-
[QUOTE=monster;1513307]כן הוא חמוד, חבל שהוא מתפתח לערס xd.
יש בדור הזה כמה פוקימונים מגניבים.
כרגע לכדתי איזה 20 פוקימונים.
מאוד אהבתי שלכדתי פוקימונם עוד לפני שהסבירו לי איך ללכוד פוקימון:o[/QUOTE]
חחחחחחחחחח כמות הפוקמונים בשדות הזויה, בכלל בהתחלה. אגב לא יודע אם שמת לב, אפשר ללכוד ממש מאיזה ראוט 2 chewtle, לדעתי זה הכי מהר שאפשר ללכוד סוג מים אי פעם. הכי קרוב לזה זה ווינגל בהואן לפי זכרוני
-
אתם יכולים לסובב את זה איך שבא לכם, אני עם אביזי.
-
[QUOTE=Avivs;1513308]חחחחחחחחחח כמות הפוקמונים בשדות הזויה, בכלל בהתחלה. אגב לא יודע אם שמת לב, אפשר ללכוד ממש מאיזה ראוט 2 chewtle, לדעתי זה הכי מהר שאפשר ללכוד סוג מים אי פעם. הכי קרוב לזה זה ווינגל בהואן לפי זכרוני[/QUOTE]
בין הפוקימונים הראשונים שלכדתי.
-
[QUOTE=Hit Man;1513309]אתם יכולים לסובב את זה איך שבא לכם, אני עם אביזי.[/QUOTE]
אז מעכשיו אני יכול לראות בך כמגוייס בכת שלי?
-
מעניין אותי לדעת מי שינה כותרת לנו"ד?
-
-
[COLOR=#ffffff]יכול להיות.[/COLOR]
-
מה קורה אנשיםםם, שנים שלא הייתי פה!
האמת שאביזי, גם אני איתך. כל פעם קורא את הסיקור שלך על פוקימון לפני שבוחר אם לראות פרק או לא...
-
הרמת כובע טקסית שלי אליך. :}
-
כולם אוהבים את אביזי מה זה
-
[QUOTE=Pakuki;1513319]כולם אוהבים את אביזי מה זה[/QUOTE]
אביזי בעצמו יעיד שהגעת למסקנה מרחיקת לכת
[QUOTE=CharMan;1513316]מה קורה אנשיםםם, שנים שלא הייתי פה!
האמת שאביזי, גם אני איתך. כל פעם קורא את הסיקור שלך על פוקימון לפני שבוחר אם לראות פרק או לא...[/QUOTE]
היי אדם, מה המצב? במקרה דיברתי לאחרונה עם פרדי על myforum ואמר לי שהיה לו שם חבר טוב בשם אדם חחח
-
-
[COLOR=#1C1E21][FONT=Helvetica]ביקורת שלי על הסדרה "מנאייכ": על פניו, נתקלתי בעבר בטקסטים הרבה יותר מהממים מזה. אבל מה שמייחד את התוכנית הזו זו התחושה שכך פועלת (וחשוב להוסיף פה את המילה "לכאורה") המערכת כשהיא מאתרגת את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ומצילה אותו מיד החוק.[/FONT][/COLOR]
-
וואי נכנסתי ל-nostalgia trip ונכנסתי לתתי פורומים של המשחקים של פוקימון ועיינתי במדריך של pichu-chan ל-BW2. בכלל, Pichu Chan הוא כזה אגדה, עוד מהימים של פורום פוקימון הישן. הוא אפילו התחבר פעם ב-2019! אבל ההודעה האחרונה שלו ב-2013! Pichu Chan, אם אתה תראה את זה יום אחד, שתדע שאתה מלך. (רציתי לתייג אותו, אבל אני לא חושב שיש דרך לתייג מישהו עם רווח בשם?)
-
זה הבחור שהיה מכין מדריכים הכי טובים בארץ למשחקי פוקימון ולא דיבר הרבה מעבר ותמיד בא והשקיע? כי באופן הזוי גם אני חשבתי עליו בשבוע האחרון סתם ככה
-
כן. השם "תומר" בשבילו מסתובב לי בראש, אבל ייתכן ואני מבלבל. די בטוח שהוא גם היה מאוד פעיל בפורום פוקימון המקורי.
-
מה הפואנטה שאנשים כאן מקפיצים אשכול על לינק לא עובד מלפני עשר שנים?
אשכרה מצפים שלינק מלפני 10 שנה להורדה יהיה זמין.
-
אם זה מה שהם חיפשו בגוגל והביא אותם לפורום, יש סיכוי שהם לא יבדקו את את התאריך של הלינק... (או שהם יבדקו, אבל אם גוגל הציע את האתר הזה, אז הם ינסו בכל זאת).
-
יש המון כניסות לאתר מגוגל לכל מיני קישורים ישנים. ומאחר שרק רשומים יכולים לראות לינקים, הם נרשמים ואז מגלים שלא עובד.
אז הדרך משם ועד לכתוב משהו לגבי זה לא ארוכה.
