכנס לתוך הקונכייה ונשאר שם. ריולו מגיע למאחוריו, משתמש בכפת כוח על הקרקע, שניה עוברת ופתאום פיצוץ גדול נוצר, הפיצוץ מעיף את הקונכיה של דוויבל ומגלגל אותה כמעין כדור כדורגל, דוויבל מגיח מהקונכיה, הפגיעה הייתה חזקה, אך השריון הצליח לספוג חלק ניכר ממנה. האטסטרגיה שלך כשלה, דוויבל נשאר בשריון ויהיה לא קל להוציא אותו משום. ריולו נושך את שפתיו ומחליט שאת הקרב הזה הוא מנצח, ריולו משתמש בזריזות ומזנק לכיוון דוויבל במהירות הבזק, תופס את השריון בשתי ידיו, מיישר את גופו כלפי מטה כשדוויבל וקונכייתו מעליו, ובעזרת רגלו הימנית בועט בחוזקה את דוויבל והקונכיה אחורה, גורם לדוויבל ליפול מן הקונכייה ולהתגלגל!! "דווי דוויבל!" דוויבל מזמזם בלחץ כשהוא שם לב שהוא רחוק מהשריון שלו! [B]ריולו למד זריקה מסובבת! [/B]בחיוך מאושר אתה מניף את אגרופך לאוויר ומריע לריולו, אך אתה יודע שכאן זה לא הזמן לעצור. ״קדימה ריולו, כשהוא חשוף! הטח בו מספר אגרופי קליע חזקים! קדימה אלוף אנחנו מסוגלים״ אתה אומר בהתלהבות ובנחישות וריולו נראה ששום דבר לא יוכל להביס אותו, ריולו רץ במהירות כשידו הימנית זוהרת באור כסוף, דוויבל ללא השריון מהיר יותר, אך לפני שדוויבל מספיק לחזור לשריון שלו ריולו מפתיע אותו ופוגע בו 3 פעמים באגרוף קליע מהיר וקטלני, שהאחרון מרים את דוויבל לאוויר וגורם לו לנחות על הקרקע. מעולף לגמרי. "רי ריולו!" ריולו קופץ באושר על כך שהצליח ללמוד את המתקפה ולנצח את דוויבל, "הריולו שלך מאוד מוכשר. זה היה קרב פשוט פנטסטי" בארג' אומר בחיוך ומשיב את דוויבל לפוכדור שלו. "ועכשיו..הפוקימון האחרון שלי. זה כל מה שנשאר לי. זהו הפוקימון הראשון שלי דרו, והוא מאוד מיוחד בשבילי" בארג' אומר בהחלטיות וזורק פוכדור לאוויר, קרן אור לבנה מתרפצת מתוכו ולפתע עומד מולך [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/542.gif[/IMG]"לי ליבאני!" הפוקימון אומר בקול נעים ורך, "ליבאני שלי. אתה מוכן לקרב?" בארג' אומר בחיוך וליבאני מניף את אחת מידי העלים שלו בחיוב. "ריולו מתנשם אך נראה שהוא יכול להמשיך. "אני אתחיל את הקרב. ליבאני עלי תער!" בארג' אומר בקול נחוש ומצביע על ריולו, ליבאני מניע את ראשו ומטח של עלים מהירים עושים את דרכם לריולו. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"ריולו חזור!״ אומר רגוע ואלחץ על הפוקדורשלו ואתן לקרן האדומה לשאוב אותו פנימה. "מצטער אבל כפי שאמרת בין קרב לקרב אני רשאי להחליף, ווירליפד צא החוצה!״ אומר בנחישות ואהייה בשקט מוחלט. אביט בווירליפד בחיוך ובדממה ואז בליבאני.
״טוב ווירליפד, זה יהיה קרה מאוד קשה, אך עלייך אני סומך שנטפל בו״
״השתמש במחבש וקפוץ במקום. קרע את כל העלים, ואז השתמש תותח סיכות!״
-
[QUOTE] ג'יי-
הכל טוב! לימודים הרבה יותר חשוב שים אותם במקום הראשון. וזה העיר מיובל לא מאוול! חחח
"חשבתי שהשוק יהיה קצת יותר מעניין." אתה אומר מעט מאוכזב, אתה שואל עוברי אורח על הדברים שניתן לרכוש כאן, זוג בשנות ה-30 מסביר לך במעט עצב. "היו כאן מלא דברים..פוכדורים מיוחדים, צמידים לפוקימונים, חכות, בגדים ואפילו דוכן של חפצים לקרב ואבני התפתחות! אבל ידוע שצוות אקווה היה עוקב אחרי משלוחי האספקה והיה גונב את הכל..לכן הפסיקו לייבא אותם לכאן" הזוג אומר ומתרחק ממך, אתה מרגיש צביטה בלבך. "לא נורא. אני לא יכול להרשות לעצמי לישאר כאן יותר מדי, וסלאטפורט בכל מקרה זאת רק עצירה בדרך למאוויל. כדאי שנתקדם" אתה אומר לעצמיך ומתחיל ללכת לכיוון העיר מיובייל, שם נמצא המכון השלישי שלך. אתה יוצא מהיציאה הצפונית של העיר סלאטפורט, ניגש לתחום האופניים כדי לבצע מעבר מהיר יותר לכיוון העיר, אך לצערך נגמרו האופניים, כולם מושכרים. אתה ניגש לדרך הארוכה, מן דרך הליכה החוצה את הים באור של כמה קילומטרים. מאמנים מסבירים לך שעל הגשר ישנם כמה פוקימונים, ככה שלא יהיה משעמם. אתה יוצא לכיוון הגשר ומתחיל ללכת, לאחר הליכה של כעשר דקות, בהן העיר עדיין איננה נראית באופק, אתה מצליח להבחין במספר פוקימונים בקרבת מקום
מה תעשה? [/QUOTE]
חחח איזה הזוי אתה, אם אין דברים שווים בשוק בגלל אקווה, היית הופך את זה למיני משימה ונותן לי לעצור את הפעילות שלהם שם
------------------------------
"המממ, המינון הזה נראה כמו אימון טוב לטראפינץ'" אומר ואשלוך את הפוקדור של טראפינץ בזריזות. "טראפינץ', צא!השתמש בחפירה כדי להתגנב מאחורי גבו של מיינון ואז תשתמש בקבר אבן!"
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חחחח זה שהם גנבו לא אומר שאתה היית יכול לקחת את הסחורה, פשוט סיפרו לך את זה[/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#a52a2a]"המממ, המינון הזה נראה כמו אימון טוב לטראפינץ'" אתה אומר ומשחרר את טראפינץ' מהפוכדור. טראפינץ' מתחפר במהירות ופוגע בעוצמה במינון עם חפירה, שלאחריה הוא פותח את פיו ומזמזם, יוצר מולו אבן גדולה שפוגעת במינון. מינון מתנשם אך אינו מוותר, הוא רץ במהירות לטראפינץ' וסותר לו פעמיים. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#800080][RIGHT][B]מאט-[/B]
"מאצ׳וק! מהר, קפוץ לאויר והכה בקרקע בשבירת לבנים בכל הכח!" אתה קורא ומאצ'וק שובר את הרצפה שבקרבתו, אך לא נראה שזה עושה משהו. פצצות המגנט משתגרות מסביב למאצ'וק שמכסה את פניו ומנסה לראות בבירור, מאצ'וק רץ בהירות למגנטון ומנסה לתפוס אותו ולהשתמש בזריקה נמרצת, מצליח לתפוס את מגנטון ומתכונן לזרוק אותו, אך בגלל מכת הברק שמגנטון משחרר מאצ'וק מתחשמל ומשחרר את מגנטון. נראה שמאצ'וק מתנשם. "מגנטון הקרב הזה שלנו. תשתמש במתקפה משולשת ואז לסיום מכת ברק!". מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-
חחחח כל הכבוד[/B]
אתה מנחש שהמאמנת של בוויזל אינה כל כך נחמדה אליו, אתה מביט סביב האגם ולא מוצא כלום ושום דבר, מבעד לאגם אתה רואה יער ואתה מחליט שזו נקודת המשך טובה לחיפוש. אתה חוצה את בורי המים במקומות בהם אפשר, נכנס לתוך היער הסבוך ומחפש בכל מקום. אתה מהלך בין העצים והצמחים כ-20 דקות, כשלפתע אתה שומע קולות אימון משונים "בווי בווי בוויזל". אתה רץ במהירות למקור הרעש, הקול לוקח אותך לאזור מבודד ביותר, מן קרחת יער קטנה, שבאמצע שלה עומד [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/418.gif[/IMG] שמתאגרף באוויר, נראה שהוא מתאמן פשוט. בוויזל מרחרח את האוויר ומסתובב אליך במהירות, "בווי בווי!" הוא אומר בטון מעוצבן ומניף אליך את ידו, מעין כועס על כך שהפרעת לו. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
[RIGHT]"ריולו חזור!״ אתה קורא מיד ומשיב את ריולו לפוכדור, שצועק ומבקש ממך לעצור. "רי ריולו!" ריולו אומר ורץ לידך, כנראה שהוא רוצה לצפות בקרב. אתה משחרר את ווירליפד שמתגלגל במעגל בראוותנות ונראה חזק מתמיד. "וואו. אני רואה שהשקעת בו אימונים. בהחלט רואים את זה" בארג' אומר בסקרנות, כמומחה לפוקימוני חרק, אתה מאמין לו, באמת התאמנתם קשה. ״טוב ווירליפד, זה יהיה קרה מאוד קשה, אך עלייך אני סומך שנטפל בו״ אתה אומר לווירליפד. "וויר וויר לי פד!" ווירליפד נוהם בנחישות ומביט בעיניו הצדדיות בליבאני שרק מחייך. "ליבאני קדימה. עלי טער שוב" בארג' קורא וליבאני משגר מטח נוסף של עלי תער. ווירליפד מתחיל להסתובב, הסיבוב גורם לעלים להיקרע ובעצם לא לפגוע בווירליפד, "ליבאני. תתחמק" בארג' קורא, ליבאני יורה חוט משי מפיו ומשגר אותו לכיוון אחד מגזעי העצים בזירה, ובצעד מהיר מושך את עצמו, מתחמק במהירות מהמתקפה של ווירליפד, ווירליפד עוצר ומשגר טילי סיכות לבנים ומחודדים שעושים את דרכם לליבאני, "ליבאני הגנה!" בארג' אומר ואת ליבאני מגנה חומה זוהרת בירוק שבולמת את טילי הסיכות. "עכשיו ליבאני. הנה מגיע מהלך ההתקפה שלנו. מספרי אקס!" בארג' אומר ועלי הידיים של ליבאני מתחילים לזהור באור ירוק, והוא מתחיל לעוט במהירות לכיוונו של ווירליפד כדי לתקוף. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
"מאצ׳וק! מהר, קפוץ לאויר והכה בקרקע בשבירת לבנים בכל הכח!" אתה קורא ומאצ'וק שובר את הרצפה שבקרבתו, אך לא נראה שזה עושה משהו. פצצות המגנט משתגרות מסביב למאצ'וק שמכסה את פניו ומנסה לראות בבירור, מאצ'וק רץ בהירות למגנטון ומנסה לתפוס אותו ולהשתמש בזריקה נמרצת, מצליח לתפוס את מגנטון ומתכונן לזרוק אותו, אך בגלל מכת הברק שמגנטון משחרר מאצ'וק מתחשמל ומשחרר את מגנטון. נראה שמאצ'וק מתנשם. "מגנטון הקרב הזה שלנו. תשתמש במתקפה משולשת ואז לסיום מכת ברק!". מה תעשה?
