-
[QUOTE=Eustass Kid;707818][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתצה הולך למרכזהפוקימונים ותך 10 דקות מגיה לש.האחות ג'וי אומרת לך"שלוםפ חזרת מהאימונים בטח התחזקת אז לרפאות לך את הבפוקימונים.אתה רוצה חדרל ישון בו הלילה אורק ריםאוי פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס משתמש שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.לפתע ג'ינקס לא יכולה להילחם ואתנה עולה לסיבוב הבא.אליסי ורדת מהמבמה והשופט אומר"ג'ון אתה עולה לחציהגמר אז נתראה בחצי הגמר" אתה יורד מהזירה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני צריך שתראפי לי את הפוקימון ואני אקח חדר אחר כך אלב את יכולה לשמור על אלקיד שלי הוא תינוק שרק בקע מהביצה... ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו אולי הוא צריך חלב מילטנק אני לא יודע..."
-
[QUOTE=Eustass Kid;707807][B][COLOR="Blue"]לוקאס
בן אומר לך" טוב אוקי זה בסדר אלקיד רק נטולד ולא מתאים להילחם כרגע אזאנו עוד נתרא מתישהו."ויזאור חוזר לפוכדור שלו ובן הולך מה תעשה עכשיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
גליגר משתמש בסופת חול על ניטלט אך היא מתחמקת.גליגר משתמש במכת כנף שפוגעקת קצתב ניטט של אבי.אהי אומר"נילט תתאושי ואז להביור חזק מאוד על גליגר"נייטלט מתאוששת ומשתמש בלהביור שפגע בגליגר.את רואה שלך ירדו כמעט חצי חיים ולאבי כמעט רבע חיים ונותר רק עוד דקה וחצי לסיום הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן קרח של ג'ינקס.ומשתמ שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.אליס אומרת לגינקס"תתאוששי אני לא רוצה להפסיד בקרב הזה את יכולה לנצח את הבחור אז תקומי ואז תשתמשי בקרן קרח שוב על הקרוסשל היריב אוקי ג'ינקס."ג'ינקס מתאוששת ומתמשת בקרן קרח על הרקרוס שנפגע מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
סופת החול הכי גדולה שאפשר תנחית אליה כנף ברזל ותתחמק מהמתקפות שלה,מהר !
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בסופת חול אך שוב ניילט מתחמקת מהסופת החול של גלייגר.גליייגר משתמש בכנף ברזל.ניילט מנסה להתחמק אך לא מצליחה נפגעת מהכנף הברזל של גליייגר.אבי אומר" נייטלט לההביור הכי חזק שלך על גלייגר"ניילט משתמשת בלהביור אך גלייגר מתחמק.את רואה שלאבי ירדו חצי חחיםכבר ואת מובילה בקצת.ומותרו רק עוד דקה לסיום הקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך,בשמחה אני ישמורעל תינוק אלקיד בשבילך."אתהנותן לה את האלקיד וניא לוקחת אותו ואומרת לך"חדר 102 שלך אוקי אל תדאג אני יטפל יפה מאוד באלקיד שלך.בהצלחה בקרבהמכון שלךהוא קשה מאוד אז שובבהצלחה לך[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;707818][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתצה הולך למרכזהפוקימונים ותך 10 דקות מגיה לש.האחות ג'וי אומרת לך"שלוםפ חזרת מהאימונים בטח התחזקת אז לרפאות לך את הבפוקימונים.אתה רוצה חדרל ישון בו הלילה אורק ריםאוי פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס משתמש שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.לפתע ג'ינקס לא יכולה להילחם ואתנה עולה לסיבוב הבא.אליסי ורדת מהמבמה והשופט אומר"ג'ון אתה עולה לחציהגמר אז נתראה בחצי הגמר" אתה יורד מהזירה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בהצלחה לך בקרב שלך עכשיו".
