-
[QUOTE=Eustass Kid;708194][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה לא צ'ימצ'אר רק עשה לי אור הוא לא הפוקימון הראשון שלי בקרב!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אומר לך"כי הוא עבר את הקו של זירת הפוקימונים סתכל בעצמך.אתה מסתכעל איפה צ'ימצ'אר עומד ורואה שהוא באמת עבר את הקו.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אומר לך" השיטה שלי מיוחדת אני גורם לירבים שלי להוציא את הפוקימון ה1 שלהם מבלי שירצוו שזה הפוקימון ה1.אם תרצה להחליף את צ'ימצ'אר במקום פוקימון אחר מותר אך צ'ימצ'אר אתהנלחם נגדו" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים וזה וצר את העלי הטער של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומגניום לר רואה כלום .אנקס משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.לוקיס אומר " מגניום תשתמש בסופת עלים על שני עלו אוקי טוב."מגניום משתמש בסופת עלים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון יוצא ומשתמש בנשיכה אך פיקאצ'ו לא נותן לו.קיל אומר לפיקאצ'ו"מכת ברק חזקה על ארון" פיקאצו' משתמש במכת ברק חזקה שפוגעת בארון[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;708194][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר ללי: "בסדר צא טרטויג והשתמש בנשיכה ואז בשוטי גפן על אלקיד".
-
[QUOTE=Eustass Kid;706925][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה אך ממרקח רחוק מבפאט.הצעקה של גליגר פוגעת בופאט קשה.ובאפט נפגע מהצעקה ומפסיד בקרב .גס'י אומרת לך"היית יריבה טובה את צודקת אנייכולה אםילו להביס ריקוזה.אך אני מאחלת שתנצחינ בתחרות בהצלחה לך מרי."גס'י הולכת אל מאוחרי הקלעים.הקריין אומר"מרי את עולה לחצי הגמר עד קרובה לזכות בסרט שלנו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה הולך לחפש מרכז פוקימונים בעיר סווני וכעבור דקה מוצאאותו.אתה נכנכס אל המרככז הפוקימונים וההאחות ג'וי אומרת לך"היי לרפא לך את הפוקימונים שלך.אם אתה מחפש מקום אימון למכון ה1 אז לך למקדש רג'אייס זה מקום תירותי נהדר ומקום אימוני נהדר.מה אתה אומר ילד אם אתה רוצה שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך אז תביא לי אותם אוקי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
לוקיס אומר לך"אין ביעה קרב 1על 1 אבל אם אתה מפסיד אתה מת אם אתה מנצח אני עוזב אותך אך זה לא הולך לקרות אתה הולך להפסיד לי כרגע.צאבייליף" לוקיס מציא ביליף ענק ועצום.אאתה מוציא את טריקו שלך שמיד תוקף בקליע זרעים אך בייליף מתחמק בקלות מהקליע הזרעים של טריקו.לוקיס אומר" סופת עלים מגניום."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה לצאת מן הביבול אך הוא נפגע מהאס האוירי של עצמו .אליס אומרת"ג'ינקסגמריזאת עם חלקיקי קרח כל עוד הוא מבובל אנו ננצח את הרקרוס הזה אוקי ג'ינקס."גינקס מוציאה מהפה שלה חלקיק קרח קטנים שהופכים לחלקיקי קרח ועומדים לפגוע בהרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון ממצליח להתאוש מן התקפה של פיקאצ'ו.שלגון משתמש בזעם דרקון.פיקאצ'ו מופתע ששלגון מתאוש ולא מספיק להתחמק ונפגע מהזעם דרקון של שלגון.שלגון משתמש בראשיה ורושו הופך לכחול.*פיקאצ'ו עוד לאהתעושש מהפגיעה הקודמת שלו וגם נפגע מהראשיה שלו.