[/QUOTE]
"מאצ׳ופ,זנק גבוה לאויר וחמוק מהמתקפה המשולשת!" אפקוד בכל הכח לעבר מאצ׳ופ המתעייף. "תנחת על מגנטון בעצמו והשתמש בשבירת לבנים בכל הכח!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1501770]גרייס-
את קוראת לפאנפי לחזור לנוח, פאנפי חוזר לעמוד ליד החברים שלו לצוות כשפיצ'ו לוקח נשימה עמוקה ונעמד בזירה מול אזומארייל שרק מחייך במתיקות. לבקשתך פיצ'ו משתמש בגל הלם אך אליס ממהרת להקדים את סילון האקווה ולהשתמש בו כתמרון התחמקות. אזומאריל נעצר וממקד אנרגיה בגופו, מחזק את ההגנה הפיזית שלו, ההיעמדות שלו במקום גורמת לו לחטוף נזק מגל השוק של פיצ'ו. נראה שאזומארייל סופג את הכאב ופולט קריאת קרב. "אזו זומאריל!". את מברכת את אליס על ההתפתחות של אזומארייל. "תודה רבה. אני שמחה לראות שגם פורט וקווילבה התפתחו. ממש מגניב כשפוקימון מתפתח!" אליס אומרת בחיוך. פיצ'ו ממהר לרוץ על ארבע לכיוון אזומארייל ולסתור לו פעמיים, וכך הוא עושה. לחייו של אזומארייל נעשות אדומות וכואבות. בעזרת אקדח מים מטווח אפס פיצ'ו נהדף אחורנית ומתגלגל על הזירה. הוא נעמד ומתנשם מהמאמץ, אך בדיוק ברגע שהוא נעמד אזומארייל כבר פוגע בו בסילון אקווה מהיר. מעלף את פיצ'ו. "כל הכבוד אזומארייל! בדיוק כמו שהתאמנו!" אליס קופצת מאושר ועושה אגרוף עם היד לאזומארייל שמשיב לה בהנפת אחת מידיו. מה תעשי?
"עבודה יפה פיצ'ו" אומר ואחזיר אותו לפוקדור.
אקרא לפורא לקדמת הזירה.
"פורט-גל ניצוץ ואז כדור צל. אם הוא ינסה לתקוף תתחמקי בעזרת חפירה. ברגע שתוכלי תתקפי במתקפה מהירה" הורה לה.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501807][COL
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
[RIGHT]"ריולו חזור!״ אתה קורא מיד ומשיב את ריולו לפוכדור, שצועק ומבקש ממך לעצור. "רי ריולו!" ריולו אומר ורץ לידך, כנראה שהוא רוצה לצפות בקרב. אתה משחרר את ווירליפד שמתגלגל במעגל בראוותנות ונראה חזק מתמיד. "וואו. אני רואה שהשקעת בו אימונים. בהחלט רואים את זה" בארג' אומר בסקרנות, כמומחה לפוקימוני חרק, אתה מאמין לו, באמת התאמנתם קשה. ״טוב ווירליפד, זה יהיה קרה מאוד קשה, אך עלייך אני סומך שנטפל בו״ אתה אומר לווירליפד. "וויר וויר לי פד!" ווירליפד נוהם בנחישות ומביט בעיניו הצדדיות בליבאני שרק מחייך. "ליבאני קדימה. עלי טער שוב" בארג' קורא וליבאני משגר מטח נוסף של עלי תער. ווירליפד מתחיל להסתובב, הסיבוב גורם לעלים להיקרע ובעצם לא לפגוע בווירליפד, "ליבאני. תתחמק" בארג' קורא, ליבאני יורה חוט משי מפיו ומשגר אותו לכיוון אחד מגזעי העצים בזירה, ובצעד מהיר מושך את עצמו, מתחמק במהירות מהמתקפה של ווירליפד, ווירליפד עוצר ומשגר טילי סיכות לבנים ומחודדים שעושים את דרכם לליבאני, "ליבאני הגנה!" בארג' אומר ואת ליבאני מגנה חומה זוהרת בירוק שבולמת את טילי הסיכות. "עכשיו ליבאני. הנה מגיע מהלך ההתקפה שלנו. מספרי אקס!" בארג' אומר ועלי הידיים של ליבאני מתחילים לזהור באור ירוק, והוא מתחיל לעוט במהירות לכיוונו של ווירליפד כדי לתקוף. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
״גם אנחנו יכולים לשחק בקלף הזה...״ אומר במתכוון להגנה של ליבאני ואסיף מיד ״ווירליפד הגנת ברזל! עדוף את המתקפה הזו ואז מטווח אפס השתמש בזנב רעל והעף אותו ממך!״
לבסוף אקנח ״עכשיו צא לרטש אותו עם מתקפת מחבש פעם נוספת!״
-
גרייס-
את משבחת את פיצ'ו ומשיבה אותו לפוכדור שלו. את מסמנת לפורט לעלות לזירה. פורט הצמרירית מדלגת במהירות ונעמדת על שתי רגליה כשהיא מתכוננת לקרב לא קל. פורט מחשמלת את אזומארייל שנפגע וניזוק. "אזומארייל צא משם! סילון אקווה כדי להתחמק!" אליס אומרת ואזמוארייל עוטף את עצמו במים ומשנה את מיקומו, כדור הצל של פורט לא מצליח לפגוע באזמוארייל המרחף באוויר. "תפגע בה!" אליס מוסיפה ואזמוארייל מתעופף במהירות לכיוונה של פורט שמתחפרת במהירות בקרקע ומתחמקת. אזמוארייל חודל מסילון האקווה ומשגר במקום אקדח מים לתוך הבור, לאט לאט מתחיל ממלא אותו. פורט הזריזה יוצאת מהחור בשניה האחרונה כשכל המים שוטפים ויוצאים ממנו. פורט רצה במהירות וחובטת בגופה באזמוארייל שמועף אחורנית. "אזומוארייל הגנת כדור! ואז תצא במתקפה משולבת של אקדח מים וסילון אקווה! כמו שתרגלנו!" אליס אומרת. מה תעשי?
דרו-
אתה משיב שגם אתה יכול לשחק בקלף הזה,ומבקש מוויליפד להשתמש בהגנת ברזל, גופו של ווירליפד מוקף באור כסוף כשליבאני פוגע בו, נזק מועט נגרם. ליבאני שם לב לזנב הרעל המתקרב ומתנגד אליו עם מספרי אקס נוספים, אך תנוחת גופו לא הייתה נכונה, והוא נפגע מהמתקפה. "ליבאני לא לחשוש! ריקוד חרבות!" בארג' קורא וליבאני מניף את ידיו, את גופו מקיף אור אדום והוא יוצא במספרי אקס נוספים, במתנגשים במתקפת המחבש של ווירליפד ועוצרים אותה, ווירליפד גרם נזק לליבאני, אך גם ההפך. אם כי פחות. לפתע אתה מבחין שגג המכון נפתח ואור שמש דוטף את הזירה, "ליבאני. כדור אנרגיה! ותנסה להשתמש בסינטזה אחרי!" בארג' אומר וליבאני טוען כדור ירוק ונוצץ. מה תעשה?
-
[QUOTE=Sharpedo;1501807][COLOR=#a52a2a][B]
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-
חחחח כל הכבוד[/B]
אתה מנחש שהמאמנת של בוויזל אינה כל כך נחמדה אליו, אתה מביט סביב האגם ולא מוצא כלום ושום דבר, מבעד לאגם אתה רואה יער ואתה מחליט שזו נקודת המשך טובה לחיפוש. אתה חוצה את בורי המים במקומות בהם אפשר, נכנס לתוך היער הסבוך ומחפש בכל מקום. אתה מהלך בין העצים והצמחים כ-20 דקות, כשלפתע אתה שומע קולות אימון משונים "בווי בווי בוויזל". אתה רץ במהירות למקור הרעש, הקול לוקח אותך לאזור מבודד ביותר, מן קרחת יער קטנה, שבאמצע שלה עומד [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/418.gif[/IMG] שמתאגרף באוויר, נראה שהוא מתאמן פשוט. בוויזל מרחרח את האוויר ומסתובב אליך במהירות, "בווי בווי!" הוא אומר בטון מעוצבן ומניף אליך את ידו, מעין כועס על כך שהפרעת לו. מה תעשה?[/QUOTE]
"אני פה לטובתך בוויזל" אומר לו ואוציא בעדינות את סטארביה. "בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אומר לעברו בידידותיות. אגיש אליו את ידי ללחיצה ואומר:"פטריק. פטריק גראנט". 'אני מקווה שאני אצליח להתיידד איתו. מי יודע, אולי גם אצליח לחשוב על דרך להגן עליו מהמאמנת שלו' אחשוב.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501823]
דרו-
אתה משיב שגם אתה יכול לשחק בקלף הזה,ומבקש מוויליפד להשתמש בהגנת ברזל, גופו של ווירליפד מוקף באור כסוף כשליבאני פוגע בו, נזק מועט נגרם. ליבאני שם לב לזנב הרעל המתקרב ומתנגד אליו עם מספרי אקס נוספים, אך תנוחת גופו לא הייתה נכונה, והוא נפגע מהמתקפה. "ליבאני לא לחשוש! ריקוד חרבות!" בארג' קורא וליבאני מניף את ידיו, את גופו מקיף אור אדום והוא יוצא במספרי אקס נוספים, במתנגשים במתקפת המחבש של ווירליפד ועוצרים אותה, ווירליפד גרם נזק לליבאני, אך גם ההפך. אם כי פחות. לפתע אתה מבחין שגג המכון נפתח ואור שמש דוטף את הזירה, "ליבאני. כדור אנרגיה! ותנסה להשתמש בסינטזה אחרי!" בארג' אומר וליבאני טוען כדור ירוק ונוצץ. מה תעשה?[/QUOTE]
"ווירליפד השתמש בגלגול במקום מבלי לזוז, הסתחרר כמו גלגל מכונית מהירה במיוחד. הכי מהר שאתה יכול וברח מן הכדור אחורה ואז הצידה, וצא אל ליבאני בכל הכוח זנק אלי ומן הגלגול טוס לפניה מסתובב עם זנב רעל נוסף!״ אדריך אותו באיתנות ובביטחון ואקווה בכל נשמתי שיצליח.
-
[COLOR=#800080][B]מאט-
בקשר לדילוגים..תשלח לי הודעה פרטית.
