-
[I][B][COLOR="Red"]תומר
גרוטל מייצר כדור אנרגיה ואז מעיף אותו לעבר מסך המראה של מטאנג.מסך המראה של מטאנג מגן עליו מפני כדור האנרגיה אך מסך המראה נעלם.עכשיו מטאנג חשוף להתקפות של גרוטל.גרוטל במהירות שולח גפנים לעברר מטאנג שיתפסו ויפגעו בו.מטאנג זז במהירות אדירה ומצליח להתחמק מהתקפה של גרוטל.מייקל אומר"המטאנג שלי מהיר.עכשיו מאנג רשאית זן".מטאנג משתמש בראשית זן על גרוטל שלך.[/COLOR][/B][/I]
-
[quote=שלמח''הם;1047954][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מחליט קודם לבצע את המשימה לחקור את האי.לאחר זאת תתפוס לך פוקימונים מיוחדים חזקים.אתה הולך לכיוון בסיס צוות ניוטק כדי לגלות מידע על מה שקורה פה באי.אתה מגיע לבסיס ומסתתר מאוחרי קופסאות ענקיות שמסתירות אותך.שני חחיילי צוות ניוטק פשוטים ומדים קרוב אליך ומדברים.אתה שומע את שיחתם"שמעת?.מה שמעתי? אנחנו הולכים להרוג את האיש שאחראי לירח הסגול.אנחנו נהרוג אותו.אור גם היה שם הוא נתן פקודה לכול חייל שנמצא באי חייב להגיע לצוקים הגדולים לעזור לו להביס תאיש.".שני האנשים מתחילילים ללכת לכיון הצוקים הגדולים.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "גם אני צריך ללכת לצוקים הגדולים כדי להתחיל את החקירה שלי על האי", ואני מתחיל ללכת לשם.
-
[quote]ברוס
אתה משתמש בעל חושי לעבר זעם הדרקון של דראגן.על החושי פוגע בזעם הדרקון ומביס את זעם הדרקון.לאחר מכן בעבקות זה שנג'י הוציא פוקימון גם אתה מחליט להוציא פוקימון לקרב.אתה מוציא החוצה לקרב את לוקאריו.לוקאריו יוצא ומעיף כדור הילה על דראגן.כדור הילה פוגע בדראגן.דראגן תוקף בלהביור את לוקאריו שלו.נג'י שולח קרן סגולה שמשלבת כוחות עם הלהביור.שתי המתקפות עפות לעבר לוקאריו.[/quote]
"לוקאריו-לא!" אומר בדאגה ואשתמש בעל חושי בשביל להעיף את המתקפות אל עבר דראגן.לאחר מכן אשתמש בזנב דרקון על נג'י ואגיד ללוקאריו להשתמש בציפורן צל באותו זמן שאני משתמש.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מחליט ללכת לצוקים הגדולים ולעקוב תוך כדי אחר שני החיילים של צוות ניוטק.אתה עוקב אחרים עד שהם עוצרים ונעמדים לפני הצוקים הגדולים.הם מתחילים ללכת במדרגות שיש על הצוקים.אתה גם עולה במדרגות ונזהר שלא יתפסו אותם.הם מגיעים לפסגה וגם אתה.אתה רץ מהר ומסתתר מאוחרי אבן שלא יראו אתך.מולך אתה רואה הרבה חיליי צוות ניוטק ולפניהם עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אור ומול אור עומד [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/76.png[/IMG] איש לא מוכר.כנראה הוא זה שרוצצים להרוג אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה משתמש בעל חושי על המתקפות שעפות לעבר לוקאריו.בעזרת העל חושי אתה מציל את לוקאריו מפגיעה ומחזיר את המתקפות לדראגן.דראגן לא מצליח להתחמק ונפגע קשה והופך לפסל אבן.נג'י אומר לך"לעזעל איתך".אתה קופץ לעבר נג'י ותוקף באמצעות הזנב שיש מאוחרי גובך בזנב דרקון אותו.