אני הייתי נגד קרודאנק , משהו כזה, של הספן .
Printable View
אני הייתי נגד קרודאנק , משהו כזה, של הספן .
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 03:18 PM
[b] [color=red][b][SIZE=4]שיט! חבר'ה נמחק עמוד במשחק! אני צריך שכל אחד יגיד לי איפה הוא היה בדיוק, באיזה מצב, נגד מי!
אם זה בקרב, לא חייבים לזכור ת'אחוזים.[/color][/b][/SIZE] [/b][/quote]
אני בדיוק נילחמתי קרב זוגות נגד אישה אחת
[b][SIZE=4]תקשיבו כל המשתתפים, אני מצטער שזה ככה אבל הרבה משתתפים פנו אליי לא לעשות קרבות עם אחוזים, ות'אמת גם הספרייטים תוקעים לי ת'מחשב ולוקח שעה להעלות אותם, אז מעכשיו ועד הודעה חדשה הקרבות יהיו מתוארים![/SIZE][/b]
[b]יוסי[/b] - אני פשוט יתחיל את הקרב מההתחלה.
קראודונט מתקרב אלייך עם פטיש סרטן.
[b]בובי[/b] - אני זוכר שאתה התקפת ראשון, אבל אני לא זוכר מה אמרת,
אז תגיד מה אתה תעשה. תזכור, יש לה וילפלום והיטמונצ'אן.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 03:26 PM
[b] [b][SIZE=4]תקשיבו כל המשתתפים, אני מצטער שזה ככה אבל הרבה משתתפים פנו אליי לא לעשות קרבות עם אחוזים, ות'אמת גם הספרייטים תוקעים לי ת'מחשב ולוקח שעה להעלות אותם, אז מעכשיו ועד הודעה חדשה הקרבות יהיו מתוארים![/SIZE][/b]
[b]יוסי[/b] - אני פשוט יתחיל את הקרב מההתחלה.
קראודונט מתקרב אלייך עם פטיש סרטן.
[b]בובי[/b] - אני זוכר שאתה התקפת ראשון, אבל אני לא זוכר מה אמרת,
אז תגיד מה אתה תעשה. תזכור, יש לה וילפלום והיטמונצ'אן. [/b][/quote]
גרוטל עלי תער על היטמונצאן ורמורייד נשיכה על ויפלום
-----------------------
אגב רשמת שהרבה משתתפים פנו אליך בנוגע לאחוזים והכל
אבל אנחנו רק 4 משתתפים אז איך זה הרבה ואני לא אמרתי כלום
''מבט מפחיד קקניאה !ואז תן לו טיל סיכות !''
[b]בובי[/b] - גרוטל שולח עלי טער על היטמונצ'אן, שמתחמק בקפיצות ומנחית לו אגרוף ממוקד בדיוק בגב, והוא עומד עליו. רמורייד קופץ ונושך את וילפלום ברגל, אבל הוא מעיף אותו עם בעיטה נמוכה.
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתק את קראודונט ועוצר אותו עם מבט מפחיד. הוא דופק לו טיל סיכות, אבל קראודונט משתמש בהגנת ברזל. "קראודונט, פטיש סרטן, שוב, בכל הכוח!" הספן אומר לך.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 03:29 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתק את קראודונט ועוצר אותו עם מבט מפחיד. הוא דופק לו טיל סיכות, אבל קראודונט משתמש בהגנת ברזל. "קראודונט, פטיש סרטן, שוב, בכל הכוח!" הספן אומר לך. [/b][/quote]
''תתחמק , ואז תשתמש באגרוף מחט !''
[b]יוסי[/b] - קקניאה מתחמק, ונותן אגרוף מחט שמשתלב עם פטיש הסרטן, ושני הפוקימונים עפים לצדדים, אך עומדים על הרגליים ונחושים להילחם, וגם לנצח. "קראו, השתמש בקרן בועות ותעיף אותו לים!" הוא אומר וקראודונט שולח קרן בועות.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 03:29 PM
[b] [b]בובי[/b] - גרוטל שולח עלי טער על היטמונצ'אן, שמתחמק בקפיצות ומנחית לו אגרוף ממוקד בדיוק בגב, והוא עומד עליו. רמורייד קופץ ונושך את וילפלום ברגל, אבל הוא מעיף אותו עם בעיטה נמוכה.
