-
לון-
זאת חובה להילחם שם-כי רק שם משיגים סמלי קרב
-----------------------------------------------
כל הצוות מהנהן-הוא מוכן להיתחרות שם
ארתור-
"אגרוף קרח ואז יריות בוץ" אומרת מיסטי. פידג'וטו מתקדמת במהירות משולבת עם בלימה וכאשר היא במרחק נגיעה ממרשתומפ מרשתומפ מעיף אותה באגרוף קרח. פידג'וטו מתאוששת מהמכה ויוצאת באס השמיים ומרשתומפ שולח יריות בוץ, בהתמודדות עם ההתקפה פידג'וטו מצליח להיכנס אליה ולהעיף את מרשתומפ-"למיסטי לא נשארו פוקימונים, ארתור ופידג'וטו הם המנצחים" אומר השופט
ניב-
טעות...
------------
"עונש!" אומר נולנד. מצ'מם יוצא באגרוף דינמי, סלאקינג מחכה וכאשר מצ'מפ ממש קרוב סלאקינג מעיף אותו בעונש-מצ'מפ נפגע קשה מההתקפה
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 30 2009, 09:21 AM
[b] לון-
זאת חובה להילחם שם-כי רק שם משיגים סמלי קרב
-----------------------------------------------
כל הצוות מהנהן-הוא מוכן להיתחרות שם [/b][/quote]
"טוב, אז קדימה!" אני אומר, מחזיר את הפוקימונים לפוקדור וממהר למגדל הקרב.
-
[b] ניב-
טעות...
------------
"עונש!" אומר נולנד. מצ'מם יוצא באגרוף דינמי, סלאקינג מחכה וכאשר מצ'מפ ממש קרוב סלאקינג מעיף אותו בעונש-מצ'מפ נפגע קשה מההתקפה [/b][/quote]
"סלאקינג הזה חזק. מצ'מפ מיקוד אנרגיה ואז רוץ אליו ותשתמש בלייזר ישר לעיניים שלו, ואז מכת הצלבה בכל הכוח שיש לך! עם כל 4 הידיים!"
-
לון-
אתה נכנס למגדל הקרב, אתה רואה בכניסה ילדה-[img]http://i42.tinypic.com/22bal1.png[/img]. "למה באת לפה?" היא שואלת בעצב רב
ניב-
"הורדת רישול" אומר נולנד. סלאקינג יוצא בהורדת רישול, הוא מתקדם אבל אז מצ'מפ בא לעברו ומסנוור את סלאקינג עם לייזר, סלאקינג משתגע ומקפץ לכל עבר, מצ'מפ בא אליו ומנחית מכת הצלבה אחת חזקה במיוחד.
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 30 2009, 10:48 AM
[b] ניב-
"הורדת רישול" אומר נולנד. סלאקינג יוצא בהורדת רישול, הוא מתקדם אבל אז מצ'מפ בא לעברו ומסנוור את סלאקינג עם לייזר, סלאקינג משתגע ומקפץ לכל עבר, מצ'מפ בא אליו ומנחית מכת הצלבה אחת חזקה במיוחד. [/b][/quote]
"עכשיו מכת קארטה ואז אגרוף דינמי מלמטה, ולסיום בעיטה נמוכה!" ואחרי שמצ'מפ בועט אני צועק "נקמה ואז זריקה אנרגתית!"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 30 2009, 05:48 AM
[b] עומר-
בלספורט השרוף מנסה ללכת אחריכם כדי להילחם בכם אך הוא חלש מדי ברגע זה, הוא שולח עלי תער אבל הם שרופים. לבסוף הוא מתמוטט על האדמה [/b][/quote]
"טוב שיהיה" אני אומר וזורק עליו פוקדור.
