-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 18 2009, 10:13 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"הביצה אמורה לבקוע היום או מחר" היא אומרת לך, לאחר הסתכלות עליה מקרוב "היא במצב מצויין" היא מוסיפה, ומשיבה לך את שני הפוכדורים שנתת לה. [/b][/quote]
"יש לך אולי מושג איזה פוקימון זה יהיה?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 18 2009, 07:38 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
ברוך הבא למשחק. אני מקפיץ אותך היישר לעיר צארינגרו'ב.
השעה 3 בצהריים, ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים. בדרכך למרכז תפסת מדקיפ שמצאת באגם בדרך 29. מדקיפ וסינדיקוויל טופלו והם מרגישים טוב כעת.
לפתע, אתה מבחין בפוסטר על הלוח ליד הדלפק של האחות גו'י. מה תעשה? [/b][/quote]
'מה זה?' אני שואל את עצמי וניגש אל עבר הפוסטר.
"תגידי אחות!" אני קורא "מה זה?" אני שואל ומצביע על הפוסטר
-
[b]דניאל~[/b]
"זוהי פרסומת לליגת גו'טו" עונה לך בחיוך האחות גו'י "מה דעתך עליה?" היא שואלת אותך.
[b]עומר~[/b]
"לפי סוג הביצה, זה נראה כמו פוקימון מסוג עשב" היא אומרת לך.
[b]ארתור~[/b]
טורטוויג מהנהן, ושולח עלי תער מדוייקים שפוגעים בגופו של מדקיפ "לא, מדקיפ!" קורא המאמן בעצב, כאשר מדקיפ נופל על הקרקע, מובס "ניצחת אותי" אומרת המאמן בהכנעה, מחזיר את מדקיפ, ונכנס למרכז הפוקימונים הסמוך.
[b]אורון~[/b]
אתה ממשיך לחפש פוקימונים ביחד עם קרנידוס בסביבה. אתה מטייל אך אינך מצליח למצוא כרגע פוקימונים. בינתיים, החושך מתחיל לרדת.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 01:39 PM
[b]
[b]אורון~[/b]
אתה ממשיך לחפש פוקימונים ביחד עם קרנידוס בסביבה. אתה מטייל אך אינך מצליח למצוא כרגע פוקימונים. בינתיים, החושך מתחיל לרדת. [/b][/quote]
אני מוציא את סטרלי ואת שינקס ונותן לכולם לאכול ואז גם אוכל וממתכונן לשינה
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"לפי סוג הביצה, זה נראה כמו פוקימון מסוג עשב" היא אומרת לך. [/b][/quote]
"אוקי תודה" אני אומר לה ויוצא מהמרכז וחזור לאיפה שמצאתי את קריקוט וממשיך ללכת.
-
[b] [b]דניאל~[/b]
"זוהי פרסומת לליגת גו'טו" עונה לך בחיוך האחות גו'י "מה דעתך עליה?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"וואו!" אני קורא...
"אני אלך ללכוד פוקימונים כדי להתחזק ואז אלך למכון!" אני קורא לה ורץ לעבר העיר ויולט ובדרך אחפש פוקימון שאוכל ללכוד
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 18 2009, 08:38 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"להצטרף... אלייך?" היא שואלת בפליאה "ממ... אתה בטוח בכך?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"אם את רוצה" אשיב לה בחיוך ואושיט את ידי כאות ידידות.
-
[b]אורון~[/b]
אתה מוציא החוצה את סטארלי ושינקס, והם מצטרפים אלייך ואל קרנידוס, וכולכם אוכלים ארוחת ערב ביחד. לבסוף, אחרי רבע שעה כולם גומרים לאכול. אתה מקים לעצמך אוהל ונכנס לתוכו, ואלייך מצטרפים גם שינקס וסטארלי. קרנידוס מעדיף להישאר ליד האוהל.
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומבחין שהתחיל להחשיך בחוץ "כדאי שתישאר כאן בלילה" אומרת לך האחות גו'י "אתה יכול לשכור חדר" היא אוסיפה.