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתק את קראודונט ועוצר אותו עם מבט מפחיד. הוא דופק לו טיל סיכות, אבל קראודונט משתמש בהגנת ברזל. "קראודונט, פטיש סרטן, שוב, בכל הכוח!" הספן אומר לך. [/b][/quote]
"קדימה רמורייד קרן בועות על היטמונצאן ותעיף אותו מהגב של גרוטל ואתה גרוטל תישתמש בצמח משתולל על ויפלום" אני אומר להם
[b]בובי[/b] - רמורייד הקטן שולח קרן בועות אל פניו של היטמונצ'אן ומפיל אותו מהגב של גרוטל, והיטמונצ'אן תופס את וילפלום בצמח משתולל, והוא מתחיל לטעון קרן סולארית.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 03:44 PM
[b] [b]בובי[/b] - רמורייד הקטן שולח קרן בועות אל פניו של היטמונצ'אן ומפיל אותו מהגב של גרוטל, והיטמונצ'אן תופס את וילפלום בצמח משתולל, והוא מתחיל לטעון קרן סולארית. [/b][/quote]
"רמורייד תחפה על גרוטל עד שיתשמש בקרן סולרית, תישתמש בקרן בועות על שניהם" אני אומר לו
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 03:38 PM
[b] [b]יוסי[/b] - קקניאה מתחמק, ונותן אגרוף מחט שמשתלב עם פטיש הסרטן, ושני הפוקימונים עפים לצדדים, אך עומדים על הרגליים ונחושים להילחם, וגם לנצח. "קראו, השתמש בקרן בועות ותעיף אותו לים!" הוא אומר וקראודונט שולח קרן בועות. [/b][/quote]
''תתחמק ורוץ אליו , טיל סיכות , במידה והוא יתחמק תשתמש באגרוף מחט !''
[b]בובי[/b] - התכוונתי שוילפלום טוען קרן סולארית.
[b]יוסי[/b] - קקניאה רץ ושולח טילי סיכות לפנים של קראודונט ומפיל אותו, הוא קופץ ומנסה לנחות עליו אם אגרוף מחט אבל מהריצפה קראודונט מעיף אותו יותר גבוה עם משאבת הידרו, וקקניאה באוויר.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:08 PM
[b] [b]בובי[/b] - התכוונתי שוילפלום טוען קרן סולארית.
[b]יוסי[/b] - קקניאה רץ ושולח טילי סיכות לפנים של קראודונט ומפיל אותו, הוא קופץ ומנסה לנחות עליו אם אגרוף מחט אבל מהריצפה קראודונט מעיף אותו יותר גבוה עם משאבת הידרו, וקקניאה באוויר. [/b][/quote]
אההה טוב שאתה אומר
--------------------
רמורייד נשיכה על ויפלום ואתה גרוטל תנסה להשתמש גם בקרן סולרית"
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:08 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קקניאה רץ ושולח טילי סיכות לפנים של קראודונט ומפיל אותו, הוא קופץ ומנסה לנחות עליו אם אגרוף מחט אבל מהריצפה קראודונט מעיף אותו יותר גבוה עם משאבת הידרו, וקקניאה באוויר. [/b][/quote]
''מבט מפחיד קקניאה !ואז אגרוף מחט !''
[b]בובי[/b] - רמורייד רץ אל וילפלום אבל בדרך היטמונצ'אן מעיף אותו באוויר עם אגרוף גבוה, וילפלום שולח קרן סולארית אל גרוטל והופך אותו, גרוטל תקוע על הגב.
[b]יוסי[/b] - קראודונט מתכונן לפטיש סרטן אבל קקניאה משתק אותו מעט אם מבט מפחיד, ומכניס לו אגרוף מחט בין העיניים.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:15 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קראודונט מתכונן לפטיש סרטן אבל קקניאה משתק אותו מעט אם מבט מפחיד, ומכניס לו אגרוף מחט בין העיניים. [/b][/quote]
''עכשיו גמור אותו עם טיל סיכות !''
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:15 PM
[b] [b]בובי[/b] - רמורייד רץ אל וילפלום אבל בדרך היטמונצ'אן מעיף אותו באוויר עם אגרוף גבוה, וילפלום שולח קרן סולארית אל גרוטל והופך אותו, גרוטל תקוע על הגב.
