-
[QUOTE=שלמח''הם;1048988][B][COLOR="Red"]תומר
גרוטל מייצר בהירות כדור אנרגיה ענק ואז מעיף את כדור האנרגיה לעבר ציפורן הברזל של מטאנג.כדור האנרגיה פוגע בצ'יפורן הברזל של מטאנג.ציפורן הברזל שלו מתבטלת והוא נפגע קצת.לאחר מכן גרוטל תוקף בעלי טער רבים את מטאנג.מטאנג מרחף במהירות באוויר ומצליח להתחמק מכול עלי הטער של גרוטל.מייק אומר למטאנג"גמור את גרוטל בקרן על".מטאנג יורה קרן על אדירה לעבר גרוטל.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"גרוטל אתה מסוגל!תשתמש בכדור אנרגיה, תבלע אותו ואז תשגר כדור אנרגיה עם עלי תער בכול הכוח!"אצעק לעבר גרוטל ואצפה במעשיו.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
גרוטל מייצר כדור אנרגיה חזק למדי ואז הוא בולע אותו.כדור האנרגיה מחזק את כוחתיו בהרבה.לאחר מכן הוא מייצר עוד כדור אנרגיה חזק ומעיף אותו יחד עם הרבה עלי טער.כדור האנרגיה ועלי טער פוגעים בקרן על אך לא מצליחים לעצור תקרן על.קרן על עפה הישר לגרוטל עם כדור אנרגיה ועלי הטער שלו.גרוטל לא מהיר מידי בשביל להתחמנק מקרן העל והוא נפגע מימנה.לאחר כמה שניות גרוטל מתמוט על האדמה ומתעלף.מייקל מחזיר את מטאנג ואומר לך"היה קרב טוב אבל אמרתי לך שאנצח אותך.בי נתראה בעתיד".מייקל נוסע באופניים שלו.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049001][B][COLOR="Red"]תומר
גרוטל מייצר כדור אנרגיה חזק למדי ואז הוא בולע אותו.כדור האנרגיה מחזק את כוחתיו בהרבה.לאחר מכן הוא מייצר עוד כדור אנרגיה חזק ומעיף אותו יחד עם הרבה עלי טער.כדור האנרגיה ועלי טער פוגעים בקרן על אך לא מצליחים לעצור תקרן על.קרן על עפה הישר לגרוטל עם כדור אנרגיה ועלי הטער שלו.גרוטל לא מהיר מידי בשביל להתחמנק מקרן העל והוא נפגע מימנה.לאחר כמה שניות גרוטל מתמוט על האדמה ומתעלף.מייקל מחזיר את מטאנג ואומר לך"היה קרב טוב אבל אמרתי לך שאנצח אותך.בי נתראה בעתיד".מייקל נוסע באופניים שלו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ביי..."אומר במילמול תוך כדי שאני מחזיר את גרוטל לפוקדור שלו ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שנלחמו אצלי בקרבות.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1048988][B][COLOR="Blue"]ניר
אתה עוצר את הילד הקטן.אאתה מוציא את הרובה שלך מן הכיס ומכוון אותו על הילד הקטן.הילד הקטן מתחיל לרעוד מרקוב פחד שהוא עומד למות.אתה לוחץ על הדק וכדור עף לעבר הילד.הילד רץ ומתחמק מהכדור.הילד אומרר לך"שמי ריו.אני לא יכול ללמד את שיפטרי טכניקות נינג'ות כי אני נינג'ה לא כול כך מצוין.עדיף שאבא שלי ילמד את שיפטרי שלך טכניקות נינג'ה.הוא נינג'ה מעולה וחזק מאוד."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גרוטל מייצר בהירות כדור אנרגיה ענק ואז מעיף את כדור האנרגיה לעבר ציפורן הברזל של מטאנג.כדור האנרגיה פוגע בצ'יפורן הברזל של מטאנג.ציפורן הברזל שלו מתבטלת והוא נפגע קצת.לאחר מכן גרוטל תוקף בעלי טער רבים את מטאנג.מטאנג מרחף במהירות באוויר ומצליח להתחמק מכול עלי הטער של גרוטל.מייק אומר למטאנג"גמור את גרוטל בקרן על".מטאנג יורה קרן על אדירה לעבר גרוטל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה צועק ל
טוטודיל בקול רם שיצליח לגבור על הפחד מן כרינדוס.לאחר כמה שניות טוטודיל מצליח לגבור על הפחד שלו והפחד נעלם מימנו.טוטודיל משתמש באקדח מים עוצמתי לעבר כרינדוס.כרינדוס זז במהירות ומתחמק מ אקדח המים של טוטודיל.רוקר אומר לכרינדוס שלו"תשתמש בראשית זן שתגמור את טוטודיל".כרינדוס משתמש בראשית זן תוך כדי שהוא רץ לעבר טוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אור אומר לך"יש לי רעיון אבל אני לא בטוח שזה יעבוד.סאלאמנס שלי יסיח את דעתו ובזמן הזה אתה והפוקימונים שלך תקרבו לגבו שלו ואז תקפו את הגב שלו.אתה תנסה לדקור אותו בלב.יכול להיות שכך הוא ימות או שהוא לא ימות.אם הוא לא נהיה בסכנה גדולה.אז כך את הסכין שלי ותכונן לדקור אותו".אור זורק לך את הסכין שלו ואתה תופס אותה.לאחר מכן אור מוציא את סאלאמנס שלו לקרב.אור אומר "טוב אתתה מוכן לעשות זאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג שומע מה אתה רוצה שהוא יעשה והוא לא עושה את זה.אבל לאחר כמה שניות הוא מבין שאפשר לסמוך עליך.הוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר הלהביור.גבריאל נדהם מזה.כשהלהביור קרוב לטרטויג.טרטויג זז מעט וכך מתחמק מהלהביור.הוא במהירות נושך את ויפנבל בחוזקה רבה.גבריאל אומר לו"שוב כדור מזג אוויר".ויפנבל משתמש שוב במזג אוויר.הפעם מכדור מזג האוויר יוצא משאבת הידרו שעפה לככיונו של טרטויג[/COLOR][/B].