-
[QUOTE=Eustass Kid;707897][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בסופת חול אך שוב ניילט מתחמקת מהסופת החול של גלייגר.גליייגר משתמש בכנף ברזל.ניילט מנסה להתחמק אך לא מצליחה נפגעת מהכנף הברזל של גליייגר.אבי אומר" נייטלט לההביור הכי חזק שלך על גלייגר"ניילט משתמשת בלהביור אך גלייגר מתחמק.את רואה שלאבי ירדו חצי חחיםכבר ואת מובילה בקצת.ומותרו רק עוד דקה לסיום הקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך,בשמחה אני ישמורעל תינוק אלקיד בשבילך."אתהנותן לה את האלקיד וניא לוקחת אותו ואומרת לך"חדר 102 שלך אוקי אל תדאג אני יטפל יפה מאוד באלקיד שלך.בהצלחה בקרבהמכון שלךהוא קשה מאוד אז שובבהצלחה לך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה בי אלקיד!" אני אומר והולך למכון
-
[QUOTE=Eustass Kid;707760][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה היא חוזרת אליך ומחירה לך אותם.אתה יוצא מן מרכז הפוקקימונים והולך אל מקדש רג'אייס.כעבור 5דקות אתה רואה את המקדש של רג'אייס.אתהנכננכס אליו ורואה שישישם הרבה מאמנים וזה מקום מצון לאימון הפוקימון שלך לקראת המכון ה1 שלך.מאמן 1ניגש אליך ואומר לך"הי שמי מתן רוצה קרב נגדי 1על 1"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בשמחה!" אומר לו ואחייך. "אוקיי ארון,צא!" אצעק בזמן שאני זורק את הפוכדור של ארון לאוויר.
"דרך אגב קוראים לי דור. באיזה פוקימון תבחר?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Eustass Kid;707897][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך,בשמחה אני ישמורעל תינוק אלקיד בשבילך."אתהנותן לה את האלקיד וניא לוקחת אותו ואומרת לך"חדר 102 שלך אוקי אל תדאג אני יטפל יפה מאוד באלקיד שלך.בהצלחה בקרבהמכון שלךהוא קשה מאוד אז שובבהצלחה לך[/COLOR][/B][/QUOTE]
צעקה חזקה ,גליגר !
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בנייטלט קשה מאוד.אבי אומר לניטלט"תשתמשי שוב בלהביור על הגלייגר שלה."ניטלט מתאוששת מהתקפה של גליגר ומשתמשת בלהביור שפוגע בגליגר קשה.את רואה שירדו לך חצי חיים וגם לאבי קצת יותר מחצי חיים ירדו לו.ונותרו עוד50 שניות עד סוף הקרב שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
המאמן אומר לך"שמי קיל נעים להכיר אותך דור יאלה אני מתחיל תתקוף אתה ראשון" אתה מוציא את ארון שלך לקרב.קיל מוציא פיקאצ'ו חזק מאוד.קיל אומר לך"בהצלחה לשיניהטוב ביותר ינצח את השני"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק עכולה והוא נחלם נגד מקס.מרק מוציא את באטארפי שלו.מקס מוציא אתבידריל שלו לקרב .מרק אומר חבאטארפי"אבקת שהרדמה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה שמצליחה להרדים את בידריל ואזבאטארפי משתמש בקרן על חושית שמביסה את בעדריל.השופט אומר"מרקעולה לחצי הגמר ומקסמודח מן התחרותת הזא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;708072][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בנייטלט קשה מאוד.אבי אומר לניטלט"תשתמשי שוב בלהביור על הגלייגר שלה."ניטלט מתאוששת מהתקפה של גליגר ומשתמשת בלהביור שפוגע בגליגר קשה.את רואה שירדו לך חצי חיים וגם לאבי קצת יותר מחצי חיים ירדו לו.ונותרו עוד50 שניות עד סוף הקרב שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
המאמן אומר לך"שמי קיל נעים להכיר אותך דור יאלה אני מתחיל תתקוף אתה ראשון" אתה מוציא את ארון שלך לקרב.קיל מוציא פיקאצ'ו חזק מאוד.קיל אומר לך"בהצלחה לשיניהטוב ביותר ינצח את השני"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק עכולה והוא נחלם נגד מקס.מרק מוציא את באטארפי שלו.מקס מוציא אתבידריל שלו לקרב .מרק אומר חבאטארפי"אבקת שהרדמה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה שמצליחה להרדים את בידריל ואזבאטארפי משתמש בקרן על חושית שמביסה את בעדריל.השופט אומר"מרקעולה לחצי הגמר ומקסמודח מן התחרותת הזא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ... הצילו אההה אוקיי צא צ'ימצ'אר תעשה לי אור!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;707760][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלך.וומיד משתמש בחפירה בערת ידיו הקטנות הוא חופר בור שנכנכס אליו.צ'ימצ'אר יוצא מן הבור ומפתיע את פרסיאן.צ'ימצ'אר מוציא גוש אשגדול שזה להביר על פרסיאן שנפגע מזה קשה.השומר אומר"כל הכבוד ילד מהלך חכם להפתיע את פרסיאן שלי בחפירה ואז בלהביור.