[b]יוסי[/b] - קראודונט מתכונן לפטיש סרטן אבל קקניאה משתק אותו מעט אם מבט מפחיד, ומכניס לו אגרוף מחט בין העיניים. [/b][/quote]
"רמורייד תישתמש בקרן בועות כדי להפוך אותו ואז תישתמש בקרן בועות על היטמונצאן ואתה גרוטל צמח משתולל על ויפלום"
[b]יוסי[/b] - קקניאה שולח טיל סיכות אל קראודונט וגומר אותו. "יפה מאוד..." הספן אומר לך. "אגב שמי צ'ארלי, רוצה להיות שותפי למסע?"
[b]בובי[/b] - רמורייד הופך את גרוטל עם קרן בועות, וגם קצת פוגע בו בטעות. רמורייד יורה קרן בועות על היטמונצ'אן, אבל זה תוקע אוות באדמה עם שבירת לבנים, הוא משתמש בזורעה פטיש על גרוטל, גרוטל מתעצבן ומשתמש בשאיבת ג'יגה עליו, וגומר אותו וגם מתחזק. וילפלום רץ ודופק לו בעיטה נמוכה בראש, ואז מעיף אותו באוויר עם סופת עלים. גרוטל מתעופף באוויר, והולך להתרסק. מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:23 PM
[b] [b]יוסי[/b] - קקניאה שולח טיל סיכות אל קראודונט וגומר אותו. "יפה מאוד..." הספן אומר לך. "אגב שמי צ'ארלי, רוצה להיות שותפי למסע?"
[/b][/quote]
''אממ..אם כבר , תהיה השותף שלי , אני רגיל להוביל .''
אומר בחיוך , ואז גם מוסיף , ''אני חייב לפתח את קקניאה ..''
אני אומר בעצב .
''אולי תראה לי עוד פוקימונים שיש לך?''
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:23 PM
[b] [b]יוסי[/b] - קקניאה שולח טיל סיכות אל קראודונט וגומר אותו. "יפה מאוד..." הספן אומר לך. "אגב שמי צ'ארלי, רוצה להיות שותפי למסע?"
[b]בובי[/b] - רמורייד הופך את גרוטל עם קרן בועות, וגם קצת פוגע בו בטעות. רמורייד יורה קרן בועות על היטמונצ'אן, אבל זה תוקע אוות באדמה עם שבירת לבנים, הוא משתמש בזורעה פטיש על גרוטל, גרוטל מתעצבן ומשתמש בשאיבת ג'יגה עליו, וגומר אותו וגם מתחזק. וילפלום רץ ודופק לו בעיטה נמוכה בראש, ואז מעיף אותו באוויר עם סופת עלים. גרוטל מתעופף באוויר, והולך להתרסק. מה תעשה? [/b][/quote]
"יאללה גרוטל תישתמש בצמח משתולל כדי שיתפוס אותך ואז תישתש באותו צמח משתוולל כדי לפגוע בויפלום, ואתה רמורייד תישתמש בנשיכה עליו"
[b]יוסי[/b] - "אין שום בעיה! מצידי אתה יכול להוביל, אני דיי גרוע בהנהגות..." הוא אומר. "אמממ טוב, את קראו כבר הכרת, עכשיו אתה צריך להכיר את מאן!" הוא אומר ומוציא מנטייק [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/b8/458.png[/img].
[b]בובי[/b] - גרוטל משתמש בצמח משתולל שתופס אותו, הוא מפיל את וילפלום בעזרת צמח משתולל ווילפלום כמעט גמור, מנטייק מנסה לנשוך אותו אך הוא עף בגלל שוילפלום הכניס לו אגרוף דינאמי. וילפלום יורה אבקת שינה על גרוטל.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:32 PM
[b] [b]יוסי[/b] - "אין שום בעיה! מצידי אתה יכול להוביל, אני דיי גרוע בהנהגות..." הוא אומר. "אמממ טוב, את קראו כבר הכרת, עכשיו אתה צריך להכיר את מאן!" הוא אומר ומוציא מנטייק [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/b8/458.png[/img].