[/B][RIGHT]"מאצ׳ופ,זנק גבוה לאויר וחמוק מהמתקפה המשולשת!" אתה פוקד על מאצ'וק שמקשיב לך וברגע האחרון קופץ הצידה ומתחמק מן המתקפה שמתפוצצת על הקרקע. מאצ'וק מנצל את המומנטום וקופץ לכיוונו של מגנטון המופתע ומפיל אותו לקרקע במתקפת שבירת לבנים חזקה במיוחד. מגנטון מתעלף במקום. "כל הכבוד מאמן צעיר" וואטסון משבח אותך בחיוך כשהוא משיב את מגנטון לפוכדור. "זהו הפוקימון האחרון שלי. בהצלחה" הוא מוסיף וזורק פוכדור שלישי, ממנו קרן אור יוצאת ועל הזירה נעמד פוקימון זאב חשמלי רושף שיניים לכיוונו של מאצ'וק [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/310.gif[/IMG] מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#006400]"אני פה לטובתך בוויזל" אתה אומר לו ומושיט את ידייך קדימה, למקרה ויתקוף אותך. בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אתה מציע בנחמדות, בוויזל לא נראה מתרשם בקלות, הוא מנופף את ידו בלגלוג. "בווי בווי". הוא מסתובב וחוזר להתאגרף בידיו, אתה לא יודע מה לעשות. עד כשלפתע אתה שומע קול של נערה צועק, "בוויזל!!! בבקשה תחזור בוויזל!!" בוויזל נתקף בהלה, ומתחיל להימלט במהירות לכיוון אחר של היער, משאיר אותך מאחור. מה תעשה?[/COLOR]
[/RIGHT]
[COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-[/B]
"ווירליפד השתמש בגלגול במקום מבלי לזוז, הסתחרר כמו גלגל מכונית מהירה במיוחד. הכי מהר שאתה יכול וברח מן הכדור אחורה ואז הצידה, וצא אל ליבאני בכל הכוח זנק אלי ומן הגלגול טוס לפניה מסתובב עם זנב רעל נוסף!״ אתה פוקד על ווירליפד בביטחון ומקווה בכל רוחך שהמהלך יצליח. ווירליפד מתחיל להתגלגל במקום, חתיכות דשא ואדמה עפות מכל הכיוונים כשליבאני משגר את כדור האנרגיה, ווירליפד נותן גז ומתחמק ממנו בהצלחה. ווירליפד משנה כיוון, הוא נוסע בכל המהירות לליבאני שנפגע בעוצמה חזקה מזנב הרעל, אתה מצליח לזהות סימני התנשמות ראשונים ממנו. "קרן סולארית!!" בארג' קורא וליבאני מתרכז ויורה במהירות קרן לבנה ועצומה שפוגעת בווירליפד ומסבה לו נזק גדול. אתה יודע שלקרן סולארית לוקח זמן להיטען, אך אתה מבין שבגלל השמש הנוצצת הטעינה שלה הרבה יותר מהירה. ליבאני לא עוצר לרגע ומתחיל לזהור בירוק. אתה מבין שהצליח לרפא חלק מהנזק שנגרם לו באמצעות סינטזה. "קדימה ליבאני! מהלך הדגל שלנו! נסיים את הקרב!" בארג' אומר במהירות וליבאני יורה כמות גדולה של חוטים שפוגעת בווירליפד! קושרת אותו לחלוטין לקרקע, ווירליפד כעת נראה כמו גלגל שנפל על צידו, דבוק לקרקע ואינו מסוגל להסתובב הרבה, "קרן סולארית שוב!" בארג' קורא ומצביע על ווירליפד, בעוד ליבאני קופץ לגובה, וטוען קרן סולארית שבקרוב מאוד תפגע בווירליפד! מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501823]גרייס-
את משבחת את פיצ'ו ומשיבה אותו לפוכדור שלו. את מסמנת לפורט לעלות לזירה. פורט הצמרירית מדלגת במהירות ונעמדת על שתי רגליה כשהיא מתכוננת לקרב לא קל. פורט מחשמלת את אזומארייל שנפגע וניזוק. "אזומארייל צא משם! סילון אקווה כדי להתחמק!" אליס אומרת ואזמוארייל עוטף את עצמו במים ומשנה את מיקומו, כדור הצל של פורט לא מצליח לפגוע באזמוארייל המרחף באוויר. "תפגע בה!" אליס מוסיפה ואזמוארייל מתעופף במהירות לכיוונה של פורט שמתחפרת במהירות בקרקע ומתחמקת. אזמוארייל חודל מסילון האקווה ומשגר במקום אקדח מים לתוך הבור, לאט לאט מתחיל ממלא אותו. פורט הזריזה יוצאת מהחור בשניה האחרונה כשכל המים שוטפים ויוצאים ממנו. פורט רצה במהירות וחובטת בגופה באזמוארייל שמועף אחורנית. "אזומוארייל הגנת כדור! ואז תצא במתקפה משולבת של אקדח מים וסילון אקווה! כמו שתרגלנו!" אליס אומרת. מה תעשי?
"פורט-הגיע הזמן להראות את המהירות שלך! אני רוצה שתרוצי לכיוונית אקראיים ככה שיהיה קשה יותר לאוזמריל לפגוע בך. בשנייה שתהיה לך הזדמנות תשתמשי בגל ניצוץ הכי חזק שאת יכולה!. אזומאריל עטוף כרגע במים ומוליכות החשמל של המים תגדיל את חוזק ההתקפה שלך!
-
[QUOTE]
מאט-
"מאצ׳ופ,זנק גבוה לאויר וחמוק מהמתקפה המשולשת!" אתה פוקד על מאצ'וק שמקשיב לך וברגע האחרון קופץ הצידה ומתחמק מן המתקפה שמתפוצצת על הקרקע. מאצ'וק מנצל את המומנטום וקופץ לכיוונו של מגנטון המופתע ומפיל אותו לקרקע במתקפת שבירת לבנים חזקה במיוחד. מגנטון מתעלף במקום. "כל הכבוד מאמן צעיר" וואטסון משבח אותך בחיוך כשהוא משיב את מגנטון לפוכדור. "זהו הפוקימון האחרון שלי. בהצלחה" הוא מוסיף וזורק פוכדור שלישי, ממנו קרן אור יוצאת ועל הזירה נעמד פוקימון זאב חשמלי רושף שיניים לכיוונו של מאצ'וק
מה תעשה?
[/QUOTE]
אין לי מה לשלוח לך... פישלת. קורה...
~
"מאצ׳וק בוא נראה לו ממה אנחנו עשויים!" אקרא בהתרגשות. "פיקוס אנרגיה, אז השתמש בבעיטה נמוכה ושבירת לבנים! צא!"
-
[QUOTE]ג'יי-
חחחח זה שהם גנבו לא אומר שאתה היית יכול לקחת את הסחורה, פשוט סיפרו לך את זה
"המממ, המינון הזה נראה כמו אימון טוב לטראפינץ'" אתה אומר ומשחרר את טראפינץ' מהפוכדור. טראפינץ' מתחפר במהירות ופוגע בעוצמה במינון עם חפירה, שלאחריה הוא פותח את פיו ומזמזם, יוצר מולו אבן גדולה שפוגעת במינון. מינון מתנשם אך אינו מוותר, הוא רץ במהירות לטראפינץ' וסותר לו פעמיים. מה תעשה?[/QUOTE]
הוא... סותר לו? נשבע בחרון אפי, המיינון הזה עומד להפוך לאוכל למנקטריקים
------------------------------------------------------
"קדימה טראפינץ', אתה הרבה יותר חזק ממנו! חפירה, ואז תצא מתחתיו ותעיף אותו לאוויר!"
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"פורט-הגיע הזמן להראות את המהירות שלך! אני רוצה שתרוצי לכיוונית אקראיים ככה שיהיה קשה יותר לאוזמריל לפגוע בך. בשנייה שתהיה לך הזדמנות תשתמשי בגל ניצוץ הכי חזק שאת יכולה!. אזומאריל עטוף כרגע במים ומוליכות החשמל של המים תגדיל את חוזק ההתקפה שלך!" את פוקדת במהירות, פורט מתנשמת אך לא מוותרת. אזומארייל יוצא למתקפה נוספת של סילון אקווה, רק שהפעם הוא חג מעל פורט ומכוון לעברה אקדח מים. פורט מתחמקת באלגנטיות ובמיומנות מאקדחי המים ומצליחה להטיל על אזומארייל אתגר. פורט החכמה מנסה להבין את מוחו של אזומארייל, היא נעמדת במקום כשאזומארייל שועט אליה, ובדיוק ברגע הנכון היא קופצת לגובה ותוקפץ בגל ניצוץ עוצמתי שמחשמל את אזומארייל בחוזקה, הנזק עצמו מוכפל בגלל המים המוליכים חשמל, "אזומארייל לא!" אליס קוראת במהירות אך אזומארייל נופל על הקרקע מעולף לחלוטין. הפוקימונים שלך מריעים לפורט שלוקחת לעצמה רגע של אוויר לפני שהיא מחייכת וממלמלת את שמה בקול חמוד "פורט!". אליס משיבה את אזומארייל לפוכדור ומחייכת. "איזה כיף. אני ממש נהנית!" אליס אומרת בחיוך ושולפת פוכדור שלישי לאוויר, אותו היא זורקת לאוויר ממנו יוצא החוצה [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG]אוניקס ענקי ששואג בעוצמה "אוניייקסססס". פורט מעט מפחדת, אך נשארת לעמוד איתנה למול האתגר. "אוניקס קדימה! אנחנו חזקים! תשתמש בחפירה!" אליס קוראת ואוניקס הכביר מתחיל להתחפר בקרקע בזמן שהוא מרעיד אותה, משאיר את פורט המפוחדת להביט בחשש מסביב. מה תעשי?
[/COLOR][COLOR=#800080][B]מאט-
לא סתם אבל.. בכל מקרה שלח[/B]
[RIGHT]"מאצ׳וק בוא נראה לו ממה אנחנו עשויים!" אתה קורא נרגש. "פיקוס אנרגיה, אז השתמש בבעיטה נמוכה ושבירת לבנים! צא!" אתה מוסיף והקרב מתחיל. מאצ'וק לוקח נשימה עמוקה ויוצא לקרב. הוא ממקד את כוחו ומתחיל לרוץ לכיוונו של מנקטריק כשרגלו שלופה לבעיטה חזקה וכואבת, "מנקטריק התחמק" וואטסון קורא ומנקטריק רץ במהירות אדירה הצידה, מתחמק מהמתפקה של מאצ'וק. "ניב קרח!" וואטסון קורא ומנקטריק פותח את פיו ושבבי קרח מתחילים לצאת ממנו, מנקטריק קופץ על מאצ'וק ונושך אותו בעוצמה, מקפיא לחלוטין את ידו הימנית בה עמד לתקוף, מאצ'וק החכם פועל במהירות ומחליט לפגוע במנקטריק ביד הקפואה, להוסיף עוצמה למכה. כך הוא עושה. גוש הקרח סביב ידו של מאצ'וק פוגע במנקטריק ובולם אותו לקרקע, את שאר הקרה מאצ'וק שובר בעזרת ידו השמאלית. מנקטריק מעט מתנשם אך מתעשת במהירות, "מהלך מאוד חכם של מאצ'וק. אהבתי את היצירתיות" וואטסון אומר בחיוך, "קדימה מנקטריק. מתקפה מהירה ותשלב את זה עם מכת ברק!" וואטסון פוקד על מנקטריק. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][RIGHT][B]ג'יי-
חחחח כן! הוא לא פראייר!![/B]
"קדימה טראפינץ', אתה הרבה יותר חזק ממנו! חפירה, ואז תצא מתחתיו ותעיף אותו לאוויר!" אתה קורא, וטראפינץ' מתחפר במהירות בקרקע, ולאחר שניות מועטות הוא פורץ מתחת למינון ופוגע בו בעוצמה. מעלף אותו לגמרי! אתה מרגיש שטראפינץ' התחזק, "טראפ טראפינץ'!" טראפינץ' אומר ונראה שבע רצון מהקרב. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd][/COLOR]
-
[quote]ג'יי-
חחחח כן! הוא לא פראייר!!