אך פרסיאן שלי חזק והואיוכל להתמווד עם הלהביור שתשלח אליו.פרסיאן זנב ברזל"פרסיאן משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הזנב אקוה של פאליגאטור.טרטויג קופץ לאוויר וחושם הוא משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת בפאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגב.הפעם פאליגאטור מתחמק מן השוטים של טרטויג.הרק אומר"רוואה זה לא הולך להיות פשוט להביס את פאליגאטור שלי.פאליגאטור תותח הידרו על טרטויג."פאליגאטור משתמש בתותח הידרו חזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה היא חוזרת אליך ומחירה לך אותם.אתה יוצא מן מרכז הפוקקימונים והולך אל מקדש רג'אייס.כעבור 5דקות אתה רואה את המקדש של רג'אייס.אתהנכננכס אליו ורואה שישישם הרבה מאמנים וזה מקום מצון לאימון הפוקימון שלך לקראת המכון ה1 שלך.מאמן 1ניגש אליך ואומר לך"הי שמי מתן רוצה קרב נגדי 1על 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מביבול ומתחמק מהחלקיקי קרח של ג'ינקס.הרקרוס מיד ייוצא באגרוף ממוקד חזק ביותר על ג'ינקס.ג'ינקס לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה מהאגרוף הממוקד של הרקרוס.הרקרוס עף לשמניים ומשתמש באס אוירי.גם מזה ג'ינקס לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה מזה.אליס אומרת"תתאוששי ותשתמשי בקרןקרח עליו"ג'ינקס מתאששת ומשתמשת בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מוציאה את ארון שתוקף מיד בציפורן מתכת חזקה מאוד.ארבוק מנסהה להתחמק אך הוא לא מצלייח ונפגע קשה מהתקפה של ארון.את רואה שלבהרוק ירדו כבררב עחיים ונותר רעוד 1:45 שניות לסיום הקרב.ברוק אומר"ארבוק עוקץ רעל על הארון הזה אוקי.מרי קרב יפה זה לא הולך להיות קל."ארבוק משתמש בעוקץ רעל על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא ומשתמש בקרן קרח חזקה מאוד.הקרן הקרח שלקאקונה מקפיאה חלק מגופו של וינזאור אך הוא שובר אתת הקרח בקלות.קאקונה יוצא משתמש בסילון אקוה שפוגע הבויזאור.בן אומר לוינזאור שלו"תגמור בסופת עלים את הקאקונה של לוקאס הסיסבהוב הזה נגמר מי הפוקימוןהב?"ויזאור משתמש בסופםת עלים שמביסה ת קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
אנקסגם יוצא לקרב הוא משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.טריקו משתמש בחבטה חזקקה אך מגניום מתחמק גם מהחבטה של טריקו.לוקיס אומר"זה לא אופר 2 נגד 1 זה לע גכוחות טובלאמשנה שניהם יפדיסיו לי.מגניום סופת עלים חזקה."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שניכם התחמקו!" אני אומר.
"ואז , אנקס ערפיח וטריקו השתמש בחבטה שוב!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;708072][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה!תתעופף בכל מיניי כיוונים וצעקה"
-
[quote=Eustass Kid;708072][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בנייטלט קשה מאוד.אבי אומר לניטלט"תשתמשי שוב בלהביור על הגלייגר שלה."ניטלט מתאוששת מהתקפה של גליגר ומשתמשת בלהביור שפוגע בגליגר קשה.את רואה שירדו לך חצי חיים וגם לאבי קצת יותר מחצי חיים ירדו לו.ונותרו עוד50 שניות עד סוף הקרב שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]המאמן אומר לך"שמי קיל נעים להכיר אותך דור יאלה אני מתחיל תתקוף אתה ראשון" אתה מוציא את ארון שלך לקרב.קיל מוציא פיקאצ'ו חזק מאוד.קיל אומר לך"בהצלחה לשיניהטוב ביותר ינצח את השני"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק עכולה והוא נחלם נגד מקס.מרק מוציא את באטארפי שלו.מקס מוציא אתבידריל שלו לקרב .מרק אומר חבאטארפי"אבקת שהרדמה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה שמצליחה להרדים את בידריל ואזבאטארפי משתמש בקרן על חושית שמביסה את בעדריל.השופט אומר"מרקעולה לחצי הגמר ומקסמודח מן התחרותת הזא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "כל הכבוד, אני כבר מחכה לחצי הגמר שנקווה ששנינו ננצח ונפגש בגמר!".
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;708072][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי! ארון השתמש בנשיכה על פיקאצ'ו!" אומר לארון ואחכה שיתקוף.
-
[QUOTE=Eustass Kid;708194][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אה ולרצוח זה חוקי?! אתה עוד תשלם על האישה שרצחת!" אני אצעק לעברו.
"טריקו תשתמש ביריית זרעים על העלי טער ואז אקנס תשתמש בערפיח ואז בחנק. זה כבר יגמור אותו!" אני אומר.