-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 12 2010, 10:31 PM
[b]
תמיר
כן, ובפרט שזה לא נראה לך כמו מגדול בראש.
--
"אוקיי, דודריו השתמש במתקפת ניקור!" אומר הינריך הרץ. דודריו מתחיל לרוץ לעבר גאביט. [/b][/quote]
'אני מקווה שאני לא אתחרט בנוגע לבחירה שלי בפוקימונים!' אני חושב לעצמי
"צא גאביט,קצה אבנים ונשימת דרקון!"
-
ניתאי
כך יהיה, אתה נמצא באמצע הדרך בין טאוב לזאוגוויל ואני מיד אעדכן את חזרתך. נניח שלכדת את רטיקייט שבו נלחמת.
יוסי
"קלפייבל, השתמשי במטרונום, ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. בזמן שטיילו אוגר אנרגיה קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לעלי תער שפוגעים בטיילו. טיילו משתמש בניקור ופוגע. קלפייבל חובטת עם הגוף בטיילו שלאחר מכן נושך אותה.
מור
מריפ מן הסתם, הוא הצורה הנמוכה יותר. (וזה מה שכתוב בטופס שלך בדף הראשון)
--
"אוקיי" אומר הפרוספור וכותב עוד משהו. אז במחשב מופיעה ההודעה
"Transmition Succesfull" ועל השולחן מופיע פוקדור. הוא לוקח את הפוכדור ומוציא ממגירה עוד 5 פוכדוירם ופוקדע.
"הנה מריפ, 5 פוכדורים ריקים ופוקדע, ואולי גם.." הוא אומר ומוציא טלפון נייד ממגירה אחרת "הבאתי את זה למאמנים אחרים שכל הזמן התאבדו, אז קח, ואל תשכח לבדוק מה המהספר, זה כתוב על הטלפון" הוא אומר לך ומביא לך הכל"שאלות?"
תמיר
דודריו מצליח לנקר את גאביט, ואז גאביט זורק אבנים חדות שפוגעות בדודריו.
"דודריו, מתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. דודריו יורה שלוש קרנים, אחת מכל פה, וגאביט נושמת דרקונית, והמתקפות מתנגשות וההתקפה של גאביט גוברת ופוגעת בדודריו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 14 2010, 09:46 PM
[b] מור
מריפ מן הסתם, הוא הצורה הנמוכה יותר. (וזה מה שכתוב בטופס שלך בדף הראשון)
--
"אוקיי" אומר הפרוספור וכותב עוד משהו. אז במחשב מופיעה ההודעה
"Transmition Succesfull" ועל השולחן מופיע פוקדור. הוא לוקח את הפוכדור ומוציא ממגירה עוד 5 פוכדוירם ופוקדע.
"הנה מריפ, 5 פוכדורים ריקים ופוקדע, ואולי גם.." הוא אומר ומוציא טלפון נייד ממגירה אחרת "הבאתי את זה למאמנים אחרים שכל הזמן התאבדו, אז קח, ואל תשכח לבדוק מה המהספר, זה כתוב על הטלפון" הוא אומר לך ומביא לך הכל"שאלות?" [/b][/quote]
"כן," אומר לפרופסור, "אתה מכיר אולי מאן כלשהו שמעוניין בשותף? אני רוצה אחד שלא ישעמם לי!!" ואחכה לתשובתו של הפרופסור
-
[b] יוסי
"קלפייבל, השתמשי במטרונום, ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. בזמן שטיילו אוגר אנרגיה קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לעלי תער שפוגעים בטיילו. טיילו משתמש בניקור ופוגע. קלפייבל חובטת עם הגוף בטיילו שלאחר מכן נושך אותה. [/b][/quote]
'הקרב הזה הופך לקשה יותר בכל רגע, אני חייב להחליף את טיילו.' אחשוב ואחזיר את טיילו, לאחר-מכן אוציא שוב את באגון ואגיד לו, ''באגון, תאגור אנרגיה בראש ותשתמש בנגיחה על קלפייבל! אחר-כך במהירות חבטה!'' אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 14 2010, 10:46 PM
[b]
תמיר
דודריו מצליח לנקר את גאביט, ואז גאביט זורק אבנים חדות שפוגעות בדודריו.
"דודריו, מתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. דודריו יורה שלוש קרנים, אחת מכל פה, וגאביט נושמת דרקונית, והמתקפות מתנגשות וההתקפה של גאביט גוברת ופוגעת בדודריו. [/b][/quote]
גאביט שלי דווקא די חזקה..