[b]דניאל~[/b]
אתה קורא בהתרשמות ומתחיל לעיין בפוסטר..
[SIZE=3][color=red][i]חולמים להיות מאמנים? חולמים להיות אלופים? חולמים להיות מפורסמים בעולם? עכשיו אתם יכולים להיות כאלה!
הירשמו עוד היות לליגת גו'טו, איספו 8 תגים והשתתפו באחת הליגות המרתקות בעולם! המנצח יזכה בגביע אליפות ויוכתר כאלוף ליגת ג'וטו[/i][/color][/SIZE]
מתחת לכתוביות יש תמונה של 2 מאמנים בקרב אליפות, כאשר אחד מהם משתמש בפרליגטור ואחד בט'ייפלוסיון.
אתה מודה לאחות גו'י ויוצא ממרכז הפוקימונים, פונה אל דרך 30. אתה נכנס פנימה ומתחיל לטייל לך שם, ולפתע אתה שומע צרחה מאחד העצים. אתה מרים את עיניך ומבחין בהוט-הוט שיושב לו על העץ. ההוט-הוט נראה לך מעט מוזר. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa163.png[/img]
[b]קורן~[/b]
"ממ.. בסדר גמור!" היא אומרת לך ולוחצת את ידך "אז, יוצאים לעבר העיר ויולט?" היא שואלת אותך.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 02:47 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומבחין שהתחיל להחשיך בחוץ "כדאי שתישאר כאן בלילה" אומרת לך האחות גו'י "אתה יכול לשכור חדר" היא אוסיפה. [/b][/quote]
*הוסיפה
___
"נראה לי שאת צודקת. כמה עולה חדר?" אני שואל
-
[b] [b]אורון~[/b]
אתה מוציא החוצה את סטארלי ושינקס, והם מצטרפים אלייך ואל קרנידוס, וכולכם אוכלים ארוחת ערב ביחד. לבסוף, אחרי רבע שעה כולם גומרים לאכול. אתה מקים לעצמך אוהל ונכנס לתוכו, ואלייך מצטרפים גם שינקס וסטארלי. קרנידוס מעדיף להישאר ליד האוהל.
[/b][/quote]
אני מנסה להירדם וחשב ~אני צריך לפתח את שינקס וסטרליה לקרת קרב המחון שהיה לי~
-
[b] [b]דניאל~[/b]
אתה קורא בהתרשמות ומתחיל לעיין בפוסטר..
[SIZE=3][color=red][i]חולמים להיות מאמנים? חולמים להיות אלופים? חולמים להיות מפורסמים בעולם? עכשיו אתם יכולים להיות כאלה!
הירשמו עוד היות לליגת גו'טו, איספו 8 תגים והשתתפו באחת הליגות המרתקות בעולם! המנצח יזכה בגביע אליפות ויוכתר כאלוף ליגת ג'וטו[/i][/color][/SIZE]
מתחת לכתוביות יש תמונה של 2 מאמנים בקרב אליפות, כאשר אחד מהם משתמש בפרליגטור ואחד בט'ייפלוסיון.
אתה מודה לאחות גו'י ויוצא ממרכז הפוקימונים, פונה אל דרך 30. אתה נכנס פנימה ומתחיל לטייל לך שם, ולפתע אתה שומע צרחה מאחד העצים. אתה מרים את עיניך ומבחין בהוט-הוט שיושב לו על העץ. ההוט-הוט נראה לך מעט מוזר. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa163.png[/img]
[/b][/quote]
"מה הולך פה?" אני שואל את עצמי..
'הוא נראה לי יותר זוהר מהרגיל' אני חושב...
"סינדקוויל צא! גחלת!" אני קורא ושולח את סינדקוויל לקרב
-
[b]עומר~[/b]
"5$ ללילה" היא אומרת לך, ומסתובבת להוציא מפתח תלוי, אותו היא מגישה לך "חדר 2 בקומה מעל" היא מוסיפה.