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לוקאריו לא מספיק בזמן מתחמק והעוקץ רעל פוגע בו.למזלו הוא סוג מתכת ורעל לא משפיע על סוג המתכת שלו.אתה עף באוויר ומתחמק מהעוקץ רעל שלה.אתה שולח משאבת הידרו אדירה לעבר מדוזה.לוקאריו שולח ציפורן צל לעבר מדוזה.מדוזה משתמש בשערות הנחשים שלה בתור מגן ממשאבת הידרו והיא לא נפגעת.לוקאריו מצליח לפגוע בה במקום שבו נמצא הלב שלה עם ציפורן צל.היא מתחילה שוב לדממם ולהיחלש נורא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה לא מצליח להחליט נגד מי להילחם אז אתה פונה לצ'יקו שיחליט במקומך את החלטה הקשה.לאחר התלבטות קשה של צ'יקו צ'יקו מצביע לך על כיון פיופיטר אתה מבין שהוא רוצה להילחם במאמן עם הפיופיטר.סאלי אומרת לך"טוב בהצלחה לך בהבסת פיפיוטר אם תלחם נגדו.צ'יקו יצליח להביס אותו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
״ברור שהוא יביס אותו״ אענה לסאלי ואפנה אל המאמן של פיופיטר ״רוצה להלחם?״
-
[B][COLOR="Green"]אייס
סאלי אומרת לך"גם אני חושבת כך.טוב רק תביס את פיפיר ואתה עובר תמבחן.נדמה לי ש4 האחרים ילחמו נגד זה ויפיסידו.כך שאתה מנצח אתה עובר תמבחן.המאמן עם הפיופיטר אומר לך"טוב אלחם נגדך ונגד הצ'יקו שלך.פיופיטר שלי יביס תצ'יקו הלוזר שלך.אתה הזמנת אותי לקרב אז אתה תחחיל ראשון.צ'יקו שלך יתקוף ראשון.תכונן להפסיד ולא להיכנס לאי הזה".פיפיוטר נכנס לזירה וגם צ'יקו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גרוטל לפוכדור שלו שינח קצת.אתה הולך לעבר מרכז הפוקימונים של האי.כעבור 5דקות אתה מגיע למרכז הפוקקימונים.אתה נכנס אליו והולך לדלפק.מולך נעמדת אחות ג'וי.אתה מבקש מימנה לרפאות את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מסכימה ולקחת את הפוכדורים שלך.היא שמה במכונה ומרפאת אותם.היא מחזירה לך את הפוכדורים שלך.אתה לוקח אותם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049024][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גרוטל לפוכדור שלו שינח קצת.אתה הולך לעבר מרכז הפוקימונים של האי.כעבור 5דקות אתה מגיע למרכז הפוקקימונים.אתה נכנס אליו והולך לדלפק.מולך נעמדת אחות ג'וי.אתה מבקש מימנה לרפאות את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מסכימה ולקחת את הפוכדורים שלך.היא שמה במכונה ומרפאת אותם.היא מחזירה לך את הפוכדורים שלך.אתה לוקח אותם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה האחות ג'וי!"אומר לאחות ג'וי, אלך למחשב, אחליף את גרוטל בהורסי ואת סנורלאקס אחליף לקיבאגו ואז אלך לים כדי לחפש מאמנים להילחם נדם.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049024][B][COLOR="Green"]אייס
סאלי אומרת לך"גם אני חושבת כך.טוב רק תביס את פיפיר ואתה עובר תמבחן.נדמה לי ש4 האחרים ילחמו נגד זה ויפיסידו.כך שאתה מנצח אתה עובר תמבחן.המאמן עם הפיופיטר אומר לך"טוב אלחם נגדך ונגד הצ'יקו שלך.פיופיטר שלי יביס תצ'יקו הלוזר שלך.אתה הזמנת אותי לקרב אז אתה תחחיל ראשון.צ'יקו שלך יתקוף ראשון.תכונן להפסיד ולא להיכנס לאי הזה".פיפיוטר נכנס לזירה וגם צ'יקו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גרוטל לפוכדור שלו שינח קצת.אתה הולך לעבר מרכז הפוקימונים של האי.כעבור 5דקות אתה מגיע למרכז הפוקקימונים.אתה נכנס אליו והולך לדלפק.מולך נעמדת אחות ג'וי.אתה מבקש מימנה לרפאות את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מסכימה ולקחת את הפוכדורים שלך.היא שמה במכונה ומרפאת אותם.היא מחזירה לך את הפוכדורים שלך.אתה לוקח אותם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
״ארררג״ אנהם אליו בתגובה ״עוד נראה, שחצן!״
״צ׳יקו תתקוף את פיופיטר בעלי טער!״ אורה לו
-