"קדימה טראפינץ', אתה הרבה יותר חזק ממנו! חפירה, ואז תצא מתחתיו ותעיף אותו לאוויר!" אתה קורא, וטראפינץ' מתחפר במהירות בקרקע, ולאחר שניות מועטות הוא פורץ מתחת למינון ופוגע בו בעוצמה. מעלף אותו לגמרי! אתה מרגיש שטראפינץ' התחזק, "טראפ טראפינץ'!" טראפינץ' אומר ונראה שבע רצון מהקרב. מה תעשה?
[/quote]
וגם אני לא xd יש לי חתיכת צב קורע-ישבנים!
ואתה תצטרך לסלוח לי על העיר הבאה, אני רגיל להגיד מאוויל מגיל שמונה בערך חחח
ואני לא מאמין שעליתי על זה רק עכשיו, אבל
-----------------------------------------
"עבודה מעולה, טראפינץ'! בקצב הזה אתה תתפתח לצורה הבאה שלך בכלום זמן!" אומר לטראפינץ' ואשבח אותו על העבודה היפה. לאחר מכן, אשיב את טראפינץ' בחזרה לפוקדור על מנת שינוח מעט מן הקרב ואשוב להתקדם לעבר מאוויל עד שמשהו אחר יתפוס את תשומת ליבי.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501826][COLOR=#800080][B]מאט-
[/B][RIGHT]"מאצ׳ופ,זנק גבוה לאויר וחמוק מהמתקפה המשולשת!" אתה פוקד על מאצ'וק שמקשיב לך וברגע האחרון קופץ הצידה ומתחמק מן המתקפה שמתפוצצת על הקרקע. מאצ'וק מנצל את המומנטום וקופץ לכיוונו של מגנטון המופתע ומפיל אותו לקרקע במתקפת שבירת לבנים חזקה במיוחד. מגנטון מתעלף במקום. "כל הכבוד מאמן צעיר" וואטסון משבח אותך בחיוך כשהוא משיב את מגנטון לפוכדור. "זהו הפוקימון האחרון שלי. בהצלחה" הוא מוסיף וזורק פוכדור שלישי, ממנו קרן אור יוצאת ועל הזירה נעמד פוקימון זאב חשמלי רושף שיניים לכיוונו של מאצ'וק [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/310.gif[/IMG] מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#006400]"אני פה לטובתך בוויזל" אתה אומר לו ומושיט את ידייך קדימה, למקרה ויתקוף אותך. בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אתה מציע בנחמדות, בוויזל לא נראה מתרשם בקלות, הוא מנופף את ידו בלגלוג. "בווי בווי". הוא מסתובב וחוזר להתאגרף בידיו, אתה לא יודע מה לעשות. עד כשלפתע אתה שומע קול של נערה צועק, "בוויזל!!! בבקשה תחזור בוויזל!!" בוויזל נתקף בהלה, ומתחיל להימלט במהירות לכיוון אחר של היער, משאיר אותך מאחור. מה תעשה?[/COLOR]
[/RIGHT]
[COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-[/B]
"ווירליפד השתמש בגלגול במקום מבלי לזוז, הסתחרר כמו גלגל מכונית מהירה במיוחד. הכי מהר שאתה יכול וברח מן הכדור אחורה ואז הצידה, וצא אל ליבאני בכל הכוח זנק אלי ומן הגלגול טוס לפניה מסתובב עם זנב רעל נוסף!״ אתה פוקד על ווירליפד בביטחון ומקווה בכל רוחך שהמהלך יצליח. ווירליפד מתחיל להתגלגל במקום, חתיכות דשא ואדמה עפות מכל הכיוונים כשליבאני משגר את כדור האנרגיה, ווירליפד נותן גז ומתחמק ממנו בהצלחה. ווירליפד משנה כיוון, הוא נוסע בכל המהירות לליבאני שנפגע בעוצמה חזקה מזנב הרעל, אתה מצליח לזהות סימני התנשמות ראשונים ממנו. "קרן סולארית!!" בארג' קורא וליבאני מתרכז ויורה במהירות קרן לבנה ועצומה שפוגעת בווירליפד ומסבה לו נזק גדול. אתה יודע שלקרן סולארית לוקח זמן להיטען, אך אתה מבין שבגלל השמש הנוצצת הטעינה שלה הרבה יותר מהירה. ליבאני לא עוצר לרגע ומתחיל לזהור בירוק. אתה מבין שהצליח לרפא חלק מהנזק שנגרם לו באמצעות סינטזה. "קדימה ליבאני! מהלך הדגל שלנו! נסיים את הקרב!" בארג' אומר במהירות וליבאני יורה כמות גדולה של חוטים שפוגעת בווירליפד! קושרת אותו לחלוטין לקרקע, ווירליפד כעת נראה כמו גלגל שנפל על צידו, דבוק לקרקע ואינו מסוגל להסתובב הרבה, "קרן סולארית שוב!" בארג' קורא ומצביע על ווירליפד, בעוד ליבאני קופץ לגובה, וטוען קרן סולארית שבקרוב מאוד תפגע בווירליפד! מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
כמה נזק כבר קרן סולרית יכולה לגרום לפוקימון חרק ורעל לעזזל?! אין כמעט השפעה של מתקפות עשב על הסוגים האלה, בטח שלא ביחד.
~~~~~
״ווירליפד השתמש בטיל סיכות בכל הכוח וכך תחליש ותעקב מעט את הקרן הסולרית, בזמן הזה השתמש בהגנת ברזל.״ אומר בתגובה לקרן הסולרית ואחזיק אצבעות שזה יספיק...
לאחר מכן אפקוד ״עכשיו ווירליפד מתקפת מחבש, קרע מעלייך את כל החוטים, עמוד וצא לדרוס אותו בכל העוצמה כשתגיע אליו עמוד עליו והסתחרר עם מחבש בלי רחמים!״
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חחחח הכל טוב [/B]
[RIGHT]"עבודה מעולה, טראפינץ'! בקצב הזה אתה תתפתח לצורה הבאה שלך בכלום זמן!" אתה אומר בביטחון שטראפינץ' פותח וסוגר את פיו. אתה משיב את טראפינץ' לפוכדור וממשיך ללכת. אתה עוקף דשא ושיחים רבים בעודך נושם את אוויר הבריזה הטובה, אתה מביט לרחוק ומצליח לראות מספר [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/458.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/458.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/458.gif[/IMG] קופצים וצוחקים במי האוקיינוס אך הם כל כך רחוקים ממך. אתה ממשך ללכת כשאתה כבר מתחיל לראות את העיר ממולך, אם כי עוצרים את דרכך שלושה פוקימונים [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/296.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/294.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/020.gif[/IMG] שחוסמים את דרך המעבר ומאיימים על [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/300.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/300.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/039.gif[/IMG] שנראות מפוחדות מאוד מהפוקימונים המאיימים. מה תעשה?
חחחחח נו אז מה!! ליבאני חזק! וזה שרשמתי שזה גרם לו הרבה נזק לא אומר שהוא התעלף, פשוט שזה גרם לו הרבה נזק! חחח[/B]
[RIGHT]״ווירליפד השתמש בטיל סיכות בכל הכוח וכך תחליש ותעקב מעט את הקרן הסולרית, בזמן הזה השתמש בהגנת ברזל.״ אתה קורא במהירות, מחזיק לווירליפד אצבעות שיצליח לצאת ממכשול החוטים של ליבאני. ווירליפד יורה טילי סיכות מהירים וחדים שחותכים במהירות את חוטי המשי של ליבאני ויוצרים התנגשות גדולה בקרן הסולארית שבכל זאת מצליחה לפגוע בווירליפד. עשן נוצר במקום אך הוא מתפזר במהרה. וורליפד התחסן בהגנת ברזל ונראה שלא נפגע כמעט בכלל. ״עכשיו ווירליפד מתקפת מחבש, קרע מעלייך את כל החוטים, עמוד וצא לדרוס אותו בכל העוצמה כשתגיע אליו עמוד עליו והסתחרר עם מחבש בלי רחמים!״ אתה מוסיף במהירות ווירליפד מתחיל להסתחרר ולהתגלגל, לנוע במהירות וקורע לחלוטין את חוטי המשי של ליבאני! ווירליפד מתעורר לחיים ומתחיל להתגלגל במהירות לכיוונו של ליבאני במתקפת מחבש מטורפת ומצליח לפגוע בו בעוצמה אדיר! ווירליפד לא נע מליבאני שמתקשה לקום ולהשיב מלחמה, ווירליפד מצדו ממשיך להתגלגל בעוצמה. "ליבאני לא!" בארג' צועק בדאגה אך ללא הועיל. ווירליפד ממשיך להתגלגל עד שהוא חושב שמספיק. ליבאני שוכב על הקרקע ושרוע עליה. מעולף לחלוטין!!! "ליבאני לא יכול להילחם. ווירליפד הוא המנצח!" השופט קורא בקול רציני ואתה קופץ באושר וצועק הידד לשמיים! בארג' משיב את ליבאני לפוכדור שלו ומוחא לך כפיים כשהוא מתקרב אליך. "זה היה קרב מדהים. אני כל כך נהניתי. אתה מאמן כל כך מוכשר, ואני מצפה ממך לגדולות בליגה של אונובה. אני גאה בך כל כך!" בארג' מחמיא לך בחיוך מאוזן לאוזן כשהוא שולף מכיסו תג ירוק ונוצץ [/RIGHT]
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/8333562.png[/IMG] "הנה לך דרו שלבי. אני גאה להעניק לך את תג החרק של העיר קסטיליה. נשארו לך לצבור רק עוד חמישה כאלו בדרך לליגת אונובה הגדולה!" בארג' אומר בחיוך ואתה, נרגש לחלוטין מניח את התג בנרתיק התגים שלך, ליד שני התגים שכבר הספקת לצבור. ווירליפד מביט בך בחיוך, הוא מתגלגל ברחבי הזירה מאושר מהניצחון. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
חחחח הכל טוב
"עבודה מעולה, טראפינץ'! בקצב הזה אתה תתפתח לצורה הבאה שלך בכלום זמן!" אתה אומר בביטחון שטראפינץ' פותח וסוגר את פיו. אתה משיב את טראפינץ' לפוכדור וממשיך ללכת. אתה עוקף דשא ושיחים רבים בעודך נושם את אוויר הבריזה הטובה, אתה מביט לרחוק ומצליח לראות מספר
קופצים וצוחקים במי האוקיינוס אך הם כל כך רחוקים ממך. אתה ממשך ללכת כשאתה כבר מתחיל לראות את העיר ממולך, אם כי עוצרים את דרכך שלושה פוקימונים שחוסמים את דרך המעבר ומאיימים על שנראות מפוחדות מאוד מהפוקימונים המאיימים. מה תעשה?[/QUOTE]
"היי, זה לא נחמד!" אומר בכעס לעבר שלושת הפוקימונים המאיימים. "חזקים על חלשים, מה? בואו נראה אתכם מסתדרים נגד זה!" אומר ואוציא את שלושת הפוקדורים. "טורצ'יק, לומברה וטראפינץ'- צאו!" אקרא ואשחרר את שלושתם. "אל תדאגו, אנחנו נטפל בהם!" אחייך לעבר הג'יגליפאף והסקיטים. "נראה להם מה עושים לבריונים! טורצ'יק, מיקוד אנרגיה ואז גחלת על רטיקייט! לומברה, אגרוף שאיבה על לודראד! טראפינץ', קבר חול על מקוהיטה!"