[b]אורון~[/b]
אתה מתחיל לחשוב על שיטות כיצד לפתח את שינקס ואת סטארלי, ולאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר מסינוור אור בלתי מוסבר, ואחריו התהפכות. נראה שקרנידוס הרים את האוהל כדי להעיר אותך XD.
[b]דניאל~ [/b]
סינדיקוויל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מולך על הקרקע, שואג את שמו. הוא שולח גחלת ופוגע בהוט-הוט, שמגיב עם התקלה מצידו ופוגע בסינדיקוויל. הוט-הוט קופץ ומשתמש כעת בהיפנוזה לכיוונו של סינדיקוויל, שמתחיל להיות מושפע ממנה.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 05:59 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"5$ ללילה" היא אומרת לך, ומסתובבת להוציא מפתח תלוי, אותו היא מגישה לך "חדר 2 בקומה מעל" היא מוסיפה. [/b][/quote]
אני נותן לה את הכסף אומר תודה עולה למעלה והולך לישון~
-
[b]עומר~[/b]
אתה משלם לאחות גו'י ועולה לחדר. אתה מבחין בחדר די גדול עם מיטה, שולחן, טלוויזיה, מרפסת ומקלחת+שירותים. אתה מתארגן מהר לשינה ונכנס למיטה, ולאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב8 בבוקר.
-
[b] [b]דניאל~ [/b]
סינדיקוויל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מולך על הקרקע, שואג את שמו. הוא שולח גחלת ופוגע בהוט-הוט, שמגיב עם התקלה מצידו ופוגע בסינדיקוויל. הוט-הוט קופץ ומשתמש כעת בהיפנוזה לכיוונו של סינדיקוויל, שמתחיל להיות מושפע ממנה. [/b][/quote]
"תנסה להשתמש בשנית בגחלת!" אני קורא בתקווה...
אני מכין פוכדור כדי שאוכל לזרוק על הוט-הוט
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 06:28 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה משלם לאחות גו'י ועולה לחדר. אתה מבחין בחדר די גדול עם מיטה, שולחן, טלוויזיה, מרפסת ומקלחת+שירותים. אתה מתארגן מהר לשינה ונכנס למיטה, ולאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב8 בבוקר. [/b][/quote]
אני מתארגן ויורד למטה. אם יש שם אוכל אני הולך לאכול ואז יוצא מהמרכז ומתחיל ללכת. אם אין אני יוצא מהמרכז וממשיך ללכת.
-
[b]
[b]אורון~[/b]
אתה מתחיל לחשוב על שיטות כיצד לפתח את שינקס ואת סטארלי, ולאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר מסינוור אור בלתי מוסבר, ואחריו התהפכות. נראה שקרנידוס הרים את האוהל כדי להעיר אותך XD.
[/b][/quote]
אני יוצא מהר מאוהל בבאלה אומר "מה קארה קרנידוס"
-
[b]אורון~[/b]
קרנידוס נעמד מולך, ואתה מבחין שהוא מסתכל על משהו שנמצא מאחורייך. אתה מסתובב, ומבחין שם בהנדוואר, שנוהם בחזרה.
[b]עומר~[/b]
אתה יורד למטה, ובודק אם יש אוכל במרכז הפוקימונים. למזלך, אתה מגלה שיש חדר אוכל, שם אתה משלם מחיר של 30$ ואתה יכול לאכול מה שיתחשק לך, כולל הפוקימונים שלך. אתה בוחר לעצמך מה לאכול, ולוקח גם לפוקימונים שלך. אתם מתיישבים לכם בסוף חדר האוכל ואתם אוכלים לכם בשמחה. לפתע, אתה חש רטט מכיוון התיק שלך.