--
"צאי גאביט,טפרי דרקון ואזש קצה אבנים שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 9 2010, 05:27 PM
[b] נאור
@_@
--
"רטיקייט, השתמש בחיתוך אחרי כל אחד מהדחיפות שלו, ולבסוף השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. שני הפוקמינים מבצעים את המבוקש כראוי.
[/b][/quote]
XD
אני יכול להשתמש גם במתקפות TM שיש לו שהם לא טריוואלים?
~~~
"טוב מאוד סידוט!,עכשיו אני רוצה שתשתמש בהתקשחות בכל פעם שהוא תוקף אותך,ועכשיו תשתמש בדחיפה ואז בצוות כפול ותטען גרירה,בשנייה שהיא תהיה מוכנה תפגע בו! " אומר לסידוט.
-
[b] ניתאי
כך יהיה, אתה נמצא באמצע הדרך בין טאוב לזאוגוויל ואני מיד אעדכן את חזרתך. נניח שלכדת את רטיקייט שבו נלחמת. [/b][/quote]
רטיקייט לא צריך פוכדור?
-------------
אני מחזיר את כל מי שנלחם וממשיך לטאוב
-
הרבה אנשים!!!!!!!!
מור
"אני לא יודע... לא התעניינתי. אני חוקר אלגוריתמים שקשורים לפוקדע. בעקרון עד כמה ששמעתי מאמנים נוהגים לטייל לבד.." הוא עונה לך.
יוסי
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף! ולאחר מכן במטרונום!" אומר פול מורפי. באגון תחילה נוגח בקלפייבל, ואז קלפייבל משתמש בחבטת גוף ופוגעת. באגון פוגע בקלפייבל, ואז קלפייבל טוענת מטרונום שהופך לאקדח מים שפוגע בבאגון.
תמיר
"דודריו, השתמש במקור מקדחה!" אומר הינריך הרץ. טפרי הדרקון של גאביט פוגעים בדודריו, ואז דודרי מנקר מספר רב של פעמים ואז גאביט בורח הצידה ואז הוא זורק אבנים חדים על דודריו.
נאור
יש שלושה תנאים הכרחיים וביחד מספיקים למתקפה טריוויאלית
1. לפוקימון יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
2. המתקפה לא דורשת מיומנות של הפוקימון
3. אופן ביצוע המתקפה נובע מהשם.
כמובן שאתה יכול גם ללמד את הפוקימון מתקפה לא טריוויאלית אבל זה ידרוש אימונים של הפוקימון ובהתחלה המתקפה תהיה חלשה.
--
"רטיקייט השתמש במתקפה מהירה ואז ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט משתמש בהתקפה מהירה וסידוט מתקשח ונפגע באופן חלש יותר. סידוט משתמש בדחיפה ופוגע ברטיקייט. סידוט מנסה להשתכפל אבל נכשל. בינתיים סידוט טוען התקשחות ורטיקיט פוגע עם ניב על ואז סידוט פוגע עם הגרירה.
ניתאי
הוא בתוך פוכדור.
--
אתה ממשיך לטאוב ובדרך אתה רואה מאמן עם צ'ארמיליון שיורה להביורים והמאמן מעודד אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 15 2010, 03:25 PM
[b] הרבה אנשים!!!!!!!!
תמיר
"דודריו, השתמש במקור מקדחה!" אומר הינריך הרץ. טפרי הדרקון של גאביט פוגעים בדודריו, ואז דודרי מנקר מספר רב של פעמים ואז גאביט בורח הצידה ואז הוא זורק אבנים חדים על דודריו. [/b][/quote]
סוף סוף...
--
"גאביט,תשתמשי בזעם דרקון וטרפרי דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 15 2010, 02:25 PM
[b]
נאור
יש שלושה תנאים הכרחיים וביחד מספיקים למתקפה טריוויאלית
1. לפוקימון יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
2. המתקפה לא דורשת מיומנות של הפוקימון
3. אופן ביצוע המתקפה נובע מהשם.
כמובן שאתה יכול גם ללמד את הפוקימון מתקפה לא טריוויאלית אבל זה ידרוש אימונים של הפוקימון ובהתחלה המתקפה תהיה חלשה.
--
"רטיקייט השתמש במתקפה מהירה ואז ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט משתמש בהתקפה מהירה וסידוט מתקשח ונפגע באופן חלש יותר. סידוט משתמש בדחיפה ופוגע ברטיקייט. סידוט מנסה להשתכפל אבל נכשל. בינתיים סידוט טוען התקשחות ורטיקיט פוגע עם ניב על ואז סידוט פוגע עם הגרירה.