-
[QUOTE=YoRt3m;1513332]יש המון כניסות לאתר מגוגל לכל מיני קישורים ישנים. ומאחר שרק רשומים יכולים לראות לינקים, הם נרשמים ואז מגלים שלא עובד.
אז הדרך משם ועד לכתוב משהו לגבי זה לא ארוכה.[/QUOTE]
חח דרך חכמה לגרום לאנשים להירשם לפורום.
-
חכמה לשעתה. היום אין לנו צורך בזה.
-
-
[QUOTE=YoRt3m;1513334]חכמה לשעתה. היום אין לנו צורך בזה.[/QUOTE]
למה אתה לא מבטל אותה?
-
ארטוורק של מג'יק + מעצב קלפי יוגיהו מחונן = COOL SHIT
[img]https://i.imgur.com/sbpk8VJ.png[/img]
-
[QUOTE=Avivs;1513337]ארטוורק של מג'יק + מעצב קלפי יוגיהו מחונן = COOL SHIT
[IMG]https://i.imgur.com/sbpk8VJ.png[/IMG][/QUOTE]
לאן הגעת כבר בפוקימון שילד/סוורד?
-
תכלס הבסתי אתמול תמכון הראשון, עשיתי הפסקה של כמה ימים קודם לכן. בהזדמנות אמשיך.
יכול לומר שמאוד אהבתי לקבל תכרטיס של מאמן מכון העשב כי לקבל פתאום lore על מאמן מכון זה נפלא.
אהבתי את האתגר עם הwooloo ושמנסים לעצור אותך באמצע, שלמרות שהיה קל, עדיף לדעתי מאשר אותם מכונים משעממים וחוזרים על עצמם.
האמת שגם הדיינמקס היה טוב כי ניצחתי מבלי להשתמש בדיינמקס בעצמי, מה שנתן לי דרך די טבעית להגביר דרגת קושי, לעומת סתם לעשות מן נאזלוק
-
[QUOTE=Avivs;1513339]תכלס הבסתי אתמול תמכון הראשון, עשיתי הפסקה של כמה ימים קודם לכן. בהזדמנות אמשיך.
יכול לומר שמאוד אהבתי לקבל תכרטיס של מאמן מכון העשב כי לקבל פתאום lore על מאמן מכון זה נפלא.
אהבתי את האתגר עם הwooloo ושמנסים לעצור אותך באמצע, שלמרות שהיה קל, עדיף לדעתי מאשר אותם מכונים משעממים וחוזרים על עצמם.
האמת שגם הדיינמקס היה טוב כי ניצחתי מבלי להשתמש בדיינמקס בעצמי, מה שנתן לי דרך די טבעית להגביר דרגת קושי, לעומת סתם לעשות מן נאזלוק[/QUOTE]
אני בדרך למכון ה4.
המחכה שתכיע למכון ה2. המשימה שם שברה אותי.
-
[QUOTE=monster;1513340]אני בדרך למכון ה4.
המחכה שתכיע למכון ה2. המשימה שם שברה אותי.[/QUOTE]
וואלה נשמע מגניב
-
[QUOTE=monster;1513336]למה אתה לא מבטל אותה?[/QUOTE]
כי זה ידרוש ממני להזיז אצבע
-
פשיי זה היום הכי פעיל של הפורום מזה חודשים
-
כן, בכמה ימים האחרונים הפורום פעיל. אני מניח שזה בעיקר הודות לליאור ואביב שמשחקים במשחק של פוקימון ומחליפים רשמים בנו"ד!..
-
אני יודע שזה נופל על האנשים הלא נכונים, אבל יש לכם המלצות לטיקטוקרים טובים?
-
כן אני ממש במקרה מרענן את הנוד, זה גם בלתי נמנע כי הגעתי למסקנה שהגורל יביא אותי ל20,000 הודעות, זה כנראה חלק מההתגשמות של העניין
-
אשמח לעזרתכם בהסבר הבא: במרטין סטורי יש קטע שבו יש 3 "בוסים", וכולם מתחלקים לשלושה צוותים, כל צוות נלחם בבוס. נשמע הגיוני. עכשיו, למה שלא כולם יילכו להילחם ביחד בבוס אחד, ואז ביחד בבוס השני, ואז בבוס השלישי?
יש לי כמה שיקולים משל עצמי, אבל אני רוצה לשמוע הצדקות נוספות.
-
[QUOTE=Hit Man;1513345]אני יודע שזה נופל על האנשים הלא נכונים, אבל יש לכם המלצות לטיקטוקרים טובים?[/QUOTE]
באיזה נושא?
-
[QUOTE=LordAbizi;1513347]אשמח לעזרתכם בהסבר הבא: במרטין סטורי יש קטע שבו יש 3 "בוסים", וכולם מתחלקים לשלושה צוותים, כל צוות נלחם בבוס. נשמע הגיוני. עכשיו, למה שלא כולם יילכו להילחם ביחד בבוס אחד, ואז ביחד בבוס השני, ואז בבוס השלישי?
יש לי כמה שיקולים משל עצמי, אבל אני רוצה לשמוע הצדקות נוספות.[/QUOTE]
זה מאוד תלוי במקרה, קשה להגיד בלי קונטקסט.
