-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 05:00 PM
[b] ניב-
אתה יכול עם יריבים שתפגוש, אבל לא בטוח שהם יסכימו
----------------------------------
האיש צוחק צחוק גדול ואומר:"זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי, שאתה תנצח את מיסטר גראונד הגדול" [/b][/quote]
"תוריד אותי ואני אראה לך שזאת לא בדיחה"
-
עומר-
"פצצת מגנט ואז צליל מתכתי" אומרת לוסי. מגנטון שולח פצצת מגנט ואייפום מצליח להיתחמק, הוא שולח מתקפת חול אבל מגנטון מעיף אותו בצליל מתכתי. פתאום קורה משהו! מגנטון מתחיל להבהב, לאחר מכן לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, מגנטון התפתח למגנזון-[img]http://i42.tinypic.com/2zsxxn7.png[/img]. "סוף סוף הצלחתי" אומרת לוסי "תודה לך עומר"
ירין-
רשום, רק תוסיף איזה פוקימון ברצונך לתפוס ואז תגיב להתחלה
ניב-
מיסטר גראונד מעיף אותך רחוק-כוחו עצום, כשאתה מסתכל טוב אתה רואה שהשטח בו אתם נמצאים זו זירה. "קרב 3 על 3 יהיה לך בסדר?" שואל מיסטר גראונד
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 06:18 PM
[b] ניב-
מיסטר גראונד מעיף אותך רחוק-כוחו עצום, כשאתה מסתכל טוב אתה רואה שהשטח בו אתם נמצאים זו זירה. "קרב 3 על 3 יהיה לך בסדר?" שואל מיסטר גראונד [/b][/quote]
"טוב, צא דיגלט!"
מוציא את הפוקפוק ובודק עוד כמה זמן דיגלט מתפתח
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 06:18 PM
[b] עומר-
"פצצת מגנט ואז צליל מתכתי" אומרת לוסי. מגנטון שולח פצצת מגנט ואייפום מצליח להיתחמק, הוא שולח מתקפת חול אבל מגנטון מעיף אותו בצליל מתכתי. פתאום קורה משהו! מגנטון מתחיל להבהב, לאחר מכן לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, מגנטון התפתח למגנזון-[img]http://i42.tinypic.com/2zsxxn7.png[/img]. "סוף סוף הצלחתי" אומרת לוסי "תודה לך עומר" [/b][/quote]
"אין בעיות, עבודה מעולה איפום!" אני אומר אולי כדאי שאני ארפא אותו שוב ואז נמשיך" אני אומר וחוזר למרכז פוקימונים אחרי שאני מרפא אותו אנחנו ממשיכים בדרך.
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 01:45 PM
[b] ארתור-
"אף אחד מהפוקימונים לא היתפתח" אומר האיש הזקן ממרכז הרבייה "אבל הם מרגישים מצויין" [/b][/quote]
"טוב תודה" אומר לו ואנתק ואתחיל ללכת לכיוון דרך 25 כדי לפגוש את ביל
-
ניב-
פוק'פון*
-----------------
~דיגלט מתפתח עוד היום~
"דיגלט אה?" אומר מיסטר גראונד בצחוק "טוב, אז צא דוטריו" אומר מיסטר גראונד ומוציא דוטריו-[img]http://i39.tinypic.com/34smjig.png[/img]
עומר-
אתם חוזרים למרכז הפוקימונים ונותנים לאחות ג'וי את פוקימוניכם. האחות ג'וי מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם אחרי כמה דקות ואומרת:"חשבת ללמד את הרקרוס מצב זעם?"
ארתור-
אתה מתקדם לדרך 25, אתה רואה שם רק בית אחד בודד. אתה נכנס לבית ורואה איש מבוגר עם זיפים, ובעל שיער בצבע אפור ירוק. "מה אתה רוצה ילד?" הוא שואל
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 06:37 PM
[b] ניב-
פוק'פון*
-----------------
~דיגלט מתפתח עוד היום~
"דיגלט אה?" אומר מיסטר גראונד בצחוק "טוב, אז צא דוטריו" אומר מיסטר גראונד ומוציא דוטריו-[img]http://i39.tinypic.com/34smjig.png[/img] [/b][/quote]
"דיגלט שארה ואז חפירה"
-
[b]
עומר-
אתם חוזרים למרכז הפוקימונים ונותנים לאחות ג'וי את פוקימוניכם. האחות ג'וי מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם אחרי כמה דקות ואומרת:"חשבת ללמד את הרקרוס מצב זעם?"
[/b][/quote]
"אממ מזה מצב זעם?" אני שואל בפליאה.