[/b][/quote]
"סידוט תנסה לשכפל את עצמך!,קדימה צוות כפול ותטען גרירה ואז כשהיא תהיה מוכנה תתקוף אותו!" אומר לסידוט.
-
[b] ניתאי
הוא בתוך פוכדור.
--
אתה ממשיך לטאוב ובדרך אתה רואה מאמן עם צ'ארמיליון שיורה להביורים והמאמן מעודד אותו. [/b][/quote]
איבדתי את כל היתרון שהיה לי O:
ועד כמה שזכור לי אתה חייב לי ארודקטייל D:
------------------------------------
"הי! אתה! תפסיק את זה מיד! אתה תשרוף את כל היער!" אצרח על המאמן "צא טוטודייל! אקדח מים על צ'ארמיליון!"
-
תמיר
"דודריו, השתמש מהר במכת שילוש, ואז בזעם!" אומר הינריך. זעם הדרקון פוגע בדודריו. דודריו מייצר קרן משולשת מכל אחד מהפיות שלו ואז זה פוגע בגאביט. גאביט משתמש בטפרי דרקון ופוגע בדודריו שמתחיל לתנקר בזעם את גאביט וכעבור קצת זמן הוא מספיק.
נאור
עכשיו 'שכפל את עצמך' זה לא בדיוק פעולה מובנת מאליה. אם אתה רוצה שהוא ישתמש בזה תנסה למצוא איזשהו הסבר לזה, ואז כבר יהיה לו סיכוי סביר יותר שזה יצליח.
--
"רטיקייט, חיתוך! ואז חבטת גוף!" אומר פול מורפי. סידוט מנסה להשתכפל ונכשל. רטיקייט חותך את סידוט עם השיניים, בזמן שסידוט טוען גרירה. רטיקייט משתמש בחבטת הגוף ופוגע. סידוט משחרר את הגרירה ופוגע ברטיקייט.
ניתאי
אפשר לחזור אחורה ולהתחיל לחפש הכל.
ולא איבדת את כל היתרון, לפני שנעלמת היית מקום שני אחרי ירין ועכשיו אתה מקום שני אחרי תמיר, הבדל גדול.
--
"תגיד לי, כל נוזל המח שלך נמצא במקום? אין כאן יער! יש כאן עץ אחד ל5 ק"מ, אם אני יכול לפגוע במשהו זה בכביש, אבל אני לא יורה לכיוון הכביש! צ'ארמיליון השתמש בשריטות לעבר הטוטודייל!" אומר המאמן. טוטודייל יורה אקדח מים אבל צ'ארמיליון מתחמק ואז הוא משתמש בשריטות ופוגע.
-
[b] יוסי
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף! ולאחר מכן במטרונום!" אומר פול מורפי. באגון תחילה נוגח בקלפייבל, ואז קלפייבל משתמש בחבטת גוף ופוגעת. באגון פוגע בקלפייבל, ואז קלפייבל טוענת מטרונום שהופך לאקדח מים שפוגע בבאגון. [/b][/quote]
טוב, ננסה מיקוד אנרגיה (:
----
''באגון, תאגור אנרגיה בכל הגוף ותוציא אותה על קלפייבל! אחר-כך, תשתמש מיד בנשיכה!'' אומר
-
[b] הרבה אנשים!!!!!!!!
מור
"אני לא יודע... לא התעניינתי. אני חוקר אלגוריתמים שקשורים לפוקדע. בעקרון עד כמה ששמעתי מאמנים נוהגים לטייל לבד.." הוא עונה לך. [/b][/quote]
הלוואי עליי ככה!!!
~~~~~~~~~~~~~~
"אמממ..." אומר בהתחלה לפרופסור ואמשיך "אוקיי תודה רבה!" ואז אצא מהמעבדה ואז אצא לכיוון העיר מרוול ששם נמצא המכון מסוג נורמאל (אם אני לא טועה).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 15 2010, 09:28 PM
[b] תמיר
"דודריו, השתמש מהר במכת שילוש, ואז בזעם!" אומר הינריך. זעם הדרקון פוגע בדודריו. דודריו מייצר קרן משולשת מכל אחד מהפיות שלו ואז זה פוגע בגאביט. גאביט משתמש בטפרי דרקון ופוגע בדודריו שמתחיל לתנקר בזעם את גאביט וכעבור קצת זמן הוא מספיק. [/b][/quote]
"תשתמש בטפרי דרקון כל עוד הוא קרוב,ואז נשימת דרקון בתוך הפרצוף שלו!"