[b]דניאל~[/b]
סינדיקוויל מתחיל לנמנם, אבל מצליח לשלוח גחלת שפוגעת ישירות בהוט-הוט, שנפצע קשה, ובקושנ מצליח לזוז.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
טורטוויג מהנהן, ושולח עלי תער מדוייקים שפוגעים בגופו של מדקיפ "לא, מדקיפ!" קורא המאמן בעצב, כאשר מדקיפ נופל על הקרקע, מובס "ניצחת אותי" אומרת המאמן בהכנעה, מחזיר את מדקיפ, ונכנס למרכז הפוקימונים הסמוך. [/b][/quote]
טרטוויג אנחנו מספיק חזקים בוא נרפא אותך ואז נלך ללכוד פוקימון" אומר לטרטוויג ואתחיל ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 03:47 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"ממ.. בסדר גמור!" היא אומרת לך ולוחצת את ידך "אז, יוצאים לעבר העיר ויולט?" היא שואלת אותך. [/b][/quote]
"ברור!" אומר לה ואחבק אותה.
"אמ... מצטער..." לפתע אקפוץ לאחר וארגד את ראשי במבוכה.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 19 2009, 09:09 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
סינדיקוויל מתחיל לנמנם, אבל מצליח לשלוח גחלת שפוגעת ישירות בהוט-הוט, שנפצע קשה, ובקושנ מצליח לזוז. [/b][/quote]
"טוב מאוד סינדקוויל!" אני קורא ומחזיר אותו.
"פוכדור צא!" אני קורא וזורק פוכדור לעבר הוט-הוט
-
[b] [b]אורון~[/b]
קרנידוס נעמד מולך, ואתה מבחין שהוא מסתכל על משהו שנמצא מאחורייך. אתה מסתובב, ומבחין שם בהנדוואר, שנוהם בחזרה.
[/b][/quote]
אני אומר "קרנידוס תשתמש בניגיח אל הנדוואר אחרי זה סטרליה מתקפת כנף ושינקס גמור אותו בעזרת ניצוץ"
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה יורד למטה, ובודק אם יש אוכל במרכז הפוקימונים. למזלך, אתה מגלה שיש חדר אוכל, שם אתה משלם מחיר של 30$ ואתה יכול לאכול מה שיתחשק לך, כולל הפוקימונים שלך. אתה בוחר לעצמך מה לאכול, ולוקח גם לפוקימונים שלך. אתם מתיישבים לכם בסוף חדר האוכל ואתם אוכלים לכם בשמחה. לפתע, אתה חש רטט מכיוון התיק שלך.
[/b][/quote]
אני מוציא הכל מהתיק ומחפש מה רוטט~
-
יש כבר יותר טוב מפנינה, וזה פלאטינום. 3>
אבל כמובן, אני משער שזה יהיה יותר אדיר.
אגב, זה יהיה ל-DS, נכון?
*טופל-להתעלם מההודעה הזו ולהמשיך כרגיל במשחק*
-
מצטער על חוסר בתגובות, יש לי שבועיים של מבחנים ברצף עכשיו אז שאני עושה הפסקה מההתכוננות אני אגיב..
[b]עומר~[/b]
אתה פותח את התיק ומוציא החוצה את... הביצה! אתה רואה שהיא מתחילה לנוע מצד לצד ולזהור לפרקים קצרים מאוד.
לפתע, הביצה זוהרת באור לבן גדול, והיא מתחילה להשתנות. כעבור כמה שניות, האור נפסק, ובמקום הביצה עומד כעת טריקו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa252.png[/img]
[b]אורון~[/b]
קרנידוס מזנק ראשון עם נגיחה שהנדוואר מתחמק ממנה די בקלות, סטארלי תוקף מיד עם מתקפת כנף אך הנדוואר משיב עם גחלת ופוגע בו, ושינקס משתמש בניצוץ שמצליח לפגוע בהנדוואר, אך לא גורם לו יותר מדי נזק.
הנדוואר נוהם בחוזקה ומשתמש כעת בערפיח, שמקשה לך ולפוקימונים שלך לראות.