לוקאריו גם קופץ על נג'י ותוקף אותו בציפורן ברזל.הוא מכין מגן אבן.זנב הדרקון שלך מצליח לשבור את מגןן האבן שלו וציפורן הברזל פוגעת בנג'י .נג'י נפצע בבטן שלו.נג'י אומר לך"טוב הגיעה הזמן שמדוזה תיקח את הפיקוד".נג'י משתנה לצורה של יצור מכוער שגופו נחש ויש לו ראש של אישה.השערות של האישה עשוים מנחשים קטנים.הדמות אומרת לך"שלום אני מדוזה"[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
אתה משתמש בעל חושי על המתקפות שעפות לעבר לוקאריו.בעזרת העל חושי אתה מציל את לוקאריו מפגיעה ומחזיר את המתקפות לדראגן.דראגן לא מצליח להתחמק ונפגע קשה והופך לפסל אבן.נג'י אומר לך"לעזעל איתך".אתה קופץ לעבר נג'י ותוקף באמצעות הזנב שיש מאוחרי גובך בזנב דרקון אותו.לוקאריו גם קופץ על נג'י ותוקף אותו בציפורן ברזל.הוא מכין מגן אבן.זנב הדרקון שלך מצליח לשבור את מגןן האבן שלו וציפורן הברזל פוגעת בנג'י .נג'י נפצע בבטן שלו.נג'י אומר לך"טוב הגיעה הזמן שמדוזה תיקח את הפיקוד".נג'י משתנה לצורה של יצור מכוער שגופו נחש ויש לו ראש של אישה.השערות של האישה עשוים מנחשים קטנים.הדמות אומרת לך"שלום אני מדוזה"[/quote]
"ואני ברוס,נעים להרביץ!"(זינג!) אומר בציניות ואפקוד על לוקאריו להסתובב ואסתובב גם אני כדי לא להסתכל בעיניה.לאחר מכן אתקוף אותה בכדור מזג אוויר ואגיד ללוקאריו לתקוף אותה בכדור הילה.
-
[quote=שלמח''הם;1048017][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחליט ללכת לצוקים הגדולים ולעקוב תוך כדי אחר שני החיילים של צוות ניוטק.אתה עוקב אחרים עד שהם עוצרים ונעמדים לפני הצוקים הגדולים.הם מתחילים ללכת במדרגות שיש על הצוקים.אתה גם עולה במדרגות ונזהר שלא יתפסו אותם.הם מגיעים לפסגה וגם אתה.אתה רץ מהר ומסתתר מאוחרי אבן שלא יראו אתך.מולך אתה רואה הרבה חיליי צוות ניוטק ולפניהם עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אור ומול אור עומד [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/76.png[/IMG] איש לא מוכר.כנראה הוא זה שרוצצים להרוג אותו.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "אני חייב לעזור לו, אבל אני לבד והם רבים, ויש שם גם חבר בכיר בצוות ואני רק מאמן שהתחיל את הפוקימון", אני מחליט להקשיב עוד על השיחה ולראות מה קורה.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1048006][I][B][COLOR="Red"]תומר
גרוטל מייצר כדור אנרגיה ואז מעיף אותו לעבר מסך המראה של מטאנג.מסך המראה של מטאנג מגן עליו מפני כדור האנרגיה אך מסך המראה נעלם.עכשיו מטאנג חשוף להתקפות של גרוטל.גרוטל במהירות שולח גפנים לעברר מטאנג שיתפסו ויפגעו בו.מטאנג זז במהירות אדירה ומצליח להתחמק מהתקפה של גרוטל.מייקל אומר"המטאנג שלי מהיר.עכשיו מאנג רשאית זן".מטאנג משתמש בראשית זן על גרוטל שלך.[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
"גרוטל תשתמש בכדור אנרגיה עם עלי תער לעבר הראשיית זן של מטאנג!"אומר לגרוטל.