-
עומר-
אתה זורק פוכדור אבל אז הוא מתרחק מבלספורט-מוזר ביותר. "אם הפוכדור נכשל ככה סימן שהבלספורט שייך למישהו" אומרת לוסי
ניב-
מה יש לכם כולכם משילוב של 20K מכות אחד אחרי השני?XD
-------------------------------
"הורדת רישול, עונש ואז זרוע ברזל" אומר נולנד. סלאקינג יוצא בהורדת רישול, מצ'מפ יוצא גם הוא אבל במכת קרטה-ההתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ הפוגע בשניים. סלאקינג ומצ'מפ לא נרתעים, סלאקינג מתקדם בכל הכוח בעונש. מצ'מפ מחכה שהוא יגיע ואז מעיף אותו אגרוף דינמי, הוא רץ אחריו ופוגע בו שנית בבעיטה נמוכה. מצ'מפ לא מפסיק ותוקף בנקמה, סלאקינג מתעשט על עצמו והודף את מצ'מפ ולאחר מכן תוקף בזרוע ברזל. מצ'מפ התפוס בידיו של סלאקינג לוקח חתיכה מהאדמה ומעיף אותה לעברו של סלאקינג-סלאקינג מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 30 2009, 11:55 AM
[b] עומר-
אתה זורק פוכדור אבל אז הוא מתרחק מבלספורט-מוזר ביותר. "אם הפוכדור נכשל ככה סימן שהבלספורט שייך למישהו" אומרת לוסי [/b][/quote]
"טוב שיהיה" אני אומר לה "אתה רוצה לבוא איתנו בדרך?" אני שואל את בלספורט
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 30 2009, 10:48 AM
[b] לון-
אתה נכנס למגדל הקרב, אתה רואה בכניסה ילדה-[img]http://i42.tinypic.com/22bal1.png[/img]. "למה באת לפה?" היא שואלת בעצב רב [/b][/quote]
"באתי להלחם" אני עונה
-
עומר-
בהתחלה בלספורט קם על רגליו ומתחיל לקפוץ משמחה-נראה שהוא חושב שהכרזת כניעה. לאחר מכן הוא מהנהן ועולה על כתפך. אתה מגיע לכניסה לאזורי האבן אבל רואה לפני מרז פוקימונים-האם תרצה ללכת לשם קודם?
לון-
"מוח המגדל פרש" אומרת הילדה "אין לך מה לחפש כאן" ואז היא מתחילה לפרוץ בבכי רב
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 30 2009, 02:08 PM
[b] עומר-
בהתחלה בלספורט קם על רגליו ומתחיל לקפוץ משמחה-נראה שהוא חושב שהכרזת כניעה. לאחר מכן הוא מהנהן ועולה על כתפך. אתה מגיע לכניסה לאזורי האבן אבל רואה לפני מרז פוקימונים-האם תרצה ללכת לשם קודם?
[/b][/quote]
כן,אני הולך למרכז פוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואת בלספורט ואז אנחנו ממשיכים לאזור האבן.
-
[quote][b]לורן-
"ביל הוא איש עסקים המוכן להחליף חפצים ופוקימונים בתמורה לתגמול הנכון" אומר האישה "ויש לי חכה יד שנייה שעולה 500$, חכה חדשה שעולה 1000$, וחכה מקצועית שעולה 2000$"[/b][/quote]"אני אקנה חדשה, ומצטער לאכזב אותך, אך אשמח לדבר עם הביל הזה"
-
[b] ארתור-
"אגרוף קרח ואז יריות בוץ" אומרת מיסטי. פידג'וטו מתקדמת במהירות משולבת עם בלימה וכאשר היא במרחק נגיעה ממרשתומפ מרשתומפ מעיף אותה באגרוף קרח. פידג'וטו מתאוששת מהמכה ויוצאת באס השמיים ומרשתומפ שולח יריות בוץ, בהתמודדות עם ההתקפה פידג'וטו מצליח להיכנס אליה ולהעיף את מרשתומפ-"למיסטי לא נשארו פוקימונים, ארתור ופידג'וטו הם המנצחים" אומר השופט [/b][/quote]
"יפה מאוד פיג'יוטו זה הקרב מכון הראשון שאנחנו מנצחים בו צריכים להמשיך ככה" אומר לפיג'יוטו בחיוך ואצא מהמכון
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 30 2009, 11:55 AM
[b] ניב-
מה יש לכם כולכם משילוב של 20K מכות אחד אחרי השני?XD
-------------------------------
"הורדת רישול, עונש ואז זרוע ברזל" אומר נולנד. סלאקינג יוצא בהורדת רישול, מצ'מפ יוצא גם הוא אבל במכת קרטה-ההתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ הפוגע בשניים. סלאקינג ומצ'מפ לא נרתעים, סלאקינג מתקדם בכל הכוח בעונש. מצ'מפ מחכה שהוא יגיע ואז מעיף אותו אגרוף דינמי, הוא רץ אחריו ופוגע בו שנית בבעיטה נמוכה. מצ'מפ לא מפסיק ותוקף בנקמה, סלאקינג מתעשט על עצמו והודף את מצ'מפ ולאחר מכן תוקף בזרוע ברזל. מצ'מפ התפוס בידיו של סלאקינג לוקח חתיכה מהאדמה ומעיף אותה לעברו של סלאקינג-סלאקינג מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"עכשיו מצ'מפ לייזר לעיניים שלו, מיכוד אנרגיה ואז אגרוף דימני ישר לבטן שלו!"
אם זה לא מחסל אותו אני צועק "מכת הצלבה ואז נקמה!"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 30 2009, 02:08 PM
[b] לון-
"מוח המגדל פרש" אומרת הילדה "אין לך מה לחפש כאן" ואז היא מתחילה לפרוץ בבכי רב [/b][/quote]
"מה קרה?" אני שואל