[b]דניאל~[/b]
אתה משליך את הפוכדור לעברו של הוט-הוט, והפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומתחיל לנוע במקום ולהבהב, דבר שנמשיך כמה שניות. לאחר מכן, האור נכבה, והפוכדור נעצר. הוט-הוט נלכד!
"סינדיקוויל!" קורא סינדיקוויל, ואז נופל ישן על הקרקע.
[b]קורן~[/b]
"זה בסדר" אומרת שרון מיד, נבוכה גם היא. שניכם מתחילים לצעוד לעבר היציאה מהעיר צארינגרו'ב וכעבור מספר דקות נכנסים לדרך 30 "אז... אני מבינה שאתה מהעיר ניו בארק?" שוברת שרון את השתיקה שביניכם.
[b]ארתור~[/b]
"טוויג!" אומר טורטוויג ונענה למילותייך. אתה נכנס חזרה למרכז הפוקימונים וניגש אל הדלפק, שם אתה מבקש מהאחות גו'י לטפל בטורטוויג, ונענה. כעבור מספר דקות, טורטוויג חוזר אלייך לאחר טיפול קצר, בריא ושלם.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 20 2009, 06:32 PM
[b] מצטער על חוסר בתגובות, יש לי שבועיים של מבחנים ברצף עכשיו אז שאני עושה הפסקה מההתכוננות אני אגיב..
[b]עומר~[/b]
אתה פותח את התיק ומוציא החוצה את... הביצה! אתה רואה שהיא מתחילה לנוע מצד לצד ולזהור לפרקים קצרים מאוד.
לפתע, הביצה זוהרת באור לבן גדול, והיא מתחילה להשתנות. כעבור כמה שניות, האור נפסק, ובמקום הביצה עומד כעת טריקו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa252.png[/img] [/b][/quote]
בהצלחה במבחנים ^^
___
"יאא בקעת!" אני אומר באושר "אני עומר אני אהיה המאמן שלך" אני אומר לו בחיוך
-
[b]
[b]אורון~[/b]
קרנידוס מזנק ראשון עם נגיחה שהנדוואר מתחמק ממנה די בקלות, סטארלי תוקף מיד עם מתקפת כנף אך הנדוואר משיב עם גחלת ופוגע בו, ושינקס משתמש בניצוץ שמצליח לפגוע בהנדוואר, אך לא גורם לו יותר מדי נזק.
הנדוואר נוהם בחוזקה ומשתמש כעת בערפיח, שמקשה לך ולפוקימונים שלך לראות.
[/b][/quote]
"סטרלי תיצור משב אוויר שיפזר את הערפיח ואז קרנידוס תשתמש עוד פעם בנגיח " אני אומר
-
[b] [b]דניאל~[/b]
אתה משליך את הפוכדור לעברו של הוט-הוט, והפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומתחיל לנוע במקום ולהבהב, דבר שנמשיך כמה שניות. לאחר מכן, האור נכבה, והפוכדור נעצר. הוט-הוט נלכד!
"סינדיקוויל!" קורא סינדיקוויל, ואז נופל ישן על הקרקע.
[/b][/quote]
"חזור" אני קורא....
כעת אמשיך לעיר ויולט כדי להלחם בקרב המכון הראשון
-
[b] b]ארתור~[/b]
"טוויג!" אומר טורטוויג ונענה למילותייך. אתה נכנס חזרה למרכז הפוקימונים וניגש אל הדלפק, שם אתה מבקש מהאחות גו'י לטפל בטורטוויג, ונענה. כעבור מספר דקות, טורטוויג חוזר אלייך לאחר טיפול קצר, בריא ושלם. [/b][/quote]
"תודה רבה" אומר לאחות ג'וי בחיוך ואוצא מהמרכז פוקימונים כדי לחפש פוקימון בשביל ללכוד אותו
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 20 2009, 07:32 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"זה בסדר" אומרת שרון מיד, נבוכה גם היא. שניכם מתחילים לצעוד לעבר היציאה מהעיר צארינגרו'ב וכעבור מספר דקות נכנסים לדרך 30 "אז... אני מבינה שאתה מהעיר ניו בארק?" שוברת שרון את השתיקה שביניכם.