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר פיפיוטר.המאמן אומר לפיופיוטר שלו"פיופיטר תשתמש בהתקשחות שתוריד את הנזק מן פגיעת עלי הטער של צ'יקו.".פיופיטר משתמש בההתקשחות והגנה שלו עולה.עלי הטער פוגעים בפיופיוטר אך הנזק שהם גורמים קטן בגלל התקשחות של פיופיטר.פיופיטר משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז מעיף אתה לעבר צ'יקו שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אל תחשוב שכול פוקימון שלך יתפתח לך באי
-----------------------------------------
אתה מודה לאחות ג'וי ולאחר מכן אתה הולך למחשב.במחשב אתה מחליף את גרוטל בהורסי.סנוראלאקס בקיבאגו שלך.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך לים של האי כדי לחפש שם בקרבה מאמנים שילחמו נגדך.לאחר הליכה של 8 דקות אתה מגיע לשפת הים ומולך הים הגדול שמקיף את האי.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr084.png[/IMG] ניגש אליך ואומר לך"ילד תרצה קרב פוקימונים נגדי 1על 1?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049038][B][COLOR="Red"]תומר
אל תחשוב שכול פוקימון שלך יתפתח לך באי
-----------------------------------------
אתה מודה לאחות ג'וי ולאחר מכן אתה הולך למחשב.במחשב אתה מחליף את גרוטל בהורסי.סנוראלאקס בקיבאגו שלך.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך לים של האי כדי לחפש שם בקרבה מאמנים שילחמו נגדך.לאחר הליכה של 8 דקות אתה מגיע לשפת הים ומולך הים הגדול שמקיף את האי.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr084.png[/IMG] ניגש אליך ואומר לך"ילד תרצה קרב פוקימונים נגדי 1על 1?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי תוציא את הפוקימון שלך!"אומר לאיש ואז אחכה לפוקימון שהוא יוציא החוצה ואם הוא יהיה פוקימון מים אוציא את קיבאגון ישר.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
המאמן אומר לך"אוקי אני מיד מוציא את הפוקימון שלי.צא סרטמיו שלי לקרב נגד המאמן הזה".המאמן זורק פוכדור לאוויר ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/9cb8a66ded583ab3ff1889d7342bb810.png[/IMG]סטרמיו שלו לקרב.אתה מחליט להוציא את קיבאגו ישר לקרב.אתה זורק את הפוכדור וקיבאגו שלך יוצא לקרב נגד המאמן.המאמן אומר לך"יאלה שקיבאגו שלך יתקוףף ראשון את סטרמיו שלי.הוא יתחיל בקרב שלנו.הקרב היה 1על 1אסור להחליף פוקימונים"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049055][B][COLOR="Red"]תומר
המאמן אומר לך"אוקי אני מיד מוציא את הפוקימון שלי.צא סרטמיו שלי לקרב נגד המאמן הזה".המאמן זורק פוכדור לאוויר ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/9cb8a66ded583ab3ff1889d7342bb810.png[/IMG]סטרמיו שלו לקרב.אתה מחליט להוציא את קיבאגו ישר לקרב.אתה זורק את הפוכדור וקיבאגו שלך יוצא לקרב נגד המאמן.המאמן אומר לך"יאלה שקיבאגו שלך יתקוףף ראשון את סטרמיו שלי.הוא יתחיל בקרב שלנו.הקרב היה 1על 1אסור להחליף פוקימונים"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו תשתמש בציפורן דרקון על סטרמיו ואז בזעם דרקון בכול הכוח עליו!"אומר לקיבאגו בנחישות.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1048988][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה צועק לטוטודיל בקול רם שיצליח לגבור על הפחד מן כרינדוס.לאחר כמה שניות טוטודיל מצליח לגבור על הפחד שלו והפחד נעלם מימנו.טוטודיל משתמש באקדח מים עוצמתי לעבר כרינדוס.כרינדוס זז במהירות ומתחמק מ אקדח המים של טוטודיל.רוקר אומר לכרינדוס שלו"תשתמש בראשית זן שתגמור את טוטודיל".כרינדוס משתמש בראשית זן תוך כדי שהוא רץ לעבר טוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טוטודיל,אתה זוכר מה עשית לג'יודוד כשהוא השתמש בגלגול? תעשה אותו דבר עם כרינידוס! תתפוס אותו כמו שתפסת את ג'יודוד ואז תשתמש באקדח מים! קדימה,בכל הכוח! אני מאמין בך ואני יודע שתצליח!" אומר לטוטודיל בתקווה שיצליח לעצור את כרינידוס עם הכוח שיש לו בידיים.