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-[/B]
[RIGHT]"היי, זה לא נחמד!" אתה אומר במהירות ומשחרר את שלושת הפוקימונים שלך. "חזקים על חלשים, מה? בואו נראה אתכם מסתדרים נגד זה!" אתה מוסיף. טורצ'יק ממקד את האנרגיה שלו ויורה גחלת חזקה על רטייקייט שנכווה ורץ לאחור, אך חוזר ותוקף את טורצ'יק במתקפה מהירה חזקה. לומברה רץ וטוען אגרוף עוצמתי שפוגע בלודרד, אך לודרד הודף את המכה ודוחף את לומברה לאחור, מתחיל לצעוק בעוצמה ומכאיב לכל האוזניים של כולם! לאחר שהוא מפסיק הוא תוקף באגרוף קרח את לומברה שנהדף לאחור. טראיפנץ' מכתר את מקוהיטה בסלעים ופוגע בו בעוצמה. מקוהיטה שובר את הסלעים באמצעות ידיו השמנמנות ופוגע בטראפינץ' בעזרת שבירת לבנים עוצמתית. זוג הסקיטי וג'יגליפאף מריעים לפוקימונים שלך, אם כי הקרב אינו נגמר כלל. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
"היי, זה לא נחמד!" אתה אומר במהירות ומשחרר את שלושת הפוקימונים שלך. "חזקים על חלשים, מה? בואו נראה אתכם מסתדרים נגד זה!" אתה מוסיף. טורצ'יק ממקד את האנרגיה שלו ויורה גחלת חזקה על רטייקייט שנכווה ורץ לאחור, אך חוזר ותוקף את טורצ'יק במתקפה מהירה חזקה. לומברה רץ וטוען אגרוף עוצמתי שפוגע בלודרד, אך לודרד הודף את המכה ודוחף את לומברה לאחור, מתחיל לצעוק בעוצמה ומכאיב לכל האוזניים של כולם! לאחר שהוא מפסיק הוא תוקף באגרוף קרח את לומברה שנהדף לאחור. טראיפנץ' מכתר את מקוהיטה בסלעים ופוגע בו בעוצמה. מקוהיטה שובר את הסלעים באמצעות ידיו השמנמנות ופוגע בטראפינץ' בעזרת שבירת לבנים עוצמתית. זוג הסקיטי וג'יגליפאף מריעים לפוקימונים שלך, אם כי הקרב אינו נגמר כלל. מה תעשה?[/QUOTE]
"ככה, מה?" אומר ואחשוב בזריזות. "אין בעיה, אנחנו משנים טקטיקה, חברים!" טראפינץ', אני רוצה שתשתמש בחפירה ותיצור בור גדול שלתוכו ייפלו שלושת הפוקימונים. לומברה וטורציק, אני דוחפים אותם אל תוך הבור באמצעות הגחלת ואקדחי המים העוצמתיים שלכם! אחרי שהם נופלים, טראפינץ', תשתמש בקבר אבן ותכלא שם את שלושתם!"
-
[QUOTE]
מאט-
לא סתם אבל.. בכל מקרה שלח
"מאצ׳וק בוא נראה לו ממה אנחנו עשויים!" אתה קורא נרגש. "פיקוס אנרגיה, אז השתמש בבעיטה נמוכה ושבירת לבנים! צא!" אתה מוסיף והקרב מתחיל. מאצ'וק לוקח נשימה עמוקה ויוצא לקרב. הוא ממקד את כוחו ומתחיל לרוץ לכיוונו של מנקטריק כשרגלו שלופה לבעיטה חזקה וכואבת, "מנקטריק התחמק" וואטסון קורא ומנקטריק רץ במהירות אדירה הצידה, מתחמק מהמתפקה של מאצ'וק. "ניב קרח!" וואטסון קורא ומנקטריק פותח את פיו ושבבי קרח מתחילים לצאת ממנו, מנקטריק קופץ על מאצ'וק ונושך אותו בעוצמה, מקפיא לחלוטין את ידו הימנית בה עמד לתקוף, מאצ'וק החכם פועל במהירות ומחליט לפגוע במנקטריק ביד הקפואה, להוסיף עוצמה למכה. כך הוא עושה. גוש הקרח סביב ידו של מאצ'וק פוגע במנקטריק ובולם אותו לקרקע, את שאר הקרה מאצ'וק שובר בעזרת ידו השמאלית. מנקטריק מעט מתנשם אך מתעשת במהירות, "מהלך מאוד חכם של מאצ'וק. אהבתי את היצירתיות" וואטסון אומר בחיוך, "קדימה מנקטריק. מתקפה מהירה ותשלב את זה עם מכת ברק!" וואטסון פוקד על מנקטריק. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני חייב למצוא דרך להפוך את המהירות שלו לטובתי. ואז זה הכה בי. כשמישהו רץ לעבר הקיר, עד כמה שהוא מהיר זה עד כמה שהמכה חזקה!
"מאצ׳וק רוץ נגדו בקונטרה ובעט בו בעיטה נמוכה!" אצעק בכל הכח תקטיל אותו שיפול ואז סיים אותו עם זריקת ססמית!"
-
[RIGHT]"ככה, מה?" אתה אומר ומשנה טקטיקה. טראפינץ' מקשיב למה שאתה אומר ונראה מעט חושש, הוא לא יכול ליצור בור כל כך גדול בשביל להכיל בו את שלושת הפוקימונים האלו, אך הוא מנסה בכל זאת. טראפינץ' מתחפר עמוק באדמה בעוד טורצ'יק ולומברה ממשיכים להילחם ברטיקייט ובלודרד. כעבור כמה דקות האדמה רועדת ומתרסקת לבור בגובה של שני מטרים. לומברה יורה אקדח מים חזק במיוחד וטורצ'יק ביחד איתו תוקף בגחלת חזקה. שניהם מצליחים להפיל את הפוקימונים לתוך הבור. כולכם שמחים אך השמחה עוד מוקדמת. קבר האבן שטראפינץ' השתמש כדי לכתר את הפוקימונים נשבר הודות לשבירת הלבנים של מקוהיטה, ולודרד זורק את שני החברים שלו החוצה כשהוא עצמו קופץ גבוה וחוזר לקרקע המקורית. כולכם חוששים שמה התוכנית לא צלחה במיוחד, והקרבות ממשיכים להתנהל כסדרם. טראפינץ' נושך את מקוהיטה בידו אך נהדף אחורנית, אם כי מקוהיטה מקבל נזק סביר. לודרד ולומברה מנהלים קרבות אגרופים קולניים ואילו טורצ'יק ורטיקייט נלחמים ביריבות גדולה מאוד. טורצ'יק התחרותי שורט את פרצופו של רטיקייט ומוסיף ניקור לפרצופו וממהר להתחמק ממתקפת הנשיכה שלו. טורצ'יק קופץ על גבו של רטיקייט ומשגר גחלת שמעלפת את רטיקייט במקום. טורצ'יק שמח על הניצחון אך הוא מביט בלומברה שנפל על הקרקע מנסה להתגונן מאגרוף קרח נוסף של לודרד, נחוש להגן על חברו לצוות טורצ'יק עט במהירות לכיוונו של לודרד כציפור טרף עד שלפתע קורה דבר מופלא! גופו של טורצ'יק מתחיל בבת אחת לזהור! כולם עוצרים את הקרבות שלהם ובוהים בטורצ'יק המשתנה! [B]טורצ'יק מתפתח! [/B]אתה מוסיף לבהות על המתרחש בהפתעה גמורה, אתה מבחין שידיים גדלות, ואילו גופו של טורצ'יק גדל גם הוא! לבסוף עומד מולכם פוקימון חדש [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/256.gif[/IMG] "קומבאסקין!" צועק הפוקימון שעמד במקום בו טורצ'יק עמד, אתה סורק את הפוקידע ומבין כי מדובר בהתפתחות של טורצ'יק, קומבאסקין. ציפורני ידו הימנית של קומבאסקין זוהרים בכחול כשהוא עט לכיוונו של לודרד ומכה בו מלמטה ומעיף אותו כמה מטרים אחורנית. [B]קומבאסקין למד חיתוך שמיים! [/B](sky uppercut) קומבאסקין [B]למד בעיטה כפולה! [/B]לודרד ומקוהיטה בורחים מהמקום, כשקומבסקין יורק לעברם מטח חם ולוהט של אש! [B]קומבאסקין למד להביור! [/B]טראפינץ' ולומברה נראים נרגשים בשביל חבר הצוות שלהם שהתפתח, ואילו קומבאסקין נראה חזק מאוד! מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#800080][B]מאט-
מה הקטע בלרשום סיים אותו? הקרב רק התחיל למה נראה לך שהוא ייגמר כל כך מהר?
[/B][RIGHT]"מאצ׳וק רוץ נגדו בקונטרה ובעט בו בעיטה נמוכה!" אצעק בכל הכח תקטיל אותו שיפול ואז סיים אותו עם זריקת ססמית!" אתה קורא. מאצ'וק רץ במהירות לכיוונו של מנקטריק אך נפגע מהמתקפה המהירה, מאצ'וק אינו מאבד את העשתונות ובועט במנקטריק ומצליח להסב לו נזק, אך מנקטריק מתעלם מן הכאב ונושך את מאצ'וק ומשתמש תוך כדי במכת ברק, שמחשמלת את מאצ'וק לחלוטין ומעלפת אותו. "מנקטריק!" נובח פוקימון הזאב וחוזר למול וואטסון, מחכה ליריב הבא שלו. יש לך שתי אפשרויות, או סוובלו או מרשטומפ. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
"ככה, מה?" אתה אומר ומשנה טקטיקה. טראפינץ' מקשיב למה שאתה אומר ונראה מעט חושש, הוא לא יכול ליצור בור כל כך גדול בשביל להכיל בו את שלושת הפוקימונים האלו, אך הוא מנסה בכל זאת. טראפינץ' מתחפר עמוק באדמה בעוד טורצ'יק ולומברה ממשיכים להילחם ברטיקייט ובלודרד. כעבור כמה דקות האדמה רועדת ומתרסקת לבור בגובה של שני מטרים. לומברה יורה אקדח מים חזק במיוחד וטורצ'יק ביחד איתו תוקף בגחלת חזקה. שניהם מצליחים להפיל את הפוקימונים לתוך הבור. כולכם שמחים אך השמחה עוד מוקדמת. קבר האבן שטראפינץ' השתמש כדי לכתר את הפוקימונים נשבר הודות לשבירת הלבנים של מקוהיטה, ולודרד זורק את שני החברים שלו החוצה כשהוא עצמו קופץ גבוה וחוזר לקרקע המקורית. כולכם חוששים שמה התוכנית לא צלחה במיוחד, והקרבות ממשיכים להתנהל כסדרם. טראפינץ' נושך את מקוהיטה בידו אך נהדף אחורנית, אם כי מקוהיטה מקבל נזק סביר. לודרד ולומברה מנהלים קרבות אגרופים קולניים ואילו טורצ'יק ורטיקייט נלחמים ביריבות גדולה מאוד. טורצ'יק התחרותי שורט את פרצופו של רטיקייט ומוסיף ניקור לפרצופו וממהר להתחמק ממתקפת הנשיכה שלו. טורצ'יק קופץ על גבו של רטיקייט ומשגר גחלת שמעלפת את רטיקייט במקום. טורצ'יק שמח על הניצחון אך הוא מביט בלומברה שנפל על הקרקע מנסה להתגונן מאגרוף קרח נוסף של לודרד, נחוש להגן על חברו לצוות טורצ'יק עט במהירות לכיוונו של לודרד כציפור טרף עד שלפתע קורה דבר מופלא! גופו של טורצ'יק מתחיל בבת אחת לזהור! כולם עוצרים את הקרבות שלהם ובוהים בטורצ'יק המשתנה! טורצ'יק מתפתח! אתה מוסיף לבהות על המתרחש בהפתעה גמורה, אתה מבחין שידיים גדלות, ואילו גופו של טורצ'יק גדל גם הוא! לבסוף עומד מולכם פוקימון חדש
"קומבאסקין!" צועק הפוקימון שעמד במקום בו טורצ'יק עמד, אתה סורק את הפוקידע ומבין כי מדובר בהתפתחות של טורצ'יק, קומבאסקין. ציפורני ידו הימנית של קומבאסקין זוהרים בכחול כשהוא עט לכיוונו של לודרד ומכה בו מלמטה ומעיף אותו כמה מטרים אחורנית. קומבאסקין למד חיתוך שמיים! (sky uppercut) קומבאסקין למד בעיטה כפולה! לודרד ומקוהיטה בורחים מהמקום, כשקומבסקין יורק לעברם מטח חם ולוהט של אש! קומבאסקין למד להביור! טראפינץ' ולומברה נראים נרגשים בשביל חבר הצוות שלהם שהתפתח, ואילו קומבאסקין נראה חזק מאוד! מה תעשה?[/QUOTE]
ָעצה קטנה, כשאחד השחקנים במ"ת מנהל קרב של שניים מול שניים ומעלה זה מאוד יעזור אם תרשום למטה בסוף התגובה אילו פוקימונים התעלפו ואילו עדיין בקרב.