היריב אומר לפיקאצ'ו"תשתמש במכת ברק על השלגון הזה" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" תהיה אתה זה היה אימון נהדר בשבילך למכון השלישי שלך לא חשבת אך אני מציעהשתוציא את הפוקיממון הכי חזק שלך לקרב נזה" השומר אומר,טובמי שנלחם נגדי הקרב היה 1על 1 ואחד מכם תוקך 1 אוקי אני מוציא פרסיאן"פרסיאן של השומריוצא ונראה עצבני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מתמש בסופת חול על ויזאור.בן אומר לפוקימון שלו"תגמור בקרן סולארית את הגליסקור הזה"גליסקור תוקף בניב אש רצחני אך ויזאור מסיים לטעון את הקרן הסולארית שלו.הקרן הסולארית של ויזאור פוגעת בגליסקור קשה ואפילו מביסה אותו.בן אומר לך"נותר לך רק עוד חמישה אך תפסיד בכל זאת עם כולם בויזאור שלי טוב מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שלגון התחמק!!!... ואז זעם דרקון קדימה !!!!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;708464][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אומר לך"כי הוא עבר את הקו של זירת הפוקימונים סתכל בעצמך.אתה מסתכעל איפה צ'ימצ'אר עומד ורואה שהוא באמת עבר את הקו.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אומר לך" השיטה שלי מיוחדת אני גורם לירבים שלי להוציא את הפוקימון ה1 שלהם מבלי שירצוו שזה הפוקימון ה1.אם תרצה להחליף את צ'ימצ'אר במקום פוקימון אחר מותר אך צ'ימצ'אר אתהנלחם נגדו" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים וזה וצר את העלי הטער של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומגניום לר רואה כלום .אנקס משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.לוקיס אומר " מגניום תשתמש בסופת עלים על שני עלו אוקי טוב."מגניום משתמש בסופת עלים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון יוצא ומשתמש בנשיכה אך פיקאצ'ו לא נותן לו.קיל אומר לפיקאצ'ו"מכת ברק חזקה על ארון" פיקאצו' משתמש במכת ברק חזקה שפוגעת בארון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוף צ'ימצ'אר תחזור אני אשתמש בך עוד מעט צא קראקונה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;708464][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]דור
ארון יוצא ומשתמש בנשיכה אך פיקאצ'ו לא נותן לו.קיל אומר לפיקאצ'ו"מכת ברק חזקה על ארון" פיקאצו' משתמש במכת ברק חזקה שפוגעת בארון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריקו יש לי רעיון!" אני אומר.
"השתמש ביריית זרעים דרך סופת העלים. ואתה אקנס , התחמק ואז השתמש בערפיח ואז טריקו תשתמש בחבטה." אני פוקד עליהם.
-
[QUOTE=Eustass Kid;707760][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלך.וומיד משתמש בחפירה בערת ידיו הקטנות הוא חופר בור שנכנכס אליו.צ'ימצ'אר יוצא מן הבור ומפתיע את פרסיאן.צ'ימצ'אר מוציא גוש אשגדול שזה להביר על פרסיאן שנפגע מזה קשה.השומר אומר"כל הכבוד ילד מהלך חכם להפתיע את פרסיאן שלי בחפירה ואז בלהביור.אך פרסיאן שלי חזק והואיוכל להתמווד עם הלהביור שתשלח אליו.פרסיאן זנב ברזל"פרסיאן משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר להישתמש בחפירה כדי להיתחמק ואחר כך תתקוף בלהביור
-
[QUOTE=Eustass Kid;708464][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
"ארון תתאושש מהר ותשתמש בראשיה ולאחר שתפגע בו אם תצליח תתפוס את היד שלו בנשיכה ואז תשתמש בדחיפה!" אומר לו.