-
[quote]ניר
אתה עוצר את הילד הקטן.אאתה מוציא את הרובה שלך מן הכיס ומכוון אותו על הילד הקטן.הילד הקטן מתחיל לרעוד מרקוב פחד שהוא עומד למות.אתה לוחץ על הדק וכדור עף לעבר הילד.הילד רץ ומתחמק מהכדור.הילד אומרר לך"שמי ריו.אני לא יכול ללמד את שיפטרי טכניקות נינג'ות כי אני נינג'ה לא כול כך מצוין.עדיף שאבא שלי ילמד את שיפטרי שלך טכניקות נינג'ה.הוא נינג'ה מעולה וחזק מאוד."[/quote]
"תוביל אותי על אבא שלך עכשיו!" אצעק על הילד ואשגר ברק לידו.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מורה לילד שיוביל אותך לאביו.אתה משגר לידו ברק מפתיע.הברק כמעט פוגע לילד.הילד רועד מפחד מפניך אך הוא אומר לך"בוא אחרי רק אל תהרוג אותי".הילד מתחיל להוביל אותך לאביו.אתה עוקב אחריו.לאחר כמה דקות הוא עוצר ליד בית גדול ומן הבית יוצא איש בדמוי נינג'ה.אתה מבין שזה אביו של הילד.הילד מספר לאביו מה אתה רוצה.אביו אומר לך"טובב אני אלמד את שיפטרי תכניקות נינג'ה בוא אחרי ותוציא את שיפפטרי שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'יימס
טוטודיל נעמד מול כרינדוס ולא זז אפילו מטר.כשכרינדוס קרוב אליו הוא עם ידו עוצר את כרינדוס במקום.ראשית הזן של כרינדוס מתבטלת וכך טוטודיל ניצל מפגיעה.טוטודיל מחזיק חזק את כרינדוס במקום.טוטודיל פותח את הפה שלו ומשתמש באקדח מים.כרינדוס נפגע מאקדח המים מטווח אפס.כרינדוס עף לכמה מטרים ואז מתאפס על עצמו.רוקר אומר לכרינדוס"תשתמש בנשיכה".כרינדוס רץ לעבר טוטודיל בנשיכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בציפורן דרקון על סטרמיו.הוא רץ לעבר סטרמיו כשהוא משתמש בציפורן ברזל עליו.סטרמיו קופץ גבוה ומתחמק מן ציפורן הדרקון של קיבאגו בקלות רבה.קיבאגו תוקף במהירות את סטרמיו בזעם הדרקון שלו.סטרמיו לא מצליח מזה להתחמק ונפגע קצת.המאמן אומר לו"תשתמש בעל חושי על קיבאגו שיגמור אותו.".סטרמיו משתמש בעל חושי חזק מאוד על קיבאגו שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049154][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בציפורן דרקון על סטרמיו.הוא רץ לעבר סטרמיו כשהוא משתמש בציפורן ברזל עליו.סטרמיו קופץ גבוה ומתחמק מן ציפורן הדרקון של קיבאגו בקלות רבה.קיבאגו תוקף במהירות את סטרמיו בזעם הדרקון שלו.סטרמיו לא מצליח מזה להתחמק ונפגע קצת.המאמן אומר לו"תשתמש בעל חושי על קיבאגו שיגמור אותו.".סטרמיו משתמש בעל חושי חזק מאוד על קיבאגו שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו חפירה כדי להתחמק!"אומר לקיבאגו "אחרי שאתה נכנס לחור תשתמש על סטרמיו בציפורן דרקון!"