-
[quote=שלמח''הם;1047749][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מורה לצ'יקו לסיים את מאנקי בשריטה.צ'יקו רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב אל מאנקי הוא מרכז את כול הכוחות שלו במתקפת שריטה.מאנקי כבר עייף ולא מתחמק מהשריטה החזקה של צ'יקו.השריטה פוגעת במאנקי ומעלפת אותו על האדמה.האמאמנת מחזירה את מאנקי לפוכדור שלו והולכת לדרכה.אתה מסתכל סביבך ורואה5 פוקימונים עומדים אם המאמנים שלהם.אתה מבין שנותרו 5מאמנים להביס.[/COLOR][/B][/quote]
אסתכל טוב על כל אחד מהמאמנים כדי שאוכל להחליט מול מי להלחם קודם.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1047691]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג משתמש בעלי טער על הגפן המצליפה של ויפנבל.עלי הטער פוגעות בגפנים של ויפנבל ומעיפים אותם לעבר הקרקע של הזירה.טרטויג רץ במהירות גבוה לעבר ויפנבל.כשהוא קרוב לויפנבל הוא משתמש עליו בנשיכה קטלנית מאוד.ויפנבל לא מצליח להתחמק מהנשיכה של טרטויג ונפגע די קשה.גבריאל אומר לויפנבל"תשלח לעברו אבקת רעל".וי]נבל שולח אבקת רעל לעבר טרטויג שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מהר טרטוייג תשתמש שוב פעם בעלי תער על האבקת רעל שתעיף אותה ואז תשתמש בדחיפה חזקה מאוד על ויפנבל של גבריאל" אגיד לטרטוייג
-
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג משתמש שוב בעלי טער על אבקת הרעל של ויפנבל.עלי טער רבים יוצאים מהגוף של טרטויג ועפים לעבר אבקת הרעל.עלי הטער פוגעים באבקת הרעל ומעיפים אותה מן טרטויג.לאחר מכן טרטויג מתחיל לרוץ במהירות לעבר ויפנבל.כשהוא קרוב אליו הוא תוקף במתקפת דחיפה.ויפנבל לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע קצת.גבריאל אומר לו"ויפנבל תשתמש בבכדור מזג אוייר".ויפנבל מייצר כדור מזג אוויר ומהכדור יוצאת מתקפת להביור לעבר טרטויג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
אתה מסתכל על 5 המאמנים שמולך ועל הפוקימונים שלהם.אתה רואה שמאמן ראשון מחזיק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/192.png[/IMG] בסנפלוארה.המאמן ה 2מחזיק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/361.png[/IMG] סנוארט קטן.המאמן ה 3מחזיק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/342.png[/IMG] בכרודאנט זוהר.המאמן ה 4 מחזיק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/557.png[/IMG] בדויבל.המאמן האחרון מחזיק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/247.png[/IMG] מחזיר בפיפיטר.סאליי אומרת לך"נו אייס החלטת במי תילחם?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גרוטל מייצר כדור אנרגיה חזק למדי ומעיף אותו לעבר מטאנג.לאחר מכן גרוטל משתמש בעלי טער ומעיף אותם לעבר כדור האנרגיה שלו.עלי הטער מחזקים את כדור האנרגיה של גרוטל.כדור האנרגיה עם עלי הטער מתנגש ברשאית הזן של מטאנג.מטאנג נפגע קשה משני התקפות של גרוטל.מייקל אומר למטאנג שלו"תשתמש בציפורן ברזל על גרוטל".מטאנג מרחף באוויר כשהוא משתמש בציפורן ברזל על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה ממשיך לצפות במה שקורה פה.אור אומר לאיש שמולו".נג'י הגיע הזמן שתמות.אאנחנו לא ניתן לך להשמיד את האי הזה ואת כול הפוקימונים שחחים בו.".אתה מבין שלאיש שמול אור קוראים נג'י.נג'י אומר לאור"אתם לא תצליחו לעצור אוי אני חזק מידי.אתם תהפכו לאבן כולכם ואז אהרוג אותם.תהפכו לאבן".מהעינים של נג'י יוצאות קרנים סגולות שמקפיאות לאבן את כול החיילים חוץ מאור שהתחמק בזמן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה ולקאריו מסתובבים במהירות לפני שתהפכו לפסלי אבן.לוקאריו מייצר כדור הילה ומעיף את כדור הילה על מדוזה.אתה מייצר כדור מזג אוויר.מתוך כדור מזג אוויר יוצא להביור אימתני לעבר מדוזה.מדוזה זוחלת במהירות לאחור ומצליחה להתחמק משני התקפות שלכם.היא אומרת לכם"לא תצליחו להביס אותי כשגבכם פונה אלי.ככה לא תצליחו לכון את התקפות שלכם אלי.אז תצטרכו להראות את פניכם".מן השמיים נופלים לידכם 2זוגות משקפי שמש בצבע שחור.[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1048226][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ממשיך לצפות במה שקורה פה.אור אומר לאיש שמולו".נג'י הגיע הזמן שתמות.אאנחנו לא ניתן לך להשמיד את האי הזה ואת כול הפוקימונים שחחים בו.".אתה מבין שלאיש שמול אור קוראים נג'י.נג'י אומר לאור"אתם לא תצליחו לעצור אוי אני חזק מידי.אתם תהפכו לאבן כולכם ואז אהרוג אותם.תהפכו לאבן".מהעינים של נג'י יוצאות קרנים סגולות שמקפיאות לאבן את כול החיילים חוץ מאור שהתחמק בזמן.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "כדאי להזהר מהנג'י הזה, כדאי שנמשיך לשמוע את השיחנ ואז לראות איך להגיב", ממשיך לשמוע את השיחה.