[b]בובי[/b] - גרוטל משתמש בצמח משתולל שתופס אותו, הוא מפיל את וילפלום בעזרת צמח משתולל ווילפלום כמעט גמור, מנטייק מנסה לנשוך אותו אך הוא עף בגלל שוילפלום הכניס לו אגרוף דינאמי. וילפלום יורה אבקת שינה על גרוטל. [/b][/quote]
"רמורייד תחפה עליו ותינשום את כל האבקה
ואתה גרוטל תישתמש במגה יבוש כדי לחסל את ויפלום"
[b]בובי[/b] - רמורייד מהסס אך לבסוף נשמע לפקודתך ומחפה על גרוטל, ואז שוקע בשינה עמוקה. גרוטל מחסל את וילפלום עם מגה ייבוש. המאמנת מאוכזבת נורא והיא בורחת משם.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:38 PM
[b] בובי - רמורייד מהסס אך לבסוף נשמע לפקודתך ומחפה על גרוטל, ואז שוקע בשינה עמוקה. גרוטל מחסל את וילפלום עם מגה ייבוש. המאמנת מאוכזבת נורא והיא בורחת משם. [/b][/quote]
עכשיו אלך לי למרכז הפוקימונים ואחרי זה אני מוציא את רמורייד ומודה לו על שחיפה על גרוטל
[b]בובי[/b] - אתה מודה לרמורייד וממשיך ללכת, ובלי ששמת לב אתה כבר בעיר מאנאקרה!
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:32 PM
[b] [b]יוסי[/b] - "אין שום בעיה! מצידי אתה יכול להוביל, אני דיי גרוע בהנהגות..." הוא אומר. "אמממ טוב, את קראו כבר הכרת, עכשיו אתה צריך להכיר את מאן!" הוא אומר ומוציא מנטייק [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/b8/458.png[/img].
[/b][/quote]
''צא קקניאה , טיל סיכות ואז אגרוף מחט !''
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:43 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה מודה לרמורייד וממשיך ללכת, ובלי ששמת לב אתה כבר בעיר מאנאקרה! [/b][/quote]
אל תישכח את הביצה
----------
אני אלך למכון העיר
[b]בובי[/b] - אתה מוציא את הביצה מתיקך, מנסה ליראות אם יש שיפורים. אתה רואה נער רץ אלייך עם מפתח ביצים. "ילד! אם תמצא את שני הפוקימונים שאבדו לי, אני אפתח את הביצה שלך!" הוא אומר לך בלחץ.
[b]יוסי[/b] - קקניאה יוצא, הוא טוען טיל סיכות אך ישר חוטף התקלה ממנטייק ונופל. "מנטייק, קרן בועות!" הספן אומר ומאן שולח קרן בועות אל קקניאה.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:04 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה מוציא את הביצה מתיקך, מנסה ליראות אם יש שיפורים. אתה רואה נער רץ אלייך עם מפתח ביצים. "ילד! אם תמצא את שני הפוקימונים שאבדו לי, אני אפתח את הביצה שלך!" הוא אומר לך בלחץ.
[b]יוסי[/b] - קקניאה יוצא, הוא טוען טיל סיכות אך ישר חוטף התקלה ממנטייק ונופל. "מנטייק, קרן בועות!" הספן אומר ומאן שולח קרן בועות אל קקניאה. [/b][/quote]
"לא תודה אני מעדיף שהוא יתפתח בטבעיות" אני אומ רלו
ואז אני ממשיך לעבר המכון
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:04 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קקניאה יוצא, הוא טוען טיל סיכות אך ישר חוטף התקלה ממנטייק ונופל. "מנטייק, קרן בועות!" הספן אומר ומאן שולח קרן בועות אל קקניאה. [/b][/quote]
''תתחמק ואז מבט מפחיד ! ואז אגרוף מחט !''
[b]בובי[/b] - אתה מגיע למכון ורואה שלט "מכון הזרם של אלקטג, הכניסה מימין". אתה הולך ימינה, ורואה את אותו השלט "מכון הזרם של אלקטג, הכניסה מימין" וכך שוב הולך ימינה, ושוב ושוב ושוב ושוב אותו שלט, ואתה מוצא את עצמך מקיף את המכון עשרות פעמים. העניין ניראה לך קצת דפוק.