-
ניב-
"רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. לפני שדוטריו תוקף ברעידת אדמה דיגלט פוגע בו בהימום-דיגלט למד הימום, "נסה שוב רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. דיגלט נכנס לאדמה, דוטריו מעיף אותו ופוגע בו ברעידת אדמה אכזרית
עומר-
"מצב זעם זו התקפה שמגבירה את יכולת הפוקימון, כאשר הרקרוס לומד מצב זעם וחוגר את החגורה השחורה הוא מתפתח" אומרת האחות ג'וי
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 06:53 PM
[b]
עומר-
"מצב זעם זו התקפה שמגבירה את יכולת הפוקימון, כאשר הרקרוס לומד מצב זעם וחוגר את החגורה השחורה הוא מתפתח" אומרת האחות ג'וי [/b][/quote]
"אוקי איך אני מלמד אותו את זה?"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 1 2009, 02:13 PM
[b] לון-
"כלום" היא אומרת בעצב "לך! אין יותר מוח המגדל"
עומר-
אחרי שריפאתם את פוקימוניכם אתם נכנסים לתוך אזור האבן, האזור חשוך ואינכם רואים כלום. "הבזק מגנטון" אומרת לוסי ומוציאה מגנטון-[img]http://i39.tinypic.com/30x8pk4.png[/img], והוא יוצר אור. "מוכן לקרב?" שואלת לוסי
לורן-
האישה מביאה לך חכה חדשה ואתה נותן לה 1000$, "תהנה" היא אומרת בחיוך "וביל נמצא בדרך 25". אתה הולך לדרך 25 ושם רואה בית, אתה נכנס לשם ורואה איש מבוגר בעל זיפים ושיער אפור ירוק. "מה אתה רוצה?" הוא שואל
ארתור-
פידג'וטו מסתובב סביבך בשמחה-הוא מאושר מאוד מהניצחון, "כל הכבוד על הקרב הנהדר" אומרת מיסטי.
ניב-
"תגמור אותו בזרוע ברזל" אומר נולנד. סלאקינג רץ עם זרוע ברזל, מצ'מפ משתמש בלייזר ומסנוור אותו-סלאקינג המסונוור לא יודע לאן להיתקדם, מצ'מפ רץ אל סלאקינג בריצה ומעיף אותו לאוויר באגרוף דינמי-סלאקינג מפסיד. "סלאקינג מפסיד ולנולנד אין עוד פוקימונים, ניב ומצקמפ הם המנצחים" אומר השופט. נולנד בא אליך ולוחץ את ידך ואומר:"כל הכבוד על יכולות הלחימה המרשימות. מגיע לך זאת" והוא משיט לך את סמל מפעל הקרב
מיכה-
מנטיק עומד לשלוח בום קולי, סבליי מהמם אותו בהימום ומכשיל לו את ההתקפה. לאחר מכן סבליי מתקדם אל מנטיק ושורט אותו-מנטיק מסוחרר [/b][/quote]
ראיית הנולד(אני לא ממש יודע מה זה עושה O_O) ואז כמה שריטות
-
[b] ארתור-
אתה מתקדם לדרך 25, אתה רואה שם רק בית אחד בודד. אתה נכנס לבית ורואה איש מבוגר עם זיפים, ובעל שיער בצבע אפור ירוק. "מה אתה רוצה ילד?" הוא שואל [/b][/quote]
"אני מחפש את ביל אתה יודע איפה הוא?" אשאל אותו
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 06:53 PM
[b] ניב-
"רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. לפני שדוטריו תוקף ברעידת אדמה דיגלט פוגע בו בהימום-דיגלט למד הימום, "נסה שוב רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. דיגלט נכנס לאדמה, דוטריו מעיף אותו ופוגע בו ברעידת אדמה אכזרית [/b][/quote]
"שריטה ואז הימום"
כשדיגלט מהמם את דוגטריו אני צועק "מכת חול ושאגה!"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 1 2009, 02:13 PM
[b] לון-
"כלום" היא אומרת בעצב "לך! אין יותר מוח המגדל" [/b][/quote]
"למה הוא לא כאן?!" אני מתעקש "אני חייב להלחם פה! תגידי לי למה הוא לא כאן!"
-
ארתור-
"אני ביל" אומר האיש "מה אתה צריך?"
עומר-
"תמורת 200$ אביא לך קלטת המלמדת את המתקפה" אומרת האחות ג'וי
מיכה-
ראיית הנולד מאפשרת למשתש לחזורת את ההתקפה הבאה של היריב
--------------------------------
מנטיק שולח בום קולי וסבליי חוזה את המתקפה ומתחמק, סבליי יוצא אל מנטיק ומחסל אותו בשריטות חזקות. מנטיק מחוסל
ניב-
"חיתוך, ושיהיה ממש קרוב אליך אגרוף שאיבה" אומר מיסטר גראונד. דיגלט יוצא בשריטה וכשהו קרוב דוטריו מעיף אותו בחיתוך ומצחקק, דוטריו מתקרב ולפני שדיגלט משתמש בהימום דוטריו פוגע בו באגרוף שאיבה אכזרי, "עוד אגרוף שאיבה" אומר מיסטר גראונד. דוטריו מתקדם באגרוף שאיבה נוסף, דיגלט נראה מוזר ופתאום הוא תוקף בהגדלה בכוח חלקי-דיגלט למד הגדלה! אבל מוזר המהירות שבה הוא מתחזק
לון-
"טוב אני אספר" אומרת הילדה "אני היא מוח המגדל אבל פרשתי, אז אין מוח מגדל ועליך ללכת"