-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 8 2010, 05:24 PM
[b]
נאור
"רטיקייט, השתמש בחיתוך! ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקיט וסידוט מתנגשים עם החיתוך והגלגול. סידוט דוחף את רטיקייט. בזמן שסידוט טוען את הגרירה רטיקייט מתשמש בחבטת גוף ופוגע בסידוט. סידוט משחרר את הגרירה ופוגע ברטיקייט. [/b][/quote]
"יפה סידוט,תשתמש בדחיפה ואז בגלגול ,ואז שוב בדחיפה ובגלגול ואז בדחיפה ותסיים את זה עם גרירה!" אומר לסידוט,אפילו שאמרתי דיי הרבה מהלכים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 8 2010, 02:59 PM
[b] יוסי
יש איזהשהי מתקפה שאתה מנסה ללמד כאן?
--
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. טיילו דוחף את קלפייבל ואז קלפייבל דוחפת את טיילו עם חבטת הגוף, ואז טיילו טוען אנגיה ומשתמש בניקור. [/b][/quote]
אממ...מיקוד אנרגיה? (:
----
''קדימה טיילו, תשתמש בנשיכה ואז תמקד את כל האנרגיה שלך במקור ותשתמש בניקור!'' אומר.
-
נאור
@_@
--
"רטיקייט, השתמש בחיתוך אחרי כל אחד מהדחיפות שלו, ולבסוף השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. שני הפוקמינים מבצעים את המבוקש כראוי.
יוסי
"רטיקייט, מתקפה מהירה! ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט תוקף במהירות ופוגע בטיילו שלאחר מכן נושך אותו. לאחר מכן טיילו טוען אנרגיה ומשתמש בניקור. רטיקייט לאחר מכן חובט בטיילו עם גופו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 8 2010, 06:24 PM
[b] תמיר
הזירה היא זירה רגילה לחלוטין, פשוט בגובה 300 מטר מעל האדמה.
[/b][/quote]
זירה תלויה?על מה?יש לה תמיכה מלמטה,או שהיא פשוט תלויה מחוטים קשיחים במיוחד?זה יכול לעזור לי בקרב...
זירה של פלסטיק חלק?
-
תמיר
אי הבנה נוראית, שחכתי שמגדל רדיו לא נראה כמו מגדלור אצל רוב האנשים בדימיון.
[img]http://img51.imageshack.us/img51/2120/71653948.png[/img]
שים לב שהתרשים לא בדיוק בקנה מידה, והאנטנה למעשה רחוקה מהזירה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 9 2010, 05:27 PM
[b] יוסי
"רטיקייט, מתקפה מהירה! ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט תוקף במהירות ופוגע בטיילו שלאחר מכן נושך אותו. לאחר מכן טיילו טוען אנרגיה ומשתמש בניקור. רטיקייט לאחר מכן חובט בטיילו עם גופו. [/b][/quote]
''טיילו, תשתמש בחבטה ואז תשתמש במהירות בניקור הרבה פעמים!'' אומר
-
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 11 2010, 05:12 PM
[b] תמיר
אי הבנה נוראית, שחכתי שמגדל רדיו לא נראה כמו מגדלור אצל רוב האנשים בדימיון.
[img]http://img51.imageshack.us/img51/2120/71653948.png[/img]
שים לב שהתרשים לא בדיוק בקנה מידה, והאנטנה למעשה רחוקה מהזירה. [/b][/quote]
מגדל רדיו נראה לי בראש כמו עמוד חשמל...
---
אני מוציא את גאביט.
-
יוסי
איך לעזאזל לא שמת לב ששוב חזרתי לרטיקייט? אנחנו כבר בקלפייבל!
--
"קלפייבל, השתמש באגרוף מגה, ולאחר מכן מטרונום!" אומר פול מורפי טיילו משתמש בחבטה ואז קלפייבל באגרוף ומגה, ובזמן שטיילו מנקר, קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לכדור ג'יירו שפוגע בטיילו.