במקרה אחד הזמן יכול לדחוק בהם ולכן הם מתפצלים, למשל יקרה משהו באחד משלושת המקומות שחייבים לסכל, אבל לא יודעים באיזה מקום זה יקרה,
במקרה אחר הבוסים עצמם יכולים לגרום לפיצול, למשל לגרום למסך ערפל ענק באמצע מקום, כך שאם הגיבורים לא ימצאו את הדרך החוצה הם פשוט ימותו מרעב או מהתנאים, ולכן מחליטים להתפצל ושכל צוות ילך לכיוון אחר למשך יום, ואז יחזור ואם מישהו מצא מוצא הוא ייקח את כולם לשם לאחר האיסוף
-
[QUOTE=LordAbizi;1513347]אשמח לעזרתכם בהסבר הבא: במרטין סטורי יש קטע שבו יש 3 "בוסים", וכולם מתחלקים לשלושה צוותים, כל צוות נלחם בבוס. נשמע הגיוני. עכשיו, למה שלא כולם יילכו להילחם ביחד בבוס אחד, ואז ביחד בבוס השני, ואז בבוס השלישי?
יש לי כמה שיקולים משל עצמי, אבל אני רוצה לשמוע הצדקות נוספות.[/QUOTE]
מצד שני אפשר לשאול למה שהבוסים לא יצתרפו יחד כדי להביס את כל הקבוצות? בהנחה שהם צריכים להביס את שלושתם ויש בינהם קשר ויכולת להילחם יחד יכול להיות שיהיה קל יותר להביס כל אחד בנפרד גם בקבוצות קטנות יותר.
כמו שavivs אמר זה גם יכול להיות קטע של זמן או הפרדה שלא קרתה מההחלטה שלהם למרות שזה גם לא חייב להיות בעקבות הבוסים זה יכול גם להיות בגלל טעות של הגיבורים או בגלל משהו טבעי שגרם לפיצול שלהם.
-
תודה לשניכם, אתם צודקים שהשאלה שלי היא סופר גנרית. מספר פרטים:
הג'מוזה הציב את הבוסים האלו במערה שמובילה בדרך אליו, כדי לעכב את כל מי שירצה לתקוף אותו. חייבים להשמיד את שלושת הבוסים האלו כדי שהדרך לג'מוזה תיפתח. הג'מוזה לא באמת בונה על זה שהם ינצחו או משהו, הוא פשוט רוצה שהם יעכבו את אלו שתוקפים אותו, אולי יחלישו את התוקפים, ואולי יהרגו חלק מהם. אחרי הכל הוא לא באמת יכול ליצור משרתים שחזקים יותר ממנו עצמו. כל אותה העת הג'מוזה שולח מפלצות שתוקפות את כל העולם בו זמנית, ואזורים נרחבים בעולם נמצאים תחת התקפה. בעולם של הג'מוזה, הזמן זורם לאט יותר מבמציאות, אז גם אם מתעכבים כמה שעות בלהילחם בכל היצורים האלו, בחוץ יכולים לעבור נגיד שבועיים או יותר.
וזה לדעתי הסיבה הפרגמטית ללמה הם באמת יתפצלו: אם הם ייקחו את הזמן של להילחם בהם אחד אחד, ולהתאושש מקרב לקרב, ייתכן ועד שהם יסיימו עם הבוסים הם כבר יתעכבו יותר מדי, במיוחד כשעדיין צריך להילחם בג'מוזה (וממש בחדר של הג'מוזה עצמו הזמן זורם הכי לאט). כל עוד הם מאמינים שכל קבוצה יכולה לגבור על הבוס המתאים לבד, אז זה יהיה יותר מהיר אם הם יילחמו בכולם ביחד. אז זה נראה לי מה שאני אבחר.
אבל אם עדיין יש לכם input נוסף לבעיה הזאת, אז אני תמיד שמח לשמוע!..
-
[COLOR=#000000][FONT=roboto]אם אומר רק דבר אחד אז העיצוב של הערים בss מקסים בעיניי. כזה מרענן אחרי sm החד-גוני שבשלב מסוים לא יכולתי לסבול אותו. איזה כיף לעבור מעיר ממש עירונית כמו מוטוסטוק, אל טורפילד הכפרית והמרגיעה, חלומית כמעט, ועכשיו אל האלבורי עיר המזח
[/FONT][/COLOR]אבל מה נסגר עם הרמות של מאמני המכון בחיאת.... אימנתי את כל הצוות לרמות 25+ ותכננתי אחרי כל מכון לאמן אותם 5 רמות קדימה כדי להגיע לליגה באזור ה55. עכשיו אני חוקר ומגלה שבמכון 2 הם רמות 23 בממוצע, ואז מכון אחרי 26 בממוצע?!
אני כולה אימנתי תצוות איזה שעתיים+ כדי ש9 פוקימונים יהיו ברמות 25+, זה לא שאני בעד אימונים כי הם משעממים תחת אבל שנצטרך קצת לפחות לאמן איזה חצי שעה...
מה יהיה אתכם נינטנדו... אין תקווה
-
[url]https://youtu.be/bu4oxAjkBkg[/url]