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הזנב אקוה של פאליגאטור.טרטויג קופץ לאוויר וחושם הוא משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת בפאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגב.הפעם פאליגאטור מתחמק מן השוטים של טרטויג.הרק אומר"רוואה זה לא הולך להיות פשוט להביס את פאליגאטור שלי.פאליגאטור תותח הידרו על טרטויג."פאליגאטור משתמש בתותח הידרו חזק[/COLOR][/B][/QUOTE]"טרטואיג!קפוץ מעל תותח ההידרו!הוא צריך להיות משותק לקצת זמן!נצל זאת הצלפות גפן בכל הכוח!ואז שוב נגיחה!"אומר לו בפחד לחיי
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן התוחת הדרו של פאליגאטור.טרטוידג פוגעתמשתמש בשוטי גפן שיוצאים ממגבו.פאלגיטור מותש ולכן נפגע מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג משתמש בנגיחה חזקה ששפוגעת קשה בפאליגאטור.הרג אומר לך" תסתכל בעיני סתכל אל תפחד " לפתע קרן או חזקה ופוכעת בךנ נוכעבור 2 אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים שאתה מכיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]דור
אסור 3 מתקפות.
ארון מתאווש מהתקפ]ה של פיקאצ'ו ומשתמש בראשיה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו קשה מאוד.לאחר הפגיעה ארון משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"פיקאצ'ו תתאושש ואז זנב ברזל על ארון אוקי" פיקאצ'ו מתאושש מהר ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בארון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז בעזרת ידיו הקטנות הוא מצליח לחפור בור ענק.וכך מתחמק מזנב הברזל של פרביסן.צ'ימצ'אר מפתיע את פרסין ומשתמשעליו בלהביור קטלני שפוגע בפרסיאן קשות.השומר אומר לפרסיאן"פרסיאן תשתמש בשריטות זעם על צ'ימצ'אר."פרסיאן משתמש בשריטות זעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים שמביס את העלי הטער של מגניום.אנקס מתחמק מהסופת העלים של מגניום ומשתמשב ערפיח וגורם למגניום לא לראות כלום.ואז טריקו משתמש בחבטה שפוגעת קשה במגניום.לוקיס אומר למגניום"קרן סולרית על עליהם" מגנים משתמש בקרן סואלרית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר חוזר וקארונה יוצא לקרב.נייט אומר "אז קאקונהה הוא הבחירה השניה שלך אוקי צא גסטלי תרא לו מה אתה יודע.ואתה תוקף ראשון עכשיו תתחיל" הגסטלי של נייט יוצא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון מצליח להתחמק מן ההתקפה של פיקאצ'ו.ואז מסתער על פיקאצ'וט בזעם דרקון קטלני שפוגע קשות בפיקאצ'ו.פיקאצ'ו משתמ שבז נבברזל וזנבו הופך לללבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;708823][B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג מצליח להתחמק מן התוחת הדרו של פאליגאטור.טרטוידג פוגעתמשתמש בשוטי גפן שיוצאים ממגבו.פאלגיטור מותש ולכן נפגע מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג משתמש בנגיחה חזקה ששפוגעת קשה בפאליגאטור.הרג אומר לך" תסתכל בעיני סתכל אל תפחד " לפתע קרן או חזקה ופוכעת בךנ נוכעבור 2 אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים שאתה מכיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אסור 3 מתקפות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]ארון מתאווש מהתקפ]ה של פיקאצ'ו ומשתמש בראשיה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו קשה מאוד.לאחר הפגיעה ארון משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"פיקאצ'ו תתאושש ואז זנב ברזל על ארון אוקי" פיקאצ'ו מתאושש מהר ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בארון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז בעזרת ידיו הקטנות הוא מצליח לחפור בור ענק.וכך מתחמק מזנב הברזל של פרביסן.צ'ימצ'אר מפתיע את פרסין ומשתמשעליו בלהביור קטלני שפוגע בפרסיאן קשות.השומר אומר לפרסיאן"פרסיאן תשתמש בשריטות זעם על צ'ימצ'אר."פרסיאן משתמש בשריטות זעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טריקו משתמש בקליע זרעים שמביס את העלי הטער של מגניום.אנקס מתחמק מהסופת העלים של מגניום ומשתמשב ערפיח וגורם למגניום לא לראות כלום.ואז טריקו משתמש בחבטה שפוגעת קשה במגניום.לוקיס אומר למגניום"קרן סולרית על עליהם" מגנים משתמש בקרן סואלרית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר חוזר וקארונה יוצא לקרב.נייט אומר "אז קאקונהה הוא הבחירה השניה שלך אוקי צא גסטלי תרא לו מה אתה יודע.ואתה תוקף ראשון עכשיו תתחיל" הגסטלי של נייט יוצא[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון מצליח להתחמק מן ההתקפה של פיקאצ'ו.ואז מסתער על פיקאצ'וט בזעם דרקון קטלני שפוגע קשות בפיקאצ'ו.פיקאצ'ו משתמ שבז נבברזל וזנבו הופך לללבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהמתקפה ואז תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה על אלקיד".