-
[quote]ברוס
אתה ולקאריו מסתובבים במהירות לפני שתהפכו לפסלי אבן.לוקאריו מייצר כדור הילה ומעיף את כדור הילה על מדוזה.אתה מייצר כדור מזג אוויר.מתוך כדור מזג אוויר יוצא להביור אימתני לעבר מדוזה.מדוזה זוחלת במהירות לאחור ומצליחה להתחמק משני התקפות שלכם.היא אומרת לכם"לא תצליחו להביס אותי כשגבכם פונה אלי.ככה לא תצליחו לכון את התקפות שלכם אלי.אז תצטרכו להראות את פניכם".מן השמיים נופלים לידכם 2זוגות משקפי שמש בצבע שחור.[/quote]
"לוקאריו-קח את המשקפיים!" אומר ללוקאריו ואקח זוג משקפיים.לאחר מכן אתקוף את מדוזה במשאבת הידרו ואפקוד על לוקאריו להשתמש במתקפה מהירה מאחורי מדוזה.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה פוקד על לוקאריו לקחת את זוג משקפי השמש ולשים אותם על העינים שלו.לוקאריו עושה כפי שאמרת לו וגם אתה לוקח זוג משקפיים ושם אותם על עינך.אתם מסתובבים לעבר מדוזה.אתה משתמש במשאבת הידרו על מדוזה.בזמן הזה לוקאריו מפעיל מתקפה מהירה .הוא מתחיל לרוץ ונעמד מאחורי מדוזה.הוא תופסאותה כדי שלא תתחמק משאבת הידרו שלך.משאבת הידרו פוגעת במדוזה קצת.מדוזה מתחילה להתעצבן עליכם.לוקאריו משחרר את האחיזה שלו בה.מדוזה שולחת את הנחשים שעליה לתפוס את לוקאריו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אתה ממשיך שמוע ולראות את השיחה של אור ונג'י.אור אומר לנג'י"היה לך קשה להרוג אותי.עכשיו זה התור שלי לתקוף אותך ולהרוג אותך סופית.תכונן למוות שלך.שאיבה".ליד נג'י נוצר חור שמתחיל לשאוב לתוכו את נג'י חצי מהגוף של נג'י נשאב אך הוא אומר"ביטול".אחרי זה החור שאור יצר נעלם ונג'י חוזר לקדמותו.נג'י אומר לאור"יפה אתה די חזק.אך יש פה עכבר קטן שמקשיב לשיחה שלנו וצופה בקרב שנו.הוא אחד מהאויבים שלכם.של צות ניוטק.הי ילד תצא מהמחבוא שלך"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1048273][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה ממשיך שמוע ולראות את השיחה של אור ונג'י.אור אומר לנג'י"היה לך קשה להרוג אותי.עכשיו זה התור שלי לתקוף אותך ולהרוג אותך סופית.תכונן למוות שלך.שאיבה".ליד נג'י נוצר חור שמתחיל לשאוב לתוכו את נג'י חצי מהגוף של נג'י נשאב אך הוא אומר"ביטול".אחרי זה החור שאור יצר נעלם ונג'י חוזר לקדמותו.נג'י אומר לאור"יפה אתה די חזק.אך יש פה עכבר קטן שמקשיב לשיחה שלנו וצופה בקרב שנו.הוא אחד מהאויבים שלכם.של צות ניוטק.הי ילד תצא מהמחבוא שלך"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "אני יהיה חייב לצאת כדי שלא יתקפו אותי", אני מכין את הפוקימונים שלי כדי לצאת ולנסות להתחמק מהם.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1048226][B][COLOR="Red"]תומר
גרוטל מייצר כדור אנרגיה חזק למדי ומעיף אותו לעבר מטאנג.לאחר מכן גרוטל משתמש בעלי טער ומעיף אותם לעבר כדור האנרגיה שלו.עלי הטער מחזקים את כדור האנרגיה של גרוטל.כדור האנרגיה עם עלי הטער מתנגש ברשאית הזן של מטאנג.מטאנג נפגע קשה משני התקפות של גרוטל.מייקל אומר למטאנג שלו"תשתמש בציפורן ברזל על גרוטל".מטאנג מרחף באוויר כשהוא משתמש בציפורן ברזל על גרוטל[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"גרוטל תשתמש בגפו מצליפה על הציפוני ברזל ואז שהוא יתקע בגלל הגפן מצליפה תשלח כדור אנרגיה ישר בראש שלו!"אומר לגרוטל.