------------------------------------------------------------------------------------------
ושלא תעזו לחזור ולהטריד את הפוקימונים המסכנים האלה יותר בחיים!" אקרא לעבר לודראד ומקוהיטה. "על זה אני מדבר!" אקרא בשמחה ואחייך לעבר קומבאסקין. " אני כלכך גאה בך. בכם, בשלושתיכם. עשיתם עבודה מעולה." אומר בשמחה ואחזיר את שלושתם לפוקדורים על מנת שינוחו מן הקרב. "אני מקווה שהכול יהיה בסדר מעכשיו" אומר ואחייך לעבר שלושת הפוקימונים. "אני לא חושב שהם יחזרו. ואם כן... אני אחזור לכאן כדי לטפל בהם." אומר לשלושת הפוקימונים ואמשיך להתקדם.
-
[QUOTE]אט-
מה הקטע בלרשום סיים אותו? הקרב רק התחיל למה נראה לך שהוא ייגמר כל כך מהר?
"מאצ׳וק רוץ נגדו בקונטרה ובעט בו בעיטה נמוכה!" אצעק בכל הכח תקטיל אותו שיפול ואז סיים אותו עם זריקת ססמית!" אתה קורא. מאצ'וק רץ במהירות לכיוונו של מנקטריק אך נפגע מהמתקפה המהירה, מאצ'וק אינו מאבד את העשתונות ובועט במנקטריק ומצליח להסב לו נזק, אך מנקטריק מתעלם מן הכאב ונושך את מאצ'וק ומשתמש תוך כדי במכת ברק, שמחשמלת את מאצ'וק לחלוטין ומעלפת אותו. "מנקטריק!" נובח פוקימון הזאב וחוזר למול וואטסון, מחכה ליריב הבא שלו. יש לך שתי אפשרויות, או סוובלו או מרשטומפ. מה תעשה? [/QUOTE]
"מארשטומפ,כנס לקרב!" אקרא במהירות ואחזיר את מאצ׳וק. "לחמת היטב." אלחש ספק לו ספק לי. אני עוצם את עיניי. מארשטומפ הוא פוקימון חזק ביותר ואני סומך עליו להפגין עוצמה בקרב. אבל אני לא רוצה לפעול רק בכוח. צריך אסטרטגיה. מארשטומפ חסין ממתקפות חשמל עצם היותו פוקימון אדמה, מה שמקנה לו את היכולת לירות בוץ בכמות אדירה. בוץ מבודד חשמל וחלקלק.
אני מקליק באצבעותי וקורא בהתרגשות. יש לי תכנית. "מארשטומפ, זאת ההזדמנות שלך להראות לי כמה חזק נהיית! השתמש בירי בוץ ישירות על הזירה בכמויות אדירות. אל תפסיק לרגע, פשוט תמלא את הזירה! אחר כך, תירה אקדח מים אחורי וכך תעיף את עצמך כמו סילון ותחליק על הבוץ כדי לתפוס עוד מהירות ואז בהזדמנות הראשונה דחוף את מנקטריק על מנת להפיל אותו! כוון לרגליים!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1501826][COLOR=#800080][B][/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#006400]"אני פה לטובתך בוויזל" אתה אומר לו ומושיט את ידייך קדימה, למקרה ויתקוף אותך. בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אתה מציע בנחמדות, בוויזל לא נראה מתרשם בקלות, הוא מנופף את ידו בלגלוג. "בווי בווי". הוא מסתובב וחוזר להתאגרף בידיו, אתה לא יודע מה לעשות.
[/COLOR][/QUOTE]
אני עומד ומחכה איפה שאני. 'בוויזל בורח מהמאמנת שלו כמו מאש. נראה לי שהגיע הזמן שאני אנהל איתה שיחה קצרה' אחשוב ואחכה לה. ארוץ קצת במקום כיד להיראות מיודע ומותש עד שהיא תבוא. כשהיא תבוא, אתנשף ואומר:"את גם מחפשת את הבוויזל? היצור החמקמק הזה! ברח לי מהידיים לפני שנייה! אני לא יכול לתאר כמה אומללה המאמנת שלו מרגישה בלעדיו..." אומר בעצב משוחק היטב ואחשוב 'בוא נקווה שהיא תקנה את זה. למיטב זכרוני, אני אל שחקן עד כדי כך גרוע...'.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501833]
חחחחח נו אז מה!! ליבאני חזק! וזה שרשמתי שזה גרם לו הרבה נזק לא אומר שהוא התעלף, פשוט שזה גרם לו הרבה נזק! חחח[/B]
[RIGHT]״ווירליפד השתמש בטיל סיכות בכל הכוח וכך תחליש ותעקב מעט את הקרן הסולרית, בזמן הזה השתמש בהגנת ברזל.״ אתה קורא במהירות, מחזיק לווירליפד אצבעות שיצליח לצאת ממכשול החוטים של ליבאני. ווירליפד יורה טילי סיכות מהירים וחדים שחותכים במהירות את חוטי המשי של ליבאני ויוצרים התנגשות גדולה בקרן הסולארית שבכל זאת מצליחה לפגוע בווירליפד. עשן נוצר במקום אך הוא מתפזר במהרה. וורליפד התחסן בהגנת ברזל ונראה שלא נפגע כמעט בכלל. ״עכשיו ווירליפד מתקפת מחבש, קרע מעלייך את כל החוטים, עמוד וצא לדרוס אותו בכל העוצמה כשתגיע אליו עמוד עליו והסתחרר עם מחבש בלי רחמים!״ אתה מוסיף במהירות ווירליפד מתחיל להסתחרר ולהתגלגל, לנוע במהירות וקורע לחלוטין את חוטי המשי של ליבאני! ווירליפד מתעורר לחיים ומתחיל להתגלגל במהירות לכיוונו של ליבאני במתקפת מחבש מטורפת ומצליח לפגוע בו בעוצמה אדיר! ווירליפד לא נע מליבאני שמתקשה לקום ולהשיב מלחמה, ווירליפד מצדו ממשיך להתגלגל בעוצמה. "ליבאני לא!" בארג' צועק בדאגה אך ללא הועיל. ווירליפד ממשיך להתגלגל עד שהוא חושב שמספיק. ליבאני שוכב על הקרקע ושרוע עליה. מעולף לחלוטין!!! "ליבאני לא יכול להילחם. ווירליפד הוא המנצח!" השופט קורא בקול רציני ואתה קופץ באושר וצועק הידד לשמיים! בארג' משיב את ליבאני לפוכדור שלו ומוחא לך כפיים כשהוא מתקרב אליך. "זה היה קרב מדהים. אני כל כך נהניתי. אתה מאמן כל כך מוכשר, ואני מצפה ממך לגדולות בליגה של אונובה. אני גאה בך כל כך!" בארג' מחמיא לך בחיוך מאוזן לאוזן כשהוא שולף מכיסו תג ירוק ונוצץ [/RIGHT]
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/8333562.png[/IMG] "הנה לך דרו שלבי. אני גאה להעניק לך את תג החרק של העיר קסטיליה. נשארו לך לצבור רק עוד חמישה כאלו בדרך לליגת אונובה הגדולה!" בארג' אומר בחיוך ואתה, נרגש לחלוטין מניח את התג בנרתיק התגים שלך, ליד שני התגים שכבר הספקת לצבור. ווירליפד מביט בך בחיוך, הוא מתגלגל ברחבי הזירה מאושר מהניצחון. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אקרא אל ווירליפד להתגלגל אליי אניח יד עליו ואלטף בזהירות את גופו הקשיח. ״כמה התחזקת מאז היית וויניפד קטן. אני גאה מאוד!״ אתכופף ואלחש לו, כשאני מאושר עד השמיים.
אודה לבארג׳ ושוב אלחץ את ידו ״זה היה קרב מרהיב שבאמת הכל היה יכול לקרות בו. תודה רבה, למדתי המון!״ אסביר את עצמי קורן מהתלהבות. אחזיר את כולם לנוח ואצא מן המכון מנופף לו לשלום. מסמס לניקולס ולהוריי סלפי שלי עם תג במכון החדש ושורה ״השלישי בידי!״ ומחכ אולי להודעה מניקולס מה לעשות. אלך לשבת בצל בנתיים על איזה ספסל להרגע מעט.