-
[QUOTE=Eustass Kid;708823][B][COLOR="Blue"]
אסור 3 מתקפות.
ארון מתאווש מהתקפ]ה של פיקאצ'ו ומשתמש בראשיה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו קשה מאוד.לאחר הפגיעה ארון משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"פיקאצ'ו תתאושש ואז זנב ברזל על ארון אוקי" פיקאצ'ו מתאושש מהר ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בארון שלך.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי ארון תתחמק מהר ותשתמש בנשיכה על זנבו של פיקאצ'ו ותנסה להעיף אותו על האדמה!" אומר לארון.
-
[QUOTE=Eustass Kid;708823][B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן התוחת הדרו של פאליגאטור.טרטוידג פוגעתמשתמש בשוטי גפן שיוצאים ממגבו.פאלגיטור מותש ולכן נפגע מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג משתמש בנגיחה חזקה ששפוגעת קשה בפאליגאטור.הרג אומר לך" תסתכל בעיני סתכל אל תפחד " לפתע קרן או חזקה ופוכעת בךנ נוכעבור 2 אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים שאתה מכיר[/COLOR][/B]
אסור 3 מתקפות.
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז בעזרת ידיו הקטנות הוא מצליח לחפור בור ענק.וכך מתחמק מזנב הברזל של פרביסן.צ'ימצ'אר מפתיע את פרסין ומשתמשעליו בלהביור קטלני שפוגע בפרסיאן קשות.השומר אומר לפרסיאן"פרסיאן תשתמש בשריטות זעם על צ'ימצ'אר."פרסיאן משתמש בשריטות זעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים שמביס את העלי הטער של מגניום.אנקס מתחמק מהסופת העלים של מגניום ומשתמשב ערפיח וגורם למגניום לא לראות כלום.ואז טריקו משתמש בחבטה שפוגעת קשה במגניום.לוקיס אומר למגניום"קרן סולרית על עליהם" מגנים משתמש בקרן סואלרית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר חוזר וקארונה יוצא לקרב.נייט אומר "אז קאקונהה הוא הבחירה השניה שלך אוקי צא גסטלי תרא לו מה אתה יודע.ואתה תוקף ראשון עכשיו תתחיל" הגסטלי של נייט יוצא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון מצליח להתחמק מן ההתקפה של פיקאצ'ו.ואז מסתער על פיקאצ'וט בזעם דרקון קטלני שפוגע קשות בפיקאצ'ו.פיקאצ'ו משתמ שבז נבברזל וזנבו הופך לללבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה?! לא!! , טריקו כמו עם רטטה! תקפוץ גבוה לשמים ואז חבטה!! ואקנס תתחמק מהקרן הסולרית , מהר!" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;708823][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף עוד פעם בלהביור
-
[QUOTE=Eustass Kid;708823][B][COLOR="Blue"]ג'וני
אסור 3 מתקפות.
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
הממ... תשתמש בפעימת מים הכי גדולה שאתה יכול ואז תיכנס אליה ותקפיא אותה עם קרן קרח ואז תראה לו מה זה!