[/b][/quote]
אני חמוד נכון?
----------------------
"אני אוהב אותך" אומר לה XD
---------------------------------------
"כן" אומר לה בחיוך.
"למה, מאיפה את?" אוסיף.
אתה יכול גם לתת ספרייט כדי לדעת אם להתחיל איתה או לא? XD
-
[b]קורן~[/b]
למה להתחיל איתה, הרי במילא אין לך סיכוי איתה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr036.png[/img]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מהעיר פאלט" היא אומרת לך "מחוז קנטו" היא מוסיפה. לפתע, פוליוואג קופץ ומפתיע אותכם.
[b]ארתור~[/b]
אתה יוצא החוצה לחפש פוקימונים. אתה ממשיך להסתובב בשדות סמוך לעיר, אך אינך מוצא כלום. בינתיים, החושך יורד.
[b]דניאל~[/b]
אתה מחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו וממשיך לצעוד בדרך. אתה מגיע לצומת הדרכים 30 ו31, כשמתחיל להחשיך.
[b]אורון~[/b]
סטארלי מניף את כנפיו ומשתמש במשב רוח שמפזר את העפריח, אך אתה רואה שהנדוואר כבר נעלם. לרעתך, אתה מבחין כי התיק שלך גם כן נעלם, ובתוכו האוכל, הפוקדע, ושאר הציוד שלך.
[b]עומר~[/b]
"טריקו!" אומר טריקו בחיוך, וקופץ לזרועותיך "הביצה בקעה?" אתה שומע קול, מסתובב ורואה שם את האחות גו'י "מצויין! תן לו את זה בשבוע הראשון" היא אומרת ומביאה לך חלב עשוי משרף "הכנתי את זה בעצמי, זה מזון מצויין לפוקימוני עשב וחרק" היא אומרת לך.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 21 2009, 08:15 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה יוצא החוצה לחפש פוקימונים. אתה ממשיך להסתובב בשדות סמוך לעיר, אך אינך מוצא כלום. בינתיים, החושך יורד. [/b][/quote]
אני מנסה לעשות כמה חיפושים אחרונים של פוקימון לפני שאני הולך לישון ואני גם מוציא את סטארלי ואוחמ רלו לסרוק מהשמים ולחפש פוקימונים
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"טריקו!" אומר טריקו בחיוך, וקופץ לזרועותיך "הביצה בקעה?" אתה שומע קול, מסתובב ורואה שם את האחות גו'י "מצויין! תן לו את זה בשבוע הראשון" היא אומרת ומביאה לך חלב עשוי משרף "הכנתי את זה בעצמי, זה מזון מצויין לפוקימוני עשב וחרק" היא אומרת לך. [/b][/quote]
"תודה האחות ג'וי!" אני אומר באושר ומגיש לטריקו את החלב "טוב אולי כדאי שנעשה הכרות קצרה" אני אומר ומוציא את קריקוט ואת נידורן "טוב תכירו את החבר החדש שלנו" אני אומר להם באושר.
-
[b]
[b]אורון~[/b]
סטארלי מניף את כנפיו ומשתמש במשב רוח שמפזר את העפריח, אך אתה רואה שהנדוואר כבר נעלם. לרעתך, אתה מבחין כי התיק שלך גם כן נעלם, ובתוכו האוכל, הפוקדע, ושאר הציוד שלך.
[/b][/quote]
אני אומר "סטרילה עף באוויר וחפש את הנדוואר" וברגע שתימצע אותו קרע לי
-
[b]
[b]דניאל~[/b]
אתה מחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו וממשיך לצעוד בדרך. אתה מגיע לצומת הדרכים 30 ו31, כשמתחיל להחשיך.