-
"[RIGHT]ושלא תעזו לחזור ולהטריד את הפוקימונים המסכנים האלה יותר בחיים!" אתה צועק לעבר הפוקימונים המתרחקים. רטייקייט מתעורר מהעילפון ולמראה קומבאסקין החזק הוא מתחיל לנוס אחריהם. אתה מביט בקומבאסקין בהתלהבות, קומבאסקין צוחק ומניף את טפריו מעלה ומטה. " אני כלכך גאה בך. בכם, בשלושתיכם. עשיתם עבודה מעולה." אתה מוסיף והפוקימונים שלך נראים מרוצים מאוד מהאימון הפתאומי שנתקלו בו. אתה משיב את כולם לפוכדורים למנוחה ארוכה, בזמן שאתה פונה לזוג הסקיטי ולגי'גליפאף "אני מקווה שהכול יהיה בסדר מעכשיו". שלושת הפוקימונים קופצים מאושר ומודים לך מאוד! זוג הסקיטי והג'יגליפאף מתחילים לרוץ לכיוון העיר מיובייל ואתה אחריהם! כעבור 10 דקות נוספות אוהת סופסוף נכנס לפאתי העיר. העיר כשלעצמה נינוחה מאוד. אתה שומע מעוברי אורח על חוף הים הקטן הנמצא מזרחית לעיר, על המעון היום שנמצא מערבה לה, ועל שדות המאמנים והפוקימונים הנמצאים סביב המעון. העיר עצמה הומה אנשים ופוקימונים. כמובן שאתה מצליח להבחין במכון העיר השלישי בעיר, מכון החשמל. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[B]מא[/B][/COLOR][/RIGHT][COLOR=#800080][RIGHT][B]ט-
שים לב מה מרשטומפ עושה בעדכון הזה. בגלל שהוא פוקימון אדמה זה מן כישרון שהוא קיבל, זה מאוד שימושי[/B]
"מארשטומפ,כנס לקרב!" אתה קורא במהירות ומצביע על מנקטריק. "מרש מרשטומפ!" מרשטומפ אומר בהתרגשות ועומד איתן מול מנקטריק. אתה משיב את מאצ'וק המעולף לפוכדור, לחמת היטב." אתה לוחש לו, מודה לו על הקרב המצוין שנתן. אתה שוקל את כלל יחסי הכוחות של הקרב, אתה מניח לעצמיך שלמרשטומפ יש יתרון משמעותי, אך אתה לא נותן לזה לזלזל ביריב הלא צפוי שלך. אתה מקיש באצבעותיך כשאתה מחליט על אסטרטגיה. "מארשטומפ, זאת ההזדמנות שלך להראות לי כמה חזק נהיית! השתמש בירי בוץ ישירות על הזירה בכמויות אדירות. אל תפסיק לרגע, פשוט תמלא את הזירה! אחר כך, תירה אקדח מים אחורי וכך תעיף את עצמך כמו סילון ותחליק על הבוץ כדי לתפוס עוד מהירות ואז בהזדמנות הראשונה דחוף את מנקטריק על מנת להפיל אותו! כוון לרגליים!". מרשטומפ יוצא למשימה, מרשטומפ פוער את פיו ויורה כמויות אדירות של בוץ' רטוב וסמיך, שאט אט ממלאים את כל הזירה. "מנקטריק! קדימה לפני שתהיה בחיסרון! תשתמש בחפירה!" וואטסון קורא ומנקטריק מתחיל להתחפר בקרקע. מרשטומפ חודל מיריית הבוץ ומצמיד את ידיו לקרקע, מרשטומפ סוג של עומד על 4, אתה שם לב שראשו ממוקד והסנפיר שלראשו זז ימינה ושמאלה. אתה סורק את הפוקידע, לא מבין מה פשר ההתנהגות הזאת, ובעצם מגלה שמרשטומפ מסוגל להרגיש תנועות מתחת לאדמה, הסנפיר שלראשו משמש כמעין סונאר מיוחד שמזהה גופים שונים. מרשטומפ נעמד כשלפתע בור נפער מצדו הימני, מנקטריק קופץ ממנו אך מרשטומפ חזה את ההתקפה והספיק להתחמק ממנה באתלטיות. כעת מרשטומפ ממשיך את ההוראות שלך, הוא יורה אקדח מים ונותן לעצמו דחיפה שמאפשרת לו לדחוף את מנקטריק בעוצמה באמצעות מתקפת בלימה שפוגעת במנקטריק. אתה מתחיל לזהות סימני התעייפות ממנקטריק, אך זה לא עוצר ממנקטריק לתקוף בנשיכה את מרשטומפ שזועק בכאב. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-[/B]
אתה עומד במקום, לא רודף אחריי בוויזל ומחליט להישאר במקומך. אתה מבין שלבוויזל ישנה בעיה עם המאמנת שלו, ואתה מרגיש שאתה חייב לדבר איתה. אתה מחכה כמה רגעים ולפתע נערה בגיל 14 רצה אליך וצועקת לשובו של בוויזל. "סליחה! ראית כאן במקרה בוויזל? הוא כל הזמן בורח לי..בפעם האחרונה שהוא עשה זאת מצאתי אותו כאן" הנערה שואלת אותך ואתה מהנהן לאישור, מנסה להיות אמין כמה שיותר. את גם מחפשת את הבוויזל? היצור החמקמק הזה! ברח לי מהידיים לפני שנייה! אני לא יכול לתאר כמה אומללה המאמנת שלו מרגישה בלעדיו..." אתה אומר. הנערה מביטה בך בעיניים פעורות. "באמת? לאן הוא ברח?! אני המאמנת שלו!!" הנערה אומרת בצעקות. "הוא כל הזמן בורח לי..יש לי תחרות סרט עוד יומיים והוא כל הזמן לא רוצה להשתתף! אני מאוד קשורה אליו וקשה לי בלעדיו!" הנערה אומרת, ומתחילה לרוץ במהירות לכיוון בו הלך בוויזל, מתרחקת ממך. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#800080][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
חחחחח מדמיין אותך שולח סנאפצ'אט לכולם[/B]
ווירליפד מתקרב אליך כשאתה מניח את ידיך בזהירות ומלטף את גופו הקשיח. ״כמה התחזקת מאז היית וויניפד קטן. אני גאה מאוד!״ אתה משבח את הפוקימון שלך שנראה מאוד מסופק מעצמו, אתה לוחש לו שהוא גרם לך להיות מאושר, "ווי ווי ווירליפד!" ווירליפד משיב לך בקול חם ומלטף אותך בעדינות בעזרת מחושיו הארוכים. אתה מודה לבארג' ולוחץ את ידו שנית. ״זה היה קרב מרהיב שבאמת הכל היה יכול לקרות בו. תודה רבה, למדתי המון!״ אתה מחמיא לבארג' שמחייך אליך. "הוא באמת היה מרהיב.." הוא משיב לך בחיוך. אתה לוקח את הפוקידע ומצלם את עצמיך עם התג השלישי, פעם לבד, פעם עם ווירליפד ופעם אחת אתה, ווירליפד ובארג' וכולכם עושים פרצוף מצחיק למצלמה. אתה יוצא מן המכון ומנופף לבארג' לשלום, לא לפני שהוא נותן לך חיבוק אוהב, "תשמור על עצמיך שם..אני מאמין שתוכל להגן על עצמיך" בארג' צועק לך בחיוך וחוזר לתוך המכון, כשאתה שולח הודעה לניקולס, שואל אותו לאן להמשיך. עד שניקולס יענה לך אתה מתיישב ליד אחת המזרקות, מביט במים הכחולים ונושם עמוק, מנסה לעכל את אירוע היום. השעה כבר שתיים עשרה בצהריים, ואתה מקבל הודעה מניקולס. "מזל טוב! ידעתי שתצליח. יש לך אור ירוק להמשיך. בהצלחה בדרך 4 ובמדבר המפלט". אתה קם, מוכן לתמיד ויוצא לדרך. אתה מגיע לאחר כרבע שעה לשער המעבר מהעיר קסטליה, מביט בפעם האחרונה בעיר, נושם את האוויר שלה וממשיך הלאה. דרך 4 נפרשת בפניך, מדובר בדרך עירונית, מספר בנייני עירייה עומדים הצידה כשתהלוכה של מאמנים הולכת קדימה. אתה מביט במדבר הנפרש בפניך, שלט הוראות מעץ מקבל את פניך ואתה מעט חושש, אתה מבין שיש לך עד שש בערב להגיע לתחנת הביניים שבאמצע המדבר, לחצות אותו ביום זה לא אפשרי. "פנו לי את הדרך! מאמנת שהשיגה את תג החרק שלה אתמול עוברת לעיר הבאה!" אתה שומע קול צחוק ומתלהב של נערה, שרצה [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/143.gif[/IMG]ביחד עם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/496.gif[/IMG]לצידה. הצמד פשוט פורץ את חומות האנשים ודוחף מעט מהם, חלקם צוחקים עליהם אך לא נראה שלנערה ולסרבין שלה כל כך אכפת. שניהם שועטים לכיוון המדבר. אתה מזהה עמדת מים לידך, עם בחור מבוגר המבקש לתת מים למאמנים, שלא יתביישו באמצע המדבר. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
"
ושלא תעזו לחזור ולהטריד את הפוקימונים המסכנים האלה יותר בחיים!" אתה צועק לעבר הפוקימונים המתרחקים. רטייקייט מתעורר מהעילפון ולמראה קומבאסקין החזק הוא מתחיל לנוס אחריהם. אתה מביט בקומבאסקין בהתלהבות, קומבאסקין צוחק ומניף את טפריו מעלה ומטה. " אני כלכך גאה בך. בכם, בשלושתיכם. עשיתם עבודה מעולה." אתה מוסיף והפוקימונים שלך נראים מרוצים מאוד מהאימון הפתאומי שנתקלו בו. אתה משיב את כולם לפוכדורים למנוחה ארוכה, בזמן שאתה פונה לזוג הסקיטי ולגי'גליפאף "אני מקווה שהכול יהיה בסדר מעכשיו". שלושת הפוקימונים קופצים מאושר ומודים לך מאוד! זוג הסקיטי והג'יגליפאף מתחילים לרוץ לכיוון העיר מיובייל ואתה אחריהם! כעבור 10 דקות נוספות אוהת סופסוף נכנס לפאתי העיר. העיר כשלעצמה נינוחה מאוד. אתה שומע מעוברי אורח על חוף הים הקטן הנמצא מזרחית לעיר, על המעון היום שנמצא מערבה לה, ועל שדות המאמנים והפוקימונים הנמצאים סביב המעון. העיר עצמה הומה אנשים ופוקימונים. כמובן שאתה מצליח להבחין במכון העיר השלישי בעיר, מכון החשמל. מה תעשה?
[/QUOTE]
"וואו, אז זאת מיובייל? היר הזאת גדולה משחשבתי. בהחלט מפצה על סלייטפורט." אומר ואבחין במכון החשמל. "מכון חשמל, מה? נשמע כמו המכון המושלם להשתמש בו בטראפינץ'!" אומר ואצעד בביטחון לעבר המכון.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501871][COLO
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-[/B]]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
חחחחח מדמיין אותך שולח סנאפצ'אט לכולם[/B]
ווירליפד מתקרב אליך כשאתה מניח את ידיך בזהירות ומלטף את גופו הקשיח. ״כמה התחזקת מאז היית וויניפד קטן. אני גאה מאוד!״ אתה משבח את הפוקימון שלך שנראה מאוד מסופק מעצמו, אתה לוחש לו שהוא גרם לך להיות מאושר, "ווי ווי ווירליפד!" ווירליפד משיב לך בקול חם ומלטף אותך בעדינות בעזרת מחושיו הארוכים. אתה מודה לבארג' ולוחץ את ידו שנית. ״זה היה קרב מרהיב שבאמת הכל היה יכול לקרות בו. תודה רבה, למדתי המון!״ אתה מחמיא לבארג' שמחייך אליך. "הוא באמת היה מרהיב.." הוא משיב לך בחיוך. אתה לוקח את הפוקידע ומצלם את עצמיך עם התג השלישי, פעם לבד, פעם עם ווירליפד ופעם אחת אתה, ווירליפד ובארג' וכולכם עושים פרצוף מצחיק למצלמה. אתה יוצא מן המכון ומנופף לבארג' לשלום, לא לפני שהוא נותן לך חיבוק אוהב, "תשמור על עצמיך שם..אני מאמין שתוכל להגן על עצמיך" בארג' צועק לך בחיוך וחוזר לתוך המכון, כשאתה שולח הודעה לניקולס, שואל אותו לאן להמשיך. עד שניקולס יענה לך אתה מתיישב ליד אחת המזרקות, מביט במים הכחולים ונושם עמוק, מנסה לעכל את אירוע היום. השעה כבר שתיים עשרה בצהריים, ואתה מקבל הודעה מניקולס. "מזל טוב! ידעתי שתצליח. יש לך אור ירוק להמשיך. בהצלחה בדרך 4 ובמדבר המפלט". אתה קם, מוכן לתמיד ויוצא לדרך. אתה מגיע לאחר כרבע שעה לשער המעבר מהעיר קסטליה, מביט בפעם האחרונה בעיר, נושם את האוויר שלה וממשיך הלאה. דרך 4 נפרשת בפניך, מדובר בדרך עירונית, מספר בנייני עירייה עומדים הצידה כשתהלוכה של מאמנים הולכת קדימה. אתה מביט במדבר הנפרש בפניך, שלט הוראות מעץ מקבל את פניך ואתה מעט חושש, אתה מבין שיש לך עד שש בערב להגיע לתחנת הביניים שבאמצע המדבר, לחצות אותו ביום זה לא אפשרי. "פנו לי את הדרך! מאמנת שהשיגה את תג החרק שלה אתמול עוברת לעיר הבאה!" אתה שומע קול צחוק ומתלהב של נערה, שרצה [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/143.gif[/IMG]ביחד עם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/496.gif[/IMG]לצידה. הצמד פשוט פורץ את חומות האנשים ודוחף מעט מהם, חלקם צוחקים עליהם אך לא נראה שלנערה ולסרבין שלה כל כך אכפת. שניהם שועטים לכיוון המדבר. אתה מזהה עמדת מים לידך, עם בחור מבוגר המבקש לתת מים למאמנים, שלא יתביישו באמצע המדבר. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אביט בה ואחשוב לעצמי שבדרך ארוכה ומפרכת שכזו אצטרך אגם שיקנה לי קצת תעסוקה ושיחה. אז אעצור את הילדה ואפנה אליה במחמאה כדי למשוך את צומת ליבה ״וואוו כמה ביטחון יש לך, ואיזו סרבין יפה. היא בוודאי מאומנת היטב״ ואקרוץ לה.