ניתאי
וכי שעת תחיית המתים הגיעה?! אתה לא בדיוק מת, אתה מחוק, אבל הפרטים שלך שמורים אצלי במחשב בקובץ שנקרא "שחקנים מתים שאולי יחזרו לחיים". האם אתה מעוניין לחזור לחיים?
תמיר
כן, ובפרט שזה לא נראה לך כמו מגדול בראש.
--
"אוקיי, דודריו השתמש במתקפת ניקור!" אומר הינריך הרץ. דודריו מתחיל לרוץ לעבר גאביט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 12 2010, 09:31 PM
[b] יוסי
איך לעזאזל לא שמת לב ששוב חזרתי לרטיקייט? אנחנו כבר בקלפייבל!
--
"קלפייבל, השתמש באגרוף מגה, ולאחר מכן מטרונום!" אומר פול מורפי טיילו משתמש בחבטה ואז קלפייבל באגרוף ומגה, ובזמן שטיילו מנקר, קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לכדור ג'יירו שפוגע בטיילו. [/b][/quote]
סורי XD
---
''קדימה טיילו, תשתמש בדחיפה ואז תאגור שוב אנרגיה ותנסה למקד אותה במקור, ואז תשתמש בניקור!'' אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 7 2010, 08:52 PM
[b] מור
המפתח הוא בהבנת הנקרא.
--
"אוקיי, הפרוספור נמצא שם בקצה המרוחק של המעבדה. תבקש את זה ממנו" אומר לך העוזר ומצביע לכיוון הכללי. [/b][/quote]
אז רגע, יש לי תהתחלתי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אגש לפרופסור ואשאל אותו אם אוכל לקבל את ההתחלתי שלי.
-
יוסי
"קלפייבל, השתמשי בחבת גוף ,ואלחר מכן אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. תחילה טיילו פוגע בדחיפה, ואז קלפייבל פוגעת בחבטת הגוף. טיילו אוגר אנרגיה וקלפייבל משתמשת באגרוף המגה ופוגעת. טיילו אחר כך משתמש בניקור שנראה שהוא התחזק קצת ופוגע בקלפייבל.
מור
לא אין לך את ההתחלתי
--
"את ההתחלתי? אוקיי. איזה התחלתי אתה רוצה?" שואל אותך הפרופסור ומתחיל להקליד משהו במחשב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 12 2010, 09:31 PM
[b] ניתאי
וכי שעת תחיית המתים הגיעה?! אתה לא בדיוק מת, אתה מחוק, אבל הפרטים שלך שמורים אצלי במחשב בקובץ שנקרא "שחקנים מתים שאולי יחזרו לחיים". האם אתה מעוניין לחזור לחיים? [/b][/quote]
בכיף O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 14 2010, 02:49 PM
[b] יוסי
"קלפייבל, השתמשי בחבת גוף ,ואלחר מכן אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. תחילה טיילו פוגע בדחיפה, ואז קלפייבל פוגעת בחבטת הגוף. טיילו אוגר אנרגיה וקלפייבל משתמשת באגרוף המגה ופוגעת. טיילו אחר כך משתמש בניקור שנראה שהוא התחזק קצת ופוגע בקלפייבל. [/b][/quote]
''קדימה טיילו, בוא נסיים את הקרב הזה, תאגור אנרגיה ותשתמש בניקור, ואז במהירות בנשיכה!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 14 2010, 02:49 PM
[b] מור
לא אין לך את ההתחלתי
--
"את ההתחלתי? אוקיי. איזה התחלתי אתה רוצה?" שואל אותך הפרופסור ומתחיל להקליד משהו במחשב. [/b][/quote]
"אני רוצה את מריפ\פלאפי." אומר לפרופסור (בטופס לא אמרת לי מה אני יכול לקחת, מריפ או פלאפי).