[/b][/quote]
'אולי אני יכול לסחוב עוד קצת' אני חושב לעצמי וממשיך לצעוד לעבר ויולט
-
[b]דניאל~[/b]
אתה ממשיך לצעוד עוד כ500 מטר, אבל לאחר מכן החושך כבר יורד לחלוטין. אתה מבחין כי אתה נמצא סמוך לפתח מערה.
[b]אורון~[/b]
*קרא
~~~~~~~~~~~~~~~
סטארלי מהנהן ויוצא לעשות סריקות באזור, וגם הפוקימונים שלך יוצאים לחפש, ואתה איתם. אתה מחפש במשך חצי שעה, כשלפתע כל הפוקימונים שלך חוזרים מלבד קרנידוס. סטארלי מסמן לך שהוא מצא אותו.
[b]עומר~[/b]
"קריקוט! נידו!" אומרים הפוקימונים שלך ומתחילים לדבר עם טריקו, שמתחיל לאכול בינתיים. כעבור מספר דקות, טריקו מסיים לאכול, ואז מתקרב אלייך, נוגע עם ידו בפוכדור ריק בחגורה שלך ונכנס פנימה.
נידורן וקריקוט מוכנים גם הם לזוז.
[b]ארתור~[/b]
אתה מנסה, אך לא מצליח לראות כלום, וכך גם סטארלי שיוצא לחפש.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 21 2009, 09:51 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
אתה ממשיך לצעוד עוד כ500 מטר, אבל לאחר מכן החושך כבר יורד לחלוטין. אתה מבחין כי אתה נמצא סמוך לפתח מערה.
[/b][/quote]
"שיט" אני מסנן..
"סינדקוויל,מדקיפ וסינדקוויל צאו!" אני קורא "אנחנו נלון כאן הלילה ומחר נלך לעבר המכון" אני אומר להן ומנסה לראות סביב ממה אני יכול להריכב מחנה
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 21 2009, 09:51 PM
[b]
[b]אורון~[/b]
*קרא
~~~~~~~~~~~~~~~
סטארלי מהנהן ויוצא לעשות סריקות באזור, וגם הפוקימונים שלך יוצאים לחפש, ואתה איתם. אתה מחפש במשך חצי שעה, כשלפתע כל הפוקימונים שלך חוזרים מלבד קרנידוס. סטארלי מסמן לך שהוא מצא אותו.
[/b][/quote]
אני אולך אחרי סטרלי בימהירות וחושב~איפו קרנידוס~
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 21 2009, 09:51 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"קריקוט! נידו!" אומרים הפוקימונים שלך ומתחילים לדבר עם טריקו, שמתחיל לאכול בינתיים. כעבור מספר דקות, טריקו מסיים לאכול, ואז מתקרב אלייך, נוגע עם ידו בפוכדור ריק בחגורה שלך ונכנס פנימה.
נידורן וקריקוט מוכנים גם הם לזוז.
[/b][/quote]
אני מודה לאחות ג'וי וממשיך ללכת
-
[b]אורון~[/b]
אתה רץ במהירות עם שאר הפוקימונים שלך אחרי סטארלי, ואתם מגיעים למין מערה גדולה. שם בפתח, אתה מבחין בקרנידוס נלחם מול ההנדוואר מקודם. מאחורה אתה מבחין בעוד 3 הנדווארים, ששומרים על התיק שלך.
[b]דניאל~[/b]
אתה מוציא את הוט-הוט, מדקיפ וסינדיקוויל, והם מחליטים לעזור לך להקים מחנה. כולם הולכים ואוספים זרדים, אבנים קטנ ות לשמור על המדורה, וגם תפוחים, שהוט-הוט מצא על עץ סמוך והוריד.
[b]עומר~[/b]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלך, מודה לאחות גו'י ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה יוצא מהעיר צארינגרו'ב ונכנס לדרך 30, ואתה צועד בתוכו כמה דקות. אתה ממשיך לצעוד, כשלפתע אתה נתקל בוורמפל מטייל לו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa265.png[/img]