אציג את עצמי ״שמי דרו, ואני מהעיר נומבה. נעים מאוד״ ואוסיף ״הייתי מציע שתצתיידי ליפני במיכל מים לדרך הזו. זה יהיה הכי חכם״ ואומר לה לבוא איתי לקנות אחד. אבקש מהבחור שני מיכלי מים גדולים לדאך ואוסיף לשאול אם ברשותו כובע רחב שוליים לדרך. ואביט בה בתקווה שתציג את עצמה גם ונפתח שיחה קצרה
-
אתה נהנה מהמראה של העיר הנעימה מיובייל, כשמכון החשמל מושך אותך במיוחד. אתה מחליט שהגיע הזמן ללכת לשם, אתה נכנס לתוך המכון אך לצערך וואטסון,מנהיג המכון נמצא בקרב מול מאמן (אדם) נפתחות בפניך שתי אפשרויות: הראשונה היא להמתין עד שהקרב יסתיים ואילו השנייה היא קצת לחקור את העיר ולטייל בה. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd]
[B]דרו-[/B]
אתה מביט בנערה התוססת, משהו גורם לך לרצות לדבר איתה, אך לצערך היא כבר נעלמת בין מהאופק. אתה מחליט במקום ללכת ולרכוש שני מיכלי מים גדולים וכובע שוליים רחב. אתה רוכש כובע בצבע ירוק בהיר, ואתה מחליט שאתה מוכן לעשות את הצעד המרגש! אתה נכנסת רשמית למדבר המפלט!. תחילה מסלול ההליכה נראה כשביל אחד גדול, בו כל מי שחפץ להגיע נימבסה צועד לכיוון אופק מדברי רצוף בהרים וברמות באופק. האנשים סביבך הם בעיקר נערים צעירים כמוך, מאמנים שניצחו את בארג' ורוצים להמשיך הלאה. ההליכה המשותפת של כולם [/COLOR]
[COLOR=#0000cd]גורמת לך ליהנות מעט, אך רק להבין כמה תחרות עומדת בפניך. אתה מביט קדימה ולפתע אתה מבחין בלוקאס [IMG]http://www.interload.co.il/upload/2069738.gif[/IMG]ממרחק הולך ליד פוקימון גדול ואדום [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/499.gif[/IMG]אתה סורק את הפוקימון מרחוק ומבין שמדובר בפיגנייט, ההתפתחות של התחלתי האש של אונובה, טפיג. סביב, סוקר את הסביבה שלך, מעבר לשביל מצד ימין ישנם מספר עצים בודדים, גם כמה קקטוסים מאוד ירוקים, מראה לא לא כל כך שגרתי במדבר בו חם כל כך. אתה שותה מים כדי להיות בטוח, אך לפתע אתה מבחין שחלק הקקטוסים זזים! אתה סורק אותם בפוקידע ומגלה שמדובר בכלל בפוקימון עשב [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/556.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/556.gif[/IMG] בשם מרקטוס. אתה מבחין גם במספר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/331.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/331.gif[/IMG] משחקים בשמש החמה, סופגים שמש. אתה נהנה מהמראה המלבב כשאתה רואה גם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/551.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/551.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/551.gif[/IMG]מהלכים בצידו השמאלי של השביל שלך. אתה הולך כבר חצי שעה, והשמש מאוד קופחת וחמה, רבים מהאנשים סביבך מזיעים מאוד, לבושים בביגוד מתאים ושותים מים רבים בדיוק כמוך, אתה לפתע נזכר באותה נערה ובסרבין שלך וחושב לעצמיך איך זה אפשרי שבחום הזה הם היו מסוגלים פשוט לרוץ למדבר. אחרי שעה של הליכה השעה כבר שעת אמצע צהריים, השביל נכנס לתוך רכס הרים. אתה מנסה למצוא בן אדם מתאים לשיחה, אתה סוקר את האנשים סביבך,לוקאס או הנערה אינם נראים בסביבה אך אתה מתחיל שיחה עם בחור כבן 26 בשם ג'ונס [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/030.gif[/IMG]שמספר לך שהוא בדרך לפגוש לראות את אלאסה מנהיגת המכון, ובכך שהם חברים מאוד טובים. אתם מדברים ויוצרים שיחה עם עוד מספר אנשים, כשג'ונס מנגן על הגיטרה שלו שירים מוכרים ונותן להם טונים מצחיקים בעזרת קולו הקולח והמשוגע. אתה נזכר במה שקרה לך בפעם הקודמת שהתחברת ישר לאנשים..חטפו אותך. אך האנשים סביבך יוצרים רושם מאוד אדיב ונחמד, ג'ונס מראה לך תמונות שלו בליגת אונובה משנה שעברה, כשצפה בקרבות. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
אתה נהנה מהמראה של העיר הנעימה מיובייל, כשמכון החשמל מושך אותך במיוחד. אתה מחליט שהגיע הזמן ללכת לשם, אתה נכנס לתוך המכון אך לצערך וואטסון,מנהיג המכון נמצא בקרב מול מאמן (אדם) נפתחות בפניך שתי אפשרויות: הראשונה היא להמתין עד שהקרב יסתיים ואילו השנייה היא קצת לחקור את העיר ולטייל בה. מה תעשה?[/QUOTE]
"הה, כבר מתנהל כאן קרב?" אומר, מאוכזב מעט. "אם אני אצא עכשיו מהמכון והקרב יסתיים, מישהו עלול להגיע לפניי שוב" אחשוב מעט. "אבל להישאר כאן זה קצת משעמם. אני אצא קצת לחקור את העיר, ואחזור בעוד עשר דקות. זה בטוח מספיק זמן"
-
אתה מתבאס על כך שמנהיג המכון נמצא כרגע בקרב. אתה מחליט שלחכות לו סתם יבזבז לך את הזמן ואתה מחליט לצאת ולטייל בעיר. אתה יוצא מערבה, לכיוון מעון היום. השטח ירוק ויפה נפרש בפניך כששביל בהיר חוצה הכל, מולך מדשאות עם פוקימונים ומאמנים רבים, מגוון פוקימוני פרא מתעופפים לידך אך אתה ממשיך להתקדם, אתה פוגש לפתע במאמנת שמתאמנת ביחד עם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/044.gif[/IMG] ו-[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/133.gif[/IMG]ונראית די מעוצבנת מהפוקימונים שלה. "אוף! למה אני לא מצליח לבצע את המהלך? אני חייבת להצליח בתחרות הסרט מחר.." המאמנת אומרת בעצבות והפוקימונים שלה נראים מעט מתוסכלים. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
מא
ט-
שים לב מה מרשטומפ עושה בעדכון הזה. בגלל שהוא פוקימון אדמה זה מן כישרון שהוא קיבל, זה מאוד שימושי
"מארשטומפ,כנס לקרב!" אתה קורא במהירות ומצביע על מנקטריק. "מרש מרשטומפ!" מרשטומפ אומר בהתרגשות ועומד איתן מול מנקטריק. אתה משיב את מאצ'וק המעולף לפוכדור, לחמת היטב." אתה לוחש לו, מודה לו על הקרב המצוין שנתן. אתה שוקל את כלל יחסי הכוחות של הקרב, אתה מניח לעצמיך שלמרשטומפ יש יתרון משמעותי, אך אתה לא נותן לזה לזלזל ביריב הלא צפוי שלך. אתה מקיש באצבעותיך כשאתה מחליט על אסטרטגיה. "מארשטומפ, זאת ההזדמנות שלך להראות לי כמה חזק נהיית! השתמש בירי בוץ ישירות על הזירה בכמויות אדירות. אל תפסיק לרגע, פשוט תמלא את הזירה! אחר כך, תירה אקדח מים אחורי וכך תעיף את עצמך כמו סילון ותחליק על הבוץ כדי לתפוס עוד מהירות ואז בהזדמנות הראשונה דחוף את מנקטריק על מנת להפיל אותו! כוון לרגליים!". מרשטומפ יוצא למשימה, מרשטומפ פוער את פיו ויורה כמויות אדירות של בוץ' רטוב וסמיך, שאט אט ממלאים את כל הזירה. "מנקטריק! קדימה לפני שתהיה בחיסרון! תשתמש בחפירה!" וואטסון קורא ומנקטריק מתחיל להתחפר בקרקע. מרשטומפ חודל מיריית הבוץ ומצמיד את ידיו לקרקע, מרשטומפ סוג של עומד על 4, אתה שם לב שראשו ממוקד והסנפיר שלראשו זז ימינה ושמאלה. אתה סורק את הפוקידע, לא מבין מה פשר ההתנהגות הזאת, ובעצם מגלה שמרשטומפ מסוגל להרגיש תנועות מתחת לאדמה, הסנפיר שלראשו משמש כמעין סונאר מיוחד שמזהה גופים שונים. מרשטומפ נעמד כשלפתע בור נפער מצדו הימני, מנקטריק קופץ ממנו אך מרשטומפ חזה את ההתקפה והספיק להתחמק ממנה באתלטיות. כעת מרשטומפ ממשיך את ההוראות שלך, הוא יורה אקדח מים ונותן לעצמו דחיפה שמאפשרת לו לדחוף את מנקטריק בעוצמה באמצעות מתקפת בלימה שפוגעת במנקטריק. אתה מתחיל לזהות סימני התעייפות ממנקטריק, אך זה לא עוצר ממנקטריק לתקוף בנשיכה את מרשטומפ שזועק בכאב. מה תעשה?
[/QUOTE]
Thanks for the tip.
"מארשטומפ הישאר חזק!" אומר בבהלה. מלחיץ אותי לראות את מנטריק נעול על צווארו של מארשטרומפ. אבל לפתע צץ לי רעיון. "בוא ננצל את זה לטובתינו. אחוז את צווארו ושחרר ירי בוץ ישירות על פניו! אחר כך תירה אקדח מים עוצמתי עליו מטווח אפס!" זה אמור לנער אותו.