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתמש במבט מפחיד ומנטייק עוצם את עיניים בשביל לא להשתתק, ואיך שהוא פותח אותם הוא חוטף אגרוף מחט לפנים. מנטייק מעיף את קקניאה עם קצה כפול.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:13 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה מגיע למכון ורואה שלט "מכון הזרם של אלקטג, הכניסה מימין". אתה הולך ימינה, ורואה את אותו השלט "מכון הזרם של אלקטג, הכניסה מימין" וכך שוב הולך ימינה, ושוב ושוב ושוב ושוב אותו שלט, ואתה מוצא את עצמך מקיף את המכון עשרות פעמים. העניין ניראה לך קצת דפוק.
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתמש במבט מפחיד ומנטייק עוצם את עיניים בשביל לא להשתתק, ואיך שהוא פותח אותם הוא חוטף אגרוף מחט לפנים. מנטייק מעיף את קקניאה עם קצה כפול. [/b][/quote]
"אני אלך לאנשים ברחובות ואשאל אותם איה הכניסה למכון
[b]בובי[/b] - אתה עובר ברחוב והוא ריק. אתה לא מבין מה קרה היום בעיר הזאת. אתה הולך בכל הפארקים, והם פשוט ריקים. כל המסעדות והחנויות סגורות. משהו רע קורה כאן. לפתע אתה רואה ילד קטן רועד מפחד, מסתתר מאחורי פח זבל, ביחד עם הלודיקולו [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/bb/272.png[/img] שלו, שמסתתר בתוך בתוך הפח.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:19 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה עובר ברחוב והוא ריק. אתה לא מבין מה קרה היום בעיר הזאת. אתה הולך בכל הפארקים, והם פשוט ריקים. כל המסעדות והחנויות סגורות. משהו רע קורה כאן. לפתע אתה רואה ילד קטן רועד מפחד, מסתתר מאחורי פח זבל, ביחד עם הלודיקולו שלו, שמסתתר בתוך בתוך הפח [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/bb/272.png[/img]. [/b][/quote]
"שלום לך ילד, מה קרה לעיר הזאת ולמה היה מפוחד ככה" אני שואל אותו
[b]בובי[/b] - "תברח מכאן מהר!" הוא עונה לך ברעד מקור. "צוות טוקסין! הם הולכים להתקיף כל רגע! הם יחריבו את העיר! תברח כל עוד נפשך בך!" הוא צועק ומתחיל לבכות.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:13 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתמש במבט מפחיד ומנטייק עוצם את עיניים בשביל לא להשתתק, ואיך שהוא פותח אותם הוא חוטף אגרוף מחט לפנים. מנטייק מעיף את קקניאה עם קצה כפול. [/b][/quote]
'קדימה קקניאה , תתפתח !'
אני אומר לעצמי .
''קקניאה , טיל סיכות !ואז תשתמש במבט מפחיד , ותסיים את זה עם אגרוף מחט !!!''
[b]יוסי[/b] - קקניאה שולח אליו טיל סיכות שמעיף אותו לאוויר, מנטייק מתכונן לאקדח מים אבל קקניאה משתק אותו עם מבט מפחיד, מחדיר לו אגרוף מחט לבטן ומעיף אותו ישר לאדמה. שענן החול מתפזר רואים שמנטייק הוא בתחתית בור ענק שנוצר כתוצאה מהמתקפה.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:27 PM
[b] [b]יוסי[/b] - קקניאה שולח אליו טיל סיכות שמעיף אותו לאוויר, מנטייק מתכונן לאקדח מים אבל קקניאה משתק אותו עם מבט מפחיד, מחדיר לו אגרוף מחט לבטן ומעיף אותו ישר לאדמה. שענן החול מתפזר רואים שמנטייק הוא בתחתית בור ענק שנוצר כתוצאה מהמתקפה. [/b][/quote]
''עכשיו קקניאה , טיל סיכות ואז אגרוף מחט !''
*תגיד , אני אנקום באלקטג בתקיפה של צוות טוקסין?*
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:21 PM
[b] [b]בובי[/b] - "תברח מכאן מהר!" הוא עונה לך ברעד מקור. "צוות טוקסין! הם הולכים להתקיף כל רגע! הם יחריבו את העיר! תברח כל עוד נפשך בך!" הוא צועק ומתחיל לבכות. [/b][/quote]
"צוות טוקסין אה?! אני יראה להם מה זה"
"אני אלחם נגדם" אנמי אומר באומץ